Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Raben

zdjecie uzytkownika
Zeus - 2009-06-18 15:06:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma Raben kojazy mi sie ze slowem
stresujaca
Mozliwosc rozwoju zawodowego:niska
Negocjacje finansoweto:2000-2500zl netto
zdjecie uzytkownika
Wózkowy - 2009-09-15 21:17:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
E tam narzekacie ja pracowałem w Lublinie to tam dopiero jest zawierucha z premiami ( których w dobie kryzysu nie ma i chyba nigdy już nie będzie, a imprezy firmowe jako słowo zostało wymazane ze słownika języka polskiego ) i kasą .
zdjecie uzytkownika
andrzej - 2009-09-16 18:36:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przewoźników traktuja fatalnie, ciagłe kary i obcięte premie za byle co, zero szacunku dla człowieka, większa połowa myśli że wszystkim rozumy pozjadali, nie polecam!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
taki jeden - 2010-04-21 22:58:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Narzekacie.. też pracuje w tej firmie i nie powiem idealnie nie jest, ale nie jest najgorzej. Przyznawanie premii zależy od pracy pracownika, jeżeli była bez zastrzeżeń to premia zawsze była. Nowy pracownik zawsze ma ciężko, ale to wszędzie tak jest, wiadomo nowy nic nie wie, więc też nie ma nic do powiedzenia. Ale w sumie jakby mnie zwolnili, podając powód, że sobie nie radzę to też bym narzekał... Cieszcie się ludzie, że jest praca!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-06-27 17:31:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie sądzę by był tu powód do radości, skoro ktoś sponiewiera ludźmi, a traktowanie współpracowników po partnersku jest większości obce... żenada
zdjecie uzytkownika
tq - 2011-06-27 17:34:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
osobiście uważam, że jest to NAJWIĘKSZA PORAŻKA, kiedy ludzie wydają takie opinie o swoim były, obecnym pracodawcy!!!!
zdjecie uzytkownika
krzychu - 2011-06-30 09:50:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A ja jestem zadowolony z pracy u podwykonawcy rabena, placi na czas praca jak kazda inna, mysle ze nawet lepsza od typowej kurierki, bo nie musisz sie zajmowac malymi paczkami tylko wiekszosc palety. Moze i wspomniany wyżej pan W. zle traktuje pracownikow, ale są tam też inni normali przewoźnicy, którzy mają 2, 3 auta, sami też jeżdżą i traktują pracowników porządku. Osobiście polecam, można dobrze zarobić i praca głównie Wrocław i okolice.
zdjecie uzytkownika
pixi dixi - 2011-08-22 01:04:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciałem się tam zatrudnić. Rozmawiałem telefonicznie z (usunięte przez administratora)? Odzywa się jakby łaskę robił, a cały świat należał do niego. Już tam nie chce pracować.
zdjecie uzytkownika
m - 2011-11-16 09:16:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) to podwykonawca firmy Raben a nie firma Raben jako taka.
Ludzie, lokujcie swoje opinie w odpowiednich miejscach, bo to że pracujecie na rzecz Rabena, nie znaczy, że jest on Waszym pracodawcą.
zdjecie uzytkownika
związkowiec - 2012-02-25 23:53:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam. Czy słyszeliście ze założyliśmy związek zawodowy w Raben Polska?Działamy od 04.10.2011 Pracujemy w gądkach pod Poznaniem jest nas już ponad 160 osób!!! Im więcej nas będzie tym więcej zdziałamy. już jeden oddział się sam odezwał do nas!! (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
andrzej - 2013-01-08 14:22:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2011-06-27 17:31:27

nie sądzę by był tu powód do radości, skoro ktoś sponiewiera ludźmi, a traktowanie współpracowników po partnersku jest większości obce... żenada
Panowie jezeli przwoznik dostaje na fakturze 80tyś to odlczcie vat 23% podatek, paliwa przy tej sumie w rabenie musiał zuzyc za 36 tyś zusy wypłaty podatek drogowy za kazde auto to nawet do 3 tyś, oc ubezpieczenie towaru obowiązkowe około ponad 10 tyś i wiele innych które jeśli zawali chodzby jeden miesiąc to rujna - przewożnicy pracujący w rabenie to chluba naszego narodu ostatni ludzie prawdziwej pracy,aby wyjść na czysto i co jakiś czas zmienić samochód cała rodzina musi być najczesciej zatrudniona w czyni rodzinnym oczywiście żona i dzieci soboty tak jak pracownicy nie mają-czy widziłeś kiedyś pracodawce który jak mu wypłacili fakture leci na zakupy -najpierw [podatki opłaty wypłaty ALE wyjścia niema bo co pójdą na kuroniówke im nawet to nie przysługuje .CIESZMY SIĘ ŻE SĄ LUDZIE W NASZYM KRAJU KTÓRZY PRACUJĄ I NIE NARZEKAJĄ A JAK KTOŚ WĄTPI TO ZACZNIJ SAM ZABACZYSZ JAK CIĘŻKO WALCZY SIĘ O PRZTRWANIE
zdjecie uzytkownika
jan - 2013-01-08 14:36:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PAOWIE-przewożnicy pracujący w rabenie są traktowani poniżej godności człowieka wykorzystywani a często też okradani z ciężko zarobionych pieniędzy pod pozorem pomyłki a tagże kar wymogi jakie raben ma do przewoziników są nie do spełnienia dlatego odpowiedzialność jest tylko na przewozinikach raben zabezpiecza sie na każdą sytuacje by nie mieć kłopotów , czesta kierowcy tez to odczuwają i winią za to boga duch winnego przewozinika
zdjecie uzytkownika
rudy - 2013-01-19 18:37:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2009-06-18 14:53:16

Dodaj opinie o Raben - Wroclaw. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.
TRAGEDIA zanim pójdziecie tam pytać o pracę zastanówcie się 100000 razy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
tomasz - 2013-08-14 14:00:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Chciałbym uzyskać jakie ma zarobki kierowca w Raben Wrocław? Chyba nie może być aż tak źle bo jest to duża firma
zdjecie uzytkownika
Pawel wroc - 2014-01-15 19:57:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a ja chce się przyjąć na kierowcę do Rabena, są tacy co wiecznie narzekają. szkoda ze nie ma przyjęć ale poczekam
zdjecie uzytkownika
m - 2014-02-04 23:55:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
zenada... pracowalem tam jakis czas jako magazynier. magazynierzy sa traktowani jak smieci!!! od kierownika wiecznie tylko slychac jacy to sa debile. a jak ktorys sie odezwie to zaraz pada tekst'' jak ci sie nie podoba to sie zwolnij'' moze zwiazki zawodowe zrobia cos z tym rabenem na bierutowskiej bo to jest masakra i szkoda tych ludzi ktorzy tam jeszcze sie mecza.
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2014-07-11 15:43:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam! Posiadacie jakieś informację na temat magazynierów na wysokim składzie na Bielanach Wrocławskich?
zdjecie uzytkownika
lori - 2014-09-01 13:26:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jeśli chodzi o rozwiązania logistyczne to Raben jest jednym z liderów Polskiego rynku. Przede wszystkim dlatego , że działa w kilku najbardziej prestiżowych branżach . Świadczy usługi zarówno dla branży motoryzacyjnej, handlu detalicznego, elektroniki czy też e-commerce. Rozwijają się w dobrą stronę ;)
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-11-27
Żródło: Gowork.pl
Sosnowiec
(śląskie)
POMOCNIK KIEROWNIKA ZMIANY (handling) Miejsce pracy: Sosnowiec Nr referencyjny: MLK/32/14 Twoją rolą będzie: Nadzór nad bieżącą, terminową realizacją przesyłek oraz terminowymi załadunkami Praca w systemie magazynowym (przyjęcia na magazyn, wydania z magazynu) Zarządzanie pracownikami Współpraca z innymi działami     Jeżeli spełniasz następują
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-11-22 15:04:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Raben to pomyłka traktują cie jak śmiecia za wszystko kary. Rano na magazynie krzyk, szum każdy rzucą tą robotę bo ma dość. Zatrudniłem się u przewoznika pracującego dla nich popracowałem 2 miesiące i dałem spokój. Nie warto!!!!!!!!!!!!!! Na dniu próbnym przez ten czas było 8-miu kierowców C każdy zrezygnował.
zdjecie uzytkownika
sushi - 2014-11-24 11:33:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam , podobno na bielanach wrocławskich poszukują kierownika magazynu ? znowu, bo kilka miesięcy temu było tez ogłoszenie , tak ciężko tam że poprzedni nie sprostał ? Jak się pracuje w tym magazynie. Pozdro
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Raben
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Raben?
Zadaj pytanie
x