Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły Policealne - zdobądź nowy zawód i pracę!    Kursy / szkolenia - 300 sposobów na podniesienie kwalifikacji
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
Udostępnij!

Opinie o YORK

Pracowałeś w firmie YORK i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-01-14 13:49:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie czy potrzebują teraz pracowników i w jakim miesiącu jest najwięcej przyjęć
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2011-01-17 19:03:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz chyba nie szukają pracowników, ale z tego co wiem to najczęściej w wakacje jest ruch (sezon urlopowy)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-01-31 15:47:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam czytelnikow tego forum.jako firma to ok ale administracja to szczyt hamstwa powinna byc czystka tam na gorze jak w hildingi ,ludzi maja za nic traktuja ich jak bydlo do roboty ,czas najwyzszy dac ludzia podwyzki a nie w premiach ktore zabieracie montujecie kamery i je chowacie a o takich rzeczach ludzie powinni wiedziec kiedy i gdzie sa i kiedy sie ich obserwuje a to co robicie to wstyd i hanba czs na zwiazki i czeste kontrole i sady mobing na kazdym kroku ,dajcie ludziom siekierki i pampersy jak na kasach wstyd 21 wiek obozy pracy.traktujecie ludzi z gory -wszyscy to zlodzieje ....a wy kim jestescie?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-02-12 19:41:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich forowiczów...niestety cześc z was ma racje, pracuje w yorku od samego poczatku ( pewnie już niedługo)..wiele się zmieniło w tej firmie niestety wiele na gorsze.Podstawowym błędem w firmie jest zatrudnianie młodych ludzi na stanowiskach którzy nigdy nie pracowali cięzko a którzy zrobią wszystko żeby zgnoić za wszelka cene nas prostych ludzi. Zrobią to ,żeby tylko wspiąc się po drabince awansu kosztem ludzi schorowanych nie mających już żadnego celu w życiu...niestety tylko york i norma im pozostaje. Dziwi mnie tylko że pan prezes pozwala żeby firma o której pare lat temu wszyscy mówili że jest ok była prowadzona przez ludzi którzy nie mają najmniejszego pojęcia jak powinien wyglądać \\\"zakład pracy chronionej\\\".Metody stosowane przez YORK są jak najbardziej w porządku jeżeli chodzi o ludzi zdrowych...ale nie nas ludzi chorych!NORMY,KAMERY,ludzie opanujcie się pamiętajcie ,że sami wystawiacie sobie opinie poprzez wasze postepowanie! Mąż mi mówi, zwolnij trochę olej te 40 zł mniej..nie nie w yorku nie jest tak prosto..owszem zwolnie.. o moja córka będzie miała matke bez pracy..tyle
zdjecie uzytkownika
S - 2011-08-03 14:10:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odwieczna beka z leniuchów, którzy najpierw godzą się na pracę za 1200zł, a później narzekają jak im źle. Panowie i panie, skoro nie macie umowy o pracę, to proszę bardzo, można wyjść i nie wrócić, a jednak coś was trzyma... Myślenie typowego polaczka, cóż, czego innego się spodziewać.
Ode mnie dodam, że pracuję w Yorku już dość długo i nie narzekam, wręcz przeciwnie - bardzo przyjemna atmosfera, mnóstwo młodych ludzi, przyjemne kierownictwo... Aż chce się pracować. Zarobki nie są kosmicznie duże, ale idzie się dogadać.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-08-20 02:49:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma-zal. kierownicto to jedna wielka rodzina (nic nie warta). ja jako pracownik czuje sie tam jak gowno. Robia z kazdym co chca bez wzgledu na wiek i stan zdrowia. Zero szacunku. Mistrzowka [usunięte przez administratora] ma najwiekszy problem z tym co zamowic do jedzienia, nie raz musialem czekac za karta itd bo panstwo wybieralo sobie menu na obiad...chlopcy z transportu wewnetrznego....rowniez zal. Nic hamy nie robia, trzeba sie prosic zeby ktorys palete odebrał nie mowiac o przywieszieniu pustej. marczyk tylko szuka miejsca dogodnego do pisania sms-ów albo gra na starych wtryskach w ręczna zrobiona ze streczu razem z kubiakiem. Pani [usunięte przez administratora] zamiast zamawiac towar zamawiac smiga tylko na fajke razem z ta rozczochrana...Jedna wielka popelina! I tak dalej mozna wymieniac ale po co?!
zdjecie uzytkownika
#1 fan york\'u - 2011-10-06 23:19:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co wy ludzie za bzdury wypisujecie ? na naszej zmianie można ze spokojem wypić kawę, zjeść śniadanie... wszystko można ;) Jest wspaniale ! moja najlepsza praca. Mechanicy są super, rozdzielczyni jest super, mistrz i brygadzista są też super, wszystko jest super ;) Tylko ta niska płaca... to jest do dupy ! ...
zmiana pana [usunięte przez administratora]
zdjecie uzytkownika
dzidek - 2011-12-26 13:54:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dokładnie dostaliśmy pieniądze na święta...i to naprawde w fajnym stylu...osobiście prezes chodził i wręczał wraz z życzeniami...odemnie duży pozytyw dla firmy to było naprawde miłe.
zdjecie uzytkownika
buli - 2012-02-25 20:19:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja nie narzekam ,polecam zaklad bdb praca jak praca ,troche głośna,ale zarobki spoko...szefostwo też ok,pozdrawiam niezadowolonych,a z zadowolonymi się niedługo spotkam.
zdjecie uzytkownika
tymczasowy - 2012-08-17 18:37:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, skończyłem przygodę z firmą York. Pracowałem jako pracownik tymczasowy (umowa zlecenie). Pierwsza sprawa - umowa od konkretnego dnia do.. bliżej nieokreślonej przyszłości - zakończenie według \"harmonogramu ustnego\". Po paru tygodniach pracy zostałem wywalony na pierwszym błędzie. Brak ostrzeżenia, nic. Rozumiem że to tylko tymczasowa praca, ale zostałem potraktowany jak niechciany pies, mimo że kadrowa ciągle jęczała że mają za mało rąk do pracy. Błąd mój polegał na oparciu się na wzorze wykonania poprzedniej zmiany. Okazało się że ich cała praca była zrobiona źle, ale że tam pracowali stali pracownicy to pozbyto się mnie. Śmieszny błąd, niepoważna Pani z kontroli jakości i mistrz mający w (za przeproszeniem) w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ie ostrzeżenia pracowników, że do tak ważnego zlecenia (bo okazało się że jest nader ważne) powinno się przydzielić stałych pracowników. Od siebie NIE POLECAM tej firmy na pracę wakacyjną. Psie pieniądze, psie traktowanie.
zdjecie uzytkownika
anonim33 - 2012-11-23 19:10:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam...jestem bylym pracownikiem firmy 'york'...pracowalam na wtryskowni. Po wypadku w pracy zwolnili mnie. Zostalam z dlugami i bez pracy.Nikt niechce ze mna rozmawiac,abym spowrotem wrocila do pracy ,tlumacza to tym ,ze prezes niema czasu itp.Maja mnie w dupie i tyle masarka...zachowuja sie jak dzieci...
zdjecie uzytkownika
2011 - 2013-01-17 21:33:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dałbym,bo dziś byłem na rozmowie i dostałem propozycje pracy jako przedstawiciel do spraw marketingu.Może nie jest to wielka praca,ale kasa dobra:)
zdjecie uzytkownika
2013 - 2013-02-06 19:30:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Koledzy jakie warunki pracy dla PH w tej firmie. Jaka atmosfera pracy i szanse rozwojowe? Jakieś szkolenia dla pracowników? Proszę o rzeczową odpowiedź osób z wiedzą.
zdjecie uzytkownika
kolejnypracownik - 2013-06-03 16:08:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Zgodę się w 100% z "niewolnikiem". Mnie nie obchodzi jak jest w innych firmach, lepiej czy gorzej. Pracując wiele lat w tej firmie, człowiek chciałby pracować tu gdzie pracuje za godziwe wynagrodzenie w normalnej, zdrowej i spokojnej atmosferze, robiąc swoje, a niekoniecznie się lenić i ściemniać, a także martwić się że jakiś nieznany nam bliżej łysy gamoń sprawi, że znów pożegnamy się z jednym z nas. Niestety zmiany jakie mają miejsce, nie koniecznie pozytywnie wpływają na samopoczucie i jakość wykonywanych przez nas obowiązków, za co i tak my pracownicy przez to finansowo tracimy.
zdjecie uzytkownika
bb - 2013-06-09 13:03:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
NO NIE! co za obczernianie ,zakład normalny,kasa na czas,już tak nie narzekajcie,jak nie podoba się to się ZWOLNIC i na zasiłek przed tv .
zdjecie uzytkownika
Suunrise - 2013-07-30 22:31:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witajcie. Sa w firmie jeszcze wolne miejsca? Szukam pracy w Bolechowie i od razu pomyslałam o Yorku ;)
zdjecie uzytkownika
_____ - 2013-07-30 23:15:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To całkiem niezła myśl Ci przyszła do głowy, chyba sunrise Ci się udzielił:) Próbuj, bierz CV i śmigaj do kadr. Z tego co wiem, to przyjęli kilka osób, chyba na okres letni, a później to już nie wiem. Może niech ktoś bardziej ogarnięty w tym temacie Ci podpowie. Chociaż o to może być ciężko, bo jak sama widzisz ludzie w tym zakładzie głównie zajmują się życiem innych. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
hmmm - 2013-09-30 19:45:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
pojawiło sie ogłoszenie odnosnie tej firmy wiec prosze o jakies podstawowe informacje:

Przedstawiciel handlowy - jaka podstawa, jaka premia, czy premia są naprawde wyrabialne czy tylko na papierze, jaka flota, czy mozna uzytkowac weekendami, godziny pracy itp

z góry dziekuje za odpowiedz.
zdjecie uzytkownika
duda - 2013-10-14 09:13:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Macie jakies wolne miejsca? ;)
zdjecie uzytkownika
adi - 2013-12-08 16:19:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hmmm - 2013-09-30 19:45:22]:
w tym zakładzie się również pracuje i wbrew powszechnym opiniom nie wszyscy zajmują się plotami...pracuję tam ponad rok a niewiele mogłabym powiedzieć na temat innych...tak więc proszę nie uogólniać,dobrze ?
zdjecie uzytkownika
michał - 2013-12-19 16:03:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
do adi,a ile wynoszą twoje zarobki w firmie YORK?? są jakieś dodatkowe premie i jak wygląda tutaj socjal??pozdrawiam i czekam na odpowiiedź.michał
zdjecie uzytkownika
Irena - 2013-12-21 21:08:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracowałam w tej firmie dwa miesiące na tyle dostałam umowę ale z dachu mi kapało na plecy bo deszcz padał zapalenia oskrzeli dostałam umowy nie przedłużyli bo byłam najsłabszym ogniwem jak każdy robol u pana(usunięte przez administratora)na zmianie a małolaty się obijały nie latały z miotłą jak jak kobieta starsza bo maszyna się zepsuła nie pomagały na innych stanowiskach gdzie jest szefostwo?smarkule były przyjęte ze mną i przedłużyliście IM umowę co to jest bo nie rozumiem
zdjecie uzytkownika
petera88 - 2014-02-03 23:00:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bzdury! pracuje w yorku od grudnia 2013 roku i najpierw miała to byc umowa tylko na miesiąc. a po miesiącu dostałem Awans na operatora maszyn. więc mozna tylko trzeba chcieć...
zdjecie uzytkownika
zaskoczony obojętnością - 2014-02-07 20:44:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam! Zgadzam się z negatywnymi opiniami poprzedników. Struktura firmy (usunięte przez administratora) ogłupiającej presji i notorycznemu niezadowoleniu przełożonego. Wyścig szczurów, mocne nerwy i odporność na stres to atuty w tej firmie. Panowie z gangu trzech myślą, że prowadzą prywatny " folwark "i im wszystko wolno. Szczególnie nie polecam pracy pod rządami (usunięte przez administratora)jesteście mistrzami w niszczeniu ludzi". (usunięte przez administratora)Tacy ludzie nie nadają się na szefów zupełnie, nie potrafią inspirować zespołu (usunięte przez administratora)Jednak (usunięte przez administratora)doceniani są przez zwierzchników, chodzą w blasku chwały i bezkarności. (usunięte przez administratora)Zwykły szeregowy pracownik za takie perfidne i wyrafinowane zachowania (usunięte przez administratora)Szkoda , że chore ambicje i żądza władzy, tudzież pieniądza stają przeciwko logice i zdrowemu rozsądkowi. Nie da się pracować ,tam gdzie dominują układy, kolesiostwo tzn. " rodzina na swoim" .Są panie , które w szczególny sposób są faworyzowane miedzy innymi (usunięte przez administratora) która wybiera sobie osoby do pracy i ma 100% aprobatę mistrza. (usunięte przez administratora) Jeśli macie chwilę i chcielibyście pomóc podaje e – mail: mlyn123@poczta.fm
zdjecie uzytkownika
Nikodem - 2014-02-12 13:27:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
No to jak po miesiącu potrafią człowieka awansować w york, to musze przyznać, że robi wrażenie. Szkoda, że negatywnych opinii jednak jest więcej.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
40 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie YORK
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x