Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o YORK

Pracowałeś w firmie YORK i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
jest ok - 2016-01-05 13:24:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewnie wiecie ze montuja kamery na magazynie będzie ich ok 70ciu a wiecie ze jedna kosztuje 650zl policzcie sobie i zobaczcie na co poszły pieniądze gwiazdkowe to ze mówią ze firma nie ma pieniędzy to klamntwo nie dajcie się robić w bambuko.plus kable i serewrownie nowe.
zdjecie uzytkownika
giza - 2016-01-05 15:36:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no w końcu ,obiboki tam się chowią ,brawo ,brawo,brawo
zdjecie uzytkownika
xxx - 2016-01-05 16:12:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najważniejsze ze chłopaki wszystko robią i auta wyjeżdżają a teraz jeszcze maja zimno
zdjecie uzytkownika
yp - 2016-01-05 16:26:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@jest ok jak serwerowanie jest nowe to bardzo dobrze, nic nie jest przestarzałe. No i teraz wiaodmo czemu szuakją kogoś jako Account Manager, bo biznes się rozkręca.
zdjecie uzytkownika
kamerom na tak - 2016-01-05 17:21:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
yea... skończy się przesiadywanie chłopców z MFR na magazynie ! nareszcie wezmą sie do pracy ... pełne pole odkładu, przy maszynie nic a ci mówią " nie mam czasu" przywieźć ale czas na pierdoły z magazynem to czas zawsze jest ...
zdjecie uzytkownika
vogi - 2016-01-05 20:13:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co racja to racja a szczególnie jeden TZW BUBIŚ YEA....
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2016-01-07 16:13:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kamerom na tak - 2016-01-05 17:21:08]:
No to myślę,że największy obibok na tym magazynie"diabeł"nareszcie może wezmie się do roboty chociaż przy jego układach i układzikach??????kto wie.On to bierze pieniądze tylko za to ,że przychodzi do pracy chociaż niekoniecznie pracować.Ale te kamery może go trochę pogonią aby sciemy nie walić.Zyczę powodzenia dla śledzących a wkrótce okaże się,że to o czym pisze jest prawdą
zdjecie uzytkownika
spokojny - 2016-01-07 16:16:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [giza - 2016-01-05 15:36:47]:
Myślę,że kto uczciwie pracuje nie musi bać się kamer.
zdjecie uzytkownika
riki - 2016-01-07 17:49:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto to diabeł myslałem ze już zwolniony diabeł był na produkcji,wszyscy sie staramy przeciez to co mają widzieć
zdjecie uzytkownika
@#$% - 2016-01-07 20:00:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [giza - 2016-01-05 15:36:47]:
co robią? "chowią"? hahah
zdjecie uzytkownika
staszek - 2016-01-08 12:35:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wydaje mi się, ze jeśli chodzi o oferty pracy od nich to na pewno jest dobrze pracować jako Account Manager, bo mają tam zapewniony rozwój zawodowy w wyjątkowym amerykańskim środowisku.
zdjecie uzytkownika
judka - 2016-01-08 16:29:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a tyn swoje potrzebni na produkcje ludzie od zaraz a nie manager i manager
zdjecie uzytkownika
ciężko wybrac - 2016-01-10 18:55:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@judka niestety nie ma ofert na produkcję w obecnym czasie. Z tego co mi wiadmo szukają account manager i recepcjonistki, ale o produkcji ani słowa. Trochę szkoda, bo właśnie na stanowisku na produkcji mi zależało, ponieważ nie mam odpowiednich kwalifikacji na managera. W sumie to oferta na recepcjonistkę też nie wygląda źle...
zdjecie uzytkownika
praca - 2016-01-10 22:24:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ciężko wybrac - 2016-01-10 18:55:18]:
na produkcji, na tablicy ogłoszeń wisi informacja, szukają na pakowacza i operatora maszyn
zdjecie uzytkownika
szukam pracy - 2016-01-11 07:46:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie są warunki pracy, jakie zarobki, socjal itd??? ...Bo słyszałam ,że za miedzą też jest firma, która poszukuje pracowników.Gro osób z Yorku tam pracuje i sobie bardzo chwalą, czy może ktoś coś na ten temat ma inf ???... będę wdzięczna.
zdjecie uzytkownika
BIK - 2016-01-11 09:22:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JEST PO PROSTU SUPER!!!!
zdjecie uzytkownika
worek - 2016-01-13 01:57:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@praca, to dziwna forma rekrutacji skoro ogłaszają się na jakiejś tablicy w firmie, jak osoby z zewnątrz mają się o nich dowiedzieć. Widac, że praca raczej po znajomości. Tez chętnie się dowiem co tu jest w socjalu, bo w innych ogłoszeniach coś o tym napomknęli.
zdjecie uzytkownika
socjalnie - 2016-01-13 20:06:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Darmowy dojazd z Poznania,Rogoźna i Wągrowca
"Gwiazdkowe" w grudniu, dopłata do karty Multisport, w ramach grupy inwalidzkiej wszystkie swiadczenia - wszelkie zwroty za lekarstwa, sprzet rehabilitacyjny itp.
zdjecie uzytkownika
QQQ - 2016-01-14 14:17:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
SPRZĘT JAKI MOŻNA KUPIĆ?
zdjecie uzytkownika
JOLA - 2016-01-14 17:10:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszelaki
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2016-01-15 13:56:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiecie może czy na magazyn potrzebują ,bo tam lepiej płatna praca pewnie,mam uprawnienia na wózek,proszę o info.
zdjecie uzytkownika
Bibi - 2016-01-15 20:15:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Była rekrutacja nawet ogłoszenie w Internecie ale już znaleźli osobę...
zdjecie uzytkownika
łopuchowo - 2016-01-17 18:23:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uważam że w nagrodę za wasze wpisy na forum dyrekcja powinna solidarnie wszystkim wam wstrzymać jakiekolwiek podwyżki. Bo czytając te wszystkie wpisy nikt normalny pracy w takiej firmie nie będzie szukał .Zastanawiałem się nad złożeniem dokumentów ale myślę że nie warto w ogóle zawracać sobie tą firmą głowy .
zdjecie uzytkownika
palcar - 2016-01-17 18:39:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
teraz magazynierów chyba niestety nie potrzebują, jest tylko ogłoszenie na recepcjonistę/kę ale wiesz co pytaj bezpośrednio u nich, możliwe, że mają wolne wakaty lub zadzwoń tam po prostu, podobno zatrudniają na umowę o pracę
zdjecie uzytkownika
yorek - 2016-01-17 18:43:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tej łopuchowo jak byś potrzebował pracy to nie pisałbyś głupot ,nie musisz robić u nas mądralo nikt cię tu nie chce,-
zdjecie uzytkownika
BIUROWY - 2016-01-18 17:26:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i znowu kumoterstwo,do kontroli jakości bratowa,bo nikt inny nie nadaje się.
zdjecie uzytkownika
central - 2016-01-19 20:47:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Stanowisko recepcjonisty też dobre. Oferują wysokie wynagrodzenie podstawowe oraz regularne bonusy od wyników i dynamiczną ścieżkę kariery i możliwość szybkiego awansu na Account Managera
zdjecie uzytkownika
BylamTu - 2016-01-22 22:37:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [BIUROWY - 2016-01-18 17:26:53]:
Na jakiej zmianie?? Ktos odszedl????
zdjecie uzytkownika
monika - 2016-01-23 11:58:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To dziwne, że szukali recepcjonisty z możliwością awansu na accounta, a teraz szukają konkretnie account managera. Wydaje mi się, że jak ktoś spełnia wymagania, to warto.
zdjecie uzytkownika
xxx xxx - 2016-01-24 11:07:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba mylicie firmę z ta recepcjonistka bo york bolechowo nikogo takiego nie szuka
zdjecie uzytkownika
Prawda boli przez całe życie - 2016-02-09 08:27:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Najlepszą recepcjonistką byłaby operatorka ze zmiany MSZ AM,dlatego że,siałaby pierdoły na wszystkich zmianach Cwaniara tylko ściemnia i udaje wielką koleżankę a [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] smaruje u kierownictwa,ogólnie można by tu o niej pisać w nieskończoność ale jak ktoś tu pisał pierdoły.....
UWAŻAJCIE na nią jak na pewną Panią Z Łopuchowa!
zdjecie uzytkownika
prawda boli przez całe życie - 2016-02-17 23:42:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To prawda z tą AM . jak dla Mnie to za niski poziom na koleżankę, franca i tyle co tu więcej gadać.... A MW jest super nie to co AM
zdjecie uzytkownika
mopek - 2016-02-21 08:44:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co Ty z choinki się urwał, w tej firmie zawsze tak było, ci co mają najwięcej na sumieniu, awansują wyżej.W tych czasach bycie uczciwym nie popłaca, trzeba brać przykład z kierownictwa.
zdjecie uzytkownika
zadowolona - 2016-02-21 17:41:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie dostałam awansu ,ale cieszę się z podwyżki do podstawy
zdjecie uzytkownika
yyyy - 2016-02-22 06:53:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się że cieszysz się z kasy od podstawy ,ale są tacy którzy pracują prawie tak długo jak istnieje zakład i zostali z taką samą podstawą jak ludzie pracujący 4 miesiące i uważasz że to jest w porządku.Rządzący w tym wypadku pokazali że brak im doświadczenia w tym co robią ,gdzie tu logika przecież można było te nędzne pieniądze podzielić sprawiedliwie są różne możliwości chociażby wprowadzenie tzw stażowego.
zdjecie uzytkownika
zadowolona - 2016-02-23 19:55:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
też pracuję prawie od początku ,nie jestem rencistką nie dostałam awansu,mam drugą grupę i cieszę się ,że moge pracować.Ta podwyżka do podstawy mnie zadowala ponieważ na drugiej grupie to człowiek jest chory i musi iść na chorobowe a od tych z awansem oczekują pracy bez zwolnień i nadgodziny mile widziane.Ja jako inwalida pracuje z zakładzie pracy chronionej i nie uczestnicze w wyścigu szczurów.
zdjecie uzytkownika
mopek - 2016-02-25 10:54:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czego to się nie zrobi dla paru groszy więcej.Jak tacy pakowacze będą awansować na operatorów maszyn, to w najbliższym czasie produkcja będzie na poziomie zerowym.
zdjecie uzytkownika
miss - 2016-02-28 17:35:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pesymista....
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-03-06 13:29:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam się z zadowoloną cieszmy się ,że jest praca dla inwalidów ,-
zdjecie uzytkownika
Ciekawostki - 2016-03-06 14:09:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Firma ktora nie szanuje ludzi ....arogancja ,chamstwo ,mobbing ...Nie polecam tej firm !Podwyzki takie ze teraz po 25% premii co za tym idzie nizsze pieniadze niz dotychczas ..z ludzi robi sie tępych ...a malo kto wie ze od tego roku (poczytajcie przepisy) jak dzialaja umowy w firmie 33 miesiace pracy = umowa na czas nieokreslony a nie zmiana nazwy tego samego posrednika i znow półtoraroczna .Zerowy poziom ludzi na niby to wyzszych stanowiskach
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2016-03-11 14:12:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co za ludzie a dokładnie Joanna K. ze zmiany SST!!! Ta kobieta ma za nudne swoje życie (mimo wszystko) że interesuje się życiem innych tylko obserwuje co kto jak i gdzie!!Ta kobieta to chodzący monitoring więc nie wiem po co firma kupiła tyle kamer!Aż współczuje sąsiadom rolety zasłonięte 24h! A jak mieszka w bloku to ucho przy ścianie! Tylko patrzy komu obrąba [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Jak można być aż tak fałszywym,bezczelnym i dwulicowym?!.Ta kobieta ma tak nie szczery uśmiech!! Naprawdę szkoda mi takich ludzi! Uważa się za chodzącą piękność więc niech spojrzy w lustro i spojrzy na siebie na swój wygląd (który też nie jest idealny)i niech się zastanowi nad swoim zachowaniem !!! Pozdrawiam i życzę wszystkim (bez wyjątku) miłego dnia :)
zdjecie uzytkownika
K - 2016-04-09 14:19:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Awans w sumie by się wiązał z większymi obowiązkami @zadowolona a tak to za taką samą robotę masz po prostu większe zarobki. Ciekawe czy też będę mógł na to liczyć jak zostanę u nich przedstawicielem handlowym ds. rynku tradycyjnego. Zapewniają samochód służbowy, a to już coś.
zdjecie uzytkownika
OB - 2016-04-10 13:11:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
takich zadowolonych jest więcej z tego co słyszę ,tych co z podstawy się cieszą ,-nie jest żle
zdjecie uzytkownika
Polecam - 2016-04-12 15:42:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli komuś się chce robić to idzie tam zarobić, sami zauważają to że ktoś się stara i dają podwyżki lub proponują awanse, a jeżeli ktoś przychodzi do pracy ściemniac lub robi tak jakby to była dla niego kara to niech się nie dziwi że potem podwyżki nie widzi ;)
zdjecie uzytkownika
ej - 2016-04-12 23:40:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
właśnie podwyżki dostali wszyscy ,ci co im się nie chce robić też
zdjecie uzytkownika
Ahhahah - 2016-04-22 20:29:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z choinki sie urwales czy w innych firmach rowerem.jezdziles.do klientow ?
Hahahahhaha
zdjecie uzytkownika
kosmos - 2016-05-09 23:02:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Świetnie, że zapewniony jest samochód służbowy. To już dobrze o nich świadczy, bo nie trzeba przynajmniej użytkować swojego. Wiadomo czy wypłata pojawia się na czas? Nie ukrywam, że dostawanie w terminie wynagrodzenie bardzo chętnie by mi odpowiadało.
zdjecie uzytkownika
LULEK - 2016-05-10 22:31:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O WYPŁATĘ SIĘ NIE MARTW ZAWSZE NA CZAS !
zdjecie uzytkownika
Łukasz - 2016-05-25 00:04:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak wam w yorku robota nie odpowiada to ja zmieńcie(zapomniałem inwalidów nigdzie nie przyjmą ), macie darmowy transport? MACIE
, gwiazdkowe macie? MACIE, a tego nie musicie dostawać. Handlarzy papierosami z zagranicy macie? MACIE [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w firmie są. ? SĄ. I wy jeszce narzekacie zp1
zdjecie uzytkownika
Luluś - 2016-05-29 18:54:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przestań głupoty wypisywać jak ktoś jest pracowity to wszedzie pracę znajdzie inwalidą to chyba jesteś ty umysłowym masz poglądy staroświeckie każdy ma prawo wyboru gdzie chce pracować czy ma grupę czy nie

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie YORK!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie YORK

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert