Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: Van Koppen & Van Eijk Projectservice B.V.

zdjecie uzytkownika
Xxxx - 2015-11-23 05:20:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jak praca na chłodni była to czemu nie pasowiało
zdjecie uzytkownika
hotel - 2015-11-23 18:55:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja smakuje zarelko w Hotelu Hoorn z widokiem na kanal, belinda dobrze gotuje, heee, a na hessie praca jest.
zdjecie uzytkownika
zadowolona - 2015-11-23 20:34:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracuję przez Van Koppena już 5 lat i mam pracę cały czas ,tylko trzeba chcieć pracować i cały czas na jednej firmie.
zdjecie uzytkownika
tu - 2015-11-24 13:48:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [mała zosia - 2015-11-09 13:22:56]:
nie od nastawienia i przygotowania bo to miałem- sama pojedź zobaczysz, Twoje przygotowanie i pracowitość nie mają nic z organizacją pracy przez te biuro
zdjecie uzytkownika
tu - 2015-11-24 13:52:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [mała zosia - 2015-11-09 13:22:56]:
drogą prawna nikomu nie chce się tego załatwiać, bo każdy kto widzi to to albo spiernicza albo godzi się na to złodziejstwo bo nie ma do czego wracać, bo np. ma wyrok i tyle
zdjecie uzytkownika
gosia - 2015-11-26 11:35:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedyś wydawało mi się,że to średnie biuro.Teraz powiem,że każde biuro jest lepsze od nich.Moim zdaniem to dno.Jedna wielka klika,nie mówiąc o ludziach,którzy tam pracują.
zdjecie uzytkownika
De lire - 2015-11-26 22:58:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pieprzenie o szopenie. kazda firma jest najgorsza temu co sie komu pracowac nie chce.. i tyle. jedni chwala bo chca pracowac drudziy olewaja i narzekaja jak im za ciezko i kombinuja. lenie patentowane. nie patrzxie na zle opinie do puki sami nie przekonacie sie bo kazda firma jest najgorsza..
zdjecie uzytkownika
yyy - 2015-11-27 11:01:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czlowieku na jakim ty swiecie zyjesz skoro wierzysz w takie obiecanki ,w holandi jestem juz troche czasu i moge smialo powiedziec ze co 2 agencja kroi ludzi po prostu oni musza zarabiac na ludziach im wiecej na domku tym wiecej kasy dla nich a druga sprawa chcesz dobra prace w Holandi naucz sie holenderskiego i szukaj bezposrednio u pracodawcow na szklarniach itd na kontrakt nie przez biura niestety czas kiedy mozna bylo zarobic dobrze biura to juz przeszlosc tyle na temat
zdjecie uzytkownika
wicia - 2015-12-02 19:57:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to ja juz nic z tego nie rozumiem, wiem ze wasze opinie zarowno jak i te pozytywne i negatywne zaleza od tego gdzie zostaniecie wyslani do jakiego pracodawcy, bo widze ze jedni chwala a drudzy nie
zdjecie uzytkownika
eRZet - 2015-12-05 14:20:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ja narazie pracuję 2 tygodnie w VKVE i puki co nie mogę powiedzieć złego słowa (mieszkam na prywatnym). Ale dużo słyszałem właśnie o tych warunkach mieszkalnych (KIEPSKIE). Praca jak na razie jest, mam nadzieję że tak zostanie. Jedyne co mnie ciekawi to fakt że bardzo dużo osób korzystających z ich samochodów dostaje mandaty za fotoradary, jedyne co przysyłają to jakieś śmieszne kwity. I pytanie czy w NL jak fotoradar robi ci zdjęcie to wysyła je do uitzendburo czy tylko przesyła informację z mandatem?
zdjecie uzytkownika
Wierzba - 2015-12-06 21:40:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [eRZet - 2015-12-05 14:20:49]:
Mandat za nadmierną predkość jest wysyłany do właściciela pojazdu. Logiczne jest, że skoro ktoś jeździ samochodem słóżbowym i nie pożyczał go koledze, to sam tą prędkość przekroczył. Na mandacie jest adres ulicy, gdzie zdjęcie zrobiono. Agencję pośrednictwa pracy można oskarżyć o wszystko, ale to już jest duża przesada!
zdjecie uzytkownika
bartek - 2015-12-10 01:11:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
warto jechac na sortowanie cebulek ?
zdjecie uzytkownika
9ij - 2015-12-12 22:58:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@wicia nie od dziś wiadomo ze ile osob tyle opinii, nigdy nie jest tak że dogodzisz wszystkim, zawsze znajdzie sie ktos komu nie bedzie sie cos podobalo
zdjecie uzytkownika
tmi - 2016-01-03 15:27:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
faktycznie to co piszesz @SYLWEK to dosyć słabe, ale w sumie na jakim stanowisku pracowałeś? bo sporo rzeczy pozmieniało się teraz łącznie z zarządem.
zdjecie uzytkownika
Elwis83 - 2016-01-13 10:08:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam jestem w Holandii i wczoraj byłem w Firmie van-kopena w Bleiswijk albert van hartweg 13..........czy na szklarni beda warunki abym mógł pracowac prosze o porade tych co tam juz pracowali.pozdrawiam..przyjmowałmnie LOukasz!!!!
zdjecie uzytkownika
mati - 2016-01-13 20:03:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Bardzo dużo zależy od pracodawcy pracowali ze mną ludzie z tego biura i tygodniówki mieli po 500 euro , a z kolei znam chłopaka który też pracował przez to biuro tylko u innego pracodawcy i musiał się prosić o swoje pieniądze.
Tak że największą robotę odgrywają pracodawcy ,choć i niektóre biura też swoje na sumieniu mają ,pracuję już w Holandii 4 lata ,z czego 2 lata przez van koopena i nie narzekam kasa jest dobra warunki też tak że POLECAM!!!
zdjecie uzytkownika
endriu - 2016-01-20 20:19:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To właśnie warto powiedzieć, że firma Van Koppen jedynie pośredniczy, nie ma całkowitego wpływu na docelowego pracodawcę, tak jak pisze @mati. Dlatego wstrzymajmy się z oskarżeniami.
zdjecie uzytkownika
Piotrek - 2016-01-24 00:47:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Oliczka - 2016-02-08 07:25:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A mati to chyba menager co??!! Bo jak pamietam to tak mial na imie menager vkve
zdjecie uzytkownika
Tom - 2016-02-08 16:07:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam ! ! ! nikomu nie polecam ! nienormalne biuro. Od 2 miesiecy nie dostaje żadnej wypłaty dzwonie co tydzień. Odpowiadają że nie mają specyfikacji. Sam musiałem dzwonić podawac swoje godziny pracy Jednym słowem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na kółkach. W dodatku śmieją się przez telefon z mojego problemu że od 2 miesiecy nie mam za co żyć . Zalać betonem to biuro. Obiecują gruszki na wierzbie a później okazuje się całkiem co innego . Osoby które pracują w biurze nie powinny zajmować się tą pracą. Pewnie pierwsi lepsi z łapanki bez szkoły. JESZCZE RAZ NIKOMU NIE POLECAM !! sektor ZWAG !
zdjecie uzytkownika
tak tu jest - 2016-02-10 07:39:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ostatnimi czasy małe zmiany w VKVE. Po 1 domki już nie wychodzą po 110 euro na tydzień (to była tragedia), tylko tańsze są stawki. Mi akurat warunki trafiły się jako takie jeśli chodzi o sam budynek (chociaż życie z trolami i syfiarzami to nic fajnego). Biuro... no cóż, koordynatorzy zostawiają wiele do życzenia. Dziesiątki telefonów z pewnymi sprawami, ich zapewnienia "już się dzieje, już załatwiamy" na nic... okazało sie jednak że "są równi i równiejsi" w tym biurze, ale olać to.

Chorobowe 2 tygodnie na anginę, nikt nie wysłał mnie do lekarza, nikt mi nie zapłacił, policzono mnie z hajsem na minus. Koordynator który się tą sprawą miał zająć jest mocno nieogarniający (chyba, ze ogarnia swoje "możliwości" i firmowymi nie za bardzo się interesuje), ciągle "jeździ do klienta", ciągle "ma ludzi w biurze", ciągle ma coś tam... ale wystarczył telefon od pewnego łebka z którym akurat robiłem i już wszystko było załatwiane od ręki.

Wypłaty aktualnie miesięczne, godziny pracy trafiły mi się stałe, więc na to nie narzekam, pieniądz jakiś wpada (chociaż "włączone" są wszystkie ulgi i nie ulgi, więc wygląda na koncie w miarę ładnie, a de facto np vakantiegeld(8%) dostaje się na bierząco z zabójczym dodatkiem na domek... 53 centy ;) Pojawiają się błędy z solarisami, co przy poprzednich "osiagnięciach koordynatora" trochę mnie martwi, jak typ miał problem z wyrównaniem 0,75 h do wypłaty, a co dopiero z podwójnym naliczeniem opłaty na domek i sprawą zaległego debetu.



Cóż...
zdjecie uzytkownika
iwona - 2016-02-10 12:20:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej , mam takie pytanie potzrebuje jarograf Panie z biura mowily ze jest na stronie od dawna, tylko ze ja juz nie pamietam jaka ta strona byla do tych salarisów itp , wiem tyle ze login to moje inicjały a haslo sofi , pomoże mi ktos i powie jak sie ta strona nazywa? :)
zdjecie uzytkownika
Rock - 2016-02-22 20:47:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej czy są tutaj jacyś pracownicy Van Koppen Van Eijk i powiedzą coś o typie pracy i warunkach? Jestem bardzo ciekaw kogo i do czego potrzebują, będe wdzięczny
zdjecie uzytkownika
nati - 2016-02-25 20:39:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wie ktos moze jaki jest okres wypowiedzenia zeby nie dostac kary ? o ile takowa jest ?.. dziekuje
zdjecie uzytkownika
Tesmi - 2016-02-26 21:02:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rysiu bd biedny jak szmata.nich bd wiedzial ze go wywioze do lasu.
zdjecie uzytkownika
Ja - 2016-02-29 22:55:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Flexwerker
zdjecie uzytkownika
Ja - 2016-02-29 22:57:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wypowiedzenie możesz dać w każdej chwili
zdjecie uzytkownika
Ja - 2016-02-29 23:00:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kama co ty pierdol..solarisa sprawdzasz na stronie internetowej jak nie wiesz to nie mów głupot
zdjecie uzytkownika
MAŁA - 2016-03-04 16:04:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Czarna - 2016-03-05 04:33:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szczerze zoatan w PL jak ci dobrze bo ją za 4 tyg pracy dostalam 300 e fajnie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
Michal - 2016-03-07 19:21:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Rock - 2016-03-08 21:53:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A możesz tak dokładnie powiedziec dlaczego masz takie silnie negatywne opinie bo wiesz, powiedziec kilka słów to łatwo, ale prawda jest taka, że tu trzeba konkretów
zdjecie uzytkownika
gość - 2016-03-17 20:26:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, czy ktoś pracuje w firmie Jeurgens- produkcja ciastek. Proszę o opinie na temat tygodniowych godzin pracy i czy w ogóle mają pracę.
zdjecie uzytkownika
szajs - 2016-03-30 13:41:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) Witam, Po prostu firma i jej organizacja pracy to jedna wielka tragedia ! Nie wiedzą co gdzie i jak. Koordynatorzy się spóźniają, pół dnia czekasz na zakwaterowanie. Godziny pracy zmieniają Ci nagle, do tego koordynator się spóźnia i ma problem z dojazdem na miejsce !!! Jedna wielka tragedia. W pracy również, na parku rownież, a koordynatorzy ćpają i imprezują. NIE POLECAM, WRĘCZ ODRADZAM !!!
zdjecie uzytkownika
paulo1970 - 2016-04-04 15:05:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
boze to co czytam to poraszka ale tak jest czlowiek jest tylko numerkiem i niczym wiecej siadl mi kregoslup koordynator kazal mi sobie kupic masc to mi przejdzie a jak dzwonie do niego to odrzuca moje poloczenia czy od tego jest koordynator czy tak sie traktuje ludzi (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
ww - 2016-04-06 08:08:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jaki czas pracowaliście i jaką mieliście umowę @paulo1970 bo jeśli był to krótki okres to nie wiem czy już możecie coś z góry przesądzać..przecież opiekę medyczną macie zapewnioną więc można było pofatygować się i wziąć zwolnienie
zdjecie uzytkownika
Monika - 2016-04-07 14:20:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo dobra agencja szczerze polecam , ja miałam dużo godzin ipracowałam w ogrodnictwie .

Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
niepatolog - 2016-04-21 15:24:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam, chyba że chcesz sobie pocpac, poimprezowac i codziennie pić do zgonu to ta firma jest dla Ciebie
zdjecie uzytkownika
początkujący 123 - 2016-04-24 17:13:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, pracuje w vkve już tydzień, przepracowałem 20 godz, na umowie mam 7,20e/h od tego odejmują 95e tygodniowo za mieszkanie i ok 20 podatku (nie wiem jakiego) dojazdy są w miare ogarnięte, kontakt jest tragiczny, dzwoni sie do koordynatora i mówi o problemie i niby wszystko załatwi ale potem zapomina i sprawy stoją w miejscu, przekalkulowałem sobie zarobki i wychodzi mi tyle co bym zarobił w pl , za kródko pracuje żeby wyrazić swoją opinie ale już na starcie nie ciekawie sie zapowiada
zdjecie uzytkownika
sylwia - 2016-04-25 18:10:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam dziś do mnie dzwonili z ofertą pracy na sortowanie warzyw i owoców w Walwijk czy ktos tam pracuje lub pracował? proszę o opinię.
zdjecie uzytkownika
Grzesiu - 2016-05-02 09:17:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.
Pracowałem w tej firmie koło 9 miesięcy ,mieszkania to zależy gdzie się trafi jedne lepsze jedne gorsze i hotele dramat ,koordynatorzy jak się dzwoni do nich nie odbierają telefonów ,praca stała to tylko dla swoich a reszta jako skoczek 2-3 dni w tygodniu by się zarobiło na ubezpieczenie i domek a co tydzień nowi przyjeżdżają nie wiadomo po co ,jak ja zaczynałem to jeszcze były wypłaty co Tydzień nigdy się nie zgadzała wiecznie w poniedziałek trzeba zadzwonić i się prosić by korektę zrobili o ile się dodzwonisz te panie w biurze w hadze to jakieś głupie nigdy nic nie wiedzą jak coś u nich załatwiałem to jedna drugiej się pytała i tak nie wiedziały ,teraz są już wypłaty miesięczne to dopiero będą mieli pole do popis okradania nas z pieniędzy bo może ktoś się nie doliczy po miesiącu nie polecam jak ktoś chce zarobić 80-130 euro tygodniowo to śmiało
zdjecie uzytkownika
ktos - 2016-05-03 13:20:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wrociłam z Holandii pracowałam w tej firmie i narzekać nie moge wyplaty na czas , wszystko sie zgadzało trzeba pilnować godzin i sobie zapisywać warunki na domku bylo spoko ale to tez zalezy gdzie sie trafi jak chcecie jechac to jedzcie przez biuro z poznania lub bydgoszczy . Pracować trzeba nie ma ściemy .
zdjecie uzytkownika
basta - 2016-05-07 13:45:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam wszystkich czy pracowal ktos w karwijkku w van koppen van eijk przy rybach prosze napiszcie
zdjecie uzytkownika
basta - 2016-05-07 13:52:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam czy ktos pracowal w van koppen van eijk w karwijku przy sledziach prosze o pomoc,
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2016-05-10 19:29:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ktos, mam podobne odczucia do Twoich, pracować trzeba wszędzie, a to, że udało mi się trafić do Van Koppen & Van Eijk Projectservice B.V., to już połowa sukcesu. Warunki zatrudnienia bardzo dobre, udało mi się trafić na fajne mieszkanie. Z nadgodzinami też nie miałem problemu.
zdjecie uzytkownika
Natalia - 2016-05-15 19:26:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrze ze jestem w Polsce, ostatni raz w tej pseudo agencji, nie życzę nawet wrogowi jak trafi na hotel w vateringen
zdjecie uzytkownika
Bystry - 2016-05-17 18:51:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.Jak z wypłatami w tej firmie, co tydzień się dostaje czy co miesiąc??
zdjecie uzytkownika
klaudia - 2016-05-23 13:32:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, mam pytanie w przyszlym tygodniu mamy zamiar wybrac sie do pracy do holandii za posrednictwem tej firmy, mieszkanie i praca w okolicach dortdrecht, czy bbyl ktos w tych okolicach w pracy? jakie warunki , zarobki ? prosze o pomoc
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: nie bylem na zadnej rekrutacji. moze kiedys bede
Pytania: niebylo
zdjecie uzytkownika
Jack - 2016-05-26 18:15:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pytanie. Jaka jest różnica w wypłacie na mieszkaniu prywatnym a z firmy?
zdjecie uzytkownika
MR - 2016-05-26 21:23:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [iwona - 2016-02-10 12:20:17]:
flexwerker

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Van Koppen & Van Eijk Projectservice B.V.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Van Koppen & Van Eijk Projectservice B.V.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert