Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o YORK

Pracowałeś w firmie YORK i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
2013 - 2013-02-06 19:30:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Koledzy jakie warunki pracy dla PH w tej firmie. Jaka atmosfera pracy i szanse rozwojowe? Jakieś szkolenia dla pracowników? Proszę o rzeczową odpowiedź osób z wiedzą.
zdjecie uzytkownika
kolejnypracownik - 2013-06-03 16:08:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Zgodę się w 100% z "niewolnikiem". Mnie nie obchodzi jak jest w innych firmach, lepiej czy gorzej. Pracując wiele lat w tej firmie, człowiek chciałby pracować tu gdzie pracuje za godziwe wynagrodzenie w normalnej, zdrowej i spokojnej atmosferze, robiąc swoje, a niekoniecznie się lenić i ściemniać, a także martwić się że jakiś nieznany nam bliżej łysy gamoń sprawi, że znów pożegnamy się z jednym z nas. Niestety zmiany jakie mają miejsce, nie koniecznie pozytywnie wpływają na samopoczucie i jakość wykonywanych przez nas obowiązków, za co i tak my pracownicy przez to finansowo tracimy.
zdjecie uzytkownika
bb - 2013-06-09 13:03:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
NO NIE! co za obczernianie ,zakład normalny,kasa na czas,już tak nie narzekajcie,jak nie podoba się to się ZWOLNIC i na zasiłek przed tv .
zdjecie uzytkownika
Suunrise - 2013-07-30 22:31:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witajcie. Sa w firmie jeszcze wolne miejsca? Szukam pracy w Bolechowie i od razu pomyslałam o Yorku ;)
zdjecie uzytkownika
_____ - 2013-07-30 23:15:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To całkiem niezła myśl Ci przyszła do głowy, chyba sunrise Ci się udzielił:) Próbuj, bierz CV i śmigaj do kadr. Z tego co wiem, to przyjęli kilka osób, chyba na okres letni, a później to już nie wiem. Może niech ktoś bardziej ogarnięty w tym temacie Ci podpowie. Chociaż o to może być ciężko, bo jak sama widzisz ludzie w tym zakładzie głównie zajmują się życiem innych. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
hmmm - 2013-09-30 19:45:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
pojawiło sie ogłoszenie odnosnie tej firmy wiec prosze o jakies podstawowe informacje:

Przedstawiciel handlowy - jaka podstawa, jaka premia, czy premia są naprawde wyrabialne czy tylko na papierze, jaka flota, czy mozna uzytkowac weekendami, godziny pracy itp

z góry dziekuje za odpowiedz.
zdjecie uzytkownika
duda - 2013-10-14 09:13:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Macie jakies wolne miejsca? ;)
zdjecie uzytkownika
adi - 2013-12-08 16:19:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [hmmm - 2013-09-30 19:45:22]:
w tym zakładzie się również pracuje i wbrew powszechnym opiniom nie wszyscy zajmują się plotami...pracuję tam ponad rok a niewiele mogłabym powiedzieć na temat innych...tak więc proszę nie uogólniać,dobrze ?
zdjecie uzytkownika
michał - 2013-12-19 16:03:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
do adi,a ile wynoszą twoje zarobki w firmie YORK?? są jakieś dodatkowe premie i jak wygląda tutaj socjal??pozdrawiam i czekam na odpowiiedź.michał
zdjecie uzytkownika
Irena - 2013-12-21 21:08:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracowałam w tej firmie dwa miesiące na tyle dostałam umowę ale z dachu mi kapało na plecy bo deszcz padał zapalenia oskrzeli dostałam umowy nie przedłużyli bo byłam najsłabszym ogniwem jak każdy robol u pana(usunięte przez administratora)na zmianie a małolaty się obijały nie latały z miotłą jak jak kobieta starsza bo maszyna się zepsuła nie pomagały na innych stanowiskach gdzie jest szefostwo?smarkule były przyjęte ze mną i przedłużyliście IM umowę co to jest bo nie rozumiem
zdjecie uzytkownika
petera88 - 2014-02-03 23:00:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bzdury! pracuje w yorku od grudnia 2013 roku i najpierw miała to byc umowa tylko na miesiąc. a po miesiącu dostałem Awans na operatora maszyn. więc mozna tylko trzeba chcieć...
zdjecie uzytkownika
zaskoczony obojętnością - 2014-02-07 20:44:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam! Zgadzam się z negatywnymi opiniami poprzedników. Struktura firmy (usunięte przez administratora) ogłupiającej presji i notorycznemu niezadowoleniu przełożonego. Wyścig szczurów, mocne nerwy i odporność na stres to atuty w tej firmie. Panowie z gangu trzech myślą, że prowadzą prywatny " folwark "i im wszystko wolno. Szczególnie nie polecam pracy pod rządami (usunięte przez administratora)jesteście mistrzami w niszczeniu ludzi". (usunięte przez administratora)Tacy ludzie nie nadają się na szefów zupełnie, nie potrafią inspirować zespołu (usunięte przez administratora)Jednak (usunięte przez administratora)doceniani są przez zwierzchników, chodzą w blasku chwały i bezkarności. (usunięte przez administratora)Zwykły szeregowy pracownik za takie perfidne i wyrafinowane zachowania (usunięte przez administratora)Szkoda , że chore ambicje i żądza władzy, tudzież pieniądza stają przeciwko logice i zdrowemu rozsądkowi. Nie da się pracować ,tam gdzie dominują układy, kolesiostwo tzn. " rodzina na swoim" .Są panie , które w szczególny sposób są faworyzowane miedzy innymi (usunięte przez administratora) która wybiera sobie osoby do pracy i ma 100% aprobatę mistrza. (usunięte przez administratora) Jeśli macie chwilę i chcielibyście pomóc podaje e – mail: mlyn123@poczta.fm
zdjecie uzytkownika
Nikodem - 2014-02-12 13:27:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
No to jak po miesiącu potrafią człowieka awansować w york, to musze przyznać, że robi wrażenie. Szkoda, że negatywnych opinii jednak jest więcej.
zdjecie uzytkownika
nelly - 2014-04-20 22:15:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam czy tam jest szansa dostania sie na operatora wózków widlowych??
zdjecie uzytkownika
smyk - 2014-06-12 14:31:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca jest naprawdę fajna. Polecam
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-06-16 23:33:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Super praca
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-06-16 23:36:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Super praca
zdjecie uzytkownika
zygi - 2014-06-17 00:12:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
@smyk, a może napiszesz chociaż troche więcej, dlaczego uwazasz prace w York za taką fajną? Pozdrawiam i dzięki.
zdjecie uzytkownika
zygi - 2014-06-21 16:05:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@anonim, może Ty napiszesz, dlaczego praca jest taka super, chociaż dwa powody jakbyś napisał, to bardzo mi pomożesz, pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
li - 2014-06-29 20:16:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zygi - 2014-06-21 16:05:32]:
odp.płaca na czas nigdy spóżnienia,fajna załoga,miłe panie w kadrach no i (usunięte przez administratora) się zwolnił!super robotka i niedługo urlopik
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-14
Żródło: pracuj.pl
Warszawa
(mazowieckie Zobacz lokalizację na mapie »)
Academy of New York Sp. z o.o.Wyobraź sobie, że pracujesz dla pierwszej i jedynej amerykańskiej akademii językowej – Academy of New York. Za oknem ekskluzywnego biura w Skylight Building Złote Tarasy roztacza się krajobraz ścisłego centrum Warszawy. Zespół, którego jesteś częścią, tworzą ludzie wykształceni, zmotywowani, energiczni i optymistyczni. Tak wygląda właśnie Twoje wymarzone miejsce pracy.W związku z błyskawicznym rozwojem firmy Academy
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
zygi - 2014-06-30 16:06:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli warto teraz aplikować? Macie jakiś fajny system socjalny, nie ma problemów, by np. czasem wyjść wcześniej?
zdjecie uzytkownika
vip - 2014-06-30 19:21:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
żadnego problemu by czasem wyjść wczesniej ,system wczasów rehabilitacyjnych dla tych z grupą,premie miesięczne i teraz duża premia na koniec roku ,jak wyrobimmy norme,ale spoko....
zdjecie uzytkownika
zygi - 2014-06-30 22:25:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To naprawdę brzmi dobrze, może w takim razie napisałbyś w jaki sposób dostałes sie do York, może spróbowałbym tą sama drogą.
zdjecie uzytkownika
ITI - 2014-07-01 16:46:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zygi - 2014-06-30 22:25:07]:
O NIE!! !SZUKAJ SWOICH DRÓG!!!!!!
zdjecie uzytkownika
aaa - 2014-07-20 22:26:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rekrutacja@york.pl
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie YORK
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x