logo Volkswagen Motor Polska Sp.z.o.o

Volkswagen Motor Polska Sp.z.o.o

Poznań

Opinie o Volkswagen Motor Polska Sp.z.o.o

cieKawy 2017-01-16 18:49:54
Witam. Orientuje się ktoś jak płacą w utrzymaniu ruch na start? Ile na godź średnio?
Darek 2017-01-16 19:29:19
Ciebie zwolnia, Takich Cwaniaków jak ty powinni POZWALNIAC>
miś 2017-01-16 21:51:12
a Blacharz Nadwoziowy od ilu zaczyna podstawy? tez przez work'a?
2
kuba92 2017-01-16 22:34:15
ile zarabia pracownik na montazu? premie tez dostaje?
Umowa przez posrednika
Mari 2017-01-17 10:54:28
2800 podstawy brutto plus chyba kwartalnie podwyżka tak że po roku masz 3500
Mateusz VW 2017-01-17 12:45:28
Jeździ ktoś z Konina do Wrześni ??
Angel 2017-01-17 13:05:42
Boże, nic nie słychać -piszesz co chwile te pytania od pół roku. Jeśli do teraz się nie odezwali to już się nie odezwą, pogodz się z tym...
3
danka 2017-01-17 14:49:30
Zadzwonią . Też czekam od września.
1
dodi 2017-01-17 20:33:51
jestem z konina daj znac jak cos maila dodi81®op.pl
michu 2017-01-17 21:56:59
Na końcu wprowadzą czterobrygadòwke i oczy się otworzą
5
kuba92 2017-01-17 23:18:12
a premie i dodatki tez maja pracownicy przez umowe posrednika?
Maciek 2017-01-18 05:10:25
Zaczyna ktoś pracę (szkolenia) 13 lutego- Spawalnia, Wrzesnia? Szukam chętnych na wspólne dojazdy z Jarocina.
Ello 2017-01-18 12:36:11
Pytanie-jak jak jestem zatrudniony w innej firmie a chce przejść do VW to jest szansa? Chcą takich pracowników?
Ostatni 2017-01-18 16:43:04
Witam. Ci co mówią o pracach w weekendy i narzekają na to są dziwni. Ja do tej pory pracowałem też w święta weekendy i wogole bez żadnego dodatku za to czy dnia wolnego.Takze malkontentom polecam taką pracę. I pytanie czy ktoś z okolic Miłosław ona lub przez zaczyna pracę w VW od 1lutego?
Spec 2017-01-18 17:43:06
Czy Volkswagen potrzebuje w chwili obecnej sprzedawcę nowych osobówek? Nie mogę namierzyć ofert i dlatego pytam na forum. Jak przedstawiają się sprawy finansowe to jest bardzo ważne pytanie?
przemo 2017-01-18 21:05:01
Witajcie. Orientuje się ktoś czy ,,kucharzy" też przyjmują na montaż ? Trzeba być mechanikiem żeby tam się dostać?
przemmo 2017-01-18 21:41:19
Jak masz plecy i znajomości to nawet po podstawówce wezną cię
2
dr 2017-01-19 07:33:11
na jaki adres mogę wysłać CV ??
Ciekawy.. 2017-01-19 09:53:37
Witam. Bylem w styczniu na rozmowie Pracownik prosukcyjny w dziale montażu do Wrzesni wszystko przeszlem i zrobiłem badania i otrzymałem zdolnosc. Pytanie czy do kogoś juz zadzwonili co byli na rozmowie w styczniu? Jak to wygląda? Czy moga nie zadzwonić? Mówili że do końca roku chcą więcej zmian zrobić. Wiec ludzi potrzebują.
slaw 2017-01-19 19:11:43
Ja mam majstra kucharza tak że spoko
2
slaw 2017-01-19 19:18:58
18zmian już jest, (nieoficjalnie ) wszystkie niedziele pracujace , pieniądze na czas, praca pewna ale dla rodziny czasu brak
9
AFO 2017-01-19 19:59:25
No jak PRZESZŁEŚ to na bank Cię przyjmą właśnie takich potrzebują.
5
ciekawy 2017-01-19 21:08:35
o co chodzi z tymi 18zmianami?
Wedrowniczek 2017-01-19 23:47:12
Dales się wyzyskiwać, twój problem, wiec nie wprowadzaj tego do VW. Właśnie przez takich jak Ty jest tylko gorzej. Gdyby większość podchodziła do tego inaczej to byś pracował jak człowiek w normalnych godzinach.
1
dr 2017-01-20 08:04:17
na jaki adres mogę wysłać CV ??
Ostatni 2017-01-20 09:14:48
Praca to praca a nie wyzysk. Jesteś taki mądry ale jak byś nie miał innego wyboru to ciekawe czy byś siedział na bezrobociu bo będziesz musiał pracować w weekendy. Chcesz to idź gdzie indziej.Zawsze możesz sobie poprawić. I widać nie rozumiesz tego co napisałem. Tak czas wolny jest mieć super dla rodziny. Ale trzeba ją jeszcze utrzymać i jak ktoś chce zapewnić dobry byt a nawet lepszy to musi pracować. I tyle . To jest każdego wybór a jak Ci nie pasuje to szukaj tak by Ci pasowało bo każdy jest inny.
5
Mateuszzzz 2017-01-20 19:15:16
Szukam transportu konin wrzesnia jak coś to e mail mateusznote491@gmail.com
Placek 2017-01-20 19:16:43
Zobaczymy du.ku co powiesz po dwóch miesiącach tyrki . Pamiętaj o koszulkach na zmianę
4
Ostatni 2017-01-20 22:06:47
Nie chce Ci się pracować to sobie leż. I trochę kultury bo Ci zabrakło i tego i rozumu.
1
Ciekawy.. 2017-01-21 04:41:50
No z tego co czytam to inni byli w we wrześniu i do końca roku się do nich nie doznali a też i rozmowa była pozytywna i badania zrobili... a niby ludzi potrzebuja
hdk 2017-01-21 11:33:57
Witam , szukam chętnych na wspólne dojazdy do Wrześni z Pobiedzisk od 1 lutego. mail kuj1978@o2.pl
Kokos 2017-01-21 12:02:14
Do tych którzy niedługo podejmą harówkę w tym zakładzie, kupcie sobie śpiwory i pożegnajcie się z rodziną, poza tym relanium też się przyda! Powtarzam!
5
Norbi 2017-01-21 20:26:32
O 16 lat za DUŻO
効果により龍亞・龍可・ジャックのライフポイントを2000にして、ライフポイント=命が尽きかけていた龍 2017-01-22 11:05:12
効果により龍亞・龍可・ジャックのライフポイントを2000にして、ライフポイント=命が尽きかけていた龍可を救った。
その後、攻撃力の下がった《機皇神龍アステリスク》に攻撃し、アポリアのライフポイントを大きく削った。
また、自身の効果によりアポリアのバーン戦術の全てを封じ込めている。
「遊星vsZ-ONE」戦ではデュエル前に龍亞が遊星に託し、遊星が使用。
《ターボ・シンクロン》と《パワー・ツール・ドラゴン》をシンクロ素材としてシンクロ召喚され、自身の効果で遊星のライフポイントを2000にした。
2
Robson 2017-01-22 12:36:39
Witam, ja czekam na montaż od pazdziernika
Robson 2017-01-22 12:37:55
Witam, ja czekam na montaż od pazdziernika
Xxx 2017-01-22 21:17:01
Ile mozna się spodziewać wynagrodzenia na stanowisku zgrzewacz na początek?
Nowy 2017-01-22 22:42:45
Wybór zawsze jest i każdy chce zarabiać godziwie ale wszystko jest granicach rozsądku a praca to nie wszystko
Wedrowniczek 2017-01-22 23:18:57
Ale ja się z Toba zgadzam, tylko tu nie chodzi o bezrobocie ale o nasza godnosc i tu sie zaczyna wyzysk a nie praca. Tylko przez takie podejscie jakie większość tu prezentuje jesteśmy niewolnikami we własnym kraju Ale nie musi tak być. Wystarczy jak się większość ogarnie. Żeby swój swego w ragi walił?No wybacz ja tego nie rozumiem. Tylka ze juz nic nie muszę bo sobie to jakoś ogarnolem bo właśnie na pewne rzeczy sobie nie pozwolilem. Chcecie być wołami dla samych siebie, wasza sprawa. Widze ze mentalnosc lufzi sie nie zmienia. Życzę Wam godnych zarobków i spokojnej pracy.
1
michu 2017-01-22 23:32:36
Część nic nie dzwonili do ciebie a wiem że już kobiety na montażu robią
Wedrowniczek 2017-01-22 23:57:40
On jest chyba z tych co tego nie rozumie. Pisze ze musi rodzinę utrzymać kosztem 18stki i ma racje. Tylko z renty tego nie zrobi a to jest juz coraz bardziej powszechne w tej firmie. Jak młody to parę lat pociagnie a jak zawzięty to się zajeździe. Niech pracuje nikt mi nie broni tylko niech zmieni podejście do tego. Pamietaj mozesz zarobic wiecej i w spokojnej atmoswerze o to chlopie chodzi zebys mogl sie nacieszyc swoja rodzina o ktorej piszesz.A zresztą co mnie to.
1
Ostatni 2017-01-23 06:25:44
To po co pracujesz jak Ci się nie podoba to się zwolnij a nie. I kultury zero.
Goiki 2017-01-23 07:48:30
Przez takich wieśniaków jak ty firma wprowadza system pracy w weekendy .bo pgr ze wsi zgodzi sie ma wszystko...trzeba bylo sie uczyc..baranie
1
Zyguś 2017-01-23 15:28:40
Dajcie sobie spokój z tą firmą, jakby nie było lepszych firm. Chcecie być poniżani i mobingowani to się przyjmijcie ! Mądry człowiek będzie ten spęd z daleka omijał. Volkswagen to był kiedyś teraz to obóz pracy!!!
2
Nero 2017-01-23 15:41:23
Firma z wypracowaną marką światową musi mieć wysokie standardy w każdym zakresie. Niestety wielu ludzi myśli , że jak się dostanie to już może się obijać. Nic z tego, firma płaci dobre pieniądze ale i wymaga dużej wydajności. Potwierdza się opinia, że Polak dużo pracuje ale mało wydajnie.
2
Zyguś 2017-01-23 16:11:51
Do Nero

Ty chyba jesteś z Solidarności ale tej niemieckiej! Polak dużo pracuje ale mało wydajnie, czy ty jesteś zdrowy!? Czyli dużo wydajnie pracujący polak to taki który nie jeździ samochodem a wOzkiem inwalidzkim co!?

Zapewne jesteś tym NADGORLIWYM POLAKIEM, który sprzedajesz swoich codziennie !
1
Zyguś 2017-01-23 16:12:40
Do Nero

Ty chyba jesteś z Solidarności ale tej niemieckiej! Polak dużo pracuje ale mało wydajnie, czy ty jesteś zdrowy!? Czyli dużo wydajnie pracujący polak to taki który nie jeździ samochodem a wOzkiem inwalidzkim co!?

Zapewne jesteś tym NADGORLIWYM POLAKIEM, który sprzedajesz swoich codziennie !
2
Bondal 2017-01-23 16:52:30
Napisz ccezary235@gmail.com
Ostatni 2017-01-23 17:31:14
Baran jest z Cb i z Twoich rodziców.Chcesz braku kultury to proszę bardzo.Naprawde jesteś taki pusty czy udajesz ograniczonego umysłowo.Piszecie że trzeba się postawić że praca w weekendy że to że tamto że sramto. Jak wam się nie podoba to zmieńcie pracę a nie jeden pisze że pracuje 16 lat i narzeka.Na bezrobocie cio.ty jedne. Dać wam najniższa krajową i ciekawe co powiecie.Kazdy robi jak uważa a nie jak święte du.pki bez kultury będą gadać.Narazie bo uznaje dalszą konwersacje z wami za bezsensowną.
1
Placek 2017-01-23 19:55:10
Chłopcze pachnący obornikiem jakim prawem wypowiadasz się o sprawach o których nie masz pojęcia. Zacznij pracować i potem przeproś. Mam nadzieję że jesteś odporny na stres .
Zostaw swoją opinię o Volkswagen Motor Polska Sp.z.o.o - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Volkswagen Motor Polska Sp.z.o.o