Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Volkswagen

Pracowałeś w firmie Volkswagen i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Olać Darmozjadów - 2014-03-01 17:21:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [adaś - 2010-01-19 21:55:39]:
Jedyny dobry związkowiec to ten z poza firmy, który się nie boi, ze wyleci z pracy.
zdjecie uzytkownika
errors - 2014-03-16 16:02:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
na jaki adres e-mail wysyla sie podania do VW ?
zdjecie uzytkownika
produkcyjny - 2014-05-01 11:50:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Jak wyglada praca w vw? jak sa zamownia to non stop lacznie z niedzialami. Dlugi weekend mamy konczac w sob pierwsza zmiane a w niedziele na nocke! Czasu dla siebie ,rodziny tyle co kot naplakał.
zdjecie uzytkownika
pk3 - 2014-06-11 08:09:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W vw można dostać brudną ścierą w twarz od pseudo kierownika , tak się dzieje w vw..
zdjecie uzytkownika
że co? - 2014-06-11 12:41:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
co można dostać? przecież takie traktowanie to z automatu chyba powinno być rozpartywane w kadrach volkswagena. jak możesz się tak dawać?
zdjecie uzytkownika
atoris - 2014-06-24 18:18:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [produkcyjny - 2014-05-01 11:50:00]:
Idż do kopalni, a się bardzo zdziwisz. (usunięte przez administratora) A dla nowo przyjetych kasy ile kot napłakał.
zdjecie uzytkownika
kolporter sa - 2014-06-29 01:14:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy taki ktoś jak mr. Artur CZ. miał coś kiedykolwiek wspólnego ze stanowiskiem kierownika produkcji w tej fabryce.
zdjecie uzytkownika
że co? - 2014-06-30 08:51:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@atoris: wszędzie u nas jest tyle, co kot napłakał. Zapomniałeś, że jesteśmy Zieloną Wyspą? A na wyspach pracownik może sam sobie zapolować na jedzenie :)
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-08-19 08:06:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Witam wszystkich :) Mam pytanko: Na ktoś może aktualny numer na bramę bo KURCZAK nie mogę się dodzwonić? Pomóżcie! ;)
zdjecie uzytkownika
Górol z Zakopca - 2014-08-23 10:11:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witojcie Panocki! Jeste górol z Zakopca. Był u mnie Panocek z Polko i zajumal mi sandolki :( Nie wieta KURCZOK kto to? Biegol po hali i pozalewoł wszystkie łowiecki. Poradziły się kurowce, ni chcą jeść ani spać ino wisą na drążku. Pomóżta!
zdjecie uzytkownika
marcin - 2014-08-26 13:33:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja sie zastanawiam nad tą ofertą pracy na fizjoterapeutę do Volkswagena. Zastanawiwam się po co tej firmie taki specjalista, szukałem oferty pracy gdzies na linię jako pracownik fizyczny, ale to jest nawet lepsze. tym bardziej, ze mam porobione kursy juz od dawna, ale w zawodzie jeszcze nie pracowalem.
zdjecie uzytkownika
Arszawin - 2014-09-18 22:35:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kolego jak cchesz byc fizjoterapeuta to wyslij cv do ciechocinka ;)
zdjecie uzytkownika
radek - 2014-09-23 16:02:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a to w Ciechocinku rekrutują czy nie? o co chodzi z tym miastem, nie widziałam żadnych ofert od nich tam? bo ja też szukam pracy jako fizjoterapeuta i nie wiem czy się zgłaszać czy nie? skąd masz takie informacje @Arszawin? chciałbym pracowac w tej firmie, może jakoś pomożecie? z góry dzięki bardzo!
zdjecie uzytkownika
ilonka - 2014-10-09 17:31:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to jak to jest w końcu z pracą u nich? bo nie wiem czy aplikować, jak dotąd widnieje tylko jedna oferta pracy od nich i to już jakiś czas, torche dziwne, że do tej pory nie znaleźli nikogo chętnego na to miejsce.. albo nie mają dosyć kompetencji Ci kandydaci, też tak możne byc, no nie?
zdjecie uzytkownika
pinio - 2014-11-05 22:34:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Panowie z VW pewnie biegniecie w święto 11-go lipca do pracy za dodatkowy grosik uczcić Narodowe Święto - nie zapomnijcie zabrać ze sobą niemieckiej flagi! Szacunek dla Ojczyzny, a co silniki muszą schodzić, Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
marcin - 2014-11-09 21:34:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mam pytanie czy w waszej fabryce mozliw jest regenercja silnikow mam 2,0 cda bedze wydzieczne za wszelkie informacje .moze kupno samego słupka ?? pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
rozbawiony - 2014-11-10 22:51:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pinio - 2014-11-05 22:34:35]:
11 lipca jest swieto niepodleglosci w Mongolii
zdjecie uzytkownika
rudy hans - 2014-11-19 14:34:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzę na ich stronie że szukają koigoś na stanowisko asystenta/ asystentki dyrektora personalnego. mnie by toi jak najbardziej interesowało ale niewiele tak njaprawdę informacji o stanowisku zamieścili na stronie. może wyu mi powiecie czego miałbym spodziewać się po takiej pracy dokładnie?pozdrawiam ciepło
zdjecie uzytkownika
arnold - 2015-01-13 18:53:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
widzialem ze maja ogloszenie na stazyste w dziale it, jestem na ostatnim roku studiow informatyka i chcialbym wreszcie zdobyc jakas dobr prace. intensywnie jej szukam ale jak trafilem na ogloszenie w volkswagenie to chcialem od razu poznac jakies szczegoly. znacie jakis stazystow z tej firmy albo chociaz wiecie jak to wyglada?
zdjecie uzytkownika
papyk - 2015-01-28 15:34:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam czy ktoś może jezdzi do volkswagena z lubina i ma wolne miejsce w aucie dzieki i pozdrawiam :)
zdjecie uzytkownika
bartosz - 2015-01-31 23:21:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o, powiem Ci że papyk trochę mnie zdziwiłeś pomysłem, ale uważam,że jest świetny, bo przecież fatycznie możn sobie w ten sposób zniwelować koszty dojazdów. Ja co prawda jeszcze nie pracuje w volkswagenie, tylko będę tam dopiero aplikował ale jak uda mi się dostać to będę pamiątał o Tobie i się odezwę
zdjecie uzytkownika
arek - 2015-02-17 20:25:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, na stronie Volkswagen Polkowice znalazłem ofertę stażu do działu IT. Mysle, czy nie spróbować, bo proponują między innymi umowę o pracę na staż, jednakże napisali, że do 24 miesięcy, także dwa lata stażystą chyba bm nie chciał być. Nie wiecie, czy można wcześniej skończyć staż i dostać normalne zatrudnienie? Bo ile oni moga zaproponować na stażu?
zdjecie uzytkownika
holy - 2015-03-04 03:22:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [arek - 2015-02-17 20:25:44]:
akurat Volkswagen wydaje mi się takim miejscem że warto się pomęczyć na tym stażu, bo perspektywy później na ewentualnym zatrudnieniu możesz mieć wprost nieograniczone. To może nie być tylko praca w Polskim dziale IT VW , ale mogą Cię wysłać gdziekolwiek indziej na świecie jeśli będziesz się sprawdzał
zdjecie uzytkownika
rrr - 2015-03-19 19:09:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak wygląda pensja na takim stażu?
zdjecie uzytkownika
yakuza - 2015-03-24 20:49:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [holy - 2015-03-04 03:22:15]:
buhaha ale się uśmiałem.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Volkswagen
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Volkswagen?
Zadaj pytanie