Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Erdbeerhof Osterloh

Pracowałeś w firmie Erdbeerhof Osterloh i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
linka - 2015-04-19 12:36:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [barca - 2015-04-18 12:37:29]:
Hej. A z jakiego regionu pochodzisz?
zdjecie uzytkownika
barca - 2015-04-20 07:33:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [linka - 2015-04-19 12:36:53]:
Małopolska, a konkretnie Wadowice.
zdjecie uzytkownika
kaja - 2015-04-20 08:55:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [morisek 114 - 2015-04-19 01:38:06]:
Powinna Pani wejść na ich stronę tam jest kontakt ,otwiera Pani to i tam trzeba uzupełnić swoje dane,a także napisać ile się tam chce przebywać na zbiorach i kliknąć ,,wyślij'' po jakimś tyg lub więcej powinna Pani dostać e-maila,może Pani też zadzwonić tam do biura tel jest podany także na ich stronie i zapytać czy zakwalifikowała się Pani czy nie tam pracują w biurze Pani Dagmara lub Pan Andrzej.....podejrzewam ,że powinni Panią przyjąć,ponieważ im zależy na pracownikach i nadal trwa nabór do zbiorów,jeśli by się Pani udało dostać na te zbiory to z biura Pani dostanie odpowiedz na e-mAila i napiszą co dalej trzeba robić,w razie pytań pisać na forum
zdjecie uzytkownika
ycgki - 2015-04-20 10:34:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [barca - 2015-04-18 12:37:29]:
Pierwszy raz w tym roku na truskawki ?
zdjecie uzytkownika
ola - 2015-04-20 14:06:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kiedy zaczyna się słoma?
zdjecie uzytkownika
barca - 2015-04-20 17:48:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ycgki - 2015-04-20 10:34:22]:
2 sezon w tym miejscu.
zdjecie uzytkownika
morisek114 - 2015-04-20 19:56:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kaja - 2015-04-20 08:55:15]:
bardzo dziekuje bede probowac
zdjecie uzytkownika
mimi - 2015-04-28 18:51:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam Co ma zaznaczyć w kwestionariuszu kobieta 35 lat nie mająca męża mieszkająca z rodzicami? Czy gospodyni domowa? Jeśli tak to jaką datę trzeba w tej rubryce wpisać
zdjecie uzytkownika
Karlam - 2015-04-30 10:19:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam! Również wybieram się na zbiory poraz pierwszy, odnoszac sie do pytania ponizej są 2 osoby z Małopolski (Gorlice) pozdrawiam!
zdjecie uzytkownika
ruda002 - 2015-04-30 15:43:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam problem, po pierwsze to chyba sie dostałam, jako odzew dostałam jedynego meila z dokumentami i prośbą o wysłanie 50 Euro. Wszyscy tak mieli? tylko tyle?
a po drugie, nie mam zielonego pojęcia jak wypełnić te dokumenty...
a jeszcze odtatnie, tam pisze że termin dosyłania 07.05, czyli do tego dnia list ma do nich dojść? czy t ostatni dzień kiedy mogę go wysłać?
zdjecie uzytkownika
kaja - 2015-04-30 16:35:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ruda002 - 2015-04-30 15:43:09]:
do dnia 07.05 ma list dojść,ale jeśli dojdzie dzień czy dwa pózniej nic się nie dzieje,zależy jeśli jesteś mężatką to wszędzie zaznaczasz nie a tam gdzie jest pytanie czy jesteś gospodynią domową zakreślasz Tak i piszesz datę ślubu i pieczątkę sołtysa lub wójta,jeśli jesteś uczennicą to zaznaczasz że się uczysz i zaświadczenie ze szkoły a jeśli jesteś na utrzymaniu rodziców to idziesz do notariusza płacisz 50zł i Ci podbije taki dokument i tyle
zdjecie uzytkownika
ruda002 - 2015-04-30 20:05:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jesli jestem osobą uczącą sie to potrzebuje zaświadczenie od notariusza?
zdjecie uzytkownika
adam - 2015-05-01 10:55:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzę że tutaj każdy rejestrował się już dużo wcześniej, czy to oznacza że jesli dośle dokumenty do 7 maja to wyjade ostatni?
jak zarobki i warunki mieszkaniowe tam wyglądają?
zdjecie uzytkownika
morisek114 - 2015-05-02 22:15:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kaja - 2015-04-30 16:35:48]:
dzisiaj otrzymalam kwestionariusz i kazali poslac zdjecie ale o jakichs dziwnych duzych rozmiarach i nie wiem teraz czy mozna poslac inne tylko nie wiem jakie , przepraszam ze zawracam Tobie glowe ale nie mam kogo zapytac
zdjecie uzytkownika
Mirka - 2015-05-03 21:58:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam Czy ktoś jedzie z Kujaw? Ja jestem z okolic Inowrocławia
zdjecie uzytkownika
maja - 2015-05-04 20:03:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy ktoś pracował tam przy zbiorze truskawek i może mi napisać ile w stanie zarobić jest osoba ktora jedzie pierwszy raz,ogólnie czy jest bardzo cięzko.Bo wysłałam do nich zgłoszenie nie wiem nawet czy jest szansa się jeszcze dostać na ten sezon.
zdjecie uzytkownika
jj12594 - 2015-05-05 16:27:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
listy moga dojsc troche pozniej zez beda akceptowane.
zdjecie uzytkownika
Mateusz - 2015-05-09 11:43:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, ktoś z małopolski, okolice nowego sącza? Jade 1 raz , w razie coś to kontakt pod mailem wezmniepolub@gmail.com
zdjecie uzytkownika
JONY - 2015-05-09 19:19:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
UWAGA .na osrodku kradna . ginie doslownie wszystko .
zdjecie uzytkownika
Ober:) - 2015-05-15 18:33:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś jedzie do Osterloha z Opolskiego ? Może pojechalibyśmy razem, koszty mniejsze - jadę pierwszy raz. Adres do korespondencji step3@onet.pl
zdjecie uzytkownika
Ela - 2015-05-18 08:11:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Cześć czy ktoś wie kiedy zaczynają się zbiory ,gdzie szukać informacji na ich stronie .
zdjecie uzytkownika
kinga - 2015-05-18 17:12:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak to jest oni pisza kiedy trzeba przyjechać czy jak ? może ktoś powiedizec jak to wygląda . i jak z dojazdem ?
zdjecie uzytkownika
aliss - 2015-05-18 22:12:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kinga - 2015-05-18 17:12:16]:
Dzwoniłam kiedyś do Niemiec i (pomijając już fakt, że ta pani była dla mnie mega niemiła) dowiedziałam się, że terminy będą ok. 3 tygodnia maja, więc na razie czekamy :)
zdjecie uzytkownika
szysza - 2015-05-22 12:40:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aliss - 2015-05-18 22:12:32]:
Musisz się przyzwyczaić do braku kultury osobistej pracowników biura, niestety takie z nich folksdojcze.
zdjecie uzytkownika
kinga - 2015-05-25 18:52:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak to jest , jest kilka terminow przyjazdow i można wybrać ktorys czy oni odgornie narzucają i trzeba jechać ? jade pierwszy raz proszę o info ..
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Erdbeerhof Osterloh

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Erdbeerhof Osterloh?
Zadaj pytanie
alert