Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Van Koppen Van Eijk

Pracowałeś w firmie Van Koppen Van Eijk i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
cala32 - 2014-11-22 11:12:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam w biurze pracuję już jakiś czas i niestety nie mogę napisać o Nich nic dobrego. Jest jeden koordynator na 400 ludzi, który w dodatku w pilnych sprawach nie jest w stanie odebrać telefonu. Generalnie warunki mieszkaniowe jakie zapewnia firma VKVE są żenujące i obrzydliwe brud smród i mogiła (niektóre domki, hotele itp.)oczywiście w porównaniu do innych firm za zakwaterowanie cotygodniowe biorą najwięcej. Transport do pracy ? JAk nie masz własnego auta najlepiej nie szykuj się do tego biura. Reasumując to biuro nie jest dobrym rozwiązaniem na dłuższy okres pracy.
zdjecie uzytkownika
mieszkaniec - 2014-11-26 15:14:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
nie polecam biura i hotelu.Aby coś załatwić z koordynatorem to najpierw trzeba mu dać min. 100 euro do tego dochodzą jego bezmózgie giermki Władki i inne tępe stworzenia nastrzykiwane sterydami. warunki tragiczne a gdy człowiek chce jechać na urlop dopiero gdy jest już w polsce okazuje się że nie wypłacą wakacyjnego bo nagle pojawiają się dziwne kaucje o czystość auta i pokoju mimo że podczas zdawania pojazdu nie było problemów. Mariusz idź lepiej z władkiem na solarium a nie okradasz ludzi
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-11-28 12:55:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to ja chyba w inenj firmie pracowalem... bo zadnych wiekszych zastrzezen nie mam. warunki faktycznie nie sa jakies super, ale tragedii zadnej nie ma. w ogole to przede wszystkim sa uczciwi i placa w terminie, jak pracowalem za posrednictwem innej agencji to mnie oszukali i musialem sie o zalegle pieniadze upominac miesiacami, tutaj tak nie ma
zdjecie uzytkownika
Apsik - 2014-11-29 03:09:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam VKVE to dla mnie biuro masowe koordynatorzy są niekurzy ok. Ale to kpiny jeżeli oni na poważne stanowisko zatrudniają 20-22 latka co nigdy nie miał kontaktu z ludźmi, a tylko mu znajomy załatwił znajomość. biuro jest wypłacalne. Ale zawsze jest zero szacunku dla mieszkańców domku za który się tygodniowo nawet płaci 100+ euro nie interesuje ich ze np. sufit się sypie czy ogrzewania nie ma i cieplej wody zastanówcie się nad wyborem tego biura bo możne pieniądze są ale nie żyj jak śmieć! pozwolę sobie zaoferować P&M dobra firma tylko miesięczne wypłaty. pozdrawiam APSIK!!! Ps. pewnie to czytają koordynatorzy to niech sobie moja ksywę przypomną bo nawet w głównym biurze mnie znają. pozdrawiam tez Wesley Sonneveld :)
zdjecie uzytkownika
ttt - 2014-12-08 15:26:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mam propozycje pracy przez to biuro jak oni placa nadgodziny czyli powyzej 38 godz i jak placa za sobote?Dzieki za info pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
seba - 2014-12-11 20:36:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
van koppen jest dobrym biurem, pracuje w nim juz ponad 2 lata, wyplata zawsze jest na czas i prace mam stala, codziennie w wymiarze ok 40h na tydz

jest jeden szkopol i zawsze tak uwazalem.. van koppen jest dobrym biurem pod warunkiem, ze masz swoje prywatne mieszkanie, z wszystkimi dodatkami i ulgami zarabia sie bardzo dobrze w porownaniu do innych agencji, ale na ich mieszkaniu, znam osoby co mieszkaja na ich chatkach juz nie ma faktycznie sielanki, tygodniowo zarabiaja ok 120 euro mniej ode mnie, wszystko to0 roznica mieszkania za ktore mi nie zabieraja a im tak, polecilbym ta agencje ale tylko pod warunkiem, ze mieszkasz w Holandii, nie dorobisz sie przyjezdzajac i mieszkajac u nich.
zdjecie uzytkownika
seba - 2014-12-11 20:38:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [seba - 2014-12-11 20:36:39]:
125% nadgodzina, soboty nie wiem, pracuje od pn do pt
zdjecie uzytkownika
adamdaniel - 2014-12-22 22:09:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie. Jak sytuacja wygląda? Bo widzę po opiniach ze cyrki przeolbrzymie. Gorzej. Podpisałem jakaś" umowę" w biurze. Pomijam fakt ze mialem jechac 4 grudnia. Juz gotowy do podróży dostałem telefon ze nie gwarantują mi ze będzie 100% praca. Jestem w takiej sytuacji że potrzebuje pracy i to bardzo. Najlepiej od pon do piątku . A tu czytam ze jest różnie z przewazaniem dni ze siedzisz na hotelu. I jeszcze fakt że na tym hotelu nie jest kolorowo... Wiec pytam wprost:

Czy na dzis są tam ludzie która pracują. Czy da sie tam cokolwiek odłożyć przy minimalnym wydawaniu. I czy praca jest nie w pojedyncze dni . Czy Np na szklarniach jest lepiej? Proszę o odpowiedz. Bo już jedną nogą chyba się wjeb... A żeby nie wpaść obydwoma proszę Was o odpowiedz na pytania.
zdjecie uzytkownika
taki jeden kolezka - 2014-12-31 17:26:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam potrzebuje opinie na temat szklarni w zevenhuzen,nie pamietam nazwy ale maja tam pomidory pod lampami<wybieram sie tam 12.01
zdjecie uzytkownika
buahaha - 2015-01-01 12:27:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie to jest biuro pracy a nie nieruchomosci to ze my polacy jestesmy sprawni inaczej to juz niczyja wina. Wiem ciezko przyjechac i wynajac mieszkanie ale te hotele sa przez was kiedys van koppen chcial tylko ludzi z prywatnych mieszkan, ale niestety firmy chca polakow a polacy przyjezdzac na gotowe. sofi zalatwia chate zalatwia do pracy zawioza slyszeliscie w polsce o takim czyms. takze zamiast pluc na koordynatorow ktorzy wszystko wam ogarniaja i po 8 godz sluchania o pralkach lodowkach sufitach maja was [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] po ludzku dosc, wcale sie nie dziwie. Jak ktos jest madry jest w stanie ogarnac sie po 3 miesiacach oderwac sie od hotelowych luksusow powodzenia
zdjecie uzytkownika
mała - 2015-01-06 14:50:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [AM - 2014-09-22 11:47:53]:
hej wyslij mi foty proszę lolek176@tlen.pl
zdjecie uzytkownika
kolezka - 2015-01-07 14:21:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam potrzebuje info na temat domku MOERKAPELLE OOGSTPAD 15,jakie warunki?ile osob tam mieszka?jak z lokalizacja?rowniez interesuje mnie opinia o szklarni z pomidorami C.G.VAN WINDEN B.V. ZEVENHUIZEN KNIBBELWEG 9,dzieki pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
pawel - 2015-01-08 22:05:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
oszusci i zlodzieje za rower ktury kosztuje 50 euro biora kaucie 180 euro kturej ci nieoddadza bo za kazda ryse na roweze dostaniesz kare za mieszkanie czym wiecej godzin pracujesz tym wiecej placisz max 105 euro na tydzien , jezdzilem ich autem przes 3 miesiace za darmo to dostalem kare za ryske ktura niewiadomo kto zrobil 350 euro domki przeludnine a ci co na bungalach mieszkaja to niemusza do zoo chodzic bo myszki i szczury tam lataja .niekturzy pracuja tam na ich wymyslone kary caly czas maja na solarisach minus ludzie zglaszajcie takie sprawy do WRO lub do adwokatow oni zadarmo takie sprawy prowadza bo dostaja dofinansowania od panstwa a kazdemu przy tak malych zarobkach daja dofinansowanie na 100 procent niedawajcie sie rodacy .pracowalem przez van kupe a akcion biuro zwagdijk koordynatorka to pijaczka patrycja papa i druga wredna baba to anka uwazajcie na nie .przyjechaly do holandi szukac leprzych dni i wykorzystuja rodakow jak sie da to naprawde sie dzieje pamietajcie otym ze holenderskie wladze wam pomoga
zdjecie uzytkownika
patrycja - 2015-01-09 17:34:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
pracowalam w tej firmie niepolecam czyba ze jestescie zdesperowani i lubicie byc traktowani jak nasi rodacy za czasow hitlera
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-01-18 16:47:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co powiecie na temat pracy przy pomidorach z Beetsma po ile godzin w tygodniu się pracuje na szklarni??,w jakich miastach maja szklarnie z pomidorami i jacy są kierownicy i ludzie na szklarni??,czy nie ma problemów z wypłacaniem pieniędzy??czy wypłacają wakacyjne jak się jedzie na urlop?W ile osób się mieszka w pokoju.Proszę o odpowiedz
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-01-20 20:11:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jestem w Holandii juz prawie 6 lat i caly czas parcuje przez firme van koppen. Nigdy nie mialam problemu z wyplata zawsze mam na czas... Ale duzo to zalezy od szklarni i szefa czy nie spoznia sie z przelaniem godzin. Mieszkam na domku firmowym ... I nie narzekam... Domek mam czysty... Nie ma zadnej patologii bo to chyba zalezy od tego jacy ludzie mieszkaja i jak o to dbaja. Zgadza sie ze na niektorych firmowkach jest masakra ale coz to nie jest wina koordynatorow bo oni tam nie mieszkaja ... Nie placi sie malo za pokoj ale przynajmniej nie musisz oszczedzac na cieple i wodzie i nie martwisz sie ze jak nie masz godzin to wyrzuca cie z mieszkania tylko szukaja innej pracy .. Ale ludziom sie nie dogodzi
zdjecie uzytkownika
adrian - 2015-01-21 11:20:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Te wszystkie negatywy to jest jakiś stek bzdur kompletny. :) Pracuję dla VKVE nie od dzisiaj i nie widzę powodów do narzekania. Warunki może nie urywają tyłka, ale do Holandii jechałem pracować a nie sobie bimbać... i za tę pracę dobrze mi płacą, więc czego chcieć więcej?
zdjecie uzytkownika
izaaa22 - 2015-01-21 15:37:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy moglibyscie podac mi namiary na te firme? a przy czym pracujecie?
zdjecie uzytkownika
izaaa22 - 2015-01-21 15:37:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy moglibyscie podac mi namiary na te firme? a przy czym pracujecie?
zdjecie uzytkownika
ddd - 2015-01-21 18:03:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A wile osób sie mieszka na pokoju? i czy jak się jedzie na urlop to wypłacają bez problemu wakacyjne
zdjecie uzytkownika
przyszły pracownik - 2015-01-22 13:56:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak płacą za soboty? 150% czy normalnie?
zdjecie uzytkownika
Michał - 2015-01-23 20:24:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć Wam:), chciałbym się z Wami podzielić moja opinia a przedstawie ją na podstawie kilkluletniego doświdaczenia, Van koppen van Eijk jest dosyć prężną firmą , ma dużo odziałów i współpracuje z wieloma firmami u których Państwo być może rozpoczną pracę, a teraz do rzeczy :)
1 Zarobki ( brutto)
do 23 lat stawka wiekowa ( od 7,25e do 8,75 e) , od 23 lat stawka podstawowa to 9.12 e , może się zwiekszyć w zależnosci od wykonywanej pracy.
2 Podwyżki
co 6 miesiecy o 6 centów, niestety opłata za mieszkanie zwiększa się wtedy o okolo 10 euro, w efekcie zarabiamy mniej a nie więcej, jak można by się spodziewac po podwyżce
3 Mieszkanie
Cena za mieszkanie to okolo 100 euro przy 40 godz , warunki w hotelach i domkach są znośne, zaś co się tyczy samego mieszkania: stosowane są nielegalne kary za niedostoswanie się do zasad ( w hotelach przeprowadzane są bez zapowiedzi kontrole , w których wcale nie musicie uczestniczyć) w pokojach mieszka się w dwie osoby.
3Praca
Przeróżne oferty pracy , niestety czasami bywa tak że są to projekty jedno lub dwudniowe, niekiedy miejsce pracy jest oddalone o okolo 150 km od domu, praca w weekendy nie zawsze jest wynagradzana.
4 koordynatorzy
niestety jest ich wziąż za mało i przez to nie odbieraja telefonów, czasami okazują brak szacunku do ludzi.
5 Transport
do 10 km w swoim zakresie ( możliwość wyporzyczenia nowego roweru za 180 e) , po wyżej 10 na każdy oddział przysługuje okolo 2 kierowców którzy zawsze zawiozą do pracy na czas niestety z powrotem bywa już gorzej. Bywa i tak że ludzie zosatają zmuszeni do jazdy powyżej 10 km rowerem, jeśli macie auto prywatne to biuro zwarca 19centów za km i 2 euro od osoby podróżujacej.
6 Auta firmowe
są to hundaie i 10 wyposażone w karty do tankowania ( limit 20 e tyg) reszta z wlasnej kieszeni.., w tej chwili jest cieżej dostać auto.
7 Nagłe wypadki lub zachorowania.
gdy wypadek ma miejsce w pracy nie macie co liczyć na wezwanie karetki, jesteście skazani na laske kierowcy który pózniej zawiezie was do szpitala ( czas dowiezienia do szpitala to srednio 1 ,5 godz od zgłoszenia . Gdy zachorujes musisz zgłoscic to na SoS , slyszałem że vkve kontroluje przez odwiedzanie osoby chore, po 2 dniach przysłóguje płatne chorobowe
8 Wypłacalność
wypłaty w środy i piątki , niektórzy narzekają że trzeba ciągle zabiegać o swoje , bywają pomyłki w wypłatach
9 Kary
Przeróżne kary, nie utrzymywanie porzadku w domu 20 e , zatrzaśniecie auta 50 e , palenie w aucie 50 , nie posprzatanie auta przy oddaniu 20 e, rysy na karoseri od 120 do 360 e , kary dotyczą też oddania roweru w zlym stanie.
10 Wakacyjne
jest odkladane i wyplacane na urlopie , za rok pracy okolo 150 godz , z tego vkve sciąga 42 procent podatku.
zdjecie uzytkownika
Magda - 2015-01-23 20:39:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Panie Michale ależ to nie ładnie z pana strony grać na 2 fronty.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: przywitala mnie pani wypelnilem formularz i kazali czekac na tel na drugi dzien zadzwonili do mnie i powiedzieli ze mnie chca,tak wygladal rozmowa.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
ast - 2015-01-23 21:41:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak wygląda praca przez ta agencje przy pomidorach,ile godzin tygodniowo ,czy jest ciężko i czy sie jezdzi samochodem do szklarni czy rowerem ? cz cały rok jest praca przy pomidorach?
zdjecie uzytkownika
ebp - 2015-01-28 19:23:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A ja chciałabym serdecznie podziekowac tej agencji za to, ze trzy tygodnie pracowalam bez umowy, a za ostatnie 4 tygodnie wspolpracy zostalam wynagrodzona kwota 41 euro :) do tego przyszlo nam uzerac sie z paniami w biurze, ktore dlugo nie wysylaly mi salarisa zeby na koniec podliczyc wszystko (oczywiscie na minus), zabrac sobie cala moja tygodniowke i zostawic mnie z kwota minus 90 euro. Bylo to bardzo owocna wspolpraca, ktora nie moze nie wyjsc na swiatlo dzienne w odpowiednich instytucjach w Holandii. Was tez zachecam do tego, aby udac sie do zwiazkow badz innych instytucji (jesli np mieszkacie w hotelu, macie obowiazkowe wyzywienie, za ktore placicie calkiem niezle kwoty, lub nie dostajecie wyplat a agencja wciaz nalicza wam prywatne kilometry-tyczy sie kierowcow). Pozdrawiam i zycze wszystkim jak najmniej TAKICH biur jak Van Koppen & Van Eik na swojej drodze :)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Van Koppen Van Eijk
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Van Koppen Van Eijk?
Zadaj pytanie
x