HOPS Labour Solutions

Toruń

Opinie o HOPS Labour Solutions

mati 2013-01-19 12:00:59
tak ja jadę z Tarnowa na 25 stycznia
0
johnywawa 2013-01-22 00:46:55
Przegapiłem spotkanie w warszawie bodajże 17 stycznia. Ktos sie orientuje czy będą jeszcze jakieś spotkania?
Ktos z Wawy i okolic wybiera sie do pracy?
0
barto 2013-01-22 16:49:45
bedzie 6 lutego w wawie
0
London waiter 2013-01-27 18:56:41
UWAGA POLACY W UK:)) ! A PO NOWYM ROKU DO UK PONOWNIE POWRÓCIŁY SŁOIKI I WEKI CZYLI TAK TE WREDNE WSIOKI ! Tak ! - wraca wsiostwo z plecakami wypełnionymi dobytkiem polskim, słoikami ze swojskimi wałówami, co pozwoli im przeżyć kolejny tydzień w naszym pięknym KRAJU, dzięki któremu wyrwali się od swoich łojców i matul !. A jeszcze kilka dni temu, sprzątano po nich cały Dworzec Centralny, ponieważ to słoikowe wsiostwo opuszczając chwilowo UK, tak pchało się do SAMOLOTOW, obijając się przy tym o siebie, że dźwięk tłuczonego szkła z ich pustych słoików roznosił się po całym LOTNISKU !. ALE ! - ich powrót do UK miejsc pracy oznacza ponowną ich bezwzględną walkę o utrzymanie się na etatach w UK... firmach, gdzie sprawdzoną przez nich metodą jest : podkładanie świń ( nie tych bynajmniej z ich słoików) oraz szybkie i skuteczne niszczenie rodzimych ANGLIKOW. Bo co taki wsiok zrobi aby utrzymać się w UK ? - wsiok zrobi wszystko, on zdepcze każdego kto mu w tym zagraża !. Inaczej czeka go powrót w niesławie do jego wsi, gdzie powita go już tylko wyjący pies oraz miauczący kot a także sklepik spożywczy, z ławeczką dla miejscowych pijaczków i brak życiowych perspektyw. Jedyne zajęcie na jakie może liczyć w swojej wsi, to uczestnictwo w Ochotniczych Strażach Pożarnych,UKLADANIE POLDBRUKU oczywiście pod patronactwem swojskiej partii czyli P(osady) S(woim) L(udziom) !.. Dlatego też, pobyt wsioka w uk.. to jest dla niego być albo nie być ! - a już szczególnie dla wsiowskich dziewuch, które zrobią wszystko aby tylko wyjść za mąż za prawdziwego ANGLIKA, ale co je niesamowicie potem nobilituje pośród wiejskich opłotków !. Ostrzeżenie ! a ta zielona stonka w UK firmach trzyma się zawsze razem, ponieważ łączą ją swojskie wspomnienia zapachu słomy i siana. Uwaga ! - w pracy słoikowa baba ( szczególnie z zagłębia słoikowego, czyli rzeszowszczyzny i olsztyńskiego) jest bardziej zawzięta i bezwzględna niż wsiowy chłop, ponieważ jej szczególnym wrogiem są rodowite ANGIELKI dziewczyny. A jak w UK najszybciej można rozpoznać wsioka ?. Na szczęście, to jest akurat proste !a ponieważ wsioki zawsze piją piwo przez słomkę wyciągniętą z własnego buta, ale po wypiciu kilku piw - zawsze słychać chrzęst szkła upadającego na podłogę słoika !. BUHAHAHAHAAHAHAHAHH :))))))))))))))))))))
1
mati 2013-02-01 13:11:34
witam potrzebuję informacji na temat farmy Myatt Farm – farma w Kent w okolicy halstow moze ktoś tam pracował albo wie jak tam jest. Warunki pracy ,miezkania dzięki za pomoc
0
stawsbury 2013-03-12 20:15:24
Ludzie nie jedzcie na farmę starkeys w Southwell syf w caravanach zimno a trzeba płacić za to jak za hotel 32 pounds za tydzień plus prąd i gaz jak sa przymrozki to woda zamarza i nawet z kibla skorzystac się nie da a w robota fatalna na polu na akordy rumuńskie normy a zarobisz 180 pouds za tydzień uciekłem z tego obozu i innym tez nie polecam
0
baron 2013-03-21 16:59:52
czy moze ktos mi napisac czy wplacajac pieniadze na konto hops na ubezpieczenie i reszte nie jest to walek i czy te biuro jest pewne prosze o odpowiedz poniewaz jest to 490zl i bardzo mi na tym zalezy dziekuje
0
Paweł 2013-03-22 13:23:19
Jasne ze to jest wałek!Tak ubespieczenie i jakies pierdoly karza placic to sciema bo jak pracujesz to ci potracaja na ubezpieczenie.Agencja pracy nie moze pobierac pieniedzy za zalatwienie pracy!A tym bardziej ze to sa farmy i wszystko zalerzy od pogody wiec mozna zarobic lub nie!Ale twoj wybor...
0
snake 2013-03-24 21:46:05
Większość z piszących tu to faktycznie ciapy, myślały że pojadą do UK na pracę na farmach to zarobią po 1000 funtów na miesiąc i się nie narobią ? Będą płacić w karawanach za 32 Ł i będą mieć luksusy? Zejść na ziemie!! Co do HOPS on tylko pośredniczy w znalezieniu pracy, nie jest to agencja pracy. A co do farm warunki są różne od syfu po spoko, praca zawsze będzie ciężka, bo normy są wysokie i trzeba być szybkim i pracowitym, ale jak się chcę to da się zarobić ok 40 - 70 Ł na dzień.
0
benek 2013-03-25 11:17:40
witam czy jedzie ktos 12kwietnia z woj.lubelskiego na farme litte abhost i jezeli ktos tam bylto prosze napisac jak tam jest i czy wogole hops jest pewniakiem jezeli im sie wplaci kase czy tylko obiecuja a pozniej szukaj wiatru w polu
0
Paweł 2013-03-25 14:16:03
Zajebisty posrednik bierze 500zł za to ze poda ci adres i numer telefonu na farme a reszta to twoja sprawa.I te farmy to wielki syf bo zostaje im kilka miejsc na farme gdzie rumuny i bulgary nie chca na nich pracowac!Zarobisz od 20 do 50funtow brutto na dzien jesli nigdy nie pracowales na farmie!
0
szcześciarz 2013-04-01 15:56:50
Mnie to nie dotyczy mam bogatych rodzicow auto...na ubrania dobre kosmetyki....kino piwo itp.. statnio tato kupil audi q7 2010 r....:P gdzie wy sie nie dorobicie do koca zycie takiego..na farmach..o mieszkanie nie mam co sie martwic tato otorzył.mi biznesik prywatny salon fryzjerski ...co mnie to obchodziżze tyracie za 2 pary moich spodni i buteleczke perfum...nieudaczniki zaraz odpalam CIEPLUTKIE auto i Jade do dziewczyny... szkoda mi was jak sobie wstaje w nocy w niedziele i ide do mojej nice kitchen...napic sie coca coli 0 4ranoa awy [usunięte przez moderatora] pole. nara [usunięte przez moderatora]
0
baron 2013-04-01 18:07:47
ty [usunięte przez moderatora]e nie wyzywaj kogos od nieudacznikow bo sam nim jestes [usunięte przez moderatora] lubie bo jak by nie twoj tatus kochany to bys zginal marnie pas sie jak krowa ja tez nie narzekam na brak kasy ale w porownaniu do ciebie to nikt mi jej nie dal [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i nie smiej sie z ludzi ktorzy chca pracowac bo sa wiecej warci niz ty caly bo przynajmniej sobie radza a ty bez tatusiajestes [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] warty smieciu
0
robin 2013-04-01 19:59:46
popieram cie bo ten [usunięte przez moderatora] mami synek nie dal by sobie nigdzie rady i gdzie by nie pojechal to by go [usunięte przez moderatora] w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jego wlasnym [usunięte przez moderatora] i byl by zwyklym gownem bez starych zreszta nim jest jak tak mowi do ludzi a jego panna jak chce faceta to niech sie zglosi do mnie bo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tez pewnie nie ma czym i pewnie jest z nim dla jego kasy nie sory dla kasy jego tatusia bo co ten golas moze miec sam by mial dwie chaly i [usunięte przez moderatora] caly buraczysko nie nadajace sie nawet na wycior do armaty bo pewnie byl by za cienki i pozdrawiam ludzi ktorzy chca pracowac i nie licza az im tata da jak ten lamus
0
Rasti1956 2013-04-06 14:10:04
Ty [usunięte przez moderatora] bez pomocy tatusia byś nic nie osiągnął jesteś na poziomie zero jak dla mnie i dla reszty ludzi który ciężko pracują jak twój stary na utrzymanie i na miejscu twojego ojca wstyd by mi było za tak egoistycznego bez wartościowego palanta wyrzekł bym się takiego syna jak ty .
0
siwy 2013-04-06 15:00:43
Siemanko idzie ktos z was moze na spotkanie w Krakowie 26?? Prosze o odpowiedz na email [usunięte przez moderatora] Pzdr
0
miki 2013-04-06 20:48:41
No siwy ja sie zastanawiam wlasnie musze im odp w tym tygodniu czy bede, ogolnie to ile taki wyjazd bedzie kosztowal 400 pln bilet, z 50 -100 funtow trzeba wziazc ze soba a to ubezpieczenie ile kosztuje.W 1500pln sie zmieszcze
0
gÓraL 2013-05-04 12:06:40
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Prosze o jakiekolwiek konstruktywne opinie od osób które tam pracowały przez firme HOPS. Ciężka praca nie jest mi obca gdyż pracuje 3 sezon na truskawkach w niemczech...Chodzi mi tylko o to czy da sie tam zarobić lepiej niż w polsce czy to jest tylko podpucha z ta robotą bo poczytałem opinie i się obawiam trochę...
0
honey 2013-05-21 15:22:46
witam.

W czerwcu wybeiram sie na farme BOXFORD (SUFFOLK) HOLDINGS LTD do Essex. Czy moze ktos mi napisac cos wiecej jakie warunki sa ogolnie na tej farmie ?? Moze ktos wyjezdza rowniez w tym terminie tam do pracy ? Bardzo prosze o informcje i kontaktnh4g
2
nienazekajta 2013-06-19 16:35:26
Już tyle nie narzekajta. Tu macie wszystko , prace i pieniądze. Warunki pracy komfortowe caravany, kible że nawet w domu takiego nie masz, w domu walisz do wiadra , juz też zapomniales jak ci matka polewała plecy wiadrem z wodą przy kąpieli . A tu nauczyli cie obsługiwania kranu i zamiast chleba z łojem .....tu jesz szynke.
2
Lower Hope Farm 2013-06-26 17:09:14
Czy ktoś pracował kiedyś na Lower Hope Farm lub wyjeżdża tam?. Proszę pisać.
0
wojtas--- 2013-07-06 02:22:56
Ja wybieram sie na Lower Hope razem z 2 znajomymi, mamy autobus 19.07 własnie szukam opinii na temat tego miejsca
0
Lower Hope Farm 2013-07-06 12:38:28
Poza informacjami od Hops i informacjami w liście powitalnym z farmy to nic więcej na temat tej farmy nie wiem. Ale zakładam, że tragedii tam nie będzie. Zaczynam od 15tego i jadę 11tego busem.
0
wojtas 2013-07-06 16:20:47
no my tez mielismy jechać początkowo 15 ale przesuneli nam o tydzień termin wyjazdu z niewiadomego powodu. No to w takim razie sie tam zobaczymy :) także trzymam kciuki za dobry sezon w tym roku i udaną pogode no i nie duże normy do wyrobienia :D
1
anonim 2013-07-09 13:30:11
Mieszka sie na tej farmie w HOPS Labour Solutions? Czy sa jakies domki? to płatne jest? Ten bus jakim jedziecie tez jest bezpłatny?
0
wojtas 2013-07-09 22:50:21
HOPS to nie farma tylko firma dająca kontakt do farm.
0
Arawis 2013-07-16 17:59:36
Czy firma załatwia wszystko od znalezienia oferty pracy aż do zapewnienia wyjazdu? Jak jest z transportem? na własną rękę? Jestem umówiona na spotkanie rekrutacyjne. Jak ogólnie z pracą? Czy ktoś mógłby przedstawić obiektywną opinie?
0
mlody 2013-07-28 23:10:36
Kto jedzie na warzywka do STAPLES VEGETABLES LTD Marsh Farm
Sea Lane
Wrangle
Boston
Lincolnshire
PE22 9HE w sierpniu?
0
anonim 2013-08-03 09:36:28
hejka jak w tym roku wygląda sytuacja firmy HOPS Labour Solutions???Czy zarobki poszły w górę czy niekoniecznie???
0
hopsiup 2013-08-13 22:23:33
niekoniecznie
0
09876 2013-08-16 13:43:47
słuchajcie a jak płaca za zbiory zonkili w tej firmie czy mozna polecac do pracy ludzi znajomych albo z rodziny trudna praca jest to na akord dzieki za info
0
Anonim 2013-08-17 09:15:05
Co z przerwami? Mocno sprawdzają?
0
2013-08-26 23:20:39
szcześciarz - 2013-04-01 15:56:50

Mnie to nie dotyczy mam bogatych rodzicow auto...na ubrania dobre kosmetyki....kino piwo itp.. statnio tato kupil audi q7 2010 r....:P gdzie wy sie nie dorobicie do koca zycie takiego..na farmach..o mieszkanie nie mam co sie martwic tato otorzył.mi biznesik prywatny salon fryzjerski ...co mnie to obchodziżze tyracie za 2 pary moich spodni i buteleczke perfum...nieudaczniki zaraz odpalam CIEPLUTKIE auto i Jade do dziewczyny... szkoda mi was jak sobie wstaje w nocy w niedziele i ide do mojej nice kitchen...napic sie coca coli 0 4ranoa awy zap....na pole. nara nieudaczniki

Skoro masz bogatych rodziców, to co robisz na stronie gowork??
chyba Hops też zrobił Cie w wała i chciałeś się dowartościować na tych którym "słoma z butów wystaje"
0
anonim 2013-08-27 21:45:43
Jak wyglądają sprawy ubezpieczeń w HOPS Labour Solutions?Jeśli coś się stanie to co się dzieje z opłatą za lekarza
1
R 2014-04-06 11:59:45
Będę jechał na farmę P H F WOOLDRIDGE Beech Farm
Stan Lane
West Peckham
MAIDSTONE
Kent
ME18
Może był ktoś na tej farmie lub słyszał coś na jej temat?
0
zainteresowany 2014-04-10 19:57:22
jest ktos kto byl przez te agencje w UK i rzetelnie oceni czy warto czy nie warto jechac po prostu prosto z mostu a nie owijanie w bawelne. Mnie interesuje praca fizyczna i mam gdzies ze w karawanie jest jak jest, to nie hotel 4 gwiazdkowy wiec luksusow tam nie ma, no i zarobki mnie interesuja jakie sa.
1
maleństwo 2014-05-05 15:55:25
jedzie ktoś w maju na CHURCH FARM,
OFFHAM
WEST MALLING
KENT
ME19 5NZ
a może ktoś tam był???
0
yemalia 2014-05-30 13:25:46
Firmy nie polecam. Znam jezyk angielski doskonale i to bylo moja przeszkoda , chec do pracy jest, i to wielka, ale niestety, tam przyjmuja tylko tych ktorzy rozumieją co nie co,a ludzi z doskonala znajomoscia jezyka odrzucaja. Tak przynajmniej bylo na spotkaniu w minsku mazowieckim. Moja ocena to 0 dla HOPS.
0
niewazne 2014-06-22 09:46:42
yemalia. Powiedz mi dlaczego się temu dziwisz, pracuje na farmie w anglii, prawo jest łamane jak wszędzie, tyranie od rana do wieczora, ci zbieracze, i pracownicy pakowalni naprawdę mają ciężko, nieraz przez 3 tygodnie wolnego nie dostaną, nadzorcy mają więcej płacone żeby ryj zamkneli, dlatego chcą ludzi bez języka, człowiek ze znajomością języka nie pozwoli sobie na bycie czyimś wyrobnikiem.

Pozatym jeżeli znasz język w stopniu płynnym, dziwie się co robisz na stronie hopsa...

hops może pomóc, mi pomogli. pomimo tego, że moje życzenia były trochę inne...
0
piona 2014-06-22 13:12:53
to możesz napisać w takim razie w jaki sposób warto współpracować z tą firmą? w czym takim Ci pomogli?
0
ZEUS 2014-07-23 12:54:48
HOPS Jest to agencja ktora daje pomaga zalatwia prace na dobrych waronkach poza granicami kraju i samo to juz pomaga wielu ludziom ,trzeba tylko chciec pracowac
0
dario 2014-09-03 09:15:33
Witam was pracuje w BREMBO od ponad roku do tej pory. jest dosyc ciezka praca i nie polecam. Szukam po necie pracy za granica zeby sie czegos dorobic.Bo w Polsce to ino garba. Slyszalem o tej firmie hoops od kolesia, Ale mam teraz watpliwosci w to co niektorzy z was wypisuja. Jakie sa warunki pracy i co proponuja.
3
piona 2014-10-28 04:19:58
w sumie to nie dziwię się , że te opinie Cię nie przekonują do wyjazdu. Powinieneś je przeczytać dokładniej i zastanowić się czy to przypadek , że większość ludzi piszę o pracy poprzez HOPS, że raczej drugi raz nie skusiliby się na ich oferte? widocznie chcą ostrzec niektórych przed pracą w tym miejscu
1
Adam 2015-01-19 20:24:48
Coś temat hops labour solutions przycichł, nie ma już powodów do narzekania, czy jak? moze od nowego roku odnotowaliście jakąs poprawe warunków? Czy w ogóle warto korzystac z ich usług, czy lepiej poszukac innej agencji? Jakie prace najczesciej oni załatwiają, bo chyba powinni miec stałych klientów. Pozdrawiam.
0
ziomeczeq 2015-01-24 16:23:35
Powie ktoś jak skontaktować się z tą firmą?? I mają biuro w Polsce?
0
romek 2015-02-04 14:24:25
najlepiej wysłać im maila albo pod numer telefonu, masz wszystko przecież na stronie @ziomeczeq i stamtąd jest chyba najbezpieczniej barć, też zalezy z jakim działem się chcesz połaczyć, no ale to najwyzej Cię tam przekierują potem już. A z tą firmą to tylko za granice się wyjeżdża czy w kraju też organizują prace?
0
traa 2015-02-19 16:33:16
no właśnie mnie też nurtuje to pytanie- bardzo chciałbym znaleźć pracę jak najszybciej lecz wolałbym w Polsce, ewentualnie jak już nic nie znadję będę skłonny wyjechac bo żyć jakoś trzeba.
0
maskit 2015-03-05 22:09:32
Z tego co wyczytałem, to HOPS współpracuje z okolo 270 producentami owocow, warzyw i kwiatow na terenie Wielkiej Brytanii. Niedługo sezon, robi się ciepło to i beda zbiory, powiedzcie mi jaką droga najlepiej tutaj aplikowac? Czy oni organizują jakis transport z Polski? Czy trzeba być na miejscu? Pozdrawiam.
0
yp 2016-04-12 15:14:12
wiem, że firma tez organizuje wyjazdy z Polski i co wiecej, tak jak pracownicy sa na miejscu to moga liczyć na wsparcie osób, które są już za granicą. Na pewno można też lepiej zarobić u nich i chętnie biora osoby z dużym dośwodczeniem.
0
ojoj 2016-05-14 08:15:05
Wsparcie osób pracujących w firmie jest bardzo ważna, ale u nich jest to możliwe, bo w końcu relacje między pracownikami opierają się na przyjacielskich relacjach, więc atmosfera dopisuje u nich teraz.
0
Zostaw swoją opinię
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HOPS Labour Solutions