Auto Mix Krystian Klapuch

Skrzyszów

Opinie o Auto Mix Krystian Klapuch

Krystian Klapuch 2016-03-07 13:18:49
Stwierdził Pan, że taką szybę można kupić na allegro za 30zł a u nas wymiana jest taka droga, jednak nie wziął Pan pod uwagę, że w naszym aucie szyby są o lekkim odcieniu zieleni i to nie te same co na allegro za 30zł i nie policzył Pan kosztów wymiany. Ostatecznie jednak nie skorzystał Pan z propozycji zwrócenia auta w takim samym stanie jak Pan zabrał mimo iż znalazł Pan szybę za 30zł.

Kolejna Pana wizyta w mojej firmie miała miejsce tego samego dnia, kiedy odwiedził nas Pan razem ze swoim ojcem czyli właścicielem samochodu, który wrzeszcząc i bluzgając zaczął walić pięścią w ladę, ku zdziwieniu pozostałych klientów i moich pracowników w sposób agresywny domagał się zwrotu samochodu, czego potwierdzenie mamy na zarchiwizowanych nagraniach z biurowego monitoringu. Tutaj chciałem również wspomnieć, że był Pan wcześniej informowany telefonicznie jaki jest problem z Pana autem i czym się aktualnie zajmujemy.

Naprawa Pana samochodu zakończyła się po 5 dniach roboczych, trzeba było zmierzyć się z kilkoma zagadkami, gwarancyjnie wymieniliśmy reduktor gazu, a pozostałe zgłaszane problemy leżały w osprzęcie silnika. Nie pracowała sonda lambda, która zacinała się i brzydko mówiąc „robiła nas w konia” a przepustnica powietrza można powiedzieć, że była „zabetonowana”. Sonda została wymieniona (starą sondę otrzymał Pan z powrotem) a przepustnica została gruntownie wyczyszczona i zaadaptowana, tutaj również chciałem zwrócić uwagę, że nie poniósł Pan nawet kosztów wymiany samej sondy co potwierdza poniższa faktura, która końcowo opiewa na 577zł:
1
Krystian Klapuch 2016-03-07 13:20:05
(usunięte przez administratora) Twierdzi Pan że spartoliliśmy robotę, że przeciągaliśmy naprawę bo liczymy za każdą roboczogodzinę, że wymieniamy części bez Pana wiedzy, co za obłuda, ja Pana pytam Panie Cegliński jak Panu nie wstyd? Czy rachunek, który Pan otrzymał opiewa na te wszystkie roboczogodziny przez które zajmowaliśmy się Pana autem? Czy ktoś Pana naciągnął na koszty? Przecież równie dobrze mógł Pan sobie pojechać do swojego mechanika wymienić sondę i zrobić porządek z przepustnicą. Ale po co? Skoro Pan wyszedł z założenia, że winna wszystkiemu jest instalacja LPG.

Uważa, Pan również, że obsługa w biurze jest pyskata, a ja pytam jak się zachowywać wobec człowieka, który obraża wszystkich dookoła, wali pięścią w ladę i zachowuje się agresywnie?

Na koniec również chciałem Panu przypomnieć, że jeden z moich pracowników kontaktował się z Panem telefonicznie po upływie jakichś 2 tygodni od naprawy, pytając jak się sprawuje auto. Odpowiedź brzmiała, że silnik pracuje wyśmienicie i że jest Pan bardzo zadowolony a mimo wszystko ma Pan taki tupet, żeby w tak obelżywy sposób przeinaczać fakty w swoich postach na chyba wszystkich forach związanych z motoryzacją.

Mam nadzieję, że znajdzie Pan sobie nowy warsztat do obsługi tej schludnie założonej instalacji (jak sam Pan ją ocenił w swoim wpisie), w naszych okolicach jest wiele warsztatów partnerskich STAG, gdzie być może będzie Pan obsługiwany gwarancyjnie o ile bramy tych warsztatów nie zostaną przed Panem szybko zatrzaśnięte.

Zaznaczam, że to nie jest jedyny odzew z naszej strony, bo nie pozwolę sobie na takie oszczerstwa na forum publicznym co szkaluje dobre imię mojej firmy. Od czasu Pana wpisu te nieprawdziwe obelgi mogło przeczytać dużo potencjalnych klientów co w konsekwencji mogło doprowadzić do strat finansowych mojej firmy. Proszę zatem oczekiwać na kontakt mojego prawnika.

