brak logo

Erdbeerhof Osterloh

Halter

Opinie o Erdbeerhof Osterloh

Smile? 2016-06-08 13:46:15
Można kupić Lajka w Biedronce za 5 zł starter jeden.Wystarczy kupic dwa startery. Jedną zostawić rodzinie, a druga zabrać. Jak dzwonią z Polski to nic im nie pobiera.
Paula 2016-06-09 18:47:12
taaaak, ja jadę :)
Xzxzzz 2016-06-10 10:05:22
Cześć, ,,no i proszę są już pierwsze ofiary Mobingu pani su...wredna i te co jej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] licza wykończyły pierwszą panią ciekawe czy są zadowolone jak to jest pozbawić człowieka pracy jak można być tak wredna i bez serca no i ten gołodupiec i przydopas pani kierowniczki też się do tego przyczynił życzę powodzenia całej klice
5
M moni 2016-06-10 10:08:30
Tylko polak polakowi tak potrafi, ,,,
4
Sofia 2016-06-10 11:53:58
Xzxzzz - opowiedz co się tam konkretnie stało?
2
Xzxzzz 2016-06-10 14:16:33
Po prostu pani kierowniczka pozbywa się niewygodnych pracowników nikt nie może się sprzeciwić wielkiej pani kierowniczce to dotyczy ekipy sprzatajacej. .
2
Niki 2016-06-10 16:45:36
A którego dokładnie jeśli mogę wiedzieć? :) Bo ja jadę 18 w sobotę :)
2
Paula 2016-06-10 17:16:01
jadę we wtorek 14.06 :) allstar jedzie też 18?
1
nowa 2016-06-10 17:42:43
czy jest juz truskawka i jaka pogoda
1
Niki 2016-06-10 18:55:30
Nie mam pojęcia bo ja jadę busem :) tak późno że względu na egzaminy :(
Nowa- : truskawka już jest i są dobre zarobki , moja mama jest już na miejscu i bardzo sobie chwali tak jak kolega ,który też już tam jes :) narzekają jedynie na ból pleców , pogoda jest ładna czasami z małym zachmurzeniem :) ogólnie są zadowoleni
1
Paula 2016-06-10 20:30:19
mam tak samo:P ale na szczęście jus tylko ostatni w poniedziałek i mogę jechać xD a wiesz może jak tam wygląda zakwaterowanie? np jak ktoś jedzie sam to go pewnie do kogoś dołączają ?
Niki 2016-06-10 20:46:03
Mój niestety ostatni w piątek ;) na pewno do kogoś bo samemu nie można być w pokoju ... ja akurat jadę z chłopakiem to dołącza nas do naszego kolegi , który juz tam jest . Ale nie martw się , na pewno się z kimś zaprzyjaźnisz a i my kto wie może zalapiemy dobry kontakt ;)
1
michał 2016-06-11 05:41:59
czy na polach są kibelki?
nowa 2016-06-11 18:52:32
czy duzo osób przyjechało na truskawke
1
:( 2016-06-11 19:02:06
tak sa rozwozone toi toi-e zawsze przy zdawkach,bardzo czesto trzeba odstać swoje w kolejce jak przyciśnie ,a gdy jest upał to naprawde ciężko tam złapać oddech :D przeczyszcza zatoki momentalnie :PP
new 2016-06-12 09:00:49
czy jedzie ktos 17 ?
hejaa 2016-06-12 11:33:56
@new ja jadę z Krakowa ;)
Mateusz 2016-06-13 16:18:54
Ma ktoś jakiś kontakt telefoniczny do nich bo co próbuję się dodzwonić to numer jest niedostępny
Niki 2016-06-13 19:01:47
Jak do biura to jest u nich na stronie a ja mam do Iwony gdybyś chciał :)
Ja 2016-06-13 19:46:43
Jakiej Iwony?
Niki 2016-06-14 13:32:35
Kruszniewskiej . Zajmuje się ona Polakami na truskawkach
miska 2016-06-14 16:50:44
Kto jedzie 24 czerwca ?
