Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Erdbeerhof Osterloh

Pracowałeś w firmie Erdbeerhof Osterloh i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
luki - 2016-05-26 14:53:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czesc jade z nowego sacza własnym autem, jesli ktos chetny to moge zabrac po drodze :) Pisać na emaila bieniek9393@gmail.com
zdjecie uzytkownika
Ewelina - 2016-05-26 17:38:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam! Jaki jest minimalny czas wyjazdu na truskawki?
Z góry dziękuję za odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
bbbb - 2016-05-28 08:09:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sezon zaczyna się 08/06/2016 wszystko pisze na stronie firmowej
zdjecie uzytkownika
new - 2016-05-28 10:00:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
u mnie na stronie nic nie pisze?
zdjecie uzytkownika
Ewelina - 2016-05-28 11:39:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
No w porządku, widziałam od kiedy się zaczyna, ale moje pytanie dotyczyło czegoś innego. Czy można wrócić wcześniej niż np w sierpniu kiedy jest koniec zbiorów. Czy można zjechać po np 3 tygodniach czy trzeba być od początku do końca.
zdjecie uzytkownika
123 - 2016-05-29 14:51:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tydzień przed planowanym wyjazdem musisz zgłosić że chcesz jechać.
zdjecie uzytkownika
gggg - 2016-05-29 17:57:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A orientuje sie ktos czy w tych barakach jest wc?
zdjecie uzytkownika
vistargo - 2016-05-31 09:32:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja powiem tak. byłem tam już 7 razy i nigdy nie żałowałem. oczywiście jak w każdej pracy coś cie wk..... ale to potem mija jak jest nowy to swoje spokojnie zarobisz a z każdym sezonem będziecie lepsi, i kasa naprawdę jest ok. teraz i tak dłużej nie wolno pracować nikomu w polo jak do 19 czasami zdarza się ze trzeba skończyć i siedzi się do 20 ale to tylko podziękowania dla tych najwolniejszych co w d... maja zbiry i 10 razy z rajki wychodzą a to na papieroska a to na kanapeczkę a to do kibelka albo całkiem siedzą i nic nie robią, a normalni pracownicy zapieprzają żeby do domu wrócić ale jak im kasy nie szkoda to ich strata innych zysk. nikt się kombajnem nie urodził i nie każdy będzie jednakowa zapieprzał w pracy. a co do minusów nie wiem jak teraz ale jak jesteś fer i pracujesz dzień w dzień bez bumelki to i premie dostaniesz a są teraz 2 premie 10% od kwoty zarobionej za to że zostaje się do końca i za liczbę skrzynek 50 e za 1000 skrz. 100 euro za 1250 skrz. 150e za 1500 skrz. czasami nawet kombajna jest ciężko wbić premie bo zależy od zbiorów. ale jak jest dobry sezon to i zwykły przeciętniak wbije najwyższą premie. u mnie jeszcze nie było sezonu w którym bym nie wbił najwyższej premii. Pozdrawiam wszystkich co jadą w tym roku spotkamy się w rajkach :)
zdjecie uzytkownika
M moni - 2016-06-01 07:48:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć uważajcie na doktorka bo to donosiciel i swinia
zdjecie uzytkownika
Dave - 2016-06-01 13:31:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy jedzie ktoś z dolnegośląska?
zdjecie uzytkownika
blabla - 2016-06-01 16:46:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy internet Obszar zakwaterowania ?
zdjecie uzytkownika
zołza - 2016-06-02 08:35:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Hej moze ktoś jedzie z okolic lubelskiego swoim autem?
zdjecie uzytkownika
aaaaa - 2016-06-03 10:25:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zołza - 2016-06-02 08:35:23]:
wie ktos ktorego jest drugi termin na allstara?
zdjecie uzytkownika
alex - 2016-06-03 16:00:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [aaaaa - 2016-06-03 10:25:05]:
hej :) szukam współlokatorki, moje gg 44927872
zdjecie uzytkownika
Niki - 2016-06-07 20:24:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam :) Jedzie może ktoś drugą turą ( busem ) do Erdbeerhof Osterloh ?