Z poważaniem
Krys
1
Klient 2016-03-08 15:40:09
Nie dawno napisałem negatywną opinię na temat zakładu Auto Mix Skrzyszów, była to jednak opinia pisana pod wpływem nerwów i emocji, za którą chciałbym przeprosić właściciela, jak i wszystkich potencjalnych klientów, oraz za niewłaściwie zachowanie w biurze obsługi klienta. Teraz z upływem czasu widzę, że instalacja jest założona profesjonalnie a serwis był na najwyższym poziomie. Samochód po przejechaniu ponad 2000km od czasu serwisowania sprawuje się bez zarzutu. Była to usterka czasochłonna, gdyż działa się nie zawsze i niekiedy na zimnym silniku. Naprawa trochę trwała ale z biegiem czasu doceniam prace która zaowocowała działającą już w pełni instalacją. Części zostały wymienione na markowe (sonda NGK) i jak się dowiedziałem ponad stan (reduktor do 350KM). Po dokonaniu naprawy dostałem rabat na wymianę sondy, a części związane z instalacją były wymienione w ramach gwarancji. Koniec końców zawsze można się dogadać i są otwarci na klienta, po usunięciu wszystkich usterek polecam ten zakład.
2
Paweł 2016-03-21 22:37:16
Około 400 000 kilometrów przejechanych samochodami z instalacjami gazowymi zamontowanymi w "AUTO-MIXie" sprawiło, że wybór "gazowni", która zajmie się nowo zakupionym samochodem był oczywisty. Kolejna sekwencja w samochodzie. Jakość na najwyższym poziomie. Polecam :)
1
Adrian - Octavia, Peugeot 207 2016-04-07 20:56:37
Witam
Jestem bardzo zadowolony z usług firmy Automix, podejście Pana Krystiana jest rewelacyjne przed kupnem każdego samochodu konsultowałem z nim możliwości założenia instalacji LPG. Moja Skoda przejechał na gazie juz 380000km a Peugeot mojej żony cos koło 20000km - odpukać w niemalowane aby tak dalej sie tanio jezdziło. W poniedziałek odstawiam do AutoMix moje nowe auto Opla Insignię 1.6Turbo 180KM - oczywiscie przed zakupem znów konsultowałem z P. Krystianem jaka instalacje proponuje założyć do mojego auta.
Napewno napiszę jeszcze jak wyszedł montaz tej instalacji i podziele sie z Wami spostrzeżeniami. Pozdrawiam wszystkich fanów LPG :-)
1
Remi Pontiac transsport 3.1l 2016-04-29 14:46:07
Bardzo profesjonalne podejście do klienta,miła obsługa , samochód po założeniu instalacji gazowej został oddany w terminie, w przystępnej cenie, możliwość wypożyczenia samochodu zastępczego to ogromna wygoda. Polecam warsztat AutoMix bo mimo rzadkiego modelu samochodu instalacja gazowa jest założona w sposób estetyczny, nie stwarza niemiłych niespodzianek na drodze . Udana inwestycja, teraz koszty jazdy nie są takie straszne
1
czesław 2016-05-11 20:25:54
W mojej rodzinie w AUTO MIX SKRZYSZÓW montowało w swoich samochodach instalacje LPG już 5 samochodów ta instalacja były bardzo dobrze i profesjonalnie zamontowane i spełniały swoją role czyli oszczędności bardzo polecam ten warsztat.
1
Asbets 2016-09-09 18:33:15
Instalacja LPG wykonana tutaj jakieś 1,5 roku temu działa bezproblemowo. Poza tym wykonywałem kilka napraw niezwiązanych z gazem w tym warsztacie min. wymiana rozrządu. Wszystkie naprawy wykonane bardzo dobrze. Miałem okazję także korzystać z pomocy drogowej. Samochód pojawił się na miejscu szybko.
1
Jarek 2016-09-14 20:18:13
Jako jedyny zakład w okolicy gdy zadzwoniłem i powiedziałem jakie mam auto odrazu powiedziano mi że przy moim silniku potrzebna jest instalacja z lubryfikatorem, za co jestem szefowi bardzo wdzięczny. Instalacja wykonana bardzo fachowo , porządeczek pod maską wszystko pięknie poukładane i zamontowane, Instalacja chodzi prawidłowo można by rzec perfekcyjnie. Właściciel bardzo porządny człowiek pomimo iż okazałem się trudnym klientem bo niesłusznie przedstawiłem swoje pretensję zostałem wysłuchany ze spokojem oraz przyjęto moje przeprosiny. Szef zakładu jest bardzo poukładanym człowiekiem i potrafi doradzić oraz pomóc w trudnych chwilach, pełen profesjonalizm. Co do działania instalacji chodzi ona perfekcyjnie i przy tak wielkiej masie pojazdu spala niewiele gazu po prostu znakomicie wyregulowana . Cały warsztat to profesjonalny punkt obsługi, nie omieszkam wspomnieć o możliwości auta zastępczego co jest wielkim udogodnieniem. Polecam w 100%
