Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Van Koppen Van Eijk

Pracowałeś w firmie Van Koppen Van Eijk i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ooonnnaaa - 2015-04-16 15:33:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Michał - 2015-01-23 20:24:36]:
punkt 1- wiekówka nie od 7,25 brutto a 18 lat 6,60 -19 lat 6,90
punkt 3-111,80 za mieszkanie i mieszka się w 2,3 i 4 osoby na pokojach
punkt 10-jeśli chcesz to dobierasz godziny "urlopowe" lub bierzesz na urlopie a wakacyjne wypłacane do wypłaty lub na prywatnych mieszkaniach raz w roku.
zdjecie uzytkownika
kozlowski to cwel - 2015-04-19 10:52:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ooonnnaaa - 2015-04-16 15:33:30]:
To jest akurat prawda na chotelu jest pokoj specjalny dla dziewczyn i tam odbywa sie rekrutacja w pupke w pupke a rano do pracy
zdjecie uzytkownika
tomi - 2015-04-22 13:30:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [Rafał - 2015-04-09 19:28:17]:
bo byłes ich konfidentem łbie lub jesteś jednym z ich pracowników i na spotkaniach w Hadze w van koppen politykę firmy ci do głowy wbijają żeby okradać polskich roboli żerować na nich .kary im dawac za wszystko ich naliczac aby firma jak najwięcej miała hajsu.A może napiszesz o tych imprezach pracowników biur van koppen w hotelach popijawy orgie cpanie ,ostatnio byłó podobno super na statku pięcio gwiazdkowy hotel.A MY mieszkamy w tłoku po kilkanascie osób na domku ,syf, myszy,kary .kałcie po 180 euro za rower i co zatkało [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ty plugawa świnio
zdjecie uzytkownika
marcin - 2015-04-25 16:34:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam dostałem oferte pracy na sortowanie warzyw i owoców w maasdijku prosze o opinie i o pracy i warunkach mieszkalnych w hotelu...
zdjecie uzytkownika
vkve zlodzieje - 2015-04-26 19:47:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Uwazaj na vkve jak masz mozliwosc to uciekaj dobrze ci radze na tej sortowni jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a vkve kradnie i zabiera co sie tylko da
zdjecie uzytkownika
gustaw - 2015-05-05 22:05:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
złodzieje i tyle co mam do powiedzenia na ten temat
zdjecie uzytkownika
tomi - 2015-05-06 21:56:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zzzzzzLodzieje
zdjecie uzytkownika
Karolina - 2015-05-11 20:13:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Ja się nie zgadzam w tej kwestii ponieważ mam dużo znajomych którzy pracują przez ponad 7 lat w tej agencji i nie narzekają. Czasem coś z godzinami jest nie tak ,ale wszystko da się załatwić.Niech ludzie idą do goodmorning to się przekonacie ,że ta agenca jest tragiczna od dwóch miesięcy siedzę na mieszkaniu w którym nie mam pralki już nie mówię o cenie bo to wgl tragedia zarabiam 7.30 euro a oni potrącają mi normalnie jak pracownikowi co ma 9.12 paranoja.Jak kto chce ale ja się przeniosę do Van Koppena zaryzykuje tu i tak nic nie zaoszczędze do PL. A po komentarzach to widzę,że wszędzie są takie same. Dużo ludzi narzeka na wszystkie firmy. Ja jestem tego zdania nie przekonasz się nie zobaczysz
zdjecie uzytkownika
ona - 2015-05-20 11:52:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Karolina - 2015-05-11 20:13:50]:
Pracuję w Action ładnych kilka miesięcy. Praca lekka,warunki dobre, wystarczy przychodzić do pracy.Godz różnie raz więcej raz mniej, ale przynajmiej praca stała. Wypłata na czas, warunki na domkach całkiem dobre, może drogo ale zawsze można iść na prywatne. Zamierzam tu zostać do końca umowy. Kontakt z pracownikami ok chociaż czesto zapominają o drobnych sprawach,ale babki z biura sa konktretne i wiedza jak ci pomóc. zreszta w biurze bywam bardzo rzadko bo nie ma problemów. Wszyscy co narzekaja przyjechali tu sobie pobimbać, popić, zjarać się i przychodzić nieprzytomnym do pracy a póżniej krzywda, bo ich zwolnili jakie te biuro jest okrutne... Ja nie narzekam, bywało dużo gorzej a tu jest miód malina!
