Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o YORK

Pracowałeś w firmie YORK i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
petera88 - 2014-02-03 23:00:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bzdury! pracuje w yorku od grudnia 2013 roku i najpierw miała to byc umowa tylko na miesiąc. a po miesiącu dostałem Awans na operatora maszyn. więc mozna tylko trzeba chcieć...
zdjecie uzytkownika
zaskoczony obojętnością - 2014-02-07 20:44:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam! Zgadzam się z negatywnymi opiniami poprzedników. Struktura firmy (usunięte przez administratora) ogłupiającej presji i notorycznemu niezadowoleniu przełożonego. Wyścig szczurów, mocne nerwy i odporność na stres to atuty w tej firmie. Panowie z gangu trzech myślą, że prowadzą prywatny " folwark "i im wszystko wolno. Szczególnie nie polecam pracy pod rządami (usunięte przez administratora)jesteście mistrzami w niszczeniu ludzi". (usunięte przez administratora)Tacy ludzie nie nadają się na szefów zupełnie, nie potrafią inspirować zespołu (usunięte przez administratora)Jednak (usunięte przez administratora)doceniani są przez zwierzchników, chodzą w blasku chwały i bezkarności. (usunięte przez administratora)Zwykły szeregowy pracownik za takie perfidne i wyrafinowane zachowania (usunięte przez administratora)Szkoda , że chore ambicje i żądza władzy, tudzież pieniądza stają przeciwko logice i zdrowemu rozsądkowi. Nie da się pracować ,tam gdzie dominują układy, kolesiostwo tzn. " rodzina na swoim" .Są panie , które w szczególny sposób są faworyzowane miedzy innymi (usunięte przez administratora) która wybiera sobie osoby do pracy i ma 100% aprobatę mistrza. (usunięte przez administratora) Jeśli macie chwilę i chcielibyście pomóc podaje e – mail: mlyn123@poczta.fm
zdjecie uzytkownika
Nikodem - 2014-02-12 13:27:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
No to jak po miesiącu potrafią człowieka awansować w york, to musze przyznać, że robi wrażenie. Szkoda, że negatywnych opinii jednak jest więcej.
zdjecie uzytkownika
nelly - 2014-04-20 22:15:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam czy tam jest szansa dostania sie na operatora wózków widlowych??
zdjecie uzytkownika
smyk - 2014-06-12 14:31:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca jest naprawdę fajna. Polecam
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-06-16 23:33:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Super praca
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-06-16 23:36:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Super praca
zdjecie uzytkownika
zygi - 2014-06-17 00:12:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
@smyk, a może napiszesz chociaż troche więcej, dlaczego uwazasz prace w York za taką fajną? Pozdrawiam i dzięki.
zdjecie uzytkownika
zygi - 2014-06-21 16:05:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@anonim, może Ty napiszesz, dlaczego praca jest taka super, chociaż dwa powody jakbyś napisał, to bardzo mi pomożesz, pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
li - 2014-06-29 20:16:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zygi - 2014-06-21 16:05:32]:
odp.płaca na czas nigdy spóżnienia,fajna załoga,miłe panie w kadrach no i (usunięte przez administratora) się zwolnił!super robotka i niedługo urlopik
zdjecie uzytkownika
zygi - 2014-06-30 16:06:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli warto teraz aplikować? Macie jakiś fajny system socjalny, nie ma problemów, by np. czasem wyjść wcześniej?
zdjecie uzytkownika
vip - 2014-06-30 19:21:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
żadnego problemu by czasem wyjść wczesniej ,system wczasów rehabilitacyjnych dla tych z grupą,premie miesięczne i teraz duża premia na koniec roku ,jak wyrobimmy norme,ale spoko....
zdjecie uzytkownika
zygi - 2014-06-30 22:25:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To naprawdę brzmi dobrze, może w takim razie napisałbyś w jaki sposób dostałes sie do York, może spróbowałbym tą sama drogą.
zdjecie uzytkownika
ITI - 2014-07-01 16:46:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zygi - 2014-06-30 22:25:07]:
O NIE!! !SZUKAJ SWOICH DRÓG!!!!!!
zdjecie uzytkownika
aaa - 2014-07-20 22:26:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rekrutacja@york.pl
zdjecie uzytkownika
gosia - 2014-07-29 14:59:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
YORK PL jest wiodącym w Europie producentem artykułów gospodarstwa domowego przeznaczonych do utrzymywania czystości. W swojej ofercie posiada bogatą gamę produktów z tworzyw sztucznych, wyrobów szczotkarskich, szeroki asortyment zmywaków i druciaków kuchennych, różnego rodzaju ścierek, gąbek kąpielowych, mopów, rękawic oraz wiele innych.To Polska firma, jej kapitał od początku był w 100% opłacony i polski, a działają od 1992 roku, także mają dużo doświadczenia w tym co robią. W dodatku zatrudniają ponad 500 osób.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-08-07 21:45:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Moze i zatrudnia 500 osob ale w ogole nie dba o dobro pracownikow. Umowy smieciowe i grosze dostajesz za bardzo ciezka prace!
zdjecie uzytkownika
Jola - 2014-08-08 12:57:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Weszłam na ta stronę tylko dlatego ,że nie wiedziałam co to za York gdyż byłam na turnusie w Mrzeżynie z pracownikami tej firmy którzy bardzo dobrze mowili o swoim zakładzie pracy.Czytam te opinie i nie wiem kto je pisze ,ludzie których poznałam nie mieli umów śmieciowych i nie narzekali tak jak ci na forum.Pozdrawiam Jola z Wrocławia
zdjecie uzytkownika
jola - 2014-08-09 16:40:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
To jest zaklad pracy chronionej,wiec osoby z grupa maja normalne umowy i przysluguje im co dwa lata jakis turnus. Ale i tak nie maja umow na stale chociaz pracuja po 10 lat w tym zakladzie. A tak naprawde to jest dla firmy bardzo oplacalen bo turnusy i za takiego pracownika prawie wszystko finansuje pefron a nie firma. W kazdym innym zakladzie osob cheonionych takie cos jest,a chwala sie tym jak by to york wszystko finansowal...zenada.A co z tymi zdrowymi? Umowy smieciowe co 1.5 roku zmieniany posrednik...jawna kpina!!! (usunięte przez administratora) Mega wyzysk wysokie normy. Zero poszanowania dla pracownika. Zdecydowanie odradzam ta firme za 1700 znajdziesz sobie o wiele lepsza prace niz tu.
zdjecie uzytkownika
milo - 2014-08-11 09:45:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jola - 2014-08-09 16:40:23]:
gdzie?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-08-11 11:03:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dla chcącego nic trudnego
zdjecie uzytkownika
honorowy - 2014-08-11 20:06:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prawda jest taka, że ile ludzi, tyle opinii. Tak jak już ktoś wspomniał, pracuje w tym zakładzie ok.500 osób i nie sposób chyba żeby wszyscy byli zadowoleni. Pamiętajcie jednak(głównie dla tych, którzy próbują się zatrudnić) że jest sporo działów w Yorku i na każdym pracują inni ludzie i opinia może być różna. Moim zdaniem zakład ogólnie całkiem ok, tylko ciśnienie jest tam coraz większe, a to tylko psuje atmosferę i samopoczucie pracowników. PS. Je**ć tych, co za plecami sieją ferment.
zdjecie uzytkownika
inna - 2014-09-11 12:18:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ile zmian jest w yourku
zdjecie uzytkownika
olgierd - 2014-09-24 17:03:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@inna, możesz napisac co to za zmiany sa w Yorku, bowiem bardzo mnie zaintrygowałaś, a interesuje sie firma od jakiegoś czasu, oczywiście w celach zawodowych, także jesli zmieniły sie warunki pracy chciałbym wiedzieć. W internecie nic o zmianach nie pisza, w poprzednich postach tez raczej brak takich informacji. Z góry dziekuję. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
user - 2014-09-24 17:35:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
3 zmiany
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie YORK
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x