Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Heesung Electronics Poland

Pracowałeś w firmie Heesung Electronics Poland i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
es do es synu curko - 2012-04-26 23:37:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie będzie opłat za transport!
zdjecie uzytkownika
zorka 33 - 2012-06-02 16:23:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) bedziecie tyrac cale zycie!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Malenka.... - 2012-06-02 16:39:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja już tam nie pracuję .Zwolniłam się sama .Przeleciałam tam 5 lat i nie było tak zle ale dobiła mnie psychicznie moja młoda liderka bo zrobiła sobie ze mnie zapchajdziure..Praca monotonna ,czasem mecząca ale ogólne nie było tragedii.Najbardziej brakuje mi (usunięte przez administratora).Kto jej nie zna to nie będzie szanował.A ja ją lubię i cenię .Jest młoda ale ma głowę na karku i potrafi to wszystko ogarnąć.Mówicie że ma kwaśną minę ..a Wy jaką byście mieli jakby żądali od was produkcji a po wypłacie nie ma 45% pracowników.Zastanowiliście kto zbiera (usunięte przez administratora)???? Bo chyba nie wy .To taki łańcuszek zależności wzajemnej.Oceniając z perspektywy czasu i nie będąc już pracownikiem Heesunga mogę śmiało powiedzieć że ludzie nie są tam zli ,pomogą jak trzeba ,liderów w swojej kadencji miałam 8miu i pomijając tę jedną byli to wspaniali młodzi ludzie z którymi mam kontakt do dzisiaj.Jeden to nawet wyleciał przez nas z pracy bo chciał nas bronić nie zgadzał się na wykorzystywanie ludzi.Może pomyślicie że mówię nie o tej firmie ale ..uwierzcie mi to Heesung Electronics Poland.A dlaczego nie pracuję ? Zabił mnie system pracy.Tylko!!!
zdjecie uzytkownika
123 - 2012-06-12 13:09:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam ja mam pytanie czy caly zaklad pracuje w systemie 4 brygadowym czy sa tez normalne zmiany ??????a 4 brygadowka jak dokladnie u was wyglada? odpiszcie prosze
zdjecie uzytkownika
stasiu - 2012-06-12 18:38:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niestety cały zakład pracuje w systemie 4 brygadowym, oprócz kadr, głównych menadżerów, osób zarządzających i cała kadra kierownicza, mistrzów, oni mają na rano od 7 do 15 od poniedziałku do piątku, a reszta roboli w tym systemie, jeszcze są (2) mistrzowie od produkcji i jeden menedżer na brygadzie ale oni razem z produkcją pracują czyli pilnują aby produkcja szła, chodż moim zdaniem powinien być jeden mistrz na brygadę.....w systemie oni 4 brygadowym
zdjecie uzytkownika
michal - 2012-07-01 19:38:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a czy kobiety sie tam szanuja
zdjecie uzytkownika
work - 2012-07-02 03:03:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
4brygadówka wygląda w ten sposób :
1 , 1 , 2 , 2 , 3, 3 , wolne , wolne
Pracuje tam już pół roku i w porównaniu do miejsc pracy w jakich robiłem jest dobrze, a gadanie że ludzie nie mili to o dupę rozbić bo nie idziesz do roboty porozmawiać sobie. Co do liderów i masterów to w mojej grupie dużo powiedzieć nie można, napewno nie dostali roboty za kwalifikacje. Rada dla tych którym jest tak źle, weźcie się za swoje życie, skończcie szkoły, studia i przestańcie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ić że mało bo z takim podejściem nadal będziecie wycieraczkami pod buty niewykształconych liderów : )
