logo Volkswagen Motor Polska Sp.z.o.o

Volkswagen Motor Polska Sp.z.o.o

Poznań

Opinie o Volkswagen Motor Polska Sp.z.o.o

bartas88 2017-02-15 14:44
Miałem propozycje pracy ale nie pojechałem na te spotkanie do kostrzyna za małe pieniądze i brak życia towarzyskiego praca w soboty i niedziele za 2500 sorki ale nie szkoda życia
15
beny3006 2017-02-16 10:10
Szukam chetnych na dojazdy do Antoninka na szkolenia od 1 marca z Gniezna.odp.tomaszstolecki@wp.pl
XxX 2017-02-16 14:23
Szukam transportu do Antoninka z Robakowa, 3zmiana
Aga 2017-02-17 13:19
zaczynam od 1 marca jak coś mogę zabierać z Wrześni na szkoleniA mam 3 wolne miejsca
pawlo 2017-02-17 20:50
szukam osób na wspólne dojazdy na szkolenia do Antoninka z Jarocina od 1 marca 782 440 189
danka 2017-02-17 23:17
Witam dzwonili do ciebie . na Montaż
Asik 2017-02-18 09:27
Hej powiedz mi na jakie stanowisko rekrutowalas do wrzesni?
Aga 2017-02-18 12:11
Montaż
ja 2017-02-18 12:18
jest ktoś chętny na dojazdy z kostrzyna lub przejeżdża przez kostrzyn do antoninka 2zmiana luka1231@o2.pl
Przemek 2017-02-18 16:06
Witam

Czy ktoś mógłby mi opowiedzieć jak wygląda praca na podmontażu kokpitu? Jaką pracę się tam wykonuje?
Czu jest ona trudna/ciężka. Czy jest monotonna?
1
leszcz 2017-02-18 20:07
Tyle mówią ile piszesz dają A jak sie zacznie pracować to się okaże
Jędrek 2017-02-19 17:22
Cieszę się, że moge pracować w takiej fajnej firmie.
Asik 2017-02-19 20:53
Cv wysylalas online?
Asik 2017-02-19 20:53
Cv wysylalas online?
Bizon 2017-02-19 21:19
A kiedy sięgniesz już wieku kiedy sprawność twoja spadnie i chęć do pracy przerodzi się w przymus, na pewno dostrzegą to wytrawne oczy mistrza czy lidera i masz zapewnione że jeśli nie znajdziesz miejsca zastępczego bez znajomości rzecz jasna, to umrzesz na lini i nikt ciebie żałował nie będzie!

Ta firma nie pomaga osobom starszym a wręcz przeciwnie jeszcze ich dobija!!!!!
10
Aga 2017-02-20 08:01
Tak
Krzysztof 2017-02-20 10:53
Proszę o kontakt osoby dojeżdżające z okolic Wągrowca do Wrześni. Mamy dwa miejsca wolne. krzysztof_klamot@wp.pl
Grzegorz 2017-02-20 14:28
Witam,
Mam pytanie czy ktoś wie na ilu zmianach pracuje koordynator magazynowy i jakie są zarobki?
Widziałem ogłoszenie i sie zastanawiam.
Będę wdzięczny za szybką odpowiedź
1
HC 2017-02-20 21:11
SZNAOWINI PASTWO JAK JEST TAK NAPRAWDE W VW?WARTO? SIE STARAC?MOWIA ZE PRZEZ PRSREDNIKA, ZE PRZEZ FIRME NIE ZATRUDNIAJA OPOKI CO..WARTO WASZYM ZDANIEM??
Mały 2017-02-21 08:01
Witam przez VW też zatrudniają.Moim zdaniem warto
daro 123 2017-02-21 09:04
witam . czy ktoś rusza do pracy od 14 marca do wv poznań antoninek na stanowisko zgrzewacza karoserii i jest z okolic konina słupca Lądek jeśli tak proszę o kontakt w celu wspólnego transportu do pracy nr tel ;693195295.
uciu_83 2017-02-21 20:12
tak dzwonili jadę 28.02 do kostrzyna
Bib 2017-02-21 20:56
Dostałem się od 1 marca jako kontroler jakości karoserii blacharskiej będę jeździł ze Śremu do września ktoś ma miejsca lub ktoś chce jeździć?
HC 2017-02-21 21:37
a jak sie dostac przez vw? z reuły zatrdniaja przez posrednika za mniejsz epieniadze..
Zenek 2017-02-22 10:22
Daj sobie spokój jest wiele lepszych firm i będziesz miał czas bo w VW go nie znajdziesz na życie prywatne!
6
tadzio1126@wp.pl 2017-02-22 17:59
Witam, czy orientujecie sie moze czy z Konina lub okolic jezdzi autobus do vw ?
daro123 2017-02-22 18:50
kolego z słupcy jeżdzi autobus do antoninka nr telefonu do kierowcy jeśli jesteś zainteresowany masz tu :661548140
HC 2017-02-22 21:47
dostałem odpowiedź tak aleprzez porsrednika.niewiem cyz warto czy nie teraz badania mnie czkaaj i czekac za tel..pytaniecyz naprwde warto.
Toko 2017-02-23 04:51
Wspopne dojazdy do pracy ze sremu do wrzesni ktos chetny ? konieczny.tob@gmail.com
TokoToko 2017-02-23 05:03
Siemka ja tez zaczynam 1marca mozemy sie zgadac :-) konieczny.tob@gmail.com
Lakiernia 2017-02-23 07:19
Kiedy mieliscie rekrutacje w kostrzynie? Ja czekam za telefonem na lakiernie jako operator.troche juz to trwa.zapewniali mnie ze ok pol roku takze mam jrszcze troche czasu.troche martwi mnie taka niepewnosc.wolalbym wiedziec tak przyjmujemy, nie - nie mamy dla ciebie stanowiska.
3
pwel 2017-02-23 16:39
Ja rekrutacje miałem w pazdzieriku a Ty?
sebol 2017-02-23 16:49
Witam. Zaczynam od marca w vw wrzesnia. 1 marzec szkolenie w Poznaniu później podpisanie umowy. Ktoś zaczyna tak samo? Dojeżdżam z Konina. Jak cos to pisać sebastiano1981@interia.pl
Lakiernia 2017-02-23 21:15
Ja tez.cos okolo 10 pazdziernika.tez czekasz za telefonem?badania wszystkie ok.mowili ze zadzwonia.
Raposa 2017-02-23 21:51
Witam!
Jadę ze Slupcy na rekrutacje do Kostrzyna 27.02 10:30. Na chwile obecna mam 4 wolne miejsca. W razie czego proszę pisać na maila:
Raposa.cb@gmail.com
kuki 2017-02-24 08:59
witam. ja bylem na rekrutacji w kostrzynie 14 pazdziernika na operatora na lakierni. 5 dni temu dzwonilem do biura rekrutacji zapytac sie czy rekrutacja sie juz zakonczyla na to stanowisko czy jeszcze nie, pani odpowoedziala ze zamkneli ogloszenie na ich stronie bo maja wysyarczajaca liczbe kandydatow na to stanowisko i zeby uzbroic sie w cierpliwosc..
co ciekawe, zapytalem sie czy moge sprobowac aplikowac na stanowisko operatora na spawali jeszcze , ale okazuje sie ze dopoki nie zakonczy sie proces rekrutacyjny na stanowisko operatora na lakierni to nie moge aplikowac na inne stanowiska. takze pozostaje czekac.
podobno o wynikach rekrutacji (czy przyjety czy nie) mamy byc poinformowani.
Kolos 2017-02-24 12:13
Aplikowałem na stanowisko stażysty w dziale zakupów i czekam na rozmowę. Mam nadzieję, że się dostanę. Czy sama rozmowa jest trudna do przejścia? O co pytają?
marcin77 2017-02-24 13:59
odezwij się jak coś pod marcin.kulesza1@wp.pl
beny3006 2017-02-24 15:12
Szukam chetnych na dojazdy do Poznania na szkolenia od 1 marca z Gniezna.odp.tomaszstolecki@wp.pl
Prac 2017-02-24 20:20
Witam. jaki jest Tak z waszego doświadczenia czas oczekiwania na telefon o możliwości podjęcia pracy. W styczniu przeszedłem badania lekarskie. I nadal czekam. Dostałem propozycję do pracy prosto przez vw. Czy ktoś miał może sytuację ze przeszedł rekrutację badania a i tak go niezatrudnii...
Wit 2017-02-24 22:37
I jakie warunki pracy zaproponowali napisz choc ogolnie zaprosili mnie na rozmowe na to samo stanowisko
michu 2017-02-25 01:09
Czy ktoś z Wrześni jedzie 1 marca na szkolenie do poznania
2
Daw96 2017-02-25 09:56
Witam , czy ktoś z okolic Konina lub Słupcy jedzie w poniedziałek 27.02.17 na szkolenie i rozmowę do antoninka na 8.20 ? Kontakt do mnie na e mail buszk12@wp.pl
MN 2017-02-25 11:15
Witam.
Orientuje się ktoś jak wygląda praca na odlewnia w narzedziowni. Frezarka 5 osiowa? Ile można zarobić?
Mały 2017-02-25 20:23
Na przykład operator z dużym doświadczeniem,można się targować
lysy 2017-02-26 06:00
witam.szukam wspolnych dojazdów do wrzesni.jestem z Wierzyc.to moj numer
609123478.
1
Wit 2017-02-26 09:16
3200 to za zwykle godzinny czy z nadgodzinnami jeśli takowe sa?
Marcin 2017-02-27 13:38
Witam, czy ktoś zaczyna szkolenie od 1 marca? Słupca i okolice g.marcin1987@wp.pl
1
Aga 2017-02-27 16:31
Ja zaczynam z kolezanką adi1989xxxx@o2.pl
Marcin 2017-02-27 16:51
Jedziesz 1 marca na szkolenie?
Zostaw swoją opinię o Volkswagen Motor Polska Sp.z.o.o - Poznań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Volkswagen Motor Polska Sp.z.o.o