Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Heesung Electronics Poland

Pracowałeś w firmie Heesung Electronics Poland i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
smerfetka - 2014-04-15 04:42:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie marnuję się ,marnowałam się w ( usunięte przez administratora )bo nikt tam mnie nie docenił,pozdrawiam wszystkie szczury
zdjecie uzytkownika
smerfetka - 2014-05-11 10:49:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie jestem już pracownicą tego zakładu jednak pozdrawiam pana M.M który napisał śliczny wiersz ,,Szczęście''przeczytałam go dawno temu w gazetce zakładowej numer maj czerwiec na str.10 ..Cóż szczęściem zwana chwila,czy to schwytanie w locie motyla?..
zdjecie uzytkownika
fortel - 2014-05-11 21:10:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mieliście nawet swoją gazetkę zakładową? kto właściwie zajmuje się prowadzeniem czego takiego w Heesung Eletronics?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-05-15 19:16:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fortel - 2014-05-11 21:10:10]:
Niewi em chyba jakiś Walter Hess
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-07-22 13:29:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niemilo


W firmie bylo dobrze w pracy, a fastalnire w towarzystwie
nie pracuje od 2 lat w heesung, a ucierpiałem po wyjsciu z niej, jestem regularnie obrazany przez czlonkow firmy i zarzadu ktory mieszka w walbruchu i sekowany naulicy na ktorej 20 osonb dojezdza do zakladu

czy Stalking ?
zdjecie uzytkownika
koleś - 2014-08-23 21:59:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
UWAGA NA DZIEWCZYNKE CO UDAJE CHŁOPCA MA CZARNE WŁOSY CZARNĄ SKÓRE I PUSTO W GŁOWIE :)
zdjecie uzytkownika
ooooo - 2014-09-05 09:36:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [koleś - 2014-08-23 21:59:19]:
a czy chodzi ci o panią agnieszke T.?ze zmiany "C":) jak tak to znam ją dogłębnie to taka fałszywa kretynka
zdjecie uzytkownika
Stokrotka - 2014-09-28 06:54:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem nowym pracownikiem i wogole to jest moja pierwsza praca na produkcji.Praca nie jest zła ale atmosfera nosze żółty czepek co znaczy że jestem nowa ale niestet y zero zrozumienia pomocy czuje sie jak kot w wojsku który ma falę bo jest nowy.Brygadzistkę mam w porzadku ale za to wszyscy starzy pracownicy traktują mnie jak śmiecia zero pomocy na lince maja wręcz dobrą zabawe jak coś nie wychodzi w szatni,kantynie też nowych traktuje sie jak powietrze.Mam paroletnie doświadczenie w handlu i tam inaczej traktowało sie nowych pracowników.Chciałabym tam pracować ale nie wiem ile jestem w stanie wytrzymać pracując w takiej atmosferze
zdjecie uzytkownika
scandia - 2014-09-28 09:57:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chodzi im o pieniądze czyli czysta zawiść. Nowy zarabia 1700 zł a stary 1900 zł różnica minimalna... a w praktyce linka rusza a młody wbija guaidbossy czy wina konektory a stary... stary dostaje mniej bolesne dla palców stanowiska :) siedzi na celu lub na śrubkach. Zapraszam do Amazon z czystym sumieniem polecam. Pieniądze te same, dojazd ten sam a pracuje tylko 4dni w tygodniu. Przywoze do domu 1400 zł. Codziennie coś innego, inne zamówienie, inna hala. Do WC wychodzę kiedy muszę a nie kiedy mój przełożony ma widzimisię. Praca lekka ale biegowa :) szybko da się w niej odnaleźć. Rzuć Heesunga to praca dla ludzi bez wyobraźni i marzeń CD dla desperacko, żeby zarobić tylko na bilety gdzieś bliżej domu. Miałam dosyć nerwów na lince, że coś źle zrobione, dosyć poniżen prymitywnych prostackich przełożonych. Dla nich liczy się tylko sztuka dla mnie komfort pracy i rodzina. Bądź dobrej myśli, bo to one kształtują nasza rzeczywistość.
zdjecie uzytkownika
jaro - 2014-10-15 18:20:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to faktycznie nie za duża motywacja jak w zatrudnieniu jest różnica tylko 200 zł w tym czy pracownik jest młody czy ma staż, tak jak pisze @scandia. A macie jakieś tam podwyżki może cykliczne albo premie uznaniowe chociaż? Mam nadzieje. że tak, bo inaczej to naprwde nie bardzo opłaca się pracować.
zdjecie uzytkownika
hop_siup - 2014-11-01 17:08:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdyby kogoś jeszcze Kadry i pani Kasia chciała mobbingować w obecności związkowców w tajnym ruskim pokoiku zwierzeń w biurze głównym... :

WAŻNE!
Tylko pamiętajcie aby się pod wpływem "prania mózgu" ówcześnie nie zwolnić!

(usunięte przez administratora) - czyli jak złożyć i gdzie złożyć skargę do Państwowej Inspekcji Pracy
oraz indywidualna jak i korespondencyjna pomoc
dla osób szykanowanych i mobbingowanych w miejscu pracy.

Ahhh! I uwaga na grubą brzydką blond ropuchę co zamiast pracować tylko po palarniach chodzi, spokojnych ludzi zaczepia, rzuca wyzwiskami, prowokuje do zaczepek i ubiera gorzej niż tania prostytutka ...
TU HIT! : Została członkinią związków zawodowych :D
zdjecie uzytkownika
kronikarz - 2014-11-03 13:56:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hop_siup - 2014-11-01 17:08:17]:
Jeżeli Ci niezadowoleni pracownicy w Heesung Electronics są ludźmi Twojego poziomu to jakoś specjalnie im nie współczuję. Zmiany zacznij od siebie, a może okaże się , że praca tutaj nie należy jednak do tych najgorszych. Takim ludziom jak Ty wszędzie będzie źle, więc może zaszyj się spokojnie w domu
zdjecie uzytkownika
hop_siup - 2014-11-03 14:04:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kronikarz - 2014-11-03 13:56:50]:
zacznijmy od tego czy mnie znasz? Iż tak piszesz? Ludzie mojego pokroju? Skąd wiesz jakiego ja jestem pokroju? Znasz mnie? Nie... Uj tak się boicie że nawet linka usunęliście? To tylko świadczy o tym ile macie do ukrycia...
zdjecie uzytkownika
hop_siup - 2014-11-03 14:14:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
justynaaaahaha@gmail.com - dla osób zainteresowanych i potrzebujących wsparcia w sprawie mobbingu i tym podobnych rzeczach chętnie odpiszę i udzielę informacji o stowarzyszeniach antymobbing-owych na terenie Dolnego-Śląska.
zdjecie uzytkownika
luzik - 2014-11-10 08:04:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
od niedawna jestem na lini 2c i mi się tam dobrze pracuje nie rozumie "kolezanki" jak byście poznały go byście inaczej gadali jako jedyny tak tłumaczy kto co ma robić ze się później w dechę robi i sam staje i pomaga a ty sama masz problem z sobą zazdrosna jesteś ja tam go szanuje jako przełożonego
zdjecie uzytkownika
nie podawać - 2014-11-26 04:19:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja nie podam swoich danych tutaj, ale powiem wam szczerze, ze jak sie tak czyta co piszecie to az chce sie wejść w te struktury i na to popatrzec od srodka ;) ale tak serio juz mowiac to potrzebuje njzwyczajniej pracy i nie za bardzo mam pomysly gdzie tu uderzac, tutaj warto? porsze o wasza super pomoc
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-12-06 21:50:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nie podawać - 2014-11-26 04:19:54]:
porsze to ty się tutaj nie dorobisz
zdjecie uzytkownika
jarek - 2015-02-12 20:10:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jednych zwalniają a drugim umowy przedłużają ciekawe od czego to zależy.
zdjecie uzytkownika
wypowiedzenie - 2015-03-14 15:03:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdzie trzeba dać wypowiedzenie pracy ???przed praca
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-06-05 23:46:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostatnio podjęłam pracę po ukończeniu szkoły policealnej www.szkoly.gowork.pl. Zdałam egzamin państwowy z asystentki stomatologicznej i po ok. miesiącu miałam zatrudnieniu na tym stanowisku, zarabiam 2.000 zł. Jak dla mnie to naprawdę ok, zwłaszcza że nauka trwała rok. Cały czas myślę o tym, żeby pójść na studia,wcześniej było to dość trudne, m.in dlatego zdecydowałam się na gowork.
zdjecie uzytkownika
smerfetka - 2015-06-05 23:47:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pokaz na sali ludzie siedzący na ziemi a na krześle facio J. z laseczką przypominającą mi Dorotkę M.
zdjecie uzytkownika
kk - 2015-06-05 23:49:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do dzisiaj nie odzyskałam płyt CD ponoć ktoś z H kradnie
zdjecie uzytkownika
marko - 2015-06-30 21:44:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@wypowiedzenie, zazwyczaj składa sie je na rece szefa albo do kadr lub sekretariatu. Rozumiem, że chcesz odejść, ale jeśli to nie tajemnica napisz prosze co jest powodem, bo ja z drugiej strony chciałbym zaaplikować do Heesung Electronics. Nie wiem jednak, czy to dobry pomysł patrzac po tych komentarzach.
zdjecie uzytkownika
takajedna - 2015-08-19 18:39:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co wiem, ludzie masowo uciekali i wciąż uciekają z Heesunga, głównie do Display :) Tam też są różne kwiatki...ale ja osobiście nie narzekam, tak porównując to, co opowiadają mi starzy pracownicy z HS i co się potwierdza również na necie, to faktycznie daleko im do ogólnej atmosfery w Display.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-19 21:50:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
fortel - 2015-08-19 21:51:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [takajedna - 2015-08-19 18:39:47]:
Cześć pracuję już w tej firmie od kilku lat i nie zgodzę się z większością negatywnych opinii które można przeczytać o nich. Większość jest stekiem bzdur wyssanych z palca. Nie ma tu mowy o żadnych ucieczkach czy innych na prędce wymyslanych negatywach na temat firmy. Weźcie się lepiej za robotę ...
zdjecie uzytkownika
takajedna - 2015-08-21 08:45:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fortel - 2015-08-19 21:51:19]:
wiesz, wyssane z palca to one nie są, inaczej nie byłoby tak wielu uciekinierów z HS w LG :)
Oczywiście, sporo też zależy od ludzi (to przede wszystkim), jak Ci się poszczęści, to trafisz na normalnych i można spokojnie pracować...mnie też wnerwia pewna gówniara, panoszy się niesamowicie, obrała mnie za target..po prostu uroczo...ale ja mam zamiar zacisnąć zęby i poczekać na jej potknięcie :)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Heesung Electronics Poland

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Heesung Electronics Poland?
Zadaj pytanie
alert