Pozdrawiam :)
zdjecie uzytkownika
Kumbajn - 2016-06-08 04:41:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja mam pytanie z innej beczki. Wie ktoś może z jakiej sieci internet najbardziej się opłaca wziąć? Chodzi mi tu o mobilny na telefon. Pozdrawiam wszystkich zbieraczy i do zobaczenia w rajkach :)
zdjecie uzytkownika
Smile? - 2016-06-08 13:46:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Można kupić Lajka w Biedronce za 5 zł starter jeden.Wystarczy kupic dwa startery. Jedną zostawić rodzinie, a druga zabrać. Jak dzwonią z Polski to nic im nie pobiera.
zdjecie uzytkownika
Paula - 2016-06-09 18:47:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Niki - 2016-06-07 20:24:47]:
taaaak, ja jadę :)
zdjecie uzytkownika
Xzxzzz - 2016-06-10 10:05:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Cześć, ,,no i proszę są już pierwsze ofiary Mobingu pani su...wredna i te co jej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] licza wykończyły pierwszą panią ciekawe czy są zadowolone jak to jest pozbawić człowieka pracy jak można być tak wredna i bez serca no i ten gołodupiec i przydopas pani kierowniczki też się do tego przyczynił życzę powodzenia całej klice
zdjecie uzytkownika
M moni - 2016-06-10 10:08:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Tylko polak polakowi tak potrafi, ,,,
zdjecie uzytkownika
Sofia - 2016-06-10 11:53:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Xzxzzz - opowiedz co się tam konkretnie stało?
zdjecie uzytkownika
Xzxzzz - 2016-06-10 14:16:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Po prostu pani kierowniczka pozbywa się niewygodnych pracowników nikt nie może się sprzeciwić wielkiej pani kierowniczce to dotyczy ekipy sprzatajacej. .
zdjecie uzytkownika
Niki - 2016-06-10 16:45:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Xzxzzz - 2016-06-10 10:05:22]:
A którego dokładnie jeśli mogę wiedzieć? :) Bo ja jadę 18 w sobotę :)
zdjecie uzytkownika
Paula - 2016-06-10 17:16:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Niki - 2016-06-10 16:45:36]:
jadę we wtorek 14.06 :) allstar jedzie też 18?
zdjecie uzytkownika
nowa - 2016-06-10 17:42:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy jest juz truskawka i jaka pogoda
zdjecie uzytkownika
Niki - 2016-06-10 18:55:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Paula - 2016-06-10 17:16:01]:
Nie mam pojęcia bo ja jadę busem :) tak późno że względu na egzaminy :(
Nowa- : truskawka już jest i są dobre zarobki , moja mama jest już na miejscu i bardzo sobie chwali tak jak kolega ,który też już tam jes :) narzekają jedynie na ból pleców , pogoda jest ładna czasami z małym zachmurzeniem :) ogólnie są zadowoleni
zdjecie uzytkownika
Paula - 2016-06-10 20:30:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Niki - 2016-06-10 18:55:30]:
mam tak samo:P ale na szczęście jus tylko ostatni w poniedziałek i mogę jechać xD a wiesz może jak tam wygląda zakwaterowanie? np jak ktoś jedzie sam to go pewnie do kogoś dołączają ?
zdjecie uzytkownika
Niki - 2016-06-10 20:46:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Paula - 2016-06-10 20:30:19]:
Mój niestety ostatni w piątek ;) na pewno do kogoś bo samemu nie można być w pokoju ... ja akurat jadę z chłopakiem to dołącza nas do naszego kolegi , który juz tam jest . Ale nie martw się , na pewno się z kimś zaprzyjaźnisz a i my kto wie może zalapiemy dobry kontakt ;)
zdjecie uzytkownika
michał - 2016-06-11 05:41:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy na polach są kibelki?
zdjecie uzytkownika
nowa - 2016-06-11 18:52:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy duzo osób przyjechało na truskawke
zdjecie uzytkownika
:( - 2016-06-11 19:02:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [michał - 2016-06-11 05:41:59]:
tak sa rozwozone toi toi-e zawsze przy zdawkach,bardzo czesto trzeba odstać swoje w kolejce jak przyciśnie ,a gdy jest upał to naprawde ciężko tam złapać oddech :D przeczyszcza zatoki momentalnie :PP
zdjecie uzytkownika
new - 2016-06-12 09:00:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy jedzie ktos 17 ?
