Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o VOLKSWAGEN MOTOR POLSKA S.A.

Pracowałeś w firmie VOLKSWAGEN MOTOR POLSKA S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
siwy__ - 2013-03-06 11:33:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wczoraj w radiu mówili że volkswagen ma takie zyski za zeszły rok że pracownicy fabryk począwszy od sprzątaczki skończywszy na dyrekcji dostaną premię w wysokości około 30 tyś zł . Wymienili przy tym tylko fabryki w Niemczech (kwota przeliczona z euro). Ciekawe co w naszej fabryce........
zdjecie uzytkownika
ono - 2013-03-07 20:32:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
coś wam rzucą w złotówkach!!!!
zdjecie uzytkownika
martin - 2013-03-14 16:19:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich szukam wzorów CV do VW POLKOWICE jeśli gdzies takie są to dajce znać.
zdjecie uzytkownika
w - 2013-04-25 18:48:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Słychac cos o przyjęciach nowych pracowników do fabryki ?
zdjecie uzytkownika
marcin - 2013-04-28 11:54:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich, mam pytanie odnośnie VW w Polkowicach. Doszły mnie wieści że na początku czerwca ma ruszyć tam 2 linia montażowa czy jakoś tak. Dlatego czy wiecie coś o przyjęciach? Ew. do kogo zanieść, wysłać podanie? I na jaką stawkę mogę liczyć na początek. Czekam na odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-05-26 20:38:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
BRY - 2013-05-26 13:44:45

tak sobie czytam twoją wypowiedz i zastanawiam sie: (usunięte przez administratora) :) pewnie nachlany przyszedles do pracy albo cos ukradles i czujesz sie pokrzywdzony ze nikt nie chcial cie obronic, bo w twoim teksie widac jak bardzo ci teraz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ciska.
ja nadal (usunięte przez administratora) pracuje
zdjecie uzytkownika
BRY - 2013-06-05 20:05:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jeśli masz jaja, no to sie zwolnij jak ci tak źle i idź sobie do sandenu, albo na kase w tesco. Pewnie w twoim mniemaniu nawet tam maja lepiej niż ty.
zdjecie uzytkownika
k - 2013-06-06 07:45:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wiadomo cos o przyjęciach do pracy w związku z ruszająca produkcja silnika MDB w lipcu ??
zdjecie uzytkownika
Ś. - 2013-06-06 18:50:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dzięki koleś, właśnie mi pozałatwiałeś ;) Następnym razem pomyśl zanim coś napiszesz.
Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
asuiih - 2013-09-07 23:13:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wy lepiej zarabiacie niż my na dole z narażeniem życia ;/
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-09 11:13:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
miały byc przyjęcia nowych pracowników i dalej cisza ??
zdjecie uzytkownika
? - 2013-09-12 22:52:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a kto powiedział ze miały być jakies przyjęcia? nie ma i nie bedzie narazie
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-16 23:46:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
duzo bylo informacji i wiadomosci ze w zwiazku z nowa linia i nowa halą zatrudnionych zostanie 150 osob
zdjecie uzytkownika
a - 2013-10-02 01:26:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
z tego co wiem, inwestycja wstrzymana do 2015r. wiec ewentualne przyjecia adekwatnie również.
zdjecie uzytkownika
k - 2013-10-06 20:08:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
A dlaczego inwestycja wstrzymana niby ??
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-02-04 12:46:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jakie są godziny pracy w vw? Wiem że to system zmianowy ale dokładnie od do?? I drugie pytanie czy soboty są pracujące?
zdjecie uzytkownika
Chrupek - 2014-02-14 18:41:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Również dołączam się do pytania wyżej. Chciałbym się dowiedzieć jak się tam pracuje, jaka atmosfera? Czy kierownicy, przełożeni są w porządku? No i jak wypada z tymi weekendami? Czy praca jest od poniedziałku do piątku? A soboty tylko dla chętnych? Czy może jakoś inaczej.
zdjecie uzytkownika
Olać Darmozjadów - 2014-03-01 17:21:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [adaś - 2010-01-19 21:55:39]:
Jedyny dobry związkowiec to ten z poza firmy, który się nie boi, ze wyleci z pracy.
zdjecie uzytkownika
errors - 2014-03-16 16:02:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
na jaki adres e-mail wysyla sie podania do VW ?
zdjecie uzytkownika
produkcyjny - 2014-05-01 11:50:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Jak wyglada praca w vw? jak sa zamownia to non stop lacznie z niedzialami. Dlugi weekend mamy konczac w sob pierwsza zmiane a w niedziele na nocke! Czasu dla siebie ,rodziny tyle co kot naplakał.
zdjecie uzytkownika
pk3 - 2014-06-11 08:09:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W vw można dostać brudną ścierą w twarz od pseudo kierownika , tak się dzieje w vw..
zdjecie uzytkownika
że co? - 2014-06-11 12:41:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
co można dostać? przecież takie traktowanie to z automatu chyba powinno być rozpartywane w kadrach volkswagena. jak możesz się tak dawać?
zdjecie uzytkownika
atoris - 2014-06-24 18:18:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [produkcyjny - 2014-05-01 11:50:00]:
Idż do kopalni, a się bardzo zdziwisz. (usunięte przez administratora) A dla nowo przyjetych kasy ile kot napłakał.
zdjecie uzytkownika
kolporter sa - 2014-06-29 01:14:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy taki ktoś jak mr. Artur CZ. miał coś kiedykolwiek wspólnego ze stanowiskiem kierownika produkcji w tej fabryce.
zdjecie uzytkownika
że co? - 2014-06-30 08:51:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@atoris: wszędzie u nas jest tyle, co kot napłakał. Zapomniałeś, że jesteśmy Zieloną Wyspą? A na wyspach pracownik może sam sobie zapolować na jedzenie :)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie VOLKSWAGEN MOTOR POLSKA S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x