Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Van Koppen Van Eijk

Pracowałeś w firmie Van Koppen Van Eijk i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
temat o operatorach - 2015-03-27 20:33:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jedna z pań w pracy nazywa się operatorem. Ale tylko do poganiania bo uzyskać informacji od Niej nie można. Przedewszystkim trafiamy na różnych ludzi. A nie zawsze jesteśmy przez nich dobrze traktowani przede wszystkim zapominamy kim jesteśmy. Praca porównywalna jest do getta i nie martwimy się co o nas pomyślą ludzie czy nasze zachowanie jest zgodne z prawem i sumieniem niema skrupułów. Jak Polak polaka poganiania za marne grosze podpuszcza są odgórnie. A tak naprawdę niezgodnie z prawem nawet nie są tego świadomi. Dużo można pisać na temat polskich pograniaczy i tak zapominają w obcym kraju kim są pieniądz mały ale rządzi przykre ale prawdziwe.
zdjecie uzytkownika
WakaMakaFooo - 2015-03-27 23:39:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
VKVE jest to jedna z najbardziej ogarniętych firm w Holandii, zasady są wszędzie, jak również śmieszne kaucje i kary za byle co. Nie wiem po co wypowiadają się tu ludzie negatywnie nastawieni, by oczernić firmę, w której jej nie wyszło "bo coś tam" Pracuje w tej firmie długo, jestem z niej zadowolona, i po przerwie chętnie do niej wróciłam. Nie miałam przyjemności poznać innych koordynatorów, poza Pompą. Każdy problem stara się rozwiązać automatycznie, więc nie rozumie wypisywanych oszczerstw na jej temat i reszty pracowników z oddziału Zwaagdijk. Niech nikt nie liczy na to, że jak się kogoś nie szanuje to on będzie szanowany. Co do domków, to nie trafiłam na domek, w którym by mi się coś zgubiło. Klucze do pokoi również są, nie wszędzie, ale w większości domków. Jestem na wiekówce i jestem zadowolona z tej firmy na MaXA. Nigdy nie warto czytać forum. "Kto nie ryzykuje ten nie ma". Warto się przejechać samemu i sprawdzić. Pozdrawiam wszystkich "Dupowłazów", którzy dają pozytywne opinie, które są prawdą.
zdjecie uzytkownika
Bigg Boss2 - 2015-03-29 11:47:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [WakaMakaFooo - 2015-03-27 23:39:34]:
Po pierwsze kary sa nieleglne. Po drugie jesteś za mloda żeby cos zrozumieć co się dzieje wVKVE a po trzecie pewnie robisz koordynatorom loda żeby się wybic.
zdjecie uzytkownika
anty papa - 2015-03-29 20:17:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Tu dużo prawdy jest - 2015-03-27 19:58:33]:
pąpa podobno facetem byla zreszta tak tez wyglada ochydne zzzzwierze trans
zdjecie uzytkownika
PIOTREK - 2015-03-29 20:27:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-09-10 21:35:23]:
i dostNIESZ NA BANK KARE ZA USZKODZONY SAMOCHUD LUB BRUDNY COS WYMYSLA ZEBY KARE DAC TAK SIE ODWDZIECZAJA KIEROWCA UWAZAJCIE NA TO BIURO A KARY DO ADWOKATOW ZGLASZAJCIE BO WSZYSTKJE KARY SA NIELEGALNE W HOLANDI I SA SCIGANE
zdjecie uzytkownika
Kaśka - 2015-03-30 13:56:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ,
chciałabym się podzielić z Wami opinia na temat firmy VkVe.
Otóż osobiście nie mam nic do zarzucenia tej agencji , dwa razy wyjeżdżałam przez nich i za każdym razem było ok. Pierwszy raz pracowałam przy sortowaniu warzyw i owoców. Z godzinami było różnie raz dobrze ,raz gorzej.. Mieszkania od nich nie polecam chyba ze na start. Jak ktos jest ogarniety to poszuka swojego mieszkania lub pokoju :) Prawde jest taka ze duzo osob wyjezdza aby wlasnie poimprezowac , najarac sie a do roboty dwie lewe... zalezy jak sie trafi.. Ja nigdy nie narzekalam na ta firme zawsze jak mi zalatwili prace to mialam ladne godz. Jak chcesz pracowac -pracujesz.
zdjecie uzytkownika
ANA - 2015-04-06 13:45:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CZY KTOS PRACOWAŁ Z WAS JAKO W ACTIONIE PRZY ZAMOWIENIACH CHYBA JAKO SPEAKER?WIEKTOS COS?
