brak logo

UITZENDORGANISTATIE AB BRABANT BV

Best

Opinie o UITZENDORGANISTATIE AB BRABANT BV

K. 2011-10-24 13:08:30
Okropna firma,chyba najgorsza ze wszystkich w Abbrabant,nie obchodzi ich pracownik,tylko kaaaaaaaaaaaaaaaaaaasa i jak najwiecej zedrzec z pracownika,a czy ma on zapewnione te 40 godz.to oni maja gdzieś,a jeszcze ta nasza Polka koordynatorka (usunięte przez moderatora),pożal się boże,ją to wogle nic nie interesuje,co się dzieje w pracy lub na domku.Najlepiej wyłączyć telefon lub wogle nie odbierać i nie odpisywać,co się dzieje.Pewnie już zapomniała jak sama zaczynała od bydła. : )
3
Maciej 2012-11-18 16:20:04
Siema . Piszcie co chcecie.pracuje z zona od pol roku w AB Brabant i nie moge narzekac na ta firme, po 1-wyplacalna 2-kasa zawsze na czas a nawet przed czasem 3- kordynatorka Goska jest ok a niek pisza inni. A co do tych kordynatorow to powiem wam tak ze nie zawsze maja czas na wasze grymasy . maja po pracy swoje prywatne zycie tam,maja mezow dzieci itp. A jesli bedziecie mieli pretesje i zale to tak samo bedzie sie dzialo z ich strony wiec chyba wiecej nie musze pisac.
luca 2013-01-15 13:11:07
albo miałeś głupie szczęście albo dużo ci zapłacili za ten komentarz. Bo ja na przykład miałem całkiem odwrotnie!!! Czekam jeszcze na jarograf z 2011 r. a mamy 2013 r. Po prostu lekka PRZESADA a co do (usunięte przez moderatora).. nawet nie raczy odebrać telefonu.
3
jan 2013-02-18 16:55:01
to dziwne bo ja miałem wszystkie dokumenty na czas (usunięte przez moderatora)załatwiały pracę bez problemu tylko trzeba umieć się zachować i pracować no i trochę języka angielskiego bo jak pracowałem to niewielu coś umiało a na dodatek pracę olewali tylko piwko i imprezki ich interesowały wiec poo co tacy jadą a no właśnie psują opinie innym pozdrawiam (usunięte przez moderatora)
jeden z wielu 2013-06-14 01:10:10
W tym biurze jest jeden wielki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dokumenty nie przychodzą, albo przychodzą na jakiś inny adres , potem tygodniami trzeba się upominać o swoje, warunki mieszkalne są godne pożałowania, no i oczywiście jakieś dziwne systemy naliczania wynagrodzeń, te same umowy, te same godziny, różne wypłaty. Teraz to chociaż je wypłacają, choć pewnie do czasu
007 2014-06-17 15:40:09
ta firma to porażka !!!!! omijać łukiem
maja ludzi za nic i nie potrafią odbierać telefonu gdy wiszą Ci pieniadze !!!!!
Zeny 2016-04-20 13:15:36
Jasiek, ja trafiłem na normalny domek jednorodzinny, warunki ok. 2 osoby na pokoju. Ponoć się zmieniło ogólnie na lepsze z mieszkaniami. Pracuję przy ogórkach 40 lub 40 kilka godzin tygodniowo. Jest oki,pozdrawiam
Jeden z wielu zadowolonych 2016-04-20 13:20:57
hej. jak akurat nie mam problemów z wypłatami i naliczaniem wynagrodzenia. Wszystko jest na czas. Przy tych samych godzinach może się zdarzyć inny salaries, bo np dojdą w danym tygodniu wakacyjne lub urlopowe, wystarczy dokładnie sprawdzić salaries... kontakt z koordynato mam dobry... jak nie odbierze tel to oddzwania, mam też kilku kumpli z którymi pracuję już kilka miesięcy na farmie, większość jest zadowolonych z roboty i współpracy z AB Brabant..
greg 2016-05-22 15:44:32
@Jeden z wielu zadowolonych a czy znasz jakie pieniądze można zarobić?? Np. na stanowisku pakowacz. Pewnie pracowałeś gdzie indziej ale może coś słyszałeś. Podobno kwaterowanie i samochód służbowy też zapewniają
Zostaw swoją opinię o UITZENDORGANISTATIE AB BRABANT BV - Best
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie UITZENDORGANISTATIE AB BRABANT BV