Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły Policealne - zdobądź nowy zawód i pracę!    Kursy / szkolenia - 300 sposobów na podniesienie kwalifikacji
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
Udostępnij!

Opinie o HOPS Labour Solutions

Pracowałeś w firmie HOPS Labour Solutions i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
szcześciarz - 2013-04-01 15:56:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mnie to nie dotyczy mam bogatych rodzicow auto...na ubrania dobre kosmetyki....kino piwo itp.. statnio tato kupil audi q7 2010 r....:P gdzie wy sie nie dorobicie do koca zycie takiego..na farmach..o mieszkanie nie mam co sie martwic tato otorzył.mi biznesik prywatny salon fryzjerski ...co mnie to obchodziżze tyracie za 2 pary moich spodni i buteleczke perfum...nieudaczniki zaraz odpalam CIEPLUTKIE auto i Jade do dziewczyny... szkoda mi was jak sobie wstaje w nocy w niedziele i ide do mojej nice kitchen...napic sie coca coli 0 4ranoa awy [usunięte przez moderatora] pole. nara [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
baron - 2013-04-01 18:07:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ty [usunięte przez moderatora]e nie wyzywaj kogos od nieudacznikow bo sam nim jestes [usunięte przez moderatora] lubie bo jak by nie twoj tatus kochany to bys zginal marnie pas sie jak krowa ja tez nie narzekam na brak kasy ale w porownaniu do ciebie to nikt mi jej nie dal [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i nie smiej sie z ludzi ktorzy chca pracowac bo sa wiecej warci niz ty caly bo przynajmniej sobie radza a ty bez tatusiajestes [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] warty smieciu
zdjecie uzytkownika
robin - 2013-04-01 19:59:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
popieram cie bo ten [usunięte przez moderatora] mami synek nie dal by sobie nigdzie rady i gdzie by nie pojechal to by go [usunięte przez moderatora] w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jego wlasnym [usunięte przez moderatora] i byl by zwyklym gownem bez starych zreszta nim jest jak tak mowi do ludzi a jego panna jak chce faceta to niech sie zglosi do mnie bo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tez pewnie nie ma czym i pewnie jest z nim dla jego kasy nie sory dla kasy jego tatusia bo co ten golas moze miec sam by mial dwie chaly i [usunięte przez moderatora] caly buraczysko nie nadajace sie nawet na wycior do armaty bo pewnie byl by za cienki i pozdrawiam ludzi ktorzy chca pracowac i nie licza az im tata da jak ten lamus
zdjecie uzytkownika
Rasti1956 - 2013-04-06 14:10:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ty [usunięte przez moderatora] bez pomocy tatusia byś nic nie osiągnął jesteś na poziomie zero jak dla mnie i dla reszty ludzi który ciężko pracują jak twój stary na utrzymanie i na miejscu twojego ojca wstyd by mi było za tak egoistycznego bez wartościowego palanta wyrzekł bym się takiego syna jak ty .
zdjecie uzytkownika
siwy - 2013-04-06 15:00:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siemanko idzie ktos z was moze na spotkanie w Krakowie 26?? Prosze o odpowiedz na email [usunięte przez moderatora] Pzdr
zdjecie uzytkownika
miki - 2013-04-06 20:48:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No siwy ja sie zastanawiam wlasnie musze im odp w tym tygodniu czy bede, ogolnie to ile taki wyjazd bedzie kosztowal 400 pln bilet, z 50 -100 funtow trzeba wziazc ze soba a to ubezpieczenie ile kosztuje.W 1500pln sie zmieszcze
zdjecie uzytkownika
gÓraL - 2013-05-04 12:06:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Prosze o jakiekolwiek konstruktywne opinie od osób które tam pracowały przez firme HOPS. Ciężka praca nie jest mi obca gdyż pracuje 3 sezon na truskawkach w niemczech...Chodzi mi tylko o to czy da sie tam zarobić lepiej niż w polsce czy to jest tylko podpucha z ta robotą bo poczytałem opinie i się obawiam trochę...
zdjecie uzytkownika
honey - 2013-05-21 15:22:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
witam.

W czerwcu wybeiram sie na farme BOXFORD (SUFFOLK) HOLDINGS LTD do Essex. Czy moze ktos mi napisac cos wiecej jakie warunki sa ogolnie na tej farmie ?? Moze ktos wyjezdza rowniez w tym terminie tam do pracy ? Bardzo prosze o informcje i kontaktnh4g
zdjecie uzytkownika
nienazekajta - 2013-06-19 16:35:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Już tyle nie narzekajta. Tu macie wszystko , prace i pieniądze. Warunki pracy komfortowe caravany, kible że nawet w domu takiego nie masz, w domu walisz do wiadra , juz też zapomniales jak ci matka polewała plecy wiadrem z wodą przy kąpieli . A tu nauczyli cie obsługiwania kranu i zamiast chleba z łojem .....tu jesz szynke.
zdjecie uzytkownika
Lower Hope Farm - 2013-06-26 17:09:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś pracował kiedyś na Lower Hope Farm lub wyjeżdża tam?. Proszę pisać.
zdjecie uzytkownika
wojtas--- - 2013-07-06 02:22:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja wybieram sie na Lower Hope razem z 2 znajomymi, mamy autobus 19.07 własnie szukam opinii na temat tego miejsca
zdjecie uzytkownika
Lower Hope Farm - 2013-07-06 12:38:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poza informacjami od Hops i informacjami w liście powitalnym z farmy to nic więcej na temat tej farmy nie wiem. Ale zakładam, że tragedii tam nie będzie. Zaczynam od 15tego i jadę 11tego busem.
zdjecie uzytkownika
wojtas - 2013-07-06 16:20:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no my tez mielismy jechać początkowo 15 ale przesuneli nam o tydzień termin wyjazdu z niewiadomego powodu. No to w takim razie sie tam zobaczymy :) także trzymam kciuki za dobry sezon w tym roku i udaną pogode no i nie duże normy do wyrobienia :D
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-09 13:30:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mieszka sie na tej farmie w HOPS Labour Solutions? Czy sa jakies domki? to płatne jest? Ten bus jakim jedziecie tez jest bezpłatny?
zdjecie uzytkownika
wojtas - 2013-07-09 22:50:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
HOPS to nie farma tylko firma dająca kontakt do farm.
zdjecie uzytkownika
Arawis - 2013-07-16 17:59:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy firma załatwia wszystko od znalezienia oferty pracy aż do zapewnienia wyjazdu? Jak jest z transportem? na własną rękę? Jestem umówiona na spotkanie rekrutacyjne. Jak ogólnie z pracą? Czy ktoś mógłby przedstawić obiektywną opinie?
zdjecie uzytkownika
mlody - 2013-07-28 23:10:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto jedzie na warzywka do STAPLES VEGETABLES LTD Marsh Farm
Sea Lane
Wrangle
Boston
Lincolnshire
PE22 9HE w sierpniu?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-03 09:36:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hejka jak w tym roku wygląda sytuacja firmy HOPS Labour Solutions???Czy zarobki poszły w górę czy niekoniecznie???
zdjecie uzytkownika
hopsiup - 2013-08-13 22:23:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niekoniecznie
zdjecie uzytkownika
09876 - 2013-08-16 13:43:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słuchajcie a jak płaca za zbiory zonkili w tej firmie czy mozna polecac do pracy ludzi znajomych albo z rodziny trudna praca jest to na akord dzieki za info
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-08-17 09:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co z przerwami? Mocno sprawdzają?
zdjecie uzytkownika
- 2013-08-26 23:20:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szcześciarz - 2013-04-01 15:56:50

Mnie to nie dotyczy mam bogatych rodzicow auto...na ubrania dobre kosmetyki....kino piwo itp.. statnio tato kupil audi q7 2010 r....:P gdzie wy sie nie dorobicie do koca zycie takiego..na farmach..o mieszkanie nie mam co sie martwic tato otorzył.mi biznesik prywatny salon fryzjerski ...co mnie to obchodziżze tyracie za 2 pary moich spodni i buteleczke perfum...nieudaczniki zaraz odpalam CIEPLUTKIE auto i Jade do dziewczyny... szkoda mi was jak sobie wstaje w nocy w niedziele i ide do mojej nice kitchen...napic sie coca coli 0 4ranoa awy zap....na pole. nara nieudaczniki

Skoro masz bogatych rodziców, to co robisz na stronie gowork??
chyba Hops też zrobił Cie w wała i chciałeś się dowartościować na tych którym "słoma z butów wystaje"
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-27 21:45:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak wyglądają sprawy ubezpieczeń w HOPS Labour Solutions?Jeśli coś się stanie to co się dzieje z opłatą za lekarza
zdjecie uzytkownika
R - 2014-04-06 11:59:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Będę jechał na farmę P H F WOOLDRIDGE Beech Farm
Stan Lane
West Peckham
MAIDSTONE
Kent
ME18
Może był ktoś na tej farmie lub słyszał coś na jej temat?
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2014-04-10 19:57:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest ktos kto byl przez te agencje w UK i rzetelnie oceni czy warto czy nie warto jechac po prostu prosto z mostu a nie owijanie w bawelne. Mnie interesuje praca fizyczna i mam gdzies ze w karawanie jest jak jest, to nie hotel 4 gwiazdkowy wiec luksusow tam nie ma, no i zarobki mnie interesuja jakie sa.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
17 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HOPS Labour Solutions
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x