Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o YORK

Pracowałeś w firmie YORK i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
li - 2014-06-29 20:16:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zygi - 2014-06-21 16:05:32]:
odp.płaca na czas nigdy spóżnienia,fajna załoga,miłe panie w kadrach no i (usunięte przez administratora) się zwolnił!super robotka i niedługo urlopik
zdjecie uzytkownika
zygi - 2014-06-30 16:06:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli warto teraz aplikować? Macie jakiś fajny system socjalny, nie ma problemów, by np. czasem wyjść wcześniej?
zdjecie uzytkownika
vip - 2014-06-30 19:21:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
żadnego problemu by czasem wyjść wczesniej ,system wczasów rehabilitacyjnych dla tych z grupą,premie miesięczne i teraz duża premia na koniec roku ,jak wyrobimmy norme,ale spoko....
zdjecie uzytkownika
zygi - 2014-06-30 22:25:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To naprawdę brzmi dobrze, może w takim razie napisałbyś w jaki sposób dostałes sie do York, może spróbowałbym tą sama drogą.
zdjecie uzytkownika
ITI - 2014-07-01 16:46:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zygi - 2014-06-30 22:25:07]:
O NIE!! !SZUKAJ SWOICH DRÓG!!!!!!
zdjecie uzytkownika
aaa - 2014-07-20 22:26:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rekrutacja@york.pl
zdjecie uzytkownika
gosia - 2014-07-29 14:59:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
YORK PL jest wiodącym w Europie producentem artykułów gospodarstwa domowego przeznaczonych do utrzymywania czystości. W swojej ofercie posiada bogatą gamę produktów z tworzyw sztucznych, wyrobów szczotkarskich, szeroki asortyment zmywaków i druciaków kuchennych, różnego rodzaju ścierek, gąbek kąpielowych, mopów, rękawic oraz wiele innych.To Polska firma, jej kapitał od początku był w 100% opłacony i polski, a działają od 1992 roku, także mają dużo doświadczenia w tym co robią. W dodatku zatrudniają ponad 500 osób.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-08-07 21:45:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Moze i zatrudnia 500 osob ale w ogole nie dba o dobro pracownikow. Umowy smieciowe i grosze dostajesz za bardzo ciezka prace!
zdjecie uzytkownika
Jola - 2014-08-08 12:57:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Weszłam na ta stronę tylko dlatego ,że nie wiedziałam co to za York gdyż byłam na turnusie w Mrzeżynie z pracownikami tej firmy którzy bardzo dobrze mowili o swoim zakładzie pracy.Czytam te opinie i nie wiem kto je pisze ,ludzie których poznałam nie mieli umów śmieciowych i nie narzekali tak jak ci na forum.Pozdrawiam Jola z Wrocławia
zdjecie uzytkownika
jola - 2014-08-09 16:40:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
To jest zaklad pracy chronionej,wiec osoby z grupa maja normalne umowy i przysluguje im co dwa lata jakis turnus. Ale i tak nie maja umow na stale chociaz pracuja po 10 lat w tym zakladzie. A tak naprawde to jest dla firmy bardzo oplacalen bo turnusy i za takiego pracownika prawie wszystko finansuje pefron a nie firma. W kazdym innym zakladzie osob cheonionych takie cos jest,a chwala sie tym jak by to york wszystko finansowal...zenada.A co z tymi zdrowymi? Umowy smieciowe co 1.5 roku zmieniany posrednik...jawna kpina!!! (usunięte przez administratora) Mega wyzysk wysokie normy. Zero poszanowania dla pracownika. Zdecydowanie odradzam ta firme za 1700 znajdziesz sobie o wiele lepsza prace niz tu.
zdjecie uzytkownika
milo - 2014-08-11 09:45:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jola - 2014-08-09 16:40:23]:
gdzie?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-08-11 11:03:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dla chcącego nic trudnego
zdjecie uzytkownika
honorowy - 2014-08-11 20:06:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prawda jest taka, że ile ludzi, tyle opinii. Tak jak już ktoś wspomniał, pracuje w tym zakładzie ok.500 osób i nie sposób chyba żeby wszyscy byli zadowoleni. Pamiętajcie jednak(głównie dla tych, którzy próbują się zatrudnić) że jest sporo działów w Yorku i na każdym pracują inni ludzie i opinia może być różna. Moim zdaniem zakład ogólnie całkiem ok, tylko ciśnienie jest tam coraz większe, a to tylko psuje atmosferę i samopoczucie pracowników. PS. Je**ć tych, co za plecami sieją ferment.
zdjecie uzytkownika
inna - 2014-09-11 12:18:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ile zmian jest w yourku
zdjecie uzytkownika
olgierd - 2014-09-24 17:03:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@inna, możesz napisac co to za zmiany sa w Yorku, bowiem bardzo mnie zaintrygowałaś, a interesuje sie firma od jakiegoś czasu, oczywiście w celach zawodowych, także jesli zmieniły sie warunki pracy chciałbym wiedzieć. W internecie nic o zmianach nie pisza, w poprzednich postach tez raczej brak takich informacji. Z góry dziekuję. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
user - 2014-09-24 17:35:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
3 zmiany
zdjecie uzytkownika
marek - 2014-10-15 01:19:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ostatnio widziałem od nich ogłoszenie o prace. YORK PL Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Wiodący na polskim rynku producent artykułów gospodarstwa domowego przeznaczonych do utrzymywania czystości poszukuje kandydata na stanowisko: Mechanik. Napisali, że oferują: odpowiedzialną pracę w dobrze zorganizowanym zespole, pracę w firmie o ustabilizowanej pozycji oraz stabilne warunki zatrudnienia.
zdjecie uzytkownika
zbulwersowana - 2014-10-16 18:58:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dlaczego usuwane są posty niewygodne?pisałam o wstrzymywaniu wypłat faktur za leki,które niewypłacane są już od dawna czyżby komuś to było nie na rękę aby o tym pisać?a przecież pisałam samą prawdę czy tak trudno zrozumieć,że ludzie z grupą są schorowani i muszą przyjmować regularnie leki, na które ich nie stać bo nie są wypłacane zwroty za leki?
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-10-17 11:34:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
A co mają powiedzieć ci zdrowi którzy nagle się rozchorują i wali im się świat? Jeżeli ma się tylko grupę to chyba nie jest się mocno schorowanym a ci co mają rentę pracują 7 godzin mają pół godziny przerwy i mają więcej kasy niż zdrowi to niech się nie wypowiadają. Takim to zawsze będzie źle bo im się wszystko należy.
zdjecie uzytkownika
marten - 2014-11-02 14:31:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, jak tak patrze tutaj na profil firmy York, to maja bardzo wysoka ocenę, profil oceniło blisko 200 osób, a świecą się cztery z sześciu gwiazdek, to chyba jednak firma umie zadbać o pracowników. Może ktoś napisać co takiego firma oferuje w ramach systemu socjalnego, mają np. multisporta, opiekę medyczną?
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-11-06 19:10:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Gocha Ty juz nie pisz tych glupot...nudzisz sie? to przyjdz na produkcje
zdjecie uzytkownika
mala - 2014-11-16 01:42:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gość - 2014-10-17 11:34:14]:
Co za pierdy wypisujesz o ludziach z grupa takiż mądry to zatrudnia się w normalnym zakładzie nie chronionym
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-11-17 13:31:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mija rok odkąd złapali złodzieja polipropylenu i nic zarząd nie robi sobie z tego a pracownicy niesłusznie ucierpieli.
zdjecie uzytkownika
robot - 2014-11-23 16:53:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam,od siebie dodam tyle.Pracowałem w tej firmie a raczej kołchozie firma dno,zero organizacji nowy pracownik musi wszystko sam się dowiadywać, zero jakiejkolwiek pomocy od przełożonych po prostu maja cie w dupie , wymagają od ciebie nie wiadomo co, a od siebie zero.MOBBING na każdym kroku, przerwa śniadaniowa 15 minut z czego 5 na dojście i przyjście z stołówki czyli praktycznie 10 min zostaje.Omijać szerokim łukiem.Produkty wytwarzane typu szczotki, miotły bardzo niskiej jakości,mistrz zmiany kiedyś mi powiedział ze tu nie liczy się jakość tylko ilość, także sami sobie odpowiedzcie co to za firma.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-11-25 00:07:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tej robot w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] byłeś kopnięty ,co siejesz pierdoły ,może cię wypieprzyli i tak gadasz bo wielu takich było co nic im nie pasi i już ich nie ma.firma jest ok robić trzeba to i zarobić można ,ja na 2 grupie 2500 na rekę to żle ?do tego 680 renciny i jest spoko
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie YORK
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x