Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Van Koppen Van Eijk

Pracowałeś w firmie Van Koppen Van Eijk i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Troksa - 2015-02-17 22:32:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem tam pracownikiem od miesiąca, dokładniej to w Walentynki minął równo miesiac. Jestem dobrego zdania. Na początku byłam nie zdecydowana ale po chwili zastanowienia powiedziałam sobie że zaryzykować mogę. Stawka nie jest szałowa ale też nie jest źle. :) Fajna sprawa poznałam bardzo dużo ludzi, którzy naprawdę są super i bardzo dobrze się dogadujemy. Jesteś traktowany jak pracownik tzn. poważnie, nie jak jakiś niewolnik czy coś.
zdjecie uzytkownika
Pompa - 2015-02-24 13:33:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam po piewrwsze wszystkie wypowiedzi są wymieszane bo każdy oddział ma swoja historie i powienien miec wlasna załoaoną opinie.Ja wypowiem sie o odziale w Zwagdijk.Początek wszystko super pani Jolanta dosłownie wchodziła nam w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Praca w action pewne godziny pewna praca przez 3 miesiace (okres probny).Podpisanie umowy no i sie zaczeło.
1 tydzień zakwaterowanie na bungalach, czysta masakra grzyb pleśń dosłownie wszedzie nawet na materacach co wkrótce zamieszcze na YT
2-Po tygodniu przeprowadzka miała bym na chatke 4 km od pracy ,fajnie hehe ale no cóż wynieśli nas 30 km od Actiona.W środku turas i murzyn i oczy co my tu chcemy,przez 2 godziny dochodzenie ze mamy tu mieszczkac,masakra!!Warunki superZaczynaja sie problemy nie chca zwracac kilometrowek, i informacja ze za tydzien znow przeprowadzka ...OK ale co do czego przeprowadzka 9,8 km od pracy.Od razu sprzeciw bo przecież chcą nam wszystkim wcisnąc rowery za O MATKO 180 EURO, CZYLI 180 x 6 OSOB=1080 EURO BO AUTO DOPIERO OD 10.Nie ma kuuuur...chaty skad by van kopen woził ludzi,specjalne wynajmowanie chat przed magiczna 10km !!!!pozniej problemy bo ci sie rower przewrocił od wiatru i ryska jest i po kasie!!!Ogólnie szantaż albo tak albo do polski!! w biurze podpiszecie aneks ze jesli nie przepracujecie 3 miesiecy to 120 euro kary za szkolenie?? A taśmowa zwalaniaja w pierwszym miesiącu!!!!Na zakładzie actiona same podpierda....cze pierdniesz na dc1 a w akwarium juz to wiedza!!A na koniec koordynatorka cpunka co sie chwali z kim na imprezeie sie nie rzneła , co wchodzi se na domki i szpera po lodowkach za piwem!!!
zdjecie uzytkownika
Pompa - 2015-02-24 13:38:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
aha i zapomnialem dodac ze za chaty biora i mozecie nie wierzyc przy 40 godzinach 120 euro tygodniowo!!!!
zdjecie uzytkownika
Bydgoszczak - 2015-02-25 11:05:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam :) jakies opinie teraz na temat pracy w Holandii / warzywa ? ciekawi mnie opinia tylko szczerze bo chcialbym wyjechac a sie wacham :)
zdjecie uzytkownika
jjjj - 2015-02-25 11:59:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak wygląda praca w Beetsma w szklarniach przy zbiorze pomidora,ile jest godz tygodniowo,atmosfera itp.????????
i czy jest szansa wyjazdu w parze i zamieszkania razem
zdjecie uzytkownika
Bydgoszczak - 2015-02-25 13:06:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no własnie tez chcialbym wyjechac i czekam na jakakolwiek opinie :) tylko szczera bo widze ze tu same negatywy leca
zdjecie uzytkownika
gruby - 2015-02-27 11:58:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ebp - 2015-01-28 19:23:11]:
ty lbie jezeli piszesz ze to biuro jest ok to musiales byc wdupowlazem i konfidentem cwelu parowoooooooooooo
zdjecie uzytkownika
zanetka - 2015-02-27 12:06:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [adrian - 2015-01-21 11:20:16]:
ty klamco te negatywy to prawda bo pracowalam tam a teraz pracuje w bakker agenci pracy i wreszcie ulozylo mi sie zycie w nl a ty musisz byc jednym z zolnierzy koordynatorow to kapusiuuuuuu
zdjecie uzytkownika
karo - 2015-02-27 16:13:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie dziwie sie zlym opiniom o biurze w zwaagdijk ale mysle ze to wina praciwnikow, a dlaczego? Mieszkalam na bungalach w Berkhout (ja bylam z innego biura) gdzie mieszkali ludzie z van kopena i nie mowie ze wszystkie ich przyczepy ale wiekszosc, to byly codzienne imprezy, muzyka na ful itp nawet wlascicielka wezwala policje ale nie wiem dokladnie co tam sie stalo. bardzo czesto luszie sie zmieniali ale wcale sie nie dziwie. Opuscilam ten bungalo park w polowie listopada 2013
zdjecie uzytkownika
Iwona - 2015-03-04 11:58:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
koordynatorzy w tym biurze są skorumpowani, im więcej dasz w łapę to będziesz mieć prace.A jeśli nie to zabiorą ci kartę bankomatową i będą straszyć. nie rozumiem jak można oddawać karty bankomatowe. To jest bardzo karane przestępstwo! Nie byłam w stanie pojąć jak oni mogą postępować tak z ludźmi.Polecam wszystkim zgłaszać się do odpowiednich instytucji, które walczą z taką patologią!
zdjecie uzytkownika
Jorguś - 2015-03-07 18:17:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Śmiechu warte te komentarze... jak się jest uczciwym pracownikiem to nie ma powodów do pisania negatywów. No ale po poziomie opinii to widać że niektórzy jechali sobie bimbać i imprezować to potem wylecieli :) Ja tam nie mam żadnych zastrzeżeń.
zdjecie uzytkownika
SSSS - 2015-03-07 20:14:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [karo - 2015-02-27 16:13:27]:
Witam ja tez mieszkalam na tych bumgalach zagrzybialych!!! i nie na kazdym jest impreza!!uwaga na ZWAGDIJK!!bo to oszusci!!!wmawiaja ladnie pieknie 40 h a gowno prawda max 30 h ,malo tego ta cala pompa faktycznie CPA!!!i SIE PUSZCZA!!! W actionie zwalnija na okresie probnym 3 tyg smieszne jak jest 1 misiac ochrony!!1nie polecam praca ciezka i beznadziejna !!!
zdjecie uzytkownika
SSSS - 2015-03-07 20:17:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a i z tygodnia na tydzien przeprowadzka bo pani szanowna "PAPA" sie nacpala zenujace to jest ten oddzial w Zwagdijku psuje renome tylko!!
zdjecie uzytkownika
on - 2015-03-09 17:26:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tu sie zgodze Patrycja Pompa masakra,istny babochlop co czeka na lapowke oraz az jej cos posypiesz ,a na dodatek chodzi i gada wrecz sie chwali z kim to ona nie spala po wekendzie!!!
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2015-03-12 15:33:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na ogol dobre oferty pracy maja ale niestety nie szanują ludzi nie polecam mieszkania na sluzbowym jesli chcecie mieć za 120 euro ciągle przeprowadzki 3 tygodniowe to polecam dla osob o mocnych nerwach . No traktowanie jak świnie na wybiegu a jak masz calkiem dobra prace to zamiast przedluzyc umowę to kończą żeby nowych ściągnąć z polski niestety na poczatku mialem dobre zdanie o biurze a teraz niestety odradzam tym co zamierzają wyjechać przez to biuro omijajcie szerokim i to bardzo szerokim łukiem.
zdjecie uzytkownika
rokokoko - 2015-03-13 13:26:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WITAM CZYTAJĄC NIEKTÓRE KOMENTARZE TO WŁOS JEŻY SIĘ NA GŁOWIE,WIELE W NICH KŁAMSTWA I OBŁUDY.OPINIE PISZĄ OSOBY KTÓRE PRZYJECHAŁY DO NL IMPEZOWAĆ A NIE PRACOWAĆ.PRACOWAŁEM PRZEZ ODDZIAŁ W ZWAAGDIJK I NIE MOGĘ ZŁEGO SŁOWA POWIEDZIEĆ A OCZERNIANIE PATRYCJI CZY JOLKI UWAŻAM ZA NIESTOSOWNE.DLACZEGO KTOŚ POD TAKIM POSTEM NIE PODPISZE SIĘ Z IMIENIA I NAZWISKA.OBECNIE PODLEGAM POD ODDZIAŁ W ROSSENDAL I TEŻ NIE MA ZLE.JEŻELI KTOŚ NIE CHCE PRACOWAĆ TYLKO IMPREZOWAĆ TO POWODZENIA
zdjecie uzytkownika
pompa - 2015-03-13 17:45:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niezdziwil bym sie jak to pompa by napisala
zdjecie uzytkownika
Polonia - 2015-03-19 13:08:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pompa - 2015-03-13 17:45:02]:
Jak widzę w komentarzach, że większość oszczerców nie potrafi się nawet posługiwać rodzimym językiem, to o czym my tu w ogóle mówimy?
Wszędzie węszycie spisek i oczerniacie ludzi. Lepiej się poczuliście? Gratuluję! To teraz sami się przyznajcie z jakiej patologii pochodzicie, bo po waszych wpisać własnie to od razu o was widać. Zawsze mnie zastanawiało, że od patoli wyzywają innych ludzie, którzy sami mają sieczkę z mózgu.
Jak ktoś nie rozumie słowa "kaucja" za rower (co znaczy, że wam tą kasę zwrócą!!!) i ma żal, że rower nie miał przerzutek, to może niech wraca do szkoły, a jak się dokształci to może znajdzie sobie lepszą pracę. Każdy jest kowalem swego losu i mimo, że mi też nie było łatwo na początku i w różnych krajach próbowałem swojej szansy, to po mnie i po wielu moich znajomych (którzy są normalnymi, ciężko pracującycmi ludźmi) widać, że jak udowodnisz swoją wartość i umiesz język, to wszystko jest możliwe.
Ale co, jeżeli dla większości z piszących tu osób, jedyne wartości to schlać się, naćpać, zrobić rozpierduchę na domku/hotelu, a potem pretensje do wszystkich świętych i anonimowe wyzywanie ludzi z imienia i nazwiska?
Dam wam dobrą radę: Nie traktujcie wyjazdu do NL jako ostatnią szansę na normalność, bo pierwsze miesiące (nawet lata) na pewno będą ciężkie. Nie chcesz pracować? Nie jedź!
Oszczędź Polakom złej opinii. Bo ile wstydu normalni ludzie muszą się czasem najeść za rodaków, to aż boli.

A teraz czekam na hejty i wyzwiska w moją stronę :) No śmiało! Jesteś przecież anonimowy ;)
zdjecie uzytkownika
xdistract - 2015-03-21 18:50:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [złe wspomnienia - 2015-02-01 20:49:47]:
Witam wczoraj moj maz przyjechal z 3 letnim doswiadczeniem do pracy przez ta agencje pracy. Wrazenia negatywne zwiazane z ta agencja poniewaz warunki sa beznadziejne biora 0,60 cent za godzine liczac na miesiac to jest 450 euro za drzwi bez kluczy do pokoi , za pokoj 2 osobowy ktory ma wymiary 2×2 . Ktos jak ma jakies drogie rzeczy typu laptop aparat radze brac do pracy w kazdej chwili poprzedni mieszkaniec moze wejsc wyrobionym kluczem pozabierac rzeczy i jest problem. Praca moze i jest ale to co sie wyrabia na domkach to porazka. Bylismy z mezem w wielu domkach i niestety ten z tej agencji jest najgorszy.
zdjecie uzytkownika
POLACY - 2015-03-25 12:00:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Pompa - 2015-02-24 13:38:30]:
Każdy ma swoją prawdę i opisuje co go spotkało . Ale to jest praca na akord i nie ma czasu na myślenie tylko ciągłe tempo . Z wypłatami się spóźniają , kilometry to już ogólnie komedia , pytają ile samochód pali , czasem Cię zmuszają zabierać inne osoby swoim prywatnym samochodem . Wszystko zależy jak zna się język bo zawsze można zadzwonić do biura Holenderskiego . Ogólnie tu się zarobi tylko na przetrwanie , bo 1200 na miesiąc to nie jest rewelacja . Nie wspomnę o kosztach mieszkania , czy prywatne czy od firmy , ubezpieczenie i wyżywienie , czyli dużo nie zostaje , a jeszcze jak dojdzie niepełny wymiar godzin to współczuję wszystkim , bo jak niema pełnych godzin to może tak wyjść że jesteśmy winni jeszcze firmie za mieszkanie i ubezpieczenie . Pozdrawiam pracujących i walczcie o swoje prawa i nie dajcie się gnębić .Nie jesteśmy NIEWOLNIKAMI
zdjecie uzytkownika
Tu dużo prawdy jest - 2015-03-27 19:58:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przede wszystkim bardzo dużo kombinacji.mało informacji ludzie stawianie są w bardzo dziwnej sytuacji.Informacje nie są zgodne z umowa. Wiele spraw omawianych są po czasie. Niema organizacji i duży haos. Jeżeli dojezdzasz własnym samochodem nie masz zwracane za kilometry. Obsługa jest bardzo nieprofesjonalna. Stawka bardzo niska.
