logo OPteam Poland

OPteam Poland

Rzeszów

Opinie o OPteam Poland

www 2013-07-31 21:01
Mało ambitne projekty i b. słabe zarobki. Dobra firma na start ale w dłuższym okresie nie ma tam perspektyw na rozwój.
11
yeti 2013-08-31 20:17
Zgadzam się w pełni z przedmówcą.Wyciskają z pracownika euro jak z przysłowiowej cytryny po opłatach za mieszkanie i wszelkich potrąceniach to guzik zostaje nie opłaca się zostawiać rodziny i pracować za grosze(usunięte przez administratora)i tyle!
11
były pracownik 2014-01-09 15:22
Niestety potwierdzam opinie.
Praca mało ambitna, plus taki że spokojna..., na początek wystarcza, ale po 2 latach zaczynasz się cofać...
Co do zarobków, 90% załogi jedzie na 1800zl+premia. (czasami też pod stołem).
Mieszkania/domu to za to raczej nie kupisz. (kredytu też nie dostaniesz)

Opteam chcial by być korporacja, z korporacyjnymi standardami, "managarami" etc.
Ale poki co jest mala rodzinna firma, zyjaca z kilku klientow (RZESA,KSG,URZET), pozująca jako silna profesjonalna firma z branzy.
Prawda jest taką że cała firmę buduje kilku dobrych chłopaków...(jeszcze z czasów Comfortu :-)) reszte można zastąpić studentami.

Natomiast jeżeli chodzi o ludzi i atmosferę pracy... to duży szacunek, (ale to jest charakterystyczne dla MSP z Podkarpacia, tutaj się nikt nie spieszy i kariery nie robi...).
Najlepsza ekipa z jaka pracowałem.
12
byly prac 2014-06-07 18:31
porażka, zero perspektyw i marne zarobki 1800zl. S(usunięte przez administratora) odradzam współpracy
10
prac 2014-08-20 19:29
mają piękny budynek w Jasionce ;-)
2
roman 2014-10-28 22:05
"mają piękny budynek w Jasionce ;-)" I nic po za tym :)
9
Pracownik 2014-11-08 16:02
Sama prawda zarobki 1800 - 2000. Musisz być, analitykiem, programista, wdrożeniowcem, serwisantem, szkoleniowcem, testerem. i wszystko na wczoraj. parę lat tu pracuje ale jest coraz gorzej... nie polecam. Spotkałem ostatnio znajomego z podstawówki, w biedronce na kasie tyle dostaje :)
10
Bruno 2014-12-12 20:55
Co tu wiele pisać, porażka nie firma...
9
Wacek 2014-12-21 15:53
Mój znajomy pracuje jednym z działów, stosunku do innych pracodawców w Rzeszowie to ma "fajnie" (1 - 2 zlecenia dziennie) owszem na początku nie miał samochodu na stałe ale w końcu dostał. Z tego co wiem to zarobki nie ma szału ale też nie naj gorzej (średnia podkarpacka IT (3 000 - 4 000 na rękę zależy od miesiąca, itp.)
Co do atmosfery to zależy do jakiego kierownika trafisz niektórzy są tyrani ... (ale to pamiętaj podkarpacie)
Piotr 2014-12-29 21:35
Pracuje od przeszło dwóch lat i chwale sobie firmę, są sytuacje co mnie denerwują ale idzie przeżyć. zarobki OK, socjal, samochód, telefon.

Jak na Podkarpacie przyzwoita firma - Polecam
były pracownik 2015-01-07 21:18
jak na podkarpacie OK, szału nie ma [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie urywa, ale na przeczekanie może być.
(dla kawalerów bez kredytu oczywiście)
dmb 2015-02-18 22:38
J.R. to dobry przykład tyranii
7
Piotr 2015-03-03 21:58
Jakieś przykłady tego socjalu ??
6
Piotr 2015-03-24 08:49
ZFŚS tworzony jest przez pracodawcę zawsze wówczas, gdy liczba pracowników przekracza 20 (w przeliczeniu na pełne etaty). Jeżeli pracodawca zatrudnia mniej niż 20 osób może, ale nie musi utworzyć ZFŚS.
Więc jest to obligatoryjne a nie jakaś wartość dodana przez pracodawcę.
6
artw 2015-07-10 14:40
firma nie nazywa się Opteam Poland tylko Opteam S.A. Niech niektorzy przypomna sobie co to znaczy zachowanie tajemnicy przedsiębiorstwa.
fortun 2015-11-02 18:54
Jak nie podniosą marnych zarobków to wszyscy po kolei odejdą to jedno.
A kolejna sprawa to szukanie kozłów ofiarnych za niepowodzenia za które powinni odpowiadać kierownicy !!!
1
toto 2015-11-05 15:36
jakość ich usług jest strasznie mizerna, nie polecam ich.
Szym 2015-11-08 11:24
Hejka,
Uważam że 4000 na łapcie to nie jest źle na podkarpaciu do tego fajne furki kasa zawsze na czas na konto - co tu narzekać :-)

A pracować trzeba wszędzie.
1
Mati 2015-11-18 18:11
4000 zł to raczej nieliczni, reszta to do 2500 max
2
krzychu 2016-02-22 08:41
Witam,
Może ktoś przybliżyć jak wygląda praca na stanowisku key account manager? Praca głównie w terenie? jakie zarobki, czy auto na użytek prywatny?
krzychu 2016-02-22 14:17
Chodzi mi o Opteam SA z Rzeszowa.
Operator 2016-03-05 10:59
8 miesięcy w Finlandii za pośrednictwem firmy OPTEAM, jako operator wózków widłowych w firmie Can-Pack. Szczerze nie polecam. Praca tylko dla desperatów, którzy lubią złą atmosfere w pracy, wykorzystywanie, pracę po 16 godzin, brak urlopów i oszukiwanie.
Niektórych może skusić stawka 11 euro, ale trzeba wiedzieć że jest to absolutne minimum i gorzej już w Finlandii zarabiać nie można. Nawet na socjalu jest lepiej.
A jeśli chodzi o OPTEAM Finlandia, przez którą jest się zatrudnionym, to jest to zgraja oszustów, którzy wywalą Cię z pracy z dnia na dzień, i zapłacą na koniec tyle żebyś miał na bilet do domu. A z mieszkania wywalą Cię od razu, a jak nie to nasyłaja takich fińskich komorników. Szczerze nie polecam.
MCCC 2016-03-09 12:30
krzychu i co dowiedziałeś się coś ? Bo widzę ogłoszenie dalej wisi
ktoś 2016-05-11 12:33
To chyba masz spore znajomośći...
far 2016-05-11 12:39
@ktoś e tam znajomości, raczej w to wątpie. Taki spawacz spokojnie tyle dostaje. No a szukają programisty CNC, gdzie zatrudniają na fińską umowę o pracę na okres przynajmniej 12 miesięcy. Są nawet dodatki do pracy na 2 zmianę.
lucky 2016-11-03 09:47
Operator,głupoty opowiadasz, pracowałem przez Opteam pięć lat. Firma godna zaufania,żadnych problemów z wypłatami, a z tymi komornikami to już masz zwidy.
Zostaw swoją opinię o OPteam Poland - Rzeszów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OPteam Poland