Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o B. Kościelak Agencja Służby Społecznej Sp. J

Pracowałeś w firmie B. Kościelak Agencja Służby Społecznej Sp. J i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Kosmi - 2014-09-03 12:53:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@kaska 1800 nie wydaje się być aż takimi złymi pieniędzmi na start. Jest multum firm, które dają Ci tylko 1230 netto i koniec. Oczywiście są i lepsze firmy, ale do nich nie jest tak łatwo się dostać, albo nikogo nie szukają. A Agencja Służby Społecznej na rynku działa od 1992 roku, więc na pewno można u nich zdobyć doświadczenie.
zdjecie uzytkownika
Ewa - 2014-09-03 21:54:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
1800 zł na start? A gdzie? W oddziale w trójmieście oferują w tej firmie 1400 zł jako koordynator.
zdjecie uzytkownika
Banan - 2014-09-24 19:02:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może nie chodziło jej o stanowisko koordynatora - przecież nie jest to jedyna możliwość pracy w biurze. Myślę, że pensje kształtują się standardowo w zależności od ilości obowiązków, ale obawiam się, że są one mocno niedocenione przez pracodawcę. Jest w ogóle jakaś możliwość negocjowania stawki, ew. podwyżki?
zdjecie uzytkownika
Irga 56 - 2014-10-02 20:32:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wynagrodzenie jest ok i na czas, ale jeżeli chodzi o zlecanie usług ludziom z kierunkowym wykształceniem, niekoniecznie. Masz wybór, albo bierzesz to co "leci" albo do widzenia. Nie szanuje się profesjonalizmu i nie przedłuża się umów zlecenia, ponieważ nie chcesz przyjąć wszystkiego, a gdzie wybór oferty pracy? to nieetyczne!!!!!!albo koordynatorzy - to ludzie przypadkowi.
zdjecie uzytkownika
sarah - 2014-10-08 15:21:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja od 6 lat zarabiam jako opiekunka 7,60 brutto, nie miałam w tym czasie ani jednej podwyżki, umowa -zlecenie, w zeszłym roku w będąc w przychodni dowiedziałam się, że nie jestem ubezpieczona - okazało się, że pani z agencji "przez pomyłkę" mnie wyrejestrowała.Podopieczne są rzeczywiście bardzo różne - najgorsze jest to, że koordynatorki próbując rozpaczliwie znaleźć opiekunki,nie mówią prawdy o warunkach pracy, np. ja mając dość zrujnowany kręgosłup, o czym zawiadamiałam niejednokrotnie, dostałam podopieczną, mieszkajacą na 5 piętrze bez windy i przez pół roku wciągałam jej ciężki wózek na to piąte piętro.
zdjecie uzytkownika
Boziak - 2014-10-11 13:11:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W takim razie ja zastanawiam się dlaczego nie przejdziecie do firmy czy pośrednika, który zaoferuje zdecydowanie więcej? Rozumiem, że czasami dochodzi przyzwyczajenie do pracy, ale trzeba patrzeć przede wszystkim na własne potrzeby i to jak zakład traktuje pracownika. Nie otrzymując premii, podwyżek jest to naprawdę frustrujące.
zdjecie uzytkownika
KJ - 2014-10-29 15:18:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Firma jest na bardzo niskim poziomie. Zero kompetencji. Dyrektorka niepoważnie podchodzi do chyba życia w społeczeństwie.

Nie polecam ani tam pracować ani korzystać z ich usług.

Firma zamiast dać ludziom trochę serca liczy tylko na ZYSK.
zdjecie uzytkownika
sabina - 2014-10-31 19:26:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ale 1800 netto czy brutto? bo jak na rękę to wcale nie ma na co narzekać i warto pracować.wiecie jak u nich jest z urlopami i ewentualnymi l4 albo z elastycznością grafiku?
zdjecie uzytkownika
Zażenowana usługami - 2014-11-20 17:06:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Proszę Państwa, chciałabym podzielić się swoimi spostrzeżeniami dotyczącymi PSEUDO FUNDACJI KOŚCIELAK. Otóż miałam tą niewątpliwą okazję obserwować usługi na rzecz mojej sąsiadki. Poniewż znałyśmy się długo zależało mi aby opieka była rzetelna i profesjonalna, niestety efekt był odwrotny, brak zadeklarowanych wizyt, ciągłe wymówki o nagłych sytuacjach które się rzekomo wydarzyły.... - takowe informacje przekazywało biuro po naszych interwencjach telefonicznych.
Pomijam pracę Pań z opieki bo te miały po 15 podopiecznych i nie dawały rady wszystkich odwiedzić. Natomiast jeżeli chodzi o Panią właścicielkę osobę o usposobieniu pieniackim i nieeleganckim a nawet powiedziałabym aroganckim to tutaj pozostawiam dużo do życzenia, pomijam fakt skarg opiekunek na atmosferę w biurze, mobing itp. sprawy. Nasze sąsiedzkie telefony o poprawę usług były zbywane.
Nie wiem ilu jest takich samotnych ludzi ale szkoda patrzeć jak nieludzko można ich traktować nie ponosząc za to żadnej odpowiedzialności.
Nie polecam nikomu korzystania z usług Fundacji KOŚCIELAK.
zdjecie uzytkownika
zosia - 2014-11-21 09:17:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wspaniala agencja, sympatyczne panie i obsluga, polecam gorąco.
zdjecie uzytkownika
Sprawiedliwa - 2014-11-21 14:28:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
No cóż na każdy negatywny post Panie z fundacji pod różnymi nikami próbują podnosić i tak już upadły poziom usług.
Podobna reklama dźwignią handlu...
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-12-03 20:54:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził. W warszawie usługi świadczy co najmniej kilka firm i wszystkie mają jednakowe stawki godzinowe, ale jeżeli Panie opiekunki uważają inaczej to mogą w każdej chwili zmienić firmę, przecież nikt nikomu nie broni skończyć studiów i znaleźć pracę za parę tysięcy, tylko że Panie opiekunki są jak księżniczki najlepiej jakby praca przychodziła do nich sama i pieniążki przynosiła. Po co siedzicie w tej firmie skoro wam tak źle, tylko narzekać potraficie, a tak naprawdę te głupoty piszą ci, którzy pewnie nie napiszą ze po prostu ich wywalono albo nie nadawali się do tej pracy. Przez takie właśnie "byłe" opiekunki jest negatywna opinia o pracy opiekunek, krzywdząca te osoby, które przez wiele lat pracują jako opiekunki. Pracowałam w tej firmie i wiem ile z tych "niezadowolonych" pożegnaliśmy i z pewnością nie przez małe stawki ale ich nazwijmy to "przypadłości". I jestem pewna , że nie tylko my ale i inne firmy opiekuńcze.
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-12-05 16:50:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Firma jest w porządku, pracowałam ponad 10 lat, pensja zawsze w terminie, zgodnie z ustaloną stawką, składki na zus odprowadzane regularnie, oczekują po prostu, żeby wywiązywać się należycie z przyjętych na siebie obowiązków, to nie jest firma gdzie czy się stoi czy się leży to kasa się należy. Tu trzeba uczciwie i sumiennie pracować a nie się obijać. Tyle w temacie.
zdjecie uzytkownika
Niezależna - 2014-12-05 21:19:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nikomu nie polecam :(.
zdjecie uzytkownika
kot szczekalski - 2014-12-11 12:43:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
właściwie już podjąłem decyzję czy iść tam do pracy czy nie. komentarze i wyznania typu "pracuję tam już 10 lat" są dla mnie najlepszszą rekomendacją i reklamą firmy. bo jeśli naprawdę źle by się tam działo i warunki byłyby złe to nikt by przecież tyle tam na siłę wbrew sobie nie wytrzymał. natomiast ile nettosię u nich zarabia?
zdjecie uzytkownika
taka ja - 2014-12-16 21:00:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje w biurze na pradze. Zarabiam 2000 zl netto wiec jest fajnie. Polecam. A i pracuje juz ponad 5 lat :
zdjecie uzytkownika
pan D - 2014-12-18 13:59:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Potrzebuje nr do Prezesa tej firmy. Posiada go ktos i moglby go udostepnic?
zdjecie uzytkownika
bola - 2015-03-05 09:51:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [j.bielanska@wp.pl - 2014-03-12 18:23:17]:
oooooo. Gdzie opiekunki mają 10 zł na godz??????? Ja pracuję w tej firmie 3 lata za 5,50zł. I cały czas na umowę śmieciową. WARSZAWA WOLA
zdjecie uzytkownika
męska - 2015-03-10 10:46:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie mogę narzekać na pracę w tej firmie ale było by lepiej gdyby pani kościoła dała podwyżki. Przynajmniej tym osobom które mają dobrą opinią wśród swoich podopiecznych.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-03-11 19:06:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja osobiście wybrałem pracę z kierunku medycznego. Obecnie będę kończył Technika dentystycznego w szkole Gowork www.szkoly.gowork.pl. Mają super warsztaty, dużo praktyki, na czym właśnie mi zależało. Kierunek nie drogi, a nauczyciele super przekazują wiedze. Jeszcze egzamin zawodowy przede mną ale na pewno go zdam. A nawet już mam wstępne oferty pracy z wysokim wynagrodzeniem sięgającym 3.000 zł po uzyskaniu tytułu Technika Dentystycznego. Wszystkim polecam!
zdjecie uzytkownika
Lena - 2015-03-11 19:07:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje tu tylko i wylacznie bo jestem zaprzyjazniona z podopieczna i ze mam ubezp.ale to jest karygodne ze dostaje 5.05za godzine,bez komentarza.......i jeszcze mnie oszukali z wyplata za zwolnienie....dramat
zdjecie uzytkownika
joadka - 2015-06-30 21:32:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie narzekam na pracę w tej firmie.Tylko trochę za mało płacą ale za to regularnie.Zawsze 10 jest pensja na moim koncie i zawsze tyle co powinno być.W biurze Panie też bardzo mile na podopiecznych też nie mogę narzekać.Jednym slowem nie żałuje że pracuję w tej firmie.
zdjecie uzytkownika
jeko - 2015-07-09 19:41:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z wypłacalnością w tej firmie chyba nigdy nie było problemów, przynajmniej od kąd wiem o tej firmie to zawsze pieniądze są na czas. Tylko no właśnie słabe pieniądze, ale no taka to już praca. Zarobi się nie wiele więcej jak najniższa krajowa, no ale za to atmosfera w pracy jest taka, żze jednak ludzi trzyma w tej firmie.
zdjecie uzytkownika
była opiekunka - 2015-07-12 20:37:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie z Rumi idealnie potrafią skłócić ze sobą opiekunki,są w tym bardzo dobre.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa przebiegła bardzo profesjonalnie,koordynatorka rzeczowo i bardzo dokladnie odpowiadała. Na moje pytania i opowiadała o firmie
Pytania:
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-16 16:57:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
gdynianka - 2015-07-16 16:58:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podlegam pod oddział kaszubski w Rumi od kiedy biuro jest obsługiwane przez młody zespol wszystko można dużo szybciej i łatwiej załatwić. Zarabiam 10zl za godzinę na rękę pracując na terenie Gdyni wyplata zawsze na czas brak problemu przy kontakcie z paniami koordynatorkami,podopieczni wdzięczni za pomoc i ugodowi. Nie mam zastrzeżeń polecam Ass Kaszuby !
zdjecie uzytkownika
Janka - 2015-08-18 18:08:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To, że jest wypłata na czas to akurat nie jest żadne wyróżnienie, każda firma ma obowiązek wypłacać wynagrodzenie w terminie. Skoro zarabiasz 10 złotych na godzine, to przy etacie 160 godzin wychodzi 1600 złotych, więc fajnie, że jest powyżej minimalnej krajowej, ale dla mnie to za mało, mam takie minimum 2000..
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie B. Kościelak Agencja Służby Społecznej Sp. J

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy B. Kościelak Agencja Służby Społecznej Sp. J?
Zadaj pytanie
alert