logo Call Center Inter Galactica

Call Center Inter Galactica

Kielce

Opinie o Call Center Inter Galactica

do Pati 2016-03-08 08:14:53
Pani Pati -- to Ty jesteś kobietą i przeszedłeś? Widać, że komentarzami ludzi, którzy nawet nie umieją określić płci nie warto się przejmować...najpierw dowiedz się jakiej jesteś płci, a dopiero później zachwalaj CCIG i ciśnij na konkurencje..Panie Menagerze..
j@siu 2016-03-08 09:42:44
Nie polecam, no chyba że lubicie wciskać staruszkom telefony po 200zł i abonamenty na 2 lata.......
konsultant11112 2016-03-15 10:44:07
Ta firma schodzi już na psy, układy i układziki. Bardzo interesujące jest to, iż na utrzymaniu na być nowy lider jeszcze AC nie było a już wszyscy wiedzą że pan D.B awansuje. żenada żenada.. i jeszcze raz żenada..
6
optumalnie_w_dol 2016-03-26 15:44:47
Firma która schodzi całkowicie na psy. Informacja że w związku z tym że dajemy rabaty będziemy mieli mniej płacone to już kolejny cios poniżej pasa. Zabierajcie jak najwięcej ile tylko się da :)
3
Werka 2016-04-05 17:58:40
Mowa o tzw managerce ktora z ta nazwa nie ma nic wspolnego bo pasuje do niej bardziej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nas konsultantow traktuje jak scierwo ktore trzeba do konca wycisnac z umow i te ciagle straszenie planem naprawczym jest bardzo slabe.mysli ze caly swiat kreci sie wokol niej i ma chore jazdy i mysli ze kazdy ja obgaduje. Juz nie mowie o tym ze o wszystko jest zazdrosna, nienawidzi dziewczyn ktorym podobaja sie ci sami chłopcy. A jak nie dostala jakiejs tam nagrody (bo pewnie jej sie nie nalezala, to plakala jak dziecko). Zero profesjonalizmu, wszedzie kreci afery .Ciesze sie ze juz tam nie pracuje. Nie polecam pracy u pani w.w.
6
obiektywny 2016-04-07 22:57:22
A ja nie polecam pracy u MŚ, śmieje ferment w zespole, nic nie robi tylko łazi bez celu po sali....odradzam jego zespół!!! Zero profesjonalizmu
1
2016-04-09 11:39:29
Uuu widzę że ekipa Telepromo kopie dołki :) Heheheh pozdro Papi!:)
Kus... 2016-04-16 11:51:13
Pod taką parówą jak ty,. co kradnie ludzi to nie trzeba :)
xyz 2016-05-12 20:58:45
Piszę tu ze względu na moje doświadczenie w CCIG.
Biznes ! W.W ! najlepszy manager na całej lokalizacji! Dziewczyna wie jak pracuje się z ludźmi! Dla dobra zespołu jest w stanie wiele poświęcić.Dla mnie jest niezastąpiona i NIKT jej nie dorówna. Mam nadzieje że gdy kolejny raz wrócę do CCIG dołączę do jej zespołu bo z nikim tak świetnie nie pracuje się jak z tą osobą :)
pozdrawiam cały biznes.
6
JKra 2016-05-14 19:26:18
Polecam prace u MS. Jest dobrym menadrzerem. Bardzo szanuje swojich konsóltantuf.
1
TDK 2016-06-19 18:55:26
CCIG - bardzo dobra praca dla młodziaka, który chce dorobić, czasem wymaga stalowych nerwów. Osobiście polecam biznesówkę, bo i kasa większa, a managerowie wyrozumiali, nie ma większych problemów z grafikiem, szkolenia bardzo rzetelne (mimo tego, że da się pożartować), dział HR bardzo prężny, wszelkie akcje na mieście itp. Wracam po rocznej przerwie i nie żaluję :)
Zainteresowany 2016-06-29 13:20:42
Witam, chciałbym sie zapytać jak to jest z tym grafikiem, ponieważ nie mogł bym pracować w soboty, a poważnie zastanawiam sie nad aplikacją. I drugie pytanie, czy jesli planuje pracować tylko przez 2 - 3 miesiace to warto sprobowac I czy idzie zarobić przyzwoite pieniądze?
xxzczszdscz 2016-06-30 13:21:48
Na początku zapowiadało się spoko, że fajna atmosfera i tak dalej, ale jak przyszło co do czego to 'kierowniczka' dzieliła konsultantów na kategorie. Jak ktoś jej się nie spodobał to od razu pod górkę. Pierwszy dzień na telefonie miał wyglądać inaczej (błąd który był efektem działania trenera na szkoleniu, nie powiedział o niektórych rzeczach i w efekcie na 'odbiorze' kilka osób wyleciało do domu, żeby mieć 'czas się podszkolić'). Później rozmowy sterowane i kierowniczka, która do ciebie mówi co innego, a jak masz z nią rozmowę to ma coś innego. Generalnie nie jest kolorowo. Sama praca, po tych przebojach nie była zła, ale jeśli ma się możliwość na inne zajęcie to radzę wybrać drugą opcję,a nie coś takiego.

P.S i wymaganie żeby zakładać kolejno konto w banku, bo 'mamy z nim umowę' jak najbardziej dla mnie nie do przyjęcia. Po co komu 2 konta, skoro ma już jedno, a kolejne to obciążenie finansowe. A możesz podać kogoś z rodziny pod warunkiem, że jesteś współwłaścicielem :/

Wrocław - NIE POLECAM
Kochaś 2016-06-30 16:21:52
Kocham CCIG!!!!!

Tylko potraficie hejtować...
BORO 2016-07-02 11:37:40
BORO - ucina godziny, zabiera przerwę, zmienia umowy, po prostu odbiera Ci chęć do wykonywania pracy. Rozwinę. Jak wykonujesz swoje obowiązki i masz umowy - jest OK. Natomiast jeśli wykonujesz swoje obowiązki, ale dziś akurat się nie poszczęściło i umów masz mało, albo co gorsza
NIE MASZ, od razu jesteś nieudacznikiem. Ponadto rzucanie obelgami, przeklinanie na sali sprzedażowej, albo doprowadzenie konsultanta do łez, to coś w czym A.B. lubuje się najbardziej. Jeśli chodzi o przerwę, która się po prostu NALEŻY, czy są te umowy czy nie, bo siedzisz w pracy i poświęcasz swój czas, często gęsto jest odbierana pod byle pretekstem, np. nie miałeś w poprzednim tygodniu wymaganej liczby aktywacji - w tym tygodniu masz połowę przerwy. Ot, taki fajny system motywacyjny ;) Dodatkowo jeśli Twój Lider zawoła Cię do siebie, bo ma sprawę, licz się z tym że przy akceptacji czasu pracy, będą Ci odjęte godziny (bo miałeś wtedy słabe ECP) i nie ma zmiłuj. Czasami z przerobionych 40h w tygodniu,możesz mieć zapłacone za 36 albo mniej. Przecież każdy lubi siedzieć w pracy za darmo i wspierać firmę. Oczywiście są osoby, które są traktowane ulgowo, które mogą mieć 1,5h przerwy na 6h pracy. No ale cóż, uczciwość i równe traktowanie nie są cechami naszego przywódcy. Grafik oczywiście też ustala manager, nie ma co liczyć na elastyczność. Chcesz mieć dzień wolny w przyszłym tygodniu, w tym pracujesz po 10h, jak chcesz dyskutować, to od razu możesz iść do domu (a godziny odrabiasz razy dwa, a najlepiej razy 5, jeśli doba byłaby dłuższa). Nie można również nie wspomnieć o codziennych zebraniach, które w zależności od humoru czasem (najczęściej ;)) przypominają kabaret, który ogląda pół lokalizacji. Najśmieszniej jest, gdy w trakcie ziewniesz, chrząkniesz bądź kichniesz. Wtedy masz zapewnione 100% uwagi ze strony Lidera, więc licz się z tym, że zostaniesz obsmarowany, a na koniec nawet wygnany do domu (jeśli się zdążyłeś zalogować i wykonać już jakiś telefon, bądź podpisać umowę, to oczywiście Twój czas pracy nie będzie zaakceptowany (godziny odrobisz, no bo w końcu rozgniewałeś Wielkiego Wodza, czeka Cię kara, Twój czas,należy teraz do niego, on ustala kiedy możesz pracować, a kiedy nie). Przy okazji wspomnę o umowach, których czasem NIE MOŻNA wprowadzać jeśli nie wykonałeś pobocznych założeń (typu dosprzedaż) (wprowadzenie umowy jest Twoim OBOWIĄZKIEM), bądź zmianie abonamentu w systemie na najniższy (nawet jeśli podpisałeś wartościową umowę, to prowizja zostanie wypłacona jak za najniższy abonament). W skrócie - pracy z tym człowiekiem nie polecam, brak kultury osobistej, skrupułów i traktowanie konsultanta jak śmiecia nie jest warta tych paru groszy. Poza tym i tak może Ci się zdarzyć pracować za darmo, albo mieć pozmieniane umowy.
21
Yen 2016-07-09 08:13:17
Kto został menagerem zespolu ktory ma pracowac od 8.20 do 16 tem 28+ Kielce
O.N.A. 2016-07-10 17:55:02
Musisz wyrobic 18 godzin miesięcznie w soboty - albo dwie po 9h, albo trzy po 6h i nie ma zmiłuj.
1
YEN 2016-07-10 19:19:11
Witam do O.N.A dostałem informację zę mogę pracować 1 sobotę w miesiącu po 8 h czyli na rekrutacji kłamią !!!!
Pracująca 2016-07-14 07:40:13
Wszystko zależy od tego jak dogadasz się z managerem. Jeśli pracujesz cały tydzień po ok 8godzin to soboty możesz negocjować :)
1
Subiektywny Obiektywizm 2016-07-16 14:12:56
Nie wiem kim jesteś o nieznajomy, ale podpisuje się pod tą wypowiedzią także. Pan A. BORO musiał mieć dziadka w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] gdyż tylko z stamtąd można było zaczerpnąć takie metody obchodzenia się z podwładnymi. Żeby nie powtarzać tego co napisał poprzednik: jest on managerem który najgorzej traktuje swoich konsultantów w całej lokalizacji. Więc jeśli chcesz sobie spokojnie dorobić przez wakacje, mając przy tym luźny grafik by wypocząć albo zaczynasz studia i chcesz je pogodzić z pracą -- TO NIE JEST MANAGER DLA CIEBIE.
11
ja. 2016-07-28 15:48:19
Nie ma czegos takiego jak kara grafikowa. To sprytna sztuczka którą straszą naiwniaków. Pracuje tu dwa lata i co nieco sie dowiedziałam juz o tym.
K 2016-07-28 23:45:53
Czy jest mi ktoś w stanie udzielić informacji o zarobkach team managera? Chcę starać się o to stanowisko a nie wiem czy warto
nowy 2016-08-07 21:02:46
Co powiecie o stanowisku ds. przedlużania umów? Widzę, że ogłoszenie wisi i myślę żeby zaplikować w Kielcach. Warto się pchać?
polecający 2016-08-08 15:11:46
Pewnie, że warto!
nowy 2016-08-08 20:00:41
Szczerze mówiąc byłem kiedyś na biznesie i lekko nie było :/ na przedłużeniach ponoć o wiele lepiej kiedyś było (tak słyszałem). Ale czy nadal tak jest?
