logo Van Koppen & Van Eijk Projectservice B.V.

Van Koppen & Van Eijk Projectservice B.V.

Den Haag

Opinie o Van Koppen & Van Eijk Projectservice B.V.

an_26 2017-01-12 13:48
ma ktoś numer może do tego biura ?
Niepewna 2017-01-27 16:46
Cześć Wszystkim.
Wyjeżdżam z chłopakiem w nd 29.01 przez Betssma do Van Koppen & Van Eijk na ogórki. mamy w tym doswiadczenie wiec jesli chodzi o prace to luz. Chciałabym się dowiedzieć czy ktoś z was mieszkał na domkach w Bleiswijk? I wie jak tam jest? A i jak oceniacie agencje vkve?
Będę wdzięczna za odpowiedzi.
Xxx 2017-02-28 08:45
Przestan ludziom kit wciskac chyba nigdy nie pracowalas na jhl
Xxx 2017-02-28 08:49
Szczerze nie polecam
7
Ador 2017-02-28 08:54
Swieta prawda ludzie uciekajcie od tej firmy
8
Gregory 2017-03-03 16:28
Działają bardzo sprawnie. Bardzo szybko usuwają złe opinie. Sam dodałem już kilka których nie ma. Polecam.
4
Poszukujacy 2017-03-23 22:36
Pracowal ktos w Tinte na pomidorach albo mieszkal tam ktos na zakwaterowaniu jakie warunki i wgl?prosze o opinie
IZA G. 2017-03-24 14:48
ja byłam w Holandii z tej agencji kilka lat temu i bez żadnego latania sami mi załatwili numer sofi i na początku dawali 50 euro zaliczki póki nie przyszedł pierwszy przelew. Wtedy agencja była ok ,kasa na czas i w ogóle.Ciekawe jak jest teraz w tej agencji .
witek666 2017-03-31 18:37
Enkhuizen czy ktos ma informacje o lokalizacji czy jest internet i czy maja tam hotel czy domki bo chce wyjechac
daniel 2017-03-31 19:02
Enkhuizen witam czy ktos tam pracowal na sortowaniu tulipanów jak z godzinami i mieszkaniem
Brak wolności słowa 2017-05-04 10:41
ten portal usuwa negatywne komentarze, niby wolność słowa a nie można się wypowiedzieć
3
Rozbawiony tym, co widzę 2017-05-04 10:50
Van Koppen -agencja niby zatrudnienia, która w rzeczywistość zajmuje się zawodowo wynajęciem pokoi w hotelu za wygórowane stawki , również wynajęciem zdewastowanych domków bez kluczy :)


