Van Koppen & Van Eijk Projectservice B.V.

Den Haag

Opinie o Van Koppen & Van Eijk Projectservice B.V.

werft 2016-07-06 16:57:30
@zygu oczywiscie ze tak to wlasnie jest..zawsze bedzie sytuacja ze beda sprzeczne opinie bo jednym sie cos spodoba a innym juz na przyklad nie..takie zycie
Kieca 2016-07-10 21:27:56
robiliście przez tą agencje w Lidlu?
tmi 2016-07-10 21:28:05
Świetnie, że są tak wysoko na rynku, ale czy oferta stażu do multimedii i digitalu jest wciąż aktualna?
Malutka123 2016-07-12 14:39:09
Hej. Mam pytanie bo nie mogę zalogować się na stronie flexwerker.com. Co trzeba dokładnie wpisać w loginie i haśle próbuje na wszystkie sposoby ale nic z tego. I nie dostałam pieniędzy wakacyjnych do tej pory...
1
rr2 2016-07-12 18:45:28
@tmi hmm wydaje mj sien ze nie poniewaz tutaj na gowork juz nie jest aktualna chyba ze na ich stronie
Ggggg 2016-07-21 05:04:18
Ja też Nie dostałem babki w biurE zapewniały mnie i co
gość 2016-07-21 11:31:10
Widocznie na razie nikogo nie szukają @rr2, bo każdemu odpowiadają bieżące warunki jak i atmosfera w firmie. To dobry znak na to, że się dobrze u nich dzieje.
Marcin k 2016-07-21 13:19:44
Katastrofa w pełni znaczenia tego słowa!
5
boss 2016-07-21 13:23:17
A wiadomo jaka teraz panuje atmosfera w firmie @rr2? Podobno dbają o relacje między pracownikami. Dzięki
Kwiatuszek 2016-07-21 21:48:31
Lepiej omijaj tych złodziei ..
4
Fajnuk 2016-07-22 12:55:25
Van Koppen & Van Eijk Projectservice B.V. z tego co mi wiadomo bardzo dobrze płacą, czytam same pozytywy
Bolo 2016-07-22 21:18:52
Znowu wypłata i znowu się nie zgadza ,złodzieje ....
2
Bolo 2016-07-22 21:19:18
Znowu wypłata i znowu się nie zgadza ,złodzieje ....
3
Wic 2016-07-23 20:46:46
A ja słyszałem, że normalnie zatrudniają ludzi teraz?
Ada 2016-07-24 14:25:34
Pracowałam tyle lat bo jestem normalna i mam swoje lata ,przyjechałam tu pracować a nie na gościnne występy ,i szef czeka kiedy wrócę po przerwie którą mam dopiero po 5 latach pracy bo nie miał ze mną żadnych problemów ,mam zapewnione godziny i przyzwoitą wypłatę ,wiadomo narobić się czasami trzeba ale jest za to super wypłata.
zygm 2016-07-24 15:11:52
@Wic chyba nie ma teraz ofert pracy od nich. Chyba, że się mylę?
9ij 2016-07-31 21:41:40
@zygm chyba sie nie mylisz faktycznie nie ma teraz zandych ofert pracy od nich ale to przeciez nie wykluczone ze za jakis czas sie cos nie pojawi warto tez sledzic ich strone interentowa moze tam cos bedzie
Lidl w Harderwajku 2016-08-02 23:29:32
Słyszał ktos coś jak na lidlu jest w harderwajku?
Alek 2016-08-03 11:33:31
Gdzie można szukać ofert pracy wystawianych przez Van Koppen & Van Eijk Projectservice B.V.?Będę wdzięczny za info
1
OKOŃ 2016-08-03 21:44:29
Za to info to i ja będę bardzo wdzięczny
kora 2016-08-04 10:21:56
dzieciaki drogie, polecam wejść sobie na ich stronę internetową i tam jest zakładka "dołącz do VKVE", wystarczy kliknąć i wyświetlą się wam na liście bieżące rekrutacje, i muszę przyznać że obecnie jest ich całkiem sporo ale pewnie chętnych nie brakuje więc pospieszcie się
brombie 2016-08-04 11:24:39
Ja znalazlam oferty na ich stornie vkve.nl i na ich fejsie : van Koppen & van Eijk Zwaag. Tam maja oferty na Lidla albo do salatek. Wiem , ze teraz tez szukaja na wozek.
hej 2016-08-04 20:05:59
Najważniejsze, że atmosfera opiera się na przyjacielskich relacjach, w końcu to dobry znak, że się dobrze dzieeje.
Rock 2016-08-04 23:10:26
Van Koppen & Van Eijk Projectservice B.V. z tego co mi wiadomo ma wszystko na stronie internetowej i tam to jest
Nu 2016-08-14 22:42:18
Van Koppen & Van Eijk Projectservice B.V. z tego co mi wiadomo ma się coraz sensowniej i coraz lepiej
elo 2016-08-15 21:50:36
teraz chyba nie posiadaja ofert pracy wiec i konwersacja widzę, że nie toczy się jak wczesniej, jakbyscie poczytali wczesniejsze komentarze to podejrzewam,ze mielibyscie mniej wiecej zarys tego jak to wsyztsko ta wyglada...
Przystojny 2016-08-24 04:09:36
Vitelco. Zero organizacji. Na tym zakładzie pracują sami psychole. Dziki zachód; nie polecam tego zakładu.

Pozdrawiam!
gfhjk 2016-08-24 23:28:30
@ Przystojny - mówiąc że na zakładzie pracują sami pscyhole powiem szczerze nie wiele mi to mói- może podałbyś przykłąd konkretnych sytaucji, co ci nie pasuje w Van Koppen & Van Eijk Projectservice B.V.? i mnei jeszcze ciekawi jak sie tam zarabia ??
Daria 2016-09-06 20:39:28
Gfhjk z chęcią ci odpowiem na własnym przykładzie jak funkcjonuje cudowny Van Koppen. Wysyłają cię do Holandii, po przyjeździe minimum tydzień siedzisz na hotelu lub domku bez pracy (oczywiście płacąc za zakwaterowanie). Jak już ową pracę dostaniesz i nie będziesz liczyć wszystkich swoich godzin, bądź w 100% pewien że cię okradną. Albo odejmą ci godziny, albo stwierdzą że w jakieś dni nie było cię w robocie. Zawsze też mogą napisać złą stawkę godzinową. Gdy poprosisz o korektę, "specjalistki" z biura nie będą miały dla cie żadnej konkretnej informacji (bo one nic nie wiedzą, tylko tam ładnie wyglądają). Zadając pytanie uzyskasz inną odpowiedź od każdej z pań w biurze. Korektę jednego problemu będą przysyłać kilka razy i za każdym błędną, lub powiedzą że już się tym zajęli a w rzeczywistości o tobie zapomną. Koordynator będzie miał cię gdzieś i także nic o niczym wiedzieć nie będzie. Jak chodzi o samą wypłatę to jest miesięczna, ale od jednego okresu wypłat do drugiego będziesz dalej walczyć o korektę. Zawszę jest też opcja że dostaniesz umowę kilka tygodni po przyjeździe i na pierwszy okres z wypłatami wcale się nie załapiesz.
Korzystając z okazji. chcę podziękować administratorowi że usunięcie moich wcześniejszych opinii.
Pozdrawiam zainteresowanych firmą i gorąco NIE POLECAM!
2
9ij 2016-09-06 20:49:47
no wlansie tez mnie w sumie zastanawia to jak to faktycznie wygląda bo trochę m ie dziwia te opinie.
ona 2016-09-09 12:57:45
kto jedzie na ryby..pisać...czy warto..slyszalem ze w hotelach robotniczych nie można sobie obiadu zrobić.masz tylko czajnik.
Andzia 2016-09-09 13:02:40
Hej mam pytanie co do twojej odpowiedzi jak np ktoś pracuje np 2 tyg i już nie chce później pracować i rezygnuje to sa jakieś konsekwencje za to ??
Tg 2016-09-09 13:02:54
No ale przecież tak na prawdę to każdy może mieć swoje zdanie
nowa9999 2016-09-14 17:31:12
powiedzcie jak placa wyplaty bo tam sie wybieram ,ktorego wyplaty wyplacaja
tak 2016-09-15 12:46:02
Na pewno wypłata jest adekwatna do powierzanych obowiązków @nowa9999, bo nawet nie ma rotacji wśród pracowników.
MAŁY 2016-09-15 19:16:29
Agencja powinna się nazywać van [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] amp; van wał.
Biuro roosendaal to to totalna porazka. Robią takie walki ze szok. Szymon wielki och i ach a [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pomaga. Noszą się jakby rozumy wszystkich zjedli a tak naprawdę jeden glupszy od drugiego. Zastanawiam się do Ci ludzie robią w takiej firmie. Najgorsza firma ever przez jaka pracowałem. Mam nadzieję ze innym będzie lepiej jak już trafia do tego kurwidolka . Pozdrawiam
Rock 2016-09-15 20:51:05
No i to dobrze, że nie ma rotacji, znaczy pewna praca
Daria 2016-09-16 12:13:03
Zależy od umowy.
Jeżeli jest to praca tylko wakacyjna, to nie.
Ale jeśli nie podpisałeś jeszcze umowy a odjedziesz, miej świadomość tego że ci nie wypłacą za tą pracę. Najzwyczajniej w świecie cię okradną.
Rock 2016-09-16 13:55:40
Z tego co ja wiem, to jeśli chodzi o Van Koppen & Van Eijk Projectservice B.V. to zdecydowanie nie ma tam rotacji i masz rację - praca jest pewna, z tego co mi się wydaje, tylko problemem jest się tam dostać, ale jak ktoś ma kwafilikacje to sobie poradzi
Bryła 2016-09-17 21:52:31
Zamierzam wyjechać do pracy za pośrednictwem Van Koppen & Van Eijk . Czy koordynatorzy pomagają w załatwieniu numeru Sofii ? i t p ? czy Firma ma umowę z inną firma transportową ? Czy transport do np . Holandii we własnym zakresie , jakie są warunki mieszkalne ? Będę wdzieczny za rzetelną i przede wszystkim prawdziwą odpowiedz .
wicia 2016-09-18 12:22:21
Powinni @bryła bo gwarantują organizację wyjazdu w sumie raczej każda agencja powinna to ogarniać. Co do wyrabiania numerów itp. to na pewno sam też będziesz musiał latać z papierami to przygotuj się na to
Bryła 2016-09-19 07:49:23
Dziękuję
zygfryd 2016-09-19 10:27:25
Na pewno służą pomocą. Nawet jeśli sami tego nie są w stanie ogarnąć dla każdego pracownik,a to już na sto procent udzielą wszelkich informacji na temat tego, co trzeba zrobić, żeby sobie wszytko ogarnąć. Także nie ma się czym przejmować, bo to nie jest problem :)
Emil3101 2016-09-21 01:39:29
Nie polecam, ale tam spotkalem sie z dobrocia serca tylko jednej osoby pani bogusi, wielka kobieta dziekujemy jej bardzo za to ze jest tak dobrym czlowiekiem, a biuro cale do wyje.bania
Pracownik 2016-09-21 11:10:19
Cześć to co napisałeś jest w 100% prawda sam zastanawiałem się dlaczego jest pomyłka w stawce teraz mi to uświadomiłes ze to porostu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i oszuści trzeba coś z tym zrobić
tmi 2016-09-21 14:47:18
Chyba nie ma na razie żadnej oferty pracy @250, trzeba czekać.
Inka 2016-09-22 10:09:30
Gdzie pracowalas.ze taka super wyplate mialas...no i ile godzin bo to istotne. Nie sztuka zapierniczac za dwoch. Wazne ile na godzine i ze nie wracasz stale wieczorami do domu .
studentka 2016-09-22 10:30:28
hejka, jako studentka pracowalam 2 sezony przez ta firme i nigdy na nic nie narzekałam. jesli ktos ma checi do pracy to napewno ja bedzie miec i problem braku godzin sie rzwiaze.
studentka 2016-09-22 10:33:26
hejka, jako studentka pracowalam 2 sezony przez ta firme i nigdy na nic nie narzekałam. jesli ktos ma checi do pracy to napewno ja bedzie miec i problem braku godzin sie rzwiaze.
er 2016-09-22 12:03:56
Ja to i tak chętnie bym znalazł zatrudnienie u nich, bo sam posiadam odpowiednie doświadczenie w tym zakresie, a wypłata jest przynajmniej tutaj terminowa. Ale wiadomo jakie są średnie zarobki? Pozdrawiam
Zostaw swoją opinię o Van Koppen & Van Eijk Projectservice B.V. - Den Haag
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Van Koppen & Van Eijk Projectservice B.V.