Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Van Koppen Van Eijk

Pracowałeś w firmie Van Koppen Van Eijk i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
bumbumbum - 2014-06-23 21:27:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dwa miesiace dosyc cienzkiej pracy ale wyplata co tydzien na konto byla :))) i koordynator fajny koles :D
zdjecie uzytkownika
AIZOU - 2014-06-24 12:19:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem w Holandii drugi tydzień i jak na razie wszystko gra, póki co mogę polecić, jak coś złego wyjdzie w praniu to na pewno tutaj o tym napisze, pozdro!
zdjecie uzytkownika
miro - 2014-06-24 18:35:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie zgadzam się z Tobą, żadne posty ostatnio nie były kasowane. Dosyć uważnie śledzę to co dzieje się na tym forum
zdjecie uzytkownika
Kot - 2014-06-24 19:12:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ciekawe .. Jak sledzisz to moze Ty kasyjesz je? Napisalem post dzis i go juz nie ma. A teraz w tym momencie odpisujesz na nie istniejacy poost! ? Hehe nie badz smieszny.
zdjecie uzytkownika
bol - 2014-06-25 14:04:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hehe dobre
zdjecie uzytkownika
memcok - 2014-06-26 14:01:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pracowałem przez VKVE i wszystko było ok dopóki nie zatrudnili nowych koordynatorów. Którzy mają wy****** jaja na wszystko. Czy ty żyjesz czy nie żyjesz czy masz co włożyć do gara czy nie. Nie odbierają telefonów wogóle gubią twoje godziny gdzieś ciekawe gdzie :) Każdy nstępny solaris to kolejne nerwy i kolejne wydane pięniądze na telefony do bióra, czy na Help Desk gdzie i tak zostaniesz znalny bo wcisną ci jakiegoś kita a ty zap******* 7 dni w tygodniu za 100 euro. Zdecydowanie ODRADZAM pracować przez VKVE. LUDZIE UCZYĆ SIĘ JEZYKA DOPIERO PRZTJEŻDZAJCIE ZA GRANICĘ BO AJCENBIURA WAS WYRUCHAJĄ DO OSTATNIEGO EUROCENTA. Pozdrawiam bardzo gorąco Adama i Mariusza przyjdzie kiedyś na was czas bo ludzie nie wytrzymają :) ELO
zdjecie uzytkownika
Radom - 2014-07-05 17:37:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
biuro nie ogarnia pracy nie obchodzi ich wogóle nic a koordynator a zwłaszcza jeden (usunięte przez administratora)Nie odbiera telefonów i nic nie wie co sie dzieje z pracownikami (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
RENATTKA - 2014-07-15 13:56:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WITAM PO RAZ PIERWSZY POSTANOWIŁAM WYSTAWIĆ OPINIE.Z TEGO CO PRZESZŁAM I WIDZIAŁAM. PRACOWNIKOM BIURA I OGÓŁEM NIE MOŻNA NIC ZARZUCIĆ SA NAPRAWDĘ MILI. JEZELI CHODZI O PRACĘ W REJONIE HAGI ZARABIA SIĘ MYŚLE DOBRZE TAM MOŻE NIE BĘDZIESZ MIAŁ STAŁEJ PRACY ALE GODZINOWO MAJA LEPIEJ NIŻ CI Z AALSMER. W REONIE AALSMER WĘKSZOŚĆ PRAC PRZY KWIATACH. NA BUKIETACH NIE JEST ZA CIEKAWIE AKCJE JAK W OBOZIE PO 12 I WIECEJ DZIENNIE.NIKT NIE PYTA CIE O TO CZY DAJESZ RADE. WYMAGA SIE NORMY.DZIEWCZYNY PRZY STOLACH NARZEKAJĄ , BANDOWE KRZYCZĄ ;/ A PO AKCJACH SIEDZENIE I OCZKIWANIE NA JAKIKOLWIEK TELEFON I MASZ WRAZENIE ZE ZNIKNALES Z LISTY NIEKTORYCH PRACOWNIKOW BIURA.WYPŁATY OPÓŹNIONE, ZA KILOMETRY NIE ZWRACAJĄ, GODZINY SIE GUBIĄ ;D NAJWIEKSZY PROBLEM BIURA JEST TAKI ZE WIEKSZOŚĆ MIEJSC W FIRMACH JEST OBSTAWIONA STAŁYMI PRAWNIKAMI.DLATEGO OPINIE ZAWSZE BĘDĄ PODZIELONE. JEŻELI ZASTANAWIASZ SIE CZY JECHAĆ Z TEGO BIURA JAK NAJBARDZIEJ JEDŹ MOŻE BĘDZIESZ TY JEDNYM NA 1000 KTORE DOSTANIE STAŁĄ PRACE I POLECI KOMUŚ VAN KOPPENA :) POZDRAWIAM
zdjecie uzytkownika
Magda - 2014-08-08 22:18:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [KASIA - 2014-04-15 19:12:47]:
pracowalam pol roku i nie mam zastrzezen oprocz koordynatora P z bleiswijku ktory notorycznie nie odbieral tel ale na szczescie jest glowny nr
zdjecie uzytkownika
Seba - 2014-08-20 01:56:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje przy filetowaniu ryb od czerwca i póki co wrażenia jak najbardziej pozytywne, zastrzeżeń nie mam prawie żadnych i śmiało moge polecić te agencje
zdjecie uzytkownika
kro - 2014-09-03 12:46:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca na wózkach widłowych spoko, kasa też okej
zdjecie uzytkownika
Raven - 2014-09-05 12:10:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak tam jest z dowozem do pracy posiadają swoich kierowców?
zdjecie uzytkownika
miro - 2014-09-05 18:46:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, Chciałbym zapytać jak mogę dostać się do tej firmy. Kiedyś byłem na ich stronie i był formularz teraz zmienili ją i niestety nie da.. Macie może jakiś namiar. Z góry dzięki.
zdjecie uzytkownika
cardas - 2014-09-07 13:09:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Generalnie to oni starają sie zorganizować to tak żeby przynajmniej jedna osoba co 4 osobowej grupy miała prawo jazdy, wtedy dostaje sie slużbowy samochód i tak się dojeżdża do pracy
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-09-10 21:35:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam nie polecam tego biura jestem krótko ale to jest totalna porażka wypłaty śmiesznie małe za hotel i obowiązkowe jedzenie makabryczne sumy .ludzie przyjeżdzają siedzą na hotelu pracują po parę godzin kontakt z koordynatorem żaden ,jednym słowem totalna porażka to co mówią w polsce w beetsmie jest nieprawdą na miejscu okazuję się jaka to firma poprostu szkoda kasy na przyjazd utaj bo każdy przyjeżdża zarobić a nie utrzymywać hotel, ludzie nie jedzcie tutaj bo szkoda kasy na przyjazd a oferty są ciągle nowe a ludzie przyjeżdzają i nie pracują makabra poprostu szok.............................................
zdjecie uzytkownika
shara - 2014-09-19 19:12:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie ogarniam jak można dac sobą tak pomiatać i mieszkać w takim syfie brudzie gdzie grzyb... Sami dajecie się wy ruchać już w Polsce godzicie się na pracę gdzie nie ma zagwarantowanych godzin na papierze. To jest straszne tak upadlać się i dawać zarabiać nieuczciwym agencjom pośrednictwa pracy.
A po drugie dlaczego nic z tym nie robicie tylko wracacie do Polski z podkulonym ogonem ?
Takie rzeczy zgłasza się do odpowiednich instytucji , może zaczęły by te agencje znikać w końcu ,albo warunki poprawiać się gdyby były kontrole!
Ludzie nie dajcie sobą poniewierać i być białymi murzynami Europy Wschodniej !
zdjecie uzytkownika
zgłaszac takie firmy - 2014-09-20 23:09:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam..Popieram kolezanke co napisala post wyzej(shara),tez bylem przez ta firme zatrudniony i nigdy wiecej,szkoda ze tylko stracilem na busa,ale kto to wiedzial,ze tak bedzie,kazdy jedzie z mysla zeby zarobic,chyba co?.Te panie w tym biurze van koppen,maja takie podejscie do cb jak do smiecia,siedza sobie za biurkiem i zgrywaja nie wiadomo kogo,koles przyjezdza do biura,to gdybys sie nie zapytal po co tu jestes,to bys mogl tak stac caly dzien,bo wielkie panie zajete sa przed komputerem,zero usmiechu,zero pomocy,co to w ogole jest za podejscie do czlowieka,zeby polak na polaka tak jechal?,po tym wszystkim to odechcialo mi sie nawet o czyms z nimi gadac,a kazda jedna ktora tam siedzi w tym biurze tez musiala mieszkac na takim np hotelu w Wateringen i dobrze wie co sie dzieje,a teraz sie dostaly do takiego biura, to nawet ciezko pomoc w czym?!Rozumiem ze kazdy chce pracowac jak najlepiej i za godne pieniadze,no ale nie po to juz tam siedzicie za tym biurkiem zeby miec takie podejscie,a nie ze macie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to.Troche szacunku,bo na pewno nikt by nie chcial byc na takim miejscu gdzie jest wykorzystywany za byle [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a potem jeszcze pretensje bo to moja wina.Wroce jeszcze do momentu gdzie jak sie okazuje mialem mieszkac na innym miejscu ale oczywiscie pojechalem do hotelu,bo oczywiscie przyjechal nowy to dawaj go na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dla mnie to jakis budynek gdzie ponad 200 ludzi mieszka i koczuje za te euro,aby tylko zarobic na te utrzymanie.A zeby tam miec internet,to juz trzeba miec szczescie,jeden kabel na pare komputerow.przynajmniej w tym pokoju co bylem,ale pewnie reszta sie niczym nie rozni.Smieszne kary,pralki z tego co wiem to platne,masz takie urzadzenie,wrzucasz monete i patrzysz ktora pralki sa czy wolne,kuchnia wspolna,to juz porazka,w pokoju masz 2 lozka pietrowe,materace stare,zgniłe,jeden to mial plamy zolte,nie mysle nawet co ten materac przezyl,nie masz nawet gdzie walizek wlozyc,a gdzie tutaj sie rozpakowac,nawet umywalki nie ma w lazience i lustra,jak mozna w takim malym pokoju zmiescic 2 lozka pietrowe,lazienke,lodowke i do tego zlewozmywak wszystko razem i jedna szafka na 4 osoby no ludziee!!!,to osoby w wojsku czy w szpitalu,maja takie warunki ale nie czlowiek,ktory przyjezdza pracowac i placi za takie cos,duze pieniadze,np.masz placic w tym hotelu za obiad obowiazkowo z ktorego ci potracaja,poco mi obiad?,jak np.nie bedzie mi sie chcialo jesc to co,tez mi potracą?smiech na sali,Ten caly koles polak co tam,niewiem kim on jest w tym hotelu,bo caly dzien nie ma go i potem jak masz cos zalatwic,to do kogo sie zglaszac?,za co on ma placone,za scieme,czy za pomaganie ludziom w zalatwieniu spraw.Czlowiek przyjezdza pierwszy raz do hotelu i zeby sie pytac ludzi,gdzie mam isc do kogo itd.? bo kordynatora nie ma,porazka.Czy my zyjemy w czasach starozytnych,czy w XXI wieku i jeszcze placic za takie cos 90euro czy cos kolo tego za tydzien,czy wy ludzie nie widzicie tego i mieszkacie tylko tam ze macie na prawde ciezko w pl lub macie dlugi albo niewiem co jeszcze,przeciez takie cos trzeba to zglaszac i bede sie bral za takie rzeczy,zeby tak ludzi wykorzystywac.W pl agencje ci obiecuja a na miejscu wszystko jest o 180 stopni inne,a ta pani z tego biura Beetsma w Radomiu siedzi tylko zeby wciskac ludziom kit.O tym miejscu nie ma chyba co gadac.Ludzie nie dawajcie sie wykorzystywac a tym bardziej mieszkac na takich hotelach,bo to porazka,byc tak wykorzystywany,strach tam nawet cos zostawiac w pokoju,bo nie wiesz,czy zaraz czegos nie bedziesz mial,bo na hotelach rozni ludzie mieszkaja i nie znasz nikogo,takze odradzam te biuro i miejsca jak np. hotel.Nawet pokoju nie mozesz wynajac,bo niewiesz czy nie stracisz pracy,czy nie bedzieasz mial mniej roboty,bo masz mieszkac u nich i nie ma nic do gadania,bo maja z tego duze pieniadze,a nie patrza czy czlowiek ma godne warunki.Za takie pieniadze to mam o wiele lepsze warunki.pozdrawiam ludzi ktorzy dawaja tak jechac po sobie i mieszkaja na takich warunkach,no chyba ze co niektorzy maja znajomosci,to siedza i wala glupa ale to juz nie moj problem,niech sie cieszą,oby im tak kiedys nie bylo do smiechu i beda pracowac,na ludzi ktorzy,ktorzy przeszli takie cos i wtedy moze zrozumieja. Jakby ktos chcial na maila,to mam zdjecia porobione tego hotelu i sobie zobaczy jak tam na prawde jest
zdjecie uzytkownika
AM - 2014-09-22 11:47:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zgłaszac takie firmy - 2014-09-20 23:09:57]:
prześlij mi te zdjęcia na mail dzastin.87@o2.pl
zdjecie uzytkownika
wysylam do pracy znajomych - 2014-09-24 13:24:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [shara - 2014-09-19 19:12:13]:
Jestes cwaniak? To przyjdz do mnie osobiscie, zapraszam.
Zalosne jest to dla mnie jak dzieci neostrady wypisuja pierdoly o innych a sami nie maja odwagi powiedziec nic w oczy. Moze jestes za glupi zeby wyslac cie do pracy, hahahahaha.
zdjecie uzytkownika
Spisz z ojcem mongole - 2014-09-24 14:14:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [shara - 2014-09-19 19:12:13]:
Co galganie, odezwiesz sie osobiscie?
Czy kozaczysz na forum tylko? Mongole w morde ruuchany.
Czekam na kontakt z Twojej strony. Zobaczymy wtedy kto jest kozak.
Paluj sie.
zdjecie uzytkownika
XYZ - 2014-09-30 20:10:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Na Hotelu w Wateringen to koordynator (usunięte przez administratora) bierze łapówki od ludzi i robi przekręty jeszcze lepsze nawet koles mu zrobił filmik jak bierze łapówke jeszcze troche...
zdjecie uzytkownika
oszukany - 2014-10-07 20:15:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostrzeżenie dla wszystkich !
Nie wybierajcie się ! Dziś wróciłem z " ...." do kraju .
Zapewnionej pracy na miejscu jak się okazało wcale nie ma - niestety to oszustwo i sprawa trafi do sądu .
Poniosłem koszty przejazdu .
Pod " gabinetem " koordynatora tłum ludzi mało go nie zlinczowali , bo przyjechali chyba jak i ja utrzymywać hotel !
Wateringen de liersweg 15 hotel dla Polaków odizolowany od holenderskich mieszkanców oddzielony fosą .
Na parterze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Dosłownie dom publiczny - polskie panienki obsługują polaków i turków . Wyżej pokoje a w ok80% meliny . Piją i pija bo nie ma za co do polski wrocić . Piją za to co im wpadnie z pracy raz dwa razy w tygodniu .
To nie miejsce dla normalnych ludzi . Tam są w większości kryminaliści i prostytutki . Nie puszczajcie tam swoich bliskich bo zginą . Poczytajcie info w sieci ilu ludzi w tym hotelu zadźgali nożami ..
Włos się jeży jak to wspominam
zdjecie uzytkownika
oszukany - 2014-10-07 20:25:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [oszukany - 2014-10-07 20:15:42]:
i dodam jeszcze ,że pracowałem w innej agencji w Holandii 3 lata i takiego cyrku , meliniarstwa i prostytucji pod jednym dachem nie widziałem .
Te pozytywne opinie wyżej mnie zastanawiają jaki z was musi być margines skoro tak wam sie podobało ...hehee
zdjecie uzytkownika
oszukany - 2014-10-07 20:27:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [XYZ - 2014-09-30 20:10:41]:
zgadza się ! to prawda
zdjecie uzytkownika
dori - 2014-10-20 16:43:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
straszne opinie ! i zupelnie niezaslurzone ! jak dla mnie to nie ma co narzekac bo wszystko bylo tak jak trzeba !
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Van Koppen Van Eijk
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x