Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o B. Kościelak Agencja Służby Społecznej Sp. J

Pracowałeś w firmie B. Kościelak Agencja Służby Społecznej Sp. J i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
aszeraj - 2014-02-07 11:27:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Brońmy się sami przed zatrudnianiem osób, ale kto nas obroni przed osóbkami, które od nas " pożyczają", na przykład książki, swetry, parasolki....
zdjecie uzytkownika
magiczna - 2014-03-05 16:16:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [fasola1 - 2014-01-19 17:23:56]:
ja tam pracowałam przez rok, na stanowisku o którym pisała zażenowana... naprawdę odradzam, to nie są i tak wszystkie obowiązki bo jest ich na 4 str. formatu A4, urlop? na jeden dzień przed planowanym mogą bez niczego Ci go cofnąć, NIE POLECAM
zdjecie uzytkownika
zoska samoska - 2014-03-05 18:50:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
jakie sa warunki pracy w biurze na prochowej? jaka pensja, jaka umowa itp
zdjecie uzytkownika
j.bielanska@wp.pl - 2014-03-12 17:42:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fasola1 - 2014-01-19 17:23:56]:
To co napisane to kompletna bzdura.Opiekunki wiedzą za ile pracują'' 10''zł na godz.Pensja regularnie na koncie.Myślę,że te wszystkie wpisy to od osób z firm które przegrały przetarg.Trochę życzę im godności.Opiekunka z Gdyni.
zdjecie uzytkownika
j.bielanska@wp.pl - 2014-03-12 18:23:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zapomniałam jeszcze opisać o warunkach zatrudnienia i jak to wyglądało.Przyjechały Panie z ASS z Warszawy,opiekunki stawiły się wszystkie.Podpisywałyśmy umowy.Atmosfera miła.Szczególnie jedna z nich( usunięte przez administratora ).Rekrutacja przebiegła sprawnie i naprawdę w miłej atmosferze.Wszystkie mamy umowę zlecenie,bo tak jest w innych firmach opiekuńczych.Kto się na taką nie zgadza;nikt go nie zmusza.Nadmieniam,że pracujemy w ciężkich środowiskach,ale to jest nasz wybór i dobra wola.Która chce i ma siły wyrabia po 200,lub więcej godz,ale to jest decyzja tylko i wyłącznie opiekunki.Nie mamy nacisku,ani od koordynatorów,ani głównych szefów.W tej sytuacji nie mogę zrozumieć wpisów opiekunek z Warszawy.Zieją nienawiścią,aż to czuć na Wybrzeżu. Pozdrawiam pracowników ASS Kościelak Warszawa i dzięki za pracę.
zdjecie uzytkownika
olena - 2014-03-12 18:33:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tez jestem zadowolna wszstko na czas. panie w biurze bardzo uprzejme i pomocne zwlaszcza pani( usunięte przez administratora )br /> a... i pracuje w warszawie.. iwiem ze ludziom w stolicy sie poprzewracalo w glowac..
zdjecie uzytkownika
kaska - 2014-04-14 16:20:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
robota a nie praca. oferta pracy w biurze = smiech na sali 1800 pln za 8 godz. i czasem po godzi sie zostaje .. no coment
zdjecie uzytkownika
Kosmi - 2014-09-03 12:53:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@kaska 1800 nie wydaje się być aż takimi złymi pieniędzmi na start. Jest multum firm, które dają Ci tylko 1230 netto i koniec. Oczywiście są i lepsze firmy, ale do nich nie jest tak łatwo się dostać, albo nikogo nie szukają. A Agencja Służby Społecznej na rynku działa od 1992 roku, więc na pewno można u nich zdobyć doświadczenie.
zdjecie uzytkownika
Ewa - 2014-09-03 21:54:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
1800 zł na start? A gdzie? W oddziale w trójmieście oferują w tej firmie 1400 zł jako koordynator.
zdjecie uzytkownika
Banan - 2014-09-24 19:02:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może nie chodziło jej o stanowisko koordynatora - przecież nie jest to jedyna możliwość pracy w biurze. Myślę, że pensje kształtują się standardowo w zależności od ilości obowiązków, ale obawiam się, że są one mocno niedocenione przez pracodawcę. Jest w ogóle jakaś możliwość negocjowania stawki, ew. podwyżki?
zdjecie uzytkownika
Irga 56 - 2014-10-02 20:32:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wynagrodzenie jest ok i na czas, ale jeżeli chodzi o zlecanie usług ludziom z kierunkowym wykształceniem, niekoniecznie. Masz wybór, albo bierzesz to co "leci" albo do widzenia. Nie szanuje się profesjonalizmu i nie przedłuża się umów zlecenia, ponieważ nie chcesz przyjąć wszystkiego, a gdzie wybór oferty pracy? to nieetyczne!!!!!!albo koordynatorzy - to ludzie przypadkowi.
zdjecie uzytkownika
sarah - 2014-10-08 15:21:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja od 6 lat zarabiam jako opiekunka 7,60 brutto, nie miałam w tym czasie ani jednej podwyżki, umowa -zlecenie, w zeszłym roku w będąc w przychodni dowiedziałam się, że nie jestem ubezpieczona - okazało się, że pani z agencji "przez pomyłkę" mnie wyrejestrowała.Podopieczne są rzeczywiście bardzo różne - najgorsze jest to, że koordynatorki próbując rozpaczliwie znaleźć opiekunki,nie mówią prawdy o warunkach pracy, np. ja mając dość zrujnowany kręgosłup, o czym zawiadamiałam niejednokrotnie, dostałam podopieczną, mieszkajacą na 5 piętrze bez windy i przez pół roku wciągałam jej ciężki wózek na to piąte piętro.
zdjecie uzytkownika
Boziak - 2014-10-11 13:11:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W takim razie ja zastanawiam się dlaczego nie przejdziecie do firmy czy pośrednika, który zaoferuje zdecydowanie więcej? Rozumiem, że czasami dochodzi przyzwyczajenie do pracy, ale trzeba patrzeć przede wszystkim na własne potrzeby i to jak zakład traktuje pracownika. Nie otrzymując premii, podwyżek jest to naprawdę frustrujące.
zdjecie uzytkownika
KJ - 2014-10-29 15:18:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Firma jest na bardzo niskim poziomie. Zero kompetencji. Dyrektorka niepoważnie podchodzi do chyba życia w społeczeństwie.

Nie polecam ani tam pracować ani korzystać z ich usług.

Firma zamiast dać ludziom trochę serca liczy tylko na ZYSK.
zdjecie uzytkownika
sabina - 2014-10-31 19:26:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ale 1800 netto czy brutto? bo jak na rękę to wcale nie ma na co narzekać i warto pracować.wiecie jak u nich jest z urlopami i ewentualnymi l4 albo z elastycznością grafiku?
zdjecie uzytkownika
Zażenowana usługami - 2014-11-20 17:06:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Proszę Państwa, chciałabym podzielić się swoimi spostrzeżeniami dotyczącymi PSEUDO FUNDACJI KOŚCIELAK. Otóż miałam tą niewątpliwą okazję obserwować usługi na rzecz mojej sąsiadki. Poniewż znałyśmy się długo zależało mi aby opieka była rzetelna i profesjonalna, niestety efekt był odwrotny, brak zadeklarowanych wizyt, ciągłe wymówki o nagłych sytuacjach które się rzekomo wydarzyły.... - takowe informacje przekazywało biuro po naszych interwencjach telefonicznych.
Pomijam pracę Pań z opieki bo te miały po 15 podopiecznych i nie dawały rady wszystkich odwiedzić. Natomiast jeżeli chodzi o Panią właścicielkę osobę o usposobieniu pieniackim i nieeleganckim a nawet powiedziałabym aroganckim to tutaj pozostawiam dużo do życzenia, pomijam fakt skarg opiekunek na atmosferę w biurze, mobing itp. sprawy. Nasze sąsiedzkie telefony o poprawę usług były zbywane.
Nie wiem ilu jest takich samotnych ludzi ale szkoda patrzeć jak nieludzko można ich traktować nie ponosząc za to żadnej odpowiedzialności.
Nie polecam nikomu korzystania z usług Fundacji KOŚCIELAK.
zdjecie uzytkownika
zosia - 2014-11-21 09:17:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wspaniala agencja, sympatyczne panie i obsluga, polecam gorąco.
zdjecie uzytkownika
Sprawiedliwa - 2014-11-21 14:28:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
No cóż na każdy negatywny post Panie z fundacji pod różnymi nikami próbują podnosić i tak już upadły poziom usług.
Podobna reklama dźwignią handlu...
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-12-03 20:54:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził. W warszawie usługi świadczy co najmniej kilka firm i wszystkie mają jednakowe stawki godzinowe, ale jeżeli Panie opiekunki uważają inaczej to mogą w każdej chwili zmienić firmę, przecież nikt nikomu nie broni skończyć studiów i znaleźć pracę za parę tysięcy, tylko że Panie opiekunki są jak księżniczki najlepiej jakby praca przychodziła do nich sama i pieniążki przynosiła. Po co siedzicie w tej firmie skoro wam tak źle, tylko narzekać potraficie, a tak naprawdę te głupoty piszą ci, którzy pewnie nie napiszą ze po prostu ich wywalono albo nie nadawali się do tej pracy. Przez takie właśnie "byłe" opiekunki jest negatywna opinia o pracy opiekunek, krzywdząca te osoby, które przez wiele lat pracują jako opiekunki. Pracowałam w tej firmie i wiem ile z tych "niezadowolonych" pożegnaliśmy i z pewnością nie przez małe stawki ale ich nazwijmy to "przypadłości". I jestem pewna , że nie tylko my ale i inne firmy opiekuńcze.
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-12-05 16:50:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Firma jest w porządku, pracowałam ponad 10 lat, pensja zawsze w terminie, zgodnie z ustaloną stawką, składki na zus odprowadzane regularnie, oczekują po prostu, żeby wywiązywać się należycie z przyjętych na siebie obowiązków, to nie jest firma gdzie czy się stoi czy się leży to kasa się należy. Tu trzeba uczciwie i sumiennie pracować a nie się obijać. Tyle w temacie.
zdjecie uzytkownika
Niezależna - 2014-12-05 21:19:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nikomu nie polecam :(.
zdjecie uzytkownika
kot szczekalski - 2014-12-11 12:43:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
właściwie już podjąłem decyzję czy iść tam do pracy czy nie. komentarze i wyznania typu "pracuję tam już 10 lat" są dla mnie najlepszszą rekomendacją i reklamą firmy. bo jeśli naprawdę źle by się tam działo i warunki byłyby złe to nikt by przecież tyle tam na siłę wbrew sobie nie wytrzymał. natomiast ile nettosię u nich zarabia?
zdjecie uzytkownika
taka ja - 2014-12-16 21:00:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje w biurze na pradze. Zarabiam 2000 zl netto wiec jest fajnie. Polecam. A i pracuje juz ponad 5 lat :
zdjecie uzytkownika
pan D - 2014-12-18 13:59:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Potrzebuje nr do Prezesa tej firmy. Posiada go ktos i moglby go udostepnic?
zdjecie uzytkownika
bola - 2015-03-05 09:51:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [j.bielanska@wp.pl - 2014-03-12 18:23:17]:
oooooo. Gdzie opiekunki mają 10 zł na godz??????? Ja pracuję w tej firmie 3 lata za 5,50zł. I cały czas na umowę śmieciową. WARSZAWA WOLA
zdjecie uzytkownika
męska - 2015-03-10 10:46:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie mogę narzekać na pracę w tej firmie ale było by lepiej gdyby pani kościoła dała podwyżki. Przynajmniej tym osobom które mają dobrą opinią wśród swoich podopiecznych.
zdjecie uzytkownika
Lena - 2015-03-11 19:07:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje tu tylko i wylacznie bo jestem zaprzyjazniona z podopieczna i ze mam ubezp.ale to jest karygodne ze dostaje 5.05za godzine,bez komentarza.......i jeszcze mnie oszukali z wyplata za zwolnienie....dramat
zdjecie uzytkownika
joadka - 2015-06-30 21:32:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie narzekam na pracę w tej firmie.Tylko trochę za mało płacą ale za to regularnie.Zawsze 10 jest pensja na moim koncie i zawsze tyle co powinno być.W biurze Panie też bardzo mile na podopiecznych też nie mogę narzekać.Jednym slowem nie żałuje że pracuję w tej firmie.
zdjecie uzytkownika
jeko - 2015-07-09 19:41:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z wypłacalnością w tej firmie chyba nigdy nie było problemów, przynajmniej od kąd wiem o tej firmie to zawsze pieniądze są na czas. Tylko no właśnie słabe pieniądze, ale no taka to już praca. Zarobi się nie wiele więcej jak najniższa krajowa, no ale za to atmosfera w pracy jest taka, żze jednak ludzi trzyma w tej firmie.
zdjecie uzytkownika
była opiekunka - 2015-07-12 20:37:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie z Rumi idealnie potrafią skłócić ze sobą opiekunki,są w tym bardzo dobre.
zdjecie uzytkownika
gdynianka - 2015-07-16 16:58:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podlegam pod oddział kaszubski w Rumi od kiedy biuro jest obsługiwane przez młody zespol wszystko można dużo szybciej i łatwiej załatwić. Zarabiam 10zl za godzinę na rękę pracując na terenie Gdyni wyplata zawsze na czas brak problemu przy kontakcie z paniami koordynatorkami,podopieczni wdzięczni za pomoc i ugodowi. Nie mam zastrzeżeń polecam Ass Kaszuby !
zdjecie uzytkownika
Janka - 2015-08-18 18:08:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To, że jest wypłata na czas to akurat nie jest żadne wyróżnienie, każda firma ma obowiązek wypłacać wynagrodzenie w terminie. Skoro zarabiasz 10 złotych na godzine, to przy etacie 160 godzin wychodzi 1600 złotych, więc fajnie, że jest powyżej minimalnej krajowej, ale dla mnie to za mało, mam takie minimum 2000..
zdjecie uzytkownika
tyki - 2015-09-18 01:35:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Janka ja Cię w pełni rozumiem, wiem, ze teraz 10 zł na godzine to jest średni astawka, ale jak ktoś chce wynając nawet mieszkanie to kosztuje.. teraz nie szukają osób do pracy, ale słyszałem, ze fajne u nich jest to, ze mają jakieś dodatki pozapłacowe jeszcze poza zwykłą podstawą i zdobytymi dodatkowo premiami.
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2015-09-19 20:06:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem zainteresowany nawiązaniem kontaktu z pracownikami Agencji.
aniolek32bb@o2.pl
zdjecie uzytkownika
fela - 2015-10-18 13:35:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
10 zł z tego co piszecie na godzine to nie jest zl, a wiadomomo zawsze mozna wyrobic sobie jakies nadgodziny lub z kims sie zamienic jezeli jest komus malo, chyba ze nie przysluguje za nadgodziny dodatkowe wynagrodzenie a dzien wolny, ale takie rozwiazanie tez jest chyba ok, wiec do konca miesiaca ponad 1600 mozna wyciagnac
zdjecie uzytkownika
Zofia - 2015-10-19 13:41:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam ,od listopada maja przyjść do mnie opiekunki z tej fundacji .Wymagania mam duże ponieważ będzie to opieka ,pielęgnacja ,mycie i ubieranie syna w stanie wegetatywnym uzależnionym od aparatury medycznej .Do tej pory to ja sprawowałam wyłaczną opiekę lecz jestem zmuszona poddać się operacji kręgosłupa .Praca przy moim synu jest ciężka z powodu dźwigania..... .Chciałbym wiedzieć czy mogę liczyć na profesjonalizm?
zdjecie uzytkownika
k. - 2015-11-03 18:26:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracuję jako opiekunka w Agencji na Żoliborzu.(higiena ,prace gospodarcze).Pracuję z tak zwanego doskoku kiedy u mnie w firmie jest przestój.Do tego zawodu potrzebna jest empatia ,uśmiech i dużo cierpliwości.Płaca za taką pracę jest śmieszna-5.50.Panie dają mi dyżury na które inne opiekunki nie chcą chodzić,bo...Podopieczna za dużo wymaga, czepia się bzdetów,jest agresywna,albo różne inne śmieszne rzeczy wymyślają.A ja nie mam problemu z tymi podopiecznymi.Zawsze tłumaczę ,że nie będę z nimi długo ,bo pracuję gdzie indziej,a tu nie zarobię 2800 na rękę.Kocham pracę z moimi podopiecznymi.Ale Polska nie umie zapewnić właściwej pensji nam opiekunom a przede wszystkim naszym podopiecznym właściwej opieki.
zdjecie uzytkownika
sarna - 2015-11-15 15:07:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Opiekunka miała do mnie przyjść 12.10. Do dziś nikt się nie pojawił, mimo, iż umawiano mnie 2 razy. W piątek interweniowała Pani z OPS Wilanów. Obiecali Jej zadzwonić za chwilę. Chwila trwa 3 dobę. Zależy mi tylko na robieniu zakupów, ale strach się bać, jak ktoś potrzebuje większej opieki. Pomijam, że takie zachowanie to ch..., ale również brak profesjonalizmu!!!! Panie Opiekunki zarabiają grosze i nie wiem kto może mieć "władzę" nad agencją, aby zmienić ich arogancję i bezduszność. OPS nie ma wpływu na urzędasów z agencji.
zdjecie uzytkownika
w - 2015-11-18 10:59:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zainteresowany - 2015-09-19 20:06:27]:
Z aktualnymi czy byłymi?
zdjecie uzytkownika
... - 2015-11-18 11:24:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gość - 2014-12-03 20:54:31]:
8zł/h brutto to w/g ciebie nie jest mała stawka ? :)))))) gratuluję poczucia humoru ... podkreślam 8zł/h BRUTTO nie piszę ile to netto sami wyliczcie.Żenada
zdjecie uzytkownika
ania.p - 2015-11-26 14:10:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moja Mama korzystala z uslug tej agencji na zlecenie z mops-u. Rzeczywiscie pani przychodzila tylko podac leki, otrzymywala stawke za godzine choc przebywala tylko 15 minut bo mowila, ze ma innych podopiecznych do "oblecenia". Wiec teraz zamierzam skorzystac z uslug opiekunki bez zadnego posrednictwa. Mysle, ze znajde mila, serdeczna osobe z Zoliborza dla mojej 86-letniej Mamy. Pozdrawiam. Ania.p
zdjecie uzytkownika
gacek - 2015-12-04 23:21:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej ho. Nie wiem czy też słyszeliście o tym , ale ostatnio podobno można było liczyć w firmie na jakieś dodatkowe pieniądze . Prawda to? bo pensja niestety chyba nie najwyższa
zdjecie uzytkownika
Michal. - 2015-12-15 10:36:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mialem dzis rozmowe w tej firmie. Chcialem zatrudnic sie jako opiekun.
Ale stawka jest po prostu zalosna.
5.29 Netto.
Pracuje w ten sposob na wlasna reke i nie schodze ponizej 20 zl na reke za godzine.
Ludzie nie dajcie sie tak wykorzystywac.
Takie firmy qyrywaja nam pieniadze z rak razem z dlonmi.
zdjecie uzytkownika
XX - 2015-12-15 13:39:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiadomo, że pracując przez agencję dużo się nie zarobi. Ale zatrudniając się u nich można pozyskać pewne znajomości, a nuż postanowi się pracować na własną rękę i już klienci się znajdą.
zdjecie uzytkownika
Anna - 2015-12-16 14:37:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Michale, nie dajesz się wykorzystywać. OK, ale wykorzystujesz okazje u osób, które na to stać, a osoby z małymi dochodami są skazane na łaskę i niełaskę agencji i opiekunek, niestety, również wykorzystywanych przez agencje
zdjecie uzytkownika
niezadowolona - 2015-12-18 20:15:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie jestem zadowolona ze współpracy z agencją Kościelak. Do pewnego momentu pracowało się bez zarzutu, lecz od dwóch m-cy otrzymuję okrojoną pensję. Mimo próśb podania mi nr tel do księgowości i prośbie wyjaśnienia mi zaistniałej sytuacji panie koordynatorki "niby" są zainteresowane problemem, lecz zero efektów.
zdjecie uzytkownika
Mot - 2015-12-31 02:19:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak myślisz, dlaczego tak się dzieje, czy inni też mają podobny problem i czy nie wiem, nie możesz pójsć do księgowości sama? Bo to bardzo ciekawy temat swoją drogą
zdjecie uzytkownika
aniolek32bb - 2016-03-01 16:52:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [w - 2015-11-18 10:59:54]:
z aktualnymi
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa przebiegła bardzo profesjonalnie,koordynatorka rzeczowo i bardzo dokladnie odpowiadała. Na moje pytania i opowiadała o firmie
Pytania:
zdjecie uzytkownika
fela - 2016-03-10 16:06:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niezadowolona, skoro posiadasz umowe o pracę i masz liste obecnosci to da się wszystko wyjaśnić, nie sądze by firma oszukiwała pracowników, może to jakieś przeoczenia z twojej strony, postaraj sie to wytlumaczyć
zdjecie uzytkownika
legecz - 2016-04-09 17:10:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
profesa, ciężko cię zrozumieć, ale nie jestem przekonany czy słusznie jesteś nizadowolony

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie B. Kościelak Agencja Służby Społecznej Sp. J!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie B. Kościelak Agencja Służby Społecznej Sp. J
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert