Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o VOLKSWAGEN MOTOR POLSKA S.A.

Pracowałeś w firmie VOLKSWAGEN MOTOR POLSKA S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
arjenroben - 2012-10-15 21:26:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie podoba sie vw to do merkusa do sobina za 940brutto albo do przemkowa tam na te kable za 800 na łape i gitarka
zdjecie uzytkownika
kkk - 2012-11-27 16:16:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A wiadomo coś kiedy ruszy produkcja nowego silnika ?
zdjecie uzytkownika
gość - 2013-01-08 22:18:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziś poszła pierwsza seria 10 szt. ;)
zdjecie uzytkownika
glg - 2013-01-11 15:41:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ma zostac niby przyjetych 150 osób w zwiazku z produkcja nowego silnikia, wiadomo cos na ten temat ??
zdjecie uzytkownika
bmw - 2013-01-30 22:01:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powiedz mi? gdzie są te szkolenia w Niemczech? a jakim mieście? Bo widze ze dobrze poinformowany jestes
zdjecie uzytkownika
hmm - 2013-02-04 21:57:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A mogę spytać, co niby takiego (zapewne twoim zdaniem dziwnego) jest w tych oświadczeniach majątkowych?
zdjecie uzytkownika
siwy__ - 2013-03-06 11:33:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wczoraj w radiu mówili że volkswagen ma takie zyski za zeszły rok że pracownicy fabryk począwszy od sprzątaczki skończywszy na dyrekcji dostaną premię w wysokości około 30 tyś zł . Wymienili przy tym tylko fabryki w Niemczech (kwota przeliczona z euro). Ciekawe co w naszej fabryce........
zdjecie uzytkownika
ono - 2013-03-07 20:32:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
coś wam rzucą w złotówkach!!!!
zdjecie uzytkownika
martin - 2013-03-14 16:19:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich szukam wzorów CV do VW POLKOWICE jeśli gdzies takie są to dajce znać.
zdjecie uzytkownika
w - 2013-04-25 18:48:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Słychac cos o przyjęciach nowych pracowników do fabryki ?
zdjecie uzytkownika
marcin - 2013-04-28 11:54:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich, mam pytanie odnośnie VW w Polkowicach. Doszły mnie wieści że na początku czerwca ma ruszyć tam 2 linia montażowa czy jakoś tak. Dlatego czy wiecie coś o przyjęciach? Ew. do kogo zanieść, wysłać podanie? I na jaką stawkę mogę liczyć na początek. Czekam na odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-05-26 20:38:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
BRY - 2013-05-26 13:44:45

tak sobie czytam twoją wypowiedz i zastanawiam sie: (usunięte przez administratora) :) pewnie nachlany przyszedles do pracy albo cos ukradles i czujesz sie pokrzywdzony ze nikt nie chcial cie obronic, bo w twoim teksie widac jak bardzo ci teraz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ciska.
ja nadal (usunięte przez administratora) pracuje
zdjecie uzytkownika
BRY - 2013-06-05 20:05:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jeśli masz jaja, no to sie zwolnij jak ci tak źle i idź sobie do sandenu, albo na kase w tesco. Pewnie w twoim mniemaniu nawet tam maja lepiej niż ty.
zdjecie uzytkownika
k - 2013-06-06 07:45:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wiadomo cos o przyjęciach do pracy w związku z ruszająca produkcja silnika MDB w lipcu ??
zdjecie uzytkownika
Ś. - 2013-06-06 18:50:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dzięki koleś, właśnie mi pozałatwiałeś ;) Następnym razem pomyśl zanim coś napiszesz.
Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
asuiih - 2013-09-07 23:13:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wy lepiej zarabiacie niż my na dole z narażeniem życia ;/
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-09 11:13:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
miały byc przyjęcia nowych pracowników i dalej cisza ??
zdjecie uzytkownika
? - 2013-09-12 22:52:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a kto powiedział ze miały być jakies przyjęcia? nie ma i nie bedzie narazie
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-16 23:46:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
duzo bylo informacji i wiadomosci ze w zwiazku z nowa linia i nowa halą zatrudnionych zostanie 150 osob
zdjecie uzytkownika
a - 2013-10-02 01:26:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
z tego co wiem, inwestycja wstrzymana do 2015r. wiec ewentualne przyjecia adekwatnie również.
zdjecie uzytkownika
k - 2013-10-06 20:08:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
A dlaczego inwestycja wstrzymana niby ??
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-02-04 12:46:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jakie są godziny pracy w vw? Wiem że to system zmianowy ale dokładnie od do?? I drugie pytanie czy soboty są pracujące?
zdjecie uzytkownika
Chrupek - 2014-02-14 18:41:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Również dołączam się do pytania wyżej. Chciałbym się dowiedzieć jak się tam pracuje, jaka atmosfera? Czy kierownicy, przełożeni są w porządku? No i jak wypada z tymi weekendami? Czy praca jest od poniedziałku do piątku? A soboty tylko dla chętnych? Czy może jakoś inaczej.
zdjecie uzytkownika
Olać Darmozjadów - 2014-03-01 17:21:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [adaś - 2010-01-19 21:55:39]:
Jedyny dobry związkowiec to ten z poza firmy, który się nie boi, ze wyleci z pracy.
zdjecie uzytkownika
errors - 2014-03-16 16:02:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na jaki adres e-mail wysyla sie podania do VW ?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
77 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie VOLKSWAGEN MOTOR POLSKA S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x