Van Koppen & Van Eijk Projectservice B.V.

Den Haag

Opinie o Van Koppen & Van Eijk Projectservice B.V.

Lidl w Harderwajku 2016-08-02 23:29
Słyszał ktos coś jak na lidlu jest w harderwajku?
2
Alek 2016-08-03 11:33
Gdzie można szukać ofert pracy wystawianych przez Van Koppen & Van Eijk Projectservice B.V.?Będę wdzięczny za info
7
OKOŃ 2016-08-03 21:44
Za to info to i ja będę bardzo wdzięczny
kora 2016-08-04 10:21
dzieciaki drogie, polecam wejść sobie na ich stronę internetową i tam jest zakładka "dołącz do VKVE", wystarczy kliknąć i wyświetlą się wam na liście bieżące rekrutacje, i muszę przyznać że obecnie jest ich całkiem sporo ale pewnie chętnych nie brakuje więc pospieszcie się
brombie 2016-08-04 11:24
Ja znalazlam oferty na ich stornie vkve.nl i na ich fejsie : van Koppen & van Eijk Zwaag. Tam maja oferty na Lidla albo do salatek. Wiem , ze teraz tez szukaja na wozek.
hej 2016-08-04 20:05
Najważniejsze, że atmosfera opiera się na przyjacielskich relacjach, w końcu to dobry znak, że się dobrze dzieeje.
Rock 2016-08-04 23:10
Van Koppen & Van Eijk Projectservice B.V. z tego co mi wiadomo ma wszystko na stronie internetowej i tam to jest
Nu 2016-08-14 22:42
Van Koppen & Van Eijk Projectservice B.V. z tego co mi wiadomo ma się coraz sensowniej i coraz lepiej
ona 2016-09-09 12:57
kto jedzie na ryby..pisać...czy warto..slyszalem ze w hotelach robotniczych nie można sobie obiadu zrobić.masz tylko czajnik.
4
Andzia 2016-09-09 13:02
Hej mam pytanie co do twojej odpowiedzi jak np ktoś pracuje np 2 tyg i już nie chce później pracować i rezygnuje to sa jakieś konsekwencje za to ??
Tg 2016-09-09 13:02
No ale przecież tak na prawdę to każdy może mieć swoje zdanie
nowa9999 2016-09-14 17:31
powiedzcie jak placa wyplaty bo tam sie wybieram ,ktorego wyplaty wyplacaja
tak 2016-09-15 12:46
Na pewno wypłata jest adekwatna do powierzanych obowiązków @nowa9999, bo nawet nie ma rotacji wśród pracowników.
Rock 2016-09-15 20:51
No i to dobrze, że nie ma rotacji, znaczy pewna praca
Daria 2016-09-16 12:13
Zależy od umowy.
Jeżeli jest to praca tylko wakacyjna, to nie.
Ale jeśli nie podpisałeś jeszcze umowy a odjedziesz, miej świadomość tego że ci nie wypłacą za tą pracę. Najzwyczajniej w świecie cię okradną.
Rock 2016-09-16 13:55
Z tego co ja wiem, to jeśli chodzi o Van Koppen & Van Eijk Projectservice B.V. to zdecydowanie nie ma tam rotacji i masz rację - praca jest pewna, z tego co mi się wydaje, tylko problemem jest się tam dostać, ale jak ktoś ma kwafilikacje to sobie poradzi
Bryła 2016-09-17 21:52
Zamierzam wyjechać do pracy za pośrednictwem Van Koppen & Van Eijk . Czy koordynatorzy pomagają w załatwieniu numeru Sofii ? i t p ? czy Firma ma umowę z inną firma transportową ? Czy transport do np . Holandii we własnym zakresie , jakie są warunki mieszkalne ? Będę wdzieczny za rzetelną i przede wszystkim prawdziwą odpowiedz .
wicia 2016-09-18 12:22
Powinni @bryła bo gwarantują organizację wyjazdu w sumie raczej każda agencja powinna to ogarniać. Co do wyrabiania numerów itp. to na pewno sam też będziesz musiał latać z papierami to przygotuj się na to
Bryła 2016-09-19 07:49
Dziękuję
zygfryd 2016-09-19 10:27
Na pewno służą pomocą. Nawet jeśli sami tego nie są w stanie ogarnąć dla każdego pracownik,a to już na sto procent udzielą wszelkich informacji na temat tego, co trzeba zrobić, żeby sobie wszytko ogarnąć. Także nie ma się czym przejmować, bo to nie jest problem :)
tmi 2016-09-21 14:47
Chyba nie ma na razie żadnej oferty pracy @250, trzeba czekać.
Inka 2016-09-22 10:09
Gdzie pracowalas.ze taka super wyplate mialas...no i ile godzin bo to istotne. Nie sztuka zapierniczac za dwoch. Wazne ile na godzine i ze nie wracasz stale wieczorami do domu .
studentka 2016-09-22 10:30
hejka, jako studentka pracowalam 2 sezony przez ta firme i nigdy na nic nie narzekałam. jesli ktos ma checi do pracy to napewno ja bedzie miec i problem braku godzin sie rzwiaze.
studentka 2016-09-22 10:33
hejka, jako studentka pracowalam 2 sezony przez ta firme i nigdy na nic nie narzekałam. jesli ktos ma checi do pracy to napewno ja bedzie miec i problem braku godzin sie rzwiaze.
er 2016-09-22 12:03
Ja to i tak chętnie bym znalazł zatrudnienie u nich, bo sam posiadam odpowiednie doświadczenie w tym zakresie, a wypłata jest przynajmniej tutaj terminowa. Ale wiadomo jakie są średnie zarobki? Pozdrawiam
er 2016-09-28 14:54
Wiadomo czy niedługo będą szukać przedstawicieli regionalnych? Dobrz,e że normalnie sa prowizje do podstawy
tmi 2016-09-29 16:56
Widocznie nie pokazuje się u nich żadne ogłoszenie pracy @lechuuu, bo każdemu odpowiada bieżąca atmosfera w firmie jak i warunki pracy. W końcu wiedzą jak zadbać o stabilne zatrudnienie u nich. Dzięki.
Róża 2016-09-29 17:59
Najgorsza agencja do jakiej trafiłam . MASAKRA
12
er 2016-09-30 14:35
no skoro była to moze jeszcze sie cos pojawi od nich
tmi 2016-10-02 21:53
@mama no wiesz co jest caly czas aktualne tylko wisi tutaj od maja z tego co wiemduzym plusem jest to ze oferują tutaj dla swojego pracownika (usunięte przez administratora)i wynagrodzenie adekwatne do realizowanych zadań oraz niezbędne narzędzia pracy..
głupoty 2016-10-04 12:37
Dobrze, ze nie zagladalam na forum przed wyjazdem bo pewnie bym zrezygnowala!
Pojechalam na wakacje do pracy - wiadomo troszke sobie dorobic :D i musze przyznac ze przez 3 miesiace uzbierala mi sie calkiem niezla sumka. Warunki ok, nie jakies luksusy, ale w koncu pojechalismy do pracy, a nie na wakacje :)
tmi 2016-10-06 12:28
na stanowisko piekarza teraz wize ze firma caly czas poszukuje w miejscowości Morąg napisali w oglsozeniu ze wymagane doświadczenie w zawodzie lub ukończenie szkoły zawodowej kier. piekarz a nie wieci na jakie zarobki tutaj można u nich liczyc ? dzieki
er 2016-10-13 14:14
Wydaje mi się, że zarobki nie są złe, z tego co widać po ofertach pracy to ok 3 tys zawsze da sie zarobić, a też do tego dochodza premie - to wszystko zależy od danego stanowiska tak naparwdę i od tego jakie ma się założenia, a firma jest ogólnie dosyć znana z tego co widze.
Bywaitak 2016-10-15 11:28
Numer sofi @Bryla załatwiają z Tobą kierowcy z van koppena bez problemu nie biegasz nigdzie sam.Co do warunków mieszkaniowych jeżeli trafisz na domek jest ok ale jak na hotel to masakra obiady obowiązkowe potracają Ci za nie z pensji jakies 30€ tygodniowo które nie nadają się do spożycia są tak okropne,plus bycia na hotelu pokój 2-osobowy z łazienką i lodówką nic poza tym a i jeszcze jedna sprawa pralka odpłatna 1€ i suszarka 1€ bo prania nie ma gdzie suszyć.Na domku możesz sam gotować,pralka jest pokoje 2 i 3 osobowe jest super
elo 2016-10-16 14:19
Najważniejsze jest to by zapewniali stale godziny pracy, bo jedziesz po to by zarobic i tak wiekszosc dnia spedzasz poza domkiem w ktorym jestes zakwaterowany
bobi 2016-10-19 11:03
Oczekiwałem problemów, ale obylo sie bez nich. Nic przykrego mnie nie spotkalo. Bardzo mili ludzie, jestem zadowolony ze wspolplacy z ta firma
gość 2016-10-19 17:14
Wiesz co, wszyscy chyba wiemy że Van Koppen & Van Eijk Projectservice B.V. zatrudniają i z tym akurat nie powinno być problemu, co do ogłoszeń o które pytasz to musisz spróbować poszukać u nich na stronie internetowej, tam w zakładce Kariera powinny byc
IZA G. 2016-11-14 13:10
mnie transport załatwili pod sam domek w którym miałam mieszkać,numer sofi też załatwiała wtedy agencja i trwało to kilka dni.gdy ja tam byłam to jeszcze dawali po 50 euro zaliczki na zycie jeśli ktoś nie miał nr sofi albo pojawił sie jakis problem z kontem bankowym albo ktoś kto przyjechał do holandii całkiem bez grosza nawet na chleb.
