Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Volkswagen

Pracowałeś w firmie Volkswagen i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Arszawin - 2014-09-18 22:35:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kolego jak cchesz byc fizjoterapeuta to wyslij cv do ciechocinka ;)
zdjecie uzytkownika
radek - 2014-09-23 16:02:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a to w Ciechocinku rekrutują czy nie? o co chodzi z tym miastem, nie widziałam żadnych ofert od nich tam? bo ja też szukam pracy jako fizjoterapeuta i nie wiem czy się zgłaszać czy nie? skąd masz takie informacje @Arszawin? chciałbym pracowac w tej firmie, może jakoś pomożecie? z góry dzięki bardzo!
zdjecie uzytkownika
ilonka - 2014-10-09 17:31:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to jak to jest w końcu z pracą u nich? bo nie wiem czy aplikować, jak dotąd widnieje tylko jedna oferta pracy od nich i to już jakiś czas, torche dziwne, że do tej pory nie znaleźli nikogo chętnego na to miejsce.. albo nie mają dosyć kompetencji Ci kandydaci, też tak możne byc, no nie?
zdjecie uzytkownika
pinio - 2014-11-05 22:34:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Panowie z VW pewnie biegniecie w święto 11-go lipca do pracy za dodatkowy grosik uczcić Narodowe Święto - nie zapomnijcie zabrać ze sobą niemieckiej flagi! Szacunek dla Ojczyzny, a co silniki muszą schodzić, Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
marcin - 2014-11-09 21:34:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mam pytanie czy w waszej fabryce mozliw jest regenercja silnikow mam 2,0 cda bedze wydzieczne za wszelkie informacje .moze kupno samego słupka ?? pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
rozbawiony - 2014-11-10 22:51:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pinio - 2014-11-05 22:34:35]:
11 lipca jest swieto niepodleglosci w Mongolii
zdjecie uzytkownika
rudy hans - 2014-11-19 14:34:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzę na ich stronie że szukają koigoś na stanowisko asystenta/ asystentki dyrektora personalnego. mnie by toi jak najbardziej interesowało ale niewiele tak njaprawdę informacji o stanowisku zamieścili na stronie. może wyu mi powiecie czego miałbym spodziewać się po takiej pracy dokładnie?pozdrawiam ciepło
zdjecie uzytkownika
arnold - 2015-01-13 18:53:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
widzialem ze maja ogloszenie na stazyste w dziale it, jestem na ostatnim roku studiow informatyka i chcialbym wreszcie zdobyc jakas dobr prace. intensywnie jej szukam ale jak trafilem na ogloszenie w volkswagenie to chcialem od razu poznac jakies szczegoly. znacie jakis stazystow z tej firmy albo chociaz wiecie jak to wyglada?
zdjecie uzytkownika
papyk - 2015-01-28 15:34:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam czy ktoś może jezdzi do volkswagena z lubina i ma wolne miejsce w aucie dzieki i pozdrawiam :)
zdjecie uzytkownika
bartosz - 2015-01-31 23:21:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o, powiem Ci że papyk trochę mnie zdziwiłeś pomysłem, ale uważam,że jest świetny, bo przecież fatycznie możn sobie w ten sposób zniwelować koszty dojazdów. Ja co prawda jeszcze nie pracuje w volkswagenie, tylko będę tam dopiero aplikował ale jak uda mi się dostać to będę pamiątał o Tobie i się odezwę
zdjecie uzytkownika
arek - 2015-02-17 20:25:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, na stronie Volkswagen Polkowice znalazłem ofertę stażu do działu IT. Mysle, czy nie spróbować, bo proponują między innymi umowę o pracę na staż, jednakże napisali, że do 24 miesięcy, także dwa lata stażystą chyba bm nie chciał być. Nie wiecie, czy można wcześniej skończyć staż i dostać normalne zatrudnienie? Bo ile oni moga zaproponować na stażu?
zdjecie uzytkownika
holy - 2015-03-04 03:22:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [arek - 2015-02-17 20:25:44]:
akurat Volkswagen wydaje mi się takim miejscem że warto się pomęczyć na tym stażu, bo perspektywy później na ewentualnym zatrudnieniu możesz mieć wprost nieograniczone. To może nie być tylko praca w Polskim dziale IT VW , ale mogą Cię wysłać gdziekolwiek indziej na świecie jeśli będziesz się sprawdzał
zdjecie uzytkownika
rrr - 2015-03-19 19:09:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak wygląda pensja na takim stażu?
zdjecie uzytkownika
yakuza - 2015-03-24 20:49:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [holy - 2015-03-04 03:22:15]:
buhaha ale się uśmiałem.
zdjecie uzytkownika
rrr - 2015-04-03 17:43:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nikt nic nie powie? czyli staż jest za free? czy 1000zł brutto lub 1600 zł netto?
zdjecie uzytkownika
fewf - 2015-04-05 12:10:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
byliście już na rozmowie o te staże? jak to wyglądało?
zdjecie uzytkownika
dor - 2015-04-06 10:05:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem z Legnicy -bardzo zależy mi na pracy w POLKOWICACH-proszę mi powiedzieć czy istnieje możliwość dojazdu?czy pracują osoby z Legnicy?
zdjecie uzytkownika
Ona23 - 2015-04-14 11:14:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siemka Gdzie najlepiej skladac podania, dzwonic aby cv nie wyladowaly w koszu bo na bramie pewnie tak się to robi.. Dzieki z gory
zdjecie uzytkownika
Pracownik VW - 2015-04-24 12:04:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [dor - 2015-04-06 10:05:19]:
Pracują osoby z Legnicy (np: Ja ), organizują się i dojeżdżają własnymi autami, transportu zbiorowego z Legnicy do Polkowic na strefę brak. zależy jeszcze czy masz na myśli pracę w systemie 3-zmianowym czy tylko na 1 zmianę.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-04-25 17:46:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja również polecam zawód masażysty. Postanowiłam zmienić kwalifikacje po 5 latach pracy za biurkiem. Zapisałam się do 2-letniej szkoły gowork www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolona. W końcu robię coś innego, cos co sprawia mi radość i przyjemność. Atmosfera w szkole fajna można dużo się nauczyć. A po szkole planuję otworzyć własną działalność.
zdjecie uzytkownika
dor - 2015-04-25 17:47:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzięki bardzo za odpowiedż-PracownikVW-auto mam -z chęcią bym poznała osoby zLegnicy-jedyne co to czekam na jakiś odzew z zakładu.Złożyłam CV i z nadzieją czekam na odpowiedż.Praca w systemie 3 zm czy na 1 zm.-jest mi to obojętne,dostosuję się-najważniejsze aby pracować.Dzięki i pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
toledo - 2015-05-27 19:55:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I co z tymi stażami????????????? serialnie nic nie wiecie????????//
zdjecie uzytkownika
pk - 2015-06-14 23:09:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ŚWIATOWY DZIEŃ PAMIĘCI OFIAR WYPADKÓW PRZY PRACY I CHORÓB ZAWODOWYCH 27.04.2015
co tam robili ludzie z polkowickiego volkswagena ? Wstyd !! Dzięki tej firmie kilka osób ma chorobe zawodową przez zatrucie i problemy ze zdrowiem .........
zdjecie uzytkownika
tomasz xyz - 2015-06-15 13:19:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@pk to bardzo poważne oskarżenia o których piszesz, dla jednej ze stron może to się skończyć odpowiedzialnością karną więc mam nadzieję że możesz w jakikolwiek sposób udowodnić że masz rację, czekamy na odpowiedsź. ja póki co startuję do nich na wakat doiradcy serwisu boi to na na pewno dochodowa i bardzo bezpieczna praca
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-06-28 16:52:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
xcv - 2015-06-28 16:53:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odradzam pracę w tej firmie, chyba że chcecie dociągnąć do emerytury. Kultura organizacyjna na bardzo niskim poziomie, nie przystoi firmie w koncernie VW. Na produkcji rządzi despota, który ma we wszystkim rację (przynajmniej tak uważa). Niektórzy specjaliści na wysokim poziomie, jednak ich opinia rzadko się liczy.
zdjecie uzytkownika
grzeg - 2015-08-30 16:59:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pojawiło się sporo ofert pracy właśnie od firmy Volkswagen Group Polska może ktoś byłby zainteresowany pracą na stanowisku elektromechanika VW, Skoda w Łodzi, doradcy serwisu Volkswagen w Zielonej Górze, specjalisty w dzile IT Client Services we Wrześni lub specjalisty do spraw systemów IT w Warszawie
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Volkswagen

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Volkswagen?
Zadaj pytanie
alert