Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Budomex

Pracowałeś w firmie Budomex i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
stachu - 2015-04-14 21:09:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje w tej firmie już od 3 lat, teraz jestem w Danii i muszę powiedzieć, że ostatnio faktycznie zaobserwowałem zwiększoną liczbę "piekarzy" na budowie ale to tylko dlatego, że wszyscy prawdziwi fachowcy już gdzieś pracują a firma ciągle potrzebuje pracowników. Zarobki nie są złe dają dobrze zarobić. Najlepszym przykładem, że w firmie nie jest źle jest mój kolega, który pracował tu z synem o kilka lat dłużej ode mnie ale zwolnili się jakiś rok temu i poszedł do konkurencji w poszukiwaniu lepszego życia. Teraz wrócił i powiedział mi, że tu czuje się jak ryba w wodzie (albo lis w lesie) i jeśli tylko uda mu się wybłagać kierownictwo to znów ściągnie tu syna. Co do zakwaterowania... tragedii nie ma, pokoje w dobrym stanie a cena w stosunku do zarobków jest ok. Jeśli chodzi o podatki to faktycznie są wysokie- wszak to Dania a nie Rumunia. Na szczęście są też odpisy. Ja sam odliczam żonę która nie pracuje i zawsze dostawałem zwroty przy rozliczeniu. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
pracownik12 - 2015-04-13 23:22:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Rick - 2015-04-13 19:56:42]:
Kwatera może być, może to nie są luksusy, ale normalne pokoje po 2 osoby i teraz na nowych obiektach porobili pokoje po 3 i 4 osoby żeby ludzie płacili mniej i to można dogadać jak sie chce mieszkać tylko we dwóch i tam gdzie mieszkasz dostajesz meldunek. Umowa według duńskiego prawa i wszystkie składki odprowadzone. Wiadomo że SKAT dużo zabiera ale tak jest w każdej firmie w Danii.
zdjecie uzytkownika
Rick - 2015-04-13 19:56:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja TVN nie biorę pod uwagę,tam jest propaganda gorsza jak za komuny,to jest prywatna stacja która robi nieświadomym ludziom mętlik w głowach,nie oglądam wiadomości na TVN bo są upolitycznione i manipulują,nie obchodzi mnie tvn. Duńczycy też patrzą na Polaków źle,jesteśmy tam niemile widziani. Ja bym chciał wiedzieć tylko czy czy jest w miarę godne warunki w firmie,wypłata,umowa,kwatera.
zdjecie uzytkownika
pracownik12 - 2015-04-13 14:10:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje w tej firmie już przeszło 5 lat i chce pracować dalej. Wiadomo, sa tacy że im sie niepodoba, ale za prace jest wypłata normalnie i w terminie jeśli chodzi o Danie i ja jestem zadowolony. Jakos inni też pracują wiele lat i jakby był taki wyzysk, to by sie pozwalniali już dawno temu. A jak ktos jest pijakiem i leniem, to wiadomo że go zwolnią? Do TVN poszli kłamcy i kombinatorzy. Aż wstyd patrzeć na te twarze.
zdjecie uzytkownika
Rick - 2015-04-11 08:14:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Naprawdę jest tak źle jak piszą? Gdzie są kwatery,jakie są umowy? jakie warunki?
zdjecie uzytkownika
stary pracownik - 2015-04-02 15:17:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam .Kiedyś był dobrze.Bardzo słaba kadra.90% ciotka,wujek.
Katastrofa firma idzie na psy.
zdjecie uzytkownika
Niznany - 2015-03-30 19:11:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie nie piszcie bzdur, tam w firmie pracują sami "piekarze" nieliczni to są fachowcy. A co do oceny zarobków to dno, ponieważ odbijają za mieszkanie, dojazd do pracy i jest wiele innych ukrytych kosztów. Tak że zarobki nie są wysokie jak twierdzą w firmie bo odbiją ci za wszystko i za cały miesiąc zostanie ok. 7-8 tys. a jeśli pojedziesz do domu na 2 tygodnie zostanie ci 2-3 tys. i sumując to z dwóch miesięcy zostaje 5,5 do 6 tys. miesięcznie.
