brak logo

YORK

Bolechowo

Opinie o YORK

Ciekawostki 2016-03-06 14:09
Firma ktora nie szanuje ludzi ....arogancja ,chamstwo ,mobbing ...Nie polecam tej firm !Podwyzki takie ze teraz po 25% premii co za tym idzie nizsze pieniadze niz dotychczas ..z ludzi robi sie tępych ...a malo kto wie ze od tego roku (poczytajcie przepisy) jak dzialaja umowy w firmie 33 miesiace pracy = umowa na czas nieokreslony a nie zmiana nazwy tego samego posrednika i znow półtoraroczna .Zerowy poziom ludzi na niby to wyzszych stanowiskach
9
Pracownik 2016-03-11 14:12
Co za ludzie a dokładnie Joanna K. ze zmiany SST!!! Ta kobieta ma za nudne swoje życie (mimo wszystko) że interesuje się życiem innych tylko obserwuje co kto jak i gdzie!!Ta kobieta to chodzący monitoring więc nie wiem po co firma kupiła tyle kamer!Aż współczuje sąsiadom rolety zasłonięte 24h! A jak mieszka w bloku to ucho przy ścianie! Tylko patrzy komu obrąba [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Jak można być aż tak fałszywym,bezczelnym i dwulicowym?!.Ta kobieta ma tak nie szczery uśmiech!! Naprawdę szkoda mi takich ludzi! Uważa się za chodzącą piękność więc niech spojrzy w lustro i spojrzy na siebie na swój wygląd (który też nie jest idealny)i niech się zastanowi nad swoim zachowaniem !!! Pozdrawiam i życzę wszystkim (bez wyjątku) miłego dnia :)
5
OB 2016-04-10 13:11
takich zadowolonych jest więcej z tego co słyszę ,tych co z podstawy się cieszą ,-nie jest żle
Polecam 2016-04-12 15:42
Jeżeli komuś się chce robić to idzie tam zarobić, sami zauważają to że ktoś się stara i dają podwyżki lub proponują awanse, a jeżeli ktoś przychodzi do pracy ściemniac lub robi tak jakby to była dla niego kara to niech się nie dziwi że potem podwyżki nie widzi ;)
2
ej 2016-04-12 23:40
właśnie podwyżki dostali wszyscy ,ci co im się nie chce robić też
Ahhahah 2016-04-22 20:29
Z choinki sie urwales czy w innych firmach rowerem.jezdziles.do klientow ?
Hahahahhaha
LULEK 2016-05-10 22:31
O WYPŁATĘ SIĘ NIE MARTW ZAWSZE NA CZAS !
3
Łukasz 2016-05-25 00:04
Jak wam w yorku robota nie odpowiada to ja zmieńcie(zapomniałem inwalidów nigdzie nie przyjmą ), macie darmowy transport? MACIE
, gwiazdkowe macie? MACIE, a tego nie musicie dostawać. Handlarzy papierosami z zagranicy macie? MACIE [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w firmie są. ? SĄ. I wy jeszce narzekacie zp1
3
Luluś 2016-05-29 18:54
Przestań głupoty wypisywać jak ktoś jest pracowity to wszedzie pracę znajdzie inwalidą to chyba jesteś ty umysłowym masz poglądy staroświeckie każdy ma prawo wyboru gdzie chce pracować czy ma grupę czy nie
Ola 2016-06-02 13:35
Witam gdzie w Bolechowie potrzebują do pacy na produkcjie.ktoś wspominał o firmie za"płotem"czy oprócz yorku,solarisui el-kab są jeszcze jakieś firmy.z góry dzięki za odp:
Wojtek 2016-06-07 21:22
Inline Murowana .Z tego co się orientuje to tylko grupy .To jest zakład na tych samych zasadach .nawet Sporo ludzi poszło tam z yorku nawet pani z biurka tam robi i zadowolona to chyba jest dowód że robota niezła .
lala 56 2016-06-08 23:02
Praca w Yorku to lagry. Wybierzcie się do Unilevera .
13
Tak to jest. 2016-07-11 18:56
Widze, że narzekacie na York, to spróbujcie sobie pracy w El-Cab czy w Hildingu, jeśli to 2 jest jeszcze w miarę to w tym pierwszym obedrą was z godności, a marną pensją rzucą w mordę. Cieszyć się z tego, co macie! Słyszę w środowisku ludzi, że York jest dobrym pracodawcą jeśli chodzi o płace.
7
Piter 2016-07-14 15:19
Składaj papiery, naprawdę warto tu pracować - fajne produkty, normalni ludzie, kasa taka sobie ale da się żyć. A jak się sprawdzisz, to Cię zatrudnią.
1
KaTo 2016-07-19 14:49
A wie ktoś skąd dokładnie odjeżdża transport dla pracowników?
OLX 2016-07-28 22:20
A z jakiego kierunku ? Wągrowiec, Rogoźno czy Poznań ?
K 2016-09-05 17:13
Pracowałam już w kilku miejscach i praca w york jest ok. Miła atmosfera,mile kierownictwo. Pracuje się po 8 h na trzy zmiany. Weekendy wolne... Nadgodziny są dla chętnych. Jeśli chodzi o zarobki to powiem tak.... Jeśli ktoś kiedyś pracował w markecie i w tygodniu był w pracy i jeszcze w sobotę i w niedziele 12h za 1200zł miesięczne to na pewno doceni zarobki,które wypłaca york. Dla mnie w każdym razie są ok. Osobiście polecam pracę w tej firmie.
6
mopek 2016-09-09 00:11
To szefostwo prowadzi jakiekolwiek rozmowy z pracownikiem ? Żenada !!! A układa się dobrze ? ..Eee wątpię z tego co wiem jest bardzo duża rotacja pracowników , są lepsze firmy jak York . Osobiście nie polecam pracy w tej firmie.
5
GGG 2016-09-17 10:15
Czy ktoś orientuję się jak wygląda praca jako PH na rynku tradycyjnym tzn. umowa, wynagrodzenie, jak z premiami i jaka flota? Auto nie jest najważniejsze ale ze względu na sporo czasu spędzanego za kierownicą to narzędzie istotne. Proszę o informację czy ktoś się orientuje
GGG 2016-09-19 10:55
@ fgyu

Ok, a coś więcej ponad to?
GGG 2016-09-19 21:56
Tak, byłem więc wiem z czym to się je :) Nic na temat widełek płacowych hmm?
dfg 2016-09-21 15:58
Jestes z HR?
mopek 2016-09-24 09:22
To w czym problem ? ... zapraszamy , praca nie jest zła. Dam Ci tylko jedną radę, unikaj ludzi, którzy liżą d*** i tych, co wspinają się po szczeblach kariery kosztem innych. Takowych tu nie brakuje.
2
Eder 2016-10-22 11:07
Witam ! Czy firma zatrudnia osoby z orzeczeniem i na jakich warunkach ?
Gosia 2016-11-16 16:03
hej Jak dostac sie tam do pracy do pakowania ??? gdzie cv wysłać ??
swieżaczek 2016-11-26 14:01
Ja pracuje w York 2 miesiace i jestem bardzo zadowolony. Mam jedną zmianę, kasa tez jest spoko i co najważniejsze nikt nikogo nie pospiesza... Jak ma sie odpowiednie ruchy do pracy to beda Cie szanowac i nikt nie bedzie miał do Ciebie zandego problemu :) Polecam i zapraszam młodych, energicznych facetów jak i kobietki :) Te ładne oczywiscie :P
6
Jestem tu 2016-11-29 10:24
No świeżaczek popracujesz parę latek to szybko zmienisz zdanie. A jeszcze niedawno było zebranie, aby co niektórzy przyspieszyli swe ruchy, ja pracuję tu sporo i wiem na jakich obrotach kręci się praca w YORK-u. Zapewne lubisz donosić na innych , skoro masz takie układy. Zapraszasz młodych energicznych, wszyscy Ci co mieli być już byli,może faktycznie weź się uczciwie do roboty.
8
Viola. N 2016-12-25 19:22
Pracują tam same lizusy...Kobiety fałszywe jak pies...Nóż w plecy by ci wbily... Żenada...Nie polecam w el-cab lepiej 100%
9
ELMO 2017-01-07 13:08
TO DLACZEGO NIE IDZIECIE TAM GDZIE LEPIEJ?
3
ŚWIREK 2017-01-07 15:59
A ja KOCHAM YORK :)
7
Bob 2017-01-22 10:23
A za co Wy tak Kochać ten York ????
3
ktoś 2017-03-05 16:40
potrzebują na magazyn
Mania 2017-03-06 20:55
A do biura nie potrzebują ?albo na produkcję .?
1
Mala 2017-03-07 17:18
Potrzebuja na produkcję
6
Bolo 2017-05-30 21:46
Tak to super ! a ile zarabiacie ? i jakie są warunki socjal.
3
Informator 2017-06-13 20:31
Produkcja pakowacz 1700 max 1900 operator 2000 max 2300, paleciakami jak jeździsz 2400 max 2700, dział techniczny 2500 max 3000
3
Bolo 2017-06-14 17:47
No to szału nie ma, są firmy gdzie można lepiej zarobić ... Po opiniach kolegów powyżej chyba się nie zdecyduję. Widać, że York to typowy polski zaścianek. Pozdrawiam ;)
7
Julita 2017-07-23 16:49
@Bolo stawki przecież w ciągu pracy ulegają zmianie, ludzie mogą liczyć na podwyżki, wiadomo, że na początku może być ciężko ale to na pewno nie powód do całkowitego skreślania firmy.
Obserwator 2017-08-08 22:36
Wszystko wszystkim ale nic dobrego się w tej firmie nie dzieje obiecują złote góry i taka robią co chcą wszystkie zmiany co są wdrażane to godzą w pracownika jak są jakieś zmiany to tylko pracownik dostaje po kieszeni do kieszeni jeszcze firma od siebie nigdy nic nie dała. Dajcie coś od siebie a nie cały czas oczekujące cos od kogoś.
7
#1 fan york\'u 2017-08-11 10:30
Oj! to się narobiło p Katarzynie , choć zupełnie niedawno ze swą koleżanką z mistrzówki wytykały palcem i wyśmiewały się z jednej kobitki. Refleksja - karma wraca, zawsze wraca.
5
Julita 2017-08-13 22:20
Oczywiście @obserwator, że praca w firmie powinna polegać na obopólnej wymianie korzyści. Pracownik jak i pracodawca powinni coś z siebie dawać, żeby współpraca układała się jak najlepiej. Czy staraliście się coś w tej sprawie zmienić, prowadzić jakieś rozmowy z kierownictwem YORKu?
2
Obserwator 2017-08-17 10:05
@Julita , a szanowna pani to kto ? ... bo raczej trzyma pani stronę firmy, BINGO już wiem !!! Pewnie jesteś tzw. trollem wynajętym aby tak pisać .
2
Julita 2017-08-23 13:37
Nie wiem gdzie @obserwator stoję po stronie YORKu. Pytając czy były prowadzone negocjacje? Każdemu kto wchodzi na forum nasuwa się takie pytanie, szczególnie, że negatywnych opinii jest wiele. Na wątku pełnię rolę moderatora zatrudnionego przez gowork.pl i mam za zadanie utrzymywać poziom dyskusji na odpowiednich torach, nie jest to w żaden sposób zatajane.
1
Obserwator 2017-08-23 20:11
A my i tak wiemy kim jesteś @Julitka nie wysilaj się, tłumaczenie Ci nie pomoże.
2
Obserwator 2017-08-25 19:38
Pani Julito opini jest zawsze negatywnych więcej ponieważ jak byłoby super to ich by niestety nie było proste. Pani pyta o kierownictwo i rozmowy -wyższe szczeble uważają że ci niżej to są osoby mało inteligentne (to tylko Robole ) ale żeby nie te robole to by kierownictwa nie było,a my też chcemy godnie zarabiać płacić rachunki i nie cofać się tylko prac do góry zacznijmy się szanować na wzajem
3
Obserwator 2017-08-31 13:41
@ Julita
Zapytam czy jest pani zainteresowana innym tematem dotyczącym firmy YORK ?
