Van Koppen & Van Eijk Projectservice B.V.

Den Haag

Opinie o Van Koppen & Van Eijk Projectservice B.V.

Jack 2016-05-26 18:15:25
Pytanie. Jaka jest różnica w wypłacie na mieszkaniu prywatnym a z firmy?
hej 2016-05-29 11:43:09
Pojechalas na te ryby czy nie?
Piotrek 2016-05-30 14:26:44
Widzę ze najwyraźniej zabolał vkve mój post. Jak stare przysłowie mówi "Prawda boli". Teraz do tego informacje odnośnie pracy kiedy jadę otrzymuje od kierowcy w godzinach 10-11 wieczorem gdzie mam na 5 lub 6 do pracy. Szczyt chamstwa i brak szacunku dla człowieka !
4
Piotr 2016-05-30 14:32:38
Widzę ze zabolał mój post vkve. Jak stare przysłowie mówi "Prawda boli". Ostatnio nawet czy idę do pracy dowiaduje się od kierowcy w godzinach od 10-11 wieczorem gdzie mam do pracy na 5 lub 6. Szczyt chamstwa i brak szacunku dla człowieka ludzie w biurach myślą ze są pępkami świata !
1
violetta 2016-05-30 14:36:22
dajcie namiary na ta firme pozdrawiam.
Daria 2016-06-01 18:54:23
Teraz wprowadzili comiesięczny system wypłat :)
Daria 2016-06-01 19:00:18
Masz miesiąc próbny, jak jest później to nie wiem, ale przez ten miesiąc możesz zrezygnować bez żadnych konsekwencji
Mysza 2016-06-21 12:23:56
Pracuje juz w holandii dwa lata w tej chwili nowe osoby kture przyjezdzaja chodza albo dwa razy w tyg do pracy albo wcale kiedys tak niebylo poprostu jest juz nas za duzo a kazdy mysli a mi sie uda Widzialam juz wiele przypadkow gdzie ludzie przyjezdzali z niczym i wyjezdzali z niczym Kiedys sie to oplacalo dzis niestety nie ale miejmy nadzieje iz w koncu wejdzie ten przepis pol roku w jednej agencji i koniec albo dostajesz kontrakt albo zjezdzasz do polski
NIK 2016-06-28 14:12:42
Najgorsze biuro pracy .Pracownicy biura w DEN HAAG łapanka z ulicy brak szacunku do ludzi Hamskie odzywki i jeszcze ten Gej rafałek kozłowski
5
colo 2016-06-28 20:00:26
jak prawda mówiona o tem biurze kole w oczy
1
szanel 2016-06-28 20:13:50
Mają prace dla patologi kobiet BI itp.
2
Ada 2016-06-29 11:51:44
Ja pracowałam przez to biuro 6 lat ,5 lat u jednego pracodawcy i po przerwie którą mam wracam na to samo stanowisko ,i przez te lata pracy przewinęło się tyle nierobów ,ćpunów i takiego elementu że wstyd za takich rodaków, za ściemnianie w pracy żaden Holender nie będzie płacił.
Ada 2016-06-29 11:52:30
Ja pracowałam przez to biuro 6 lat ,5 lat u jednego pracodawcy i po przerwie którą mam wracam na to samo stanowisko ,i przez te lata pracy przewinęło się tyle nierobów ,ćpunów i takiego elementu że wstyd za takich rodaków, za ściemnianie w pracy żaden Holender nie będzie płacił.
luki 2016-06-29 14:12:34
kolego co do twojego komentarza to troche masz nie pokolei w głowie to ludzie cpaja i ci ktorzy chca a ty w komentarzu oczerniasz firme tak jak by dawala im dragi i cpajcie sobie jak by cie zlapali ze cos wciagasz to wylotka z firmy
nnnn 2016-06-29 14:19:34
sorka kolego mieszkasz na firmowym to tak jest trzeba bylo poczytac zanim wyjechałes nie znam sie na podatkach ale jezeli oni wynajmuja ci pokój lub mieszkanie firmowe to to jest normalne ze jest podatek co oni maja placic za ciebie
bulwa 2016-06-30 20:11:04
a ja to chciałbym wyjaśnić pewną kwestią - co oni mają wspólnego w Polsce z biurami Beetsma Sp. z o.o.?
1
koko 2016-07-03 20:08:16
Pracowałaś te 6 lat bo jesteś z patologi , kobieta Bi oni lubią takich
1
elo 2016-07-04 10:39:37
Przede wszystkim , na poczatku trzeba dowiedzieć sie co oferują jak to wygląda z umową i system em wynagrodzeń. Jest na miejscu zapewne jakieś opikeun który musi udzielic ci informacji i poinformować cie o wsyzstkich sprawach
Fast 2016-07-04 17:38:15
Oferuja cuda na kiju i mowia to co ludzie chca uslyszec a w rzeczywistości jest odwrotnie.
3
edfrg 2016-07-04 18:53:44
@elo no wlasnie ale ofert nie ma wiec ciezko stwierdzic
Lusia 222 2016-07-06 08:40:17
No właśnie nie ma pracy ludzie siedzą na hotelach po tygodniu czasu a ludzi ściągają z Polski nie rozumiem tego śniegu warte albo każą ci jeździć na rowerze po 14 km
2
zygu 2016-07-06 09:28:47
Moim zdaniem ocena warunków zatrudnienia, jak każda ocena... jest bardzo subiektywna. Dla jednych wypłata będzie niska, dla drugich ok. Także @fast bez sensu tak uogólniać.
werft 2016-07-06 16:57:30
@zygu oczywiscie ze tak to wlasnie jest..zawsze bedzie sytuacja ze beda sprzeczne opinie bo jednym sie cos spodoba a innym juz na przyklad nie..takie zycie
Kieca 2016-07-10 21:27:56
robiliście przez tą agencje w Lidlu?
tmi 2016-07-10 21:28:05
Świetnie, że są tak wysoko na rynku, ale czy oferta stażu do multimedii i digitalu jest wciąż aktualna?
Malutka123 2016-07-12 14:39:09
Hej. Mam pytanie bo nie mogę zalogować się na stronie flexwerker.com. Co trzeba dokładnie wpisać w loginie i haśle próbuje na wszystkie sposoby ale nic z tego. I nie dostałam pieniędzy wakacyjnych do tej pory...
1
rr2 2016-07-12 18:45:28
@tmi hmm wydaje mj sien ze nie poniewaz tutaj na gowork juz nie jest aktualna chyba ze na ich stronie
Ggggg 2016-07-21 05:04:18
Ja też Nie dostałem babki w biurE zapewniały mnie i co
gość 2016-07-21 11:31:10
Widocznie na razie nikogo nie szukają @rr2, bo każdemu odpowiadają bieżące warunki jak i atmosfera w firmie. To dobry znak na to, że się dobrze u nich dzieje.
Marcin k 2016-07-21 13:19:44
Katastrofa w pełni znaczenia tego słowa!
3
boss 2016-07-21 13:23:17
A wiadomo jaka teraz panuje atmosfera w firmie @rr2? Podobno dbają o relacje między pracownikami. Dzięki
Kwiatuszek 2016-07-21 21:48:31
Lepiej omijaj tych złodziei ..
3
Fajnuk 2016-07-22 12:55:25
Van Koppen & Van Eijk Projectservice B.V. z tego co mi wiadomo bardzo dobrze płacą, czytam same pozytywy
Bolo 2016-07-22 21:18:52
Znowu wypłata i znowu się nie zgadza ,złodzieje ....
1
Bolo 2016-07-22 21:19:18
Znowu wypłata i znowu się nie zgadza ,złodzieje ....
2
Wic 2016-07-23 20:46:46
A ja słyszałem, że normalnie zatrudniają ludzi teraz?
Ada 2016-07-24 14:25:34
Pracowałam tyle lat bo jestem normalna i mam swoje lata ,przyjechałam tu pracować a nie na gościnne występy ,i szef czeka kiedy wrócę po przerwie którą mam dopiero po 5 latach pracy bo nie miał ze mną żadnych problemów ,mam zapewnione godziny i przyzwoitą wypłatę ,wiadomo narobić się czasami trzeba ale jest za to super wypłata.
zygm 2016-07-24 15:11:52
@Wic chyba nie ma teraz ofert pracy od nich. Chyba, że się mylę?
9ij 2016-07-31 21:41:40
@zygm chyba sie nie mylisz faktycznie nie ma teraz zandych ofert pracy od nich ale to przeciez nie wykluczone ze za jakis czas sie cos nie pojawi warto tez sledzic ich strone interentowa moze tam cos bedzie
Lidl w Harderwajku 2016-08-02 23:29:32
Słyszał ktos coś jak na lidlu jest w harderwajku?
Alek 2016-08-03 11:33:31
Gdzie można szukać ofert pracy wystawianych przez Van Koppen & Van Eijk Projectservice B.V.?Będę wdzięczny za info
1
OKOŃ 2016-08-03 21:44:29
Za to info to i ja będę bardzo wdzięczny
kora 2016-08-04 10:21:56
dzieciaki drogie, polecam wejść sobie na ich stronę internetową i tam jest zakładka "dołącz do VKVE", wystarczy kliknąć i wyświetlą się wam na liście bieżące rekrutacje, i muszę przyznać że obecnie jest ich całkiem sporo ale pewnie chętnych nie brakuje więc pospieszcie się
brombie 2016-08-04 11:24:39
Ja znalazlam oferty na ich stornie vkve.nl i na ich fejsie : van Koppen & van Eijk Zwaag. Tam maja oferty na Lidla albo do salatek. Wiem , ze teraz tez szukaja na wozek.
hej 2016-08-04 20:05:59
Najważniejsze, że atmosfera opiera się na przyjacielskich relacjach, w końcu to dobry znak, że się dobrze dzieeje.
Rock 2016-08-04 23:10:26
Van Koppen & Van Eijk Projectservice B.V. z tego co mi wiadomo ma wszystko na stronie internetowej i tam to jest
Nu 2016-08-14 22:42:18
Van Koppen & Van Eijk Projectservice B.V. z tego co mi wiadomo ma się coraz sensowniej i coraz lepiej
elo 2016-08-15 21:50:36
teraz chyba nie posiadaja ofert pracy wiec i konwersacja widzę, że nie toczy się jak wczesniej, jakbyscie poczytali wczesniejsze komentarze to podejrzewam,ze mielibyscie mniej wiecej zarys tego jak to wsyztsko ta wyglada...
Przystojny 2016-08-24 04:09:36
Vitelco. Zero organizacji. Na tym zakładzie pracują sami psychole. Dziki zachód; nie polecam tego zakładu.

Pozdrawiam!
gfhjk 2016-08-24 23:28:30
@ Przystojny - mówiąc że na zakładzie pracują sami pscyhole powiem szczerze nie wiele mi to mói- może podałbyś przykłąd konkretnych sytaucji, co ci nie pasuje w Van Koppen & Van Eijk Projectservice B.V.? i mnei jeszcze ciekawi jak sie tam zarabia ??
Zostaw swoją opinię o Van Koppen & Van Eijk Projectservice B.V. - Den Haag
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Van Koppen & Van Eijk Projectservice B.V.