Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Van Koppen Van Eijk

Pracowałeś w firmie Van Koppen Van Eijk i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pompa - 2015-03-13 17:45:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niezdziwil bym sie jak to pompa by napisala
zdjecie uzytkownika
Polonia - 2015-03-19 13:08:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pompa - 2015-03-13 17:45:02]:
Jak widzę w komentarzach, że większość oszczerców nie potrafi się nawet posługiwać rodzimym językiem, to o czym my tu w ogóle mówimy?
Wszędzie węszycie spisek i oczerniacie ludzi. Lepiej się poczuliście? Gratuluję! To teraz sami się przyznajcie z jakiej patologii pochodzicie, bo po waszych wpisać własnie to od razu o was widać. Zawsze mnie zastanawiało, że od patoli wyzywają innych ludzie, którzy sami mają sieczkę z mózgu.
Jak ktoś nie rozumie słowa "kaucja" za rower (co znaczy, że wam tą kasę zwrócą!!!) i ma żal, że rower nie miał przerzutek, to może niech wraca do szkoły, a jak się dokształci to może znajdzie sobie lepszą pracę. Każdy jest kowalem swego losu i mimo, że mi też nie było łatwo na początku i w różnych krajach próbowałem swojej szansy, to po mnie i po wielu moich znajomych (którzy są normalnymi, ciężko pracującycmi ludźmi) widać, że jak udowodnisz swoją wartość i umiesz język, to wszystko jest możliwe.
Ale co, jeżeli dla większości z piszących tu osób, jedyne wartości to schlać się, naćpać, zrobić rozpierduchę na domku/hotelu, a potem pretensje do wszystkich świętych i anonimowe wyzywanie ludzi z imienia i nazwiska?
Dam wam dobrą radę: Nie traktujcie wyjazdu do NL jako ostatnią szansę na normalność, bo pierwsze miesiące (nawet lata) na pewno będą ciężkie. Nie chcesz pracować? Nie jedź!
Oszczędź Polakom złej opinii. Bo ile wstydu normalni ludzie muszą się czasem najeść za rodaków, to aż boli.

A teraz czekam na hejty i wyzwiska w moją stronę :) No śmiało! Jesteś przecież anonimowy ;)
zdjecie uzytkownika
xdistract - 2015-03-21 18:50:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [złe wspomnienia - 2015-02-01 20:49:47]:
Witam wczoraj moj maz przyjechal z 3 letnim doswiadczeniem do pracy przez ta agencje pracy. Wrazenia negatywne zwiazane z ta agencja poniewaz warunki sa beznadziejne biora 0,60 cent za godzine liczac na miesiac to jest 450 euro za drzwi bez kluczy do pokoi , za pokoj 2 osobowy ktory ma wymiary 2×2 . Ktos jak ma jakies drogie rzeczy typu laptop aparat radze brac do pracy w kazdej chwili poprzedni mieszkaniec moze wejsc wyrobionym kluczem pozabierac rzeczy i jest problem. Praca moze i jest ale to co sie wyrabia na domkach to porazka. Bylismy z mezem w wielu domkach i niestety ten z tej agencji jest najgorszy.
zdjecie uzytkownika
POLACY - 2015-03-25 12:00:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Pompa - 2015-02-24 13:38:30]:
Każdy ma swoją prawdę i opisuje co go spotkało . Ale to jest praca na akord i nie ma czasu na myślenie tylko ciągłe tempo . Z wypłatami się spóźniają , kilometry to już ogólnie komedia , pytają ile samochód pali , czasem Cię zmuszają zabierać inne osoby swoim prywatnym samochodem . Wszystko zależy jak zna się język bo zawsze można zadzwonić do biura Holenderskiego . Ogólnie tu się zarobi tylko na przetrwanie , bo 1200 na miesiąc to nie jest rewelacja . Nie wspomnę o kosztach mieszkania , czy prywatne czy od firmy , ubezpieczenie i wyżywienie , czyli dużo nie zostaje , a jeszcze jak dojdzie niepełny wymiar godzin to współczuję wszystkim , bo jak niema pełnych godzin to może tak wyjść że jesteśmy winni jeszcze firmie za mieszkanie i ubezpieczenie . Pozdrawiam pracujących i walczcie o swoje prawa i nie dajcie się gnębić .Nie jesteśmy NIEWOLNIKAMI
zdjecie uzytkownika
Tu dużo prawdy jest - 2015-03-27 19:58:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przede wszystkim bardzo dużo kombinacji.mało informacji ludzie stawianie są w bardzo dziwnej sytuacji.Informacje nie są zgodne z umowa. Wiele spraw omawianych są po czasie. Niema organizacji i duży haos. Jeżeli dojezdzasz własnym samochodem nie masz zwracane za kilometry. Obsługa jest bardzo nieprofesjonalna. Stawka bardzo niska.
zdjecie uzytkownika
Ewka - 2015-03-27 20:23:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracując w firmie Van Kopen & Van Eijk nie masz żadnych praw i musisz siedzieć cicho , bo jak masz coś do powiedzenia to jesteś zwolniony . Ze wszystkim musisz się zgadzać . Umowy są dawne z dużym opóźnieniem . Kilometry za dojazd własnym samochodem nie są zwracane , lub w bardzo małej kwocie która nie pokrywa dojazdu . Wypłaty to spóźnienia .Trzeba pracować na akord i niema tu nic do gadania , korzystają z tego że człowiek ma złą sytuację i na wszystko się zgadza . Jak nie ma pracy to nie zapewniają 10 godzin pracy jak zapewniają w umowie , ale pobierają w tym czasie pieniądze za ubezpieczenie lub mieszkanie jak tak można nazwać . A polscy Operatorzy którzy nas pilnują i maja podkręcać tepo to chyba zapomnieli że my nie jesteśmy w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a oni to nie są kapo . Więc może zjednoczcie się i zróbcie coś z tym , bo inne narodowości Turcy , Marokanie , lub Rosjanie nie pozwalają sobie na takie traktowanie . Nie prześcigajcie się w tym kto więcej zrobi i nie podkręcajcie normy bo i tak więcej nie zarabiacie . Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
mloda23 - 2015-03-27 20:30:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niech biuro cos zrobi z hotelem w wateringen za chate duzo odciagaja pomimo ze ostatnio telewizje wylaczyli i jest polonia, kolejna rzecz puka ktos kluczem krzykniesz moment a tu wchodzi koordynator nawet jak jest sie nago masakra obiady rewelacyjne nie sa dowiaduja sie ludzie w poniedzialek ze cos w poprzednim tyg co bylo na obiad bylo po terminie.
zdjecie uzytkownika
temat o operatorach - 2015-03-27 20:33:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jedna z pań w pracy nazywa się operatorem. Ale tylko do poganiania bo uzyskać informacji od Niej nie można. Przedewszystkim trafiamy na różnych ludzi. A nie zawsze jesteśmy przez nich dobrze traktowani przede wszystkim zapominamy kim jesteśmy. Praca porównywalna jest do getta i nie martwimy się co o nas pomyślą ludzie czy nasze zachowanie jest zgodne z prawem i sumieniem niema skrupułów. Jak Polak polaka poganiania za marne grosze podpuszcza są odgórnie. A tak naprawdę niezgodnie z prawem nawet nie są tego świadomi. Dużo można pisać na temat polskich pograniaczy i tak zapominają w obcym kraju kim są pieniądz mały ale rządzi przykre ale prawdziwe.
zdjecie uzytkownika
WakaMakaFooo - 2015-03-27 23:39:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
VKVE jest to jedna z najbardziej ogarniętych firm w Holandii, zasady są wszędzie, jak również śmieszne kaucje i kary za byle co. Nie wiem po co wypowiadają się tu ludzie negatywnie nastawieni, by oczernić firmę, w której jej nie wyszło "bo coś tam" Pracuje w tej firmie długo, jestem z niej zadowolona, i po przerwie chętnie do niej wróciłam. Nie miałam przyjemności poznać innych koordynatorów, poza Pompą. Każdy problem stara się rozwiązać automatycznie, więc nie rozumie wypisywanych oszczerstw na jej temat i reszty pracowników z oddziału Zwaagdijk. Niech nikt nie liczy na to, że jak się kogoś nie szanuje to on będzie szanowany. Co do domków, to nie trafiłam na domek, w którym by mi się coś zgubiło. Klucze do pokoi również są, nie wszędzie, ale w większości domków. Jestem na wiekówce i jestem zadowolona z tej firmy na MaXA. Nigdy nie warto czytać forum. "Kto nie ryzykuje ten nie ma". Warto się przejechać samemu i sprawdzić. Pozdrawiam wszystkich "Dupowłazów", którzy dają pozytywne opinie, które są prawdą.
zdjecie uzytkownika
Bigg Boss2 - 2015-03-29 11:47:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [WakaMakaFooo - 2015-03-27 23:39:34]:
Po pierwsze kary sa nieleglne. Po drugie jesteś za mloda żeby cos zrozumieć co się dzieje wVKVE a po trzecie pewnie robisz koordynatorom loda żeby się wybic.
zdjecie uzytkownika
anty papa - 2015-03-29 20:17:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tu dużo prawdy jest - 2015-03-27 19:58:33]:
pąpa podobno facetem byla zreszta tak tez wyglada ochydne zzzzwierze trans
zdjecie uzytkownika
PIOTREK - 2015-03-29 20:27:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-09-10 21:35:23]:
i dostNIESZ NA BANK KARE ZA USZKODZONY SAMOCHUD LUB BRUDNY COS WYMYSLA ZEBY KARE DAC TAK SIE ODWDZIECZAJA KIEROWCA UWAZAJCIE NA TO BIURO A KARY DO ADWOKATOW ZGLASZAJCIE BO WSZYSTKJE KARY SA NIELEGALNE W HOLANDI I SA SCIGANE
zdjecie uzytkownika
Kaśka - 2015-03-30 13:56:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ,
chciałabym się podzielić z Wami opinia na temat firmy VkVe.
Otóż osobiście nie mam nic do zarzucenia tej agencji , dwa razy wyjeżdżałam przez nich i za każdym razem było ok. Pierwszy raz pracowałam przy sortowaniu warzyw i owoców. Z godzinami było różnie raz dobrze ,raz gorzej.. Mieszkania od nich nie polecam chyba ze na start. Jak ktos jest ogarniety to poszuka swojego mieszkania lub pokoju :) Prawde jest taka ze duzo osob wyjezdza aby wlasnie poimprezowac , najarac sie a do roboty dwie lewe... zalezy jak sie trafi.. Ja nigdy nie narzekalam na ta firme zawsze jak mi zalatwili prace to mialam ladne godz. Jak chcesz pracowac -pracujesz.
zdjecie uzytkownika
ANA - 2015-04-06 13:45:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CZY KTOS PRACOWAŁ Z WAS JAKO W ACTIONIE PRZY ZAMOWIENIACH CHYBA JAKO SPEAKER?WIEKTOS COS?
zdjecie uzytkownika
Rafał - 2015-04-09 19:28:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, czytam komentarze niektorych osób i nima wierze w to co czytam, pracowalem wraz z dziewczyną na Actionie przez 9 miesiecy i ani ona drobna osoba ani ja nie narzekalismy ze praca jest ciezka bo mamy porownanie i wiemy co to naprawde ciezka praca, a jak ktos chcialby w pracy usiąść i siedziec i radze wrocic do szkoly i zaczac sie uczyc znalezc prace w biurze, co do godz zawsze mielismy powyzej 35 godz owszem sa dwa miesiace gdzie tej pracy jest mniej ale tak jak w kazdej firmie taki okres trzeba przezyc, domki sa w dobrym stanie a jak komus nie odpowiada zawsze mozna wynajac prywatne i nie ma problemu, Patrycja Pompa zawsze mamy z nią dobry kontakt wszystko mozna z nia zalatwic panie w biurze rowniez sa mile i pomocne, nie mam zastrzezen, pracowalismy rowniez przez biuro w roosendalu i moge powiedzieć ze wszystko bylo ok, po moim pobycie w holandii i pracy przez rozne biura dzis moge smialo polecic vk&ve, czekam obecnie az bd mogl wrocic na Actiona i dalej wspolpracowac z vk& ve, a tym co pisza tu takie komentarze niech lepiej sie zastanowia czy na pewno chca pracowac fizycznie bo moze jednak warto pomyslec o dalszym ksztalceniu lub pracy w polsce
zdjecie uzytkownika
malwina - 2015-04-09 19:45:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozytywne odczucia co do wspolpracy z ta firma, praca na actionie lekka,ludzi ktorzy pisza ze to getto czy cos w tym stylu zapraszam na magazyny alberta w de meern, kontakt z paniami z biura bardzo fajny, najlepsze biuro w jakim pracowalam, tyle na ten temat, zycze milej pracy
zdjecie uzytkownika
ONA - 2015-04-10 17:13:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co za niewyplacalna agencja!!ludzie odradzam!!! trzeba byc mega zdesperowanym!!Porazka!!
zdjecie uzytkownika
lysy - 2015-04-10 22:33:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anty papa - 2015-03-29 20:17:54]:
dziewczyna pisze ze jest pod opieka Pani Patrycji i ze jest zadowolona a twoja reakcja to,,ze pewnie robi jej loda'' zal mi ciebie stary....
zdjecie uzytkownika
bengaaaa - 2015-04-11 14:20:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jaki jest okres wypowiedzenia umowy ze strony pracownika
zdjecie uzytkownika
wiwi - 2015-04-11 15:19:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WItam, ja rowniez nie polecam tego biura . zadzwonili do mnie ze od poniedzialku mam stawic sie w okreslonym miejscu by podpisac kontrakt, a okazalo sie ze wlascicielka nie miala pojecia ze mam zaczac u niej prace.
dodam rowniez ze zrezygnowalam z wczesniejszej pracy gdyz oferta Van k. BYLA BARDZIEJ OPLACALNA, NIESTETY ZOSTALAM Z REKA W NOCNIKU. po tyg zadzwonila do mnie znowu Pani ze zaszla pomylka i ze zaczne prace na 100% od nastepnego poniedzialku. grzecznie podziekowalam bo z idiotami nie warto wspolpracowac.
zdjecie uzytkownika
Ona - 2015-04-12 14:31:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wiwi - 2015-04-11 15:19:30]:
Mialam podobna sytuacje ciagneli mnie wraz z mezem na roze do rozen natura okazalo sie ze jestesmy za niscy mimo ze mamy po 180 wzrostu,i dlugie doswiadczenie 2 tygodnie siedzielismy na domku ,pozniej trafilismy do Zwagdaijku i wypowiem sie ze totalna porazka jak ta AGENCJA!!!Rowniez potwierdzam ze nie jest wyplacalna!!!do tej pory nie mozemy wyegzekwowac wakacyjnzch!!!ktore sa zekomo po 9 tygodniach!!!
zdjecie uzytkownika
Ela - 2015-04-13 17:55:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziewczyny sie sprzedaja koordynatorowi. Nie bede wypisywac nazwisk, ale tak jest sama bylam świadkiem.
zdjecie uzytkownika
ooonnnaaa - 2015-04-16 15:33:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Michał - 2015-01-23 20:24:36]:
punkt 1- wiekówka nie od 7,25 brutto a 18 lat 6,60 -19 lat 6,90
punkt 3-111,80 za mieszkanie i mieszka się w 2,3 i 4 osoby na pokojach
punkt 10-jeśli chcesz to dobierasz godziny "urlopowe" lub bierzesz na urlopie a wakacyjne wypłacane do wypłaty lub na prywatnych mieszkaniach raz w roku.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Najpierw grzecznie poproszono mnie o wypelnienie wniosku.Pozniej byla rozmowa, profesjonalna ale bezstresowa. Przedstawiono mi warunki pracy,bardzo szczegolowo,wszystkie plusy i minusy.Po dwoch dniach juz pracowalem.
Pytania: Nie bylo takich
zdjecie uzytkownika
kozlowski to cwel - 2015-04-19 10:52:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ooonnnaaa - 2015-04-16 15:33:30]:
To jest akurat prawda na chotelu jest pokoj specjalny dla dziewczyn i tam odbywa sie rekrutacja w pupke w pupke a rano do pracy
zdjecie uzytkownika
tomi - 2015-04-22 13:30:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Rafał - 2015-04-09 19:28:17]:
bo byłes ich konfidentem łbie lub jesteś jednym z ich pracowników i na spotkaniach w Hadze w van koppen politykę firmy ci do głowy wbijają żeby okradać polskich roboli żerować na nich .kary im dawac za wszystko ich naliczac aby firma jak najwięcej miała hajsu.A może napiszesz o tych imprezach pracowników biur van koppen w hotelach popijawy orgie cpanie ,ostatnio byłó podobno super na statku pięcio gwiazdkowy hotel.A MY mieszkamy w tłoku po kilkanascie osób na domku ,syf, myszy,kary .kałcie po 180 euro za rower i co zatkało [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ty plugawa świnio
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Van Koppen Van Eijk
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Van Koppen Van Eijk?
Zadaj pytanie