zdjecie uzytkownika
kirer - 2012-08-13 14:47:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
racja to same [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] po 3 dniach zostałem zwolniony miałem robić do końca i okazało sie wypowiedzenie umowy za porozumieniem powińi mi za płacic jeszcze za okres wypowiedzenia umowy za 7 dni
zdjecie uzytkownika
printingowiec - 2012-09-04 15:13:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co wy ludzie(usunięte przez administratora). że jest źle xD Ja już rok czasu robie na printingu i nie narzekam a 1700 to z palcem w dupie jest Wiadomo na produkcji za [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] co niektórzy mają ale to nie mój problem xD Pozdro ludziska Dobrze żew 10 blisko :D
zdjecie uzytkownika
prosiaczek - 2012-11-11 22:37:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziwicie sie jakie slownictwo wystepuje w postach a jak tam traktuja ludzi teraz nawet dobrzy pracownicy bez l4 dostaja nie przedluzenie umowy bo zaklad nie chce grupowych zwolnien aby odpraw nie placic tak tak niby dobra firma nic podobnego coraz mniejsze zarobki a coraz wiecej pracy ludzie robia za 3 a w nagrode co brak umowy ciesze sie ze ja juz tam nie pracuje pozdro dla gr B
zdjecie uzytkownika
MaćkozBogdańca - 2012-11-28 20:17:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w tej firmie 3 miesiące, było to tylko dla mnie praca na wakacje przed studiami. Pracowałem przy piłach i szczerze nie mogę złego słowa powiedzieć o tej firmie może fakt zarobki niezbyt wielkie, ale atmosfera u mnie na dziale była dobra nikt z wyższego szczebla się nie czepiał poza wyjątkami gdy naprawdę się coś spieprzyło był plan do wykonania i się go robiło. może to specyfika tego działu że tak było. I dziwi mnie to że ludzie narzekają na prace tam a mimo to pracuja tam dalej. jak się nie podoba to przecież można się zwolnić. Podejrzewam że gdyby nie te koreańskie fabryki to większość tych ludzi by była na bezrobociu mimo wszystko trochę pokory bo dzięki pracy tam macie chleb.
zdjecie uzytkownika
firma jak firma - 2013-01-25 22:26:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ldzie niedobre, od trojzmiany moze wysiasc serce, ostrzegam, bo dochody jak na biskupice przyzwoite wiec ludzie zadowoleni, scisla hierarhia ale branza zadza kobiety, duze i grupe chronia swoje poplecznice, ale ogolnie sa w porzadku, za to atmosfera na linkach nie do wytrzymania, palce zalane krwia od tych klockow , niestety panstwo w panstwie chamstwo w panstwie pare odcinkow traktowanych jak miejsca zeslan niewygodnych, opornych wladzy kobiet masterki traktuja jak caryca, ta spaczona mentalnosc wschodu... gdyby masterem zostal facet, wielki brutal z jajami jak w lg atmiosfera by sie poprawila, bo ludzie to zwykla tluszcza, wsrod roboli dominuja wiecznie obrazone stare panny i (usunięte przez administratora)z dzieckiem ktore jak ruskie dra sie tylko i wkolko macieja jakie toone biedne...tylko o swojej ciezkiej (usunięte przez administratora), .. niestety wrazliwych i za uprzejmych sie niszczy... nie wiem, czy jak wszedzie, ja wytrzymalem tam rok, szkoda, bo branza pod zadami tych dyniowatych masterek przypomina karcer albo poprawczak po roku dochodzi do gupich sytuacji, wyprasza sie opornych wladzy matron, dla mnie branza zarabia za dobrze, z porownaniem np. z LG gdzie placza po 10 h i 1000zl ale tam sam osoby.