6
Misio 2017-05-07 14:49
Po co zakladacie fora z opiniami skoro KASUJECIE komentarze. Zawiodłem się na tej stronie.
3
DAREK 2017-05-09 07:10
ZGADZA SIĘ NA HOTELU W HORNIE PŁACISZ A OBIADY 150 EURO MASZ W POKOJU CZUJKI NIEMOŻNA NIĆ GOTOWAC
1
Pepco 2017-05-11 01:17
Wybieram się jutro do miejscowości Zwaagdijk przez Beetsme gdzie pracodawcą ma być właśnie Van Koppen. Praca w jednym ze sklepów sieci Action. Ktoś coś?
ZIRYTOWANA 2017-05-12 22:59
Ja pracowałam na pakowni u Dukkera. Bardzo fajnie. Ludzie w porządku lecz najniższa stawka. Na szklarni masz wyższą stawkę, 9 coś jeśli chodzi Ci o zakken, lub knippen etc.
Nie jedź tam 2017-05-17 13:34
pracowałem, wiem, byłem, nie polecam nawet wrogowi, pseudo agencja- KRZAK KRZAK KRZAK
7
Polak 2017-05-20 06:58
Rodacy, stanowczo odradzam tą firmę! Trafiliśmy na ścinkę papryki. Mieszkamy w bungalo a miały być domki jak zapewniała pani w biurze pl.
Kary za wszystko a brak podstawowego wyposażenia. Praca ciężka, w biurze mówili że trzeba się dobrze starać by kogoś wywalili a tymczasem przyjechało 18 osób razem z nami a zostało 6!! W tym my bo nie mamy pieniędzy,y by gdziekolwiek się ruszyć i czekamy do końca miesiąca ponieważ wypłaty co miesiąc z tyg opóźnieniem. Zapomniał bym dodać nadgodziny słabo płatne za sobotę 135 % gdzie powinno być 150. ODRADZAM Rodacy! Są lepsze firmy
4
Wujek Dobra Rada 2017-05-24 14:13
To co napiszę dotyczy wszystkich agencji ,dlaczego nie żądacie umowy najmu lokalu w której to umowie powinno sie znaleźć : adres lokalu ,cena najmu ,wyposażenie (umeblowanie itp) a nawet ile osób bedzie zamieszkiwało w danym mieszkaniu -pokoju .Żaden holender nie najmie mieszkania bez umowy ,a wy sie zgadzacie wiec oni(agencje) robia was w ....... Sami jestescie sobie winni !
3
Podkarpacie na Papryce 2017-05-27 16:35
Witam, byłem i zobaczyłem!
Agencja sama w sobie wydaje się okej ale to tylko pozory. PO miesiącu pracy dostaliśmy wynagrodzenie na czas owszem, ALE oszukują na godzinach zamiast dostać 135 czy 150% w soboty to jebiesz jak parobek za 100%. Ponadto jeśli chodzi o normy to trzeba cisnąć mimo że nie jesteśmy leniami to odczuliśmy wysiłek fizyczny + mobbing gdzie na ''betonie'' pracuje typ co drze ryja na każdego co przyjechał nowy.
dużo błędów w dokumentach, bycie kierowcą odradzam, przez miesiąc pracy dostałem 0 euro ale kary za ""prywatne kilometry'' od razu. Jesli chodzi lokalizację "małe Auschwitz" do sklepu by się dostać trzeba autem bo na nogach zabronione, z czego naliczaja kary za przejechane kilometry. Ogólnie to śmiech na sali ławki puste!! Odradzamy!
3
Wujek Dobra Rada 2017-05-31 13:20
Na każdej umowie agencyjnej musisz mieć wpisane minmalne pensum godzin np. na tydzień lub miesiąc ,jesli nie ma takowych wpisanych to możesz pracować nawet 2h dziennie lub 1h na tydzien( uwaga- często oszuści z różnych agencji piszą tylko na umowach cały etat lub półetatu-to haczyk ) ! Jesli podpiszesz takowa umowę bez wpisanych godzin minimalnych to pózniej mozesz niezle się zdziwić jak przesiedzisz kontrakt na kwaterze a nie w fabryce ! Lepiej żądać umowy przesłanej np.emailem przed wyjazdem -po co narażać się na koszty zwiazane z podróżą itp , To samo dotyczy umów na mieszkania -trzeba nauczyć ich ( tych z agencji) aby zaczęli dbać także o swoich pracowników a nie tylko o klientów (czyli pracodawców), a tak- przyjeżdża taki gdzieś z małej wioski -kwaterują go w mieszkaniu po10 osób ( 3os w pokoju itp ) i jeszcze nie ma godzin do pracy .Po miesiącu czy dwóch zniechęcony rezygnuję -a na jego miejsce jest następny ,który znów podpisuje taka scieciowa umowe, i tak biznes sie kreci ale tylko dla agencji -NIE POZWALAJCIE NA TO ,ABY NAPYCHAC KIESZEŃ AGENCJOM JEŚLI NIE SPEŁNIAJĄ ELEMENTARNYCH WYMOGÓW DOTYCZĄCYCH PRACY ,PŁACY I ZAMIESZKANIA .
2
agaprz4637 2017-06-01 06:41
Mam podobne zdanie o Weert. Na początku dają ciała i to tak grubo a potem niby chcą wszystko odkręcać - jak małe dzieci . Albo jesteśmy dorośli i pracujemy rzetelnie albo do przedszkola bawić się klockami Biuro do wymiany gdyż myślą, że przyjeżdżają do nich imbecyle, którym można wszystko wmówić .
Sami pracują na taką opinię .
A jak cie wyślą na truskawki to lepiej zaraz szukać transportu do Polski . MASAKRA.
2
Omijać szeroko 2017-06-07 07:04
Nie nie nie i jeszcze raz NIE!!!!! Oszuści i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] domki zasyfiałe, kilka dni bez neta, jak masz samochód stawiasz na parkingu zdala od domku bez kamer i wszystko ręcznie musisz nosic z samochodu. Znam ludzi co 2 tygodnie siedzieli bez pracy (ja tydzień i wróciłem). Ps. ciekawe czy usuną ten post ???? NIEpozdrawiam tej "agencji"
6
Misiek Rysiek 2017-06-09 03:18
Jak oceniacie Ta firmę na dnich jade z paroma osobami tam.
Warto czy nie? Wyplacaja? domki jak ? Jadę z Kobietą wszystko wporzadku w takich kwestjach?
Czy lepiej siedziec w domu na pupeczce ;)
Pozdr
tk23 2017-06-09 16:47
witam jak widzisz opine sa rozne ,zalezy gdzie sie trafi roznie z godzinami bywa.ja pracowalam ponad 6 lat i nie mialam wiekszych problemow ale i firma gdzie pracowalam byla ok i szef dbal zeby wyplaty byly na czas i godziny sie zgadzaly.moja siastra z mezem tez przez to biuro pracuja i nie nazekaja .
Stefan 2017-06-14 18:58
Omijajcie tą agencję szerokim łukiem. Pracowałem półtorej roku do czasu gdy zaczęli oszukiwać na pieniądze. Ucinali godziny. Pracowałeś 9h dziennie to wpisywali Ci 8h 45 minut. 2-3 razy w tygodniu po 15 minut i w ciągu miesiąca ładne pieniądze Ci ukradną.
2
Młody123 2017-06-20 12:37
Firma wyplacalna, ja nie miałem problemów. Pracowac trzeba jak wszedzie
Nick 2017-06-20 22:35
Nie wypłacalni, oszukują na czym tylko się da , zdzierają kasę za mieszkanie taką ,że sam byś sobie coś wynajął na miejscu, nie zapewniają zatrudnienia, lecą na ilość, a później nie mają dla ciebie pracy, strata pieniędzy i czasu
3
VAN 2017-06-23 12:02
Prace dają byle jaka ,nie ta co napiszą w ogłoszeniu.Ciągle przenoszą na inne zakwaterowanie.Miejsca pracy są oddalone nawet o 100 km i potrzebujesz samochód służbowy żeby jeździć bo za prywatny nie zwracają pieniędzy za przebyte km.
Stefan 2017-07-04 14:48
Od początku mojej współpracy z tym biurem czyli od maja zeszłego roku cztery może pięć wypłat było bez korekty, a najlepsze jest to że jak jesteś naprawdę chory to cię zwalniają a tych co chleją i najebani do pracy idą lub nie to im nie przeszkadza . Odradzam współpracy z tym biurem
zzz 2017-07-06 19:02
Nie polecam tej agencji. Trzeba pilnować przepracowanych godzin bo co tydzień się nie zgadzaly co za tym idzie co tydzień za mało pieniędzy na koncie,później dlugie oczekiwanie na korektę... Bardzo trudny dostęp do koordynatorów nie odbierają, nie odpisuja... oferują transport do pracy, a co z tego wyszlo ze trzeba było sobie samemu załatwiać...dużo nerwow straconych... beznadziejna agencja.
Domi 2017-07-12 11:13
Niestety nie jestem zadowolona postepowaniem kordynatorow Pauliny i Artura robia z ludzi głupich a w dodatku nie dotrzymuja danego slowa odnosnie danej sytuacji przez takie postepowanie zostalam bez warunkow do spania. A gdy prosilam osię pomoc biuro rowniez uzyskalam odpowiedz nie potrafimy pomoc. Wiec moze czas posprzatac ten kołchoz i zacznihcie patrzec na dobro tez pravownika a nie tylko wlasnej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
Gregory 2017-07-21 02:45
Musisz być w głębokiej ciemnocie wychowana skoro było OK ;)
Powodzenia na przyszłość.
Gregory 2017-07-21 02:54
Nie sklepu tylko na magazyn Action. Mają 2. Pierwszy na Zwaagdijk (stary) + nowy na Echt bliżej Niemca ;) Całe szczęście że Echt jeszcze nie opanowali hahha
Gregory 2017-07-21 03:20
Witam. Mam 40 wiosenek i pracowałem już w kilku firmach w kilku krajach.
W VKVE / Beetsma pracowałem na szczęście krótko z własnego wyboru ;)
Mieszkałem na prywatnym mieszkaniu, jeżdziłem do pracy prywatnym autem.
Mam do przekazania dla zainteresowanych profesjonalizmem i uczciwością pseudo firmy kopie z e-mail .
Upomniałem się o kilometry zrobione prywatnym samochodem na dojazdy do pracy ;)
W odpowiedzi od P. Tomasza z oddziału w Roosendaal otrzymałem.

