Informacje podstawowe
Miejsce pracy: Sieradz, powiat: sieradzki, woj: łódzkie
Zakres obowiązków: Zapoznanie z przepisami obowiązującymi w firmie. Nauka obsługi maszyn w dziale produkcji. Czynny udział w wytwarzaniu wyrobów mleczarskich. Przygotowywanie zgodnie z wytycznymi: surowców, dodatków do żywności i materiałów pomocniczych do produkcji różnych wyrobów mleczarskich. Sprawdzanie wagi i daty produkcji oraz pakowanie produktów. Utrzymanie czystości na stanowisku pracy w trakcie i po zakończeniu pracy tj. mycie i dezynfekcja urządzeń, aparatury, sprzętu i pomieszczeń produkcyjnych. Prowadzenie zapisów z wykonywanych prac zgodnie z procedurami systemu jakości.
Rodzaj zatrudnienia: Nie dotyczy
Wymiar etatu: 1
Zmianowość: jedna zmiana
Liczba godzin w tygodniu: 40
Liczba godzin w miesiącu: 160
Stypendium brutto: 1 790,3 PLN
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania:: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Data rozpoczęcia: 15.05.2024
Data zakończenia: 14.11.2024
Wymagania konieczne
Wykształcenie: zasadnicze zawodowe
Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Praca w godz.: 13-21
Pracodawca
Nazwa: kontakt przez PUP
Adres: Plac Wojewódzki 3, 98-200 Sieradz, powiat: sieradzki, woj: łódzkie
Nazwa Urzędu Pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Sieradzu
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: skierowanie