zdjecie uzytkownika
hejaa - 2016-06-12 11:33:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@new ja jadę z Krakowa ;)
zdjecie uzytkownika
Mateusz - 2016-06-13 16:18:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ma ktoś jakiś kontakt telefoniczny do nich bo co próbuję się dodzwonić to numer jest niedostępny
zdjecie uzytkownika
Niki - 2016-06-13 19:01:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak do biura to jest u nich na stronie a ja mam do Iwony gdybyś chciał :)
zdjecie uzytkownika
Ja - 2016-06-13 19:46:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakiej Iwony?
zdjecie uzytkownika
Niki - 2016-06-14 13:32:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kruszniewskiej . Zajmuje się ona Polakami na truskawkach
zdjecie uzytkownika
miska - 2016-06-14 16:50:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto jedzie 24 czerwca ?
zdjecie uzytkownika
Sofia - 2016-06-14 21:52:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a niech się ktoś, bardzo proszę, wypowie na temat zarobków. Dobrze się sezon zapowiada? Ile płacą za skrzynkę? Ile skrzynek (1-2?) można uzbierać w ciągu godziny (tak przeciętnie)?
zdjecie uzytkownika
Xzxzzz - 2016-06-17 07:41:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć jak sie mają pieski Beti czy już pupcia kierowniczki dobrze wylizana bo się może wkurzyc i dać gorszą pracę pieski muszą co dzień donosić i porządnie lizać najlepiej to robiKa. ...bo już ją zastępuje miłego dnia. .
zdjecie uzytkownika
4xxx - 2016-06-18 14:27:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na truskawkach nie jest zle i da sie zarobić jak sie chce ;)
zdjecie uzytkownika
Pinesek - 2016-06-19 15:16:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć, jedzie ktoś może na truskawki 30.06 z lubuskiego albo zachodniopomorskiego?
zdjecie uzytkownika
Alex - 2016-06-19 18:24:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam,
mam wolne miejsca w busie do Ahlhorn na 06 lub 07.07 .
Gdyby był ktoś zainteresowany proszę pisać, będę tu zaglądać.
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
wierciocha - 2016-06-20 16:32:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Niki - 2016-06-14 13:32:35]:
cześć :) mogłabym dostać od Ciebie numer do tej Iwony? ponieważ próbuję skontaktować się z Andreasem tudzież Dagmarą i ciężko jest :)
zdjecie uzytkownika
wierciocha - 2016-06-20 16:37:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A powiedzcie mi jak jest z przyjazdem? Jadę do Niemiec 28 czerwca koło godz. 11 z Tarnowa i zastanawiam się na którą godzinę będę w Ahlhorn. Zawsze przyjeżdża się gdy biuro jest otwarte czy zdarzały się przypadki, że trzeba było czekać do rana na zakwaterowanie? :)
zdjecie uzytkownika
aga - 2016-06-20 16:46:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wyjazd: 28 VI
czy jedzie ktoś z Tarnowa i okolic (Pilzno najlepiej)? :)
zdjecie uzytkownika
4xxx - 2016-06-23 12:57:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Xzxzzz - 2016-06-17 07:41:16]:
Pieski szczekają coraz głośniej
zdjecie uzytkownika
nowy1 - 2016-06-23 13:00:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [4xxx - 2016-06-23 12:57:05]:
co się dzieje? opłaca się się jechać około 5 lipca?
zdjecie uzytkownika
Lukasz - 2016-06-23 21:00:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak. Ja jadę do Niemiec z Pilzna 28 czerwca,tak ok 11.20
zdjecie uzytkownika
Alex - 2016-06-24 09:54:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
mam do zaoferowania 4 miejsca w busie do Ahlhorn, na 06.07 lub 07.07, cena ok 50e, Z okolic Miechowa , Krakowa. Kontakt (usunięte przez administratora)
Pozdrawiam

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Erdbeerhof Osterloh!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Erdbeerhof Osterloh

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert