Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o YORK

Pracowałeś w firmie YORK i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
??? - 2014-12-20 05:51:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale ta firma nie jest ok wobec pracownika wiec nie ma o czym mówic, do kogo niby mamy isc z tym problemem nie ma do kogo.........bez komentarza!
zdjecie uzytkownika
??? - 2014-12-20 10:46:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to wszystko co sie dzieje w tej Firmie to żenada
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-12-20 13:22:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To że jest to od jakiegoś czasu kołchoz to wiele ludzi wie . Jest to przede wszystkim przyczyna ostatnich i obecnych czasów i życia jakie mamy wtedy takie firmy takimi się stają i będzie problem z wypiciem kawy czy herbaty czy pójściem do wc czy innmi rzeczami . Jak się zmieni życie i czasy będzie normalnie
zdjecie uzytkownika
kola - 2014-12-20 15:02:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bo to była premia roczna a gwiazdkowego w tym roku niet!!!!!!
zdjecie uzytkownika
klopsik - 2014-12-20 23:58:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po przeczytaniu ostatnich wpisów stwierdzam,że oprócz polipropylenu jeszcze inne rzeczy co niektórym uszły na sucho firma po prostu nieodpowiedzialna i nieodpowiedni ludzie na stanowiskach .... z tego co wiem większość ludzi rozgląda się już za inną pracą ,poczekajcie pouciekają i wszyscy ,dopiero zaczną doceniać ludzi. poróbcie najpierw porządki w biurku.
zdjecie uzytkownika
jop - 2014-12-21 19:37:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
już zaczęli...
zdjecie uzytkownika
helena - 2014-12-22 07:36:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a barany i tak zostana u gory i nic sie nie zmieni
zdjecie uzytkownika
qwerty - 2014-12-24 23:48:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oj sporo by tam trzeba było [pozamiatać ] nic się nie zmieni ,ale ludzie nie martwcie się wredni ludzie za swoje dostaną,co niektórzy już powoli dostają w życiu za swoje
zdjecie uzytkownika
olo - 2014-12-26 11:42:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Święta ,święta i po świętach ....oby życzenia od kierownictwa się spełniły
zdjecie uzytkownika
badziol - 2014-12-27 14:21:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
tylko gadacie i nic nie robicie z tym polipropylenem..sprawa prosta ja wiekszosc pracownikow w yorku.Zgloscie to odpowiednim sluzba i sprawa szybciutko sie rozwiaze w gacie beda srali,zebycie nie zglaszali tego.Dlaczego jednemu panu zabarli potwierdzenie za zaplacenie polipropylenu??jak kazdy magazynier potwierdz ze zabarli wam pieniazki nie slusznie, to macie sprawe wygrana jak w banku. pozdrawiam niezdary z magazynu :)
zdjecie uzytkownika
ULKA - 2014-12-28 13:48:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
każdy chce robić ,a ONI wiedzą co robią ,nie wtrącaj się i nie podpuszczaj!!!!!
zdjecie uzytkownika
vvv - 2014-12-28 20:41:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no....
zdjecie uzytkownika
helena - 2014-12-29 08:32:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
już dawno powinni to zgłosic, ukradli Wam kase i tyle!
zdjecie uzytkownika
Ebenezer Scrooge - 2015-01-04 00:49:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [badziol - 2014-12-27 14:21:41]:
„Ścieżka sprawiedliwych wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych ludzi. Błogosławiony ten, co w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych doliną ciemności, bo on jest stróżem brata swego i znalazcą zagubionych dziatek. I dokonam srogiej pomsty w zapalczywym gniewie, na tych, którzy chcą zatruć i zniszczyć moich braci; i poznasz, że Ja jestem Pan, gdy wywrę na tobie swoją zemstę”.
zdjecie uzytkownika
pan - 2015-01-04 11:27:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
O NAWIEDZONYCH TEŻ MAMY?
zdjecie uzytkownika
noki - 2015-01-05 22:33:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
noi jest kasa ,brawo panie biurowe,wyplatka na koncie
zdjecie uzytkownika
niepazerny - 2015-01-06 23:32:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Będzie odnośnie premii świątecznej. Przede wszystim zacznijmy od tego, że premii świątecznej nie ma nikt z nas zapisany. Więc z czym my tu dyskutujemy To przyjemny dodatek jaki co roku wywołuje uśmiech każdego z nas. Zarząd chyba jakoś nie do końca przejrzyscie wyraził się nt. zasad przydziału premii świątecznych. Już na pierwszej prezentacji pokazane były wzrosty wypracowane przez poszczególne działy. Ja wiem w jakim dziale pracuje więc dla mnie było jasne jaka będzie ta premia na tamten czas. Były też określone warunki przy jakich premia zostanie wypłacona: zysk, poziom wzrostu, absencja chorobowa. Ten kto wypłaca nam premię ustalił nam warunki. Poziom wzrostu sami widzicie jak jest. Nasz główny rynek załamał się. Znam jak to jest być na bezrobociu i wolę mieć przede wszystkim pracę. Absencja chorobowa. Słyszałem że ktoś tam ma coś ok 170 zł premii. To ile tyś "chorował"? Jak ktoś pracował przez cały rok bez chorobowego to ma 350 zł. To tylko 50 zł mniej niż rok temu. Zastanówmy się co znaczy te 50 zł. 3 paczki fajek, litr wódki, jedna impreza. Dla mnie te 50 zł to banknot. Nie sprawia że czuję sie ani bardziej bogaty ani biedniejszy. Jak każdy normalny dorosły człowiek cieszę się jak to 50 zł więcej jest w mojej kieszeni ale jak nie ma to też nie ma tragedii. Teraz spójrzmy jak to wygląda w ogóle. Większość osób u nas pracuje na różnych stanowiskach produkcyjnych (podstawowa, wtryski). Te osoby przy spełnieniu wymagań dot absencji i wzrostu dostały premie wyższe niż rok temu. Brawo!!! Dużo osób dostało większe premie niż we wcześniejszych latach. Ja się cieszę ich powodzeniem, choć sam mam 350 zł (bo ani dnia na L4). W jednej z wypowiedzi usłyszałem o głosie magazynu. Rozmawiałem z wieloma osobami we firmie.Z reguły Ci którzy mają bliżej do 350 narzekają mniej. Ci którzy są bardziej pomocni i serdeczni w pracy też nie narzekają. Z życia wiem że narzeka ten co ma dużo czasu i jest do tego przyzwyczajony :-) Ta więc Panowie plan na 2015 rok zmieniamy nawyki w dziedzinie narzekania i starajmy się wypełnić sobie czas w pracy (wydajność). Magazyn będzie wyglądał czyściej, mniej plotek będzie w alejkach. Ktoś to na pewno zauważy i za rok premie będą wyższe. Choć po tym roku sam mam nadzieję że premia będzie po 400 zł dla wszyskich jak było to we wcześniejszych latach. Wtedy nikt z nikim sie nie kłócił. Nie wychodziły nasze polskie przywary a sposób kalkulacji premi prosty jak budowa cepa. DO wszystkich tych których potrącenia z tytułu chorobowego tak bardzo bolą w sercu przypominam, że dopóki pracodawca będzie płacił nam pierwsze 33 dni zwolnienia wynagrodzenie chorobowe tak jak to jest w ustawie dopóty będzie on nas motywował byśmy mniej chorowali ;-) To też proste jak budowa cepa.
W kwestii kradzieży PP w pełni zgadzam się z magazynem. Skoro winowajca został ustalony osoby jakie zostały niesłusznie ukarane powinny otrzymać należną im rekompensatę
zdjecie uzytkownika
yorge - 2015-01-12 09:30:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakimi autami jezdza przedstawiciele handlowi? (Marka, model,z kratka czy bez, gps). Jakie zarobki, atmosfera?
zdjecie uzytkownika
helena - 2015-01-12 14:57:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to dlaczego nikt z 'Góry' nie pomoże Magazynierom i nie odezwie sie w sprawie zabrania pieniędzy za polipropylen? to od was powinno wyjsc z zreszta jak wy mozecie miec czyste sumienie wiedzac ze okradliście pracowników!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-01-12 15:13:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam sie oni zabrali niech oni teraz sie rusza i cos zrobia w tej kwestii, najlepiej cicho siedziec......ale jak ktos wczesniej napisał jak siedza tam barany to co sie dziwic!
zdjecie uzytkownika
adam - 2015-01-15 15:21:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co raz lepiej w tej robocie się robi, kolejny złodziej złapany.
zdjecie uzytkownika
lala - 2015-01-16 04:14:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [adam - 2015-01-15 15:21:18]:
kto nic nie wiem????
zdjecie uzytkownika
nnn - 2015-01-16 19:27:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale jaja kto to taki?
zdjecie uzytkownika
kriss - 2015-01-25 15:28:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no nie wiesz ? wszyscy kradną!!!!
zdjecie uzytkownika
bee bee - 2015-01-31 22:17:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [yorge - 2015-01-12 09:30:09]:
dla ciebie to tylko 50 zl... dla kogos to tydzien jedzenia..jak siedzisz w biurze i zarabiasz duzo to 5 dych dla ciebie zwala..po pierwsze te wasze tabelki to co maja znaczy? niby mamy wglad jak firma prospruje tak. A w te tabelki to ty se mozesz nawet gowno wpisac. musial bys pokazac wszystkie faktury zebym mogl Ci uwierzyć. ta prezentacja co byla cala z zarzadem i dyrekcja to pic na wode. PRAWDA JEST TAK ZE MACIE GDZIES PRACOWNIKOW. Bo nawet jak tak wychodzi z tych tabelek waszych,to wstyd wam zebyscie dali takie smieszne sianio magazynowi... pizdzi tam jak w rzezni. A Ty kłamca kłamca przestan walic w ch... jestes jak marionetka, albo lepiej jak flaga. jak zawiej tak Ty stoisz. nic nie umiesz wywalczyc dla nas.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie YORK
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy YORK?
Zadaj pytanie
x