Hurtownia Fryzjersko-Kosmetyczna Uni-Fryz S.C.

Pabianice

Opinie o Hurtownia Fryzjersko-Kosmetyczna Uni-Fryz S.C.

gość 2011-11-22 01:03:27
Chyba żart niekompetentni naciągacze i cwaniaczki ,a przede wszystkim pani [usunięte przez moderatora] myśli że wszystkie rozumy pozjadała. Jak najdalej od nich. A tą opinie napisała pewnie siostra właścicielki.
gość 2011-12-07 05:05:37
He he zgadzam się co innego umowa, a co innego rzeczywistość.
wolny strzelec 2011-12-29 13:05:58
gość - 2011-12-07 05:05:37

He he zgadzam się co innego umowa, a co innego rzeczywistość.
jak to sie mówi? jak nic ludzie nie gadają to znaczy że ktoś nie żyje....o UNI-FRYZ gadają więc jest ok
byly klient 2012-10-26 12:37:01
znam tych ludzi i potwierdzam, ze to naciagacze i oszusci. zgadzam sie rowniez z wczesniejsza opinia o pani [usunięte przez moderatora] faktycznie udaje ze ma pojecie ale chyba jak wyciagnac kase od ludzi. jest tam tez taka gruba pani [usunięte przez moderatora] ta rowniez nie grzeszy ani inteligencja ani dobrym wychowaniem. nic dodac nic ujac dobrali sie.
gość 2012-12-01 20:44:46
Obgadywanie to ostania rzecz która zostaje głupcowi gdy nie potrafi ci już w żaden inny sposób zaszkodzić
Kasia 2012-12-13 15:29:34
Nie wiem, co Wy się tak czepiacie, jak mam doła to idę na zakupy i nogi same mnie prowadzą do tej hurtowni. Przesympatyczni ludzie i wcale nie naciagają, no chyba, ze ktoś nie odróżnia porady od naciagania . a jak ktos daje się naciągnąc to jest słaby psychicznie- tak apropo. co do polwellu też jest ok, chociaz nie ukrywam bliżej mam do unifryzu i cieszy mnie to ogromnie.
1
kAMA 2014-06-05 23:32:47
Moja maszynke trzymaja rok czasu w reklamacji za 250 zl , ktora wogole nie dziala:!!!!I nawet nie zadzownia skandal!!!!chce zwrot gotowki naciagacze!!!!!!!@
1
Kama 2014-06-05 23:35:19
tak w porzadku!!!to czemu napisalam pismo o zwrot gotowki za maszynke ktora wogole nei dziala a kosztowala 250 zl!!!! dzownilam kolo rokmu temu to gdzies zaginela i mialam dostac nowa !!!! i nadal nie mam o rok minał!!!dajcie mi wrescie ten zwrot gotowki naciagacze jedne!!!!!!!! co to zeby maszynka byla rok w reklamacji smiech na sali!!!!!!!!!!! skonczyla sie moja cierpliwość!!!!
3
kama 2015-05-08 20:05:49
i dalej nie ma naciagacze zeby ta wasza hurtownia padla finansowo dziadostwo
lilianna 2015-09-08 22:04:13
Jak dla mnie są najlepsi na naszym rynku mają duży asortyment i pojęcie. Widzę że niektórzy zrobili z tego pomyję .. ale sami pewnie nie są lepsi. Daję celujący bo towar mam zawsze na czas i dobre ceny!!
Ewka 2016-07-08 15:05:28
Na miejscu to mają tak duża wiedzę,ze mam ochotę swoją fryzjerkę na szkolenia tam wysłać. brawo uni fryz za profesjonalizm. Trzymam kciuki za dalszą współpracę. Minus za to,ze macie do D. Reklamówki;)
Mm 2016-08-02 23:01:00
Towaru fulll.wielki pozytyw i profesjonalizm. Pozdrawiam czarną panią :)
Zostaw swoją opinię o Hurtownia Fryzjersko-Kosmetyczna Uni-Fryz S.C. - Pabianice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hurtownia Fryzjersko-Kosmetyczna Uni-Fryz S.C.