Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o YORK

Pracowałeś w firmie YORK i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
honorowy - 2014-08-11 20:06:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prawda jest taka, że ile ludzi, tyle opinii. Tak jak już ktoś wspomniał, pracuje w tym zakładzie ok.500 osób i nie sposób chyba żeby wszyscy byli zadowoleni. Pamiętajcie jednak(głównie dla tych, którzy próbują się zatrudnić) że jest sporo działów w Yorku i na każdym pracują inni ludzie i opinia może być różna. Moim zdaniem zakład ogólnie całkiem ok, tylko ciśnienie jest tam coraz większe, a to tylko psuje atmosferę i samopoczucie pracowników. PS. Je**ć tych, co za plecami sieją ferment.
zdjecie uzytkownika
inna - 2014-09-11 12:18:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ile zmian jest w yourku
zdjecie uzytkownika
olgierd - 2014-09-24 17:03:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@inna, możesz napisac co to za zmiany sa w Yorku, bowiem bardzo mnie zaintrygowałaś, a interesuje sie firma od jakiegoś czasu, oczywiście w celach zawodowych, także jesli zmieniły sie warunki pracy chciałbym wiedzieć. W internecie nic o zmianach nie pisza, w poprzednich postach tez raczej brak takich informacji. Z góry dziekuję. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
user - 2014-09-24 17:35:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
3 zmiany
zdjecie uzytkownika
marek - 2014-10-15 01:19:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostatnio widziałem od nich ogłoszenie o prace. YORK PL Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Wiodący na polskim rynku producent artykułów gospodarstwa domowego przeznaczonych do utrzymywania czystości poszukuje kandydata na stanowisko: Mechanik. Napisali, że oferują: odpowiedzialną pracę w dobrze zorganizowanym zespole, pracę w firmie o ustabilizowanej pozycji oraz stabilne warunki zatrudnienia.
zdjecie uzytkownika
zbulwersowana - 2014-10-16 18:58:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dlaczego usuwane są posty niewygodne?pisałam o wstrzymywaniu wypłat faktur za leki,które niewypłacane są już od dawna czyżby komuś to było nie na rękę aby o tym pisać?a przecież pisałam samą prawdę czy tak trudno zrozumieć,że ludzie z grupą są schorowani i muszą przyjmować regularnie leki, na które ich nie stać bo nie są wypłacane zwroty za leki?
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-10-17 11:34:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
A co mają powiedzieć ci zdrowi którzy nagle się rozchorują i wali im się świat? Jeżeli ma się tylko grupę to chyba nie jest się mocno schorowanym a ci co mają rentę pracują 7 godzin mają pół godziny przerwy i mają więcej kasy niż zdrowi to niech się nie wypowiadają. Takim to zawsze będzie źle bo im się wszystko należy.
zdjecie uzytkownika
marten - 2014-11-02 14:31:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, jak tak patrze tutaj na profil firmy York, to maja bardzo wysoka ocenę, profil oceniło blisko 200 osób, a świecą się cztery z sześciu gwiazdek, to chyba jednak firma umie zadbać o pracowników. Może ktoś napisać co takiego firma oferuje w ramach systemu socjalnego, mają np. multisporta, opiekę medyczną?
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-11-06 19:10:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Gocha Ty juz nie pisz tych glupot...nudzisz sie? to przyjdz na produkcje
zdjecie uzytkownika
mala - 2014-11-16 01:42:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gość - 2014-10-17 11:34:14]:
Co za pierdy wypisujesz o ludziach z grupa takiż mądry to zatrudnia się w normalnym zakładzie nie chronionym
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-11-17 13:31:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mija rok odkąd złapali złodzieja polipropylenu i nic zarząd nie robi sobie z tego a pracownicy niesłusznie ucierpieli.
zdjecie uzytkownika
robot - 2014-11-23 16:53:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Witam,od siebie dodam tyle.Pracowałem w tej firmie a raczej kołchozie firma dno,zero organizacji nowy pracownik musi wszystko sam się dowiadywać, zero jakiejkolwiek pomocy od przełożonych po prostu maja cie w dupie , wymagają od ciebie nie wiadomo co, a od siebie zero.MOBBING na każdym kroku, przerwa śniadaniowa 15 minut z czego 5 na dojście i przyjście z stołówki czyli praktycznie 10 min zostaje.Omijać szerokim łukiem.Produkty wytwarzane typu szczotki, miotły bardzo niskiej jakości,mistrz zmiany kiedyś mi powiedział ze tu nie liczy się jakość tylko ilość, także sami sobie odpowiedzcie co to za firma.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-11-25 00:07:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tej robot w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] byłeś kopnięty ,co siejesz pierdoły ,może cię wypieprzyli i tak gadasz bo wielu takich było co nic im nie pasi i już ich nie ma.firma jest ok robić trzeba to i zarobić można ,ja na 2 grupie 2500 na rekę to żle ?do tego 680 renciny i jest spoko
zdjecie uzytkownika
wacek - 2014-11-27 23:19:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Za ile kupiles te rente oslli lbie jakbys byl chory to na produkcji bys dawno juz zdechl dupowlazie
zdjecie uzytkownika
niewolnik - 2014-11-27 23:30:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zaklad ktory placi premia to jest burdel a nie zaklad pracy jedno oszustwo iwyzysk a szczegulnie mistrzowie nieroby zasrane nic nie potrafia tylko patrza sie obijac po kayach i biora duze pieniadze za to ze zyja
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-12-07 13:19:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
( usunięte przez administratora ) INNI TAM!!!!!robić się nie chce?zarobki są spoko i gwiazdkowe ok święta będą super a Wy do opieki po zapomogę i do księdza po paczki!robić się nie chce to zawsze będzie żle!
zdjecie uzytkownika
loguś - 2014-12-13 22:02:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odnośnie tej firmy to zarobki spoko jak na tą pracę ,wypić kawę można podzwonić do znajomych trakcie pracy .pod warunkiem,że masz jakiekolwiek układy z mistrzami .Jeśli są do ciebie wrogo nastawieni to długo psychicznie nie wytrzymasz ,będą cię gnębić i ani dyrekcja nie ma na to wpływu .Myślę,że tutaj przydałby się kurs inteligencji przede wszystkim (MSz)myślę,że dyrekcja powinna wyciągać konsekwencję z niektórych sytuacji .Fakt małej produkcji na tej zmianie powinno dać dyrekcji do myślenia
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-12-16 14:37:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Na magazynie osmieszyli się z premia świąteczną grosze dali maja w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pracownika jest zimno [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak tylko możemy market za markerem auto za autem i jeszcze źle za polipropylem nie oddane choc zlapali zlodzieja traktują nas jak psy oni tam w biurach nie maja kręgosłupa moralnego takich ludzi nie powinno być w firmie na stanowisku dyrektorskim wstyd i tyle
zdjecie uzytkownika
materac - 2014-12-17 00:32:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [honorowy - 2014-08-11 20:06:28]:
praca spoko kasa też jako taka ale mistrzowie to cepy zwłaszcza JACHU nic nie wie o robocie a sie wymądrza sam pewnie nie umiał by spakowac dobrze kartonu z miotłami a jescze dostał awans na stanowisko które jest niepotrzebne po prostu kierownik umył sobie rece bo teraz bedzie na biednego janka jak co nie tak pojdzie . ludzie są fałszywi a najwiekszy baran ktory tylko je to gosi ojciec PAWEŁ który mysli ze jest dyrektorem a jest tylko starym cepem. to tyle york = dno jesli ma ktos ambicje
zdjecie uzytkownika
helena - 2014-12-17 07:22:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jałmużna na Swięta dla Magazynu,chłopkai tyraja i zasługuja tylko na taka niska kwote??????????a Kierownik Magazynu nie mogł wywalczyc większej kwoty? boi sie o własna [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zmienic tych cepow tam u góry o Pracownikow trzeba dbac a nie zniżac do takiego poziomu!w żadnej Firmie nie ma tak niskiej premii swiatecznej jak w Yorku! byscie sie wstydzili!!!!!!
zdjecie uzytkownika
helena - 2014-12-17 07:25:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zapomniałam dodac- w żadnej Firmie nie ma tak niskiej premii swiatecznej dla MAGAZYNU.
zdjecie uzytkownika
zawiedziony - 2014-12-17 15:08:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gwiazdkowe dla magazynu w tym roku to jedna wielka kpina. Jest to zdecydowanie podziękowanie za ciężką prace. Tak jak już ktoś wspomniał, auto ładowane za autem, przewożenie palet w kółko na potrzeby robionych ostatnio zestawów, robione porządki głównie z powodu wizyt różnych gości i wszystko to w kiepskich i nie rzadko bardzo zimnych warunkach. Uważam, że my magazynierzy nie zawiedliśmy, a mimo to zostaliśmy niesprawiedliwie wynagrodzeni.
zdjecie uzytkownika
misiek - 2014-12-17 17:05:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zawiedziony - 2014-12-17 15:08:11]:
biedacy....widocznie nie zasłużyliście ,włosie najlepsze brawo!!!!!
zdjecie uzytkownika
zawiedziony - 2014-12-17 21:35:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie będę się wdawał z Tobą w dyskusję, ponieważ pewnie nie masz zielonego pojęcia o tym, o czym piszesz, poza tym jest to temat poświęcony naszej firmie. Obiecuje natomiast, że jeśli będzie założony temat zakompleksionym, mściwym i życiowym niedorajdom, na pewno poświęcę Ci trochę czasu. Wesołych Świąt.
zdjecie uzytkownika
helena - 2014-12-18 06:03:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to prawda Magazynierzy zostali bardzo żle potraktowani,ale to nie Wy powinniscie sie wstydzic, tylko Wasi przełożeni,takich beznadziejnych macie i nic na to nie poradzicie ,a ze Włosie tyle dostało to zasługa Pana B.
ale to dopiero żenada od tej niskiej premii śwątecznej odciągana jest kasa za chorowanie,co za p.............Firma!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie YORK
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy YORK?
Zadaj pytanie
x