Van Koppen & Van Eijk Projectservice B.V.

Den Haag

Opinie o Van Koppen & Van Eijk Projectservice B.V.

początkujący 123 2016-04-24 17:13:09
witam, pracuje w vkve już tydzień, przepracowałem 20 godz, na umowie mam 7,20e/h od tego odejmują 95e tygodniowo za mieszkanie i ok 20 podatku (nie wiem jakiego) dojazdy są w miare ogarnięte, kontakt jest tragiczny, dzwoni sie do koordynatora i mówi o problemie i niby wszystko załatwi ale potem zapomina i sprawy stoją w miejscu, przekalkulowałem sobie zarobki i wychodzi mi tyle co bym zarobił w pl , za kródko pracuje żeby wyrazić swoją opinie ale już na starcie nie ciekawie sie zapowiada
3
sylwia 2016-04-25 18:10:48
Witam dziś do mnie dzwonili z ofertą pracy na sortowanie warzyw i owoców w Walwijk czy ktos tam pracuje lub pracował? proszę o opinię.
Grzesiu 2016-05-02 09:17:52
Witam.
Pracowałem w tej firmie koło 9 miesięcy ,mieszkania to zależy gdzie się trafi jedne lepsze jedne gorsze i hotele dramat ,koordynatorzy jak się dzwoni do nich nie odbierają telefonów ,praca stała to tylko dla swoich a reszta jako skoczek 2-3 dni w tygodniu by się zarobiło na ubezpieczenie i domek a co tydzień nowi przyjeżdżają nie wiadomo po co ,jak ja zaczynałem to jeszcze były wypłaty co Tydzień nigdy się nie zgadzała wiecznie w poniedziałek trzeba zadzwonić i się prosić by korektę zrobili o ile się dodzwonisz te panie w biurze w hadze to jakieś głupie nigdy nic nie wiedzą jak coś u nich załatwiałem to jedna drugiej się pytała i tak nie wiedziały ,teraz są już wypłaty miesięczne to dopiero będą mieli pole do popis okradania nas z pieniędzy bo może ktoś się nie doliczy po miesiącu nie polecam jak ktoś chce zarobić 80-130 euro tygodniowo to śmiało
4
ktos 2016-05-03 13:20:55
wrociłam z Holandii pracowałam w tej firmie i narzekać nie moge wyplaty na czas , wszystko sie zgadzało trzeba pilnować godzin i sobie zapisywać warunki na domku bylo spoko ale to tez zalezy gdzie sie trafi jak chcecie jechac to jedzcie przez biuro z poznania lub bydgoszczy . Pracować trzeba nie ma ściemy .
basta 2016-05-07 13:45:40
witam wszystkich czy pracowal ktos w karwijkku w van koppen van eijk przy rybach prosze napiszcie
basta 2016-05-07 13:52:15
witam czy ktos pracowal w van koppen van eijk w karwijku przy sledziach prosze o pomoc,
Pracownik 2016-05-10 19:29:07
@ktos, mam podobne odczucia do Twoich, pracować trzeba wszędzie, a to, że udało mi się trafić do Van Koppen & Van Eijk Projectservice B.V., to już połowa sukcesu. Warunki zatrudnienia bardzo dobre, udało mi się trafić na fajne mieszkanie. Z nadgodzinami też nie miałem problemu.
Natalia 2016-05-15 19:26:20
Dobrze ze jestem w Polsce, ostatni raz w tej pseudo agencji, nie życzę nawet wrogowi jak trafi na hotel w vateringen
2
Bystry 2016-05-17 18:51:35
Witam.Jak z wypłatami w tej firmie, co tydzień się dostaje czy co miesiąc??
klaudia 2016-05-23 13:32:26
witam, mam pytanie w przyszlym tygodniu mamy zamiar wybrac sie do pracy do holandii za posrednictwem tej firmy, mieszkanie i praca w okolicach dortdrecht, czy bbyl ktos w tych okolicach w pracy? jakie warunki , zarobki ? prosze o pomoc
Jack 2016-05-26 18:15:25
Pytanie. Jaka jest różnica w wypłacie na mieszkaniu prywatnym a z firmy?
hej 2016-05-29 11:43:09
Pojechalas na te ryby czy nie?
Piotrek 2016-05-30 14:26:44
Widzę ze najwyraźniej zabolał vkve mój post. Jak stare przysłowie mówi "Prawda boli". Teraz do tego informacje odnośnie pracy kiedy jadę otrzymuje od kierowcy w godzinach 10-11 wieczorem gdzie mam na 5 lub 6 do pracy. Szczyt chamstwa i brak szacunku dla człowieka !