wojda 2016-08-18 10:01:07
Kiedyś przedłużało się tam umowę klientowi, hajs sie zgadzał. A teraz bazy klientów coraz mniej, coraz biedniejsi do tego. Dochodzi do tego że dzwoni się do kogoś kto płaci dwa razy mniej i proponuje mu się abonament na tych samych warunkach tylko drożej. Żenada... Mimo utrudnień kasa coraz mniejsza... Zaczeło się od ucięcia 10 z każdego abonamentu i prowizje coraz bardziej maleją ale cóż z tego bazy coraz mniej, prowizje coraz niższe ale wymagania rosną wiadomo... Dosprzedawaj akcesoria, liduj do salonu do mbanku, wpychaj ludziom nowe numery... Czytaj 8kartkowe realizacje człowiekowi który prowadzi auto czy ma za 3 minuty spotkanie i cie pospiesza... ale ty musisz przyczytać wszystko i wepchnąć mu sto innych rzeczy do tego nic nie pominąć z realizacji bo jak pominiesz dostaniesz zjebe i alert a jak nie pominiesz tzn ze czegos nie wepchnales np. aktywacji (czytanie dodatkowo 9 kartki) i tez dostaniesz zjebe. Pierwsza sytuacja gorsza bo jak zarabiasz na umowie 5 zł to szkoda dostac alertu 50. Życie w ciaglym stresie i bólu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] menagerów. Nie nie jestescie najlepsi wybrani z miliona jak wam wmawiaja dostaje sie tam kazdy .. :D Jedyne na czym mozna tam zarobic to 8.56 za godzine ale odradzam prace w wakacje bo nie bedziecie mieli miejsca zeby tych godzin ustukać. cyrk na kółkach, traktowanie ludzi jak śmiecia.
9
A. 2016-09-12 13:18:54
może dlatego, że dyrektor lokalizacji trzyma bardziej stronę menadżerów niż tych zwykłych "szarych pracowników" ? Chociaż sam najlepiej wie co trzyma tam ;))
szczerze 2016-09-12 13:32:40
Bardzo, bardzo ale to z całego serca nie polecam tego całego CCiG. Miałam przyjemność pracować z tak wybitnym menadżerem jakim jest Boro- uśmiechnięty, pracowity, ma świetnie podejście do drugiego człowieka- żartowałam.
Lubisz być poniżanym, wyśmiewanym, je*anym o każde niepowodzenie i co najgorsze lubisz słuchać jakim jesteś beznadziejnym człowiekiem? Nie masz życia prywatnego i lubisz być na każde wezwanie menadżera? Jeżeli na wszystkie pytania odpowiedziałeś "tak" to świetnie ! Ta praca jest własnie dla ciebie!
2
Ciapata 2016-09-21 16:13:13
Dodam i swoje 3 grosze. Pewna Pani, świeża menago, talenty odziedziczone po siostrze. Tak. Te Panie na literę W. Starsza ma narzyczonego, ale dla go zostawiła,dla innego, z którym nie wyszło, wiec wróciłą do Pana nr 1. jak inna chciała się z nim spotykać to u Pani Starszej miała przeje ... przerąbane. Mimo, że nawet już sie nie rucha..spotykali to każdej, która się do niego zbliżała potrafiła nieźle "pomóc" w pracy. Z kolei druga potrafiła rozbić wieloletni związek jednego z innych, nie pracujących menag. po czym jednak się znó rozmyśleć. Panie są ładne i nawet jakąś tam wiedzę sprzedażową posiadają. Niesety uważam, że mieszanie swoich spraw prywatnych w życie zawodowe to totalne dno, ah i nikogo nie obrażam, Panie samę się tym chwalą na prawo i lewo jakby było czym. Także jednej i drugiej gratuluje i życzę szczęścia a ich aktualnym "stałym" wybrankom życze powodzenia.
2
Pe. 2016-09-23 09:25:52
Kolego / koleżanko szanowny/a, sam wylewasz żale na forum, które służy do innego celu. Jeżeli masz jakieś konkretne opinie, to poprostu o nich napisz. A co do Pań W. to przypominam " że krąży opinia" , że bardzo dobre z nich dziewczyny, jeżeli z którą kolwiek pracowałeś/łaś to napewno wiesz, bo nieraz wykazały się zrozumieniem i dobrym sercem i ja je szanuje i przede wszystkim mogę powiedzieć to na forum , a nie ukrywać się jak Ty. Swoją drogą to zabawna sytuacja, że Ty nie potrafisz ;) pozdrawiam Paulina :)
7
ciekawa 2016-09-28 20:36:45
Jak w Kielcach na orange jest? Da się przeżyć? Nikt nie poniża za gorsze dni?
Byly agent 2016-10-12 22:26:01
Firma się niestety kończy. Obiecują gruszki na wierzbie a niestety po zderzeniu z rzeczywistością czyt podpisaniem umowy okazuje się ze pracuje się za.marne grosze
3
Pracownik 2016-10-18 14:30:25
Faktycznie 2-3 tysiące miesięcznie to marne grosze...
003- 2016-10-18 16:15:09
nooo nie przesadzaj, jak na polskie warunki to moim zdaniem całkiem wysokie wynagrodzenie, no ależ oczywiście w dużej mierze zależy to od stanowiska jakie zajmujesz w firmie. ja osobiście celuję jednak wyżej w aktualne ogłoszenie na managera zespołu sprzedaży
wyjatek 2016-10-28 22:02:57
nie każdy trafił do J.M albo K.M :) Wyjątki, które należy klonować. Nie polecam współpracy z P.Ś I M.P stary kawaler nieudolny podrywacz schizofrenik i narkoman oraz wiecznie wściekła, zła strojąca minki paniuśka. Wiecznie niezadowoleni z wahaniami nastrojów wg mnie jakieś problemy psychiczne.
3
Leczenie uzależnień 2016-11-02 12:31:20
Tak to już bywa kiedy zatrudnia sie ludzi na stanowisku, którzy nie maja zielonego pojęcia o zarządzaniu kapitałem ludzkim. Ludzie z łapanki, bez kierunkowego wykształcenia. Fachowa nazwa to ścieżka rozwoju. W tym przypadku myślę, że chodzi o inna "ścieżkę" bo czasami to widać na odległość. Stawiając tylko wymagania, przynosząc swoje problemy do pracy i tworząc negatywna atmosferę niczego nie osiągniecie, ale cieżko to tłumaczyć osobą zapatrzonym w siebie. Macie postawę roszczeniową, wszystko się Wam należy. Jest źle - potraficie tylko zastraszyć ludzi, jest dobrze - nie potraficie powiedzieć "dzięki" Otóż pamiętajcie, że dzięki ludziom macie prace i dzięki ludziom macie na używki.
2
Nie polecam 2016-11-02 19:53:47
Ciężko w przypadku Pani M.P i Pana P.Ś mówić o zespole. Ludzie to jedno a liderzy to drugie. W pracy jest więcej fochow niż nakladu pracy ze strony lidera. Rano zebranie opierające sie na minusach pracy ludzi choć był dobry wynik dnia poprzedniego- zawsze warto sie o coś doczepic:) liderka potrafi sie obrazić i pół dnia nie odzywać z grobowa mina, kolejne pół dnia zabawiac i udawać, ze nie było tematu. Lider zas spoznia sie do pracy, czasem nawet godzinę, a do konsultantów ma pretensje o 10 minut poślizgu. Wychodzi w trakcie zmiany na godzinę zajarac(nie tylko papierosa) a potem z bojowym nastawieniem wraca i szuka osoby, której może zepsuć dzień. Wiecej nerwów przez przełożonych niż klientów. Ciesze sie ze tam nie pracuję już i tego "zespołu" nie polecam.
3
Nie wracam tam 2016-11-02 21:44:54
No to ruszyła fala , jeżeli chodzi o Panią M.P i Pana P.Ś to z tego co pamiętam nie nadają się do prowadzenia zespołu , lider ma być ostoja dla zespołu a nie tylko prowadzić funkcje do opierdolenia kogoś tylko dla tego ze ma zły dzień , taka prosta rzecz jak coaching które maja na celu doskonalenie pracownika , w ich wypadku to zdemotywowanie go do dalszej pracy , bo jak można dawać jakiekolwiek wskazówki osobom , które maja dobre wyniki albo pracują w tej firmie dłużej niż one , bo zawaliły jeden dzień bo " TEŻ maja swoje problemy " albo niema bazy .
2
Xxxxxxxxyyy 2016-11-03 09:33:21
Pracowałem więc pamiętam jak to wygląda. A wcześniejsze komentarze nie mają nic wspólnego z tym jak wyglądała praca z zespołem M.P. Wiadomo że trafił się gorszy dzień i następnego dnia była zjeba, ale tak jest chyba wszędzie? Poza tymi słabszych dniami mam same dobre wspomnienia, bardzo dobrze pracowało mi się w zespole, świetni ludzie, Gosia wymagała i pilnowala żeby było jak w zegarku. Perfekcyjnie nigdy nie będzie ale zespół zaczął realizować cele ludzie zaczęli brać swungo zarabiać dobre pieniądze . Nie pracuje tam teraz nie wiem co się dzieje aktualnie ale w lato wracam na wakacje na 100%. Pozdrawiam M.P. I ludzi z zespołu :) @)
3
Zet 2016-11-03 10:20:32
Wszyscy wiedzą ze wcześniejsze komentarze to sama prawda. Ludzi nie zwalniają sie tylko dlatego ze zaczął sie rok akademicki, ale głównie dlatego ze sa traktowani jak przedmiot. Goska jest wymagajaca, zgodzę sie. Szkoda tylko ze wymaga od ludzi a od siebie nie. Wczesniej wymieniony K.W potrafi wymagać ale tez zorganizować zespół w taki sposób, ze bez nerwów ludzie zrobia swoje. Każdy ma swoj charakter ale nie kazdy sie popisuje na forum kim to on nie jest.
1
Konsultantka 2016-11-03 11:26:06
Takie mam wrażenie że wypowiada się ktoś kto w zespole m.p. I p.ś. nigdy nie pracował. to świetny zespół managerowie atmosfera praca zarobki - pozdrawiam!!!!
2
Nickkkkkkkkkk 2016-11-03 18:28:49
Chce bardzo podziękować wszystkim wypowiadającym się o zespole M.P i P.S za opinie.
Całe wczorajsze podsumowanie miesiąca śmialiśmy się z waszych komentarzy. Nasi koledzy i koleżanki do dzisiaj śmieją się przypominając wasze teksty! Chcecie zobaczyć jak nasi menadżerowie nas katują i demotywują? Wystarczy przyjść na zebranie albo spojrzeć na statystyki bo jesteśmy najlepsi na całym projekcie w Kielcach i Wrocławiu ;) Ciekawe co jeszcze napiszecie ;) Czekamy ledwo powstrzymując się od śmiechu :) :) :)
5
P.S. 2016-11-04 06:52:32
Chciałabym zakończyć tą dyskusję na temat managerow zespołu ut b2b 6. Ponieważ krytykując ich możecie zniechecic nowych ludzi do pracy w naszym zespole. Wiadomo każdy ma wady i zalety, nikt nie jest doskonały . Nie każdy też musi lubiec swojego przełożonego(nie ma takiego obowiązku), ale jest takie coś jak szacunek i tolerancja i nie można o tym zapominać. Zespół nr 6 to naprawdę zgrana grupa ludzi(ostatnimi czasy stały skład) z którymi można się pośmiać, pozartowac, porozmawiac i nie tylko o pracy ale również o życiu prywatnym. Jako zespół staramy się nie tylko wykonywać nasze obowiązki Ale być zgrana paczka na której zawsze można polegać i która służy pomocą, oczywiscie dobrze się przy tym bawiac. Pamiętajcie praca to nie tylko Ty I Twój przełożony Ale też ludzie z którymi będziesz współpracować na codzień to z nimi będziesz siedzieć, spedzac przerwy i jeść obiady ;) z mojej strony to wszystko osoby które to pisaly oczywiście na pewno miały powodu ale Nie mają powodu zniechęcać ludzi do pracy w takim zespole.Bo to my jesteśmy fundamentem(my konsultanci) zespołu managerowie to osoby ktore maja nad nakierowywac w drodze do sukcesu. Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do ut b2B6. PS ;)
2
MP 2016-11-04 15:38:51
UT CC B2B 6 to najlepszy zespół- wiem, bo tam pracuje- każdego dnia realizują wyniki na znakomitym poziomie, przy czym są świetnymi ludźmi - potrafią poprawić humor każdemu, pomagają, tworzą doskonała atmosferę. Bez względu na to co się tutaj pisze jestem z nich mega dumna, wdzięczna konsultantom i doceniam każdy ich sukces :) nie trzeba na nich krzyczeć bo nie są dziećmi:) nie trzeba ich "zastraszac" bo pracują na najwyższym poziomie i zawsze dają z siebie wszystko. Tworzą na tyle zgrana ekipę, że jeśli coś jest nie tak to przychodzą i mówią wprost, dzięki temu potrafię nad sobą pracować :) jeśli ktoś z czytelników forum (a wiem, że są tacy którzy nim żyją) ma jakieś uwagi dotyczące mojej pracy - chętnie wysłucham ich "face to face" - ale do tego potrzeba mieć 'jaja'. ;) ( back office, drugie piętro - każdego dnia) pozdrawiam Malgorzata Piec (jeśli chodzi o pracę w ccig - bo tego dotyczy forum - polecam po prostu spróbować, to nic nie kosztuje)
6
ZANIEPOKOJONY 2016-11-04 23:59:49
Jestem pracownikiem CCIG od jakiegoś czasu i NIE POLECAM menadżerki Anny Miszczyk. Menadżerka regularnie spożywa żelki marki frugo przy stanowisku pracy, używając przy tym firmowego laptopa. NIE POZDRAWIAM .
6
Fajnie że ktoś tu uderzył w stół... 2016-11-08 19:21:11
A kto czerpie wiedzę o pracy z gowork'a? Nie ma się co martwić, nikt nie zniechęci się takimi wypowiedziami jak jest zdeterminowanym studentem i potrzebuje kasy. I to tacy ludzie tworzą team pracując tam kilkanaście miesięcy i wręcz ośmieszające jest uczestnictwo w śmiesznych couchingach i słowa typu "odpuściłeś", "zawiodłeś mnie" a nawet oburzenie "co to ma być" (i twoje zdziwienie bo dostajesz opierdziel za rozmowe sprzedażową tylko o to że twojemu "TRENEROWI" nie chciało się odsłuchać rozmowy do końca od razu stwierdził krótka to pewnie "odpuścił") a ty jak się czujesz jak w cyrku bo siedzisz w pracy 8h chcesz skuc jak najwięcej zarobić jak najwiecej a jakiś pajac cię opierdzieli tylko dlatego że jest idiotą (ZGADNIJ KTO TO?) Taka osoba jest twoim podwładnym? Statystyki teamu świadczą o pracy konsultantów od których menagerowie sprzedazy mogliby się uczyć bo jedyne co umieją to przywołanie cztery razy ZET. Wiedzę o pracy czerpię się moi drodzy od ludzi... Nie mówię o opiniach wśród korpomurów gdzie każdy sięuśmiecha do siebie, każdy z każdym jest na ty, na spotkanaich biją sobie brawa, wychodzą na imprezy i są świętną rodziną. BO NA TYM CCIG sie opiera, mówię o opiniach między konsultantami a jak jest wie każdy z NAS. Czemu odchodzą? Czemu zmieniają projekty? Nie przyjdą i face to face nie powiędzą co myślą bo boją się że stracą robotę proste. Skargi były i będą i nic z nie będzie robione może że spotkania w stylu co wam nie pasuje w pracy X I Y i naprawdę sądzicie że każdy się wyleje co myśli ? LUDZIE! Nikt nie naprawi żadnego stanu rzeczy... Więc przyzwyczajajmy się do tych sztucznych uśmiechów, w ccig każdy jest ok, każdy się lubi, każdy jest w porządku a nasz menager najlepszym menagerem jest!
1
ANONIM 2016-11-19 14:19:33
CCIG PRACOWAŁAM 2 LATA I NIGDY TAM NIE WRÓCĘ. OCZYWIŚCIE MOŻNA ZAROBIĆ DOBRE PIENIĄDZE , WYPŁATA CO TYDZIEŃ I TO TYLE Z PLUSÓW. ELASTYCZNY GRAFIK? TO ŚCIEMA . MENAGEROWIE ? PORAŻKA. OCZYWIŚCIE SĄ OSOBY U KTÓRYCH ŚWIETNIE SIĘ PRACUJE ALE SĄ TACY , KTÓRZY GNOJĄ I POMIATAJĄ SWOIMI PRACOWNIKAMI. A FIRMA ALBO UDAJE , ŻE NIE WIDZI ALBO SĄ GŁUPI. LUBIŁAM TĄ PRACĘ WKŁADAŁAM W NIĄ SERCE CO PRZYNOSIŁO EFEKTY A CO MIAŁAM Z TEGO ? ŻE SIĘ ROZCHOROWAŁAM BO NIE MOGŁAM WYTRZYMAĆ ZACHOWANIA MOJEJ MENAGERKI . KIEDYŚ TA FIRMA UPADNIE I TO Z WŁASNEJ FIRMY. AC NA MENAGERA? PO CO ONI SAMI WIEDZĄ KOGO CHCĄ.NIGDY TAM NIE WRÓCE I NIKOMU NIE POLECE . POZDRO!!!!!!!!!!
Nowa Aktywacja 2016-11-22 20:27:36
Najbardziej smieszne na utrzymaniu sa dosprzedaze. W sensie takim, ze nie podpiszesz? To nie mozesz wprowadzac innych ofert jesli nie masz nowej aktywacji internetu. Jesli ktos wyzej i nie mowie tutaj o osobach z tej lokalizacji dowiedzialby sie o tym to zaprowadzilby porzadek, bo nie kazdy chce dodatkowy internet, a jak sprzedam oferte bez tego to zakaz wprowadzania umowy, KTORĄ SAM PODPISALEM Z KLIENTEM. Skandal, a pozniej dziwic sie czemu trudno jest znalezc osoby do tej pracy.
8
Nie można wprowadzac nez NA 2016-11-23 16:47:30
u kogo tak jest?
@@@ 2016-11-27 20:57:41
ogólnie to pracuję w CCIG już dłuższy czas i jeszcze nigdy nie narzekałem na mojego menadżera ( P.W z zetafona) atmosfera w zespole na duzy plus, P.W ma serio anielska cierpliwosc i nawet jak wynik nie idzie tak jak powinien to potrafi się normalnie odezwac i zmotywowac zespół, nie ma mowy o żadnych krzykach, grafik do dogadania, w sumie to w każdym temacie można się dogadać, nigdy nie spotkałem się z tym że Piotrek kogoś wyśmiewa czy poniża, a gdy coś już jest źle potrafi porozmawiać i zawsze wspólnie z zespołem szuka przyczyny i rozwiązania problemu. Dawno nie spotkałem tak pozytywnego człowieka zarówno w aspekcie zawodowym jak i prywatnym. A sam zespól to naprawdę genialni ludzie, nie da się ich nie lubić (zawsze jest z kim wyjść na przerwę czy spotkać się po pracy) a gdy ktoś potrzebuje pomocy to zawsze znajdzie wsparcie w współpracownikach :)
Cieżko uwierzyc ze praca i atmosfera w innych zespołach jest az tak zła, pracując tam i rozmawiając ze znajomymi z innych projektów nie spotkalem się jeszcze z taką opinią. Polecam pracę u Piotrka W. na zetafonie! Sam menadżer jest super człowiekiem a zespół jeszcze lepszy! :) :)
3
Zostaw swoją opinię o Call Center Inter Galactica - Kielce
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Call Center Inter Galactica