Po troszku naświetlę o co mi chodzi. Pewna osoba na stanowisku w trakcie pracy korzysta z portali społecznościowych gdzie ma sporo kont fikcyjnych oraz grup , aby to wszystko ogarnąć potrzeba trochę czasu. Niektórzy są dla zasady złośliwi i w ten sposób leczą swoje kompleksy, czują, że mają władzę i przewagę nad inną osobą. Nieograniczone możliwości daje im internet, gdzie mogą pozostać zupełnie anonimowi, a sprawianie przykrości innym daje im wiele satysfakcji... Pojąć nie mogę , dlaczego tak jest...? Może to emocjonalna potrzeba rozładowania swoich kompleksów, a może chęć zwrócenia uwagi na swoją intelektualną sprawność...? Albo profilaktyka obronna....? A może to tylko sztuka dla sztuki...? Myślę, że tacy ludzie są bardzo,ale to bardzo nieszczęśliwi....! .... jeden [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a drogi zagląda mu w życie prywatne, bo nie ma swojego .
2
Julita 2017-09-02 15:36
@Obserwator mnie interesują tylko wątki związane z pracą i warunkami pracy w YORKU. Głównie ze względu na osoby, które wchodzą na forum w poszukiwaniu konkretnych informacji na ten właśnie temat.
1
Moni_ 2017-10-04 23:47
@Julita .... Jak wszędzie. Albo na początku zaciśniesz poślady i nie dasz sobą pomiatać, albo stare pryki Cię po prostu zjedzą. Rób swoje, nie gadaj na temat innych, a powinno być dobrze i będziesz mogła się cieszyć śmieszną wypłatką. Chociaż ogół atmosfery pozwoli i tak stworzyć o Tobie baśnie, o jakich Ci się nie śniło. Ludzie szukają plotek i niuansów niszcząc Ci przy tym psychikę, a Ty Bogu ducha winna jesteś, ale co zrobisz. Od razu widać, że jest Pani osobą "zainteresowaną" - wypowiedź stronnicza. Nieładnie. Czy firma YORK naprawdę musi uciekać się do takich zagrań?! Żeby przez podstawionych ludzi łatać sobie reputację? ...ECH ...Cieszę się, że już tam nie pracuję.
2
Julita 2017-10-05 08:02
@Moni_ nie jestem osobą stronniczą - nie mam bezpośredniego związku z firmą YORK. Jestem moderatorem forum o dopytuje, aby rozmowa była bardziej merytoryczna. Niestety zarówno koementarze pozytywne, jak i negatywne - bardzo często są niepodparte konkretami. To właśnie konkrety pomagają w podejmowaniu decyzji zawodowych.
Obserwator 2017-10-14 22:20
Bardzo ciekawe forum - większość postów, niestety zgodna z rzeczywistością.Sama firma jest OK, czysto, ciepło, na głowę nie kapie... Szkoda tylko ze osoby piastujące "stanowiska" są nie kompetentne, i przede wszystkim, przez te osoby, atmosfera, i jakość pracy, jest jaka jest. Pytanie retoryczne do @Julita czy chciałaby pani pracować gdzie występuje mobbing i dyskryminacja ?! "Mobbing oznacza działania lub zachowania dotyczące pracownika lub skierowane przeciwko pracownikowi, polegające na uporczywym i długotrwałym nękaniu lub zastraszaniu pracownika, wywołujące u niego zaniżoną ocenę przydatności zawodowej, powodujące lub mające na celu poniżenie lub ośmieszenie pracownika, izolowanie go lub wyeliminowanie z zespołu współpracowników".Zazdrość i zawiść ludzi nie zna granic.Nie polecam.

pozdr.
2
Zostaw swoją opinię o YORK - Bolechowo
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie YORK