brak logo

Akademia Tenisa Ziemnego PROMASTER

Wrocław

Opinie o Akademia Tenisa Ziemnego PROMASTER

anonim 2009-08-29 23:30:54
super firma!
anonim 2010-07-30 20:36:32
hej mozesz cos wiecej powiedziec o tej firmie /.niebawem jestem umowiona na rozmowe ,,,
Arwena 2010-08-25 16:01:13
nie polecam, płaca słabo a czasami nawet zapominają o zapłacie. Warunki bytowe - żadne. Myślę, że można znaleźć we Wrocławiu ciekawsza pracę.
Witam 2010-11-04 23:15:27
Nie wiem do których wypowiedzi się odnosisz, bo po wypowiedzi mam wrażenie, że na pewno nie do tych z tej strony. W powyższych komentarzach nie ma słowa krytyki w stosunku do wymagań odnośnie pracowników i ich kwalifikacji. Być może twoja wypowiedz wynika z tego że jak sam wspomniałaś pracowałaś tam po prostu krótko i nie zdążyłaś poznać do końca Pana (usunięte przez administratora) i jego praktyk. W sumie twoje szczęście. A co do konkretów zawsze można się popytać najlepiej byłych pracowników jak to praca tam wygląda. A złe opinie i sprawy w sądzie nie biorą się z niczego.
on 2010-11-04 23:24:48
Pisz śmiało niech ludzie wiedzą
były pracownik 2010-11-06 10:50:04
flukon - 2010-11-02 09:40:03

Weszłam z ciekawości na stronkę sama pracowałam w tej firmie przez chwilę, bo tylko tyle mogłam. To co Piszą ludzie to jakieś brednie po prostu Facet jest wymagający a nasze społeczeństwo takich nie lubi. Popracujcie trochę sami to zobaczycie czy jest tak jak oceniacie.

Oceniam bo tam pracowałem. Nick nie jest przypadkowy :)
wrocław 2010-11-10 13:53:24
koleś, co Ty mówisz - przeczytaj jeszcze raz co napisałeś. Ktoś na tym spotkaniu (promaster) powiedział dosłownie, że 'fri(y)cowe trzeba odwalić'. Jeśli takie słowa padają na rozmowie w sprawie pracy...
Tak po prostu nie można, zwykła przyzwoitość wystarczy, aby tak nie postępować z ludźmi. Ludzie nie przychodzą na takie spotkania dla rozrywki, tylko po pracę - nie masz nic do zaoferowania, pracuj sam. A praca to jasne zasady od początku (również płaca).
Ja na szczęście tam nie pracowałam i apeluję, aby ludzie reagowali na takie firmy, to może wtedy w tym kraju się coś zmieni. I nie opowiadaj bzdur. Żadnych umów tam nie proponowano. Wymagano podpisywania tkz lojalek i jak ktoś chciał tam pracować wymagano założenia własnej działalności gospodarczej.
dziękuję
dziękuję.

anonim 2010-11-25 22:27:46
już nie pracownik - 2010-11-08 16:36:18

Myślę że z tą umową to już przesadziłeś. Przecież z każdym kogo spytałem normalnie p.(usunięte przez administratora) podpisywał umowę czy to zlecenie czy inną i się z niej wywiązywał nie zawsze w określonym czasie ale się starał. Jak każdy ma lepsze i gorsze dni finansowo,więc niektóre płatności odkładał w czasie.Ale trzeba dbać i walczyć o swoje.Nigdzie u prywaciarza tak nie masz ,że jak się nie upomnisz to on za Tobą biega. A co do spisywania wszystkiego umówionego to ty masz o to dbać,bo co nie spisane to nie istnieje.Każdy pracodawca się wyprze tego,czego nie ma na papierze.
życzę powodzenia w kolejnych praca.Naucz się na błędach,nigdzie lekko nie jest.
Każda firma ma swoje niedociągnięcia razem z Promasterem ale nie oszukujmy się- każdy ma to co wywalczy.

Może i się wywiązywał ale ile trzeba było o to walczyć. Sory ale ja nie przychodzę do pracy po to żeby walczyć o "swoje" tylko żeby pracować. A co do umów, sorki ale myślisz że tak każdy otwarcie powie ci jaka jest prawda. Ja przed rozpoczęciem tam pracy też chodziłem i pytałem osób tam pracujących i każdy walił ściemę i upiększał rzeczywistość bo oni się też dali złapać i chcieli żeby ktoś ich zastąpił. Z doświadczenia powiem Ci że z zewnątrz wszystko wygląda inaczej dopiero jak zaczynasz pracować to zaczynasz rozumieć co i jak.
xyz 2011-02-03 10:35:23
Uwaga na umowy w tej firmie są bardzo niekorzystne !!!
anonim 2011-09-05 16:22:33
Niezadowoleni pracownicy to nie wszystko, gdyby klienci wypowiedzieli się o akademii to dopiero byłoby ciekawie...
były pracownik 2012-01-05 11:57:11
Większego wykorzystywani i robienia z ludzi idiotów nie ma nigdzie indziej. (usunięte przez administratora) myśli, że jest ponad wszystkim i wszystkimi. Najpierw Cię zatrudni i to w większości na umowę zlecenie, żeby przypadkiem nie na umowę o pracę bo ta jest dla niego bardzo niekorzystna, następnie wykorzysta jak tylko się da. To nie jest pracodawca tylko oszust!!!! Nie polecam nikomu!!!
qaz 2015-01-19 16:13:55
wiecie przecież jak jest w prywatnych firmach więc po co te oskarżenia- wiadome jest że tak jest praktycznie w każdej firmie. Strone maja dość ciekawą lecz nie wiem jak jest z klientami. jeżeli mają z tym problem to to wyjaśnia temat zatrudnienia. wysłałem tam wcześniej dokumenty aplikacyjne, dobrze ze mnie cos tknęło aby zajrzec na to forum....W takim razie napiszcie jeszcze cos na temat rozmowy kwalifikacyjnej u nich
dodge 2015-03-22 14:25:51
hej, jesli mówimy o tej akademii tenisa ziemnego z Wrocławia to czy idąc tu do pracy muszę mieć jakieś bogate tenisowe doświadczenie czy też status uzdolnionego juniora w dawnych latach mi wystarczy ? z powodu kontuzji nie mogę już dłużej grać, ale nie przeszkadza mi to aby spróbować zostać trenerem.
jh 2016-05-17 23:30:23
aktualnie nie przyjmują bo nie ma nowych ofert pracy
Zostaw swoją opinię o Akademia Tenisa Ziemnego PROMASTER - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Akademia Tenisa Ziemnego PROMASTER