zdjecie uzytkownika
ona - 2015-05-20 11:53:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Karolina - 2015-05-11 20:13:50]:
Pracuję w Action ładnych kilka miesięcy. Praca lekka,warunki dobre, wystarczy przychodzić do pracy.Godz różnie raz więcej raz mniej, ale przynajmiej praca stała. Wypłata na czas, warunki na domkach całkiem dobre, może drogo ale zawsze można iść na prywatne. Zamierzam tu zostać do końca umowy. Kontakt z pracownikami ok chociaż czesto zapominają o drobnych sprawach,ale babki z biura sa konktretne i wiedza jak ci pomóc. zreszta w biurze bywam bardzo rzadko bo nie ma problemów. Wszyscy co narzekaja przyjechali tu sobie pobimbać, popić, zjarać się i przychodzić nieprzytomnym do pracy a póżniej krzywda, bo ich zwolnili jakie te biuro jest okrutne... Ja nie narzekam, bywało dużo gorzej a tu jest miód malina!
zdjecie uzytkownika
grzes - 2015-06-02 08:59:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam a co sądzicie o szklarni ? napisze ze jestem ogrodnikiem z zawodu wiem ze sa normy jak wszedzie a z tego co mi wiadomo to teraz jest sezon na szklarnie pozdro
zdjecie uzytkownika
ona - 2015-06-05 19:06:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
NIE POLECAM!!! Koordynatorzy są do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie wypłacili mi wypłaty za ostatni tydzień gdzie przepracowałam ponad 50 godzin! Mimo tego że dałam dwutygodniowy okres wypowiedzenia. OSZUŚCI!!!
zdjecie uzytkownika
Zdzisiu - 2015-06-06 11:36:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Mi tak samo :) jak tam bede w poblizu to podjade im tam spalic ten stragan w Hadze :)
I nie kasujcie postów flety :)
zdjecie uzytkownika
ona - 2015-06-07 19:44:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
No przydałoby się :) Cała ta banda co tam siedzi jest siebie warta:) Koordynatorzy mają Cie w d**ie za przeproszeniem, chyba że mieszkasz na firmowych mieszkaniach. Nie odbierają telefonów. Próbowałam się przed wyjazdem z nimi skontaktować ale oczywiście bezskutecznie:) Sama byłam też świadkiem jak traktują osoby które przychodzą się zapytać o pracę. I prawdą jest że dziewczyny sprzedają się żeby dostać lepszą pracę. Jak idziesz z prywatnego mieszkania dadzą cię do byle jakiej i martw się sam człowieku:) Dowód- trzy dziewczyny które były przede mną zrezygnowały :) Jedno z NAJGORSZYCH biur w Hadze. Chyba więcej dodawać nie trzeba.
zdjecie uzytkownika
hiv - 2015-06-07 22:49:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam czy ktos mial problemy z Mankiem ? koordynatorem ? pisał do was smsy podrywał ? podobno załatwia prace jak sie mu da, chodzi o dziewczyny.... napiszcie prosze swoje opinie i z czym sie spotkałyscie dziewczyny... a moze znacie jeszcze jakies uczciwe agencje pracy w holandii nie daleko ? bo jak narazie to w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jesteśmy z Tą...
zdjecie uzytkownika
Zniesmaczony - 2015-06-11 09:20:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Hotel u mich to dno i same zło (narkotyki, chlanie, bzykanie przy ludziach itd. itp.) Pokój możesz dostać koedukacyjny z obcymi facetami lub babami nieważne jaka płeć -jak bydło. Jeden wielki syf, malaria i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w sensie moralnym). Koordynatorzy mają swoich ulubieńców, którym dają fajną pracę (nie wnikam jakie pobudki nimi kierują). O pomocy ze strony agencji zapomnij- radź sobie sam- oni są zawsze zajęci. Z kasą lecą sobie w kulki, nie ma sensu tam jechać. W Polsce jako BEETSMA obiecują ci fajne warunki, po przyjeździe budzisz się ze snu i już wiesz,że trafiłeś do piekła. Praca w sensie fizycznym jest spoko- to organizacja i kłamstwa tej agencji sprawiają,że nie warto tam jechać, bo się nie opłaca. Szkoda czasu, pieniędzy i nerwów
zdjecie uzytkownika
Kwiaty - 2015-06-11 13:29:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Praca u nich to idealny, wręcz podręcznikowy przykład współczesnego niewolnictwa ekonomicznego... ale takie czasy polak polaka w d..e kopie
zdjecie uzytkownika
ona - 2015-06-14 17:07:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Bardzo dobrze że się wypowiadają osoby które tam pracowały. Może uda się przynajmniej ostrzec innych przed tą pseudo agencją pracy w której system rekrutacji opiera się głównie na podlizywaniu się koordynatorom. Na szczęście nie miałam okazji mieszkać na ich mieszkaniu ale domyślam się że rzeczy które tu piszą co niektórzy to święta prawda. WYSTRZEGAJCIE się tej agencji, naprawdę, jeżeli nie chcecie stracić nerwów. Pozdrawiam gorąco wszystkich pracujących tam koordynatorów, mam nadzieję że kiedyś to wszystko się odbije na was :)
zdjecie uzytkownika
znasz - 2015-06-21 20:51:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
( usunięte przez administratora ) wysylam wam link zlozcie skarge to odzyskamy kase a biuro pojdzie z torbami !!! bardzo was prosze poniewaz w pojedynke nic nie zdzialam a van koppen & van eijk dalej bedzie okradal i traktowal ludzi jak do tej pory
zdjecie uzytkownika
KASIA - 2015-06-23 09:57:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [znasz - 2015-06-21 20:51:46]:
jaka ja strona ??????? ja tez skadam !!
zdjecie uzytkownika
Monika - 2015-06-24 09:46:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Vkve . Biuro wspaniałe . polecam . byłam tam pół roku i zjechałam do Polski . co dziennie żałuje że nie wróciłam . Ale jak będzie okazja wróce tam . Pozdrawiam. ;)
zdjecie uzytkownika
Dorothy - 2015-06-24 11:49:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Biuro oszukuje bardzo sprytnie , umiejętnie potrafi ściągnąć z nadgodzin coś dla siebie (źle nalicza solarisy) Ja ostatnio przy mniejszej liczbie godzin i równocześnie pracy na nocce dostałam mniej niż gdybym pracowała na pierwszej zmianie przy większej liczbie godzin . Pytam się jaka logika ? Mają tam bałagan i brak organizacji , ludzie przyjeżdżają do Holandii bez opiekuna. Samemu trzeba wszytko załatwiać. Nie to jest najgorsze - mogłabym wiele opowiadać o hotelu pracowniczym w WAIKIKI w Nordwaijk . Powiem krótko Trzymajcie się od tego miejsca z daleka i od P. Bogusi ( Istna zdzira która pilnuje placówki )
zdjecie uzytkownika
Dorothy - 2015-06-24 11:57:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Zniesmaczony - 2015-06-11 09:20:13]:
Zgadzam się z przedmówcą. Trzeba wspomnieć ,że agencja przyjmuje multum osób dla których nie ma pracy . Dane osoby popracują sobie tydzień i zostają zwolnione!
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Najpierw grzecznie poproszono mnie o wypelnienie wniosku.Pozniej byla rozmowa, profesjonalna ale bezstresowa. Przedstawiono mi warunki pracy,bardzo szczegolowo,wszystkie plusy i minusy.Po dwoch dniach juz pracowalem.
Pytania: Nie bylo takich
zdjecie uzytkownika
Do Moniki - 2015-06-25 13:20:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Monika - 2015-06-24 09:46:54]:
Cały czas tam przyjmują, wracaj do tego burdelu jak Ci się tam podoba...
zdjecie uzytkownika
drek - 2015-06-30 02:12:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co widziałem przyjmują przez agencje pracy beetsma, obecnie van koppen & van eljk poszukuje na sześć stanowisk do samej Bydgoszczy, mnie zainteresowała oferta na pracownika produkcji w dziale drzewnym http://praca.gratka.pl/oferta/pracownik-produkcji-dzial-drzewny-2855525.html?utm_source=gowork.pl&utm_medium=gowork&utm_campaign=export_xml ale sam nie wiem po tych komentarzach, czy warto.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Van Koppen Van Eijk

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Van Koppen Van Eijk?
Zadaj pytanie
alert