Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Erdbeerhof Osterloh

Pracowałeś w firmie Erdbeerhof Osterloh i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
12 - 2015-02-25 23:06:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja sie wybieram ale narazie zero odezwu wyslalam e-mail i czekam na odp juz 2tyg wybieram sie pierwszy raz wiec nie wiem ile trzeba trzekac na odp
zdjecie uzytkownika
lilia - 2015-02-26 09:02:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [12 - 2015-02-25 23:06:23]:
chyba już za pozno wysłałeś do końca stycznia było się zgłaszać a od poczatku lutego to już oni odpowiadają
zdjecie uzytkownika
kate - 2015-02-28 12:58:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czesc, ja tez mam zamiar jechać 1 raz, trochę się boje, rozne opinie tutaj kraza nie wiadomo w co wierzyc
zdjecie uzytkownika
kk - 2015-02-28 20:48:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tez pierwszy raz
i rozne mam mysli


















dobrze ze ktos sie wybiera pierwszy raz bo ja tez i rozne mam mysli
zdjecie uzytkownika
Papa D - 2015-03-01 21:24:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdzie wy chcecie jechać to jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i mało płacą to jest kurw porażka jak za dwa miechy zarobicie 30 tys zł to ok
zdjecie uzytkownika
Peter - 2015-03-02 16:21:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,wybieram się tam 1-raz ale nic nie dygam bo robiłem u niemca obok tej firmy na truskawkach i widziałem jak ludzie zbierają na polu truskawki ,tam gdzie ja robiłem to oszuści sami a tu normalnie płacą to jadę.Czy jedzie ktoś z Lubuskiego .
mój adres e-mail ali545@wp.pl
zdjecie uzytkownika
Mysli-- - 2015-03-02 19:36:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam ! a mi akurat dopiero niedawno odpisali na e-mail i sie zastanawiam czy wysylac te papiery , czy zdaze bo termin jest do 15.03 . Wysle i jak bedzie za pozno kaucja przepadnie hmm ?
zdjecie uzytkownika
xxxxxx - 2015-03-02 20:39:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak to jest z dostałaniem tego zdjecia w formacie 3648*2736 na ten mail wysylamy a.paczena@erdbeerhoff.......... ?
zdjecie uzytkownika
king kong - 2015-03-03 08:38:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale wy macie problemy , lepiej napiszcie ile się tam zarabia
zdjecie uzytkownika
igor - 2015-03-03 10:47:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [12 - 2015-02-25 23:06:23]:
ja nie dostalem maile to zadzwonilem i mnie przyjeli
zdjecie uzytkownika
anka - 2015-03-03 10:50:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [king kong - 2015-03-03 08:38:25]:
moja dzienna przecietna to byla 50 euro, bylam drugi raz,jasne, kazdy dzien byl inny,ale to co ja zarobilam to nie wiem ile moja matka musi w Polsce robic!
zdjecie uzytkownika
kate - 2015-03-05 12:03:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a na jaki adres mailowy trzeba to zdjecie wyslac ?
zdjecie uzytkownika
kate - 2015-03-05 12:05:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co z punktem 3 ? jeśli jestem w Urzedzie pracy zapisana to mam się wyrejestrować na czas wyjazdu ?? co mam tam zaznaczyć , bo we wzorze jest żeby zaznaczyć "nie" , proszę o rade
zdjecie uzytkownika
jolka - 2015-03-05 12:17:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej nie moge otworzyc ich strony a wy?
zdjecie uzytkownika
kk - 2015-03-05 14:37:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
TEZ NIE MOGE
zdjecie uzytkownika
kate - 2015-03-05 15:16:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to jak z tym bezrobociem trzeba się wyrejestrować czy jak ? a str ich pewnie dlatego jest zablokowana żeby już nikt nie wysylal zadnych zgloszen
zdjecie uzytkownika
Xyz - 2015-03-06 12:05:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z bezrobocia to mozesz sie wyrejestrowac dzien przed wyjazdem nawet .
Najlepiej sobie zobaczyc termin do podpisu na kiedy masz jak nie koliduje z twoim pobytem za granica to niema potrzeby .
zdjecie uzytkownika
kate - 2015-03-06 14:33:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzięki za info xyz :)
zdjecie uzytkownika
Xavi - 2015-03-06 20:43:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej Kate , a ty na jaki adres mailowy wysylasz ? Bo tez pewnosci niemam co do tego .
zdjecie uzytkownika
król - 2015-03-10 19:14:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pozdro dla grupy kombajnów :D
zdjecie uzytkownika
Pietrek - 2015-03-14 18:17:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak przyjade to zobaczycie co to znaczy kombajn
zdjecie uzytkownika
mj - 2015-03-16 21:25:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Byłam kilka lat temu i zdecydowanie nie polecam jesli sie nie jest kombajnem jak kolega wczesniej napisał.
Oni z reguły to po znajomosciach, sa tam długo i nikt ich nie sprawdza.
Polacy rajkowi zachowuja sie jak zwierzęta a nie ludzie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na około, wtedy kontenery zaczęli zamykać po jakimś czasie kiedy to nawet szczoteczki do zębów ginęły. Do tego tego jak sie trafi na sezon w którym prawie cały czas pada to nie bardzo ma sie szanse zarobic cos więcej. Truskawki sa zgnite i wtedy sie je zbiera, segregując, cały czas deszcz wiec i zimno, mimo ubran przecideszczowych,tez nie jest to fajne kiedy sie w gumiakach tonie w błocie jadąc z taczką. Ogólnie odradzam, tyym bardziej ze po takich warunkach przemarzniete kolano odczuwam do dzisiaj przy wiekszym wysiłku. Warunki jeszcze nie sa takie złe, ale nie rewelacja. Zgodze sie ze gdyby Niemiec tam pilnował było by zdecydowanie lepiej a nie te wredne osoby które sa :/ Jesli by sie chcialo jechac wczesniej to nie ma mozliwosci.... tak jak pisał kolega. Polecam jeszcze zakupic wapno i pic w kazdy dzien bo jak ugryza te wredne muszki to nic przyjemnego :/
zdjecie uzytkownika
12310 - 2015-03-17 07:44:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kazdy kto ma checi do pracy w firmie Osterloh zarobi kase, oczywiscie trzeba tam pracowac urlop mozna zrobic na Majorce
zdjecie uzytkownika
basiewa - 2015-03-25 17:06:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hejka w sezonie 2015 wybieram się na zbiory Erdbeerhof Osterloh, wraz ze swoim chłopakiem jak tam jest ? Możecie mi pomóc jak wysłać im tę zaliczkę 50E ? Ktoś z was wyjeżdźa z Łomży ?
zdjecie uzytkownika
jowitka - 2015-03-26 08:34:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hejka,o dziwo w tym roku dostałam się na sadzenie truskawek mimo,iż wczesniej dzwoniłam i nie było miejsc-mam takie pytanie osób którzy już sadzili i wiedzą jak to sie robi,ile godzin dziennie,o której się wstaje i gdzie się mieszka czy w barakach czy w domkach,proszę o odpowiedz.Pozdrawiam
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Erdbeerhof Osterloh
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Erdbeerhof Osterloh?
Zadaj pytanie