Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o YORK

Pracowałeś w firmie YORK i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
wkurzona - 2015-12-14 10:29:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [asz - 2015-12-14 02:11:09]:
Te wszystkie wypisywane złośliwości i wulgarny sposób w jaki zostały napisane tu, pasują mi tylko do jednej osoby ze zmiany M.Sz. "NI TO BABA NI CHŁOP" Osobę tą powinni już dawno za bramę wyrzucić i podejrzewam byłby nareszcie święty spokój.
zdjecie uzytkownika
Weronika - 2015-12-14 12:14:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie sądzę by to była ona,jest lubiana przez ludzi,więc po co i dlaczego miałaby takie rzeczy wypisywać?
zdjecie uzytkownika
Ja - 2015-12-14 13:13:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak oferty pracy sa skladac tylko dokumenty odbyc rozmowe kwalifikacyjna i do roboty.Poziom komentarzy na temat firmy pozostawia wiele do zyczenia.Powiedzcie lepiej czy bedzie gwiazdkowe
zdjecie uzytkownika
yeti - 2015-12-14 16:40:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TAK po świętach
zdjecie uzytkownika
Niki - 2015-12-14 19:45:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gwiazdkowe sie sni ...W tym roku mozecie zaponmiec ...Norm nie wyrabiacie do tego kryzys gospodarczy z Rosja...Wiec pomarzyc mozecie
zdjecie uzytkownika
Dla małych krzychów i innych pajaców - 2015-12-14 20:59:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Regulamin i Polityka Prywatności.
Niedopuszczalne jest umieszczanie w Serwisie, przekazywanie za jego pośrednictwem w tym także w ramach Forum oraz Bloga, treści i materiałów tekstowych, graficznych, dźwiękowych sprzecznych z obowiązującym prawem i zasadami współżycia społecznego, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej czy też propagujących przemoc, nakłaniających do popełnienia przestępstwa, jak również treści wulgarnych, ordynarnych, uznanych powszechnie za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe, naruszających dobra osobiste, a także nieuprawnione korzystanie z cudzego wizerunku, naruszające dobre obyczaje i zasady netykiety oraz wszelkich działań, które narażałby na odpowiedzialność prawną Serwis lub mogłyby wyrządzić mu szkodę.
zdjecie uzytkownika
gwiazdor - 2015-12-14 22:35:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W sumie racja. To forum dla poszukujących pracy i powinno być info o tym jak się pracuje we firmie. I co nowi mają sobie teraz pomyśleć o Yorku. Ze to takie małe za... pełne trolli internetowych. Którzy nie mają nic innego do roboty jak wypisywać głupie rzeczy. Mi się dobrze w Yorku pracuje, ale gdybym teraz miał podjąc decyzję o tym czy się zatrudnić to nie wiem czy chciałbym pracować z taką bandą plotkarzy i tych zainteresowanych czy gwiazdkowe będzie. Żal mi było już rok temu jak to czytałem. Ludzie świat do okoła się zmienia, spróbujcie się zmienić razem z nim. Wpisy z ostatnich kilku dni aż wstyd czytać. I to nie pierwszy raz obyczajówka bierze górę na tym forum. Wstyd! Mimo wszystko życzę wszystkim Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku. A uczciwie pracującym dziękuje :)
zdjecie uzytkownika
PRACUŚ - 2015-12-15 08:21:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I TO SĄ SŁOWA NASZEGO KIEROWNIKA-DZIĘKUJEMY I WZAJEMNIE
zdjecie uzytkownika
Nierób - 2015-12-15 09:34:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A którego kierownika??? Czy to tego przez którego musiało odejść z firmy sporo dobrych pracowników, czy to ten, który człowieka ma za nic ??? Dla którego pracownik to "Mamut"lub najlepiej wylotka "za zieloną bramę"??? Przykładów można mnożyć ,ale po co ??? Nie dziwią mnie wpisy powyżej, jak to mówią przykład idzie z góry.Bierzmy się do pracy i nie narzekajmy,zawsze może być jeszcze gorzej.A szczególne pozdrowionka dla JW, zła karma zawsze powraca.
zdjecie uzytkownika
zwyczajna2015 - 2015-12-15 12:50:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rozumiem,że umieszczający te wpisy są BLOND MODELKAMI Z TIPSAMI lub modelami z pierwszych stron gazet...ludzie dajcie sobie spokój...za chwilę będziecie się dzielić opłatkiem,a tu w ohydny sposób ubliżacie ludziom,tym samym okazujecie się hipokrytami...poza tym,to jest forum odnośnie firmy,zarobków,nikogo nie interesuje kto ,z kim i dlaczego...dziękuję i życzę WESOŁYCH ŚWIĄT :)
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-12-15 15:01:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wstyd w innych Firmach dostaja po 1000 zł na Swieta a w yorku ochłapy albo pisza ze wcale, bez pracownikow mielibyscie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a wcale ich nie doceniacie
zdjecie uzytkownika
YORK - 2015-12-16 11:58:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
KOCHAM YORK
zdjecie uzytkownika
gwiazdor - 2015-12-16 21:06:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Zapewniam, że nie jestem kierownikiem w Yorku. Czuję się tu dobrze bo lubię to co robię. Pracowałem w paru firmach, znam realia i mam właściwy dystans do pracy. Jesli jakiegoś dnia przestanie mi się podobać w tej pracy poszukam innej. Tak postępują dorośli ludzie. Za parę dni święta. Ludzie szanujcie się nawzajem zwyczajnie. Nie tylko w pracy ale i w codziennym życiu. Będzie Wam się lepiej żyło. Wesołych
zdjecie uzytkownika
Xxx - 2015-12-17 21:24:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
xxx przenieś się tam gdzie płacą więcej.
zdjecie uzytkownika
przecietniak - 2015-12-27 19:17:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tam do gościa nic nie mam ale na razie niewiele zrobił. Poczekamy zobaczymy. Jest OK. Nie chcę porównywać bo to nie o to chodzi. Kalendarzy i tak i tak nie załatwił
zdjecie uzytkownika
YETI - 2015-12-27 21:16:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CO TY BREDZISZ ,BYŁY KALENDARZE
zdjecie uzytkownika
Maksior - 2015-12-29 14:05:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mi też się wydaje, że głowę należy miec otwartą, YORK akurat faktycznie się rozwija, coś się zmienia, wszystko żyje i za to bardzo duży plus, moja dziewczyna dziś wysłała na recepcjonistkę, będę informował jak jest.
zdjecie uzytkownika
OLO - 2015-12-30 12:29:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co ze starą recepcjonistką jest nie tak?nie należy do PIS-U
zdjecie uzytkownika
bonusik - 2016-01-01 23:25:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Maksior i jak, udało jej się znaleźć zatrudnienie na recepcjonistkę? Ciekawi mnie jak przebiega rozmowa rekrutacyjna, bo raczej nie jest zbytnio skomplikowana.
zdjecie uzytkownika
jest ok - 2016-01-05 13:24:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewnie wiecie ze montuja kamery na magazynie będzie ich ok 70ciu a wiecie ze jedna kosztuje 650zl policzcie sobie i zobaczcie na co poszły pieniądze gwiazdkowe to ze mówią ze firma nie ma pieniędzy to klamntwo nie dajcie się robić w bambuko.plus kable i serewrownie nowe.
zdjecie uzytkownika
giza - 2016-01-05 15:36:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no w końcu ,obiboki tam się chowią ,brawo ,brawo,brawo
zdjecie uzytkownika
xxx - 2016-01-05 16:12:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najważniejsze ze chłopaki wszystko robią i auta wyjeżdżają a teraz jeszcze maja zimno
zdjecie uzytkownika
yp - 2016-01-05 16:26:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@jest ok jak serwerowanie jest nowe to bardzo dobrze, nic nie jest przestarzałe. No i teraz wiaodmo czemu szuakją kogoś jako Account Manager, bo biznes się rozkręca.
zdjecie uzytkownika
kamerom na tak - 2016-01-05 17:21:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
yea... skończy się przesiadywanie chłopców z MFR na magazynie ! nareszcie wezmą sie do pracy ... pełne pole odkładu, przy maszynie nic a ci mówią " nie mam czasu" przywieźć ale czas na pierdoły z magazynem to czas zawsze jest ...
zdjecie uzytkownika
vogi - 2016-01-05 20:13:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co racja to racja a szczególnie jeden TZW BUBIŚ YEA....
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2016-01-07 16:13:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kamerom na tak - 2016-01-05 17:21:08]:
No to myślę,że największy obibok na tym magazynie"diabeł"nareszcie może wezmie się do roboty chociaż przy jego układach i układzikach??????kto wie.On to bierze pieniądze tylko za to ,że przychodzi do pracy chociaż niekoniecznie pracować.Ale te kamery może go trochę pogonią aby sciemy nie walić.Zyczę powodzenia dla śledzących a wkrótce okaże się,że to o czym pisze jest prawdą
zdjecie uzytkownika
spokojny - 2016-01-07 16:16:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [giza - 2016-01-05 15:36:47]:
Myślę,że kto uczciwie pracuje nie musi bać się kamer.
zdjecie uzytkownika
riki - 2016-01-07 17:49:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto to diabeł myslałem ze już zwolniony diabeł był na produkcji,wszyscy sie staramy przeciez to co mają widzieć
zdjecie uzytkownika
@#$% - 2016-01-07 20:00:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [giza - 2016-01-05 15:36:47]:
co robią? "chowią"? hahah
zdjecie uzytkownika
staszek - 2016-01-08 12:35:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wydaje mi się, ze jeśli chodzi o oferty pracy od nich to na pewno jest dobrze pracować jako Account Manager, bo mają tam zapewniony rozwój zawodowy w wyjątkowym amerykańskim środowisku.
zdjecie uzytkownika
judka - 2016-01-08 16:29:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a tyn swoje potrzebni na produkcje ludzie od zaraz a nie manager i manager
zdjecie uzytkownika
ciężko wybrac - 2016-01-10 18:55:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@judka niestety nie ma ofert na produkcję w obecnym czasie. Z tego co mi wiadmo szukają account manager i recepcjonistki, ale o produkcji ani słowa. Trochę szkoda, bo właśnie na stanowisku na produkcji mi zależało, ponieważ nie mam odpowiednich kwalifikacji na managera. W sumie to oferta na recepcjonistkę też nie wygląda źle...
zdjecie uzytkownika
praca - 2016-01-10 22:24:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ciężko wybrac - 2016-01-10 18:55:18]:
na produkcji, na tablicy ogłoszeń wisi informacja, szukają na pakowacza i operatora maszyn
zdjecie uzytkownika
szukam pracy - 2016-01-11 07:46:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie są warunki pracy, jakie zarobki, socjal itd??? ...Bo słyszałam ,że za miedzą też jest firma, która poszukuje pracowników.Gro osób z Yorku tam pracuje i sobie bardzo chwalą, czy może ktoś coś na ten temat ma inf ???... będę wdzięczna.
zdjecie uzytkownika
BIK - 2016-01-11 09:22:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JEST PO PROSTU SUPER!!!!
zdjecie uzytkownika
worek - 2016-01-13 01:57:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@praca, to dziwna forma rekrutacji skoro ogłaszają się na jakiejś tablicy w firmie, jak osoby z zewnątrz mają się o nich dowiedzieć. Widac, że praca raczej po znajomości. Tez chętnie się dowiem co tu jest w socjalu, bo w innych ogłoszeniach coś o tym napomknęli.
zdjecie uzytkownika
socjalnie - 2016-01-13 20:06:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Darmowy dojazd z Poznania,Rogoźna i Wągrowca
"Gwiazdkowe" w grudniu, dopłata do karty Multisport, w ramach grupy inwalidzkiej wszystkie swiadczenia - wszelkie zwroty za lekarstwa, sprzet rehabilitacyjny itp.
zdjecie uzytkownika
QQQ - 2016-01-14 14:17:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
SPRZĘT JAKI MOŻNA KUPIĆ?
zdjecie uzytkownika
JOLA - 2016-01-14 17:10:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszelaki
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2016-01-15 13:56:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiecie może czy na magazyn potrzebują ,bo tam lepiej płatna praca pewnie,mam uprawnienia na wózek,proszę o info.
zdjecie uzytkownika
Bibi - 2016-01-15 20:15:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Była rekrutacja nawet ogłoszenie w Internecie ale już znaleźli osobę...
zdjecie uzytkownika
łopuchowo - 2016-01-17 18:23:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uważam że w nagrodę za wasze wpisy na forum dyrekcja powinna solidarnie wszystkim wam wstrzymać jakiekolwiek podwyżki. Bo czytając te wszystkie wpisy nikt normalny pracy w takiej firmie nie będzie szukał .Zastanawiałem się nad złożeniem dokumentów ale myślę że nie warto w ogóle zawracać sobie tą firmą głowy .
zdjecie uzytkownika
palcar - 2016-01-17 18:39:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
teraz magazynierów chyba niestety nie potrzebują, jest tylko ogłoszenie na recepcjonistę/kę ale wiesz co pytaj bezpośrednio u nich, możliwe, że mają wolne wakaty lub zadzwoń tam po prostu, podobno zatrudniają na umowę o pracę
zdjecie uzytkownika
yorek - 2016-01-17 18:43:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tej łopuchowo jak byś potrzebował pracy to nie pisałbyś głupot ,nie musisz robić u nas mądralo nikt cię tu nie chce,-
zdjecie uzytkownika
BIUROWY - 2016-01-18 17:26:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i znowu kumoterstwo,do kontroli jakości bratowa,bo nikt inny nie nadaje się.
zdjecie uzytkownika
central - 2016-01-19 20:47:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Stanowisko recepcjonisty też dobre. Oferują wysokie wynagrodzenie podstawowe oraz regularne bonusy od wyników i dynamiczną ścieżkę kariery i możliwość szybkiego awansu na Account Managera
zdjecie uzytkownika
BylamTu - 2016-01-22 22:37:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [BIUROWY - 2016-01-18 17:26:53]:
Na jakiej zmianie?? Ktos odszedl????
zdjecie uzytkownika
monika - 2016-01-23 11:58:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To dziwne, że szukali recepcjonisty z możliwością awansu na accounta, a teraz szukają konkretnie account managera. Wydaje mi się, że jak ktoś spełnia wymagania, to warto.
zdjecie uzytkownika
xxx xxx - 2016-01-24 11:07:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba mylicie firmę z ta recepcjonistka bo york bolechowo nikogo takiego nie szuka
zdjecie uzytkownika
Prawda boli przez całe życie - 2016-02-09 08:27:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najlepszą recepcjonistką byłaby operatorka ze zmiany MSZ AM,dlatego że,siałaby pierdoły na wszystkich zmianach Cwaniara tylko ściemnia i udaje wielką koleżankę a [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] smaruje u kierownictwa,ogólnie można by tu o niej pisać w nieskończoność ale jak ktoś tu pisał pierdoły.....
UWAŻAJCIE na nią jak na pewną Panią Z Łopuchowa!

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie YORK!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie YORK

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert