Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Erdbeerhof Osterloh

Pracowałeś w firmie Erdbeerhof Osterloh i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
12310 - 2015-03-17 07:44:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kazdy kto ma checi do pracy w firmie Osterloh zarobi kase, oczywiscie trzeba tam pracowac urlop mozna zrobic na Majorce
zdjecie uzytkownika
basiewa - 2015-03-25 17:06:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Hejka w sezonie 2015 wybieram się na zbiory Erdbeerhof Osterloh, wraz ze swoim chłopakiem jak tam jest ? Możecie mi pomóc jak wysłać im tę zaliczkę 50E ? Ktoś z was wyjeżdźa z Łomży ?
zdjecie uzytkownika
jowitka - 2015-03-26 08:34:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hejka,o dziwo w tym roku dostałam się na sadzenie truskawek mimo,iż wczesniej dzwoniłam i nie było miejsc-mam takie pytanie osób którzy już sadzili i wiedzą jak to sie robi,ile godzin dziennie,o której się wstaje i gdzie się mieszka czy w barakach czy w domkach,proszę o odpowiedz.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
basiewa - 2015-03-28 13:17:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hejka mam pytanie te zdj co trzeba im przesłać to może być zdj takie jak do dowodu ?
zdjecie uzytkownika
kikk - 2015-03-29 19:27:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej,ja również jadę pierwszy raz i też mam mieszane uczucia zwłaszcza jak się czyta tyle negatywnych komentarzy...mam nadzieję ,że dam rady :p a jedzie ktoś z małopolski? A dokładniej gorlice lub okolice:) pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
kikk - 2015-03-29 19:31:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kikk - 2015-03-29 19:27:39]:
Ja właśnie wysłałam zdjęcie z dowodu i przyjęli bez problemu;)
zdjecie uzytkownika
ewcia - 2015-03-29 22:05:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, ja też w tym roku pierwszy raz i nie wiem czy dam radę.Pocieszajacy jest natomiast fakt, że moja rodzina jedzie już tam siódmy raz chociaż po pierwszym razie mówili że już nigdy więcej.
zdjecie uzytkownika
ela - 2015-03-30 15:14:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej , a jaką datę należy wpisać w kwestionariuszu , czy od kiedy można zaczynać tam pracę ,czy nie ma znaczenia bo oni się kontaktują . Jadę tam pierwszy raz i nie wiem .
zdjecie uzytkownika
anita - 2015-03-31 17:33:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kikk - 2015-03-29 19:31:59]:
hej, ja jestem z okolic Gorlic. Odezwij sie. moj adres mailowy : anita52@onet.eu
zdjecie uzytkownika
basiewa - 2015-04-03 11:43:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiecie moze jak jestem studentką to czy wystarczy potwierdzenie ze szkoły ze sie uczę ,wraz z pieczatka szkoły ? Bo mój chłopak pracuje i jest jako osoba teraz pracujaca na okes 2 miesiecy a zbiory wypadaja w ten czas co nie bd pracował czy go przyjma ?
zdjecie uzytkownika
guadhkf - 2015-04-03 14:40:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej. Poszukuje dziewczyny w wieku 18-25 lat, która jedzie sama lub nie ma być z kim w kontenerze. Prosze o kontakt na mój mail osoby zainteresowane : szukamm123@gmail.com
zdjecie uzytkownika
kaja - 2015-04-13 13:39:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wie ktoś kiedy zaczyna się sadzenie?
zdjecie uzytkownika
morisek 114 - 2015-04-13 19:37:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [igor - 2015-03-03 10:47:40]:
witam , chcialam zapytac czy majac 58 lat moge liczyc na jakas prace , pochodze ze wsi i mam doswiadczenie
zdjecie uzytkownika
kaja - 2015-04-14 13:45:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pewnie że ma Pani,są starsze tylko w zależnosci jak Pani wytrzymałosc
i zdrówko
zdjecie uzytkownika
pytajacy - 2015-04-15 17:08:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam ktoś wie ile pobieraja za socjal dziennie???
zdjecie uzytkownika
Ober:) - 2015-04-16 16:28:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co mi powiedzieli, to prawie 10 ojro - obiad, spanie, prąd itd. w tym ubezpieczenie zdrowotne tj. np. przeziębienie itp.
zdjecie uzytkownika
barca - 2015-04-18 12:37:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Poszukuje współlokatora/ki do kontenera. Jestem chlopakiem i mam 23 lata. W razie pytań prosze o kontakt na maila, krzysiek1911@op.pl :)
zdjecie uzytkownika
morisek 114 - 2015-04-19 01:38:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kaja - 2015-04-14 13:45:13]:
kochana . powiedz mi prosze gdzie mam sie zglosic bo nigdy nie wyjezdzalam i nie wiem od czego zaczac , za pomoc oferyje wakacje w gorach
zdjecie uzytkownika
linka - 2015-04-19 12:36:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [barca - 2015-04-18 12:37:29]:
Hej. A z jakiego regionu pochodzisz?
zdjecie uzytkownika
barca - 2015-04-20 07:33:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [linka - 2015-04-19 12:36:53]:
Małopolska, a konkretnie Wadowice.
zdjecie uzytkownika
kaja - 2015-04-20 08:55:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [morisek 114 - 2015-04-19 01:38:06]:
Powinna Pani wejść na ich stronę tam jest kontakt ,otwiera Pani to i tam trzeba uzupełnić swoje dane,a także napisać ile się tam chce przebywać na zbiorach i kliknąć ,,wyślij'' po jakimś tyg lub więcej powinna Pani dostać e-maila,może Pani też zadzwonić tam do biura tel jest podany także na ich stronie i zapytać czy zakwalifikowała się Pani czy nie tam pracują w biurze Pani Dagmara lub Pan Andrzej.....podejrzewam ,że powinni Panią przyjąć,ponieważ im zależy na pracownikach i nadal trwa nabór do zbiorów,jeśli by się Pani udało dostać na te zbiory to z biura Pani dostanie odpowiedz na e-mAila i napiszą co dalej trzeba robić,w razie pytań pisać na forum
zdjecie uzytkownika
ycgki - 2015-04-20 10:34:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [barca - 2015-04-18 12:37:29]:
Pierwszy raz w tym roku na truskawki ?
zdjecie uzytkownika
ola - 2015-04-20 14:06:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kiedy zaczyna się słoma?
zdjecie uzytkownika
barca - 2015-04-20 17:48:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ycgki - 2015-04-20 10:34:22]:
2 sezon w tym miejscu.
zdjecie uzytkownika
morisek114 - 2015-04-20 19:56:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kaja - 2015-04-20 08:55:15]:
bardzo dziekuje bede probowac
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Erdbeerhof Osterloh
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Erdbeerhof Osterloh?
Zadaj pytanie