Sofia 2016-06-14 21:52:59
a niech się ktoś, bardzo proszę, wypowie na temat zarobków. Dobrze się sezon zapowiada? Ile płacą za skrzynkę? Ile skrzynek (1-2?) można uzbierać w ciągu godziny (tak przeciętnie)?
Xzxzzz 2016-06-17 07:41:16
Cześć jak sie mają pieski Beti czy już pupcia kierowniczki dobrze wylizana bo się może wkurzyc i dać gorszą pracę pieski muszą co dzień donosić i porządnie lizać najlepiej to robiKa. ...bo już ją zastępuje miłego dnia. .
2
4xxx 2016-06-18 14:27:29
Na truskawkach nie jest zle i da sie zarobić jak sie chce ;)
Pinesek 2016-06-19 15:16:09
Cześć, jedzie ktoś może na truskawki 30.06 z lubuskiego albo zachodniopomorskiego?
Alex 2016-06-19 18:24:12
Witam,
mam wolne miejsca w busie do Ahlhorn na 06 lub 07.07 .
Gdyby był ktoś zainteresowany proszę pisać, będę tu zaglądać.
Pozdrawiam
1
wierciocha 2016-06-20 16:32:47
cześć :) mogłabym dostać od Ciebie numer do tej Iwony? ponieważ próbuję skontaktować się z Andreasem tudzież Dagmarą i ciężko jest :)
wierciocha 2016-06-20 16:37:45
A powiedzcie mi jak jest z przyjazdem? Jadę do Niemiec 28 czerwca koło godz. 11 z Tarnowa i zastanawiam się na którą godzinę będę w Ahlhorn. Zawsze przyjeżdża się gdy biuro jest otwarte czy zdarzały się przypadki, że trzeba było czekać do rana na zakwaterowanie? :)
aga 2016-06-20 16:46:38
wyjazd: 28 VI
czy jedzie ktoś z Tarnowa i okolic (Pilzno najlepiej)? :)
1
4xxx 2016-06-23 12:57:05
Pieski szczekają coraz głośniej
3
nowy1 2016-06-23 13:00:51
co się dzieje? opłaca się się jechać około 5 lipca?
Lukasz 2016-06-23 21:00:40
Tak. Ja jadę do Niemiec z Pilzna 28 czerwca,tak ok 11.20
Alex 2016-06-24 09:54:58
Witam,
mam do zaoferowania 4 miejsca w busie do Ahlhorn, na 06.07 lub 07.07, cena ok 50e, Z okolic Miechowa , Krakowa. Kontakt (usunięte przez administratora)
Pozdrawiam
Xzxzzz 2016-06-26 17:21:11
Ale pieską można założyć kaganiec no i nie gryscie czasem pani ha ha ha, ,,
4
4xxx 2016-06-27 15:52:11
Pieski sie same kiedyś zagryzą A na to co dzieje sie w grupie sprzatającej to brakuje słow szkoda tych co sie dostaną do tej pracy mobing na kazdym kroku poszanowania zadnego tak jest jak sie gówniarzeria bawi w kierownictwo zadnej wyrozumiałości dla starszych pieski nie szanują nawet same siebie a co tu mówić o poszanowaniu drugiego człowieka Trzymajcie sie dziewczyny i nie dajcie sie Powodzenia
3
kolega 2016-06-28 00:04:48
Jak wygląda barak? Jest lodówka?
Maniek 2016-07-06 14:21:29
Cześć zgadza się tam rządzi głupia pani kierowniczka co niema pojęcia o kierowaniu ludźmi tylko chce się pokazać i gnębi dziewczyny i jeszcze ten jej przydupas co tłumaczy co im pasuje albo co uknują przy drinku a Osterloh im ślepo wierzy ciekawe która będzie następna co nie wykonuje poleceń Wielkiej pani kierowniczki
5
Izabelaa 2016-07-15 19:02:09
Witam. Czy moglby ktos pow. Cos o zarobkach ?? Pozdrawiam.
1
Noooo too teraz bedzie 2016-07-18 12:18:30
A który to przydupas?napisz imie
Nooo 2016-07-18 12:24:30
Hej ktory to przydupas taki zajebisty?
Marcin 2016-07-18 12:28:22
Który to lizus co liczę tylki kierownicze? podaj imiona
1
M moni 2016-07-24 16:28:24
Pani Generał ,,,, no czym się pani tak chwali ciapetym ,,na nic lepszego nie stać,,,,,
Xzxzzz 2016-07-24 16:49:04
Witam Pieski Beti jak się macie czy jezyczki nie bolą ,,,,
XYZ 2016-07-26 23:13:40
Szkoda ze rajkowi chodzili na godzinówki typu hala. Jak tak można, Ci co mieli niewiele na koncie- takich sie powinno brac, a nie ludzi ktorzy maja na koncie wiecej niz przecietni zbieracze. Pozdro....
1
Tk 2016-07-27 18:52:48
To co dzisiaj się stało to istna parodia. Ludzie nazbierali ledwo ma socjal a kombajny po 15 skrzynek co jest to wgl kosmos...a rajkowi i komputerowi co zrobili na popołudnie? Poszli na satelity bo przeciez za mało dzisiaj zarobili. Nawet nie została pokazana na tablicy lista.To niektórzy ludzie pozarabiali po 400 euro a oni? Mają po kilka tysięcy euro. Nie mają wstydu? A pytając się rajkowych ostatnio to Zadna nie wie kiedy będą satelity a dzisiajnagle ida. Kłamią w żywe oczy. I pewnie lista była zrobiona na początku sezonu. Sama elita na godziny chodzi. Jak nie wyrzuca pełno osób z hali i wstawia pełno swoich znajomych, a teraz satelity. Co to jest? Cyrk na kółkach. Nikomu nie polecam tutaj przyjeżdżać bo parodia
1
Tk 2016-07-27 18:59:29
To co dzisiaj się stało to istna parodia. Ludzie nazbierali ledwo ma socjal a kombajny po 15 skrzynek co jest to wgl kosmos...a rajkowi i komputerowi co zrobili na popołudnie? Poszli na satelity bo przeciez za mało dzisiaj zarobili. Nawet nie została pokazana na tablicy lista.To niektórzy ludzie pozarabiali po 400 euro a oni? Mają po kilka tysięcy euro. Nie mają wstydu? A pytając się rajkowych ostatnio to Zadna nie wie kiedy będą satelity a dzisiajnagle ida. Kłamią w żywe oczy. I pewnie lista była zrobiona na początku sezonu. Sama elita na godziny chodzi. Jak nie wyrzuca pełno osób z hali i wstawia pełno swoich znajomych, a teraz satelity. Co to jest? Cyrk na kółkach. Nikomu nie polecam tutaj przyjeżdżać bo parodia
urlich wasz szef pisze ze slownika 2016-07-28 22:51:45
hehehe tak jest co roku :) Satelity sa dla znajomych lub mozesz sobie wykupic miejsce (sezon temu u pewnnej rajkowej po 50 euro chodzilo). A tak poza tym to czemu kombajny zbieraja po 15 a muliki po 3 skrzynki? Bo kombajny pchaja tam zielone i sam szrot a na zdawce, kto im sprawdza skrzyneczki? Stare znajome hehe tutaj nie zarobisz bez znajomosci i lizania dupy pania sprzataczka, ktore pozniej zostaja rajkowymi i czujac wladze wyzzwaja swoje zale na zbieraczach.
mihhbhj 2016-07-29 12:46:20
co druga rajkowa zarobione pieniądze pawinna wydać na psychiatrę, to dla nich będzie najlepsza inwestycja
N7 2016-07-29 15:34:10
A no dlatego kombajny nazbierałi bo byli na lepszym polu. Ale jak kiedyś słabsze listy były na tym lepszym polu i nazbierali po 35 a kombajny po 15 skrzynek to tego już nikt nie napisze.
Zostaw swoją opinię o Erdbeerhof Osterloh - Halter
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Erdbeerhof Osterloh