Piotr 2016-05-30 14:32:38
Widzę ze zabolał mój post vkve. Jak stare przysłowie mówi "Prawda boli". Ostatnio nawet czy idę do pracy dowiaduje się od kierowcy w godzinach od 10-11 wieczorem gdzie mam do pracy na 5 lub 6. Szczyt chamstwa i brak szacunku dla człowieka ludzie w biurach myślą ze są pępkami świata !
violetta 2016-05-30 14:36:22
dajcie namiary na ta firme pozdrawiam.
Daria 2016-06-01 18:54:23
Teraz wprowadzili comiesięczny system wypłat :)
Daria 2016-06-01 19:00:18
Masz miesiąc próbny, jak jest później to nie wiem, ale przez ten miesiąc możesz zrezygnować bez żadnych konsekwencji
Mysza 2016-06-21 12:23:56
Pracuje juz w holandii dwa lata w tej chwili nowe osoby kture przyjezdzaja chodza albo dwa razy w tyg do pracy albo wcale kiedys tak niebylo poprostu jest juz nas za duzo a kazdy mysli a mi sie uda Widzialam juz wiele przypadkow gdzie ludzie przyjezdzali z niczym i wyjezdzali z niczym Kiedys sie to oplacalo dzis niestety nie ale miejmy nadzieje iz w koncu wejdzie ten przepis pol roku w jednej agencji i koniec albo dostajesz kontrakt albo zjezdzasz do polski
NIK 2016-06-28 14:12:42
Najgorsze biuro pracy .Pracownicy biura w DEN HAAG łapanka z ulicy brak szacunku do ludzi Hamskie odzywki i jeszcze ten Gej rafałek kozłowski
1
colo 2016-06-28 20:00:26
jak prawda mówiona o tem biurze kole w oczy
szanel 2016-06-28 20:13:50
Mają prace dla patologi kobiet BI itp.
1
Ada 2016-06-29 11:51:44
Ja pracowałam przez to biuro 6 lat ,5 lat u jednego pracodawcy i po przerwie którą mam wracam na to samo stanowisko ,i przez te lata pracy przewinęło się tyle nierobów ,ćpunów i takiego elementu że wstyd za takich rodaków, za ściemnianie w pracy żaden Holender nie będzie płacił.
Ada 2016-06-29 11:52:30
Ja pracowałam przez to biuro 6 lat ,5 lat u jednego pracodawcy i po przerwie którą mam wracam na to samo stanowisko ,i przez te lata pracy przewinęło się tyle nierobów ,ćpunów i takiego elementu że wstyd za takich rodaków, za ściemnianie w pracy żaden Holender nie będzie płacił.
luki 2016-06-29 14:12:34
kolego co do twojego komentarza to troche masz nie pokolei w głowie to ludzie cpaja i ci ktorzy chca a ty w komentarzu oczerniasz firme tak jak by dawala im dragi i cpajcie sobie jak by cie zlapali ze cos wciagasz to wylotka z firmy
nnnn 2016-06-29 14:19:34
sorka kolego mieszkasz na firmowym to tak jest trzeba bylo poczytac zanim wyjechałes nie znam sie na podatkach ale jezeli oni wynajmuja ci pokój lub mieszkanie firmowe to to jest normalne ze jest podatek co oni maja placic za ciebie
bulwa 2016-06-30 20:11:04
a ja to chciałbym wyjaśnić pewną kwestią - co oni mają wspólnego w Polsce z biurami Beetsma Sp. z o.o.?
koko 2016-07-03 20:08:16
Pracowałaś te 6 lat bo jesteś z patologi , kobieta Bi oni lubią takich
elo 2016-07-04 10:39:37
Przede wszystkim , na poczatku trzeba dowiedzieć sie co oferują jak to wygląda z umową i system em wynagrodzeń. Jest na miejscu zapewne jakieś opikeun który musi udzielic ci informacji i poinformować cie o wsyzstkich sprawach
Fast 2016-07-04 17:38:15
Oferuja cuda na kiju i mowia to co ludzie chca uslyszec a w rzeczywistości jest odwrotnie.
1
edfrg 2016-07-04 18:53:44
@elo no wlasnie ale ofert nie ma wiec ciezko stwierdzic
Lusia 222 2016-07-06 08:40:17
No właśnie nie ma pracy ludzie siedzą na hotelach po tygodniu czasu a ludzi ściągają z Polski nie rozumiem tego śniegu warte albo każą ci jeździć na rowerze po 14 km
zygu 2016-07-06 09:28:47
Moim zdaniem ocena warunków zatrudnienia, jak każda ocena... jest bardzo subiektywna. Dla jednych wypłata będzie niska, dla drugich ok. Także @fast bez sensu tak uogólniać.
werft 2016-07-06 16:57:30
@zygu oczywiscie ze tak to wlasnie jest..zawsze bedzie sytuacja ze beda sprzeczne opinie bo jednym sie cos spodoba a innym juz na przyklad nie..takie zycie
Kieca 2016-07-10 21:27:56
robiliście przez tą agencje w Lidlu?
tmi 2016-07-10 21:28:05
Świetnie, że są tak wysoko na rynku, ale czy oferta stażu do multimedii i digitalu jest wciąż aktualna?
Malutka123 2016-07-12 14:39:09
Hej. Mam pytanie bo nie mogę zalogować się na stronie flexwerker.com. Co trzeba dokładnie wpisać w loginie i haśle próbuje na wszystkie sposoby ale nic z tego. I nie dostałam pieniędzy wakacyjnych do tej pory...
1
rr2 2016-07-12 18:45:28
@tmi hmm wydaje mj sien ze nie poniewaz tutaj na gowork juz nie jest aktualna chyba ze na ich stronie
Ggggg 2016-07-21 05:04:18
Ja też Nie dostałem babki w biurE zapewniały mnie i co
gość 2016-07-21 11:31:10
Widocznie na razie nikogo nie szukają @rr2, bo każdemu odpowiadają bieżące warunki jak i atmosfera w firmie. To dobry znak na to, że się dobrze u nich dzieje.
Marcin k 2016-07-21 13:19:44
Katastrofa w pełni znaczenia tego słowa!
2
boss 2016-07-21 13:23:17
A wiadomo jaka teraz panuje atmosfera w firmie @rr2? Podobno dbają o relacje między pracownikami. Dzięki
Kwiatuszek 2016-07-21 21:48:31
Lepiej omijaj tych złodziei ..
2
Zawiedziona 2016-07-21 21:57:33
Dajcie spokój z tą firm [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak nie wiem ,co chwile godzin brakuje non stopa trza dzwonić i się upominac o swoją kase ,fajną prace maja tylko dla swoich a pozostałych to rzucają jak śmiecie gdzie popadnie ,chyba że zapłacisz Kozłowskiemu to może będzie lepsza praca ,w biurze w hadze same nie ogarnięte kwoki siedzą co druga lepiej kłamie ,szkoda gadać
3
Fajnuk 2016-07-22 12:55:25
Van Koppen & Van Eijk Projectservice B.V. z tego co mi wiadomo bardzo dobrze płacą, czytam same pozytywy
Bolo 2016-07-22 21:18:52
Znowu wypłata i znowu się nie zgadza ,złodzieje ....
Bolo 2016-07-22 21:19:18
Znowu wypłata i znowu się nie zgadza ,złodzieje ....
Opiniotworca 2016-07-23 08:28:54
Nie polecam zdecydowanie. Koordynatorzy do bani, administracja haotyczna, zarobki kiepskie i w dodatku forma kantuje jak moze. Zostałem OKRADZIONY (nazywajmy rzeczy po imieniu) na kilkaset euro. Próbuje odzyskać UCZCIWIE ZAROBIONE pieniądze jednak bez większego skutku.
To przykre jak traktuje sie ludzi.
Wic 2016-07-23 20:46:46
A ja słyszałem, że normalnie zatrudniają ludzi teraz?
Ada 2016-07-24 14:25:34
Pracowałam tyle lat bo jestem normalna i mam swoje lata ,przyjechałam tu pracować a nie na gościnne występy ,i szef czeka kiedy wrócę po przerwie którą mam dopiero po 5 latach pracy bo nie miał ze mną żadnych problemów ,mam zapewnione godziny i przyzwoitą wypłatę ,wiadomo narobić się czasami trzeba ale jest za to super wypłata.
zygm 2016-07-24 15:11:52
@Wic chyba nie ma teraz ofert pracy od nich. Chyba, że się mylę?
Zostaw swoją opinię o Van Koppen & Van Eijk Projectservice B.V. - Den Haag
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Van Koppen & Van Eijk Projectservice B.V.