Bylem widzialem i wiem 2016-11-15 22:01
Nie polecam bardzo zła organizacja (usunięte przez administratora)
8
Adi 2016-12-12 06:14
Wraz z dziewczyną przyjechaliśmy do nich do biura. Mnie wciskali na zmiany z popołudniowej na ranną. Gdzie miałem tylko 3-4 h snu. Spalili sytuację z samego początku. (usunięte przez administratora)Chodzi mi o odział z Weert. Nie Polecam!
1
Artur 2016-12-12 09:30
Bardzo dobra agencja pracy w porównaniu z tymi z którymi miałem do tej pory do czynienia. Niepochlebne - uwaga trudne słowo dla polskiej patologii - opinie na temat tej agencji są w dużej mierze zamieszczane przez nałogowych alkoholików i ćpunów oraz nierobów, którzy uważają, że do Holandii przyjeżdża się tylko i wyłącznie na melanż i nie potrafią sobie poradzić w najprostszej robocie gdzie wymagane jest 2+2=4
1
an_26 2017-01-12 13:48
ma ktoś numer może do tego biura ?
Niepewna 2017-01-27 16:46
Cześć Wszystkim.
Wyjeżdżam z chłopakiem w nd 29.01 przez Betssma do Van Koppen & Van Eijk na ogórki. mamy w tym doswiadczenie wiec jesli chodzi o prace to luz. Chciałabym się dowiedzieć czy ktoś z was mieszkał na domkach w Bleiswijk? I wie jak tam jest? A i jak oceniacie agencje vkve?
Będę wdzięczna za odpowiedzi.
Xxx 2017-02-28 08:45
Przestan ludziom kit wciskac chyba nigdy nie pracowalas na jhl
Xxx 2017-02-28 08:49
Szczerze nie polecam
2
Ador 2017-02-28 08:54
Swieta prawda ludzie uciekajcie od tej firmy
2
Gregory 2017-03-03 16:28
Działają bardzo sprawnie. Bardzo szybko usuwają złe opinie. Sam dodałem już kilka których nie ma. Polecam.
2
Poszukujacy 2017-03-23 22:36
Pracowal ktos w Tinte na pomidorach albo mieszkal tam ktos na zakwaterowaniu jakie warunki i wgl?prosze o opinie
IZA G. 2017-03-24 14:48
ja byłam w Holandii z tej agencji kilka lat temu i bez żadnego latania sami mi załatwili numer sofi i na początku dawali 50 euro zaliczki póki nie przyszedł pierwszy przelew. Wtedy agencja była ok ,kasa na czas i w ogóle.Ciekawe jak jest teraz w tej agencji .
IZA G. 2017-03-24 15:02
Byłam na dwóch domkach i nie wiem jak teraz, ale jak ja tam byłam ,to było dużo patologii w Bleiswijku mnóstwo małolatów którym zabawa tylko w głowie,do sklepów daleko a domki to jak domki żadnej rewelacji nie było bo to nie hotel 5 gwiazdkowy ale dalo sie wytrzymac ,jeżeli trafi się na normalnych ludzi co lubią porządek to jest ok, gorzej jak się trafi na syfiarzy . ja tak miałam na drugim domku, smród brud i ubóstwo do tego z grzybem w pokoju i zasyfiałymi materacami ,miarka się przebrała jak wróciłam z pracy a tu na wejściu koleś rzyga pod stół .UciekŁam po dwóch dniach.
Zostaw swoją opinię o Van Koppen & Van Eijk Projectservice B.V. - Den Haag
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Van Koppen & Van Eijk Projectservice B.V.