logo Van Koppen & Van Eijk Projectservice B.V.

Van Koppen & Van Eijk Projectservice B.V.

Den Haag

Opinie o Van Koppen & Van Eijk Projectservice B.V.

tmi 2016-09-21 14:47
Chyba nie ma na razie żadnej oferty pracy @250, trzeba czekać.
Inka 2016-09-22 10:09
Gdzie pracowalas.ze taka super wyplate mialas...no i ile godzin bo to istotne. Nie sztuka zapierniczac za dwoch. Wazne ile na godzine i ze nie wracasz stale wieczorami do domu .
studentka 2016-09-22 10:30
hejka, jako studentka pracowalam 2 sezony przez ta firme i nigdy na nic nie narzekałam. jesli ktos ma checi do pracy to napewno ja bedzie miec i problem braku godzin sie rzwiaze.
studentka 2016-09-22 10:33
hejka, jako studentka pracowalam 2 sezony przez ta firme i nigdy na nic nie narzekałam. jesli ktos ma checi do pracy to napewno ja bedzie miec i problem braku godzin sie rzwiaze.
er 2016-09-22 12:03
Ja to i tak chętnie bym znalazł zatrudnienie u nich, bo sam posiadam odpowiednie doświadczenie w tym zakresie, a wypłata jest przynajmniej tutaj terminowa. Ale wiadomo jakie są średnie zarobki? Pozdrawiam
er 2016-09-28 14:54
Wiadomo czy niedługo będą szukać przedstawicieli regionalnych? Dobrz,e że normalnie sa prowizje do podstawy
tmi 2016-09-29 16:56
Widocznie nie pokazuje się u nich żadne ogłoszenie pracy @lechuuu, bo każdemu odpowiada bieżąca atmosfera w firmie jak i warunki pracy. W końcu wiedzą jak zadbać o stabilne zatrudnienie u nich. Dzięki.
Róża 2016-09-29 17:59
Najgorsza agencja do jakiej trafiłam . MASAKRA
17
er 2016-09-30 14:35
no skoro była to moze jeszcze sie cos pojawi od nich
tmi 2016-10-02 21:53
@mama no wiesz co jest caly czas aktualne tylko wisi tutaj od maja z tego co wiemduzym plusem jest to ze oferują tutaj dla swojego pracownika (usunięte przez administratora)i wynagrodzenie adekwatne do realizowanych zadań oraz niezbędne narzędzia pracy..
głupoty 2016-10-04 12:37
Dobrze, ze nie zagladalam na forum przed wyjazdem bo pewnie bym zrezygnowala!
Pojechalam na wakacje do pracy - wiadomo troszke sobie dorobic :D i musze przyznac ze przez 3 miesiace uzbierala mi sie calkiem niezla sumka. Warunki ok, nie jakies luksusy, ale w koncu pojechalismy do pracy, a nie na wakacje :)
tmi 2016-10-06 12:28
na stanowisko piekarza teraz wize ze firma caly czas poszukuje w miejscowości Morąg napisali w oglsozeniu ze wymagane doświadczenie w zawodzie lub ukończenie szkoły zawodowej kier. piekarz a nie wieci na jakie zarobki tutaj można u nich liczyc ? dzieki
er 2016-10-13 14:14
Wydaje mi się, że zarobki nie są złe, z tego co widać po ofertach pracy to ok 3 tys zawsze da sie zarobić, a też do tego dochodza premie - to wszystko zależy od danego stanowiska tak naparwdę i od tego jakie ma się założenia, a firma jest ogólnie dosyć znana z tego co widze.
Bywaitak 2016-10-15 11:28
Numer sofi @Bryla załatwiają z Tobą kierowcy z van koppena bez problemu nie biegasz nigdzie sam.Co do warunków mieszkaniowych jeżeli trafisz na domek jest ok ale jak na hotel to masakra obiady obowiązkowe potracają Ci za nie z pensji jakies 30€ tygodniowo które nie nadają się do spożycia są tak okropne,plus bycia na hotelu pokój 2-osobowy z łazienką i lodówką nic poza tym a i jeszcze jedna sprawa pralka odpłatna 1€ i suszarka 1€ bo prania nie ma gdzie suszyć.Na domku możesz sam gotować,pralka jest pokoje 2 i 3 osobowe jest super
elo 2016-10-16 14:19
Najważniejsze jest to by zapewniali stale godziny pracy, bo jedziesz po to by zarobic i tak wiekszosc dnia spedzasz poza domkiem w ktorym jestes zakwaterowany
bobi 2016-10-19 11:03
Oczekiwałem problemów, ale obylo sie bez nich. Nic przykrego mnie nie spotkalo. Bardzo mili ludzie, jestem zadowolony ze wspolplacy z ta firma
gość 2016-10-19 17:14
Wiesz co, wszyscy chyba wiemy że Van Koppen & Van Eijk Projectservice B.V. zatrudniają i z tym akurat nie powinno być problemu, co do ogłoszeń o które pytasz to musisz spróbować poszukać u nich na stronie internetowej, tam w zakładce Kariera powinny byc
IZA G. 2016-11-14 13:10
mnie transport załatwili pod sam domek w którym miałam mieszkać,numer sofi też załatwiała wtedy agencja i trwało to kilka dni.gdy ja tam byłam to jeszcze dawali po 50 euro zaliczki na zycie jeśli ktoś nie miał nr sofi albo pojawił sie jakis problem z kontem bankowym albo ktoś kto przyjechał do holandii całkiem bez grosza nawet na chleb.
Bylem widzialem i wiem 2016-11-15 22:01
Nie polecam bardzo zła organizacja (usunięte przez administratora)
13
Adi 2016-12-12 06:14
Wraz z dziewczyną przyjechaliśmy do nich do biura. Mnie wciskali na zmiany z popołudniowej na ranną. Gdzie miałem tylko 3-4 h snu. Spalili sytuację z samego początku. (usunięte przez administratora)Chodzi mi o odział z Weert. Nie Polecam!
4
Artur 2016-12-12 09:30
Bardzo dobra agencja pracy w porównaniu z tymi z którymi miałem do tej pory do czynienia. Niepochlebne - uwaga trudne słowo dla polskiej patologii - opinie na temat tej agencji są w dużej mierze zamieszczane przez nałogowych alkoholików i ćpunów oraz nierobów, którzy uważają, że do Holandii przyjeżdża się tylko i wyłącznie na melanż i nie potrafią sobie poradzić w najprostszej robocie gdzie wymagane jest 2+2=4
1
an_26 2017-01-12 13:48
ma ktoś numer może do tego biura ?
Niepewna 2017-01-27 16:46
Cześć Wszystkim.
Wyjeżdżam z chłopakiem w nd 29.01 przez Betssma do Van Koppen & Van Eijk na ogórki. mamy w tym doswiadczenie wiec jesli chodzi o prace to luz. Chciałabym się dowiedzieć czy ktoś z was mieszkał na domkach w Bleiswijk? I wie jak tam jest? A i jak oceniacie agencje vkve?
Będę wdzięczna za odpowiedzi.
Xxx 2017-02-28 08:45
Przestan ludziom kit wciskac chyba nigdy nie pracowalas na jhl
Xxx 2017-02-28 08:49
Szczerze nie polecam
6
Ador 2017-02-28 08:54
Swieta prawda ludzie uciekajcie od tej firmy
5
Gregory 2017-03-03 16:28
Działają bardzo sprawnie. Bardzo szybko usuwają złe opinie. Sam dodałem już kilka których nie ma. Polecam.
3
Poszukujacy 2017-03-23 22:36
Pracowal ktos w Tinte na pomidorach albo mieszkal tam ktos na zakwaterowaniu jakie warunki i wgl?prosze o opinie
IZA G. 2017-03-24 14:48
ja byłam w Holandii z tej agencji kilka lat temu i bez żadnego latania sami mi załatwili numer sofi i na początku dawali 50 euro zaliczki póki nie przyszedł pierwszy przelew. Wtedy agencja była ok ,kasa na czas i w ogóle.Ciekawe jak jest teraz w tej agencji .
witek666 2017-03-31 18:37
Enkhuizen czy ktos ma informacje o lokalizacji czy jest internet i czy maja tam hotel czy domki bo chce wyjechac
daniel 2017-03-31 19:02
Enkhuizen witam czy ktos tam pracowal na sortowaniu tulipanów jak z godzinami i mieszkaniem
Brak wolności słowa 2017-05-04 10:41
ten portal usuwa negatywne komentarze, niby wolność słowa a nie można się wypowiedzieć
2
Rozbawiony tym, co widzę 2017-05-04 10:50
Van Koppen -agencja niby zatrudnienia, która w rzeczywistość zajmuje się zawodowo wynajęciem pokoi w hotelu za wygórowane stawki , również wynajęciem zdewastowanych domków bez kluczy :)


4
Misio 2017-05-07 14:49
Po co zakladacie fora z opiniami skoro KASUJECIE komentarze. Zawiodłem się na tej stronie.
2
DAREK 2017-05-09 07:10
ZGADZA SIĘ NA HOTELU W HORNIE PŁACISZ A OBIADY 150 EURO MASZ W POKOJU CZUJKI NIEMOŻNA NIĆ GOTOWAC
Pepco 2017-05-11 01:17
Wybieram się jutro do miejscowości Zwaagdijk przez Beetsme gdzie pracodawcą ma być właśnie Van Koppen. Praca w jednym ze sklepów sieci Action. Ktoś coś?
ZIRYTOWANA 2017-05-12 22:59
Ja pracowałam na pakowni u Dukkera. Bardzo fajnie. Ludzie w porządku lecz najniższa stawka. Na szklarni masz wyższą stawkę, 9 coś jeśli chodzi Ci o zakken, lub knippen etc.
Nie jedź tam 2017-05-17 13:34
pracowałem, wiem, byłem, nie polecam nawet wrogowi, pseudo agencja- KRZAK KRZAK KRZAK
3
Polak 2017-05-20 06:58
Rodacy, stanowczo odradzam tą firmę! Trafiliśmy na ścinkę papryki. Mieszkamy w bungalo a miały być domki jak zapewniała pani w biurze pl.
Kary za wszystko a brak podstawowego wyposażenia. Praca ciężka, w biurze mówili że trzeba się dobrze starać by kogoś wywalili a tymczasem przyjechało 18 osób razem z nami a zostało 6!! W tym my bo nie mamy pieniędzy,y by gdziekolwiek się ruszyć i czekamy do końca miesiąca ponieważ wypłaty co miesiąc z tyg opóźnieniem. Zapomniał bym dodać nadgodziny słabo płatne za sobotę 135 % gdzie powinno być 150. ODRADZAM Rodacy! Są lepsze firmy
3
Wujek Dobra Rada 2017-05-24 14:13
To co napiszę dotyczy wszystkich agencji ,dlaczego nie żądacie umowy najmu lokalu w której to umowie powinno sie znaleźć : adres lokalu ,cena najmu ,wyposażenie (umeblowanie itp) a nawet ile osób bedzie zamieszkiwało w danym mieszkaniu -pokoju .Żaden holender nie najmie mieszkania bez umowy ,a wy sie zgadzacie wiec oni(agencje) robia was w ....... Sami jestescie sobie winni !
2
Podkarpacie na Papryce 2017-05-27 16:35
Witam, byłem i zobaczyłem!
Agencja sama w sobie wydaje się okej ale to tylko pozory. PO miesiącu pracy dostaliśmy wynagrodzenie na czas owszem, ALE oszukują na godzinach zamiast dostać 135 czy 150% w soboty to jebiesz jak parobek za 100%. Ponadto jeśli chodzi o normy to trzeba cisnąć mimo że nie jesteśmy leniami to odczuliśmy wysiłek fizyczny + mobbing gdzie na ''betonie'' pracuje typ co drze ryja na każdego co przyjechał nowy.
dużo błędów w dokumentach, bycie kierowcą odradzam, przez miesiąc pracy dostałem 0 euro ale kary za ""prywatne kilometry'' od razu. Jesli chodzi lokalizację "małe Auschwitz" do sklepu by się dostać trzeba autem bo na nogach zabronione, z czego naliczaja kary za przejechane kilometry. Ogólnie to śmiech na sali ławki puste!! Odradzamy!
2
Wujek Dobra Rada 2017-05-31 13:20
Na każdej umowie agencyjnej musisz mieć wpisane minmalne pensum godzin np. na tydzień lub miesiąc ,jesli nie ma takowych wpisanych to możesz pracować nawet 2h dziennie lub 1h na tydzien( uwaga- często oszuści z różnych agencji piszą tylko na umowach cały etat lub półetatu-to haczyk ) ! Jesli podpiszesz takowa umowę bez wpisanych godzin minimalnych to pózniej mozesz niezle się zdziwić jak przesiedzisz kontrakt na kwaterze a nie w fabryce ! Lepiej żądać umowy przesłanej np.emailem przed wyjazdem -po co narażać się na koszty zwiazane z podróżą itp , To samo dotyczy umów na mieszkania -trzeba nauczyć ich ( tych z agencji) aby zaczęli dbać także o swoich pracowników a nie tylko o klientów (czyli pracodawców), a tak- przyjeżdża taki gdzieś z małej wioski -kwaterują go w mieszkaniu po10 osób ( 3os w pokoju itp ) i jeszcze nie ma godzin do pracy .Po miesiącu czy dwóch zniechęcony rezygnuję -a na jego miejsce jest następny ,który znów podpisuje taka scieciowa umowe, i tak biznes sie kreci ale tylko dla agencji -NIE POZWALAJCIE NA TO ,ABY NAPYCHAC KIESZEŃ AGENCJOM JEŚLI NIE SPEŁNIAJĄ ELEMENTARNYCH WYMOGÓW DOTYCZĄCYCH PRACY ,PŁACY I ZAMIESZKANIA .
2
agaprz4637 2017-06-01 06:41
Mam podobne zdanie o Weert. Na początku dają ciała i to tak grubo a potem niby chcą wszystko odkręcać - jak małe dzieci . Albo jesteśmy dorośli i pracujemy rzetelnie albo do przedszkola bawić się klockami Biuro do wymiany gdyż myślą, że przyjeżdżają do nich imbecyle, którym można wszystko wmówić .
Sami pracują na taką opinię .
A jak cie wyślą na truskawki to lepiej zaraz szukać transportu do Polski . MASAKRA.
1
Omijać szeroko 2017-06-07 07:04
Nie nie nie i jeszcze raz NIE!!!!! Oszuści i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] domki zasyfiałe, kilka dni bez neta, jak masz samochód stawiasz na parkingu zdala od domku bez kamer i wszystko ręcznie musisz nosic z samochodu. Znam ludzi co 2 tygodnie siedzieli bez pracy (ja tydzień i wróciłem). Ps. ciekawe czy usuną ten post ???? NIEpozdrawiam tej "agencji"
2
Misiek Rysiek 2017-06-09 03:18
Jak oceniacie Ta firmę na dnich jade z paroma osobami tam.
Warto czy nie? Wyplacaja? domki jak ? Jadę z Kobietą wszystko wporzadku w takich kwestjach?
Czy lepiej siedziec w domu na pupeczce ;)
Pozdr
tk23 2017-06-09 16:47
witam jak widzisz opine sa rozne ,zalezy gdzie sie trafi roznie z godzinami bywa.ja pracowalam ponad 6 lat i nie mialam wiekszych problemow ale i firma gdzie pracowalam byla ok i szef dbal zeby wyplaty byly na czas i godziny sie zgadzaly.moja siastra z mezem tez przez to biuro pracuja i nie nazekaja .
Stefan 2017-06-14 18:58
Omijajcie tą agencję szerokim łukiem. Pracowałem półtorej roku do czasu gdy zaczęli oszukiwać na pieniądze. Ucinali godziny. Pracowałeś 9h dziennie to wpisywali Ci 8h 45 minut. 2-3 razy w tygodniu po 15 minut i w ciągu miesiąca ładne pieniądze Ci ukradną.
1
Młody123 2017-06-20 12:37
Firma wyplacalna, ja nie miałem problemów. Pracowac trzeba jak wszedzie
Nick 2017-06-20 22:35
Nie wypłacalni, oszukują na czym tylko się da , zdzierają kasę za mieszkanie taką ,że sam byś sobie coś wynajął na miejscu, nie zapewniają zatrudnienia, lecą na ilość, a później nie mają dla ciebie pracy, strata pieniędzy i czasu
1
VAN 2017-06-23 12:02
Prace dają byle jaka ,nie ta co napiszą w ogłoszeniu.Ciągle przenoszą na inne zakwaterowanie.Miejsca pracy są oddalone nawet o 100 km i potrzebujesz samochód służbowy żeby jeździć bo za prywatny nie zwracają pieniędzy za przebyte km.
Zostaw swoją opinię o Van Koppen & Van Eijk Projectservice B.V. - Den Haag
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Van Koppen & Van Eijk Projectservice B.V.