Stanowczo nie polecam tej firmy jako zarobkowej bo jak jesteś fachowcem traktują cię jak "piekarza". Byłem tam i widziałem.
zdjecie uzytkownika
dwayne - 2015-03-27 18:50:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rubin - 2015-03-10 18:49:22]:
jeżeli od jakiegoś tvn-owskiego materiału uzależniasz swoją przyszłą karierę to gratuluję :P Jeśli są tak rzetelni w materiale na temat Budomexu jak w swoich informacjach to możesz włożyć sobie te informacje między bajki. Prawdziwy obraz tego czego możesz się po firmie spodziewać polecam wyciągnąć choociażby z tego forum
zdjecie uzytkownika
lek - 2015-03-27 18:25:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rubin - 2015-03-10 18:49:22]:
nic trudnego wpisujesz wyszukiwarce google ,, TVN Budomex superwizjer ,, miłego reportażu
zdjecie uzytkownika
rubin - 2015-03-10 18:49:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i jak Edgardoo, zdecydowałeś się pójśc do nich do pracy? teraz ja mam tego typu dylemat. jakoś nie mogę znaleźć tego reportażu telewizyjnego z tvn o którym pisaliście, czego on konkretnie dotyczył i co z niego wynikało? bardzo mnie ciekawi ten temat i pewnie od tego będzie zależało czy wyślę im moje cv
zdjecie uzytkownika
edgardoo - 2015-02-16 18:20:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ale co z tego, ze jest w internecie jakis reportaż o nich? to co, firma już nie działa w ogóle? czy jak to wszystko wygląda na chwilę obecną? bo nie wiem teraz cyz do nich iśc czy nie? czekam na Wasze komentarze teraz jesli takie się pojawią, bo nie wiem juz czy iśc do nich czy nie, martwi mnie ta sytuacja.
zdjecie uzytkownika
kara - 2015-02-01 17:44:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [frak - 2015-01-31 22:32:01]:
wpisz w google ,, budomex TVN ,, wyskoczy ci niedawny reportaż , po przeczytaniu go (oglądnięciu ) i poczytaniu forum tutaj odpowiedz sobie na to pytanie ;)
zdjecie uzytkownika
frak - 2015-01-31 22:32:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Budomex czyli holdingi i biura inwestycyjne nie są na pewno tym czym się zajmują na co dzień. Wiele osób pisze o działalności budowlanej, ale czy to jest prawda, zbyt konkretnych informacji na ich temat nie można znaleźć, a obiło mi się o uszy, że warto chociaż spróbować tutaj swoich sił. A wy co sądzicie?
zdjecie uzytkownika
rami - 2014-12-17 22:54:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mietek - 2014-12-02 01:33:20]:
ale nie do końca rozumiem o co masz teraz pretensje ? jeśli wypadek jest z Twojej winy to chyba nie jest dziwne , że nie chcą cię już u siebie ... A jeżeli akurat Tobie się coś stanie to również logiczne , że niesprawny pracownik jest im zupełnie niepotrzebny. Trzeba było na siebie uważać kolego ...
zdjecie uzytkownika
mietek - 2014-12-02 01:33:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszystko jest dobrze póki sie noga nie podwinie ... wypadek odrazu jestes odsylany do kraju !!! traktuja cie jak przedmiot !!!
zdjecie uzytkownika
WAŻNE - 2014-11-22 12:14:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Trochę się rozpisałem ale duże wrażenie zrobił na mnie wczorajszy reportaż w TV ( nie czynami bo to znam ale skala oszukanych pracowników )

Koledzy na koniec nie bójcie się walczyć o swoje , nie obiecam wam sukcesów w sądach ale wierzcie mi każda sprawa jest indywidualna i przy większej ilości firmy same się uginają by nie ponosić konsekwencji nie tylko finansowych ale też karnych względem tak zwanych prezesów/właściciel tych firm , nie bójcie się zgłaszać to do odpowiednich instytucji w Polsce bo nie tylko one mogą przeprowadzać kontrole w Polsce ale informują również swych odpowiedników w państwach UE a to bardzo zaboli takie firmy które oszukują i mają dużo na sumieniu. Nie liczcie że urzędy ze same będą działać i wyłapywać ale jak wy zgłosicie to juz nie mają wyjścia bo machina się uruchamia administracyjna.