1
Przemek.J. 2016-09-19 12:24:52
Witam. W Auto Mix Skrzyszów montowałem instalację gazową w swoim samochodzie (Skoda Favorit), bardzo profesjonalne podejście do klienta, solidny montaż instalacji, samochód na gazie działa bez problemu, polecam.
1
Agnieszka 2016-10-05 10:59:48
O AutoMix usłyszałam kilka lat temu w radio. Długo zastanawialiśmy się z mężem, czy warto. Teraz wiemy WARTO!!!
W sumie założyliśmy tam instalacje gazowe do 3 aut i z czystym sumieniem polecaliśmy rodzinie czy znajomym. Na wielki plus jest poczekalnia, gdzie można zaczekać na swój samochód, a nie pod przysłowiową "chmurą". Kolejny atut to samochód zastępczy. Firma świadczy usługi na wysokim poziomie oraz ma profesjonalne podejście do Klienta.
2
Krzysztof Grabiec 2016-10-11 08:23:37
Polecam Gorąco. Miła obsługa oraz serwis na bardzo wysokim poziomie.
Kris 2016-10-18 00:15:15
Bardzo solidna firma szybko i rzetelnie
1
Mariusz Wrożyna 2016-10-24 20:24:45
Bardzo polecam firmę Auto Mix. Jest to mój trzeci samochód, w którym firma Auto Mix założyła mi instalację gazową. Nigdy nie było żadnych problemów , a przejechałem łącznie około 120 tys. kilometrów. Szef konkretnie odpowiada na pytania. Rzetelne podejście do Auta - m.in. protokół przyjęcia do montażu LPG, ocena auta, diagnoza silnika przed przystąpieniem do montażu. Dogłębne wyjaśnienie nurtujących kwestii. Polemika z klientem na wysokim poziomie. Pani w okularach przyjmująca klientów jest bardzo miła z poczuciem humoru.
POLECAM
1
MarcinP. 2016-11-24 22:26:44
Witam,
10 lat temu zakładałem instalację w moim aucie w firmie Auto-mix i muszę przyznać że ten czas upłynął bezproblemowo mimo iż w pewnym momencie przestałem serwisować instalację w w/w firmie, co świadczy o tym, że instalacja była założona w pełni profesjonalnie a eksploatacja przebiegała bez żadnych problemów.
Po upływie 10 lat zmuszony byłem wymienić butlę gazu więc udałem się do Auto Mix.
Byłem świadom, że po takim czasie i przebiegu blisko 200 000 tyś km wymianie może ulec więcej rzeczy niż tylko butla, jednak oczekiwałem w razie takiej konieczności informacji o ewentualnym zajściu takiej potrzeby.
Mam parę uwag do firmy a mianowicie to , że nie było informacji o konieczności wymiany dodatkowych części, co spowodowało , że nie byłem przygotowany finansowo na taka sytuację a jeden telefon oszczędził by mi niemiłego rozczarowania, gdy zostawiałem samochód w serwisie dostałem informacje , że na drugi dzień auto będzie gotowe,ale zadzwonią do mnie. Na drugi dzień nie otrzymawszy żadnej wiadomości zadzwoniłem do Auto Mix i dowiedziałem się iż z uwagi na wadę nowego zbiornika gazu samochód nie będzie dziś gotowy, ale dostałem zapewnienie, że w kolejnym dniu auto będzie na pewno gotowe, tak więc przyjechałem do zakładu następnego dnia. Samochód nie był jeszcze gotowy ale otrzymałem informację, że niebawem będzie więc czekałem, co nie było dużym problemem.
Nadmienie, że chciałem wykonać w firmie przegląd okresowy, z uwagi na zbliżający się termin.
Ku mojemu niemiłemu zdziwieniu po otrzymaniu auta okazało się że w samochodzie awarii uległy hamulce( wyciek płynu) , na potępienie zasługuje fakt, że pracownik, który odstawiał auto nie przekazał tej informacji, a musiał się zorientować gdyż pedał od razu uciekł mi do podłogi. W samej firmie w sumie też nikogo ta sytuacja nie zainteresowała, więc byłem skazany tylko na siebie. Tak więc zostałem z uszkodzonym samochodem, bez przeglądu.( liczyłem na rabat)
Generalnie zastrz
1
MarcinP. 2016-11-24 22:37:37
Generalnie zastrzeżenia dotyczą lekkiego chaosu jeżeli chodzi o planowanie zakończenia napraw, oraz o brak informacji dotyczącej dodatkowych kosztów, czy przedłużonego terminu remontu.
Mam nadzieję, że właściciel firmy czyta to forum i może chodź trochę weźmie moje wypociny pod uwagę, gdyż firma generalnie jest OK godna polecenia.
2
Krystek 2016-11-29 11:45:28
Polecam wszystkim miła i profesjonalna obsługa. Liczę na dalszą współpracę. Kolejny samochód będzie gazowany u nich.
1
Krzysztof Goliszewski 2017-01-30 10:46:02
Gazowałem u nich miesiąc temu X5, instalacja działa bez zarzutu. Obsługa miła. Czas wykonania instalacji 3 dni. Cena ciut wyższa niż u konkurencji ale nie żałuję. Polecam ich usługi!
Beata 2017-01-30 18:42:31
Polecam . Instalacje montowane w moich samochodach działają bez zarzutu . Zakładałam ich w tej firmie kolo 15 ( szkoła jazdy ) i na pewno nie zakończę współpracy . Pełen profesjonalizm .
Agnieszka Tom 2017-02-20 11:14:03
Gorąco polecam Auto Mix Skrzyszów. Zamontowałam tam gaz i jestem bardzo zadowolona z obsługi jak i serwisu, który świadczy warsztat.
Adam 2017-02-26 23:37:04
Moje wrażenie - przerost formy nad treścią. Wystrój i smsy...miła oprawa lecz nie tego oczekuję od mechanika samochodowego. Jadąc do mechanika z awarią, oczekuję trafionej diagnozy i naprawy konkretnej usterki. Jadąc do Auto Mix, zanim mechanik dotknął pojazdu usłyszałem, iż należy wymienić/ zmienić to, to, to i to..... i jak to nie pomoże, zaczną szukać przyczyny usterki, w tym przypadku, nie rozpisując się, szarpania. Czyli bez diagnozy, na "dzień dobry", należy zapłacić ok. 400 zł. Dodam, że instalacja ma 2 lata i niewiele kilometrów. To nie wszystko. Po dwóch czy trzech telefonach z zakładu z pytaniem czy wymieniamy dalej i płacimy więcej, bo dalej nie udało się usunąć usterki, powiedziałem stop. Odebrałem samochód jak się okazało bez szarpania ale z uwagą, że niedługo trzeba wymieniać części dalej (koszt ok. 1000 zł). Po ok. miesiącu, identyczne objawy wróciły. Tym razem sam przyjrzałem się temu co pod maską. Długo wypatrywać nie musiałem. Pęknięta rura, przewód powietrza, która była polepiona czarną taśmą klejącą. Opcje są dwie. Albo tego nie zauważyli (wątpliwe) co świadczy o amatorce, albo to oni pokleili, co biorąc pod uwagę stracone pieniądze i czas, nie chcę nawet mówić o czym świadczy. Zamówiłem część, doraźnie pokleiłem również taśmą, objawy oczywiście minęły, zupełnie jak po wizycie w warsztacie.
Myśl dotyczącą rozumowania AutoMix mam taką: "pokleimy taśmą, a on za jakiś czas przyjedzie dalej wymieniać drogie części, czyli będzie tak jak mu mówiliśmy". Może się mylę....
Klozo83 2017-04-14 16:39:55
Najlepsza firma montująca instalacje gazowe na rynku
Klozo83 2017-04-14 16:43:41
Najlepsza firma montująca instalacje gazowe na rynku
antonio 2017-05-20 11:00:57
Polecam. Firma godna polecenia dotrzymują terminu w wszystko działa jak należy
Daria PL 2017-06-13 22:02:09
Jestem bardzo zadowolona z usług Państwa firmy, założyłam instalację gazową rok temu jak dotąd jest bezawaryjna. Miałam z Państwa firmą kontakt kilkakrotnie i obsłużona byłam za każdym razem bardzo miło i fachowo. Każdemu mogę Was polecić w 100%
Zostaw swoją opinię o Auto Mix Krystian Klapuch - Skrzyszów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Auto Mix Krystian Klapuch