Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Van Koppen Van Eijk

Pracowałeś w firmie Van Koppen Van Eijk i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Duszek - 2015-09-19 13:12:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Okradają zakończyłem prace dla nich nie wypłacili pieniędzy oszuści szukam osoby ktore maja taka sama sytuacje piszcie ordzik@autograf.pl
zdjecie uzytkownika
arek - 2015-09-21 23:39:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tyle mam do powiedzenia

zdjecie uzytkownika
tilk123 - 2015-10-06 15:21:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w Holandii dokładnie w tilburgu w firmie Vion powiem tak na początku opieka koordynatora w miarę ok nawet kawę postawili czyli całkiem przyzwoicie ale na początku o potem cobyś nie chciał załatwić to był problem .Kasa tragedia oszukują na czym się da obiecują więcej a masz zawsze mniej .Sama praca to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w którym nie szanują ludzi i w każdej chwili ci powiedzą WEK kto tam był wie oczym mowa.
zdjecie uzytkownika
wicia - 2015-10-08 17:12:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@tilk123 , dzięki z a opinie, ale powiedź na jakim stanowisku tam pracowałeś, co to była za praca, ja akurat też trochę o tej firmie słyszałem zarówno opinie są podzielone , i dobre i złe, ja akurat dzisiaj wysłąłem tam swoje cv na stanowisko kierowcy, mam długoletnie doświadczenie w tej branży, pewnie każde stanowisko mam inne warunki umowy oraz i stawkę, może będzies zw stanie coś przybliżyc a to link do ogłoszenia http://www.vankoppen-vaneijk.nl/Vrachtwagenchauffeur-CE_7_2404.html
zdjecie uzytkownika
Ewa - 2015-10-23 15:18:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Firma pod wszelka krytyka, oszusci, wyludzajacy pienieadze od ludzi. Dzialaja bezprawnie zabierajac karty platnicze osobom ktore maja dlugi. Zeby dostac prace nalezy "placic" dodatkowo za posrednictwo.Hotel w ktorym sie mieszka jest zbiorowiskiem roznych typow dla ktorych branie narkotykow jest na porzadku dziennym. Ludzie sa wykorzystywani i notorycznie oszukiwani.
Przestegam wszystkich ktorzy szykuja sie tam do pracy.
zdjecie uzytkownika
jarek - 2015-10-26 19:13:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To fakt biuro kiepskie 2,5euro z kazdej godziny twojej przepracowanej to przesada wiecej pracujesz wiecej placisz tragedia. Zycie w domkach glownie z cpunkami i nieciekawymi ludzmi. Trzeba samemu sprobowac i sie przekonac. W biurze nie idzie bardzo nic zalatwic ani przez tel ani osobiscie. za rower do tej pory nie otrzymalem kaucji pomimo ze dzwonilem z 5 razy.nie skorzystam wiecej. wyplata przy 38-40 godz 230euro netto szkoda zachodu ja tam wole klepac biede w Polsce niz zagranica.
zdjecie uzytkownika
jarek - 2015-10-26 19:14:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
To fakt biuro kiepskie 2,5euro z kazdej godziny twojej przepracowanej to przesada wiecej pracujesz wiecej placisz tragedia. Zycie w domkach glownie z cpunkami i nieciekawymi ludzmi. Trzeba samemu sprobowac i sie przekonac. W biurze nie idzie bardzo nic zalatwic ani przez tel ani osobiscie. za rower do tej pory nie otrzymalem kaucji pomimo ze dzwonilem z 5 razy.nie skorzystam wiecej. wyplata przy 38-40 godz 230euro netto szkoda zachodu ja tam wole klepac biede w Polsce niz zagranica.
zdjecie uzytkownika
doset - 2015-10-29 14:54:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co sadzicie o fuzji Van Koppen z firma Bakker Detachering, ktora niedawno nastapila kilka miesiecy temu
zdjecie uzytkownika
doset - 2015-10-29 14:56:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co sadzicie o fuzji Van Koppen z firma Bakker Detachering, ktora niedawno nastapila kilka miesiecy temu
zdjecie uzytkownika
Holandia - 2015-11-08 18:50:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Beetsma [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ani w Polsce ani w Holandii nie zarobicie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] spadajcie w Holandii okazuje się ze to van kopen jedna z najgorszych agencji nie jedzcie tutaj oszuści recydywilisci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] temu biurowo mówię NIE !!! Zrobiła bym im rozprawę to by si [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie wyplacili !!!
zdjecie uzytkownika
Kara - 2015-11-08 20:40:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Potwierdzam oszustwo jedne wielkie oszustwo ściągają ludzi a nie mają dla nich pracy
zdjecie uzytkownika
mała zosia - 2015-11-09 13:22:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
w takie bajki @kara nie wierzę, takie sprawy gdyby rzeczywiście miały miejsce to by błyskawicznie zdecydowaną drogą prawną zostały rozwiązane moim zdaniem. natomiast wiadomi że wyjazd do pracy do Holandii to poważna sprawa, nie lekceważę tego, ale wiele zależy tez od waszego nastawienia i przygotowania
zdjecie uzytkownika
Xxxx - 2015-11-11 22:15:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przyjedz zobaczysz
zdjecie uzytkownika
ewaaa - 2015-11-16 18:17:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak tam teraz wyglada praca na cebulki tulipanow? bo dzwonili do mnie ale po waszych kom, nie wiem juz sama jest ktos tam teraz moglby ktos cos napisac ?
zdjecie uzytkownika
viola - 2015-11-21 19:18:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odradzam firme Van Koppen & Van Eijk . Najgorsza firma w jakiej bylam,na poczatku obiecuja bardzo pieknie ale na miejscu jest calkiem inaczej.Bylam w tej firmie i wytrzymalam tylko 2 tygodnie.Pojechalam na akcje swiateczna na stroiki a co sie okazalo ze musze pracowac na chlodni,jeden dzien wytrzymalam potem przeniesli nas na stroiki ale tez pracy nie bylo dla nas bo musza cos dla swoich zostawic.Za mieszkanie zabieraja po 100e tygodniowo +20e ubezpieczenie a najgorsze bylo to ze nie powiedzieli nam o butach za ktore trzebabylo zaplacic 25e, fakt dali w firmie ale z wyplaty zabrali + 25e za karte zeby sie odbic ze bylam w pracy. Na mieszkaniu brak czego kolwiek tv,internetu nawet szczotki do zamiatania nie bylo a o garnkach nie wspomne wlasnych nie moglismy uzywac poniewaz maja kuchenke indukcyjna i tylko w takich garnkach mozna gotowac. Kluczy rowniez mi nie dali bo kazali mi sobie dorobic. Przez tydzien czasu wody cieplej nie bylo bo im sie nie chcialo przyjechac. Na hotel jak ktos trafi to tez musi placic po 20e tygodniowo za obiady. Za pranie tez zabieraja kase. Masakra z ta firma. Najgorszemu wrogowi nie zycze wspolpracowac z ta firma. Z godzinami tez byla lipa 4 dni na mieszkaniu siedzialam bo nie bylo pracy a jak juz sie cos znalazlo to na chlodni :/ LUDZIE NAPRAWDE NIE WARTO SIE MARNOWAC W TEJ FIRMIE ! SERDECZNIE JEJ ODRADZAM !! POZDRAWIAM
zdjecie uzytkownika
Xxxx - 2015-11-23 05:20:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jak praca na chłodni była to czemu nie pasowiało
zdjecie uzytkownika
hotel - 2015-11-23 18:55:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja smakuje zarelko w Hotelu Hoorn z widokiem na kanal, belinda dobrze gotuje, heee, a na hessie praca jest.
zdjecie uzytkownika
zadowolona - 2015-11-23 20:34:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracuję przez Van Koppena już 5 lat i mam pracę cały czas ,tylko trzeba chcieć pracować i cały czas na jednej firmie.
zdjecie uzytkownika
tu - 2015-11-24 13:48:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mała zosia - 2015-11-09 13:22:56]:
nie od nastawienia i przygotowania bo to miałem- sama pojedź zobaczysz, Twoje przygotowanie i pracowitość nie mają nic z organizacją pracy przez te biuro
zdjecie uzytkownika
tu - 2015-11-24 13:52:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mała zosia - 2015-11-09 13:22:56]:
drogą prawna nikomu nie chce się tego załatwiać, bo każdy kto widzi to to albo spiernicza albo godzi się na to złodziejstwo bo nie ma do czego wracać, bo np. ma wyrok i tyle
zdjecie uzytkownika
gosia - 2015-11-26 11:35:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedyś wydawało mi się,że to średnie biuro.Teraz powiem,że każde biuro jest lepsze od nich.Moim zdaniem to dno.Jedna wielka klika,nie mówiąc o ludziach,którzy tam pracują.
zdjecie uzytkownika
De lire - 2015-11-26 22:58:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pieprzenie o szopenie. kazda firma jest najgorsza temu co sie komu pracowac nie chce.. i tyle. jedni chwala bo chca pracowac drudziy olewaja i narzekaja jak im za ciezko i kombinuja. lenie patentowane. nie patrzxie na zle opinie do puki sami nie przekonacie sie bo kazda firma jest najgorsza..
zdjecie uzytkownika
yyy - 2015-11-27 11:01:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [cute - 2015-09-11 11:36:53]:
Czlowieku na jakim ty swiecie zyjesz skoro wierzysz w takie obiecanki ,w holandi jestem juz troche czasu i moge smialo powiedziec ze co 2 agencja kroi ludzi po prostu oni musza zarabiac na ludziach im wiecej na domku tym wiecej kasy dla nich a druga sprawa chcesz dobra prace w Holandi naucz sie holenderskiego i szukaj bezposrednio u pracodawcow na szklarniach itd na kontrakt nie przez biura niestety czas kiedy mozna bylo zarobic dobrze biura to juz przeszlosc tyle na temat
zdjecie uzytkownika
załamamy :( - 2015-11-29 22:47:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
masakra nikomu nie polecam tego biura za wszystko biorą kasę a najbardziej wkurza to że za hotel to nawet po 115 euro biorą i te niesmaczne, PRZYMUSOWE obiady za 25 euro tyg, czy to jest legalne?? dlaczego ktoś się za to nie weźmie????????? jestem na hotelu bo wiem że jak pujdę na prywatne to zostanę bez pracy!!! i boję sie odejsc,, co to ma być żeby przy 45 godz. dostac przelew 210 euro??? masakra!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
wicia - 2015-12-02 19:57:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to ja juz nic z tego nie rozumiem, wiem ze wasze opinie zarowno jak i te pozytywne i negatywne zaleza od tego gdzie zostaniecie wyslani do jakiego pracodawcy, bo widze ze jedni chwala a drudzy nie
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-12-03 08:05:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ludzie zbierajcie wszystkie solarisy .to biuro okrada nas wszystkich jak tylko morze .ja pracuję tu 2 lata i coś otym wiem .pużniej weżcie wszystkie solarisy i do dobrej księgowej idzcie ona wam powie jak was okrada biuro.i do adwokata z tym wszystkim ,zobaczycie ile kasy odzyskacie od tych oszustów .apropo biuro w Bleiswijk to porażka koordynatorzy to same pajace.
zdjecie uzytkownika
eRZet - 2015-12-05 14:20:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja narazie pracuję 2 tygodnie w VKVE i puki co nie mogę powiedzieć złego słowa (mieszkam na prywatnym). Ale dużo słyszałem właśnie o tych warunkach mieszkalnych (KIEPSKIE). Praca jak na razie jest, mam nadzieję że tak zostanie. Jedyne co mnie ciekawi to fakt że bardzo dużo osób korzystających z ich samochodów dostaje mandaty za fotoradary, jedyne co przysyłają to jakieś śmieszne kwity. I pytanie czy w NL jak fotoradar robi ci zdjęcie to wysyła je do uitzendburo czy tylko przesyła informację z mandatem?
zdjecie uzytkownika
Wierzba - 2015-12-06 21:40:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [eRZet - 2015-12-05 14:20:49]:
Mandat za nadmierną predkość jest wysyłany do właściciela pojazdu. Logiczne jest, że skoro ktoś jeździ samochodem słóżbowym i nie pożyczał go koledze, to sam tą prędkość przekroczył. Na mandacie jest adres ulicy, gdzie zdjęcie zrobiono. Agencję pośrednictwa pracy można oskarżyć o wszystko, ale to już jest duża przesada!
zdjecie uzytkownika
bartek - 2015-12-10 01:11:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
warto jechac na sortowanie cebulek ?
zdjecie uzytkownika
9ij - 2015-12-12 22:58:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@wicia nie od dziś wiadomo ze ile osob tyle opinii, nigdy nie jest tak że dogodzisz wszystkim, zawsze znajdzie sie ktos komu nie bedzie sie cos podobalo
zdjecie uzytkownika
SYLWEK - 2015-12-31 16:40:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam, żenada, na kontrakcie widnieją wypłaty tygodniowe,od stycznia wypłacają raz w miesiącu, nie poinformowano o tym pracowników, nie zapewniają godzin pracy,okradają pracowników za dni wolne, świąteczne, delegacje, stawki poniżej ludzkiej godności, pracowałem ponad rok.... wyszło mi bokiem.
zdjecie uzytkownika
tmi - 2016-01-03 15:27:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
faktycznie to co piszesz @SYLWEK to dosyć słabe, ale w sumie na jakim stanowisku pracowałeś? bo sporo rzeczy pozmieniało się teraz łącznie z zarządem.
zdjecie uzytkownika
Piotrek - 2016-01-11 00:04:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam firma van kopen van ejk to najgorsza firma nie wyplacaja naleznych godzin okradaja ludzi sciagaja po to by okradac biednych polakow ludzie siedza po 2 tygodnie bez roboty a jak dadza robote to po to by pobierac za hotel daja robote na dwa dni dni a 3 dni sie siedzi masakra jak nie chcecie zostac z niczym omijajcie ta firme z daleka kierowcy woza pracownikow nacpani zasypiaja za kierownica mowa o panu Alberciku oczywiscie
zdjecie uzytkownika
Elwis - 2016-01-11 01:23:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ta firma to jedno wielkie dno przekonalam sie jesli nie wierzycie to wam napisze chodzi o zmiany w umowie nie zawiadomili nawet olewaja pracownikow i dodzwonic sie do nich nigdy nie mozna a jak sie dodzwonisz to maja pretensje wielkie i nic ich nie obchodzi tylko to ich obchodzi aby ludzi okradac i taka jest prawda
zdjecie uzytkownika
SYLWEK - 2016-01-11 01:29:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta firma to zlodzieje i dojdzie w koncu do tego ze ktos im sie dobierze do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tym zlodziejom i przestana ludzi okradac bylem i do dzisiaj nie odzyskalem naleznych pieniedzy ! ! !
zdjecie uzytkownika
irek - 2016-01-11 23:29:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Elwis o co chodzi dokładnie z tymi zmianami w umowie, zainteresowałeś mnie. Skoro podpisuje się umowę, to jak firma może ją później zmienić, nie rozumiem.
zdjecie uzytkownika
Elwis83 - 2016-01-13 10:08:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam jestem w Holandii i wczoraj byłem w Firmie van-kopena w Bleiswijk albert van hartweg 13..........czy na szklarni beda warunki abym mógł pracowac prosze o porade tych co tam juz pracowali.pozdrawiam..przyjmowałmnie LOukasz!!!!
zdjecie uzytkownika
Ehh - 2016-01-13 13:06:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zmiana w umowie odnośnie wypłat raz w miesiącu powinni powiadomić minimum 6 tyg a tu co 2 tyg przed końcem roku i mówią a tak diametralnej zmianie ? KOGOŚ SUTY DRĄ ! ludzie maja opląty nie wspomnie o wyżywieniu itd. żeby zaliczę dostać trzeba przepracować 3 dni a potem Je*bna Ci takiego solarisa ze to nie mieści się w pale. Nie wiem co ludzie tam robią w tym Bleiswijku koordynatorzy to jedna wielka porażka (nie wszyscy)jedynie współczuje pani Malwinie ze musi pracować w tak beznadziejnym biurze.
zdjecie uzytkownika
mati - 2016-01-13 20:03:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo dużo zależy od pracodawcy pracowali ze mną ludzie z tego biura i tygodniówki mieli po 500 euro , a z kolei znam chłopaka który też pracował przez to biuro tylko u innego pracodawcy i musiał się prosić o swoje pieniądze.
Tak że największą robotę odgrywają pracodawcy ,choć i niektóre biura też swoje na sumieniu mają ,pracuję już w Holandii 4 lata ,z czego 2 lata przez van koopena i nie narzekam kasa jest dobra warunki też tak że POLECAM!!!
zdjecie uzytkownika
endriu - 2016-01-20 20:19:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To właśnie warto powiedzieć, że firma Van Koppen jedynie pośredniczy, nie ma całkowitego wpływu na docelowego pracodawcę, tak jak pisze @mati. Dlatego wstrzymajmy się z oskarżeniami.
zdjecie uzytkownika
Piotrek - 2016-01-24 00:47:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma van kopen van ejk to oszusci oszukali mnie pracowalem pol roku i nawet ubezpieczenia mi nie wyplacili z 2012 roku do tej pory nie wyplacili naleznych wyplat zlodziele oszusci lepiej siedziec w Polsce o suchym chlebie niz jechac i zostac z niczym nie polecam sciagaja ludzi i okradaja w bialy dzien duzo ludzi skierowalo sprawe do sadu!
zdjecie uzytkownika
krzys - 2016-01-24 19:08:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Beetsma w Gdańsku obiecuje stawki 125% za nadgodziny, 150% za soboty itd. Po przyjeździe okazuje się że pracujesz nawet w niedzielę za 100%. Mieliśmy mieszkać na domku, okazało się że wysłali nas na Hotel Wateringen na którym mieszka ok tysiąca osób. Gdy dotarlismy okazało się że nie mają pokoju dla nas, musieliśmy nocować w samochodzie! Na hotelu same ćpuny i alkoholicy, patologia na maxa. Nawet śmieszni koordynatorzy ćpają żeby coś załatwić to chcą kasę do kieszeni a jeden z nich nawet angielskiego nie zna nie mówiąc już o niderlandzkim. Pokoje totalny syf! Przymusowe obiady 25eu na tydzień, pokój 115eu i ubezp łącznie 150 eu kradną. Za 60,5godz dostałem 320euro! śmiech na sali. Kary za byle co.Najgorsze biuro na jakie trafiłem a pracuję w NL od trzech lat. Przestrzegam przed tym biurem w NL jak i Beetsmą w PL. Sciemniacze i naciągacze!
zdjecie uzytkownika
Pola - 2016-01-25 13:59:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Uwaga, uważajcie na tą pseudoagencję pracy - nikt nic nie wie, nikt nie potrafi odpowiedzieć na kilka prostych pytań, ludzie czekają na zaliczki których firma nie jest w stanie terminowo wypłacić- powiem tak - tak bardzo jeszcze nikt nigdy nie zrobił mnie w bambuko jak ta firma.
zdjecie uzytkownika
Sandra - 2016-02-02 21:25:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To ja Ci opowiem moją i mojego partnera krótką przygodę z Beetsma bo tak się zaczęło,już na samym początku rekrutacji zostaliśmy oszukani,ponieważ zostały przedstawione nam warunki zupełnie inne niż już na miejscu w VKVE ! Za mieszkanie mieliśmy płacić 1.06 euro za każdą przepracowaną godzinę do 40 godzin i maksymalnie miała to być kwora 80 euro! Na miejscu okazało się jednak,że płaci się 35 euro podstawy + 1,75 euro od każdej przepracowanej godziny!Mieszkaliśmy ze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i ćpunem z którym biuro nic nie robiło! Po tygodniu,gdzie zdążył się obłowić w żywność , papierosy i drobne pieniądze przenieśli nas na inne mieszkanie -okazało się iż trafiliśmy,,z deszczu pod rynnę"! Z pracą było różnie,właściwie na 4 tygodnie pobytu jeden przepracowałam cały gdzie przy 47 godzinach pracy dostałam jakieś ,,ochłapy " ! W pozostałych tygodniach nie zarobiłam nawet 50 euro przy pełnych trzech dniach pracy!!! Z kolei mój partner,pracując jeden dzień w szklarni dostał po 2 miesiącach wynagrodzenie za ten dzień,pomijając fakt że musieliśmy wykonać tysiące telefonów na infolinie w Hadze żeby udowodnić iż był tego dnia w pracy,ponieważ nie było go w systemie!(mają tam totalny bałagan,nic nikt nie wie) Jak się teraz okazało,wypłaty są miesięczne i na swoje urlopowe i wakacyjne musimy czekać ponad 6 tygodni...Ciekawe,czy opłacali nam ubezpieczenie skoro pobierali za to pieniążki-jestem w trakcie ustalania tego!Kwitując: NIE POLECAM przygody z tą firmą,chyba że satysfakcjonuje kogoś wynagrodzenie tygodniowe nie pozwalające nawet utrzymać się na miejscu, nie mówiąc już o chęci odłożenia czegoś bądż wysłania rodzinie ! Dla ludzi którzy borykają się z podjęciem decyzji wyjazdu przez tą firmą stanowczo ODRADZAM!!!