Ta informacja jest do wszystkich pracujących w firmach polskich za granicą ale i też w Polsce! Pozdrawiam wszystkich
zdjecie uzytkownika
WAŻNE - 2014-11-22 12:11:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
........Koledzy zanim wyjedziecie z jakiej kol wiek firmy polskiej za granice uważajcie ja też w przeszłości byłem oszukany większość firm polskich ( nie jeden by powiedział że wszystkie ;) ) kantują nieświadomych pracowników. Prześwietlajcie firmę jak sami macie z tym problem poproście kogoś kto płynnie porusza się w internecie.
- Są sytuacje gdzie ludzie mieli wypadki na budowie a firmy na sile ich zwozili do polski i sobie radźcie sami !!! Nigdy się na to nie zgadzajcie zawsze domagajcie się udzielenia pomocy na miejscu wtedy przysługuje wam bezpłatna rehabilitacja bo inaczej wszystko w przyszłości pokrywacie sami a koszty są astronomiczne
- Pilnujcie rozliczenia z podatku w danym państwie gdzie jesteście jeśli jest rażąco niskie możecie mieć słuszne podejrzenie że ktoś składa fałszywe oświadczenia podatkowe, wystarczy zgłosić nawet jeśli nie znacie języka w polskich odpowiednich instytucjach a one maja obowiązek wysłać chociaż zapytanie do odpowiedników swych w krajach Unii Europejskiej
- Pamiętajcie pensja na rękę to nie wszystko pamiętajcie iż jak pracujecie w takich firmach za granicą a i nawet w polsce poświęcicie 1 godzinę czasu jak jesteście w domu w Polsce by podejść do ZUS i zapytać się czy pracodawca opłaca prawidłowo składki wystarczy wziąć dowód i umowę która zweryfikuje z jakiej kwoty powinien wam opłacać składki (bo może wo gule pracodawca podał jakieś fikcyjne kwoty,) udzielą wam odrazu odpowiedzi na miejscu lub prześlą ją do domu oczywiście zrobią to anonimowo ponieważ prawo zabrania ( o ochronie danych osobowych ) więc niczego się nie bójcie a może to was ocalić przed wegetacyjną emeryturą !!! Nie żartuje !!!
- Jeśli padliście ofiarą oszustwa obojętne nie wypłacona w całości pensja / składki / podatek nie bójcie się składać spraw do sądu pracy ponieważ tu akurat to nic nie kosztuje ( za darmo )wystarczy napisać pozew ( wiele wzorów dostępnych na Google ) podać powód pozwu swoje dane i dane pracodawcy oraz załączniki ksero umowy / świadectwa dobrze najpierw do Państwowej Inspekcji Pracy zgłosić chociaż by tylko po to by dostać pismo o przeprowadzonej kontroli a oni zawsze coś znajdą jest to kolejny dowód dla was który możecie dołączyć i wysłać do sądu Pracy gdzie mieści sie pracodawca w pozwie możecie napisać nawet by sprawa toczyła się bez waszej obecności. Jak macie jakiś problem natury formalnej W każdej Państwowej Inspekcji Pracy są dyżury radców Prawnych odnośnie prawa pracy porad udzielają za darmo !!!!
zdjecie uzytkownika
szok!!!!!!!!!! - 2014-11-19 10:00:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
18.11.14 wieczorem w TVP w programie SUPERWIZJER, wyemitowany został materiał o firmie BUDOMEX z siedzibą w Miejscu Piastowym
ludzie, uciekajcie z tej firmy, bo płacą Wam kilkakrotnie niższe niż powinni, nie wypłacają odszkodowań powypadkowych, jak zdarzy się Wam wypadek, to koniec, zostawią Was na lodzie, prasa duńska i związki zawodowe duńskie, szeroko rozpisują się o tych oszustach.