heesung jest chyba zrobiony przez psychologow, bo nikt o pieniadzac nie mowi ale nikt jej firmy chyba dobre nie pamieta...
zdjecie uzytkownika
kika - 2013-05-30 22:46:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na imprezach integracyjnych rózne rzeczy się dzieją, czym się zasłużył ten Pan, ze zasługuje na wpis ?
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-06-24 01:15:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest jakieś ubezpieczenie w Heesung Electronics Wrocław?
zdjecie uzytkownika
Rocznica strajku w chung hong - 2013-06-27 01:54:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Apel o uczestnictwo w ogólnopolskiej manifestacji w pod-strefie kobierzyckiej przeciwko łamaniu praw pracowniczych i wolności związkowych.


Pracujemy za grosze lub ponad nasze siły – na linii produkcyjnej, na kasie, na słuchawkach, w usługach publicznych, przy tymczasowych projektach, jako trybiki w korporacjach lub publicznej administracji. Doświadczamy wyzysku, kurczących się środków materialnych, niestabilności naszego codziennego życia. Równocześnie stoimy w obliczu coraz głębszego ograniczania społecznych zabezpieczeń naszych podstawowych potrzeb (jak edukacja, opieka, zdrowie i dach nad głową).

Rok temu grupa naszych koleżanek i kolegów z fabryki Chung Hong w specjalnej strefie ekonomicznej LG pod Wrocławiem powiedziała temu dość i podjęła strajk. 28 czerwca 2012 prawie 30 osób odstąpiło od pracy na linii produkcyjnej w proteście przeciwko dyscyplinarnemu zwolnieniu swojego kolegi i związkowca Inicjatywy Pracowniczej, stawiając opór wobec wykańczających warunków pracy, głodowych pensji i anty-związkowych represji.

Po dwóch tygodniach strajku, zarząd fabryki zastosował lokaut – dyscyplinarnie zwolnił z pracy 24 strajkujących pracownic i pracowników, tym samym zdeptał jedną z podstawowych wolności wywalczonych przez ruchy robotnicze. Zwolnieni za strajk stracili jakiekolwiek źródła dochodu (nie przysługiwało im nawet prawo do zasiłku dla bezrobotnych), do tej pory część osób nie znalazło pracy i boryka się z problemami finansowymi. Obecnie toczą się sprawy w sądzie pracy, które mogą potrwać nawet kilka lat.

Zarząd zarówno Chung Hong, jak i innych strefowych fabryk LG wraz ze swoimi prawnikami z firmy JP Weber, podjął ogromne starania, by wyciszyć protest, represjonować (do dziś) członkinie i członków związku i osoby z ruchu społecznego, które wspierały strajk. Chcieli wymazać pamięć o oporze na strefie tak, by nie rozlał się na inne fabryki, tak by nie dopuścić do pracowniczej solidarności. Jak uświadomił nam strajk w fabryce, żyjemy w czasach, kiedy różne formy organizowania się są brutalnie tłumione tak przez państwo, jak i przez biznes. Ile z nas tego doświadczyło?

Teraz chcemy przypomnieć im, że jest odwrotnie i walka trwa. Dlatego apelujemy do wszystkich, które/którzy solidaryzują się z pracującymi w fabrykach LG i ze zwolnionymi za protest – dołączcie do nas na demonstracji przypominającej o rocznicy pierwszego strajku na strefie.

Demonstracja odbędzie się 5 lipca w pod-strefie kobierzyckiej (Biskupice Podgórne, 14 km pod Wrocławiem), start o godzinie 13.30 pod fabryką Chung Hong (ul. Innowacyjna 4), a koniec wtedy, gdy tego zechcemy.

Aby nie paść z głodu i wycieńczenia w walce, demonstracji będzie towarzyszył piknik z pokazami filmów, koncertami, jedzeniem i innymi kulturalnymi atrakcjami.

Więcej informacji na stronie Związku Zawodowego Inicjatywa Pracownicza.
Zapraszamy
zdjecie uzytkownika
anonim2 - 2013-07-07 15:07:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a wiecie coś o możliwości wyjazdy jeszcze w te wakacje, czy Heesung Electronics stwarza taką możliwość? Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-04-01 22:32:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No tak jak tu nie tankować pracując w BP ponoć imprezy są świetne ja tam nie byłam nikt mnie nie wzioł;):-P karnety na basen to też blef faceci tylko się chwała ile (usunięte przez administratora)zaliczyli kobitki też nie lepsze w głowie im tylko melanźe..myślałam že dobrze trafiłam jedyne co jest git to wypłata 1400 ale ponoć podniosą do 2400 nara
zdjecie uzytkownika
smerfetka - 2014-04-04 23:54:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja bym nie nazwała tego obozem pracy.Jest to zakład w którym možesz odnaleźc samego siebie w którym możesz odnaleźć własną wartość ten zakład leczy z kompleksów pozwAla Ci zrozumieć drugiego człowieka jest niczym wielką rodzina w której jesteś słabszym lub silniejszym ogniwem jak w bio syntezie tak naprawdę tylko od Ciebie zależy kim chcesz być!! DOJAZD MASZ GRATIS Masz pieniądze na žycie jesteś niezależny pomyśl otym co byś zrobił gdybyś nie miał pracy? Każdy z nas jest inny zwróć uwagę na to, źe tak naprawdę nie chodzi o twoje wykształcenie wszyscy nie możemy być inżynierami liczy się to jakim jesteś człowiekiem czy lubisz samego siebie akceptujesz własne słabości bo každy je ma. Spotkanie w pracy jest niczym terapia grupowa u psychoterapeuty odkrywa nasze moniejsze i słabsze strony leczy dowartościowuje w pracy jesteśmy niczym anioły pomagamy albo diabły sprzedajemy
ludzi dla premi czy awansu jeżeli pasuje Ci ten system to pracujesz jeśli nie to odchodzisz.Ważne żebyś był człowiekiem nie świnią.
zdjecie uzytkownika
dudus - 2014-04-11 21:04:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [smerfetka - 2014-04-04 23:54:07]:
Powinnas pisac poezje.marnujesz sie tam smerfetko
zdjecie uzytkownika
smerfetka - 2014-04-15 04:42:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie marnuję się ,marnowałam się w ( usunięte przez administratora )bo nikt tam mnie nie docenił,pozdrawiam wszystkie szczury
zdjecie uzytkownika
smerfetka - 2014-05-11 10:49:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie jestem już pracownicą tego zakładu jednak pozdrawiam pana M.M który napisał śliczny wiersz ,,Szczęście''przeczytałam go dawno temu w gazetce zakładowej numer maj czerwiec na str.10 ..Cóż szczęściem zwana chwila,czy to schwytanie w locie motyla?..
zdjecie uzytkownika
fortel - 2014-05-11 21:10:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mieliście nawet swoją gazetkę zakładową? kto właściwie zajmuje się prowadzeniem czego takiego w Heesung Eletronics?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-05-15 19:16:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fortel - 2014-05-11 21:10:10]:
Niewi em chyba jakiś Walter Hess
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-07-22 13:29:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niemilo


