brak logo

Erdbeerhof Osterloh

Halter

Opinie o Erdbeerhof Osterloh

Paula 2016-06-10 20:30:19
mam tak samo:P ale na szczęście jus tylko ostatni w poniedziałek i mogę jechać xD a wiesz może jak tam wygląda zakwaterowanie? np jak ktoś jedzie sam to go pewnie do kogoś dołączają ?
Niki 2016-06-10 20:46:03
Mój niestety ostatni w piątek ;) na pewno do kogoś bo samemu nie można być w pokoju ... ja akurat jadę z chłopakiem to dołącza nas do naszego kolegi , który juz tam jest . Ale nie martw się , na pewno się z kimś zaprzyjaźnisz a i my kto wie może zalapiemy dobry kontakt ;)
1
michał 2016-06-11 05:41:59
czy na polach są kibelki?
nowa 2016-06-11 18:52:32
czy duzo osób przyjechało na truskawke
1
:( 2016-06-11 19:02:06
tak sa rozwozone toi toi-e zawsze przy zdawkach,bardzo czesto trzeba odstać swoje w kolejce jak przyciśnie ,a gdy jest upał to naprawde ciężko tam złapać oddech :D przeczyszcza zatoki momentalnie :PP
new 2016-06-12 09:00:49
czy jedzie ktos 17 ?
hejaa 2016-06-12 11:33:56
@new ja jadę z Krakowa ;)
Mateusz 2016-06-13 16:18:54
Ma ktoś jakiś kontakt telefoniczny do nich bo co próbuję się dodzwonić to numer jest niedostępny
Niki 2016-06-13 19:01:47
Jak do biura to jest u nich na stronie a ja mam do Iwony gdybyś chciał :)
Ja 2016-06-13 19:46:43
Jakiej Iwony?
Niki 2016-06-14 13:32:35
Kruszniewskiej . Zajmuje się ona Polakami na truskawkach
miska 2016-06-14 16:50:44
Kto jedzie 24 czerwca ?
Sofia 2016-06-14 21:52:59
a niech się ktoś, bardzo proszę, wypowie na temat zarobków. Dobrze się sezon zapowiada? Ile płacą za skrzynkę? Ile skrzynek (1-2?) można uzbierać w ciągu godziny (tak przeciętnie)?
Xzxzzz 2016-06-17 07:41:16
Cześć jak sie mają pieski Beti czy już pupcia kierowniczki dobrze wylizana bo się może wkurzyc i dać gorszą pracę pieski muszą co dzień donosić i porządnie lizać najlepiej to robiKa. ...bo już ją zastępuje miłego dnia. .
2
4xxx 2016-06-18 14:27:29
Na truskawkach nie jest zle i da sie zarobić jak sie chce ;)
Pinesek 2016-06-19 15:16:09
Cześć, jedzie ktoś może na truskawki 30.06 z lubuskiego albo zachodniopomorskiego?
Alex 2016-06-19 18:24:12
Witam,
mam wolne miejsca w busie do Ahlhorn na 06 lub 07.07 .
Gdyby był ktoś zainteresowany proszę pisać, będę tu zaglądać.
Pozdrawiam
1
wierciocha 2016-06-20 16:32:47
cześć :) mogłabym dostać od Ciebie numer do tej Iwony? ponieważ próbuję skontaktować się z Andreasem tudzież Dagmarą i ciężko jest :)
wierciocha 2016-06-20 16:37:45
A powiedzcie mi jak jest z przyjazdem? Jadę do Niemiec 28 czerwca koło godz. 11 z Tarnowa i zastanawiam się na którą godzinę będę w Ahlhorn. Zawsze przyjeżdża się gdy biuro jest otwarte czy zdarzały się przypadki, że trzeba było czekać do rana na zakwaterowanie? :)
aga 2016-06-20 16:46:38
wyjazd: 28 VI
czy jedzie ktoś z Tarnowa i okolic (Pilzno najlepiej)? :)
1
4xxx 2016-06-23 12:57:05
Pieski szczekają coraz głośniej
3
nowy1 2016-06-23 13:00:51
co się dzieje? opłaca się się jechać około 5 lipca?
Lukasz 2016-06-23 21:00:40
Tak. Ja jadę do Niemiec z Pilzna 28 czerwca,tak ok 11.20
Alex 2016-06-24 09:54:58
Witam,
mam do zaoferowania 4 miejsca w busie do Ahlhorn, na 06.07 lub 07.07, cena ok 50e, Z okolic Miechowa , Krakowa. Kontakt (usunięte przez administratora)
Pozdrawiam
Xzxzzz 2016-06-26 17:21:11
Ale pieską można założyć kaganiec no i nie gryscie czasem pani ha ha ha, ,,
4
4xxx 2016-06-27 15:52:11
Pieski sie same kiedyś zagryzą A na to co dzieje sie w grupie sprzatającej to brakuje słow szkoda tych co sie dostaną do tej pracy mobing na kazdym kroku poszanowania zadnego tak jest jak sie gówniarzeria bawi w kierownictwo zadnej wyrozumiałości dla starszych pieski nie szanują nawet same siebie a co tu mówić o poszanowaniu drugiego człowieka Trzymajcie sie dziewczyny i nie dajcie sie Powodzenia
3
kolega 2016-06-28 00:04:48
Jak wygląda barak? Jest lodówka?
Maniek 2016-07-06 14:21:29
Cześć zgadza się tam rządzi głupia pani kierowniczka co niema pojęcia o kierowaniu ludźmi tylko chce się pokazać i gnębi dziewczyny i jeszcze ten jej przydupas co tłumaczy co im pasuje albo co uknują przy drinku a Osterloh im ślepo wierzy ciekawe która będzie następna co nie wykonuje poleceń Wielkiej pani kierowniczki
7
Izabelaa 2016-07-15 19:02:09
Witam. Czy moglby ktos pow. Cos o zarobkach ?? Pozdrawiam.
1
Noooo too teraz bedzie 2016-07-18 12:18:30
A który to przydupas?napisz imie
Nooo 2016-07-18 12:24:30
Hej ktory to przydupas taki zajebisty?
Marcin 2016-07-18 12:28:22
Który to lizus co liczę tylki kierownicze? podaj imiona
1
M moni 2016-07-24 16:28:24
Pani Generał ,,,, no czym się pani tak chwali ciapetym ,,na nic lepszego nie stać,,,,,
Xzxzzz 2016-07-24 16:49:04
Witam Pieski Beti jak się macie czy jezyczki nie bolą ,,,,
XYZ 2016-07-26 23:13:40
Szkoda ze rajkowi chodzili na godzinówki typu hala. Jak tak można, Ci co mieli niewiele na koncie- takich sie powinno brac, a nie ludzi ktorzy maja na koncie wiecej niz przecietni zbieracze. Pozdro....
3
Tk 2016-07-27 18:52:48
To co dzisiaj się stało to istna parodia. Ludzie nazbierali ledwo ma socjal a kombajny po 15 skrzynek co jest to wgl kosmos...a rajkowi i komputerowi co zrobili na popołudnie? Poszli na satelity bo przeciez za mało dzisiaj zarobili. Nawet nie została pokazana na tablicy lista.To niektórzy ludzie pozarabiali po 400 euro a oni? Mają po kilka tysięcy euro. Nie mają wstydu? A pytając się rajkowych ostatnio to Zadna nie wie kiedy będą satelity a dzisiajnagle ida. Kłamią w żywe oczy. I pewnie lista była zrobiona na początku sezonu. Sama elita na godziny chodzi. Jak nie wyrzuca pełno osób z hali i wstawia pełno swoich znajomych, a teraz satelity. Co to jest? Cyrk na kółkach. Nikomu nie polecam tutaj przyjeżdżać bo parodia
5
Tk 2016-07-27 18:59:29
To co dzisiaj się stało to istna parodia. Ludzie nazbierali ledwo ma socjal a kombajny po 15 skrzynek co jest to wgl kosmos...a rajkowi i komputerowi co zrobili na popołudnie? Poszli na satelity bo przeciez za mało dzisiaj zarobili. Nawet nie została pokazana na tablicy lista.To niektórzy ludzie pozarabiali po 400 euro a oni? Mają po kilka tysięcy euro. Nie mają wstydu? A pytając się rajkowych ostatnio to Zadna nie wie kiedy będą satelity a dzisiajnagle ida. Kłamią w żywe oczy. I pewnie lista była zrobiona na początku sezonu. Sama elita na godziny chodzi. Jak nie wyrzuca pełno osób z hali i wstawia pełno swoich znajomych, a teraz satelity. Co to jest? Cyrk na kółkach. Nikomu nie polecam tutaj przyjeżdżać bo parodia
1
urlich wasz szef pisze ze slownika 2016-07-28 22:51:45
hehehe tak jest co roku :) Satelity sa dla znajomych lub mozesz sobie wykupic miejsce (sezon temu u pewnnej rajkowej po 50 euro chodzilo). A tak poza tym to czemu kombajny zbieraja po 15 a muliki po 3 skrzynki? Bo kombajny pchaja tam zielone i sam szrot a na zdawce, kto im sprawdza skrzyneczki? Stare znajome hehe tutaj nie zarobisz bez znajomosci i lizania dupy pania sprzataczka, ktore pozniej zostaja rajkowymi i czujac wladze wyzzwaja swoje zale na zbieraczach.
3
mihhbhj 2016-07-29 12:46:20
co druga rajkowa zarobione pieniądze pawinna wydać na psychiatrę, to dla nich będzie najlepsza inwestycja
2
N7 2016-07-29 15:34:10
A no dlatego kombajny nazbierałi bo byli na lepszym polu. Ale jak kiedyś słabsze listy były na tym lepszym polu i nazbierali po 35 a kombajny po 15 skrzynek to tego już nikt nie napisze.
Stefan1111 2016-08-04 18:29:31
W niedziele zakończyłem sezon. Bylem pierwszy raz. To jest obóz pracy. Tam traktują ludzi jak zwierzęta. Te straszne niby RAJKOWE szmaty drą mordy i kończą ludzi psychicznie. Renata z Haremu to jest baba chora psychicznie. Gnebi ludzi o byle głupoty. Następnie Krecik, Rosa, Helena, Kaśka, Elwira, Edyta, Ewa, Grzegorz, Marzena, Boguska Borsuk to samo, kurwy nie mają pojęcia o rajkowaniu, a jak zobaczą ze idzie Melita mają pełno w gaciach. Powinny same kurwy upaść na kolanach i zbierać to Głowno. W rajkach nie można się śmiać bo Borsuk zabrania. Dają za byle co minusy a prawda jest taka ze ludzie zapierdala na nich żeby miały szmaty kasę. Od następnego roku powinna Melita zmienić cała ekipę od rządzenia bo ludzie nie będą przyjeżdżać. Moja noga tam nie powstanie juz więcej. NIE POLECAM TEGO MIEJSCA PRACY
7
stary pracownik 2016-08-05 12:36:40
gratuluje dotrwania do konca a bardzo ladnie opisales to co tam jest podpisuje sie pod tym w 100% a wiem co pisze bo jezdze tam juz dobre kilka lat i obserwuje duzo i nie dowierzam jak mozna tak ludzi nie szanowac co robia na tych nierobow.Zmiana by sie przydala niestety to nie realne.
8
Ojejujeju 2016-08-06 09:33:17
Zgadzam się też jeździłem tam kilka lat tem rządzi mafia znajomkow i nikt tego nie zmieni nawet Osterloh iest pionkiem i też moja noga tam nie stanie ale życzę im jak najlepiej życzę im żeby Osterloh zbierał a Melita go kontrolowała
8
007 zgłoś się ;) 2016-08-13 21:13:41
Hej widziałem panią kierowniczke w Polsce to dziewczyny będą miały troche luzu chociaz podobno ma godną zastępczynię Łapcie teraz oddech dziewczyny powodzenia
ooo 2016-08-14 15:32:40
jestem bardzo ciekawy jak tam nasze panie rajkowe które wepchały się na sprzątanie :) zamist dać miejsce ludziom ktorzy zarobili grosze to się jeszcze na to wepchały,nie maja dość?większość rajkowych poszło na satelity,hale i jeszcze sprzątanie...szkoda że do zbierania truskawek tak się nie garną :) a pani Edytka?no przecież ona zaczęła rządzić to poupychała i ich znajmych na te satelity bo co się będą przejmować zwykłym zbieraczem ktory ledwo żyje i musi się tylko denerwować bo ida za Tobą i Ci nie dość że rajkowe sprawdzają szalki to idzie komputerowy jeden czy druga i Ci przesypują jedno i to samo i si dziwić póżniej na zdawce że pogniecione .Melita powinna się dowiedzieć dokładnie co tam się dzieje bo to jest porazka
4
Maniek 2016-08-20 17:55:29
Tak tak pani wielka kierowniczka odpoczywa bo się zmęczyla darciem ryja na inne i gnębieniem no i wzięła z sobą tego bezdomnego alkoholika ha ha
4
Ojj tam ojj tam 2016-08-22 00:35:39
Bezdomnemu lepiej spędzić wakacje na koszt kochanki niż szukać gdzie by tu co wypić i kogo naciągnąć na jakiś trefny interes A poza tym to takie bóstwo ze kierowniczka samego nie zostawi chociaż jej zastępczynie mogły by sie nim godnie zaopiekować ;)
1
Ojejujeju 2016-08-25 08:07:45
Zawsze swój swojego znajdzie przecież ta [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tylko po to go trzyma żeby jej tłumaczył to co ona chce bo przeciesz ona nic nie umie bo to głąb i ledwo podstawówke skończyła ale teraz wielka kierowniczka od Mobingu to jej pasuje najbardziej nie trzeba pracować tylko mordę drźeć a Osterloh jest ślepy bo mu to pasuje ma szmate co goni i mobinguje dziewczyny ale niech pan osterloh teraz wie że to jest karalne kiedyś to wszystko wyjdzie,,,
2
Ojejujeju 2016-08-29 17:43:55
Uwaga uwaga franca wraca do pracy wypoczywa ale będzie drźeć ryja uważajcie dziewczyny
Ojejujeju 2016-08-29 17:46:18
Uwaga uwaga franca wraca do pracy wypoczęta ale będzie drźeć ryja uważajcie dziewczyny g
Zostaw swoją opinię o Erdbeerhof Osterloh - Halter
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Erdbeerhof Osterloh