Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o YORK

Pracowałeś w firmie YORK i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ex-pracownik - 2015-02-24 10:41:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam wszystkich,
kilka lat temu zatrudniłam się w YORKU. Pracowałam sumiennie, robiłam nadgodziny a co więcej zrozumiałam wiele procesów w YORKU.Pracowałam tam na tyle długo aby poznać większość ludzi i zapoznać się z funkcjonowaniem poszczególnych działów.
Pierwsze co mi się rzuciło w oczy to kompletny brak kompetencji wielu osób które pracują na stanowiskach mistrzów , kierowników a nawet dyrektorów.W tej firmie wszyscy tak jak większość zauważyła liczy się kolesiostwo - to prawda! Masz plecy, masz układy to masz dobrze. Jesteś zwykłym pracownikiem,"robisz jak koń w polu od rana do wieczora" po czym na koniec przyjdzie mistrz i niedorzecznym stwierdzeniem Cie wyzwie, zabierze premie która Ci przysługuje i będzie tak długo Cie mobingował aż się psychicznie wykończysz.Rzeczy jakie się dzieją w firmie nadają się tylko do programu Elżbiety Jaworowicz a najlepsze jest to,że po [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zawsze dostaje robol, a winowajca awans.
No i na koniec moja ogólna, prywatna opinia na temat firmy YORK.
Jeżeli jesteś młody/młoda, mieszkasz blisko, nie masz pracy a chcesz otrzymywać pensję reguralnie na konto oczywiści możliwie najniższą a do tego masz na tyle silną psychikę żeby wytrzymać pracę z furiatami i hipokrytami to składaj już dzisiaj tam podanie o prace... Zdecydowanie nie polecam tej firmy.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-02-24 19:17:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WSZYSTKO TO BZDURY I POMOWIENIA ,WYWALILI CIĘ I ROZGORYCZENIE CZUĆ NA KILOMETR!!!!!NAWET DOMYŚLAM SIĘ KIM JESTEŚ...
zdjecie uzytkownika
witek - 2015-02-28 14:41:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to ladne tutaj oskarzenia ida... no dobra to pracowniku jak wiesz lepiej niz ex pracownik to napisz jak jest naprawde w yorku bo przeciez trzeba by bylo zebyscie powiedzieli mi cos wiecej, generlanie to chcialbym sie dowiedziec tylko merytorycznyhc rzeczy a nie waszych ocen da rade cos takiego dostac?
zdjecie uzytkownika
przyjdzieCzas - 2015-02-28 16:08:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [albert - 2015-02-19 06:12:20]:
Uwazaj donosicielu,bo i Tobie sie kiedyś noga podwinie.
zdjecie uzytkownika
przyjdzieCzas - 2015-02-28 16:12:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
odpowiedź jest skierowana do zbulwersowanego z produkcji,a nie do alberta
zdjecie uzytkownika
olo - 2015-03-01 12:58:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak gadacie glupoty a nie poszukacie sobie nic lepszego
zdjecie uzytkownika
Prawo pracownika góra - 2015-03-06 12:33:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do wszystkich na forum jesli macie pytanie i spekulacje zajzyjcie tutaj mozna skladac anonimy wszelkie pytania zawsze wam pomogą 90% wygrywa pracownik.
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
bado - 2015-03-08 22:18:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
KAŻDY COS PISZE,ALE WSZYSCY WYSTRASZENI BO BRAK ROBOTY>DYREKCJO JAK TAK TRAKTUJA CIE PRACOWNICY POWSZCZYMUJCIE PREMIE DO CZASU AZ SIE PRACA RUSZY TO BEDA WAS WIECEJ DOCENIAC I PRZESTANA NAWAS PISAC .LUDZIE NIE POUCIEKAJA BO GDZIE A ZA TAKIE PIENIADZE ROBOTY NIE DOSTANA
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-03-12 11:16:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
a ten Brygadzista z magazynu Jan, to sie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nadaje do zmiatania chodników a nie do funkcji Brygadzisty,fałszywy nierób,awanturnik,bierzcie sie za niego!!!!
zdjecie uzytkownika
Kosmo - 2015-03-12 11:21:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
w Yorku jeżeli jestes Bratem Szwagrem Kumplem tych z Gory to masz najlepiej nie chodzisz na nadgodziny ale i tak masz wypłate jak Ci co chodza i sumiennie pracuja, ja mam nadzieje i wierze w to ze kiedys o tej Firmie bedzie głośno w telewizji, bo to co sie dzieje to jakas Masakra.
zdjecie uzytkownika
bolo - 2015-03-13 10:05:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [xxx - 2015-03-12 11:16:32]:
I tu nasuwa się pytanie, czy to aby jedyna osoba w tej firmie na odpowiednim stanowisku ??? .....
zdjecie uzytkownika
neon - 2015-03-16 00:10:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxx - 2015-03-12 11:16:32]:
takich nierobów jak brygadzista Jan na magazynie jest znacznie więcej
zdjecie uzytkownika
mamba - 2015-03-16 00:19:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxx - 2015-03-12 11:16:32]:
Jan tylko pozory stwarza, do pracy się nie garnie lubi posiedzieć przed komputerem i pościemniać po co się wysilać ot takie ma podejście do pracy.
zdjecie uzytkownika
yyy - 2015-03-16 20:52:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jan to jest nierób i donosiciel.
zdjecie uzytkownika
mam cie - 2015-03-20 18:35:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mamba - 2015-03-16 00:19:00]:
bajor juz przestan
zdjecie uzytkownika
midas - 2015-03-20 18:46:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wszyscy ładnie jadą po tej firmie ale nikt się nie zwolni wszędzie dobrze gdzie nas niema pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Donosiciel - 2015-03-24 18:54:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na York'u świat się nie kończy :-)
zdjecie uzytkownika
bukkake :) - 2015-03-27 15:59:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [midas - 2015-03-20 18:46:25]:
taaaaaa....... nie bój się, w tym momencie nie trzeba się samemu zwalniać :)jeśli jesteś na tyle yntelygentny,to widzisz że firma od jakiegoś czasu zwalnia "roboli" na dole , no bo w końcu to oni znajdują odbiorców na towar .....w myśl "by żyło się nam (w handlowcu) lepiej i bezpieczniej o własny stołek":) taka polityka firmy dbającej o swój wizerunek i poszanowanie pracownika. Ciekawe co zrobią gdy jak co roku będzie tyle zamówień , że nie ogarną tą garstką ludzie których zostawili :)zapewne zatrudnią wykwalifikowanych pracowników z ulicy których trzeba będzie wszystkiego od zera nauczyć..... ale to już mnie nie dotyczy :) na szczęście:)
zdjecie uzytkownika
nic - 2015-03-27 21:40:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
I krzywda na ludziach już wychodzi firma pada .A jeśli wierzycie że się ruszy to się grubo mylićie.
zdjecie uzytkownika
Ziomek - 2015-03-31 23:20:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ogólnie ten zaklad pracy jest juz na widelczyku posiadam dosyc kwalfikacji zeby ten zaklad pracy sprawdzic jesli chodzi o osoby z grupami i nie tylko bedzie przejzany od A do z .I nie jest to jeden zaklad w wielkopolsce który zostanie sprawdzony w tym roku .
zdjecie uzytkownika
midas - 2015-04-02 17:52:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bukkake :) - 2015-03-27 15:59:16]:
tak działa większość firm i niemAa co siędziwić jest zbyt jest praca
zdjecie uzytkownika
bolek - 2015-04-04 00:31:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [midas - 2015-04-02 17:52:41]:
i tu zapewne nasza Pani kadrowa będzie musiała wiele rzeczy wyjaśnić chociażby długie terminy rozpatrywania rachunków za leki i "fikcyjne" komisje sam zgłoszę się na rozmowę przy najbliższej kontroli aby o
powiedzieć im co się tu dzieje
zdjecie uzytkownika
zbulwersowany - 2015-04-04 22:59:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ziomek - 2015-03-31 23:20:11]:
najlepiej będzie rozmawiać z posiadaczem grupy
zdjecie uzytkownika
adella - 2015-05-21 13:39:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WItam
właśnie ukazało się ogłoszenie referent ds. wsparcia sprzedaży. Warto tam aplikować?? Szukam stabilnej dającej saysfakcję pracy i żeby nie trzeba było siedzieć nadgodzin, bo mam male dzieci...
zdjecie uzytkownika
mimi - 2015-05-21 17:41:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [adella - 2015-05-21 13:39:16]:
tak tak mało jeszcze wspierajacych sprzedaż?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie YORK

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy YORK?
Zadaj pytanie
alert