Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o B. Kościelak Agencja Służby Społecznej Sp. J

Pracowałeś w firmie B. Kościelak Agencja Służby Społecznej Sp. J i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Rodzina - 2013-08-01 17:27:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Opiekunka z Agencji zajmuje się moją niepełnosprawną babcią. Wcześniej babcią zajmowały się opiekunki z innej firmy i było tragicznie. Odkąd przychodzi opiekunka z Agencji w moją babcię wróciło życie, a ja spokojnie mogę wychodzić do pracy pewna, że babcia ma zapewnioną dobrą opiekę. Ja przychodzę do biura Agencji raz w miesiącu i zawsze trafiam na bardzo miłą obsługę.
zdjecie uzytkownika
Prawnik - 2013-08-02 00:15:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czrnyszerszen - 2013-08-01 17:17:13

Chamstwo ....oraz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] div>Paragraf 8 pkt. 2 regulaminu: "Osoby zamieszczające wypowiedzi na Forum GoWork.pl, rozpowszechniają swoje wypowiedzi na własną odpowiedzialność. Każdy wyrażający swoje opinie na Forum GoWork.pl, ponosi odpowiedzialność za wszelkie roszczenia osób trzecich z tytułu naruszenia praw tych osób". A wy zapoznaliście się z regulaminem :-)
zdjecie uzytkownika
zażenowana - 2013-08-02 11:58:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Chyba uczestnicy tego forum całkiem nie zrozumieli mego przesłania:
- proces rekrutacyjny pozbawiony jakiegokolwiek profesjonalizmu,
- umowa cywilno-prawna, a to oznacza, iż koordynator odpowiedzialny jest za: jakość usług, które świadczą opiekunki, z tym związany jest bieżący ich monitoring i kontrola oraz monitorowanie i ocena stopnia zadowolenia samych podopiecznych,
- zastępowanie opiekunki w przypadku jej absencji( sprawowanie funkcji opiekuńczych w zastępstwie),
- bieżąca dokumentacja.
Bądźcie sprawiedliwi i obiektywni, Waszym zdaniem 1500 zł jest wystarczającym wynagrodzeniem, przecież tak naprawdę może to być czasami praca 7 dni w tygodniu!!! Sami przecież na ogół nie jesteście zadowoleni z warunków pracy w tej firmie! Serdecznie wszystkich pozdrawiam:)
zdjecie uzytkownika
Alicja - 2013-12-19 09:43:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zażenowana a czy do tej podstawy jaką proponują czyli te 1500 zł dochodzi czasem jakaś premia ? czyli oprocz pracy od pon do pt zdarza sie pracować rownież w weekendy? napisz prosze jak wyglada sprawa z urlopami.. czy mozna brac bez problemu >???
zdjecie uzytkownika
fasola1 - 2014-01-19 17:23:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
calkowity brak profesjonalizmu przy zatrudnianiu ,nieznajomośc przepisów prawnych.UWAGA -ZAWIERANE UMOWY CYWILNE NIE ZAWIERAJĄ INFORMACJI O SPOSOBIE ZAPŁATY ITERMINIE WYNAGRODZENIA ZA WYKONANĄ PRACĘ .OSTRZEGAM-ostatnio warszawka zagościła w Toruniu.NIE POLECAM NIKOMU.
zdjecie uzytkownika
ina - 2014-02-05 13:09:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czytelników
Nie polecam pracy w Ag.Służby Społecznej stawki godzinowe są bardzo nędzne.
Podopieczny który ma większą emeryturę rentę płaci dużo za 1h, zaś opiekunka zarabia grosze(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
PIGI - 2014-02-06 19:59:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niech Was reka BOSKA BRONI PRZED ZATRUDNIENIEM SIE W TEJ (usunięte przez administratora)FIRMIE.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
aszeraj - 2014-02-07 11:27:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Brońmy się sami przed zatrudnianiem osób, ale kto nas obroni przed osóbkami, które od nas " pożyczają", na przykład książki, swetry, parasolki....
zdjecie uzytkownika
magiczna - 2014-03-05 16:16:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [fasola1 - 2014-01-19 17:23:56]:
ja tam pracowałam przez rok, na stanowisku o którym pisała zażenowana... naprawdę odradzam, to nie są i tak wszystkie obowiązki bo jest ich na 4 str. formatu A4, urlop? na jeden dzień przed planowanym mogą bez niczego Ci go cofnąć, NIE POLECAM
zdjecie uzytkownika
zoska samoska - 2014-03-05 18:50:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
jakie sa warunki pracy w biurze na prochowej? jaka pensja, jaka umowa itp
zdjecie uzytkownika
j.bielanska@wp.pl - 2014-03-12 17:42:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fasola1 - 2014-01-19 17:23:56]:
To co napisane to kompletna bzdura.Opiekunki wiedzą za ile pracują'' 10''zł na godz.Pensja regularnie na koncie.Myślę,że te wszystkie wpisy to od osób z firm które przegrały przetarg.Trochę życzę im godności.Opiekunka z Gdyni.
zdjecie uzytkownika
j.bielanska@wp.pl - 2014-03-12 18:23:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zapomniałam jeszcze opisać o warunkach zatrudnienia i jak to wyglądało.Przyjechały Panie z ASS z Warszawy,opiekunki stawiły się wszystkie.Podpisywałyśmy umowy.Atmosfera miła.Szczególnie jedna z nich( usunięte przez administratora ).Rekrutacja przebiegła sprawnie i naprawdę w miłej atmosferze.Wszystkie mamy umowę zlecenie,bo tak jest w innych firmach opiekuńczych.Kto się na taką nie zgadza;nikt go nie zmusza.Nadmieniam,że pracujemy w ciężkich środowiskach,ale to jest nasz wybór i dobra wola.Która chce i ma siły wyrabia po 200,lub więcej godz,ale to jest decyzja tylko i wyłącznie opiekunki.Nie mamy nacisku,ani od koordynatorów,ani głównych szefów.W tej sytuacji nie mogę zrozumieć wpisów opiekunek z Warszawy.Zieją nienawiścią,aż to czuć na Wybrzeżu. Pozdrawiam pracowników ASS Kościelak Warszawa i dzięki za pracę.
zdjecie uzytkownika
olena - 2014-03-12 18:33:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tez jestem zadowolna wszstko na czas. panie w biurze bardzo uprzejme i pomocne zwlaszcza pani( usunięte przez administratora )br /> a... i pracuje w warszawie.. iwiem ze ludziom w stolicy sie poprzewracalo w glowac..
zdjecie uzytkownika
kaska - 2014-04-14 16:20:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
robota a nie praca. oferta pracy w biurze = smiech na sali 1800 pln za 8 godz. i czasem po godzi sie zostaje .. no coment
zdjecie uzytkownika
Kosmi - 2014-09-03 12:53:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@kaska 1800 nie wydaje się być aż takimi złymi pieniędzmi na start. Jest multum firm, które dają Ci tylko 1230 netto i koniec. Oczywiście są i lepsze firmy, ale do nich nie jest tak łatwo się dostać, albo nikogo nie szukają. A Agencja Służby Społecznej na rynku działa od 1992 roku, więc na pewno można u nich zdobyć doświadczenie.
zdjecie uzytkownika
Ewa - 2014-09-03 21:54:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
1800 zł na start? A gdzie? W oddziale w trójmieście oferują w tej firmie 1400 zł jako koordynator.
zdjecie uzytkownika
Banan - 2014-09-24 19:02:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może nie chodziło jej o stanowisko koordynatora - przecież nie jest to jedyna możliwość pracy w biurze. Myślę, że pensje kształtują się standardowo w zależności od ilości obowiązków, ale obawiam się, że są one mocno niedocenione przez pracodawcę. Jest w ogóle jakaś możliwość negocjowania stawki, ew. podwyżki?
zdjecie uzytkownika
Irga 56 - 2014-10-02 20:32:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wynagrodzenie jest ok i na czas, ale jeżeli chodzi o zlecanie usług ludziom z kierunkowym wykształceniem, niekoniecznie. Masz wybór, albo bierzesz to co "leci" albo do widzenia. Nie szanuje się profesjonalizmu i nie przedłuża się umów zlecenia, ponieważ nie chcesz przyjąć wszystkiego, a gdzie wybór oferty pracy? to nieetyczne!!!!!!albo koordynatorzy - to ludzie przypadkowi.
zdjecie uzytkownika
sarah - 2014-10-08 15:21:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja od 6 lat zarabiam jako opiekunka 7,60 brutto, nie miałam w tym czasie ani jednej podwyżki, umowa -zlecenie, w zeszłym roku w będąc w przychodni dowiedziałam się, że nie jestem ubezpieczona - okazało się, że pani z agencji "przez pomyłkę" mnie wyrejestrowała.Podopieczne są rzeczywiście bardzo różne - najgorsze jest to, że koordynatorki próbując rozpaczliwie znaleźć opiekunki,nie mówią prawdy o warunkach pracy, np. ja mając dość zrujnowany kręgosłup, o czym zawiadamiałam niejednokrotnie, dostałam podopieczną, mieszkajacą na 5 piętrze bez windy i przez pół roku wciągałam jej ciężki wózek na to piąte piętro.
zdjecie uzytkownika
Boziak - 2014-10-11 13:11:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W takim razie ja zastanawiam się dlaczego nie przejdziecie do firmy czy pośrednika, który zaoferuje zdecydowanie więcej? Rozumiem, że czasami dochodzi przyzwyczajenie do pracy, ale trzeba patrzeć przede wszystkim na własne potrzeby i to jak zakład traktuje pracownika. Nie otrzymując premii, podwyżek jest to naprawdę frustrujące.
zdjecie uzytkownika
KJ - 2014-10-29 15:18:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Firma jest na bardzo niskim poziomie. Zero kompetencji. Dyrektorka niepoważnie podchodzi do chyba życia w społeczeństwie.

Nie polecam ani tam pracować ani korzystać z ich usług.

Firma zamiast dać ludziom trochę serca liczy tylko na ZYSK.
zdjecie uzytkownika
sabina - 2014-10-31 19:26:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale 1800 netto czy brutto? bo jak na rękę to wcale nie ma na co narzekać i warto pracować.wiecie jak u nich jest z urlopami i ewentualnymi l4 albo z elastycznością grafiku?
zdjecie uzytkownika
Zażenowana usługami - 2014-11-20 17:06:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proszę Państwa, chciałabym podzielić się swoimi spostrzeżeniami dotyczącymi PSEUDO FUNDACJI KOŚCIELAK. Otóż miałam tą niewątpliwą okazję obserwować usługi na rzecz mojej sąsiadki. Poniewż znałyśmy się długo zależało mi aby opieka była rzetelna i profesjonalna, niestety efekt był odwrotny, brak zadeklarowanych wizyt, ciągłe wymówki o nagłych sytuacjach które się rzekomo wydarzyły.... - takowe informacje przekazywało biuro po naszych interwencjach telefonicznych.
Pomijam pracę Pań z opieki bo te miały po 15 podopiecznych i nie dawały rady wszystkich odwiedzić. Natomiast jeżeli chodzi o Panią właścicielkę osobę o usposobieniu pieniackim i nieeleganckim a nawet powiedziałabym aroganckim to tutaj pozostawiam dużo do życzenia, pomijam fakt skarg opiekunek na atmosferę w biurze, mobing itp. sprawy. Nasze sąsiedzkie telefony o poprawę usług były zbywane.
Nie wiem ilu jest takich samotnych ludzi ale szkoda patrzeć jak nieludzko można ich traktować nie ponosząc za to żadnej odpowiedzialności.
Nie polecam nikomu korzystania z usług Fundacji KOŚCIELAK.
zdjecie uzytkownika
zosia - 2014-11-21 09:17:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wspaniala agencja, sympatyczne panie i obsluga, polecam gorąco.
zdjecie uzytkownika
Sprawiedliwa - 2014-11-21 14:28:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No cóż na każdy negatywny post Panie z fundacji pod różnymi nikami próbują podnosić i tak już upadły poziom usług.
Podobna reklama dźwignią handlu...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie B. Kościelak Agencja Służby Społecznej Sp. J
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x