Hydro-Marko PTH-U

Jarocin

Opinie o Hydro-Marko PTH-U

hydro 2014-06-27 12:22:49
Strasznie lipna firma - nie polecam(usunięte przez administratora)
5
koks 2014-07-10 20:57:41
2200 zł za 240 godzin w delegacji szału nie robi
5
pracownik 2014-11-26 22:12:20
Witam.
Pracuje w Hydro-Marko.
I z góry mogę powiedzieć że faktycznie rotacja ludzi jest spora, przyczyna jest prosta firma nie szuka ludzi którzy "sciemniają" bądź kradną.Jednak ludzie rzetelnie podchodzący do pracy zostają. Co do pensji są one różne zależne od stanowiska ale wypłacane na czas.

Odpowiadając na pytania powyrzej.
W firmie pracuje obecnie ponad 150 osób.
1
hydro2 2014-12-04 12:47:11
Powyższy komentarz to prawda, żeby mieć spokój trzeba rzetelnie wykonywać swoje obowiązki i nie wychodzić z pracy przed 16.30 (w przeciwnym razie czeka na pracownika dołożenie obowiązków, większa kontrola itd.). Tacy ludzie zostają i pracują w Hydro-Marko. Normą są bezpłatne nielimitowane nadgodziny (niektóre wysiedziane dla własnego spokoju, żeby nikt się nie czepiał). Zarobki znośne ale nieadekwatne do stresu i poświęcenia włożonego w wykonywaną pracę. Często wybuchają afery w związku z daną realizacją, a wtedy… prze*****. Spychologia, jeden na drugiego, szefostwo ucina premie, grozi ponoszeniem kosztów, degradacją. Coraz więcej kontroli, nie tankować tutaj, nie jechać tam, a dlaczego jechałeś tam, dlaczego daną rzecz kupiłeś tutaj a nie tam. Ogółem nie polecam. Człowiek staje się nerwowy, nie da się nic zaplanować po pracy, bo nie wiadomo o której się wraca (rekord to powrót o 22, na drugi dzień tłumaczenie dlaczego, po co…).
1
PRACOWNICY 2014-12-22 08:10:01
90% PROCENT OBECNYCH PRACOWNIKÓW HYDRO-MARKO TO OSOBY PRACUJĄCE W FIRMIE DŁUGIE LATA. WIĘKOSZOŚĆ POWYŻSZYCH OPINII NAPISANA JEST PRZEZ OSOBY KTÓRE PO PROSTU SOBIE NIE RADZĄ, I NIE PORADZĄ W ŻADNEJ PRACY, ALBO PRĘDZEJ CZY PÓŻNIEJ DOPADNĄ JE TAKIE SAME PROBLEMY.. A JUŻ TYMBARDZIEJ NIE POWINNY SIĘ WYPOWIADAĆ SFRUSTROWANE ŻONY - KTÓRE W POWYŻSZEJ FIRMIE NIE PRACUJĄ I OPINIE SŁYSZĄ TYLKO Z RELACJI SWOJEGO NIE RADZĄCEGO SOBIE MĘŻA... WYKSZTAŁCENIE TO NIE WSZYSTKO - LICZĄ SIĘ TEŻ UMIEJĘTNOŚĆ MYŚLENIA I PODEJMOWANIA SAMODZIELNYCH DECYZJI. POZA TYM DROGA WOLNA NIKT NIEKOGO NA SIŁE NIE TRZYMA... A NA FORUM JAK WIADOMO NAJPROŚCIEJ WYLAĆ SWOJE ŻALE.
2
HYDRO 2014-12-22 09:55:46
Pracownicy - problem jest taki, że te komentarze to prawda. Ktoś coś osiąga, od razu od "kolegów z pracy", albo jak to się tam mówi "znajomych twarzy" jest nagonka.
90% załogi to starzy pracownicy, zastanówmy się dlaczego? Bo kiedyś nie było tak. Ludzie byli przyjaźni, potem sytuacja się zaczęła zmieniać - człowiek się do niej przystosuje, albo nie wytrzyma i odejdzie. 10% nowych ludzi którzy rotują - oni się nigdzie z takim chamstwem, podpierdalaniem, opieprzaniem nie spotkali! Nic dziwnego, że mało kto nowy to wytrzymuje.
Wylewane żale na portalu - jak firma jest w porządku, są przestrzegane podstawowe zasady współpracy, to takie komentarze nie mają miejsca. Wiadomo nie ma idealnego pracodawcy, ale ludzie nie odchodzą z Hydro-Marko bo znaleźli coś lepszego, ale w większości odchodzą DLA SIEBIE, dla spokoju.
6
santa claus 2014-12-25 12:06:53
Prawda prawda , 90% to ta część co jest właśnie z przyzwyczajenia i nie mają ambicji aby sobie poprawić... , a Ci co są bez wykształcenia wyżej...polegli by na dzień dobry na interview w innej firmie , bo wszędzie gdzie zapukasz co sprawdzają najpierw to papier , a bajki w rozmowie z ''przyszłym szefem '' mogą opowiadać jak to ,,myślą i umiejętnie podejmują decyzje'' ..hehhe buchhaaa , ps. Ciekawe o kim myślała osoba wstawiająca ten koment.[pracownicy]..?? bo chyba nie o tym grubiaństwie co tam zasila to towarzystwo. Co oni piszą za głupoty stara gwardia też się zwalnia!!widocznie mają dość..!. a te 10% to ludzie którzy maja chodź trochę poszanowania dla siebie i wiedza na co ich stać , tez sobie świetnie poradzą gdziekolwiek....[hydro2] w sumie jak pracownicy wracają tak późno jak piszesz o 22 do domu to się nie dziwie , że ich żony są wkur.....a te p....z za biurka nie maja chyba tego...i owego ....niech założą rodziny i zobaczymy...ps. a gdzie jest reszta komentów ,,,czyżby prawda w oczy kole?
8
Smutne 2015-02-13 14:12:45
Ukraińców zatrudniają. Swoim pracy nie dadzą, ale obcokrajowcom jak najbardziej! Z nimi można robić wszystko bo gdzie się podzieją? Tak działają firmy, które nie szanują pracowników. Władza firmy chyba już nie wie jak się ratować...
1
pracownik 2015-02-19 21:13:51
ja tam pracowałem 6 lat wiec wiem o co kaman zarobki takie sobie a fakt zostają ci co (usunięte przez administratora) i mają układ z p.Prezes ,i p.Bo...jednym słowem gumowe ucho w tej firmie zawsze bylo i jest chyba w cenie
3
peny 2015-05-31 13:05:04
Firma z tradycjami największą tradycją jest wyje..... pracowników na pieniądze,a motto tej firmy; obiecuj bo to nic nie kosztuje.Zatrudniają ukrainców bo nikt normalny z okolicy tam nie będzie pracował, spawacz z dziesięcioletnim stażem ma 12,50 na godzine.
1
kwazi 2015-06-06 23:37:39
Ta firma z ludzi robi chorych psychicznie alkoholików,wszyscy kradną a najbardziej ci którzy mają trochę władzy. Kierownictwo wciela w życie ,,obiecuj im wszystko co chcą...'' a przy wypłacie zawsze brakuje kilku setek.Na inwestycjach jest po siedmiu kierowników ale nie potrafią rozplanować zadań, są zajęci szukaniem np.samochodu na allegro...
2
survivalowiec 2015-06-08 14:46:17
skoro kadra dyrektorska to spawacz (blacha fi 8) i artysta malarz (rozumiesz?) to czego się spodziewać, pracownika ma się gdzieś. byle spiąć terminy i wpływy.
1
Znana 2015-06-16 12:23:26
Drogi hydro2 słowo powyrzej pisze sie powyżej. Wstyd robic błędy na forum!
1
młody waluś 2015-06-16 22:13:15
powiem tak pracowałem w firmie HMB od 2008 do 2010 roku w której prezesem jest Tomasz B. gość jest spoko i zarobki tez tylko pijacy,złodzieje i ściemniacze maja przejebane w sumie to rozumiem bo nikt za nic nie bedzie płacił
1
młody waluś 2015-06-16 22:24:09
a jeszcze jedno to co wyżej napisałem ze pracowałem 2 lata a ktos sobie mysli skoro tak dobrze było to dlaczego nie pracuje to dlatego z przyczyn prywatnych a moja najwyzsza wypłata 4200zł miesiecznie a najniższa zimą 2800zł i jeżeli była by możliwość powrotu to bez zastanowienia wtedy jak pracowałem była jeszcze brygada malarska nie wiem jak teraz jest ale wtedy była.FIRMA HMB
młody waluś 2015-06-16 22:28:04
OGÓLNIE HMB I HYDRO & MARKO SPOKO JEST KIEROWNICTWO JAK I SZEFOSTWO
3
V 2015-06-17 09:18:15
Pracowałem w grupie Hydro Marko od 2009 do 2012 i był to fajny okres w moim zawodowym życiu. Firma robi ciekawe rzeczy, można się dużo nauczyć, zarobki są rynkowe (obecnie pracuje w stolicy i wiem co piszę). Jak ktoś chciał się czegoś nauczyć, chciał pracować to spoko. Natomiast złodzieje, ściemniacze i figuranci mieli tam ciężko i zwykle po bardzo krótkim czasie wylatywali z roboty. Szefostwo firmy jest ok i można się z panią M. panem B dogadać. Pozdrowienia dla pana W.J. i M.T. :)
obiektywny 2015-06-25 09:47:49
firma szybko się rozwija, zwłaszcza jeśli popatrzymy na jarociński rynek. owszem pracy sporo, wymagania również ale jest okazja się rozwijać i idą za tym niezłe zarobki. jak w każdej firmie - są sytuacje mniej lub bardziej problemowe ale tak jest wszędzie.. mam wrażenie że najwięcej negatywnych opinii wpisują osoby którym również można by sporo zarzucić jako pracownikom.
4
ninja 2015-10-07 22:11:57
Pozdrawiam najlepszego pracownika p. Zdzicha ..... :-))))) zycze duzo duzo cierpliwości ps nerwosol jest bez recepty w aptece
1
Były pracownik 2016-01-30 13:18:03
Firma 5 minut nie warta. Nerwowo, totalny brak poszanowania człowieka, ucinane wypłaty (liczone w akordzie dla pracowników produkcyjnych i dziwnym trafem ktoś się kilku prac nie doliczył...), w biurze wyścig szczurów, wyjdź przed szereg do szefowej a zostaniesz "zjedzony" przez kolegów i koleżanki zza szyby. Ostatni miesiąc radzę przeczekać do końca i natychmiastowo zerwać współpracę, w przeciwnym wypadku będziesz pracować za połowę stawki, albo jeszcze mniej w ostatnim miesiącu bo "wyrównania" w kopercie nie dostaniesz, tylko to co na konto. Dla mnie stracony czas na egzystencję praca-dom pozbawiona przyjemności z życia.
7
stary pracownik 2016-03-09 18:31:38
Witam chciałbym się podzielić opinią o zarobkach taki kawał pasuję do mojej wypłaty pyta pracownik szefa dlaczego ja stary pracownik mam mniej od tego nowego na to szef wiesz nikt już nie chcę robić za taką stawkę jak ty
6
Stanislaus 2016-03-14 14:31:02
This company is the worst I've ever worked for!!!
2
Marek 2016-03-14 16:54:25
Witam.
Firma Hydro-Marko jest strasznie Hu....
Nie płaci pracownikom, dba tylko o swój własny interes
2
Cypher 2016-06-18 11:04:21
NIE polecam tej firmy, omijać szerokim łukiem. Straszna patologia, fatalnie zarządzana. Wszystkie negatywne opinie to szczera prawda, nadgodziny nie płatne. Umowa na najniższą krajową, reszta pod stołem, a jak się coś pani Prezes nie spodoba to wstrzymana. Pracować 8 godzin tak jak na umowie to w rozumieniu kierownictwa wielka zbrodnia. NIE przestrzegają jakichkolwiek norm i praw pracowniczych. Ogólnie ujmując przykład ciężkiej patologii społecznej
16
Pracownik z wieloletnim stażem 2016-09-09 10:38:33
Ale się pani Pani Mario popisła - cały tekst wykrzyknimami , wszyscy są winni tylko nie Pani...
Zostaw swoją opinię o Hydro-Marko PTH-U - Jarocin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hydro-Marko PTH-U