Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Van Koppen Van Eijk

Pracowałeś w firmie Van Koppen Van Eijk i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
izaaa22 - 2015-01-21 15:37:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy moglibyscie podac mi namiary na te firme? a przy czym pracujecie?
zdjecie uzytkownika
izaaa22 - 2015-01-21 15:37:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy moglibyscie podac mi namiary na te firme? a przy czym pracujecie?
zdjecie uzytkownika
ddd - 2015-01-21 18:03:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A wile osób sie mieszka na pokoju? i czy jak się jedzie na urlop to wypłacają bez problemu wakacyjne
zdjecie uzytkownika
przyszły pracownik - 2015-01-22 13:56:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak płacą za soboty? 150% czy normalnie?
zdjecie uzytkownika
Michał - 2015-01-23 20:24:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć Wam:), chciałbym się z Wami podzielić moja opinia a przedstawie ją na podstawie kilkluletniego doświdaczenia, Van koppen van Eijk jest dosyć prężną firmą , ma dużo odziałów i współpracuje z wieloma firmami u których Państwo być może rozpoczną pracę, a teraz do rzeczy :)
1 Zarobki ( brutto)
do 23 lat stawka wiekowa ( od 7,25e do 8,75 e) , od 23 lat stawka podstawowa to 9.12 e , może się zwiekszyć w zależnosci od wykonywanej pracy.
2 Podwyżki
co 6 miesiecy o 6 centów, niestety opłata za mieszkanie zwiększa się wtedy o okolo 10 euro, w efekcie zarabiamy mniej a nie więcej, jak można by się spodziewac po podwyżce
3 Mieszkanie
Cena za mieszkanie to okolo 100 euro przy 40 godz , warunki w hotelach i domkach są znośne, zaś co się tyczy samego mieszkania: stosowane są nielegalne kary za niedostoswanie się do zasad ( w hotelach przeprowadzane są bez zapowiedzi kontrole , w których wcale nie musicie uczestniczyć) w pokojach mieszka się w dwie osoby.
3Praca
Przeróżne oferty pracy , niestety czasami bywa tak że są to projekty jedno lub dwudniowe, niekiedy miejsce pracy jest oddalone o okolo 150 km od domu, praca w weekendy nie zawsze jest wynagradzana.
4 koordynatorzy
niestety jest ich wziąż za mało i przez to nie odbieraja telefonów, czasami okazują brak szacunku do ludzi.
5 Transport
do 10 km w swoim zakresie ( możliwość wyporzyczenia nowego roweru za 180 e) , po wyżej 10 na każdy oddział przysługuje okolo 2 kierowców którzy zawsze zawiozą do pracy na czas niestety z powrotem bywa już gorzej. Bywa i tak że ludzie zosatają zmuszeni do jazdy powyżej 10 km rowerem, jeśli macie auto prywatne to biuro zwarca 19centów za km i 2 euro od osoby podróżujacej.
6 Auta firmowe
są to hundaie i 10 wyposażone w karty do tankowania ( limit 20 e tyg) reszta z wlasnej kieszeni.., w tej chwili jest cieżej dostać auto.
7 Nagłe wypadki lub zachorowania.
gdy wypadek ma miejsce w pracy nie macie co liczyć na wezwanie karetki, jesteście skazani na laske kierowcy który pózniej zawiezie was do szpitala ( czas dowiezienia do szpitala to srednio 1 ,5 godz od zgłoszenia . Gdy zachorujes musisz zgłoscic to na SoS , slyszałem że vkve kontroluje przez odwiedzanie osoby chore, po 2 dniach przysłóguje płatne chorobowe
8 Wypłacalność
wypłaty w środy i piątki , niektórzy narzekają że trzeba ciągle zabiegać o swoje , bywają pomyłki w wypłatach
9 Kary
Przeróżne kary, nie utrzymywanie porzadku w domu 20 e , zatrzaśniecie auta 50 e , palenie w aucie 50 , nie posprzatanie auta przy oddaniu 20 e, rysy na karoseri od 120 do 360 e , kary dotyczą też oddania roweru w zlym stanie.
10 Wakacyjne
jest odkladane i wyplacane na urlopie , za rok pracy okolo 150 godz , z tego vkve sciąga 42 procent podatku.
zdjecie uzytkownika
Magda - 2015-01-23 20:39:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Panie Michale ależ to nie ładnie z pana strony grać na 2 fronty.
zdjecie uzytkownika
ast - 2015-01-23 21:41:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A jak wygląda praca przez ta agencje przy pomidorach,ile godzin tygodniowo ,czy jest ciężko i czy sie jezdzi samochodem do szklarni czy rowerem ? cz cały rok jest praca przy pomidorach?
zdjecie uzytkownika
ebp - 2015-01-28 19:23:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A ja chciałabym serdecznie podziekowac tej agencji za to, ze trzy tygodnie pracowalam bez umowy, a za ostatnie 4 tygodnie wspolpracy zostalam wynagrodzona kwota 41 euro :) do tego przyszlo nam uzerac sie z paniami w biurze, ktore dlugo nie wysylaly mi salarisa zeby na koniec podliczyc wszystko (oczywiscie na minus), zabrac sobie cala moja tygodniowke i zostawic mnie z kwota minus 90 euro. Bylo to bardzo owocna wspolpraca, ktora nie moze nie wyjsc na swiatlo dzienne w odpowiednich instytucjach w Holandii. Was tez zachecam do tego, aby udac sie do zwiazkow badz innych instytucji (jesli np mieszkacie w hotelu, macie obowiazkowe wyzywienie, za ktore placicie calkiem niezle kwoty, lub nie dostajecie wyplat a agencja wciaz nalicza wam prywatne kilometry-tyczy sie kierowcow). Pozdrawiam i zycze wszystkim jak najmniej TAKICH biur jak Van Koppen & Van Eik na swojej drodze :)
zdjecie uzytkownika
złe wspomnienia - 2015-02-01 20:49:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ostrzegam wszystkich przed wyjazdem przez to biuro.Inne informacje w polsce a w Holandii okazuje sie ,że nic nie wygląda tam kolorowo.Pada a dojazd rowerem ponad 9 km-bo do 10 jest rower,w Polsce mowia że 90 euro za mieszkanie a odciagaja ponad 2 euro za godzine przepracowana-za nore z łóżkiem pietrowym lub pokojem gdzie miesci sie tylko łózko i nawet toreb nie ma gdzie dac,koordynatorka to kłamca i krętacz.A rower to jak ukraina bez przerzutek-mimo ze wygląd jak nowa.Wiec uwazajcie co inne obiecuja a co inne jest-a na dokladke jedziez na pewna prace a okazuje sie ,że pomylka pracy nie ma i czekasz na hotelu wrrr,a na chatach to super będzie jak trafisz na normalnych ludzi bo za kazdym razem ćpuni-którzy bez trawki i alkocholu nie umią żyć,no i brak kasy po 2 tygodniach bo dokumenty z numerem konta zagineły w akcji-wiec powodzenia
zdjecie uzytkownika
Katarzyna - 2015-02-03 17:34:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Koordynator Zbyszek to parówa walona do gęby !
zdjecie uzytkownika
Gah - 2015-02-05 15:04:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ttt - 2014-12-08 15:26:11]:
125% nadgodzina powyżej 50 godzin jak masz. Do 50 100%....
zdjecie uzytkownika
popruszony - 2015-02-05 17:57:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
właśnie mam wyjechać na paprykę ...czy ktoś wie coś więcej ode mnie na ten temat....
zdjecie uzytkownika
Anders - 2015-02-14 23:22:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siedzę w Holandii już któryś raz dzięki VKVE i absolutnie nie rozumiem tych wszystkich negatywów, jak się pracuje sumiennie i jest uczciwym to człowiek nie ma żadnych problemów...
zdjecie uzytkownika
Troksa - 2015-02-17 22:32:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem tam pracownikiem od miesiąca, dokładniej to w Walentynki minął równo miesiac. Jestem dobrego zdania. Na początku byłam nie zdecydowana ale po chwili zastanowienia powiedziałam sobie że zaryzykować mogę. Stawka nie jest szałowa ale też nie jest źle. :) Fajna sprawa poznałam bardzo dużo ludzi, którzy naprawdę są super i bardzo dobrze się dogadujemy. Jesteś traktowany jak pracownik tzn. poważnie, nie jak jakiś niewolnik czy coś.
zdjecie uzytkownika
Pompa - 2015-02-24 13:33:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam po piewrwsze wszystkie wypowiedzi są wymieszane bo każdy oddział ma swoja historie i powienien miec wlasna załoaoną opinie.Ja wypowiem sie o odziale w Zwagdijk.Początek wszystko super pani Jolanta dosłownie wchodziła nam w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Praca w action pewne godziny pewna praca przez 3 miesiace (okres probny).Podpisanie umowy no i sie zaczeło.
1 tydzień zakwaterowanie na bungalach, czysta masakra grzyb pleśń dosłownie wszedzie nawet na materacach co wkrótce zamieszcze na YT
2-Po tygodniu przeprowadzka miała bym na chatke 4 km od pracy ,fajnie hehe ale no cóż wynieśli nas 30 km od Actiona.W środku turas i murzyn i oczy co my tu chcemy,przez 2 godziny dochodzenie ze mamy tu mieszczkac,masakra!!Warunki superZaczynaja sie problemy nie chca zwracac kilometrowek, i informacja ze za tydzien znow przeprowadzka ...OK ale co do czego przeprowadzka 9,8 km od pracy.Od razu sprzeciw bo przecież chcą nam wszystkim wcisnąc rowery za O MATKO 180 EURO, CZYLI 180 x 6 OSOB=1080 EURO BO AUTO DOPIERO OD 10.Nie ma kuuuur...chaty skad by van kopen woził ludzi,specjalne wynajmowanie chat przed magiczna 10km !!!!pozniej problemy bo ci sie rower przewrocił od wiatru i ryska jest i po kasie!!!Ogólnie szantaż albo tak albo do polski!! w biurze podpiszecie aneks ze jesli nie przepracujecie 3 miesiecy to 120 euro kary za szkolenie?? A taśmowa zwalaniaja w pierwszym miesiącu!!!!Na zakładzie actiona same podpierda....cze pierdniesz na dc1 a w akwarium juz to wiedza!!A na koniec koordynatorka cpunka co sie chwali z kim na imprezeie sie nie rzneła , co wchodzi se na domki i szpera po lodowkach za piwem!!!
zdjecie uzytkownika
Pompa - 2015-02-24 13:38:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
aha i zapomnialem dodac ze za chaty biora i mozecie nie wierzyc przy 40 godzinach 120 euro tygodniowo!!!!
zdjecie uzytkownika
Bydgoszczak - 2015-02-25 11:05:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam :) jakies opinie teraz na temat pracy w Holandii / warzywa ? ciekawi mnie opinia tylko szczerze bo chcialbym wyjechac a sie wacham :)
zdjecie uzytkownika
jjjj - 2015-02-25 11:59:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak wygląda praca w Beetsma w szklarniach przy zbiorze pomidora,ile jest godz tygodniowo,atmosfera itp.????????
i czy jest szansa wyjazdu w parze i zamieszkania razem
zdjecie uzytkownika
Bydgoszczak - 2015-02-25 13:06:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no własnie tez chcialbym wyjechac i czekam na jakakolwiek opinie :) tylko szczera bo widze ze tu same negatywy leca
zdjecie uzytkownika
pawelek - 2015-02-27 11:44:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pompa - 2015-02-24 13:33:07]:
tez pracowalem w zwaagdijk actionie van kupa to oszusci za wszystko kary za za rower kaucja 180 euro i napewno bedziecie mieli problem odzyskac kaucje a jak macie jakas ryske na tym czerwonym zlomie to po kasie pompa koordynasrorka juz sie oto postara zglaszajcie takie sprawy bo wszystkie kary sa nielegalne i beda musieli wam to oddac UWAGA NIEJEDZCIE TAM BO BEDZIECIE OSZUKANI
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-02-27 11:53:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pawelek - 2015-02-27 11:44:31]:
ja pracowalem tez w action caly czas zastraszanie zeby szybciej robic bo cie z roboty wyrzuca teraz czekam na wakacyjne 8 tygodni i caly czas dzwonie zeby to mi oddali to ostatnio mi powiedzieli ze niemaja pieniedzy .a co do rowerow kture daja to zaplacili zanie po 50 euro za sztuke to jest masakra jakie pieniadze oni biora od polakow za te rowery bez przezutek w kazdym sklepie za 40 euro kupice leprzy rowerek a pompa to faktycznie idiotka jest ze slaska z glebokiej patologi [po zawodowce a tu udaje wyksztalcona pijaczka i narkomanka.
zdjecie uzytkownika
gruby - 2015-02-27 11:58:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ebp - 2015-01-28 19:23:11]:
ty lbie jezeli piszesz ze to biuro jest ok to musiales byc wdupowlazem i konfidentem cwelu parowoooooooooooo
zdjecie uzytkownika
zanetka - 2015-02-27 12:06:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [adrian - 2015-01-21 11:20:16]:
ty klamco te negatywy to prawda bo pracowalam tam a teraz pracuje w bakker agenci pracy i wreszcie ulozylo mi sie zycie w nl a ty musisz byc jednym z zolnierzy koordynatorow to kapusiuuuuuu
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Jak zawsze wchodzenie w dup...a pozniej podpisywanie aneksow jak juz jestes w nl(zwykly szantaz bo jak nie podpiszesz to nie ma pracy)
Pytania: O gruszke i o pietruszke po prostu szukaja mlodych naiwnych najlepiej bez jezyka co beda robic za 700 euro miesiecznie
zdjecie uzytkownika
anka van kopen - 2015-02-27 13:45:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [adrian - 2015-01-21 11:20:16]:
ty [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] cwelu jestes pracownikiem administracji [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] niedojebje [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ci w ryj
zdjecie uzytkownika
karo - 2015-02-27 16:13:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie dziwie sie zlym opiniom o biurze w zwaagdijk ale mysle ze to wina praciwnikow, a dlaczego? Mieszkalam na bungalach w Berkhout (ja bylam z innego biura) gdzie mieszkali ludzie z van kopena i nie mowie ze wszystkie ich przyczepy ale wiekszosc, to byly codzienne imprezy, muzyka na ful itp nawet wlascicielka wezwala policje ale nie wiem dokladnie co tam sie stalo. bardzo czesto luszie sie zmieniali ale wcale sie nie dziwie. Opuscilam ten bungalo park w polowie listopada 2013
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Van Koppen Van Eijk
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Van Koppen Van Eijk?
Zadaj pytanie