Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Erdbeerhof Osterloh

Pracowałeś w firmie Erdbeerhof Osterloh i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-02-16 18:44:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marcin181 - 2015-02-16 12:20:51]:
z potwierdzeniem notarialnym to nic strasznego. bierzesz dowód osobisty i 24.60 zł i idziesz z tym kestionariuszem do notariusza i w jego obecności się podpisujesz trwa to okło 5 minut
zdjecie uzytkownika
lukh - 2015-02-16 20:25:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja słyszałem że z tym potwierdzeniem notarialnym jest tak że jeżeli jest się studentem to wystarczy tylko zaświadczenie o byciu studentem z uczelni i nic poza tym (notariusz zbyteczny). Może ktoś to potwierdzić?
zdjecie uzytkownika
hetman - 2015-02-17 00:49:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Patryk - 2015-02-13 10:51:23]:
Allstar jest z Zamościa.Pozdrawiam!
zdjecie uzytkownika
hhh - 2015-02-17 13:42:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Te 50 E wkładam do koperty+kwestionariusz i wysylam poleconym? Czy 50 e wysylam przez poczte na adres jako przekaz ?
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-02-17 16:39:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hhh - 2015-02-17 13:42:22]:
wsztstko listem piorytetem poleconym
zdjecie uzytkownika
xx - 2015-02-18 09:43:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na jaki trzeba wyslac adres
zdjecie uzytkownika
truskaweczka - 2015-02-18 15:58:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marcin181 - 2015-02-12 13:13:55]:
heheheh to co piszesz jest niezle! chyba byles pijany caly sezon ze masz takie informaacje! 20€ na dzien jasne jak spales w krzakach! albo w kontenerze po imprezie! ludzie trzeba robic zeby sie dorobic! DO ZOBACZENIA PONOWNIE WASZ KOMBAJN!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
anka - 2015-02-18 16:05:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Aga - 2015-02-14 20:55:28]:
ja jade drugi raz, pochodze z Mazur tam Allstar nie jezdzi, zamawiam swojego Busa. Po przyjezdzie melduje sie w biurze i w tym samym dniu lub na drugi 50 euro mam na koncie.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
pablo - 2015-02-18 16:08:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lilia - 2015-02-12 20:16:52]:
moj zanjomy w zeszlym roku zglosil przed sezonem ze nie przyjedzie i po sezonie mu kase oddali - zlamal noge na imprezie. spox
zdjecie uzytkownika
kaska - 2015-02-18 16:15:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [karla - 2015-02-02 21:00:32]:
ja bylam w tamtym roku tez zbieralam wolno, ale zarobilam na prawko, dla mnie bylo ok, w tym roku dorobie sobie do samochodziku, bo juz wiem o co biega!
hejka
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-02-18 16:20:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [księciunio - 2015-01-23 20:15:41]:
jak jezdzisz od 4 lat to i jest tak zle to po co jezdzisz?
ja chce jechac tez pierwszy raz a ty robisz stracha! Niestabilny jestes?
zdjecie uzytkownika
zamilanazycie - 2015-02-18 20:03:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ciezko sie tam dostac wgl ? przyjmuja wszystkich ? i czy duzo chetnych ogolnie na to jest ?
zdjecie uzytkownika
lukh - 2015-02-18 22:40:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ponawiam pytanie: na jaki adres trzeba wysłać kwestionariusz?
zdjecie uzytkownika
marcin181 - 2015-02-19 11:26:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam a ja mam pytanie inne.W tym kwestionariuszu wpisać Aktualne miejsce zamieszkania? czy zameldowania? bo mieszkam gdzie indziej a zameldowany jestem gdzie indziej?żeby nie było problemów?.... i jeszcze jedno jeżeli pojadę wcześniej do pracy na przykład na szparagi w kwietniu?nie bedzię potem problemu z przyjazdem na truskawki tutaj? Bardzo proszę o porade.
zdjecie uzytkownika
maggle19944 - 2015-02-19 20:17:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak mieć dostęp do internetu w alhorn?
zdjecie uzytkownika
prawie kombajn - 2015-02-19 23:24:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Papiery + 50 € wyslij na adres:
Erdbeerhof Osterloh
Wohnpark Ahlhorn GmbH
Am Scheidewald 1
26197 Ahlhorn
Pozdrawiam!
zdjecie uzytkownika
kk - 2015-02-20 09:07:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzieki
zdjecie uzytkownika
oo - 2015-02-20 11:52:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzięki
zdjecie uzytkownika
tommas - 2015-02-20 11:57:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, czy w tym kwestionariuszu w punkcie 6 jest potrzebna pieczęć sołtysa jeśli jestem synem na utrzymaniu rodziców(20 lat).
zdjecie uzytkownika
rrr - 2015-02-20 15:40:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, jak wyglądają tam zarobki ? ile placą za 1kg zebranych truskawek ?
Ile wynosi oplata za socjal itp ?
pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
marcin181 - 2015-02-23 11:48:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ja mam pytanie, w kwestionariuszu na stronie internetowej wpisałem dane gdzie obecnie mieszkam.Jednak w Druku gdzie się wysyła do Firmy razem z 50E wpisałem Adres Zameldowania taki adres mam w dowodzie osobistym, mogą wystąpić jakieś problemy?Jak oni się komunikują z Pracownikiem? Wysyłają datę przyjazdu na Maila?,Pocztą na adres?,Czy dzwonią?
zdjecie uzytkownika
12 - 2015-02-25 23:06:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja sie wybieram ale narazie zero odezwu wyslalam e-mail i czekam na odp juz 2tyg wybieram sie pierwszy raz wiec nie wiem ile trzeba trzekac na odp
zdjecie uzytkownika
lilia - 2015-02-26 09:02:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [12 - 2015-02-25 23:06:23]:
chyba już za pozno wysłałeś do końca stycznia było się zgłaszać a od poczatku lutego to już oni odpowiadają
zdjecie uzytkownika
kate - 2015-02-28 12:58:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czesc, ja tez mam zamiar jechać 1 raz, trochę się boje, rozne opinie tutaj kraza nie wiadomo w co wierzyc
zdjecie uzytkownika
kk - 2015-02-28 20:48:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tez pierwszy raz
i rozne mam mysli


















dobrze ze ktos sie wybiera pierwszy raz bo ja tez i rozne mam mysli
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Erdbeerhof Osterloh
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Erdbeerhof Osterloh?
Zadaj pytanie