Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o YORK

Pracowałeś w firmie YORK i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
YETI - 2015-12-27 21:16:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CO TY BREDZISZ ,BYŁY KALENDARZE
zdjecie uzytkownika
Maksior - 2015-12-29 14:05:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mi też się wydaje, że głowę należy miec otwartą, YORK akurat faktycznie się rozwija, coś się zmienia, wszystko żyje i za to bardzo duży plus, moja dziewczyna dziś wysłała na recepcjonistkę, będę informował jak jest.
zdjecie uzytkownika
OLO - 2015-12-30 12:29:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co ze starą recepcjonistką jest nie tak?nie należy do PIS-U
zdjecie uzytkownika
bonusik - 2016-01-01 23:25:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Maksior i jak, udało jej się znaleźć zatrudnienie na recepcjonistkę? Ciekawi mnie jak przebiega rozmowa rekrutacyjna, bo raczej nie jest zbytnio skomplikowana.
zdjecie uzytkownika
jest ok - 2016-01-05 13:24:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewnie wiecie ze montuja kamery na magazynie będzie ich ok 70ciu a wiecie ze jedna kosztuje 650zl policzcie sobie i zobaczcie na co poszły pieniądze gwiazdkowe to ze mówią ze firma nie ma pieniędzy to klamntwo nie dajcie się robić w bambuko.plus kable i serewrownie nowe.
zdjecie uzytkownika
giza - 2016-01-05 15:36:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no w końcu ,obiboki tam się chowią ,brawo ,brawo,brawo
zdjecie uzytkownika
xxx - 2016-01-05 16:12:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najważniejsze ze chłopaki wszystko robią i auta wyjeżdżają a teraz jeszcze maja zimno
zdjecie uzytkownika
yp - 2016-01-05 16:26:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@jest ok jak serwerowanie jest nowe to bardzo dobrze, nic nie jest przestarzałe. No i teraz wiaodmo czemu szuakją kogoś jako Account Manager, bo biznes się rozkręca.
zdjecie uzytkownika
kamerom na tak - 2016-01-05 17:21:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
yea... skończy się przesiadywanie chłopców z MFR na magazynie ! nareszcie wezmą sie do pracy ... pełne pole odkładu, przy maszynie nic a ci mówią " nie mam czasu" przywieźć ale czas na pierdoły z magazynem to czas zawsze jest ...
zdjecie uzytkownika
vogi - 2016-01-05 20:13:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co racja to racja a szczególnie jeden TZW BUBIŚ YEA....
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2016-01-07 16:13:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kamerom na tak - 2016-01-05 17:21:08]:
No to myślę,że największy obibok na tym magazynie"diabeł"nareszcie może wezmie się do roboty chociaż przy jego układach i układzikach??????kto wie.On to bierze pieniądze tylko za to ,że przychodzi do pracy chociaż niekoniecznie pracować.Ale te kamery może go trochę pogonią aby sciemy nie walić.Zyczę powodzenia dla śledzących a wkrótce okaże się,że to o czym pisze jest prawdą
zdjecie uzytkownika
spokojny - 2016-01-07 16:16:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [giza - 2016-01-05 15:36:47]:
Myślę,że kto uczciwie pracuje nie musi bać się kamer.
zdjecie uzytkownika
riki - 2016-01-07 17:49:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto to diabeł myslałem ze już zwolniony diabeł był na produkcji,wszyscy sie staramy przeciez to co mają widzieć
zdjecie uzytkownika
@#$% - 2016-01-07 20:00:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [giza - 2016-01-05 15:36:47]:
co robią? "chowią"? hahah
zdjecie uzytkownika
staszek - 2016-01-08 12:35:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wydaje mi się, ze jeśli chodzi o oferty pracy od nich to na pewno jest dobrze pracować jako Account Manager, bo mają tam zapewniony rozwój zawodowy w wyjątkowym amerykańskim środowisku.
zdjecie uzytkownika
judka - 2016-01-08 16:29:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a tyn swoje potrzebni na produkcje ludzie od zaraz a nie manager i manager
zdjecie uzytkownika
ciężko wybrac - 2016-01-10 18:55:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@judka niestety nie ma ofert na produkcję w obecnym czasie. Z tego co mi wiadmo szukają account manager i recepcjonistki, ale o produkcji ani słowa. Trochę szkoda, bo właśnie na stanowisku na produkcji mi zależało, ponieważ nie mam odpowiednich kwalifikacji na managera. W sumie to oferta na recepcjonistkę też nie wygląda źle...
zdjecie uzytkownika
praca - 2016-01-10 22:24:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ciężko wybrac - 2016-01-10 18:55:18]:
na produkcji, na tablicy ogłoszeń wisi informacja, szukają na pakowacza i operatora maszyn
zdjecie uzytkownika
szukam pracy - 2016-01-11 07:46:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie są warunki pracy, jakie zarobki, socjal itd??? ...Bo słyszałam ,że za miedzą też jest firma, która poszukuje pracowników.Gro osób z Yorku tam pracuje i sobie bardzo chwalą, czy może ktoś coś na ten temat ma inf ???... będę wdzięczna.
zdjecie uzytkownika
BIK - 2016-01-11 09:22:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JEST PO PROSTU SUPER!!!!
zdjecie uzytkownika
worek - 2016-01-13 01:57:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@praca, to dziwna forma rekrutacji skoro ogłaszają się na jakiejś tablicy w firmie, jak osoby z zewnątrz mają się o nich dowiedzieć. Widac, że praca raczej po znajomości. Tez chętnie się dowiem co tu jest w socjalu, bo w innych ogłoszeniach coś o tym napomknęli.
zdjecie uzytkownika
socjalnie - 2016-01-13 20:06:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Darmowy dojazd z Poznania,Rogoźna i Wągrowca
"Gwiazdkowe" w grudniu, dopłata do karty Multisport, w ramach grupy inwalidzkiej wszystkie swiadczenia - wszelkie zwroty za lekarstwa, sprzet rehabilitacyjny itp.
zdjecie uzytkownika
QQQ - 2016-01-14 14:17:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
SPRZĘT JAKI MOŻNA KUPIĆ?
zdjecie uzytkownika
JOLA - 2016-01-14 17:10:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszelaki
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2016-01-15 13:56:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiecie może czy na magazyn potrzebują ,bo tam lepiej płatna praca pewnie,mam uprawnienia na wózek,proszę o info.
zdjecie uzytkownika
Bibi - 2016-01-15 20:15:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Była rekrutacja nawet ogłoszenie w Internecie ale już znaleźli osobę...
zdjecie uzytkownika
łopuchowo - 2016-01-17 18:23:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uważam że w nagrodę za wasze wpisy na forum dyrekcja powinna solidarnie wszystkim wam wstrzymać jakiekolwiek podwyżki. Bo czytając te wszystkie wpisy nikt normalny pracy w takiej firmie nie będzie szukał .Zastanawiałem się nad złożeniem dokumentów ale myślę że nie warto w ogóle zawracać sobie tą firmą głowy .
zdjecie uzytkownika
palcar - 2016-01-17 18:39:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
teraz magazynierów chyba niestety nie potrzebują, jest tylko ogłoszenie na recepcjonistę/kę ale wiesz co pytaj bezpośrednio u nich, możliwe, że mają wolne wakaty lub zadzwoń tam po prostu, podobno zatrudniają na umowę o pracę
zdjecie uzytkownika
yorek - 2016-01-17 18:43:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tej łopuchowo jak byś potrzebował pracy to nie pisałbyś głupot ,nie musisz robić u nas mądralo nikt cię tu nie chce,-
zdjecie uzytkownika
BIUROWY - 2016-01-18 17:26:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i znowu kumoterstwo,do kontroli jakości bratowa,bo nikt inny nie nadaje się.
zdjecie uzytkownika
central - 2016-01-19 20:47:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Stanowisko recepcjonisty też dobre. Oferują wysokie wynagrodzenie podstawowe oraz regularne bonusy od wyników i dynamiczną ścieżkę kariery i możliwość szybkiego awansu na Account Managera
zdjecie uzytkownika
BylamTu - 2016-01-22 22:37:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [BIUROWY - 2016-01-18 17:26:53]:
Na jakiej zmianie?? Ktos odszedl????
zdjecie uzytkownika
monika - 2016-01-23 11:58:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To dziwne, że szukali recepcjonisty z możliwością awansu na accounta, a teraz szukają konkretnie account managera. Wydaje mi się, że jak ktoś spełnia wymagania, to warto.
zdjecie uzytkownika
xxx xxx - 2016-01-24 11:07:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba mylicie firmę z ta recepcjonistka bo york bolechowo nikogo takiego nie szuka
zdjecie uzytkownika
Prawda boli przez całe życie - 2016-02-09 08:27:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Najlepszą recepcjonistką byłaby operatorka ze zmiany MSZ AM,dlatego że,siałaby pierdoły na wszystkich zmianach Cwaniara tylko ściemnia i udaje wielką koleżankę a [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] smaruje u kierownictwa,ogólnie można by tu o niej pisać w nieskończoność ale jak ktoś tu pisał pierdoły.....
UWAŻAJCIE na nią jak na pewną Panią Z Łopuchowa!
zdjecie uzytkownika
prawda boli przez całe życie - 2016-02-17 23:42:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To prawda z tą AM . jak dla Mnie to za niski poziom na koleżankę, franca i tyle co tu więcej gadać.... A MW jest super nie to co AM
zdjecie uzytkownika
mopek - 2016-02-21 08:44:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co Ty z choinki się urwał, w tej firmie zawsze tak było, ci co mają najwięcej na sumieniu, awansują wyżej.W tych czasach bycie uczciwym nie popłaca, trzeba brać przykład z kierownictwa.
zdjecie uzytkownika
zadowolona - 2016-02-21 17:41:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie dostałam awansu ,ale cieszę się z podwyżki do podstawy
zdjecie uzytkownika
yyyy - 2016-02-22 06:53:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się że cieszysz się z kasy od podstawy ,ale są tacy którzy pracują prawie tak długo jak istnieje zakład i zostali z taką samą podstawą jak ludzie pracujący 4 miesiące i uważasz że to jest w porządku.Rządzący w tym wypadku pokazali że brak im doświadczenia w tym co robią ,gdzie tu logika przecież można było te nędzne pieniądze podzielić sprawiedliwie są różne możliwości chociażby wprowadzenie tzw stażowego.
zdjecie uzytkownika
zadowolona - 2016-02-23 19:55:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
też pracuję prawie od początku ,nie jestem rencistką nie dostałam awansu,mam drugą grupę i cieszę się ,że moge pracować.Ta podwyżka do podstawy mnie zadowala ponieważ na drugiej grupie to człowiek jest chory i musi iść na chorobowe a od tych z awansem oczekują pracy bez zwolnień i nadgodziny mile widziane.Ja jako inwalida pracuje z zakładzie pracy chronionej i nie uczestnicze w wyścigu szczurów.
zdjecie uzytkownika
mopek - 2016-02-25 10:54:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czego to się nie zrobi dla paru groszy więcej.Jak tacy pakowacze będą awansować na operatorów maszyn, to w najbliższym czasie produkcja będzie na poziomie zerowym.
zdjecie uzytkownika
miss - 2016-02-28 17:35:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pesymista....
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-03-06 13:29:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam się z zadowoloną cieszmy się ,że jest praca dla inwalidów ,-
zdjecie uzytkownika
Ciekawostki - 2016-03-06 14:09:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Firma ktora nie szanuje ludzi ....arogancja ,chamstwo ,mobbing ...Nie polecam tej firm !Podwyzki takie ze teraz po 25% premii co za tym idzie nizsze pieniadze niz dotychczas ..z ludzi robi sie tępych ...a malo kto wie ze od tego roku (poczytajcie przepisy) jak dzialaja umowy w firmie 33 miesiace pracy = umowa na czas nieokreslony a nie zmiana nazwy tego samego posrednika i znow półtoraroczna .Zerowy poziom ludzi na niby to wyzszych stanowiskach
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2016-03-11 14:12:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co za ludzie a dokładnie Joanna K. ze zmiany SST!!! Ta kobieta ma za nudne swoje życie (mimo wszystko) że interesuje się życiem innych tylko obserwuje co kto jak i gdzie!!Ta kobieta to chodzący monitoring więc nie wiem po co firma kupiła tyle kamer!Aż współczuje sąsiadom rolety zasłonięte 24h! A jak mieszka w bloku to ucho przy ścianie! Tylko patrzy komu obrąba [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Jak można być aż tak fałszywym,bezczelnym i dwulicowym?!.Ta kobieta ma tak nie szczery uśmiech!! Naprawdę szkoda mi takich ludzi! Uważa się za chodzącą piękność więc niech spojrzy w lustro i spojrzy na siebie na swój wygląd (który też nie jest idealny)i niech się zastanowi nad swoim zachowaniem !!! Pozdrawiam i życzę wszystkim (bez wyjątku) miłego dnia :)
zdjecie uzytkownika
K - 2016-04-09 14:19:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Awans w sumie by się wiązał z większymi obowiązkami @zadowolona a tak to za taką samą robotę masz po prostu większe zarobki. Ciekawe czy też będę mógł na to liczyć jak zostanę u nich przedstawicielem handlowym ds. rynku tradycyjnego. Zapewniają samochód służbowy, a to już coś.
zdjecie uzytkownika
OB - 2016-04-10 13:11:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
takich zadowolonych jest więcej z tego co słyszę ,tych co z podstawy się cieszą ,-nie jest żle
zdjecie uzytkownika
Polecam - 2016-04-12 15:42:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli komuś się chce robić to idzie tam zarobić, sami zauważają to że ktoś się stara i dają podwyżki lub proponują awanse, a jeżeli ktoś przychodzi do pracy ściemniac lub robi tak jakby to była dla niego kara to niech się nie dziwi że potem podwyżki nie widzi ;)
zdjecie uzytkownika
ej - 2016-04-12 23:40:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
właśnie podwyżki dostali wszyscy ,ci co im się nie chce robić też
zdjecie uzytkownika
Ahhahah - 2016-04-22 20:29:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z choinki sie urwales czy w innych firmach rowerem.jezdziles.do klientow ?
Hahahahhaha

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie YORK!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie YORK

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert