Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: Van Koppen & Van Eijk Projectservice B.V.

zdjecie uzytkownika
9ij - 2015-12-12 22:58:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@wicia nie od dziś wiadomo ze ile osob tyle opinii, nigdy nie jest tak że dogodzisz wszystkim, zawsze znajdzie sie ktos komu nie bedzie sie cos podobalo
zdjecie uzytkownika
SYLWEK - 2015-12-31 16:40:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam, żenada, na kontrakcie widnieją wypłaty tygodniowe,od stycznia wypłacają raz w miesiącu, nie poinformowano o tym pracowników, nie zapewniają godzin pracy,okradają pracowników za dni wolne, świąteczne, delegacje, stawki poniżej ludzkiej godności, pracowałem ponad rok.... wyszło mi bokiem.
zdjecie uzytkownika
tmi - 2016-01-03 15:27:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
faktycznie to co piszesz @SYLWEK to dosyć słabe, ale w sumie na jakim stanowisku pracowałeś? bo sporo rzeczy pozmieniało się teraz łącznie z zarządem.
zdjecie uzytkownika
Piotrek - 2016-01-11 00:04:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam firma van kopen van ejk to najgorsza firma nie wyplacaja naleznych godzin okradaja ludzi sciagaja po to by okradac biednych polakow ludzie siedza po 2 tygodnie bez roboty a jak dadza robote to po to by pobierac za hotel daja robote na dwa dni dni a 3 dni sie siedzi masakra jak nie chcecie zostac z niczym omijajcie ta firme z daleka kierowcy woza pracownikow nacpani zasypiaja za kierownica mowa o panu Alberciku oczywiscie
zdjecie uzytkownika
Elwis - 2016-01-11 01:23:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam ta firma to jedno wielkie dno przekonalam sie jesli nie wierzycie to wam napisze chodzi o zmiany w umowie nie zawiadomili nawet olewaja pracownikow i dodzwonic sie do nich nigdy nie mozna a jak sie dodzwonisz to maja pretensje wielkie i nic ich nie obchodzi tylko to ich obchodzi aby ludzi okradac i taka jest prawda
zdjecie uzytkownika
SYLWEK - 2016-01-11 01:29:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ta firma to zlodzieje i dojdzie w koncu do tego ze ktos im sie dobierze do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tym zlodziejom i przestana ludzi okradac bylem i do dzisiaj nie odzyskalem naleznych pieniedzy ! ! !
zdjecie uzytkownika
irek - 2016-01-11 23:29:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Elwis o co chodzi dokładnie z tymi zmianami w umowie, zainteresowałeś mnie. Skoro podpisuje się umowę, to jak firma może ją później zmienić, nie rozumiem.
zdjecie uzytkownika
Elwis83 - 2016-01-13 10:08:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam jestem w Holandii i wczoraj byłem w Firmie van-kopena w Bleiswijk albert van hartweg 13..........czy na szklarni beda warunki abym mógł pracowac prosze o porade tych co tam juz pracowali.pozdrawiam..przyjmowałmnie LOukasz!!!!
zdjecie uzytkownika
Ehh - 2016-01-13 13:06:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zmiana w umowie odnośnie wypłat raz w miesiącu powinni powiadomić minimum 6 tyg a tu co 2 tyg przed końcem roku i mówią a tak diametralnej zmianie ? KOGOŚ SUTY DRĄ ! ludzie maja opląty nie wspomnie o wyżywieniu itd. żeby zaliczę dostać trzeba przepracować 3 dni a potem Je*bna Ci takiego solarisa ze to nie mieści się w pale. Nie wiem co ludzie tam robią w tym Bleiswijku koordynatorzy to jedna wielka porażka (nie wszyscy)jedynie współczuje pani Malwinie ze musi pracować w tak beznadziejnym biurze.
zdjecie uzytkownika
mati - 2016-01-13 20:03:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Bardzo dużo zależy od pracodawcy pracowali ze mną ludzie z tego biura i tygodniówki mieli po 500 euro , a z kolei znam chłopaka który też pracował przez to biuro tylko u innego pracodawcy i musiał się prosić o swoje pieniądze.
Tak że największą robotę odgrywają pracodawcy ,choć i niektóre biura też swoje na sumieniu mają ,pracuję już w Holandii 4 lata ,z czego 2 lata przez van koopena i nie narzekam kasa jest dobra warunki też tak że POLECAM!!!
zdjecie uzytkownika
endriu - 2016-01-20 20:19:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To właśnie warto powiedzieć, że firma Van Koppen jedynie pośredniczy, nie ma całkowitego wpływu na docelowego pracodawcę, tak jak pisze @mati. Dlatego wstrzymajmy się z oskarżeniami.
zdjecie uzytkownika
Piotrek - 2016-01-24 00:47:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Firma van kopen van ejk to oszusci oszukali mnie pracowalem pol roku i nawet ubezpieczenia mi nie wyplacili z 2012 roku do tej pory nie wyplacili naleznych wyplat zlodziele oszusci lepiej siedziec w Polsce o suchym chlebie niz jechac i zostac z niczym nie polecam sciagaja ludzi i okradaja w bialy dzien duzo ludzi skierowalo sprawe do sadu!
zdjecie uzytkownika
krzys - 2016-01-24 19:08:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Beetsma w Gdańsku obiecuje stawki 125% za nadgodziny, 150% za soboty itd. Po przyjeździe okazuje się że pracujesz nawet w niedzielę za 100%. Mieliśmy mieszkać na domku, okazało się że wysłali nas na Hotel Wateringen na którym mieszka ok tysiąca osób. Gdy dotarlismy okazało się że nie mają pokoju dla nas, musieliśmy nocować w samochodzie! Na hotelu same ćpuny i alkoholicy, patologia na maxa. Nawet śmieszni koordynatorzy ćpają żeby coś załatwić to chcą kasę do kieszeni a jeden z nich nawet angielskiego nie zna nie mówiąc już o niderlandzkim. Pokoje totalny syf! Przymusowe obiady 25eu na tydzień, pokój 115eu i ubezp łącznie 150 eu kradną. Za 60,5godz dostałem 320euro! śmiech na sali. Kary za byle co.Najgorsze biuro na jakie trafiłem a pracuję w NL od trzech lat. Przestrzegam przed tym biurem w NL jak i Beetsmą w PL. Sciemniacze i naciągacze!
zdjecie uzytkownika
Pola - 2016-01-25 13:59:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Uwaga, uważajcie na tą pseudoagencję pracy - nikt nic nie wie, nikt nie potrafi odpowiedzieć na kilka prostych pytań, ludzie czekają na zaliczki których firma nie jest w stanie terminowo wypłacić- powiem tak - tak bardzo jeszcze nikt nigdy nie zrobił mnie w bambuko jak ta firma.
zdjecie uzytkownika
Sandra - 2016-02-02 21:25:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To ja Ci opowiem moją i mojego partnera krótką przygodę z Beetsma bo tak się zaczęło,już na samym początku rekrutacji zostaliśmy oszukani,ponieważ zostały przedstawione nam warunki zupełnie inne niż już na miejscu w VKVE ! Za mieszkanie mieliśmy płacić 1.06 euro za każdą przepracowaną godzinę do 40 godzin i maksymalnie miała to być kwora 80 euro! Na miejscu okazało się jednak,że płaci się 35 euro podstawy + 1,75 euro od każdej przepracowanej godziny!Mieszkaliśmy ze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i ćpunem z którym biuro nic nie robiło! Po tygodniu,gdzie zdążył się obłowić w żywność , papierosy i drobne pieniądze przenieśli nas na inne mieszkanie -okazało się iż trafiliśmy,,z deszczu pod rynnę"! Z pracą było różnie,właściwie na 4 tygodnie pobytu jeden przepracowałam cały gdzie przy 47 godzinach pracy dostałam jakieś ,,ochłapy " ! W pozostałych tygodniach nie zarobiłam nawet 50 euro przy pełnych trzech dniach pracy!!! Z kolei mój partner,pracując jeden dzień w szklarni dostał po 2 miesiącach wynagrodzenie za ten dzień,pomijając fakt że musieliśmy wykonać tysiące telefonów na infolinie w Hadze żeby udowodnić iż był tego dnia w pracy,ponieważ nie było go w systemie!(mają tam totalny bałagan,nic nikt nie wie) Jak się teraz okazało,wypłaty są miesięczne i na swoje urlopowe i wakacyjne musimy czekać ponad 6 tygodni...Ciekawe,czy opłacali nam ubezpieczenie skoro pobierali za to pieniążki-jestem w trakcie ustalania tego!Kwitując: NIE POLECAM przygody z tą firmą,chyba że satysfakcjonuje kogoś wynagrodzenie tygodniowe nie pozwalające nawet utrzymać się na miejscu, nie mówiąc już o chęci odłożenia czegoś bądż wysłania rodzinie ! Dla ludzi którzy borykają się z podjęciem decyzji wyjazdu przez tą firmą stanowczo ODRADZAM!!!
zdjecie uzytkownika
Oliczka - 2016-02-08 07:25:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A mati to chyba menager co??!! Bo jak pamietam to tak mial na imie menager vkve
zdjecie uzytkownika
Tom - 2016-02-08 16:07:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam ! ! ! nikomu nie polecam ! nienormalne biuro. Od 2 miesiecy nie dostaje żadnej wypłaty dzwonie co tydzień. Odpowiadają że nie mają specyfikacji. Sam musiałem dzwonić podawac swoje godziny pracy Jednym słowem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na kółkach. W dodatku śmieją się przez telefon z mojego problemu że od 2 miesiecy nie mam za co żyć . Zalać betonem to biuro. Obiecują gruszki na wierzbie a później okazuje się całkiem co innego . Osoby które pracują w biurze nie powinny zajmować się tą pracą. Pewnie pierwsi lepsi z łapanki bez szkoły. JESZCZE RAZ NIKOMU NIE POLECAM !! sektor ZWAG !
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-02-08 21:01:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja pracuje dla Van Koppena od pażdziernika...i powiem tak jak ktoś chce pracować to prace ma...czasami aż prosi sie o wolne...wypłaty sie zgadzaj...a warunki na domkach...zależy na kogo trafisz...ale źle nie jest
zdjecie uzytkownika
tak tu jest - 2016-02-10 07:39:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ostatnimi czasy małe zmiany w VKVE. Po 1 domki już nie wychodzą po 110 euro na tydzień (to była tragedia), tylko tańsze są stawki. Mi akurat warunki trafiły się jako takie jeśli chodzi o sam budynek (chociaż życie z trolami i syfiarzami to nic fajnego). Biuro... no cóż, koordynatorzy zostawiają wiele do życzenia. Dziesiątki telefonów z pewnymi sprawami, ich zapewnienia "już się dzieje, już załatwiamy" na nic... okazało sie jednak że "są równi i równiejsi" w tym biurze, ale olać to.

Chorobowe 2 tygodnie na anginę, nikt nie wysłał mnie do lekarza, nikt mi nie zapłacił, policzono mnie z hajsem na minus. Koordynator który się tą sprawą miał zająć jest mocno nieogarniający (chyba, ze ogarnia swoje "możliwości" i firmowymi nie za bardzo się interesuje), ciągle "jeździ do klienta", ciągle "ma ludzi w biurze", ciągle ma coś tam... ale wystarczył telefon od pewnego łebka z którym akurat robiłem i już wszystko było załatwiane od ręki.

Wypłaty aktualnie miesięczne, godziny pracy trafiły mi się stałe, więc na to nie narzekam, pieniądz jakiś wpada (chociaż "włączone" są wszystkie ulgi i nie ulgi, więc wygląda na koncie w miarę ładnie, a de facto np vakantiegeld(8%) dostaje się na bierząco z zabójczym dodatkiem na domek... 53 centy ;) Pojawiają się błędy z solarisami, co przy poprzednich "osiagnięciach koordynatora" trochę mnie martwi, jak typ miał problem z wyrównaniem 0,75 h do wypłaty, a co dopiero z podwójnym naliczeniem opłaty na domek i sprawą zaległego debetu.



Cóż...
zdjecie uzytkownika
iwona - 2016-02-10 12:20:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej , mam takie pytanie potzrebuje jarograf Panie z biura mowily ze jest na stronie od dawna, tylko ze ja juz nie pamietam jaka ta strona byla do tych salarisów itp , wiem tyle ze login to moje inicjały a haslo sofi , pomoże mi ktos i powie jak sie ta strona nazywa? :)
zdjecie uzytkownika
kama - 2016-02-15 12:17:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Duszek - 2015-09-19 13:12:39]:
sami [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i tyle mogę powiedzie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] maja na kółkach...bardziej niekompetentnych ludzi jak tam to nie widziałam...nie jedzcie tam bo przyjedziecie z niczym...zeby solaris sprawdzic trzeba iść do deena(hoorn) jeśli wiecie o co chodzi!!! Tylko ciemnogród tam pracuje!!!!
zdjecie uzytkownika
Rock - 2016-02-22 20:47:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej czy są tutaj jacyś pracownicy Van Koppen Van Eijk i powiedzą coś o typie pracy i warunkach? Jestem bardzo ciekaw kogo i do czego potrzebują, będe wdzięczny
zdjecie uzytkownika
nati - 2016-02-25 20:39:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wie ktos moze jaki jest okres wypowiedzenia zeby nie dostac kary ? o ile takowa jest ?.. dziekuje
zdjecie uzytkownika
Omen - 2016-02-26 20:42:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nie polecam tej agencji.to sa najwieksi zlodzieje na calym swiecie.jednym slowem jebane szmaty
zdjecie uzytkownika
Tesmi - 2016-02-26 21:02:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rysiu bd biedny jak szmata.nich bd wiedzial ze go wywioze do lasu.
zdjecie uzytkownika
Ja - 2016-02-29 22:55:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Flexwerker
zdjecie uzytkownika
Ja - 2016-02-29 22:57:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wypowiedzenie możesz dać w każdej chwili
zdjecie uzytkownika
Ja - 2016-02-29 23:00:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kama co ty pierdol..solarisa sprawdzasz na stronie internetowej jak nie wiesz to nie mów głupot
zdjecie uzytkownika
11 - 2016-02-29 23:39:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
firma VAN KOPPEN & VAN EIJK to PIERDOLONE ZŁODZIEJE I OSZUŚCI jak nie chcecie chodzić po SADACH to omijać ta firmę DUZYM ŁUKIEM
zdjecie uzytkownika
Bunio - 2016-03-03 08:58:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Van koppen & van eijk to jedna wielka porażka. Pracuję tutaj już jakiś czas i zamierzam zmienić firmę bo to co tutaj się dzieje jest straszne. Pobierają 380 euro za mieszkania + prawie 100 ubezpieczenia. Jak masz 100 godzin miesięcznie to możesz skakać z radości. Ja pracuję na chłodni gdzie nie raz temperatura spada do 0 stopni. Dostaję 8,80 na godzinę, pracuję nocki, dniówki głównie w weekendy bez żadnych dodatków. W styczniu zmienili system wypłat z tygodniowych na miesięczne, zrobili to nie prawnie. Przyjeżdżając tutaj kilka miesięcy temu ludzie podpisywali umowy na wypłaty tygodniowe. Teraz nie dali nam nic do podpisania. Robią co chcą. Na domki często wpada kontrola z biura i wlepia ludziom kary po 50 euro + za np. nieumyty garnek. Traktuj ludzi jak śmieci. Szczególnie biuro w Bleiswijku zasługuje na lincz. Siedzą tam osoby niekompetentne, łaskę Ci robią, że odpowiedzą na Twoje pytanie. Nie raz ludzie siedzą po 2-3 tygodnie na domkach, proszą o pracę, a oni twierdzą, że pracy nie ma i tacy ludzie dostają solarisy na -500 euro. Później załatwią takiej osobie pracę na chłodni lub stroikach żeby zarobiła na domek i na minus. Ludzie dostają po 50 euro wypłat, a często się zdarza, że nie dostają nic. Ostrzegam Was przed tą firmą, szczególnie przed siedzibą w Bleiswijku, chociaż teraz wszędzie dzieję się to samo. Nie dajcie się nabrać na te piękne bajki, które opowiadają Wam Panie w polskich biurach. W van koppenie dorobisz się jedynie garba. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
lkalkla - 2016-03-04 08:22:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zgadzam sie z Bunio. Jezeli macie ochote popracowac za darmo to ta Agencja wam to gwarantuje:D VAN KOPPEN ZAPRASZA!!! Zobaczycie solarisa za caly mc ciezkiej pracy,okaze sie,ze nie wyplacili 50-60 h,dlaczego? Bo firma nie przyslala rozliczenia:) czyli 1,2,3,4 firma nie placi i Van koppen taki biedny... Prosze Was, ludzie stoja w kolejkach do wyjasnienia,nie sa to odosobnione wypadki. A jak powiesz KUR... ,bo juz nerwy Ci puszcza (tyrasz i nic z tego nie masz) to Ci powiedza,ze jestes niewychowany ,grzeczniej HAHA CO ZA KOBIETY. No,ale powszechnie wiadomo,ze kobiety pracujace w biurach to sie zadaja z kim??? Z turkami,holendrami,ale na pewno nie z biednymi Polakami. Mamy ogromna nadzieje,ze dostana nastepna kare i w koncu zamkna ta Agencje. Jednak do tego czasu beda kroic wszystkich,zeby te ostatnia kare zaplacic i takie sa realia. Ludzie mieszkajacy w Hadze ,tz na swoim nie pracujcie dla nich,bo na czynsz wam nie starczy-tak jak nam... Przykre to wszystko-polak polaka tak potrafi oszukac..
zdjecie uzytkownika
zarobiony - 2016-03-04 11:22:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Potwierdzam! Brak godzin, brak kompetencji, brak szacunku. Ostrzegam i nie polecam!
zdjecie uzytkownika
MAŁA - 2016-03-04 16:04:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
WITAM TEN VANKOPPEN EIJK TO JAKAS FIRMA KRZAK OBIECUJĄ KOKOSY A PÓŹNIEJ WYCHODZI INACZEJ PRACOWAŁAM TAM I SZCZEŻE ODRADZAM CIESZĘ SIĘ ZE OCKNEŁAM SIE JAK NAJSZYBCIEJ
zdjecie uzytkownika
Czarna - 2016-03-05 04:33:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szczerze zoatan w PL jak ci dobrze bo ją za 4 tyg pracy dostalam 300 e fajnie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
Michal - 2016-03-07 19:21:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
UWAZAJCIE !!!Wykasowali salarisy do 2014 roku bo brali nielegalnie pieniadze ETRUIL,oszukiwali na wakacyjnych pieniadzach,ludzie ida da sadu a administrator tej strony usowa moj wpis.Pewnie kolezka z ktorys koordynatorow.Administrator i tak ci to nic nie da bo ludzie o Tym wiedza,mozesz sobie usowac moje posty,pamietaj sa inne strony.Milego wlazenia!!!
zdjecie uzytkownika
rozczarowana - 2016-03-08 09:18:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ostrzegam wszystkich przed agencja Van Koppen! to oszusci i kretacze, nie wiem jak ta agencja moze w ogole legalnie funkcjonowac - brak godzin, nie wyplacanie calosci pieniedzy to ich chleb powszedni. komunikacja z nimi tez beznadziejna, jak czlowiek czegos potrzebuje to maja cie w d..., goraco ODRADZAM!!!! LUDZIE NIE DAJCIE SIE OSZUKAC
zdjecie uzytkownika
Rock - 2016-03-08 21:53:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A możesz tak dokładnie powiedziec dlaczego masz takie silnie negatywne opinie bo wiesz, powiedziec kilka słów to łatwo, ale prawda jest taka, że tu trzeba konkretów
zdjecie uzytkownika
gość - 2016-03-17 20:26:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, czy ktoś pracuje w firmie Jeurgens- produkcja ciastek. Proszę o opinie na temat tygodniowych godzin pracy i czy w ogóle mają pracę.
zdjecie uzytkownika
szajs - 2016-03-30 13:41:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
Po prostu firma i jej organizacja pracy to jedna wielka tragedia ! Nie wiedzą co gdzie i jak. Koordynatorzy się spóźniają, pół dnia czekasz na zakwaterowanie. Godziny pracy zmieniają Ci nagle, do tego koordynator się spóźnia i ma problem z dojazdem na miejsce !!! Jedna wielka tragedia. W pracy również, na parku rownież, a koordynatorzy ćpają i imprezują. NIE POLECAM, WRĘCZ ODRADZAM !!!
zdjecie uzytkownika
paulo1970 - 2016-04-04 15:05:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lkalkla - 2016-03-04 08:22:59]:
boze to co czytam to poraszka ale tak jest czlowiek jest tylko numerkiem i niczym wiecej
siadl mi kregoslup koordynator kazal mi sobie kupic masc to mi przejdzie a jak dzwonie do niego to odrzuca moje poloczenia czy od tego jest koordynator czy tak sie traktuje ludzi jak smieci to niesprawiedliwe szukam dobrego adwokata dosc tego oszustwa czy ktos zna kogos kto moze pomoc wreszcie zakonczyc ich mafie
zdjecie uzytkownika
serio - 2016-04-05 22:28:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [paulo1970 - 2016-04-04 15:05:20]:
Bierz adwokata ja juz mam i duzo osob wzielo
zdjecie uzytkownika
ww - 2016-04-06 08:08:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jaki czas pracowaliście i jaką mieliście umowę @paulo1970 bo jeśli był to krótki okres to nie wiem czy już możecie coś z góry przesądzać..przecież opiekę medyczną macie zapewnioną więc można było pofatygować się i wziąć zwolnienie
zdjecie uzytkownika
Monika - 2016-04-07 14:20:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo dobra agencja szczerze polecam , ja miałam dużo godzin ipracowałam w ogrodnictwie .

Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
niepatolog - 2016-04-21 15:24:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam, chyba że chcesz sobie pocpac, poimprezowac i codziennie pić do zgonu to ta firma jest dla Ciebie
zdjecie uzytkownika
SmokHolland - 2016-04-23 18:22:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To najgorsze biuro w Holandii. Okradają ludzi, nie płacą, w biurze pracują tylko debile. Trzymajcie się daleko od tego biura jak nie chcecie kłopotów. Okradli nas na dużo kasy. Porażka....
zdjecie uzytkownika
początkujący 123 - 2016-04-24 17:13:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, pracuje w vkve już tydzień, przepracowałem 20 godz, na umowie mam 7,20e/h od tego odejmują 95e tygodniowo za mieszkanie i ok 20 podatku (nie wiem jakiego) dojazdy są w miare ogarnięte, kontakt jest tragiczny, dzwoni sie do koordynatora i mówi o problemie i niby wszystko załatwi ale potem zapomina i sprawy stoją w miejscu, przekalkulowałem sobie zarobki i wychodzi mi tyle co bym zarobił w pl , za kródko pracuje żeby wyrazić swoją opinie ale już na starcie nie ciekawie sie zapowiada
zdjecie uzytkownika
sylwia - 2016-04-25 18:10:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam dziś do mnie dzwonili z ofertą pracy na sortowanie warzyw i owoców w Walwijk czy ktos tam pracuje lub pracował? proszę o opinię.
zdjecie uzytkownika
Grzesiu - 2016-05-02 09:17:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.
Pracowałem w tej firmie koło 9 miesięcy ,mieszkania to zależy gdzie się trafi jedne lepsze jedne gorsze i hotele dramat ,koordynatorzy jak się dzwoni do nich nie odbierają telefonów ,praca stała to tylko dla swoich a reszta jako skoczek 2-3 dni w tygodniu by się zarobiło na ubezpieczenie i domek a co tydzień nowi przyjeżdżają nie wiadomo po co ,jak ja zaczynałem to jeszcze były wypłaty co Tydzień nigdy się nie zgadzała wiecznie w poniedziałek trzeba zadzwonić i się prosić by korektę zrobili o ile się dodzwonisz te panie w biurze w hadze to jakieś głupie nigdy nic nie wiedzą jak coś u nich załatwiałem to jedna drugiej się pytała i tak nie wiedziały ,teraz są już wypłaty miesięczne to dopiero będą mieli pole do popis okradania nas z pieniędzy bo może ktoś się nie doliczy po miesiącu nie polecam jak ktoś chce zarobić 80-130 euro tygodniowo to śmiało
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: nie bylem na zadnej rekrutacji. moze kiedys bede
Pytania: niebylo
zdjecie uzytkownika
rafał - 2016-05-02 09:29:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.
Pracuje tu 3 tygodnie ,w każdym tygodniu pracuje 2-3 dni tylko cały czas ściągają ludzi a mało pracy maja wolem pokoje na hotelu i na domkach więc musza je zapełnić i te 2-3 dni jak chodzę do pracy to starczają na opłaty domku +ubezpieczenie i zostaje może na chleb z masłem ,koordynatorzy olewają ludzi szczególnie Łukasz ,albo nie odbiera telefonów ,albo ściemnia że załatwi sprawę a nie załatwia jak dzwonie w sprawię większej ilości godzin pracy to mówią ciesz się że w ogóle chodzisz bo inni tylko siedzą na domkach ,więc chyba jestem szczęściarzem ;D bo mogę zarobić im na domek i ubezpieczenie a tak na poważnie nie polecam nic się tu nie zarobi
zdjecie uzytkownika
ktos - 2016-05-03 13:20:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wrociłam z Holandii pracowałam w tej firmie i narzekać nie moge wyplaty na czas , wszystko sie zgadzało trzeba pilnować godzin i sobie zapisywać warunki na domku bylo spoko ale to tez zalezy gdzie sie trafi jak chcecie jechac to jedzcie przez biuro z poznania lub bydgoszczy . Pracować trzeba nie ma ściemy .

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Van Koppen & Van Eijk Projectservice B.V.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Van Koppen & Van Eijk Projectservice B.V.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert