Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Van Koppen Van Eijk

Pracowałeś w firmie Van Koppen Van Eijk i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Karolina 87 - 2014-04-09 10:39:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej ja też tam pracowałam jakieś kilka tyg. i moim zdaniem te biuro to jest naprawde dno. Koordynatorzy Cię lekceważą i oczywiście nie płacą na czas i płacą jak im się podoba. Co tydzień miałam problem z wypłatami i kilometrówką. Także szkoda gadać, nikomu nie proponuje pracy w tym biurze... pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
KASIA - 2014-04-15 19:12:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wybiera się ktoś może w tym tygodniu tam do pracy bo do mnie i mojego chłopaka dzwonili , ale po tych opiniach mamy wątpliwości...
zdjecie uzytkownika
gosc - 2014-04-23 23:01:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
lipaaaaaaaa lipa pracujesz a po tygodniu koniec
i siedzisz
zdjecie uzytkownika
Fin - 2014-04-24 09:33:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie mogą przenieść na inne miejsce? Bo rozumiem, że jak siedzisz to nic nie zarabiasz? Dla mnie kiepski układ..
zdjecie uzytkownika
marian - 2014-05-07 21:44:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jegdzie ktos do nl w sobote tj.10.05.z radomia?
zdjecie uzytkownika
asfasd - 2014-05-13 22:41:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Też miałem wątpliwości po tych wszystkich negatywnych komentarzach, ale dalem sie namówić kumplowi i w sumie przesiedziałem tam 3 miesiące i nie żałuje. Były od czasu do czasu jakieś drobne problemy ale ogólnie było przyzwoicie.
zdjecie uzytkownika
12345 - 2014-05-15 10:42:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
na pewno nie jest to idealny pracodawca i duzo mozna im zarzucic ale w ogolnym rozrachunku bylo dobrze, placili na czas i nie rzneli na godzinach a to najwazniejsze, zarobki tez nie byly jakies tragiczne a zakwaterowanie dalo sie przezyc chociaz 4 gwiazdkowy hotel to to nie byl
zdjecie uzytkownika
sara - 2014-05-16 20:04:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
totalna porazka, zarabia sie na rachunki, kary ktore naliczaja bezpodstawnie i zostają grosze, zdecydowanie są lepsze biura. biiorą za duzą ludzi i mają straszny bałagan. kategoryczne nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
zdjecie uzytkownika
gogh - 2014-05-17 00:19:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego kary bezpodstawnie naliczane i za co niby wlepiają? To też w sumie jest sposób na przyoszczędzenie paru groszy.
zdjecie uzytkownika
adam12345 - 2014-05-17 12:52:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie kary? Właśnie sie szykuje do powrotu do Polski i zadnej kary ngidy nie dostalem ;o było spoko
zdjecie uzytkownika
miro - 2014-05-17 18:06:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widocznie Ty należałeś do tych wzorcowych pracowników. I jesteś przykładem, że przy dobrej pracy to i kar brak
zdjecie uzytkownika
darek otworz - 2014-05-18 22:00:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hahahaha ludzie najpierw dajecie kase a pozniej wypisujecie na forach ,gdyby nie niektorzy ludzie siedzieli byscie na dupie w polsce bez pracu i bez pieniedzy. a co do hotelu to spodziewałes sie czeterech gwiazdek ,smieszne to jest hotel pracowniczy a nie wypoczynkowy , ktos tam napisal o transporcie a powiedz mi czy w polsce zapewnil Ci ktos transport i jak boisz sie zycia to siedz w polsce a nie !!!!!!!! napisz po jakim czasie dostales exita i ile tych exitow a nieeeee
zdjecie uzytkownika
kasienka:) - 2014-05-19 19:50:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A mnie się podobalo :) Jak się nie ma rozbuchanych oczekiwan to się cżlowiek nie przeliczy, z kasą jest w porządku i hotel też. A jak sie trafi na fajnych ludzi w pokoju to już w ogóle. Pozdro ekipa!!!