W firmie bylo dobrze w pracy, a fastalnire w towarzystwie
nie pracuje od 2 lat w heesung, a ucierpiałem po wyjsciu z niej, jestem regularnie obrazany przez czlonkow firmy i zarzadu ktory mieszka w walbruchu i sekowany naulicy na ktorej 20 osonb dojezdza do zakladu

czy Stalking ?
zdjecie uzytkownika
koleś - 2014-08-23 21:59:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
UWAGA NA DZIEWCZYNKE CO UDAJE CHŁOPCA MA CZARNE WŁOSY CZARNĄ SKÓRE I PUSTO W GŁOWIE :)
zdjecie uzytkownika
ooooo - 2014-09-05 09:36:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [koleś - 2014-08-23 21:59:19]:
a czy chodzi ci o panią agnieszke T.?ze zmiany "C":) jak tak to znam ją dogłębnie to taka fałszywa kretynka
zdjecie uzytkownika
Stokrotka - 2014-09-28 06:54:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem nowym pracownikiem i wogole to jest moja pierwsza praca na produkcji.Praca nie jest zła ale atmosfera nosze żółty czepek co znaczy że jestem nowa ale niestet y zero zrozumienia pomocy czuje sie jak kot w wojsku który ma falę bo jest nowy.Brygadzistkę mam w porzadku ale za to wszyscy starzy pracownicy traktują mnie jak śmiecia zero pomocy na lince maja wręcz dobrą zabawe jak coś nie wychodzi w szatni,kantynie też nowych traktuje sie jak powietrze.Mam paroletnie doświadczenie w handlu i tam inaczej traktowało sie nowych pracowników.Chciałabym tam pracować ale nie wiem ile jestem w stanie wytrzymać pracując w takiej atmosferze
zdjecie uzytkownika
scandia - 2014-09-28 09:57:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chodzi im o pieniądze czyli czysta zawiść. Nowy zarabia 1700 zł a stary 1900 zł różnica minimalna... a w praktyce linka rusza a młody wbija guaidbossy czy wina konektory a stary... stary dostaje mniej bolesne dla palców stanowiska :) siedzi na celu lub na śrubkach. Zapraszam do Amazon z czystym sumieniem polecam. Pieniądze te same, dojazd ten sam a pracuje tylko 4dni w tygodniu. Przywoze do domu 1400 zł. Codziennie coś innego, inne zamówienie, inna hala. Do WC wychodzę kiedy muszę a nie kiedy mój przełożony ma widzimisię. Praca lekka ale biegowa :) szybko da się w niej odnaleźć. Rzuć Heesunga to praca dla ludzi bez wyobraźni i marzeń CD dla desperacko, żeby zarobić tylko na bilety gdzieś bliżej domu. Miałam dosyć nerwów na lince, że coś źle zrobione, dosyć poniżen prymitywnych prostackich przełożonych. Dla nich liczy się tylko sztuka dla mnie komfort pracy i rodzina. Bądź dobrej myśli, bo to one kształtują nasza rzeczywistość.
zdjecie uzytkownika
jaro - 2014-10-15 18:20:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to faktycznie nie za duża motywacja jak w zatrudnieniu jest różnica tylko 200 zł w tym czy pracownik jest młody czy ma staż, tak jak pisze @scandia. A macie jakieś tam podwyżki może cykliczne albo premie uznaniowe chociaż? Mam nadzieje. że tak, bo inaczej to naprwde nie bardzo opłaca się pracować.
zdjecie uzytkownika
hop_siup - 2014-11-01 17:08:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdyby kogoś jeszcze Kadry i pani Kasia chciała mobbingować w obecności związkowców w tajnym ruskim pokoiku zwierzeń w biurze głównym... :

WAŻNE!
Tylko pamiętajcie aby się pod wpływem "prania mózgu" ówcześnie nie zwolnić!

(usunięte przez administratora) - czyli jak złożyć i gdzie złożyć skargę do Państwowej Inspekcji Pracy
oraz indywidualna jak i korespondencyjna pomoc
dla osób szykanowanych i mobbingowanych w miejscu pracy.

Ahhh! I uwaga na grubą brzydką blond ropuchę co zamiast pracować tylko po palarniach chodzi, spokojnych ludzi zaczepia, rzuca wyzwiskami, prowokuje do zaczepek i ubiera gorzej niż tania prostytutka ...
TU HIT! : Została członkinią związków zawodowych :D
zdjecie uzytkownika
kronikarz - 2014-11-03 13:56:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hop_siup - 2014-11-01 17:08:17]:
Jeżeli Ci niezadowoleni pracownicy w Heesung Electronics są ludźmi Twojego poziomu to jakoś specjalnie im nie współczuję. Zmiany zacznij od siebie, a może okaże się , że praca tutaj nie należy jednak do tych najgorszych. Takim ludziom jak Ty wszędzie będzie źle, więc może zaszyj się spokojnie w domu
zdjecie uzytkownika
hop_siup - 2014-11-03 14:04:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kronikarz - 2014-11-03 13:56:50]:
zacznijmy od tego czy mnie znasz? Iż tak piszesz? Ludzie mojego pokroju? Skąd wiesz jakiego ja jestem pokroju? Znasz mnie? Nie... Uj tak się boicie że nawet linka usunęliście? To tylko świadczy o tym ile macie do ukrycia...
zdjecie uzytkownika
hop_siup - 2014-11-03 14:14:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
justynaaaahaha@gmail.com - dla osób zainteresowanych i potrzebujących wsparcia w sprawie mobbingu i tym podobnych rzeczach chętnie odpiszę i udzielę informacji o stowarzyszeniach antymobbing-owych na terenie Dolnego-Śląska.
zdjecie uzytkownika
luzik - 2014-11-10 08:04:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
od niedawna jestem na lini 2c i mi się tam dobrze pracuje nie rozumie "kolezanki" jak byście poznały go byście inaczej gadali jako jedyny tak tłumaczy kto co ma robić ze się później w dechę robi i sam staje i pomaga a ty sama masz problem z sobą zazdrosna jesteś ja tam go szanuje jako przełożonego
zdjecie uzytkownika
nie podawać - 2014-11-26 04:19:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja nie podam swoich danych tutaj, ale powiem wam szczerze, ze jak sie tak czyta co piszecie to az chce sie wejść w te struktury i na to popatrzec od srodka ;) ale tak serio juz mowiac to potrzebuje njzwyczajniej pracy i nie za bardzo mam pomysly gdzie tu uderzac, tutaj warto? porsze o wasza super pomoc
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-12-06 21:50:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nie podawać - 2014-11-26 04:19:54]:
porsze to ty się tutaj nie dorobisz
zdjecie uzytkownika
jarek - 2015-02-12 20:10:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jednych zwalniają a drugim umowy przedłużają ciekawe od czego to zależy.
zdjecie uzytkownika
wypowiedzenie - 2015-03-14 15:03:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdzie trzeba dać wypowiedzenie pracy ???przed praca
zdjecie uzytkownika
smerfetka - 2015-06-05 23:47:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pokaz na sali ludzie siedzący na ziemi a na krześle facio J. z laseczką przypominającą mi Dorotkę M.
zdjecie uzytkownika
kk - 2015-06-05 23:49:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do dzisiaj nie odzyskałam płyt CD ponoć ktoś z H kradnie
zdjecie uzytkownika
