logo Grupa CEDC - „Panta-hurt” Sp. z o.o. - dystrybutor wyrobów alkoholowych

Grupa CEDC - „Panta-hurt” Sp. z o.o. - dystrybutor wyrobów alkoholowych

Mińsk Mazowiecki

Opinie o Grupa CEDC - „Panta-hurt” Sp. z o.o. - dystrybutor wyrobów alkoholowych

anonim 2009-09-17 19:26:45
nemo - 2009-09-07 19:14:34

Firma w ktorej nie warto pracowac na zadnym stanowisku może z wyjątkiem prezesa i v-c prezesa pozostałe stanowiska a zwłaszcza ph-mało płatne i wymagające. Wszystkim zastanawiającym sie nad pracą w tej firmie szczeze odradzam szczegolnie w minsku. Jest to firma z resztą jak cale CEDC, ktora nie liczy sie z pracownikiem. Ph w tej firmie zarabiaja czesto mniej niz pracownicy sklepow spozywczych z calym szacunkiem dla ich pracy. Prezes tej firmy tak jak i warszawa tego niewidzi i w koncu nie bedzie mial pracownikow. Kryzys sie konczy i sytuacja na rynku pracy tez sie poprawi wtedy nikt co cos umie i ma doswiadczenie nie bedzie chcial pracowac za taka zapomoge. Zostana lub przyjda tylko pracownicy bez doswiadczenia popracuja pol roku niewyrabiajac targetów i nastepni dopuki panta nie straci wszystkich klientów

Kryzys się nie kończy, on jeszcze do nas nie dotarł, więc optymizm kolegi jeżeli chodzi o poprawę na rynku pracy jest raczej nieuzasadniony.
anonim 2009-09-17 19:50:31
kryzys się nie kończy??? to ty chyba jakaś jesteś zacofana i z domu nie wychodzisz albo z pracy-to się zgodzę, że nie dotarł bo jest tam [usunięte przez moderatora] ale jak firma będzie tak postępowac to będzie jeszcze gorzej.
a tak wogóle to ty chyba jesteś taka co w [usunięte przez moderatora] ciągle włazi
anonim 2009-09-17 19:52:32
nie chyba ale napewno
anonim 2009-09-18 08:35:29
anonim - 2009-09-17 19:50:31

kryzys się nie kończy??? to ty chyba jakaś jesteś zacofana i z domu nie wychodzisz albo z pracy-to się zgodzę, że nie dotarł bo jest tam [usunięte przez moderatora] ale jak firma będzie tak postępowac to będzie jeszcze gorzej.
a tak wogóle to ty chyba jesteś taka co w [usunięte przez moderatora] ciągle włazi

Po pierwsze, synku jeżeli nie orientujesz się w sytuacji gospodarczej, nie oglądasz co mówią analitycy w tv i nie czytasz gazet to się nie wypowiadaj. Po drugie, kup sobie słownik ortograficzny i naucz się pisać po polsku bez błędów ortograficznych.
anonim 2009-09-19 08:56:22
anonim - 2009-09-17 19:52:32

nie chyba ale napewno

Na pewno piszmy oddzielnie a nie razem - do szkoły wracać matoły.
anonim 2009-09-28 19:57:04
a czy dobrze sie pisze np. to : frajer jesteś i tyle tu chodzi o pracę i wykorzystywanie ludzi za takie pensje. pomyliłeś/aś forum jan moidek to nie tutaj
anonim 2009-09-28 19:59:58
oczywiście miodek bo zaraz jakis jełop się przyczepi bo tylko tym sie może podniecic
anonim 2009-09-28 20:02:49
szkoda, że swoim szefom nie zwracacie uwagi jak się wysłowic nie mogą albo nie wiedzą co oznacza cedc przy nich tylko[usunięte przez admina] liżecie podlizuchy
anonim 2009-09-28 21:42:30
anonim - 2009-09-28 19:57:05

a czy dobrze sie pisze np. to : frajer jesteś i tyle tu chodzi o pracę i wykorzystywanie ludzi za takie pensje. pomyliłeś/aś forum jan moidek to nie tutaj

Skoro czujesz się wykorzystywany to dlaczego nie zmienisz pracy? Nikt nikogo nie trzyma na siłę. Jeżeli jesteś dobry to wszędzie znajdziesz pracę za dużo lepsze wynagrodzenie (no chyba, że tylko potrafisz narzekać i siedzieć z założonymi rękami).

PS. Żadna praca nawet najgorsza nie zwalnia ze znajomości ojczystego języka.
GOŚĆ 2009-09-28 22:02:40
Ej, fajne macie relacje w tej "Pancie" , to miłość , czy przekonania. A może pokora do przełożonych i strach przed identyfikacją ?.
anonim 2009-09-29 22:41:19
strach przed identyfikacją? jasne przedstawic się to jak rzucic wypowiedzenie a z tym chce trochę poczekac
anonim 2009-09-29 22:46:08
jak ci tak dobrze to po co śledzisz to forum nie pasujesz tu wiec [usunięte przez moderatora]
anonim 2009-09-30 10:04:01
anonim - 2009-09-29 22:46:16

jak ci tak dobrze to po co śledzisz to forum nie pasujesz tu wiec [usunięte przez moderatora]

Gratuluję kultury, niezłych chamów zatrudnia Panta (ja nie pracuję w Pancie synku i nie narzekam), mam nadzieję, że przy najbliższej okazji firma pozbędzie się takich tłuków ze swoich szeregów.
xxx 2009-10-19 00:10:14
Niedługo koniec roku i czas na rózne plebiscyty. Wiem z pewnego zródła, że Panta-Hurt ma szansę na nagrodę w kategorii Najgorszy pracodawca roku.
anonim 2009-10-21 21:47:01
GOŚĆ - 2009-09-28 22:02:40

Ej, fajne macie relacje w tej
czego narzekacie samochód do dyspozycji telefon limit którego nie wyczerpujecie a pensja wam nie potrzebna za miskę zupy nie laska pracować,ha ha ha targety do wykonania lepiej pomyślcie jak to zrobić
anonim 2009-10-21 21:53:38
GOŚĆ - 2009-09-28 22:02:40

Ej, fajne macie relacje w tej
w Piotrkowie jest fajnie,Hrabina która nic nie robi .Pan kierownik który sie nie przemęcza a sam był PH a teraz głowę łamie bo umowa mu się kończy .Co to będzie co to będzie.
anonim 2009-10-21 22:05:37
anonim - 2009-09-07 20:07:03

Słyszałam, że przyjmują tam na przedstawiciela zastanawiam sie czy zlozyc tam cv. Możesz rozwinąc tą wypowiedz bo chce wiedziec czy warto (zaznaczam, ze jestem w tej chwili bez pracy) moj znajomy kiedys mowil,że jest tam nieżle ale z tego co napisales to chyba sie zmienilo zreszta jak by bylo slodko to by nie zatrudniali. Moglbys podac mi ewentualnie swoj gg

Większość ucieka a ty kolego chcesz się zatrudnić????!!!!!!Chyba że nie masz gdzie spędzać wolnego czasu i kasa ci nie potrzebna.
Kto mądry dawno dał nura,A reszta siedzi i narzeka........a ja mam tylko dobry cyrk z tego co piszą Powodzenia Wszystkim
SPRAWIEDLIWY 2009-10-21 23:01:20
Macie tam fajnego Andrzeja oraz prezesów , którzy zajmują sie tylko sponsoringiem WSS . jEDEN BŁĄD KTÓRY ROBI BILL ,ŻE ZATRUDNIA BYŁYCH WŁŚCICIELI .


ALE JEST TO SZCZĘSCIE DLA KONKURENCJI !!!!!!!!!1111111
obserwator 2009-10-22 00:18:16
To prawda macie tam fajnego Andrzeja (w takim sensie ze na niczym sie nie zna a zajmuje takie stanowisko). Prezesi nie sa lepsi. Moim zdaniem panta pikuje w dół i to co raz szybciej. Generalnie wychodzi na wierzch ich brak umiejetnosci handlowania. Cały czas probuje sie uszukiwac klientow a nie lojalnie z nimi wpsolpracowac. Obym byl zła wróżką ale to na prawde skonczy sie ŹLE.
anonim 2009-10-22 16:28:28
oj tak zgadzam się. dobrze to już nie będzie. szkoda tylko pracowników no i samych klientów tej firmy nie którzy naprawde fajni ludzie a przez swoją ufnośc do firmy robieni sa w takie bambuko, ze szok. a pracownicy dla szefów są niczym zwłaszcza tacy , których da się zastąpic w tydzien. najgorzej ma magazyn i ph. caly czas sie mówi, ze ph to fundament firmy a tak naprawde traktowani sa najgożej. nawet jesli by chcial sie zwolnic naprawde dobry i doswiadczony ph to prezes zastapi go w tydzien nowym bez doswiadczenia i ktory bedzie tracil obrot. nikt sie nie zastanawia nad tym, zeby dac podwyżkę zamiast tracic obrot wtedy nikt by nie musial odchodzic
anonim 2009-10-22 19:38:00
anonim - 2009-10-22 16:28:28

oj tak zgadzam się. dobrze to już nie będzie. szkoda tylko pracowników no i samych klientów tej firmy nie którzy naprawde fajni ludzie a przez swoją ufnośc do firmy robieni sa w takie bambuko, ze szok. a pracownicy dla szefów są niczym zwłaszcza tacy , których da się zastąpic w tydzien. najgorzej ma magazyn i ph. caly czas sie mówi, ze ph to fundament firmy a tak naprawde traktowani sa najgożej. nawet jesli by chcial sie zwolnic naprawde dobry i doswiadczony ph to prezes zastapi go w tydzien nowym bez doswiadczenia i ktory bedzie tracil obrot. nikt sie nie zastanawia nad tym, zeby dac podwyżkę zamiast tracic obrot wtedy nikt by nie musial odchodzic

to już się kończy kolego,A było tak pięknie,Zaraz zlikwidują Piotrków
Jak ma być dobrze?????kierowcy uciekają,magazyn same młode łepki .które nie odróżniają 0,5 od 0,7nie wspomnę o gatunku wódki a co do win to nawet nie wiedzą co to Frontera??????Przedstawiciel ????Jeden dobry (nawet bardzo)ale ostatni. NIEDOCENIONY!!!!!! Młodzi patrzeć jak szybko smykną ,bo na fakturowaniu maja więcej od nich,.Chyba ze pan kierownik stanie sie znów ph i wyruszy wciskać i obiecywać swoje złote góry.
Klienci sami już odchodzą maja dość cyrkowców,
Ja wam życzę jak najlepiej zwłaszcza tym na niższym szczeblu a resztę niech diabli wezmą,
anonim 2009-10-22 21:08:01
święta racja kolego. ale co z tym piotrkowem bo nic niewiem, domyslam sie tylko,że chodzi o przejety polnis
a 2009-10-22 21:13:00
zamiast na srodowych spotkaniach sluchac w tydzien w tydzien to samo( slaby obrot, gdzie nowi klienci, jestecie podpora firmy to od was wszystko zalezy, macie wszystkie narzedzia, zle wam duzo zarabiacie:-) itd ) oprocz ostatniego to mowil bil do prezesa; powinnismy poczytac posty na tym forum.
prezes 2009-10-22 21:22:09
o kurce te zbiura znowu napisza rze w cdc zatródniaja glabuw bo moia powiedziala rze z bledami napisalem to wczesniejsze
a 2009-10-23 12:53:14
na uczciwosc tej firmy bym nie liczyl, dziwie sie ,ze maja jeszcze klientow a oni chca nowych znalezc. Na kazdy sklep inne ceny aby tylko do reszty czlowieka wydoic a pozniej sie dziwia, ze na nazwe panta ludzie maja uczulenie. Prezesi siedza i wiedza, ze jest lipa ale co tam oni maja to w dupie swoje juz sie nahapali zreszta i teraz niesiedza za kila tysiecy ale za przynajmniej kilkanascie a moze i wiecej. Dyrektor, kierownik to tylko sciema nic niemoga zalatwic. Dziwi mnie opinia ze dyrektor [usunięte przez moderatora] w multi zrobil taka dobra robote bo narazie mimo ostrego zangazowania na poczatku objecia stanowiska to teraz nie zabardzo widac jego prace m.in. Gazetka wrzesniowa trafila do nas na koniec miesiaca tlumaczac sie smiesznymi problemami. Oczywiscie ktos moze powiedziec jak tak narzekacie to sie zwolnijcie owszem ale nie o to chyba chodzi jak sie prowadzi firme , zajmuje stanowiska to jest sie odpowiedzialnym za obowiazki i pracownikow. Panta zaczyna przypominac troche samolot bez pilota leci ale niewiadomo gdzie najprawdopodobniej w dol. Fajnie by bylo jak by cedc realnie podeszlo do targetow i sytuacji na rynku. A panowie prezesi panty nie byli tak zarozumiali i zeszli na ziemie. Moze warto by bylo zainwestowac troche w juz pracujacych pracownikow.
1
anonim 2009-10-24 18:18:37
a - 2009-10-23 12:53:14

na uczciwosc tej firmy bym nie liczyl, dziwie sie ,ze maja jeszcze klientow a oni chca nowych znalezc. Na kazdy sklep inne ceny aby tylko do reszty czlowieka wydoic a pozniej sie dziwia, ze na nazwe panta ludzie maja uczulenie. Prezesi siedza i wiedza, ze jest lipa ale co tam oni maja to w [cenzura] swoje juz sie nahapali zreszta i teraz niesiedza za kila tysiecy ale za przynajmniej kilkanascie a moze i wiecej. Dyrektor, kierownik to tylko sciema nic niemoga zalatwic. Dziwi mnie opinia ze dyrektor [usunięte przez moderatora] w multi zrobil taka dobra robote bo narazie mimo ostrego zangazowania na poczatku objecia stanowiska to teraz nie zabardzo widac jego prace m.in. Gazetka wrzesniowa trafila do nas na koniec miesiaca tlumaczac sie smiesznymi problemami. Oczywiscie ktos moze powiedziec jak tak narzekacie to sie zwolnijcie owszem ale nie o to chyba chodzi jak sie prowadzi firme , zajmuje stanowiska to jest sie odpowiedzialnym za obowiazki i pracownikow. Panta zaczyna przypominac troche samolot bez pilota leci ale niewiadomo gdzie najprawdopodobniej w dol. Fajnie by bylo jak by cedc realnie podeszlo do targetow i sytuacji na rynku. A panowie prezesi panty nie byli tak zarozumiali i zeszli na ziemie. Moze warto by bylo zainwestowac troche w juz pracujacych pracownikow.

Bardzo słuszna uwaga o samolocie kolego.Ale nie licz że Panta zainwestuje w pracowników.raczej myśli jak zabrać a nie dać,.Widzisz że
plany jeszcze we wszystkich oddziałach nie dane albo są tak wysokie ze nikt z nas nie zrobi więc możemy pożegnać sie z premią jakąkolwiek na gwiazdkę (zresztą i tak nigdy nie było jak w innych firmach)ale nawet ta wypracowaną bo wymyślą należności albo coś jeszcze
obcy 2009-11-01 20:07:31
Nie mam nic wspólnego z Waszą firmą , ale macie rację póki prezesi pociągają za sznurki ,które dostarczają bonusów prezesom WSS ,to jest ok. Myślę ,że "leśne dziadki" w WSS już nie długo odejdą i wtedy będzie kaplica . Panta potrafi tylko działać na rynku WSS, a pozostałe rynki są już dla Was nie dostępne .
Swoja drogą to ciekawy temat jedyne miasto w kraju z jedynymi WSS ,które nie oceniają dostawcy po walorach rynkowych , a po zasobności kopert - przynajmniej tak słyszałem .
A , co do utrzymywania dawnych właścicieli - hm. To koledzy z WSS są ich atutem w innym wypadku byłoby juz dawno pozamiatane .
lublin 2009-12-09 23:00:00
co tam "pantowicze" nic nie narzekacie. Chyba wam podnieśli pensje, że tu tak cicho????
anonim 2009-12-18 18:31:19
lublin - 2009-12-09 23:00:01

co tam
Podnieśli ale obrót!!!!!!! a panisko na cedc powiedziało że jak się komuś nie podoba to po co siedzi zresztą co tu gadać [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i choć co nie którzy na wyższym stanowisku to ich kultura na poziomie przedszkolaka (nie obrażając maluchów).
anonim 2009-12-18 18:35:58
lublin - 2009-12-09 23:00:01

co tam
Dam jedną radę SPADAJCIE Z TEJ FIRMY bo tu nigdy nie będziecie potraktowani jak ludzie tylko jak śmieći!!!!!!!!!!
anonim 2009-12-22 19:59:24
Mimo panującej sytuacji........ Wesołych,zdrowych,rodzinnych i przede wszystkim spokojnych Świąt Bożego Narodzenia oraz szczęśliwego Nowego Roku życzy...........................................( z przyczyn znanych nie mogę napisa od kogo)
anonim 2010-03-09 23:02:27
Witam, moze ktos przeczyta tego posta w najblizszych godzinach...bo potrzebna mi szybka odpowiedz...jak sytuacja w Pancie w Pultusku? Chodzi dokladnie o stanowiska PH...cos sie zmienilo czy dalej tak jak wczesniejsze opinie??? (z góry przepraszam za brak polskich znakow...ale slownik wszystko wywala)
anonim2 2010-04-06 17:32:19
Gabi, nic się nie zmieniło :) Wszystko jest po staremu, więc daj sobie siana...
TYŻ ZE WSI 2010-05-09 19:31:56
he he he znaczy się "prezes" dalej z chłopcem jeździ ..... co wieś to wieś ...... [usunięte przez moderatora] .....
aaa 2010-06-16 01:27:05
u normalnego pracodawcy-prywaciaza jak się dostaje pensje- zasilek i na kazdym kroku chce sie pracownika wyhujac i jeszcze przy tym ma sie do niego jakies pretensje i super wymagania to sie nazywa najnormalniej w swiecie skurwysynstwem a tutaj to jest codziennosc z usmieszkiem na twarzy szefa z pytaniem co ja moge jeszcze wam dac.
aa 2010-06-16 01:31:15
wierze w Boga i Jego sprawiedliwosc. Mam nadzieje ze tacy ludzie za to wykorzystywanie ludzi, pozbawiajacy w imie swoich zyskow rodzin pracownikow normalnego zycia w innym swiecie sami beda klepac biede i odpracuja swoje grzechy zbierajac puszki i pety z ulicy.
tak musi byc bo inaczej nie mialo by to sensu.
anonim 2010-06-19 07:45:45
Jesli chcesz tyrac jak w swojej firmie, byc olewany i zarabiac tyle co ciec to polecam. Ps ciec ma lepiej bo nic nie musi robic wiec moze takiej pracy warto poszukac
felek 2010-09-27 13:49:43
Az tak tam źle na prawde nie warto spróbować a może tylko piszą Ci co nie dali sobie rady. może coś w tym jest
niezadowolony 2010-10-02 16:59:37
Nie wierzyłem opiniom, poszedłem, zobaczyłem i odszedłem. Dużo z tego co piszą to prawda, nawet bardzo lecz nie wszystko
0007 2010-11-14 15:58:02
ludki uciekamy , kto moze
0008 2010-11-14 15:58:44
mam dosyć [usunięte przez moderatora]
java 2010-11-26 11:13:38
No niestety, PH nie jest najlepsza, macie racje na tych postach. Umowy karzą podpisywać złodziejskie i jeszcze mają protegowanych (normalnie jak za komuny). W PH są przedstawiciele, którzy zarabiają dużo, (z jednego powodu) i są tacy którzy muszą tyrać i nie zarabjają nic. A wogóle ludzie tam sa zawistni, nie fajni i nie potrafija się integrować (w MM). Mam nadzieję, że kiedyś to się skończy.
anonim 2011-01-11 20:01:52
w MM to sie nigdy nie skończy, ale jedno sie juz skończyło..... przestali zarabiać juz wszyscy....panta to firma gdzi liczy się zysk , nie człowiek, wyrobisz plan ( po ciężkich trudach bo kwota targetu to kosmos) to masz pewność , ze w nastepnym msc. bedziesz mial większy , a i kase to dostaniesz całą wtedy jak prezes bedzie miał humor. możesz [usunięte przez moderatora] cały miech a i tak jestes [usunięte przez moderatora] wart
1
anonim 2011-02-01 19:23:07
zero zero zero i jeszcze raz zero po przejęciu przez eurocash jest całkiem do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] uciekac trzeba jak najszybciej bo na lepsze w ogóle się nie zanosi
Aaa 2011-04-30 00:06:03
jeśli generujesz obrót powyżej 400 tys. netto proponuję współpracę na dobrych warunkach.
anonim 2011-10-05 19:32:04
co to znaczy \"dobre warunki\" ?
anonim 2014-01-24 17:36:45
10 000 netto podstawy
1
WOlino 2015-02-05 02:06:37
Grupy CEDC nie warto w zasadzie sprawdzać. Różne sytuacje się zdarza,, chociaż ostatnio ktoś stwierdził, że na szacunek trzeba sobie zapracować to i wówczas świeżo uważam, że można liczyć na jakieś lepsze warunki. W innym wypadku niekoniecznie . Poza tym warto cały czas systematycznie pracować, a trud na pewno prędzej czy później zostanie doceniony.
lexus 2015-02-20 13:34:23
koniec "panty" jest co raz bliższy.. Eurocash zacznie trzymać całkowitą władzę nad wszystkimi.. wtedy nie bedzie wynagrodzenia od ( usunięte przez administratora ) z sympatii do kogoś sypnie mu trochę więcej albo i mniej.. u Amarala trzeba będzie zapier... i wtedy każdy będzie wynagradzany za wykonaną pracę. Ciekawe tylko co zrobią te "gąski" jak szydlara zabraknie..
nubi 2016-05-20 11:12:23
czy dostanę jakieś stanowisko gdzie miałabym prowizje?
Zostaw swoją opinię o Grupa CEDC - „Panta-hurt” Sp. z o.o. - dystrybutor wyrobów alkoholowych - Mińsk Mazowiecki
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grupa CEDC - „Panta-hurt” Sp. z o.o. - dystrybutor wyrobów alkoholowych