zdjecie uzytkownika
Rafał - 2015-04-09 19:28:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, czytam komentarze niektorych osób i nima wierze w to co czytam, pracowalem wraz z dziewczyną na Actionie przez 9 miesiecy i ani ona drobna osoba ani ja nie narzekalismy ze praca jest ciezka bo mamy porownanie i wiemy co to naprawde ciezka praca, a jak ktos chcialby w pracy usiąść i siedziec i radze wrocic do szkoly i zaczac sie uczyc znalezc prace w biurze, co do godz zawsze mielismy powyzej 35 godz owszem sa dwa miesiace gdzie tej pracy jest mniej ale tak jak w kazdej firmie taki okres trzeba przezyc, domki sa w dobrym stanie a jak komus nie odpowiada zawsze mozna wynajac prywatne i nie ma problemu, Patrycja Pompa zawsze mamy z nią dobry kontakt wszystko mozna z nia zalatwic panie w biurze rowniez sa mile i pomocne, nie mam zastrzezen, pracowalismy rowniez przez biuro w roosendalu i moge powiedzieć ze wszystko bylo ok, po moim pobycie w holandii i pracy przez rozne biura dzis moge smialo polecic vk&ve, czekam obecnie az bd mogl wrocic na Actiona i dalej wspolpracowac z vk& ve, a tym co pisza tu takie komentarze niech lepiej sie zastanowia czy na pewno chca pracowac fizycznie bo moze jednak warto pomyslec o dalszym ksztalceniu lub pracy w polsce
zdjecie uzytkownika
malwina - 2015-04-09 19:45:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozytywne odczucia co do wspolpracy z ta firma, praca na actionie lekka,ludzi ktorzy pisza ze to getto czy cos w tym stylu zapraszam na magazyny alberta w de meern, kontakt z paniami z biura bardzo fajny, najlepsze biuro w jakim pracowalam, tyle na ten temat, zycze milej pracy
zdjecie uzytkownika
ONA - 2015-04-10 17:13:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co za niewyplacalna agencja!!ludzie odradzam!!! trzeba byc mega zdesperowanym!!Porazka!!
zdjecie uzytkownika
lysy - 2015-04-10 22:33:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anty papa - 2015-03-29 20:17:54]:
dziewczyna pisze ze jest pod opieka Pani Patrycji i ze jest zadowolona a twoja reakcja to,,ze pewnie robi jej loda'' zal mi ciebie stary....
zdjecie uzytkownika
bengaaaa - 2015-04-11 14:20:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jaki jest okres wypowiedzenia umowy ze strony pracownika
zdjecie uzytkownika
wiwi - 2015-04-11 15:19:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WItam, ja rowniez nie polecam tego biura . zadzwonili do mnie ze od poniedzialku mam stawic sie w okreslonym miejscu by podpisac kontrakt, a okazalo sie ze wlascicielka nie miala pojecia ze mam zaczac u niej prace.
dodam rowniez ze zrezygnowalam z wczesniejszej pracy gdyz oferta Van k. BYLA BARDZIEJ OPLACALNA, NIESTETY ZOSTALAM Z REKA W NOCNIKU. po tyg zadzwonila do mnie znowu Pani ze zaszla pomylka i ze zaczne prace na 100% od nastepnego poniedzialku. grzecznie podziekowalam bo z idiotami nie warto wspolpracowac.
zdjecie uzytkownika
Ona - 2015-04-12 14:31:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [wiwi - 2015-04-11 15:19:30]:
Mialam podobna sytuacje ciagneli mnie wraz z mezem na roze do rozen natura okazalo sie ze jestesmy za niscy mimo ze mamy po 180 wzrostu,i dlugie doswiadczenie 2 tygodnie siedzielismy na domku ,pozniej trafilismy do Zwagdaijku i wypowiem sie ze totalna porazka jak ta AGENCJA!!!Rowniez potwierdzam ze nie jest wyplacalna!!!do tej pory nie mozemy wyegzekwowac wakacyjnzch!!!ktore sa zekomo po 9 tygodniach!!!
zdjecie uzytkownika
Ela - 2015-04-13 17:55:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziewczyny sie sprzedaja koordynatorowi. Nie bede wypisywac nazwisk, ale tak jest sama bylam świadkiem.
zdjecie uzytkownika
ooonnnaaa - 2015-04-16 15:33:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Michał - 2015-01-23 20:24:36]:
punkt 1- wiekówka nie od 7,25 brutto a 18 lat 6,60 -19 lat 6,90
punkt 3-111,80 za mieszkanie i mieszka się w 2,3 i 4 osoby na pokojach
punkt 10-jeśli chcesz to dobierasz godziny "urlopowe" lub bierzesz na urlopie a wakacyjne wypłacane do wypłaty lub na prywatnych mieszkaniach raz w roku.