Wy zarabiacie grosze, w baaardzo trudnych warunkach pracy, a oni świetnie się bawią, mają luksusowe wakacje, domy, auta i chwalą się tym na portalach społecznościowych - idioci!!!!
pooglądajcie sobie ten reportaż, naprawdę warto!!!
zdjecie uzytkownika
pp123 - 2014-11-19 00:11:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wlasnie tez ogladalam ten reportaz, gnoje dorobili sie na cudzej krzywdzie. rajdy nic nie kosztuja smiech na sali i na takich nie ma nic w kodeksie??do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z takim prawem!!! ciąć i sypać sól a itak bedzie klamac jak ta baba!!!
zdjecie uzytkownika
Y.Q. - 2014-11-18 23:49:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Właśnie leci na TVN info o tej "firemce". System standardowy. Obiecać, skaptować a za pracę nie zapłacić. W Sądach Pracy stać ich na kauzyperdów za ukradzioną kasę.
zdjecie uzytkownika
bronka - 2014-10-27 16:41:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeśli chodzi o Polskę wschodnią i realizacje pochodzące od firm właśnie stąd to Budomex jest dość znaną i uznaną firmą. Swoją robotę w budowlance rozpoczęli już w 1992 , także można u nich mówić o dużym doświadczeniu. Choć należy również wspomnieć , że jak każdej firmy także i ich imają się różne problemy...mniejsze i większe
zdjecie uzytkownika
przyszly - 2014-08-30 19:31:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to pieknie zasilimy ta firmę do zobaczenia
zdjecie uzytkownika
były - 2014-04-28 20:38:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Ja juz 6 lat czekam na wypłate z węgier i odsetki mi rosną ale wierzę ze zapłacą przeciez to katolicy sa
zdjecie uzytkownika
marcin - 2013-12-19 10:22:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a co oprócz nawału obowiązków jest na minus w tej firmie ? jak atmosfera miedzy pracownikami ? aha i na jakie warunki pracy mozna liczyc, w sensie jaką umowe proponują nowym pracownikom?zamierzam aplikowac wiec dzieki za kazde info!
zdjecie uzytkownika
ŁYSY - 2013-12-15 20:14:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja nie jestem zachwycony a pani księgowa to cwaniara którą nie długo nauczą ludzie rozumu myśli że jest bystra ale nie aż tak
zdjecie uzytkownika
optymista - 2013-11-13 00:09:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta firma traktuje ludzi jak niewolników do puki zapitalasz to jestes dobry kiedy zwolnisz to do domu w tym samym dniu pan [usunięte przez moderatora] to dopiero h a m a pan [usunięte przez moderatora]cieszy sie kiedy człowieka zwalnia
zdjecie uzytkownika
JURI - 2013-10-28 14:30:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
JAK CHCESZ PRACOWAC TO JEDZ CHYBA ZE MYSLISZ ZEBY POSCIEMNIAC TO BEDZIESZ KOLEJNYM CO DODA TU OPIS ZE NEGATYTWNY
zdjecie uzytkownika
gaz - 2013-10-28 10:49:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam od nich oferte dd danii doradzcie co zrobic
zdjecie uzytkownika
olek - 2013-10-06 22:13:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja powiem ze dania to najlepsze miejsce w którym dotąd robiłem czuje się prawie jak na płatnych wakacjach :)
zdjecie uzytkownika
kopenhaga- zbrojarz - 2013-09-08 19:19:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najlepszy to jest ten cały dyrektor [usunięte przez moderatora] jeszcze troche to swojego dziadka zatrudni i będzie mnie uczyc jak wiazac zbrojenie
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-07 10:46:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
cicha woda czy pracujesz w danii za pośrednictwem firmy Budomex? czy przez tą firmę można pracować też w innych krajach?
zdjecie uzytkownika
cicha woda - 2013-07-31 00:05:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje w danii od trzech lat i nie narzekalbym,dopóki nie dali baby za kierwonika,[usunięte przez moderatora] np o to,ze pan za wolno zamiata ,wybiera sobie wspólnie z majstrem ulubienców,zrobiła sie klika i praca jest w niemiłej atmosferze.pensje i wszelkie urlopy sa jak najbardziej wporządku.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-18 14:28:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto może mi powiedzieć czy firma budomex jest firmą budowlaną? czy aby tam pracować trzeba mieć doświadczenie?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-07-10 23:42:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w dani nie lepiej same [usunięte przez moderatora] można powiedzieć całe klany rodzinne
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-06-15 09:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Można bez problemu wziąć urlop macierzyński?
zdjecie uzytkownika
janek - 2013-03-24 16:38:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja sie dziwie wogole jak ta firma funkcjonuje w tej dani, jeszcze troche to polowa ludzi bedzie z polecenia albo z rodziny, niektórzy pierwszy raz w zyciu młotek zobaczyli.
zdjecie uzytkownika
robert - 2012-10-10 09:50:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam widze ze firma budomex dalej naciaga ludzi robilem w tej firmie i moge powiedziec jendno nie szanuja pracownikow a zwiazkow zawodowych sie boja ta ze ludziska zapisujcie sie do zwiazkow in jeszcze jedno nie POLECAM TEJ FIRMY BO TAM SA SAMI LIZUSY [usunięte przez moderatora] JAK MOZECIE UCIEKAJCIE OD TEJ FIRMY POZDRAWIAM ROBERT
zdjecie uzytkownika
Nick - 2011-12-27 11:00:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Nowym Roku chciał bym życzyć trzem panom, a to prezesi dawnego Eurotechu dużo odwagi by w końcu posprzątali po sobie w Monachium. Wasza chciwość i chamstwo nie zna granic, myśleliście, że Niemców będziecie w [usunięte przez moderatora] robić jak ludzi. Gdzie ten pan ,który w Monachium tak wszystkim rządził , gdzie on jest ? Chyba przeszedł do podziemia. Panowie prezesi nie macie honoru...
zdjecie uzytkownika
uwaga - 2011-11-04 13:38:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystkim "nadgorliwym", szczególnie panu abcd - przed usunięciem swoich wulgarnych opinii, wpisanych zapewne pod wpływem emocji i na podstawie niesprawdzonych informacji, zalecam przeczytanie np. artykułu ze strony: http://www.krosno24.pl/informacje.php3?id=3243
Życzę miłej lektury!
zdjecie uzytkownika
abcd - 2011-11-04 12:17:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystkie wymienione przez Ciebie "nie jestem anonimowy" zakłady przegrałeś. Jestem wykwalifikowanym pracownikiem i dopiszę ci, że z bardzo długim stażem i również przegrałeś zakład, ponieważ nie jestem ani cieślą ani zbrojarzem, ale nadgorliwcu pamiętaj, w przeciwieństwie do ciebie, wiem co piszę, o czym i o kim.
zdjecie uzytkownika
zadowolony - 2011-11-03 21:02:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba najwyzszy czas, zeby pracownicy Budomexu zabrali glos, jak do tej pory wypowiadaja sie tylko usunieci z pracy ( usunięte przez administratora ) Pracownik firmy
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-11-03 20:22:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
potwierdzam na Lidlach w Anglii i Irlandii i w Norwegii po pol roku pracy ( usunięte przez administratora ) jesli jest dobry kontrakt, zarabia firma i ludzie tez, nie zaluja ludziom
zdjecie uzytkownika
Chce tu pracowac - 2011-11-03 19:49:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma jest dobra, raz jest lepiej a raz gorzej, ale bywalo tez tak, ze zarobilem( usunięte przez administratora ) a miesiac, a potem na Wegrzech ( usunięte przez administratora ) bo byla porazka finansowa i czekalem 2 lata na kase, i doczekalem sie, graja fair Ten, ktory chce tu procowac
zdjecie uzytkownika
nick - 2011-06-28 15:22:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
.....od Budomexu - zachowaj nas Panie.
zdjecie uzytkownika
nick - 2011-06-10 15:56:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
poza tym na razie nikogo nie przyjeli
póki co dzis w jarosławiu była tylko rekrutacja
nawet nie wiadomo ile dokladnie osób potrzebuja
zdjecie uzytkownika
nick - 2011-06-10 15:52:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
skad wiesz ze 30 osób jak na necie pisało ze potrzebuja 16. tez byłem dzisiaj na tym spotkaniu i fakt obiecywali( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-06-10 11:41:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Jaroslawiu zrobili spotkanie w urędzie pracy. Przyjęli około 30 ludzi. Obiecują ( usunięte przez administratora ) godzine. Co wy na to
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-03-24 21:00:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zdecydowanie mają rację moi przedmówcy.( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-03-19 13:10:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam sie czlowiek haruje jak wol a pieniedzy ( usunięte przez administratora ) Na pieniadze czekam juz pol roku
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-01-26 18:44:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma ta to ( usunięte przez administratora ) obiecujom nowe kontrakty od 6 miesiency.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Budomex!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Budomex

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert