Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Budomex

Pracowałeś w firmie Budomex i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
nick - 2011-06-10 15:56:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
poza tym na razie nikogo nie przyjeli
póki co dzis w jarosławiu była tylko rekrutacja
nawet nie wiadomo ile dokladnie osób potrzebuja
zdjecie uzytkownika
nick - 2011-06-28 15:22:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
.....od Budomexu - zachowaj nas Panie.
zdjecie uzytkownika
Chce tu pracowac - 2011-11-03 19:49:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma jest dobra, raz jest lepiej a raz gorzej, ale bywalo tez tak, ze zarobilem( usunięte przez administratora ) a miesiac, a potem na Wegrzech ( usunięte przez administratora ) bo byla porazka finansowa i czekalem 2 lata na kase, i doczekalem sie, graja fair Ten, ktory chce tu procowac
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-11-03 20:22:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
potwierdzam na Lidlach w Anglii i Irlandii i w Norwegii po pol roku pracy ( usunięte przez administratora ) jesli jest dobry kontrakt, zarabia firma i ludzie tez, nie zaluja ludziom
zdjecie uzytkownika
zadowolony - 2011-11-03 21:02:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba najwyzszy czas, zeby pracownicy Budomexu zabrali glos, jak do tej pory wypowiadaja sie tylko usunieci z pracy ( usunięte przez administratora ) Pracownik firmy
zdjecie uzytkownika
abcd - 2011-11-04 12:17:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystkie wymienione przez Ciebie "nie jestem anonimowy" zakłady przegrałeś. Jestem wykwalifikowanym pracownikiem i dopiszę ci, że z bardzo długim stażem i również przegrałeś zakład, ponieważ nie jestem ani cieślą ani zbrojarzem, ale nadgorliwcu pamiętaj, w przeciwieństwie do ciebie, wiem co piszę, o czym i o kim.
zdjecie uzytkownika
uwaga - 2011-11-04 13:38:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystkim "nadgorliwym", szczególnie panu abcd - przed usunięciem swoich wulgarnych opinii, wpisanych zapewne pod wpływem emocji i na podstawie niesprawdzonych informacji, zalecam przeczytanie np. artykułu ze strony: http://www.krosno24.pl/informacje.php3?id=3243
Życzę miłej lektury!
zdjecie uzytkownika
Nick - 2011-12-27 11:00:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Nowym Roku chciał bym życzyć trzem panom, a to prezesi dawnego Eurotechu dużo odwagi by w końcu posprzątali po sobie w Monachium. Wasza chciwość i chamstwo nie zna granic, myśleliście, że Niemców będziecie w [usunięte przez moderatora] robić jak ludzi. Gdzie ten pan ,który w Monachium tak wszystkim rządził , gdzie on jest ? Chyba przeszedł do podziemia. Panowie prezesi nie macie honoru...
zdjecie uzytkownika
robert - 2012-10-10 09:50:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam widze ze firma budomex dalej naciaga ludzi robilem w tej firmie i moge powiedziec jendno nie szanuja pracownikow a zwiazkow zawodowych sie boja ta ze ludziska zapisujcie sie do zwiazkow in jeszcze jedno nie POLECAM TEJ FIRMY BO TAM SA SAMI LIZUSY [usunięte przez moderatora] JAK MOZECIE UCIEKAJCIE OD TEJ FIRMY POZDRAWIAM ROBERT
zdjecie uzytkownika
janek - 2013-03-24 16:38:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja sie dziwie wogole jak ta firma funkcjonuje w tej dani, jeszcze troche to polowa ludzi bedzie z polecenia albo z rodziny, niektórzy pierwszy raz w zyciu młotek zobaczyli.
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-06-15 09:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Można bez problemu wziąć urlop macierzyński?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-07-10 23:42:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w dani nie lepiej same [usunięte przez moderatora] można powiedzieć całe klany rodzinne
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-18 14:28:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto może mi powiedzieć czy firma budomex jest firmą budowlaną? czy aby tam pracować trzeba mieć doświadczenie?
zdjecie uzytkownika
cicha woda - 2013-07-31 00:05:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje w danii od trzech lat i nie narzekalbym,dopóki nie dali baby za kierwonika,[usunięte przez moderatora] np o to,ze pan za wolno zamiata ,wybiera sobie wspólnie z majstrem ulubienców,zrobiła sie klika i praca jest w niemiłej atmosferze.pensje i wszelkie urlopy sa jak najbardziej wporządku.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-07 10:46:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cicha woda czy pracujesz w danii za pośrednictwem firmy Budomex? czy przez tą firmę można pracować też w innych krajach?
zdjecie uzytkownika
kopenhaga- zbrojarz - 2013-09-08 19:19:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najlepszy to jest ten cały dyrektor [usunięte przez moderatora] jeszcze troche to swojego dziadka zatrudni i będzie mnie uczyc jak wiazac zbrojenie
zdjecie uzytkownika
olek - 2013-10-06 22:13:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja powiem ze dania to najlepsze miejsce w którym dotąd robiłem czuje się prawie jak na płatnych wakacjach :)
zdjecie uzytkownika
gaz - 2013-10-28 10:49:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam od nich oferte dd danii doradzcie co zrobic
zdjecie uzytkownika
JURI - 2013-10-28 14:30:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
JAK CHCESZ PRACOWAC TO JEDZ CHYBA ZE MYSLISZ ZEBY POSCIEMNIAC TO BEDZIESZ KOLEJNYM CO DODA TU OPIS ZE NEGATYTWNY
zdjecie uzytkownika
optymista - 2013-11-13 00:09:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta firma traktuje ludzi jak niewolników do puki zapitalasz to jestes dobry kiedy zwolnisz to do domu w tym samym dniu pan [usunięte przez moderatora] to dopiero h a m a pan [usunięte przez moderatora]cieszy sie kiedy człowieka zwalnia
zdjecie uzytkownika
ŁYSY - 2013-12-15 20:14:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja nie jestem zachwycony a pani księgowa to cwaniara którą nie długo nauczą ludzie rozumu myśli że jest bystra ale nie aż tak
zdjecie uzytkownika
marcin - 2013-12-19 10:22:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a co oprócz nawału obowiązków jest na minus w tej firmie ? jak atmosfera miedzy pracownikami ? aha i na jakie warunki pracy mozna liczyc, w sensie jaką umowe proponują nowym pracownikom?zamierzam aplikowac wiec dzieki za kazde info!
zdjecie uzytkownika
były - 2014-04-28 20:38:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ja juz 6 lat czekam na wypłate z węgier i odsetki mi rosną ale wierzę ze zapłacą przeciez to katolicy sa
zdjecie uzytkownika
przyszly - 2014-08-30 19:31:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to pieknie zasilimy ta firmę do zobaczenia
zdjecie uzytkownika
bronka - 2014-10-27 16:41:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeśli chodzi o Polskę wschodnią i realizacje pochodzące od firm właśnie stąd to Budomex jest dość znaną i uznaną firmą. Swoją robotę w budowlance rozpoczęli już w 1992 , także można u nich mówić o dużym doświadczeniu. Choć należy również wspomnieć , że jak każdej firmy także i ich imają się różne problemy...mniejsze i większe
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Budomex
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x