Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o B. Kościelak Agencja Służby Społecznej Sp. J

Pracowałeś w firmie B. Kościelak Agencja Służby Społecznej Sp. J i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ORIENT - 2013-05-07 16:18:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
TO DEFINITYWNY KONIEC AGENCJI , TRZEBA ROZEJRZEĆ SIE ZA INNA ROBOTĄ !
zdjecie uzytkownika
kandydatka - 2013-05-08 15:02:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ostatnio byłam w tej spółce na rozmowie o pracę stanowisko "młodsza księgowa". Moja opinia jest następująca:
- bardzo bardzo niska pensja, a lista wymagań długa,
- osoba, która mnie rekrutowała uważam, że nie zachowała się profesjonalne, bo się nie przedstawiła, ani nie podała ręki na powitanie,
- atmosfery nie znam, ale firma, a raczej jej pracownik zrobił na mnie słabe wrażenie.
zdjecie uzytkownika
zażenowana - 2013-07-03 18:08:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Zgadzam się z moją poprzedniczką. Rozmowa kwalifikacyjna w tej firmie jest absolutnie nieprofesjonalna. Pani, która ze mną się umówiła na dany termin i godzinę wcale się nie pojawiła. Zastępowała ja osoba, która w ogóle się nie przedstawiła, rozmawiała ze mną od niechcenia. Warunki pracy, które mi zaproponowała na stanowisko pracownika socjalnego były śmieszne: umowa cywilna, nienormowany okazuje się czas pracy, ponieważ jak mi wyjaśniła w sytuacji, kiedy opiekunka nie będzie mogła przybyć do klienta ja musiałabym ja zastąpić, monitorowanie i kontrola opiekunek i analiza stopnia zadowolenia beneficjentów z usług opiekuńczych, prowadzenie dokumentacji, wywiady środowiskowe, itd. Jak widać zakres obowiązków bardzo szeroki za całe 1500 zł netto!!! Mieliście wszyscy racje, omijajcie te pseudo agencję szerokim łukiem czytelnicy tego postu!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-05 16:11:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zażenowana czy zgodziłaś się na warunki pracy zaproponowane przez Agencję Służby Społecznej sp.j? jakie to było stanowisko?
zdjecie uzytkownika
zażenowana - 2013-07-17 17:34:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
koordynator usług opiekuńczych-pracownik socjalny, aż tak nie jestem zdesperowana, żeby zgodzić się na takie warunki-żenada, omijajcie to miejsce z daleka!
zdjecie uzytkownika
opiekun - 2013-07-30 22:18:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie Rozumiem wypowiedzi innej podopiecznej na Temat opiekunek. Nam niklt niee placi za dojazdy do podopiecznych dla nas liczy Sie kazda Minuta Bo dyzurow dziennie jest kilka . Narzeka pani Na opiekunki tyle ze My wykonujemy prace, Ktore nie sa wyznaczone w decyzji a jednak Ja to robie a pani Narzeka na opiekunki tyle Ze podopieczne bywają bardzo kaprysne. I uwazaja opiekunki za Sluzace Bo im Sie pomoc Nalezy i mamy wykonywac ich rozkazy. ja Mam swoich podopiecznych z ktorymi mam Swietny kontakt wspolczuje tym opiekunkom ktore maja hrabianki a Nie ludzi podopieczne powinny byc bardziej Mile I wyrozumiale bo urabiamy sie za pare groszy. bb
zdjecie uzytkownika
Normalny - 2013-08-01 13:06:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To co pisze Zażenowana nie najlepiej o niej świadczy jako kandydatce szukającej pracy. Chyba nie zna aktualnej sytuacji na rynku pracy. Myśli, że 3 obowiązki to strasznie duuuużo, taaaka odpowiedzialność, no normalnie straszne oczekiwania, nie będzie czasu na kawkę i ploteczki.
zdjecie uzytkownika
Normals2 - 2013-08-01 13:17:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zgadzam się z poprzednikiem, kto chce mieć kasę i nic nie robić niech szuka pracy w polityce. Ja pracuję w pośrednictwie pracy i powiem tylko tyle, są sensowne osoby które naprawdę szukają pracy i takie, które czepiają się wszystkiego, a same nie wiele potrafią. Czasem to naprawdę ręce opadają.
zdjecie uzytkownika
straszny dwór - 2013-08-01 16:24:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co wy wypisujecie za durnoty. Całkiem dobra firma i ludzi ma dobrych. Do mojej mamy przychodzi opiekunka i jest w porządku. Polecam.
zdjecie uzytkownika
Rodzina - 2013-08-01 17:27:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Opiekunka z Agencji zajmuje się moją niepełnosprawną babcią. Wcześniej babcią zajmowały się opiekunki z innej firmy i było tragicznie. Odkąd przychodzi opiekunka z Agencji w moją babcię wróciło życie, a ja spokojnie mogę wychodzić do pracy pewna, że babcia ma zapewnioną dobrą opiekę. Ja przychodzę do biura Agencji raz w miesiącu i zawsze trafiam na bardzo miłą obsługę.
zdjecie uzytkownika
Prawnik - 2013-08-02 00:15:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czrnyszerszen - 2013-08-01 17:17:13

Chamstwo ....oraz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] div>Paragraf 8 pkt. 2 regulaminu: "Osoby zamieszczające wypowiedzi na Forum GoWork.pl, rozpowszechniają swoje wypowiedzi na własną odpowiedzialność. Każdy wyrażający swoje opinie na Forum GoWork.pl, ponosi odpowiedzialność za wszelkie roszczenia osób trzecich z tytułu naruszenia praw tych osób". A wy zapoznaliście się z regulaminem :-)
zdjecie uzytkownika
zażenowana - 2013-08-02 11:58:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Chyba uczestnicy tego forum całkiem nie zrozumieli mego przesłania:
- proces rekrutacyjny pozbawiony jakiegokolwiek profesjonalizmu,
- umowa cywilno-prawna, a to oznacza, iż koordynator odpowiedzialny jest za: jakość usług, które świadczą opiekunki, z tym związany jest bieżący ich monitoring i kontrola oraz monitorowanie i ocena stopnia zadowolenia samych podopiecznych,
- zastępowanie opiekunki w przypadku jej absencji( sprawowanie funkcji opiekuńczych w zastępstwie),
- bieżąca dokumentacja.
Bądźcie sprawiedliwi i obiektywni, Waszym zdaniem 1500 zł jest wystarczającym wynagrodzeniem, przecież tak naprawdę może to być czasami praca 7 dni w tygodniu!!! Sami przecież na ogół nie jesteście zadowoleni z warunków pracy w tej firmie! Serdecznie wszystkich pozdrawiam:)
zdjecie uzytkownika
Alicja - 2013-12-19 09:43:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zażenowana a czy do tej podstawy jaką proponują czyli te 1500 zł dochodzi czasem jakaś premia ? czyli oprocz pracy od pon do pt zdarza sie pracować rownież w weekendy? napisz prosze jak wyglada sprawa z urlopami.. czy mozna brac bez problemu >???
zdjecie uzytkownika
fasola1 - 2014-01-19 17:23:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
calkowity brak profesjonalizmu przy zatrudnianiu ,nieznajomośc przepisów prawnych.UWAGA -ZAWIERANE UMOWY CYWILNE NIE ZAWIERAJĄ INFORMACJI O SPOSOBIE ZAPŁATY ITERMINIE WYNAGRODZENIA ZA WYKONANĄ PRACĘ .OSTRZEGAM-ostatnio warszawka zagościła w Toruniu.NIE POLECAM NIKOMU.
zdjecie uzytkownika
ina - 2014-02-05 13:09:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czytelników
Nie polecam pracy w Ag.Służby Społecznej stawki godzinowe są bardzo nędzne.
Podopieczny który ma większą emeryturę rentę płaci dużo za 1h, zaś opiekunka zarabia grosze(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
PIGI - 2014-02-06 19:59:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niech Was reka BOSKA BRONI PRZED ZATRUDNIENIEM SIE W TEJ (usunięte przez administratora)FIRMIE.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
aszeraj - 2014-02-07 11:27:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Brońmy się sami przed zatrudnianiem osób, ale kto nas obroni przed osóbkami, które od nas " pożyczają", na przykład książki, swetry, parasolki....
zdjecie uzytkownika
magiczna - 2014-03-05 16:16:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [fasola1 - 2014-01-19 17:23:56]:
ja tam pracowałam przez rok, na stanowisku o którym pisała zażenowana... naprawdę odradzam, to nie są i tak wszystkie obowiązki bo jest ich na 4 str. formatu A4, urlop? na jeden dzień przed planowanym mogą bez niczego Ci go cofnąć, NIE POLECAM
zdjecie uzytkownika
zoska samoska - 2014-03-05 18:50:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
jakie sa warunki pracy w biurze na prochowej? jaka pensja, jaka umowa itp
zdjecie uzytkownika
j.bielanska@wp.pl - 2014-03-12 17:42:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fasola1 - 2014-01-19 17:23:56]:
To co napisane to kompletna bzdura.Opiekunki wiedzą za ile pracują'' 10''zł na godz.Pensja regularnie na koncie.Myślę,że te wszystkie wpisy to od osób z firm które przegrały przetarg.Trochę życzę im godności.Opiekunka z Gdyni.
zdjecie uzytkownika
j.bielanska@wp.pl - 2014-03-12 18:23:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zapomniałam jeszcze opisać o warunkach zatrudnienia i jak to wyglądało.Przyjechały Panie z ASS z Warszawy,opiekunki stawiły się wszystkie.Podpisywałyśmy umowy.Atmosfera miła.Szczególnie jedna z nich( usunięte przez administratora ).Rekrutacja przebiegła sprawnie i naprawdę w miłej atmosferze.Wszystkie mamy umowę zlecenie,bo tak jest w innych firmach opiekuńczych.Kto się na taką nie zgadza;nikt go nie zmusza.Nadmieniam,że pracujemy w ciężkich środowiskach,ale to jest nasz wybór i dobra wola.Która chce i ma siły wyrabia po 200,lub więcej godz,ale to jest decyzja tylko i wyłącznie opiekunki.Nie mamy nacisku,ani od koordynatorów,ani głównych szefów.W tej sytuacji nie mogę zrozumieć wpisów opiekunek z Warszawy.Zieją nienawiścią,aż to czuć na Wybrzeżu. Pozdrawiam pracowników ASS Kościelak Warszawa i dzięki za pracę.
zdjecie uzytkownika
olena - 2014-03-12 18:33:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tez jestem zadowolna wszstko na czas. panie w biurze bardzo uprzejme i pomocne zwlaszcza pani( usunięte przez administratora )br /> a... i pracuje w warszawie.. iwiem ze ludziom w stolicy sie poprzewracalo w glowac..
zdjecie uzytkownika
kaska - 2014-04-14 16:20:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
robota a nie praca. oferta pracy w biurze = smiech na sali 1800 pln za 8 godz. i czasem po godzi sie zostaje .. no coment
zdjecie uzytkownika
Kosmi - 2014-09-03 12:53:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@kaska 1800 nie wydaje się być aż takimi złymi pieniędzmi na start. Jest multum firm, które dają Ci tylko 1230 netto i koniec. Oczywiście są i lepsze firmy, ale do nich nie jest tak łatwo się dostać, albo nikogo nie szukają. A Agencja Służby Społecznej na rynku działa od 1992 roku, więc na pewno można u nich zdobyć doświadczenie.
zdjecie uzytkownika
Ewa - 2014-09-03 21:54:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
1800 zł na start? A gdzie? W oddziale w trójmieście oferują w tej firmie 1400 zł jako koordynator.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie B. Kościelak Agencja Służby Społecznej Sp. J
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x