Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o VOLKSWAGEN MOTOR POLSKA S.A.

Pracowałeś w firmie VOLKSWAGEN MOTOR POLSKA S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-05-26 20:38:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
BRY - 2013-05-26 13:44:45

tak sobie czytam twoją wypowiedz i zastanawiam sie: (usunięte przez administratora) :) pewnie nachlany przyszedles do pracy albo cos ukradles i czujesz sie pokrzywdzony ze nikt nie chcial cie obronic, bo w twoim teksie widac jak bardzo ci teraz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ciska.
ja nadal (usunięte przez administratora) pracuje
zdjecie uzytkownika
BRY - 2013-06-05 20:05:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jeśli masz jaja, no to sie zwolnij jak ci tak źle i idź sobie do sandenu, albo na kase w tesco. Pewnie w twoim mniemaniu nawet tam maja lepiej niż ty.
zdjecie uzytkownika
k - 2013-06-06 07:45:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wiadomo cos o przyjęciach do pracy w związku z ruszająca produkcja silnika MDB w lipcu ??
zdjecie uzytkownika
Ś. - 2013-06-06 18:50:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dzięki koleś, właśnie mi pozałatwiałeś ;) Następnym razem pomyśl zanim coś napiszesz.
Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
asuiih - 2013-09-07 23:13:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wy lepiej zarabiacie niż my na dole z narażeniem życia ;/
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-09 11:13:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
miały byc przyjęcia nowych pracowników i dalej cisza ??
zdjecie uzytkownika
? - 2013-09-12 22:52:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a kto powiedział ze miały być jakies przyjęcia? nie ma i nie bedzie narazie
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-16 23:46:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
duzo bylo informacji i wiadomosci ze w zwiazku z nowa linia i nowa halą zatrudnionych zostanie 150 osob
zdjecie uzytkownika
a - 2013-10-02 01:26:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
z tego co wiem, inwestycja wstrzymana do 2015r. wiec ewentualne przyjecia adekwatnie również.
zdjecie uzytkownika
k - 2013-10-06 20:08:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
A dlaczego inwestycja wstrzymana niby ??
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-02-04 12:46:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jakie są godziny pracy w vw? Wiem że to system zmianowy ale dokładnie od do?? I drugie pytanie czy soboty są pracujące?
zdjecie uzytkownika
Chrupek - 2014-02-14 18:41:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Również dołączam się do pytania wyżej. Chciałbym się dowiedzieć jak się tam pracuje, jaka atmosfera? Czy kierownicy, przełożeni są w porządku? No i jak wypada z tymi weekendami? Czy praca jest od poniedziałku do piątku? A soboty tylko dla chętnych? Czy może jakoś inaczej.
zdjecie uzytkownika
Olać Darmozjadów - 2014-03-01 17:21:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [adaś - 2010-01-19 21:55:39]:
Jedyny dobry związkowiec to ten z poza firmy, który się nie boi, ze wyleci z pracy.
zdjecie uzytkownika
errors - 2014-03-16 16:02:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
na jaki adres e-mail wysyla sie podania do VW ?
zdjecie uzytkownika
produkcyjny - 2014-05-01 11:50:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Jak wyglada praca w vw? jak sa zamownia to non stop lacznie z niedzialami. Dlugi weekend mamy konczac w sob pierwsza zmiane a w niedziele na nocke! Czasu dla siebie ,rodziny tyle co kot naplakał.
zdjecie uzytkownika
pk3 - 2014-06-11 08:09:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W vw można dostać brudną ścierą w twarz od pseudo kierownika , tak się dzieje w vw..
zdjecie uzytkownika
że co? - 2014-06-11 12:41:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
co można dostać? przecież takie traktowanie to z automatu chyba powinno być rozpartywane w kadrach volkswagena. jak możesz się tak dawać?
zdjecie uzytkownika
atoris - 2014-06-24 18:18:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [produkcyjny - 2014-05-01 11:50:00]:
Idż do kopalni, a się bardzo zdziwisz. (usunięte przez administratora) A dla nowo przyjetych kasy ile kot napłakał.
zdjecie uzytkownika
kolporter sa - 2014-06-29 01:14:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy taki ktoś jak mr. Artur CZ. miał coś kiedykolwiek wspólnego ze stanowiskiem kierownika produkcji w tej fabryce.
zdjecie uzytkownika
że co? - 2014-06-30 08:51:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@atoris: wszędzie u nas jest tyle, co kot napłakał. Zapomniałeś, że jesteśmy Zieloną Wyspą? A na wyspach pracownik może sam sobie zapolować na jedzenie :)
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-08-19 08:06:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam wszystkich :) Mam pytanko: Na ktoś może aktualny numer na bramę bo KURCZAK nie mogę się dodzwonić? Pomóżcie! ;)
zdjecie uzytkownika
Górol z Zakopca - 2014-08-23 10:11:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witojcie Panocki! Jeste górol z Zakopca. Był u mnie Panocek z Polko i zajumal mi sandolki :( Nie wieta KURCZOK kto to? Biegol po hali i pozalewoł wszystkie łowiecki. Poradziły się kurowce, ni chcą jeść ani spać ino wisą na drążku. Pomóżta!
zdjecie uzytkownika
marcin - 2014-08-26 13:33:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja sie zastanawiam nad tą ofertą pracy na fizjoterapeutę do Volkswagena. Zastanawiwam się po co tej firmie taki specjalista, szukałem oferty pracy gdzies na linię jako pracownik fizyczny, ale to jest nawet lepsze. tym bardziej, ze mam porobione kursy juz od dawna, ale w zawodzie jeszcze nie pracowalem.
zdjecie uzytkownika
Arszawin - 2014-09-18 22:35:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kolego jak cchesz byc fizjoterapeuta to wyslij cv do ciechocinka ;)
zdjecie uzytkownika
radek - 2014-09-23 16:02:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a to w Ciechocinku rekrutują czy nie? o co chodzi z tym miastem, nie widziałam żadnych ofert od nich tam? bo ja też szukam pracy jako fizjoterapeuta i nie wiem czy się zgłaszać czy nie? skąd masz takie informacje @Arszawin? chciałbym pracowac w tej firmie, może jakoś pomożecie? z góry dzięki bardzo!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie VOLKSWAGEN MOTOR POLSKA S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x