brak logo

Auto Mix Krystian Klapuch

Skrzyszów

Opinie o Auto Mix Krystian Klapuch

JanK 2014-07-07 21:09
Witam, bardzo polecam serwis ze Skrzyszowa, na prawdę fachowcy godni polecenia, nie mogę narzekać ani na montaż ani na serwis z ich strony, wszystko prowadzone perfekcyjnie! Gaz zamontowąłem do nowego Clio, wszystko bez jakichkolwiek komplikacji, fachowcy w 100%!
bagins 2014-07-17 10:51
Fajna firma, dobre podejście do klienta, montowałem u nich gaz, co do montażu bez zarzutu, z serwisiem jeszcze nie miałem kontaktu, wyjdzie w przyszłości.
Paweł 2014-10-15 11:38
Wszystko perfekt po ich montażu, auto mi chodzi rewelacyjnie
Rkas 2015-04-24 16:13
zamontowalem 2 auta u nich, mercedesa a klasa i berlingo, które jeździ w firmie. Obydwa pracują bez zarzutu, berlino ma przez 3 miesiące naśmigane 30tyś i jest po pierwszym przeglądzie gwarancyjnym i nic nie czuć że jeździmy na gazie a koszta obcięte o ponad połowe
Mariusz Zajaczkowski 2015-10-28 10:59
Gorąco polecam, dla mnie serwis jak i montaż w tej firmy przebija większość warsztatów, a wierzcie mi ze troche ich już w życiu zwiedziłem.
xA 2016-03-06 21:09
polecam
profesjonalna i miła obsługa, wszystko szybko, terminowo i bez problemów, Auto śmiga, instalacja działa prawidłowo, liczę na długą i udana wspólprace
pozdrawiam
Krystian Klapuch 2016-03-07 13:16
Witam.
Przeczytałem Pana komentarz chyba „ze 100 razy” i nie potrafię sobie wytłumaczyć co Panem kierowało opisując całą historie z Pana autem w tak zakłamany sposób.

Na początek wyprostujmy kilka faktów:
1. Montaż instalacji odbył się we wrześniu 2015 roku a nie tak jak Pan pisze w październiku, stan licznika wynosił 178tyś km.
2. Na serwis zgłosił się Pan dokładnie 19/01/2016 przy stanie licznika 186tyś km co potwierdzają zlecenia podpisane przez Pana, robiąc prosty rachunek nie był to miesiąc od montażu jak Pan pisze tylko 4 miesiące i 8tyś km później.

Przyjeżdżając na serwis zgłosił Pan głównie problemy na zimnym silniku, gaśnięcie przy wysprzęgleniu, brak mocy powyżej 4500 obrotów jeżdżąc na gazie i pojawienie się kontrolki check engine. Został Pan poproszony o odstawienie samochodu gdyż zgłaszanych problemów nie byliśmy w stanie zdiagnozować na miejscu gdy silnik był kompletnie rozgrzany.

Pracownik zajmujący się samochodami zastępczymi wydał Panu nasz samochód oczywiście informując Pana, że nasze starsze samochody nie są wyposażone w polise AC, jednakże dostał Pan również propozycję wynajęcia sobie samochodu nowego z pełnym pakietem ubezpieczeń, którego koszt wynosi 50zł na dobę a naliczanie opłaty kończy się po 3 dobie. Podziękował Pan za tą propozycję stwierdzając, że starszy samochód w zupełności Panu wystarczy i że jeździ Pan bezpiecznie. Pana auto trafiło na warsztat na diagnostykę gdzie okazało się, że musimy się zmierzyć z paroma problemami ale o tym później.

Wrócił Pan bodajże po 3 czy 4 dniach naszym samochodem zastępczym z wybitą szybą od strony pasażera stwierdzając, że kamień spadł z tira i tą szybę Panu wybił (kamienie w Pana świecie chyba latają w bok), dostał Pan propozycję zapłaty za wybitą szybę albo dostarczenie samochodu w takim samym stanie jaki Pan zabrał. Wyceniliśmy koszt wymiany szyby, wysprzątanie samochodu z miazgi po szybie i materiałem na 160zł. Stwierd
Krystian Klapuch 2016-03-07 13:18
Stwierdził Pan, że taką szybę można kupić na allegro za 30zł a u nas wymiana jest taka droga, jednak nie wziął Pan pod uwagę, że w naszym aucie szyby są o lekkim odcieniu zieleni i to nie te same co na allegro za 30zł i nie policzył Pan kosztów wymiany. Ostatecznie jednak nie skorzystał Pan z propozycji zwrócenia auta w takim samym stanie jak Pan zabrał mimo iż znalazł Pan szybę za 30zł.

Kolejna Pana wizyta w mojej firmie miała miejsce tego samego dnia, kiedy odwiedził nas Pan razem ze swoim ojcem czyli właścicielem samochodu, który wrzeszcząc i bluzgając zaczął walić pięścią w ladę, ku zdziwieniu pozostałych klientów i moich pracowników w sposób agresywny domagał się zwrotu samochodu, czego potwierdzenie mamy na zarchiwizowanych nagraniach z biurowego monitoringu. Tutaj chciałem również wspomnieć, że był Pan wcześniej informowany telefonicznie jaki jest problem z Pana autem i czym się aktualnie zajmujemy.

Naprawa Pana samochodu zakończyła się po 5 dniach roboczych, trzeba było zmierzyć się z kilkoma zagadkami, gwarancyjnie wymieniliśmy reduktor gazu, a pozostałe zgłaszane problemy leżały w osprzęcie silnika. Nie pracowała sonda lambda, która zacinała się i brzydko mówiąc „robiła nas w konia” a przepustnica powietrza można powiedzieć, że była „zabetonowana”. Sonda została wymieniona (starą sondę otrzymał Pan z powrotem) a przepustnica została gruntownie wyczyszczona i zaadaptowana, tutaj również chciałem zwrócić uwagę, że nie poniósł Pan nawet kosztów wymiany samej sondy co potwierdza poniższa faktura, która końcowo opiewa na 577zł:
Krystian Klapuch 2016-03-07 13:20
(usunięte przez administratora) Twierdzi Pan że spartoliliśmy robotę, że przeciągaliśmy naprawę bo liczymy za każdą roboczogodzinę, że wymieniamy części bez Pana wiedzy, co za obłuda, ja Pana pytam Panie Cegliński jak Panu nie wstyd? Czy rachunek, który Pan otrzymał opiewa na te wszystkie roboczogodziny przez które zajmowaliśmy się Pana autem? Czy ktoś Pana naciągnął na koszty? Przecież równie dobrze mógł Pan sobie pojechać do swojego mechanika wymienić sondę i zrobić porządek z przepustnicą. Ale po co? Skoro Pan wyszedł z założenia, że winna wszystkiemu jest instalacja LPG.

Uważa, Pan również, że obsługa w biurze jest pyskata, a ja pytam jak się zachowywać wobec człowieka, który obraża wszystkich dookoła, wali pięścią w ladę i zachowuje się agresywnie?

Na koniec również chciałem Panu przypomnieć, że jeden z moich pracowników kontaktował się z Panem telefonicznie po upływie jakichś 2 tygodni od naprawy, pytając jak się sprawuje auto. Odpowiedź brzmiała, że silnik pracuje wyśmienicie i że jest Pan bardzo zadowolony a mimo wszystko ma Pan taki tupet, żeby w tak obelżywy sposób przeinaczać fakty w swoich postach na chyba wszystkich forach związanych z motoryzacją.

Mam nadzieję, że znajdzie Pan sobie nowy warsztat do obsługi tej schludnie założonej instalacji (jak sam Pan ją ocenił w swoim wpisie), w naszych okolicach jest wiele warsztatów partnerskich STAG, gdzie być może będzie Pan obsługiwany gwarancyjnie o ile bramy tych warsztatów nie zostaną przed Panem szybko zatrzaśnięte.

Zaznaczam, że to nie jest jedyny odzew z naszej strony, bo nie pozwolę sobie na takie oszczerstwa na forum publicznym co szkaluje dobre imię mojej firmy. Od czasu Pana wpisu te nieprawdziwe obelgi mogło przeczytać dużo potencjalnych klientów co w konsekwencji mogło doprowadzić do strat finansowych mojej firmy. Proszę zatem oczekiwać na kontakt mojego prawnika.