zdjecie uzytkownika
kozlowski to cwel - 2015-04-19 10:52:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ooonnnaaa - 2015-04-16 15:33:30]:
To jest akurat prawda na chotelu jest pokoj specjalny dla dziewczyn i tam odbywa sie rekrutacja w pupke w pupke a rano do pracy
zdjecie uzytkownika
tomi - 2015-04-22 13:30:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Rafał - 2015-04-09 19:28:17]:
bo byłes ich konfidentem łbie lub jesteś jednym z ich pracowników i na spotkaniach w Hadze w van koppen politykę firmy ci do głowy wbijają żeby okradać polskich roboli żerować na nich .kary im dawac za wszystko ich naliczac aby firma jak najwięcej miała hajsu.A może napiszesz o tych imprezach pracowników biur van koppen w hotelach popijawy orgie cpanie ,ostatnio byłó podobno super na statku pięcio gwiazdkowy hotel.A MY mieszkamy w tłoku po kilkanascie osób na domku ,syf, myszy,kary .kałcie po 180 euro za rower i co zatkało [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ty plugawa świnio
zdjecie uzytkownika
marcin - 2015-04-25 16:34:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam dostałem oferte pracy na sortowanie warzyw i owoców w maasdijku prosze o opinie i o pracy i warunkach mieszkalnych w hotelu...
zdjecie uzytkownika
vkve zlodzieje - 2015-04-26 19:47:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Uwazaj na vkve jak masz mozliwosc to uciekaj dobrze ci radze na tej sortowni jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a vkve kradnie i zabiera co sie tylko da
zdjecie uzytkownika
gustaw - 2015-05-05 22:05:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
złodzieje i tyle co mam do powiedzenia na ten temat
zdjecie uzytkownika
tomi - 2015-05-06 21:56:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zzzzzzLodzieje
zdjecie uzytkownika
Karolina - 2015-05-11 20:13:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Ja się nie zgadzam w tej kwestii ponieważ mam dużo znajomych którzy pracują przez ponad 7 lat w tej agencji i nie narzekają. Czasem coś z godzinami jest nie tak ,ale wszystko da się załatwić.Niech ludzie idą do goodmorning to się przekonacie ,że ta agenca jest tragiczna od dwóch miesięcy siedzę na mieszkaniu w którym nie mam pralki już nie mówię o cenie bo to wgl tragedia zarabiam 7.30 euro a oni potrącają mi normalnie jak pracownikowi co ma 9.12 paranoja.Jak kto chce ale ja się przeniosę do Van Koppena zaryzykuje tu i tak nic nie zaoszczędze do PL. A po komentarzach to widzę,że wszędzie są takie same. Dużo ludzi narzeka na wszystkie firmy. Ja jestem tego zdania nie przekonasz się nie zobaczysz
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Najpierw grzecznie poproszono mnie o wypelnienie wniosku.Pozniej byla rozmowa, profesjonalna ale bezstresowa. Przedstawiono mi warunki pracy,bardzo szczegolowo,wszystkie plusy i minusy.Po dwoch dniach juz pracowalem.
Pytania: Nie bylo takich
zdjecie uzytkownika
ona - 2015-05-20 11:52:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Karolina - 2015-05-11 20:13:50]:
Pracuję w Action ładnych kilka miesięcy. Praca lekka,warunki dobre, wystarczy przychodzić do pracy.Godz różnie raz więcej raz mniej, ale przynajmiej praca stała. Wypłata na czas, warunki na domkach całkiem dobre, może drogo ale zawsze można iść na prywatne. Zamierzam tu zostać do końca umowy. Kontakt z pracownikami ok chociaż czesto zapominają o drobnych sprawach,ale babki z biura sa konktretne i wiedza jak ci pomóc. zreszta w biurze bywam bardzo rzadko bo nie ma problemów. Wszyscy co narzekaja przyjechali tu sobie pobimbać, popić, zjarać się i przychodzić nieprzytomnym do pracy a póżniej krzywda, bo ich zwolnili jakie te biuro jest okrutne... Ja nie narzekam, bywało dużo gorzej a tu jest miód malina!
zdjecie uzytkownika
ona - 2015-05-20 11:53:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Karolina - 2015-05-11 20:13:50]:
Pracuję w Action ładnych kilka miesięcy. Praca lekka,warunki dobre, wystarczy przychodzić do pracy.Godz różnie raz więcej raz mniej, ale przynajmiej praca stała. Wypłata na czas, warunki na domkach całkiem dobre, może drogo ale zawsze można iść na prywatne. Zamierzam tu zostać do końca umowy. Kontakt z pracownikami ok chociaż czesto zapominają o drobnych sprawach,ale babki z biura sa konktretne i wiedza jak ci pomóc. zreszta w biurze bywam bardzo rzadko bo nie ma problemów. Wszyscy co narzekaja przyjechali tu sobie pobimbać, popić, zjarać się i przychodzić nieprzytomnym do pracy a póżniej krzywda, bo ich zwolnili jakie te biuro jest okrutne... Ja nie narzekam, bywało dużo gorzej a tu jest miód malina!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Van Koppen Van Eijk

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Van Koppen Van Eijk?
Zadaj pytanie
alert