zdjecie uzytkownika
Niezadowolony - 2014-05-22 10:03:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ta firma ma malo mieszkań dla ludzi i z reguły sa to klitki 3x3 oddalone od firm po ponad 100km, firma jest strasznie niewypłacalna i dają mało pracy. Po trzech miesiacach pracy dla vkve sa mi oni dluzni ponad 1keuraczy i zostalem zwolniony Praca jest wymagajaca owszem ale ktory madry pracuje FIZYCZNIE na szklarni po 12h 6-7 dni w tygodniu ;o wyzysk , chamstwo i tylko po ryłach prać :] . A kary wygladaja tak ze nie mozna palic w pokoju bo dostajesz -50euro , w domka ch rowniez ! TO samo tyczy sie niestety gandzi i alko w niektorych przypadkach . bez dyskucji , bo jak CI sie niepodoba to my sie z pracodawca dogadamy i damy mu kogos innego, zawsze sie jakas ''patola''(jak wyzej ktos wspomnial) znajdzie ;) + jak ktos dostanie sluzbowy samochod i dobrze go nie sprawdzi , czy nie smierdzi wsrodku albo nie ejst porysowany to uwaga , dostanie ponad 250 eu. Jak juz ktos trafi idealnie ze domek dostanie , z enie pali i nie pije:] i ma blisko do pracy i zna jezyk holenderski , to szef moze sie okazac straszna męnda ii twój plan poszedł wpi.. yy spalił na panewce . MIMO TO CIAGLE OTWIERAJA NOWE oddzialy rekrutacji np. w Gdańsku ... niestety biuro jest porownywalne z innymi 'organizacjami' ktore tylko chca wyssac z ludzi co sie da i ich zamienic !! marthoflex, lvl1,ABost etc. Moja rada ? UCIEKAJ !! =) pzdr
zdjecie uzytkownika
dusio - 2014-05-22 23:53:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
rzeczywiscie straszne kary bo zabraniali palic ziolo i pic xD w koncu to ich wlasnosc wiec jak ci sie nie podobaly ich zasady to mogles sobie znalezc cos na wlasna reke. ja tam jechalem bez rozszczeniowej postawy, ze swiadomoscia ze nie zarobie workow z pieniedzmi i ze nie bede mieszkal w jakims palacu wiec z pobytu jestem w sumie zadowolony. tym bardziej ze placili jak trzeba i kiedy trzeba, robota byla pratycznie caly czas i jakos na zadne kary sie nie zalapalem, wiec chyba jestem wyjatkowy. albo ty miales pecha, ewentualnie strasznie podkoloryzowales swoja historyjke. pozdro
zdjecie uzytkownika
I Love Van Koppen&Van Ejik - 2014-06-19 19:47:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludziom na szklarniach rozdaliście ciepłe bluzy, a ludziom na chłodniach koszulki z krótkim rękawkiem. Jesteście jedwabiści !!!! :)
zdjecie uzytkownika
Krzysztof - 2014-06-21 15:01:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ilość negatywów zatrważająca, a ja myślę że takie opinie są całkowicie niezasłużone. Jasne, idealny pracodawca to to nie jest, ale w przeciwieństwie do konkurencji tutaj płacili w terminie i zgodnie z ustaleniami. A to najważniejsze.
zdjecie uzytkownika
bumbumbum - 2014-06-23 21:27:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dwa miesiace dosyc cienzkiej pracy ale wyplata co tydzien na konto byla :))) i koordynator fajny koles :D
zdjecie uzytkownika
AIZOU - 2014-06-24 12:19:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem w Holandii drugi tydzień i jak na razie wszystko gra, póki co mogę polecić, jak coś złego wyjdzie w praniu to na pewno tutaj o tym napisze, pozdro!
zdjecie uzytkownika
miro - 2014-06-24 18:35:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie zgadzam się z Tobą, żadne posty ostatnio nie były kasowane. Dosyć uważnie śledzę to co dzieje się na tym forum
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-06-16
Żródło: Gowork.pl
Almere
( )
Van Koppen & Van Eijk poszukuje osób do pracy w przetwórni ryb na stanowisko: Fileciarz.   osoby z min. 6 miesięcznym doswiadczeniem przy filetowaniu ryb okrągłych (tj. Łosoś), chetne do wyjazdu do pracy w Holandii prosimy o wysłanie CV na adres: recruiter@vkve.nl z dopiskiem ŁÓSOŚ.   Oferujemy stałą prace w zakładzie Zakwaterowanie Transport do pracy 
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
Kot - 2014-06-24 19:12:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ciekawe .. Jak sledzisz to moze Ty kasyjesz je? Napisalem post dzis i go juz nie ma. A teraz w tym momencie odpisujesz na nie istniejacy poost! ? Hehe nie badz smieszny.
zdjecie uzytkownika
bol - 2014-06-25 14:04:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hehe dobre
zdjecie uzytkownika
memcok - 2014-06-26 14:01:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem przez VKVE i wszystko było ok dopóki nie zatrudnili nowych koordynatorów. Którzy mają wy****** jaja na wszystko. Czy ty żyjesz czy nie żyjesz czy masz co włożyć do gara czy nie. Nie odbierają telefonów wogóle gubią twoje godziny gdzieś ciekawe gdzie :) Każdy nstępny solaris to kolejne nerwy i kolejne wydane pięniądze na telefony do bióra, czy na Help Desk gdzie i tak zostaniesz znalny bo wcisną ci jakiegoś kita a ty zap******* 7 dni w tygodniu za 100 euro. Zdecydowanie ODRADZAM pracować przez VKVE. LUDZIE UCZYĆ SIĘ JEZYKA DOPIERO PRZTJEŻDZAJCIE ZA GRANICĘ BO AJCENBIURA WAS WYRUCHAJĄ DO OSTATNIEGO EUROCENTA. Pozdrawiam bardzo gorąco Adama i Mariusza przyjdzie kiedyś na was czas bo ludzie nie wytrzymają :) ELO
zdjecie uzytkownika
Radom - 2014-07-05 17:37:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
biuro nie ogarnia pracy nie obchodzi ich wogóle nic a koordynator a zwłaszcza jeden (usunięte przez administratora)Nie odbiera telefonów i nic nie wie co sie dzieje z pracownikami (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
RENATTKA - 2014-07-15 13:56:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WITAM PO RAZ PIERWSZY POSTANOWIŁAM WYSTAWIĆ OPINIE.Z TEGO CO PRZESZŁAM I WIDZIAŁAM. PRACOWNIKOM BIURA I OGÓŁEM NIE MOŻNA NIC ZARZUCIĆ SA NAPRAWDĘ MILI. JEZELI CHODZI O PRACĘ W REJONIE HAGI ZARABIA SIĘ MYŚLE DOBRZE TAM MOŻE NIE BĘDZIESZ MIAŁ STAŁEJ PRACY ALE GODZINOWO MAJA LEPIEJ NIŻ CI Z AALSMER. W REONIE AALSMER WĘKSZOŚĆ PRAC PRZY KWIATACH. NA BUKIETACH NIE JEST ZA CIEKAWIE AKCJE JAK W OBOZIE PO 12 I WIECEJ DZIENNIE.NIKT NIE PYTA CIE O TO CZY DAJESZ RADE. WYMAGA SIE NORMY.DZIEWCZYNY PRZY STOLACH NARZEKAJĄ , BANDOWE KRZYCZĄ ;/ A PO AKCJACH SIEDZENIE I OCZKIWANIE NA JAKIKOLWIEK TELEFON I MASZ WRAZENIE ZE ZNIKNALES Z LISTY NIEKTORYCH PRACOWNIKOW BIURA.WYPŁATY OPÓŹNIONE, ZA KILOMETRY NIE ZWRACAJĄ, GODZINY SIE GUBIĄ ;D NAJWIEKSZY PROBLEM BIURA JEST TAKI ZE WIEKSZOŚĆ MIEJSC W FIRMACH JEST OBSTAWIONA STAŁYMI PRAWNIKAMI.DLATEGO OPINIE ZAWSZE BĘDĄ PODZIELONE. JEŻELI ZASTANAWIASZ SIE CZY JECHAĆ Z TEGO BIURA JAK NAJBARDZIEJ JEDŹ MOŻE BĘDZIESZ TY JEDNYM NA 1000 KTORE DOSTANIE STAŁĄ PRACE I POLECI KOMUŚ VAN KOPPENA :) POZDRAWIAM
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Van Koppen Van Eijk
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x