zdjecie uzytkownika
Ewka - 2015-03-27 20:23:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracując w firmie Van Kopen & Van Eijk nie masz żadnych praw i musisz siedzieć cicho , bo jak masz coś do powiedzenia to jesteś zwolniony . Ze wszystkim musisz się zgadzać . Umowy są dawne z dużym opóźnieniem . Kilometry za dojazd własnym samochodem nie są zwracane , lub w bardzo małej kwocie która nie pokrywa dojazdu . Wypłaty to spóźnienia .Trzeba pracować na akord i niema tu nic do gadania , korzystają z tego że człowiek ma złą sytuację i na wszystko się zgadza . Jak nie ma pracy to nie zapewniają 10 godzin pracy jak zapewniają w umowie , ale pobierają w tym czasie pieniądze za ubezpieczenie lub mieszkanie jak tak można nazwać . A polscy Operatorzy którzy nas pilnują i maja podkręcać tepo to chyba zapomnieli że my nie jesteśmy w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a oni to nie są kapo . Więc może zjednoczcie się i zróbcie coś z tym , bo inne narodowości Turcy , Marokanie , lub Rosjanie nie pozwalają sobie na takie traktowanie . Nie prześcigajcie się w tym kto więcej zrobi i nie podkręcajcie normy bo i tak więcej nie zarabiacie . Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
mloda23 - 2015-03-27 20:30:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niech biuro cos zrobi z hotelem w wateringen za chate duzo odciagaja pomimo ze ostatnio telewizje wylaczyli i jest polonia, kolejna rzecz puka ktos kluczem krzykniesz moment a tu wchodzi koordynator nawet jak jest sie nago masakra obiady rewelacyjne nie sa dowiaduja sie ludzie w poniedzialek ze cos w poprzednim tyg co bylo na obiad bylo po terminie.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Jak zawsze wchodzenie w dup...a pozniej podpisywanie aneksow jak juz jestes w nl(zwykly szantaz bo jak nie podpiszesz to nie ma pracy)
Pytania: O gruszke i o pietruszke po prostu szukaja mlodych naiwnych najlepiej bez jezyka co beda robic za 700 euro miesiecznie
zdjecie uzytkownika
temat o operatorach - 2015-03-27 20:33:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedna z pań w pracy nazywa się operatorem. Ale tylko do poganiania bo uzyskać informacji od Niej nie można. Przedewszystkim trafiamy na różnych ludzi. A nie zawsze jesteśmy przez nich dobrze traktowani przede wszystkim zapominamy kim jesteśmy. Praca porównywalna jest do getta i nie martwimy się co o nas pomyślą ludzie czy nasze zachowanie jest zgodne z prawem i sumieniem niema skrupułów. Jak Polak polaka poganiania za marne grosze podpuszcza są odgórnie. A tak naprawdę niezgodnie z prawem nawet nie są tego świadomi. Dużo można pisać na temat polskich pograniaczy i tak zapominają w obcym kraju kim są pieniądz mały ale rządzi przykre ale prawdziwe.
zdjecie uzytkownika
WakaMakaFooo - 2015-03-27 23:39:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
VKVE jest to jedna z najbardziej ogarniętych firm w Holandii, zasady są wszędzie, jak również śmieszne kaucje i kary za byle co. Nie wiem po co wypowiadają się tu ludzie negatywnie nastawieni, by oczernić firmę, w której jej nie wyszło "bo coś tam" Pracuje w tej firmie długo, jestem z niej zadowolona, i po przerwie chętnie do niej wróciłam. Nie miałam przyjemności poznać innych koordynatorów, poza Pompą. Każdy problem stara się rozwiązać automatycznie, więc nie rozumie wypisywanych oszczerstw na jej temat i reszty pracowników z oddziału Zwaagdijk. Niech nikt nie liczy na to, że jak się kogoś nie szanuje to on będzie szanowany. Co do domków, to nie trafiłam na domek, w którym by mi się coś zgubiło. Klucze do pokoi również są, nie wszędzie, ale w większości domków. Jestem na wiekówce i jestem zadowolona z tej firmy na MaXA. Nigdy nie warto czytać forum. "Kto nie ryzykuje ten nie ma". Warto się przejechać samemu i sprawdzić. Pozdrawiam wszystkich "Dupowłazów", którzy dają pozytywne opinie, które są prawdą.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Van Koppen Van Eijk
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Van Koppen Van Eijk?
Zadaj pytanie