Z poważaniem
Krys
Paweł 2016-03-21 22:37
Około 400 000 kilometrów przejechanych samochodami z instalacjami gazowymi zamontowanymi w "AUTO-MIXie" sprawiło, że wybór "gazowni", która zajmie się nowo zakupionym samochodem był oczywisty. Kolejna sekwencja w samochodzie. Jakość na najwyższym poziomie. Polecam :)
Adrian - Octavia, Peugeot 207 2016-04-07 20:56
Witam
Jestem bardzo zadowolony z usług firmy Automix, podejście Pana Krystiana jest rewelacyjne przed kupnem każdego samochodu konsultowałem z nim możliwości założenia instalacji LPG. Moja Skoda przejechał na gazie juz 380000km a Peugeot mojej żony cos koło 20000km - odpukać w niemalowane aby tak dalej sie tanio jezdziło. W poniedziałek odstawiam do AutoMix moje nowe auto Opla Insignię 1.6Turbo 180KM - oczywiscie przed zakupem znów konsultowałem z P. Krystianem jaka instalacje proponuje założyć do mojego auta.
Napewno napiszę jeszcze jak wyszedł montaz tej instalacji i podziele sie z Wami spostrzeżeniami. Pozdrawiam wszystkich fanów LPG :-)
Remi Pontiac transsport 3.1l 2016-04-29 14:46
Bardzo profesjonalne podejście do klienta,miła obsługa , samochód po założeniu instalacji gazowej został oddany w terminie, w przystępnej cenie, możliwość wypożyczenia samochodu zastępczego to ogromna wygoda. Polecam warsztat AutoMix bo mimo rzadkiego modelu samochodu instalacja gazowa jest założona w sposób estetyczny, nie stwarza niemiłych niespodzianek na drodze . Udana inwestycja, teraz koszty jazdy nie są takie straszne
czesław 2016-05-11 20:25
W mojej rodzinie w AUTO MIX SKRZYSZÓW montowało w swoich samochodach instalacje LPG już 5 samochodów ta instalacja były bardzo dobrze i profesjonalnie zamontowane i spełniały swoją role czyli oszczędności bardzo polecam ten warsztat.
Asbets 2016-09-09 18:33
Instalacja LPG wykonana tutaj jakieś 1,5 roku temu działa bezproblemowo. Poza tym wykonywałem kilka napraw niezwiązanych z gazem w tym warsztacie min. wymiana rozrządu. Wszystkie naprawy wykonane bardzo dobrze. Miałem okazję także korzystać z pomocy drogowej. Samochód pojawił się na miejscu szybko.
Jarek 2016-09-14 20:18
Jako jedyny zakład w okolicy gdy zadzwoniłem i powiedziałem jakie mam auto odrazu powiedziano mi że przy moim silniku potrzebna jest instalacja z lubryfikatorem, za co jestem szefowi bardzo wdzięczny. Instalacja wykonana bardzo fachowo , porządeczek pod maską wszystko pięknie poukładane i zamontowane, Instalacja chodzi prawidłowo można by rzec perfekcyjnie. Właściciel bardzo porządny człowiek pomimo iż okazałem się trudnym klientem bo niesłusznie przedstawiłem swoje pretensję zostałem wysłuchany ze spokojem oraz przyjęto moje przeprosiny. Szef zakładu jest bardzo poukładanym człowiekiem i potrafi doradzić oraz pomóc w trudnych chwilach, pełen profesjonalizm. Co do działania instalacji chodzi ona perfekcyjnie i przy tak wielkiej masie pojazdu spala niewiele gazu po prostu znakomicie wyregulowana . Cały warsztat to profesjonalny punkt obsługi, nie omieszkam wspomnieć o możliwości auta zastępczego co jest wielkim udogodnieniem. Polecam w 100%
Przemek.J. 2016-09-19 12:24
Witam. W Auto Mix Skrzyszów montowałem instalację gazową w swoim samochodzie (Skoda Favorit), bardzo profesjonalne podejście do klienta, solidny montaż instalacji, samochód na gazie działa bez problemu, polecam.
Agnieszka 2016-10-05 10:59
O AutoMix usłyszałam kilka lat temu w radio. Długo zastanawialiśmy się z mężem, czy warto. Teraz wiemy WARTO!!!
W sumie założyliśmy tam instalacje gazowe do 3 aut i z czystym sumieniem polecaliśmy rodzinie czy znajomym. Na wielki plus jest poczekalnia, gdzie można zaczekać na swój samochód, a nie pod przysłowiową "chmurą". Kolejny atut to samochód zastępczy. Firma świadczy usługi na wysokim poziomie oraz ma profesjonalne podejście do Klienta.
Krzysztof Grabiec 2016-10-11 08:23
Polecam Gorąco. Miła obsługa oraz serwis na bardzo wysokim poziomie.
Kris 2016-10-18 00:15
Bardzo solidna firma szybko i rzetelnie
Mariusz Wrożyna 2016-10-24 20:24
Bardzo polecam firmę Auto Mix. Jest to mój trzeci samochód, w którym firma Auto Mix założyła mi instalację gazową. Nigdy nie było żadnych problemów , a przejechałem łącznie około 120 tys. kilometrów. Szef konkretnie odpowiada na pytania. Rzetelne podejście do Auta - m.in. protokół przyjęcia do montażu LPG, ocena auta, diagnoza silnika przed przystąpieniem do montażu. Dogłębne wyjaśnienie nurtujących kwestii. Polemika z klientem na wysokim poziomie. Pani w okularach przyjmująca klientów jest bardzo miła z poczuciem humoru.
POLECAM
MarcinP. 2016-11-24 22:26
Witam,
10 lat temu zakładałem instalację w moim aucie w firmie Auto-mix i muszę przyznać że ten czas upłynął bezproblemowo mimo iż w pewnym momencie przestałem serwisować instalację w w/w firmie, co świadczy o tym, że instalacja była założona w pełni profesjonalnie a eksploatacja przebiegała bez żadnych problemów.
Po upływie 10 lat zmuszony byłem wymienić butlę gazu więc udałem się do Auto Mix.
Byłem świadom, że po takim czasie i przebiegu blisko 200 000 tyś km wymianie może ulec więcej rzeczy niż tylko butla, jednak oczekiwałem w razie takiej konieczności informacji o ewentualnym zajściu takiej potrzeby.
Mam parę uwag do firmy a mianowicie to , że nie było informacji o konieczności wymiany dodatkowych części, co spowodowało , że nie byłem przygotowany finansowo na taka sytuację a jeden telefon oszczędził by mi niemiłego rozczarowania, gdy zostawiałem samochód w serwisie dostałem informacje , że na drugi dzień auto będzie gotowe,ale zadzwonią do mnie. Na drugi dzień nie otrzymawszy żadnej wiadomości zadzwoniłem do Auto Mix i dowiedziałem się iż z uwagi na wadę nowego zbiornika gazu samochód nie będzie dziś gotowy, ale dostałem zapewnienie, że w kolejnym dniu auto będzie na pewno gotowe, tak więc przyjechałem do zakładu następnego dnia. Samochód nie był jeszcze gotowy ale otrzymałem informację, że niebawem będzie więc czekałem, co nie było dużym problemem.
Nadmienie, że chciałem wykonać w firmie przegląd okresowy, z uwagi na zbliżający się termin.
Ku mojemu niemiłemu zdziwieniu po otrzymaniu auta okazało się że w samochodzie awarii uległy hamulce( wyciek płynu) , na potępienie zasługuje fakt, że pracownik, który odstawiał auto nie przekazał tej informacji, a musiał się zorientować gdyż pedał od razu uciekł mi do podłogi. W samej firmie w sumie też nikogo ta sytuacja nie zainteresowała, więc byłem skazany tylko na siebie. Tak więc zostałem z uszkodzonym samochodem, bez przeglądu.( liczyłem na rabat)
Generalnie zastrz
MarcinP. 2016-11-24 22:37
Generalnie zastrzeżenia dotyczą lekkiego chaosu jeżeli chodzi o planowanie zakończenia napraw, oraz o brak informacji dotyczącej dodatkowych kosztów, czy przedłużonego terminu remontu.
Mam nadzieję, że właściciel firmy czyta to forum i może chodź trochę weźmie moje wypociny pod uwagę, gdyż firma generalnie jest OK godna polecenia.
Krystek 2016-11-29 11:45
Polecam wszystkim miła i profesjonalna obsługa. Liczę na dalszą współpracę. Kolejny samochód będzie gazowany u nich.
Krzysztof Goliszewski 2017-01-30 10:46
Gazowałem u nich miesiąc temu X5, instalacja działa bez zarzutu. Obsługa miła. Czas wykonania instalacji 3 dni. Cena ciut wyższa niż u konkurencji ale nie żałuję. Polecam ich usługi!
Beata 2017-01-30 18:42
Polecam . Instalacje montowane w moich samochodach działają bez zarzutu . Zakładałam ich w tej firmie kolo 15 ( szkoła jazdy ) i na pewno nie zakończę współpracy . Pełen profesjonalizm .
Agnieszka Tom 2017-02-20 11:14
Gorąco polecam Auto Mix Skrzyszów. Zamontowałam tam gaz i jestem bardzo zadowolona z obsługi jak i serwisu, który świadczy warsztat.
Klozo83 2017-04-14 16:39
Najlepsza firma montująca instalacje gazowe na rynku
Klozo83 2017-04-14 16:43
Najlepsza firma montująca instalacje gazowe na rynku
antonio 2017-05-20 11:00
Polecam. Firma godna polecenia dotrzymują terminu w wszystko działa jak należy
Daria PL 2017-06-13 22:02
Jestem bardzo zadowolona z usług Państwa firmy, założyłam instalację gazową rok temu jak dotąd jest bezawaryjna. Miałam z Państwa firmą kontakt kilkakrotnie i obsłużona byłam za każdym razem bardzo miło i fachowo. Każdemu mogę Was polecić w 100%
Roman.AT 2017-06-30 08:19
A jak Ty to chłopie przejechałeś tak szybko? Klapuch kazał Ci tak napisać?
Roman.AT 2017-06-30 08:31
Sporo tu pozytywnych komentarzy,chociaż na tak "dużą" firmę to i tak niewiele.Osobiście nie jestem zadowolony z usług Auto Mix Skrzyszów I napewno nikomu nie polecę tej firmy.Dlaczego?
"Zagazowalem" tam mojego ukochanego Jaguara S TYPE,niedawno zapłaciłem 8.000 zł osiem tysięcy złotych a mój kotek nie jest dalej naprawiony.Klapuch wziął za naprawę ,nieskończoną,8.000 zł A auto dalej stoi na jego placu nienaprawione.NIGDY WIECEJ AUTO MIX SKRZYSZÓW
Krystian Klapuch 2017-06-30 15:45
Panie Romanie Rzeszutek, uściślijmy. Montaż instalacji miał miejsce 22 czerwca 2015 roku. W ciągu tych nieco ponad dwóch lat przejechał Pan na instalacji ponad 60 tyś km. Przeglądy okresowe wykonywał Pan regularnie, co chcemy podkreślić i jednocześnie pochwalić. Odpowiadając na Pana pytanie dlaczego nie stwierdziliśmy usterki sondy lambda wcześniej musimy zacząć od początku. Przyjechał Pan do nas zbulwersowany, że samochód jest bardzo słaby, nierówno pracuje i ciężko odpala również na benzynie. Ktoś już zdiagnozował brak kompresji na cylindrach i w związku z tym był Pan przekonany, że to wina instalacji gazowej, która wypaliła zawory silnika. Powiedzieliśmy Panu, że jeżeli faktycznie okaże się, że gniazda lub zawory są wypalone to oczywiście pokryjemy koszt naprawy zgodnie z warunkami gwarancji. Wyraźnie zasugerował nam Pan, co jest przyczyną usterek, a my nie mieliśmy powodu uważać, że jest inaczej skoro ktoś już diagnozował samochód. Po „otwarciu” silnika okazało się jednak, że... zarówno gniazda zaworowe jak i same zawory są w porządku. Co więcej mamy na tę okoliczność nagrany, specjalnie dla Pana, film umieszczony w serwisie YouTube. Link publikujemy wszystkim zainteresowanym do wglądu: http://youtu.be/SF7PDFTUdcA Niestety mimo sprawnych zaworów i gniazd rejestrowaliśmy zupełny brak kompresji na dwóch z sześciu cylindrów, co było bezpośrednią przyczyną tego, że ledwo Pan do nas dojechał. Zdecydowaliśmy wspólnie o dalszym demontażu elementów silnika w celu ustalenia diagnozy tj. tłoków, kołyski oraz miski olejowej. Okazało się, że pierścienie są popękane i zapieczone na przysłowiowy „amen”. Tutaj uwaga, podczas wywiadu sam Pan przyznał, że samochód jest mocno eksploatowany, głównie na długich trasach autostradowych podczas których rzadko schodzi Pan poniżej 200 km/h. Wstępny kosztorys napraw, na tym etapie, oscylował na poziomie około 8000,00 zł i zostało to przez Pana zaakceptowane. Niestety nie potrafił Pan zrozumieć, że zamówienie części do Jaguara wymaga od j
Krystian Klapuch 2017-06-30 15:46
jego właściciela, oprócz zasobnego portfela, także większej cierpliwości. Kompletacja wszystkich części zajęła nam prawie miesiąc. Żeby nie było niejasności faktura do wglądu jest w tym miejscu: http://gazautomix.pl/skan/jaguar_faktura.pdf wszyscy mogą zobaczyć o jakim zakresie napraw mówimy. W tym czasie kiedy my zajmowaliśmy się kompletacją Pan oczywiście dzwonił i poganiał nas tracąc swój i nasz czas, a pewnych rzeczy po prostu nie da się przeskoczyć. Ostatecznie udało się nam uruchomić silnik. Kompresja wróciła i została doprowadzona do norm fabrycznych. Silnik pracował, wydawało się, normalnie. No i teraz najgorsze, co mogło nas spotkać. Po uruchomieniu silnika przystąpiliśmy do diagnostyki jego pracy – profilaktyka, jak zawsze po takich złożonych naprawach, . Okazało się, że sądy lambda są, mówiąc wprost, martwe... Przekazaliśmy Panu, że możemy zamówić oryginały, które są drogie i trzeba będzie na nie zaczekać ale nie zdecydował się Pan na to twierdząc, że ma dostęp do wszystkiego z dnia na dzień. Po upływie 1,5 tygodnia, słownie półtora tygodnia otrzymaliśmy używane sondy, w których kolory kabli dziwnie się nie zgadzały. Okazało się, że otrzymane sondy w ogóle nie były przeznaczone do tego samochodu! Otrzymał Pan od nas propozycję odebrania samochodu i wymiany sond na własną rękę ale do dziś samochód stoi na naszym parkingu. O tym, że samochód zostanie skierowany na parking strzeżony i płatny dowiedział się Pan w momencie w którym odmówił Pan zapłaty za wykonane naprawy. W tym miejscu zaznaczmy, że z naszej strony zrobiliśmy wszystko co mogliśmy, a skoro za oryginalne sondy nie chce się Panu płacić – jak sam Pan stwierdził, to już nie nasza w tym wina. Pańskich samochód stoi na naszym parkingu i blokuje miejsce ale to nie jest problem. Problem w tym, że ponoszę aktualnie odpowiedzialność za jego bezpieczeństwo. Dlatego informuję Pana w tym miejscu, że w poniedziałek samochód zostanie przetransportowany na parking strzeżony i płatny. Stosowna informacja jeszcz
Krystian Klapuch 2017-06-30 15:47
Stosowna informacja jeszcze do Pana trafi. Tak prezentuje się cała historia z naszej strony. Ostatnia sprawa, co do tego, że „oczywiście nie ma żadnej gwarancji” uprzedzam Pana, że jest to stwierdzenie nieprawdziwe i oszczercze. Problem tkwi w tym, że zapewne nawet nie raczył Pan przeczytać książki gwarancyjnej. Otóż informuję Pana oraz wszystkich czytających tę odpowiedź, że gwarancja jest i działa, a obejmuje wszystkie części instalacji gazowej, a nie wszystkie elementy samochodu – to po pierwsze. Po drugie gwarancja na silnik obejmuje zawory oraz gniazda zaworowe silnika, a nie wszystkie elementy samochodu – to po drugie. Jeżeli instalacja nie jest przyczyną awarii samochodu tak jak w tym przypadku, czy też to nie instalacja doprowadzi do wypalenia gniazd zaworowych i/lub zaworów to gwarancja nie działa – to po trzecie. Nigdy nie uchylaliśmy się od uznania gwarancji i związanej z tym odpowiedzialności. Nasi klienci o tym wiedzą. Problem tkwi w tym, że niestety ale nie czytamy warunków, a to lektura raptem na 15 minut. Jeżeli ktoś potrzebuje aż tyle czasu na przeczytanie 2 stron formatu A4 łącznie z instrukcją eksploatacji instalacji.
Marzena 2017-07-08 21:54
Założyłam instalację LPG do 4 aut w Auto Mix. Działają bez zarzutu. Miła obsługa i profesjonalizm. Polecam ten zakład.
Dawid 2017-07-10 00:10
Polecam firmę AUTO MIX Skrzyszów za profesjonalne podejście do tematu, obsługę klienta na wysokim poziomie oraz za szybki i sprawny montaż instalacji gazowej. Już podczas rozmowy telefonicznej możemy dowiedzieć się wszystkich potrzebnych informacji, a na miejscu dostajemy szereg wyczerpujących odpowiedzi na nurtujące nas pytania. Szczerze polecam wszystkim, którzy cenią sobie jakość na najwyższym szczeblu.
Zostaw swoją opinię o Auto Mix Krystian Klapuch - Skrzyszów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Auto Mix Krystian Klapuch