Witam
co do kilometrowek to informuje ze moja szefowa nie wyrazila zgody na wyplacenie
kilometrowek co do panskich godzin to nie wiem bo nie zajmuje sie godzinami
1
Gregory 2017-07-21 03:49
Może dla jasności wkleję cały e_mail.
Witam.
Grzegorz S.

Przypominam o zaginionych, nadal po wielokrotnych interwencjach, nie wypłaconych, przepracowanych godzinach oraz kilometrach wykonanych prywatnym autem na dojazdy do pracy oraz powrotu zgodnego z adresem zamieszkania.

Godziny:

11.01.2017 Van der Helm Hiudig Moerdijk 15.00 - 24.00
12.01.2017 Van der Helm Hiudig Moerdijk 15.00 - 24.00
13.01.2017 Van der Helm Hiudig Moerdijk 15.00 - 23.15

Kilometry:

12.12.2016 Oud Gastel - WPK Made - Oud Gastel - 80 km

19.12.2016 Oud Gastel - Distribution Centre Moerdijk -Oud Gastel - 40


20.12.2016 Oud Gastel - Top Taste Kapelle -Oud Gastel - 100 km
21.12.2016 Oud Gastel - Top Taste Kapelle -Oud Gastel - 100 km
22.12.2016 Oud Gastel - Top Taste Kapelle -Oud Gastel - 100 km
23.12.2016 Oud Gastel - Top Taste Kapelle -Oud Gastel - 100 km

Proszę o wyjaśnienie braku wypłaty należności za w/w godziny oraz kilometry.

Dziękuję oraz pozdrawiam.

Grzegorz S.

W odpowiedzi od P. Tomasza z biura w Roosendaal:

Witam
co do kilometrowek to informuje ze moja szefowa nie wyrazila zgody na wyplacenie
kilometrowek co do panskich godzin to nie wiem bo nie zajmuje sie godzinami

W sumie po dobrym? Pół roku.
Mam nie rozliczone ok. 400 km prywatnym autem i 3 dni pracy.
Nie stresuje się bo Inspekcja Pracy bez problemu rozpatruje sprawy do 3 lat wstecz od zakończenia zatrudnienia.
Jednak miło byłoby pracować bez takich atrakcji jakie można mieć w VKVE ;)
Na temat mieszkań firmowych wolę się nie wypowiadać.
Widziałem, odwiedzając znajomych i słyszałem co tam się dzieje ;)
1
Patrycja 2017-07-21 13:35
@Nick jak się to skończyło czy wypłacili Ci się w końcu? @VAN to chyba dobrze, że dają służbowy samochód to jakiś plus, na jakim stanowisku pracowałeś?
lubelak 2017-07-21 16:30
hej. jade z dziewczyną 8.08.2017 do pracy w Action Service & Distribute B.V. w Zwaagdijk-Oost, Perenmarkt 15. przez biuro beestma a wiec holenderskie vkve.
Moje pytanie brzmi czy pracował tam ktoś? jacy sa koordynatorzy w tej okolicy?
Gregory 2017-07-21 23:28
Action.. Sentyment.. Moja pierwsza praca w NL . Wprawdzie przez inne biuro które już chyba nie obsługuje Action. Dobre 4 lata temu i nie bardzo wiem co dzieje się w tamtej okolicy. Ogólnie pracodawca jest uznawany jako dobry. VKVE czyli Beetsma podobno w miarę możliwości dba tam o pracowników. Nawet Action serwuje obiadki na 2 zmianie (serwowali bynajmniej) Jak parą to pewnikiem jedziecie jako Order pick. Zbieranie zamówień przez voice picking , system słuchawkowy z mikrofonem czyli gadasz ze słuchawką, ona gada gdzie masz jechać i po co a ty jej odpowiadasz co wrzuciłeś na wózek i zatwierdzasz. Itd. Ona Ci wydaje komendę a Ty ja realizujesz. Nudno trochę ale dość na luziku. Action ogólnie jest OK. Okolica troszkę? same łąki i pola do okoła, zagłębie pietruszkowo tulipanowe. Polecam pojechać własnym autkiem ;) Więcej info na : smoki9@op.pl
lubelak 2017-07-24 16:12
dzieki za info. podbudowałeś moje morale. no własnie jedziemy swoim autem. mam nadzieje ze to biuro bardzo w ch** nie wali. bylem juz w holi przez AB w limburgii i bylo spoko.
Gregory 2017-07-25 15:10
Jak lubelak do lubelaka. W Action też pracowałem przez AB. Były drobne niedociągnięcia, ale jak się człowiek upomni o swoje ;) Teraz w Action jest Van Koopen i Marvel (AB chyba wysiudali). O oddziale VKVE w Rooosendaal wolę się nie wypowiadać. Cisną się na usta słowa nie cenzuralne, podchodzące pod grożby karalne ;) Jednak to tylko moja opinia wystawiona dla określonego zleceniodawcy po ok 20 latach mojej obecności na rynku pracy w kilku krajach UE. (expirience, doświadczenie) Marvela nie znam i nie chcę poznać;) Ogólnie Action jako firma stara się nie psuć sobie dobrej opinii na rynku. Action jest dobrym klientem dla VKVE. Wiec i VKVE stara się przyzwoicie traktować pracowników. Żyjcie w zgodzie z kierownictwem Action, piszcie godziny na wszelki wypadek i powodzonka. Autko może się przydać również w przypadku chęci zmiany pracodawcy bez potrzeby zjazdu do Pl.
Jakim cudem? 2017-07-26 13:02
jakim cudem to gówno nadal działa, czy naprawdę tylu idiotów jest na świecie?
2
Gregory 2017-07-27 15:09
Działa dzięki tzw. układzikom. Załóżmy że dostajesz mieszkanie w dobrych warunkach gratis, transport gratis i prace ok 40 h/tydz. w firmie której na co dzień raczej nie ma dla zwykłych szaraków, ze stawką ciut inną niż większość pisząca nie najlepsze opinie. Nie masz tzw. dojścia i trafiasz na dziwne szklarnie i mieszkania nie stroniące od grzyba, choć to nie pieczarkarnie ;) Z drugiej strony jakby ?? każdy bez wyjątku zgłaszał wszystkie nieprawidłowości do Inspectie SZW czy niektóre przypadki do Balastingu. Nie byłoby tylu niedociągnięć. Tylko że ludzie takich rzeczy nie zgłaszają niestety ;) Pozdrawiam więc wszystkich a w szczególności nie zgłaszających.
Życzę dużo sukcesów i pracy dla uczciwych pośredników bynajmniej ;)
nieznajomy 2017-08-01 12:13
Ja pracowałam przez tą agencje, zostałabym dłużej ale zdrowie też ważne. POLECAM dla osób chcących zarobić a nie jadących się zabawić bez granic rozsądku.
Sprawy formalne:
-numer sofi załatwiany przed rozpoczęciem zatrudnienia +
- przepływ informacji dobry (w przypadku pomyłek w kwestii godzin wystarczy dzwonić do biura i tak samo innych niejasności lub osobiście przyjść)+
-ubezpieczenie zapewnia biuro od momentu twojej przyjazdu (dostajesz kartę)+
- wypłata przychodzi zgodnie z umową (jest wypłacana za 4 tygodnie) +
- w przypadku braku pieniędzy można wziąć zaliczkę +
- Panie w biurze są uprzejme służą pomocą ( np. w przypadku wizyty u lekarza, dentysty pomagają ją zorganizować)
Mieszkania do wyboru są domki i Hotele pracownicze:
Hotel Hoorn
- opłata za mieszkanie jest pobierana z każdej godziny pracy w przypadku inych zakwaterowań jest tak samo (max mogą ci pobrać 380 euro)
- opłaty za obiady (za tydzień * 36 euro, są one pobierane co miesiąc do tyłu za 4 tyg; przy płatności dostaje się fakturę)
- na Hotelu Horn jest bezpiecznie porządku pilnuję osoba która zarządza Hotelem
-obowiązują dyżury w kwestii sprzątania co z góry jest ustalone wg listy-
- pokoje są 2 osobowe (łazienka, aneks do przyrządzenia jedzenia, telewizor, mała lodówka)
- zabronione jest używanie sprzętów własnych takich jak: kuchenka, opiekacz itp. oraz palenie w pokoju (kwestia bezpieczeństwa i zapobieganie pożaru)
- wiesz kiedy idziesz do pracy lista jest wywieszana dzień wcześniej
- praca jest praktycznie zawsze nawet w sobotę lub niedziele dodatkowa
Domki
- zależy jak się trafi możesz mieć luksus lub takie o warunki +/-
- nie płacisz za obiady zmęczony po pracy musisz sam organizować jedzenie +/- (możesz sam taniej coś zrobić i zgodnie ze swoimi upodobaniami+)
- nie wybierasz z kim będziesz mieszkał biuro daje cie tam gdzie jest wolne +/-
- z dnia na dzień dowiadujesz się gdzie idziesz do pracy poprzez SMS (brak listy)
- nie zawsze masz prace chyba że zdecydujesz się być kierowcą
Hotele bez obiadów
-gorsze warunki niż na tym Hotelu Hoorn, w którym jesteś zobowiązany płacić za obiady
-dalsza lokalizacja od biura
- bywa że możesz nie chodzić do pracy tylko siedzieć na wolnym
Przed wyjazdem trzeba się liczyć że każde biuro zarabia na mieszkaniach i zatrudnieniu. Oni dają ci możliwość zarobku jak nie ty to inne osoby też czekają na to żeby miejsce się zwolniło by zarobić. Trzeba czytać to co się podpisuje a nie później mieć pretensje i nie wiadomo jakie oczekiwania.

Negatywne opinie wynikają z braku umiejętności rozmowy i nieumiejętności czytania ze zrozumieniem.
Polecam to biuro koordynatorzy są mili i pomocni tak jak pracownicy biura. Tak jak każdy z nas nie lubią rozgadywania się i zawracania głowy sprawami bez znaczenia.
2
janek 2017-08-09 11:04
Polecam prace w action agencja vkve co by tu pisac wiele osob ma problemy z wyplatami mi na szczescie sie zgadzaja kordynatorzy totqlnie olewaja ludzi warunki mieszkalne srednie. Jedynie praca spoko jest luz i mila atmosfera bez nadmiaru patologii :p
Gregory 2017-08-09 11:12
Dobrze napisane. Zdrowie też ważne.
Osobiście czekam już prawie pół roku na wypłatę za 3 przepracowane dni i kilometry.
Wysłałem dokładnie 03.marca 2017 email na 8 ( osiem ) adresów email w strone @vkve.nl o tytule:
Zaginione godziny oraz kilometry. Email był adresowany do biura Roosendaal: 1r) 2) A.N 3) m.o. 4) m.p. 5) m.s. 6) m.g. 7) t.d. 8) m.b. ( podałem tylko inicjały żeby nie psuć opinii może uczciwym pracownikom)
Kasy jak nie było tak nie ma.
Będę wiec marnował zdrowie, pieniądze i czas na Inspekcje, Zeznania, Prawników żeby odzyskać trzy dniówki i zwrot kosztów dojazdu prywatnym autem do pracy.
Nic dodać nic ująć.

Biuro godne polecenia hahahahahaha
slask 2017-08-13 12:42
Witam, jak wygląda zakwaterowanie w Echt (Action)? Czy siłownia jest tam?
B. 2017-08-14 15:04
zlodzieje oszukancy nie polecam tego dziadostwa!!!! maja takich nie ogarnietych ludzi Adam korodynator co nie umie nic zalatwic i wogole w biurze same pustaki kasy nie wyplacaja na czas i oszukuja z godzinami kolejki w biurze kazdy sie prosi o godziny warunki mieszkaniowe do bani. Nie polecam stanowczo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ddd 2017-08-14 18:02
O jakim miejscu piszesz/ przy czym praca?
1
Arek 2017-08-17 17:02
My, czyli pracownicy Actiona w Zwaagdijk zgłosiliśmy do Inspekcji, bo mieliśmy dosyć pracy po 60h przez 6 dni w tygodniu bez dodatków. Od tego czasu jestem zadowolony, bo pracuję 5 dni po 40h.
Zostaw swoją opinię o Van Koppen & Van Eijk Projectservice B.V. - Den Haag
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Van Koppen & Van Eijk Projectservice B.V.