Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o HOPS Labour Solutions

Pracowałeś w firmie HOPS Labour Solutions i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
gÓraL - 2013-05-04 12:06:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Prosze o jakiekolwiek konstruktywne opinie od osób które tam pracowały przez firme HOPS. Ciężka praca nie jest mi obca gdyż pracuje 3 sezon na truskawkach w niemczech...Chodzi mi tylko o to czy da sie tam zarobić lepiej niż w polsce czy to jest tylko podpucha z ta robotą bo poczytałem opinie i się obawiam trochę...
zdjecie uzytkownika
honey - 2013-05-21 15:22:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
witam.

W czerwcu wybeiram sie na farme BOXFORD (SUFFOLK) HOLDINGS LTD do Essex. Czy moze ktos mi napisac cos wiecej jakie warunki sa ogolnie na tej farmie ?? Moze ktos wyjezdza rowniez w tym terminie tam do pracy ? Bardzo prosze o informcje i kontaktnh4g
zdjecie uzytkownika
nienazekajta - 2013-06-19 16:35:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Już tyle nie narzekajta. Tu macie wszystko , prace i pieniądze. Warunki pracy komfortowe caravany, kible że nawet w domu takiego nie masz, w domu walisz do wiadra , juz też zapomniales jak ci matka polewała plecy wiadrem z wodą przy kąpieli . A tu nauczyli cie obsługiwania kranu i zamiast chleba z łojem .....tu jesz szynke.
zdjecie uzytkownika
Lower Hope Farm - 2013-06-26 17:09:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś pracował kiedyś na Lower Hope Farm lub wyjeżdża tam?. Proszę pisać.
zdjecie uzytkownika
wojtas--- - 2013-07-06 02:22:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja wybieram sie na Lower Hope razem z 2 znajomymi, mamy autobus 19.07 własnie szukam opinii na temat tego miejsca
zdjecie uzytkownika
Lower Hope Farm - 2013-07-06 12:38:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poza informacjami od Hops i informacjami w liście powitalnym z farmy to nic więcej na temat tej farmy nie wiem. Ale zakładam, że tragedii tam nie będzie. Zaczynam od 15tego i jadę 11tego busem.
zdjecie uzytkownika
wojtas - 2013-07-06 16:20:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no my tez mielismy jechać początkowo 15 ale przesuneli nam o tydzień termin wyjazdu z niewiadomego powodu. No to w takim razie sie tam zobaczymy :) także trzymam kciuki za dobry sezon w tym roku i udaną pogode no i nie duże normy do wyrobienia :D
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-09 13:30:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mieszka sie na tej farmie w HOPS Labour Solutions? Czy sa jakies domki? to płatne jest? Ten bus jakim jedziecie tez jest bezpłatny?
zdjecie uzytkownika
wojtas - 2013-07-09 22:50:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
HOPS to nie farma tylko firma dająca kontakt do farm.
zdjecie uzytkownika
Arawis - 2013-07-16 17:59:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy firma załatwia wszystko od znalezienia oferty pracy aż do zapewnienia wyjazdu? Jak jest z transportem? na własną rękę? Jestem umówiona na spotkanie rekrutacyjne. Jak ogólnie z pracą? Czy ktoś mógłby przedstawić obiektywną opinie?
zdjecie uzytkownika
mlody - 2013-07-28 23:10:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto jedzie na warzywka do STAPLES VEGETABLES LTD Marsh Farm
Sea Lane
Wrangle
Boston
Lincolnshire
PE22 9HE w sierpniu?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-03 09:36:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hejka jak w tym roku wygląda sytuacja firmy HOPS Labour Solutions???Czy zarobki poszły w górę czy niekoniecznie???
zdjecie uzytkownika
hopsiup - 2013-08-13 22:23:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niekoniecznie
zdjecie uzytkownika
09876 - 2013-08-16 13:43:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słuchajcie a jak płaca za zbiory zonkili w tej firmie czy mozna polecac do pracy ludzi znajomych albo z rodziny trudna praca jest to na akord dzieki za info
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-08-17 09:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co z przerwami? Mocno sprawdzają?
zdjecie uzytkownika
- 2013-08-26 23:20:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szcześciarz - 2013-04-01 15:56:50

Mnie to nie dotyczy mam bogatych rodzicow auto...na ubrania dobre kosmetyki....kino piwo itp.. statnio tato kupil audi q7 2010 r....:P gdzie wy sie nie dorobicie do koca zycie takiego..na farmach..o mieszkanie nie mam co sie martwic tato otorzył.mi biznesik prywatny salon fryzjerski ...co mnie to obchodziżze tyracie za 2 pary moich spodni i buteleczke perfum...nieudaczniki zaraz odpalam CIEPLUTKIE auto i Jade do dziewczyny... szkoda mi was jak sobie wstaje w nocy w niedziele i ide do mojej nice kitchen...napic sie coca coli 0 4ranoa awy zap....na pole. nara nieudaczniki

Skoro masz bogatych rodziców, to co robisz na stronie gowork??
chyba Hops też zrobił Cie w wała i chciałeś się dowartościować na tych którym "słoma z butów wystaje"
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-27 21:45:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak wyglądają sprawy ubezpieczeń w HOPS Labour Solutions?Jeśli coś się stanie to co się dzieje z opłatą za lekarza
zdjecie uzytkownika
R - 2014-04-06 11:59:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Będę jechał na farmę P H F WOOLDRIDGE Beech Farm
Stan Lane
West Peckham
MAIDSTONE
Kent
ME18
Może był ktoś na tej farmie lub słyszał coś na jej temat?
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2014-04-10 19:57:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest ktos kto byl przez te agencje w UK i rzetelnie oceni czy warto czy nie warto jechac po prostu prosto z mostu a nie owijanie w bawelne. Mnie interesuje praca fizyczna i mam gdzies ze w karawanie jest jak jest, to nie hotel 4 gwiazdkowy wiec luksusow tam nie ma, no i zarobki mnie interesuja jakie sa.
zdjecie uzytkownika
maleństwo - 2014-05-05 15:55:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedzie ktoś w maju na CHURCH FARM,
OFFHAM
WEST MALLING
KENT
ME19 5NZ
a może ktoś tam był???
zdjecie uzytkownika
yemalia - 2014-05-30 13:25:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firmy nie polecam. Znam jezyk angielski doskonale i to bylo moja przeszkoda , chec do pracy jest, i to wielka, ale niestety, tam przyjmuja tylko tych ktorzy rozumieją co nie co,a ludzi z doskonala znajomoscia jezyka odrzucaja. Tak przynajmniej bylo na spotkaniu w minsku mazowieckim. Moja ocena to 0 dla HOPS.
zdjecie uzytkownika
niewazne - 2014-06-22 09:46:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [yemalia - 2014-05-30 13:25:46]:
yemalia. Powiedz mi dlaczego się temu dziwisz, pracuje na farmie w anglii, prawo jest łamane jak wszędzie, tyranie od rana do wieczora, ci zbieracze, i pracownicy pakowalni naprawdę mają ciężko, nieraz przez 3 tygodnie wolnego nie dostaną, nadzorcy mają więcej płacone żeby ryj zamkneli, dlatego chcą ludzi bez języka, człowiek ze znajomością języka nie pozwoli sobie na bycie czyimś wyrobnikiem.

Pozatym jeżeli znasz język w stopniu płynnym, dziwie się co robisz na stronie hopsa...

hops może pomóc, mi pomogli. pomimo tego, że moje życzenia były trochę inne...
zdjecie uzytkownika
piona - 2014-06-22 13:12:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [niewazne - 2014-06-22 09:46:42]:
to możesz napisać w takim razie w jaki sposób warto współpracować z tą firmą? w czym takim Ci pomogli?
zdjecie uzytkownika
ZEUS - 2014-07-23 12:54:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
HOPS Jest to agencja ktora daje pomaga zalatwia prace na dobrych waronkach poza granicami kraju i samo to juz pomaga wielu ludziom ,trzeba tylko chciec pracowac
zdjecie uzytkownika
dario - 2014-09-03 09:15:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam was pracuje w BREMBO od ponad roku do tej pory. jest dosyc ciezka praca i nie polecam. Szukam po necie pracy za granica zeby sie czegos dorobic.Bo w Polsce to ino garba. Slyszalem o tej firmie hoops od kolesia, Ale mam teraz watpliwosci w to co niektorzy z was wypisuja. Jakie sa warunki pracy i co proponuja.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HOPS Labour Solutions
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x