marko - 2015-06-30 21:44:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@wypowiedzenie, zazwyczaj składa sie je na rece szefa albo do kadr lub sekretariatu. Rozumiem, że chcesz odejść, ale jeśli to nie tajemnica napisz prosze co jest powodem, bo ja z drugiej strony chciałbym zaaplikować do Heesung Electronics. Nie wiem jednak, czy to dobry pomysł patrzac po tych komentarzach.
zdjecie uzytkownika
takajedna - 2015-08-19 18:39:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co wiem, ludzie masowo uciekali i wciąż uciekają z Heesunga, głównie do Display :) Tam też są różne kwiatki...ale ja osobiście nie narzekam, tak porównując to, co opowiadają mi starzy pracownicy z HS i co się potwierdza również na necie, to faktycznie daleko im do ogólnej atmosfery w Display.
zdjecie uzytkownika
fortel - 2015-08-19 21:51:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [takajedna - 2015-08-19 18:39:47]:
Cześć pracuję już w tej firmie od kilku lat i nie zgodzę się z większością negatywnych opinii które można przeczytać o nich. Większość jest stekiem bzdur wyssanych z palca. Nie ma tu mowy o żadnych ucieczkach czy innych na prędce wymyslanych negatywach na temat firmy. Weźcie się lepiej za robotę ...
zdjecie uzytkownika
takajedna - 2015-08-21 08:45:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fortel - 2015-08-19 21:51:19]:
wiesz, wyssane z palca to one nie są, inaczej nie byłoby tak wielu uciekinierów z HS w LG :)
Oczywiście, sporo też zależy od ludzi (to przede wszystkim), jak Ci się poszczęści, to trafisz na normalnych i można spokojnie pracować...mnie też wnerwia pewna gówniara, panoszy się niesamowicie, obrała mnie za target..po prostu uroczo...ale ja mam zamiar zacisnąć zęby i poczekać na jej potknięcie :)
zdjecie uzytkownika
łoś - 2015-09-19 00:59:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wydaje mi się, że ile osób, tyle opinii.. ale faktycznie, jeśli z firmy zwalnia się masowo wiele osób- to można się tylko domyślać, jak wygląda wnętrze tego przedsiębiorstwa. Chętnie się dowiem jak jest konkretnie w tym przypadku. Gdyby ktoś mógł potwierdzić powyższe opinie, to będę wdzięczny. Pozdro
zdjecie uzytkownika
Tobi - 2016-01-10 13:02:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mariusz maziarek pamietam go jak to skrot M M i chodzi o tego pana
zdjecie uzytkownika
proton - 2016-01-11 17:17:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej! Od listopada na stronie firmy widnieje oferta pracy na stanowisko inżynier elektryk, znaleźli już kogoś czy nadal szukają? Oferuje umowę o pracę i pakiet socjalny więc warto aplikować
zdjecie uzytkownika
Wszystkowiedzący - 2016-01-14 13:08:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [proton - 2016-01-11 17:17:51]:
Oferta jest wciąż aktualna
zdjecie uzytkownika
karol - 2016-02-04 20:15:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ta oferta jest aktualna, bo mają takie zapotrzebowanie na inżynierów elektryków, czy nadal nikt konkretny się nie zgłosił? Zastanawiająca sprawa, bo w Heesung pewnie wiele osób chciałoby pracować.
zdjecie uzytkownika
asia - 2016-04-06 15:19:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
różnie to bywa z rekrutacją @karol generalnie to loteria dla pracownika i pracodawcy, aplikujesz bo znalazłeś fajną ofertę i dopiero pracując możesz się przekonać czy Ci odpowiada ta praca, pracodawca tez nie wie czy się ktoś zgłosi i czy będzie ok pracownikiem

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Heesung Electronics Poland!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Heesung Electronics Poland
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert