Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o HOPS Labour Solutions

Pracowałeś w firmie HOPS Labour Solutions i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
wojtas - 2013-07-06 16:20:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no my tez mielismy jechać początkowo 15 ale przesuneli nam o tydzień termin wyjazdu z niewiadomego powodu. No to w takim razie sie tam zobaczymy :) także trzymam kciuki za dobry sezon w tym roku i udaną pogode no i nie duże normy do wyrobienia :D
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-09 13:30:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mieszka sie na tej farmie w HOPS Labour Solutions? Czy sa jakies domki? to płatne jest? Ten bus jakim jedziecie tez jest bezpłatny?
zdjecie uzytkownika
wojtas - 2013-07-09 22:50:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
HOPS to nie farma tylko firma dająca kontakt do farm.
zdjecie uzytkownika
Arawis - 2013-07-16 17:59:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy firma załatwia wszystko od znalezienia oferty pracy aż do zapewnienia wyjazdu? Jak jest z transportem? na własną rękę? Jestem umówiona na spotkanie rekrutacyjne. Jak ogólnie z pracą? Czy ktoś mógłby przedstawić obiektywną opinie?
zdjecie uzytkownika
mlody - 2013-07-28 23:10:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto jedzie na warzywka do STAPLES VEGETABLES LTD Marsh Farm
Sea Lane
Wrangle
Boston
Lincolnshire
PE22 9HE w sierpniu?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-03 09:36:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hejka jak w tym roku wygląda sytuacja firmy HOPS Labour Solutions???Czy zarobki poszły w górę czy niekoniecznie???
zdjecie uzytkownika
hopsiup - 2013-08-13 22:23:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niekoniecznie
zdjecie uzytkownika
09876 - 2013-08-16 13:43:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słuchajcie a jak płaca za zbiory zonkili w tej firmie czy mozna polecac do pracy ludzi znajomych albo z rodziny trudna praca jest to na akord dzieki za info
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-08-17 09:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co z przerwami? Mocno sprawdzają?
zdjecie uzytkownika
- 2013-08-26 23:20:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szcześciarz - 2013-04-01 15:56:50

Mnie to nie dotyczy mam bogatych rodzicow auto...na ubrania dobre kosmetyki....kino piwo itp.. statnio tato kupil audi q7 2010 r....:P gdzie wy sie nie dorobicie do koca zycie takiego..na farmach..o mieszkanie nie mam co sie martwic tato otorzył.mi biznesik prywatny salon fryzjerski ...co mnie to obchodziżze tyracie za 2 pary moich spodni i buteleczke perfum...nieudaczniki zaraz odpalam CIEPLUTKIE auto i Jade do dziewczyny... szkoda mi was jak sobie wstaje w nocy w niedziele i ide do mojej nice kitchen...napic sie coca coli 0 4ranoa awy zap....na pole. nara nieudaczniki

Skoro masz bogatych rodziców, to co robisz na stronie gowork??
chyba Hops też zrobił Cie w wała i chciałeś się dowartościować na tych którym "słoma z butów wystaje"
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-27 21:45:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak wyglądają sprawy ubezpieczeń w HOPS Labour Solutions?Jeśli coś się stanie to co się dzieje z opłatą za lekarza
zdjecie uzytkownika
R - 2014-04-06 11:59:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Będę jechał na farmę P H F WOOLDRIDGE Beech Farm
Stan Lane
West Peckham
MAIDSTONE
Kent
ME18
Może był ktoś na tej farmie lub słyszał coś na jej temat?
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2014-04-10 19:57:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jest ktos kto byl przez te agencje w UK i rzetelnie oceni czy warto czy nie warto jechac po prostu prosto z mostu a nie owijanie w bawelne. Mnie interesuje praca fizyczna i mam gdzies ze w karawanie jest jak jest, to nie hotel 4 gwiazdkowy wiec luksusow tam nie ma, no i zarobki mnie interesuja jakie sa.
zdjecie uzytkownika
maleństwo - 2014-05-05 15:55:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedzie ktoś w maju na CHURCH FARM,
OFFHAM
WEST MALLING
KENT
ME19 5NZ
a może ktoś tam był???
zdjecie uzytkownika
yemalia - 2014-05-30 13:25:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firmy nie polecam. Znam jezyk angielski doskonale i to bylo moja przeszkoda , chec do pracy jest, i to wielka, ale niestety, tam przyjmuja tylko tych ktorzy rozumieją co nie co,a ludzi z doskonala znajomoscia jezyka odrzucaja. Tak przynajmniej bylo na spotkaniu w minsku mazowieckim. Moja ocena to 0 dla HOPS.
zdjecie uzytkownika
niewazne - 2014-06-22 09:46:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [yemalia - 2014-05-30 13:25:46]:
yemalia. Powiedz mi dlaczego się temu dziwisz, pracuje na farmie w anglii, prawo jest łamane jak wszędzie, tyranie od rana do wieczora, ci zbieracze, i pracownicy pakowalni naprawdę mają ciężko, nieraz przez 3 tygodnie wolnego nie dostaną, nadzorcy mają więcej płacone żeby ryj zamkneli, dlatego chcą ludzi bez języka, człowiek ze znajomością języka nie pozwoli sobie na bycie czyimś wyrobnikiem.

Pozatym jeżeli znasz język w stopniu płynnym, dziwie się co robisz na stronie hopsa...

hops może pomóc, mi pomogli. pomimo tego, że moje życzenia były trochę inne...
zdjecie uzytkownika
piona - 2014-06-22 13:12:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [niewazne - 2014-06-22 09:46:42]:
to możesz napisać w takim razie w jaki sposób warto współpracować z tą firmą? w czym takim Ci pomogli?
zdjecie uzytkownika
ZEUS - 2014-07-23 12:54:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
HOPS Jest to agencja ktora daje pomaga zalatwia prace na dobrych waronkach poza granicami kraju i samo to juz pomaga wielu ludziom ,trzeba tylko chciec pracowac
zdjecie uzytkownika
dario - 2014-09-03 09:15:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Witam was pracuje w BREMBO od ponad roku do tej pory. jest dosyc ciezka praca i nie polecam. Szukam po necie pracy za granica zeby sie czegos dorobic.Bo w Polsce to ino garba. Slyszalem o tej firmie hoops od kolesia, Ale mam teraz watpliwosci w to co niektorzy z was wypisuja. Jakie sa warunki pracy i co proponuja.
zdjecie uzytkownika
piona - 2014-10-28 04:19:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [dario - 2014-09-03 09:15:33]:
w sumie to nie dziwię się , że te opinie Cię nie przekonują do wyjazdu. Powinieneś je przeczytać dokładniej i zastanowić się czy to przypadek , że większość ludzi piszę o pracy poprzez HOPS, że raczej drugi raz nie skusiliby się na ich oferte? widocznie chcą ostrzec niektórych przed pracą w tym miejscu
zdjecie uzytkownika
Adam - 2015-01-19 20:24:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Coś temat hops labour solutions przycichł, nie ma już powodów do narzekania, czy jak? moze od nowego roku odnotowaliście jakąs poprawe warunków? Czy w ogóle warto korzystac z ich usług, czy lepiej poszukac innej agencji? Jakie prace najczesciej oni załatwiają, bo chyba powinni miec stałych klientów. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
ziomeczeq - 2015-01-24 16:23:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powie ktoś jak skontaktować się z tą firmą?? I mają biuro w Polsce?
zdjecie uzytkownika
romek - 2015-02-04 14:24:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najlepiej wysłać im maila albo pod numer telefonu, masz wszystko przecież na stronie @ziomeczeq i stamtąd jest chyba najbezpieczniej barć, też zalezy z jakim działem się chcesz połaczyć, no ale to najwyzej Cię tam przekierują potem już. A z tą firmą to tylko za granice się wyjeżdża czy w kraju też organizują prace?
zdjecie uzytkownika
traa - 2015-02-19 16:33:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no właśnie mnie też nurtuje to pytanie- bardzo chciałbym znaleźć pracę jak najszybciej lecz wolałbym w Polsce, ewentualnie jak już nic nie znadję będę skłonny wyjechac bo żyć jakoś trzeba.
zdjecie uzytkownika
maskit - 2015-03-05 22:09:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co wyczytałem, to HOPS współpracuje z okolo 270 producentami owocow, warzyw i kwiatow na terenie Wielkiej Brytanii. Niedługo sezon, robi się ciepło to i beda zbiory, powiedzcie mi jaką droga najlepiej tutaj aplikowac? Czy oni organizują jakis transport z Polski? Czy trzeba być na miejscu? Pozdrawiam.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HOPS Labour Solutions

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy HOPS Labour Solutions?
Zadaj pytanie
alert