zdjecie uzytkownika
Oliczka - 2016-02-08 07:25:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A mati to chyba menager co??!! Bo jak pamietam to tak mial na imie menager vkve
zdjecie uzytkownika
Tom - 2016-02-08 16:07:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ! ! ! nikomu nie polecam ! nienormalne biuro. Od 2 miesiecy nie dostaje żadnej wypłaty dzwonie co tydzień. Odpowiadają że nie mają specyfikacji. Sam musiałem dzwonić podawac swoje godziny pracy Jednym słowem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na kółkach. W dodatku śmieją się przez telefon z mojego problemu że od 2 miesiecy nie mam za co żyć . Zalać betonem to biuro. Obiecują gruszki na wierzbie a później okazuje się całkiem co innego . Osoby które pracują w biurze nie powinny zajmować się tą pracą. Pewnie pierwsi lepsi z łapanki bez szkoły. JESZCZE RAZ NIKOMU NIE POLECAM !! sektor ZWAG !
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-02-08 21:01:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracuje dla Van Koppena od pażdziernika...i powiem tak jak ktoś chce pracować to prace ma...czasami aż prosi sie o wolne...wypłaty sie zgadzaj...a warunki na domkach...zależy na kogo trafisz...ale źle nie jest
zdjecie uzytkownika
tak tu jest - 2016-02-10 07:39:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ostatnimi czasy małe zmiany w VKVE. Po 1 domki już nie wychodzą po 110 euro na tydzień (to była tragedia), tylko tańsze są stawki. Mi akurat warunki trafiły się jako takie jeśli chodzi o sam budynek (chociaż życie z trolami i syfiarzami to nic fajnego). Biuro... no cóż, koordynatorzy zostawiają wiele do życzenia. Dziesiątki telefonów z pewnymi sprawami, ich zapewnienia "już się dzieje, już załatwiamy" na nic... okazało sie jednak że "są równi i równiejsi" w tym biurze, ale olać to.

Chorobowe 2 tygodnie na anginę, nikt nie wysłał mnie do lekarza, nikt mi nie zapłacił, policzono mnie z hajsem na minus. Koordynator który się tą sprawą miał zająć jest mocno nieogarniający (chyba, ze ogarnia swoje "możliwości" i firmowymi nie za bardzo się interesuje), ciągle "jeździ do klienta", ciągle "ma ludzi w biurze", ciągle ma coś tam... ale wystarczył telefon od pewnego łebka z którym akurat robiłem i już wszystko było załatwiane od ręki.

Wypłaty aktualnie miesięczne, godziny pracy trafiły mi się stałe, więc na to nie narzekam, pieniądz jakiś wpada (chociaż "włączone" są wszystkie ulgi i nie ulgi, więc wygląda na koncie w miarę ładnie, a de facto np vakantiegeld(8%) dostaje się na bierząco z zabójczym dodatkiem na domek... 53 centy ;) Pojawiają się błędy z solarisami, co przy poprzednich "osiagnięciach koordynatora" trochę mnie martwi, jak typ miał problem z wyrównaniem 0,75 h do wypłaty, a co dopiero z podwójnym naliczeniem opłaty na domek i sprawą zaległego debetu.



Cóż...
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: nie bylem na zadnej rekrutacji. moze kiedys bede
Pytania: niebylo
zdjecie uzytkownika
iwona - 2016-02-10 12:20:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej , mam takie pytanie potzrebuje jarograf Panie z biura mowily ze jest na stronie od dawna, tylko ze ja juz nie pamietam jaka ta strona byla do tych salarisów itp , wiem tyle ze login to moje inicjały a haslo sofi , pomoże mi ktos i powie jak sie ta strona nazywa? :)
zdjecie uzytkownika
xxxxxxxx - 2016-02-13 18:22:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [iwona - 2016-02-10 12:20:17]:
flexwerker.com

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Van Koppen Van Eijk!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Van Koppen Van Eijk

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert