brak logo

Erdbeerhof Osterloh

Halter

Opinie o Erdbeerhof Osterloh

Ja 2016-12-18 18:47
Tam jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wyzysk bo pracowałem ,robisz w akordzie za grosze
1
008 ja wiem 2017-01-30 00:26
Co sie dzieje w Ahlhorn nikt nie wie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zadzi sie tak jakby była włascicielką Osterloh niema nic do powiedzenia bo wazniejsze jest słowo tej suki niewiadomo jakiego haka ma na Osterlohów a moze jej ślepo zaufali i teraz nie wiedzą jak wyeliminować pewne osoby mające psełdo tłumaczow i doradców Tą kase którą dostaje ta [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to jest kasa zarobiona przez inne ręce ale nie warto sie starać bo i tak cie z tamtad wywalą a Osterloh i tak jej bedzie płacił profity za które ona jest skłonna zgnoić każdą osobe nawet pracującą dorywczo a nawet jest skłonna wyeliminować pewne osoby wyżej postawione np. D.M. ale tez i swojego powiernika A.P. który zawsze za nią podkładał karku Zal mi Ludzi którzy tam myśą pracować to nie jest dobre miejsce do pracy na sezonach tez tylko obiecuja a potem nawet godnej opieki medycznej nie zapewniaja Wszyscy myślą ze jest dwóch szefów a tu niespodzianka bo prawdopodobnie to jest szef i szefowa B.F i K.B. Ale niewiadomo które z nich cie bardziej w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie zrobi i niewiadomo które jest tam ważniejsze Ale jak Osterlohy nie otworzą oczów to niedługo firma straci na wiarygodności i dobrej opini co już poniekąd sie stało a przez co? ; Przez ślepe zaufanie i powierzenie władzy jednej suce. Ludziska zastanówcie sie nad pracą w tej firmie przeciez w i nnych firmach tez jest praca i przynajmniej cie poszanuja Uwazajcie ludziska komu ufacie Pozdrowionka
2
lila 2017-01-30 19:15
Nie wiadomo o co wam chodzi!Sami już pogubiliście się w pisaniu tych głupot!Wyluzujcie trochę ludziska!
ja 2017-01-31 11:42
wysłał już ktoś z was dokumenty ??
123qwert 2017-03-04 01:18
Czy ktoś wybiera się w marcu na sadzenie z okolic rzeszow, kraków, katowice, wrocław? mam wolne miejsce w aucie?
Melunia Osterloh 2017-03-15 15:29
Dajcie zać jak było w tym sezonie ja już tam nie pojadę .
kee 2017-03-23 18:04
Ktoś jedzie w tym roku 15 czerwca z Krk?
wk..wiona 2017-03-23 19:49
widze ze te forum sie przeksztalca na forum sprzataczek i ich zali jakby je ktos do pracy zmuszal w tej firmie moze niech zalaza sobie inne forum pod tytulem okrutna przymusowa praca sprzateczek w erdbeerhof osterloh bo ludzie tu chca sie dowiedziec o pracy sezonowej w polu a nie o jakim lizaniu lub nie lizaniu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] beacie
2
Kissss 2017-04-10 16:56
Jeszcze nie wiesz kiedy się zacznie sezon a już wiesz kiedy pojedziesz Hahaha
emila199584 2017-04-21 05:08
Witam ludziska. Widzę ze są posty z przed kilku dni wiec mogę sie domyslac, ze są tu osoby ktore w tym roku wybierają sie na truskawki?
Jedzie ktoś z obecnych tutaj na poczatku Czerwca? Rozmawialam przez telefon z Panem który zapisał mnie na listę, a w sumie co dalej nie wiem. Wspomniał tylko ze umowa przyjdzie poczta. Orientuje sie ktoś czy do Niemiec dostać mamy sie sami, czy organizują transport..
Z gory dzięki za info
kp 2017-04-24 20:11
Emilia,wraz z z umowa która dostaniesz emailem, a która musisz uzupełnić i odesłać poczta,wysyłasz 50 euro. To 50 euro jest opłata za transport. Możesz dostać się do nich Allstarem,wtedy nie płacisz za przejazd bo biuro oplaca twój przyjazd tym 50e, ale możesz też dojechać własnym transportem,wtedy gdy dotrzesz do Alhorn w biurze zwrócą ci to 50 e które im wyslalas
1
X 2017-04-25 01:19
Z tego co sie dowiedzialam oni nie organizują dojazdu tylko samemu albo dają numer do przewoźnika. Nic nie słyszałam o jakiejś opłacie 50 euro
X 2017-04-25 01:21
Ktoś wybiera się w maju do purkshof?
emila199584 2017-04-29 23:26
Aha, a ten Alstar wiezie prosto do celu czy są jakieś przesiadki? Czy cos w tym rodzaju. Wybieram sie tam sama, muszę odciąć sie od tutejszego świata no i przy okazji dorobić. I to jest mój pierwszy raz, jestem zdecydowana.. tylko za bardzo nie wiem co robić. Jeżeli umowa przyjdzie odesle ja, czy oni sami sie do mnie odezwa, czy będę musiała sie z nimi kontaktować w celu do grania szczegółów?
emila199584 2017-04-29 23:30
Mam rozumieć ze ty tez sie wybierasz na ten sezon? Fajnie byłoby juz kogoś poznać
z 2017-05-04 18:38
Wiadomo moze koło którego zacznie sie sezon?
1
adox80 2017-05-05 13:04
Patrząc na pogodę jaka jest teraz w Ahlhorn,pierwszy termin może być jak tamtym roku tj.8 czerwca a następne dwa co trzy dni.
emila199584 2017-05-05 14:27
Przy rozmowie telefonicznej dowiedziała sie ze termin jest to 10 czerwca.
adox80 2017-05-05 18:11
Też możliwy termin,wszystko zależy od pogody.Gdyby się poprawiła i było ciepło to nawet początek czerwca jeat realny.W biurze muszą uważać z terminami,żeby nie było jak dwa lata temu,po przyjeździe tydzień siedzieliśmy na bezrobociu,ale przynajmniej socjalu nie odbijali.
1
emila199584 2017-05-07 03:37
No wiadomo, no ale jak to z pogoda różnie bywa.. A ty tez w tym roku sie wybierasz? Jest tu wg ktoś kto jedzie?
adox80 2017-05-07 10:33
Tak,jadę.Jak zwykle pierwszym terminem,mniej ludzi i łatwiej się ogarnąć.
1
emila199584 2017-05-08 14:37
Fajnie
emila199584 2017-05-08 14:46
A,sam sobie organizujesz transport? Bo ja muszę,sama, z mojego woj. nie,zalatwiaja transportu. Jesteś w stanie powiedzieć mi czy takie rzeczy jak gumowce, płaszcze przeciwdeszczowe sami mamy ogarniac? Czy to leży w ich interesie?
Bard 2017-05-08 15:35
Sama załatwiasz sobie wszystko. Buty, jedzenie ( konserwy itp), płaszcz, ubrania. To sama musisz przywieźć.
1
adox80 2017-05-08 16:24
Ja jeżdżę Allatarem,bo to firma odemnie,więc problemu nie ma.Jak od Ciebie nie jeżdżą Allstary to albo musisz dojechać do miasta przez które jadą(trasy będą wywieszone razem z terminami na stronie Erdbeerhof Osterloh)albo dojechać na własny koszt.Odnośnie ubrań i jedzenia to już ci tu kolega napisał.
1
emila199584 2017-05-08 17:45
No ja juz tak mniej więcej sie orientowalam. No ale AllStar nie jeździ przez moje wojewodztwo. Ale jest pełno przewoźników którzy oferują oferty "od drzwi do drzwi" wiec pewnie takim czymś sie zabiore.
emila199584 2017-05-08 17:49
Bo szczerze nie widzę tego żebym miała dojechać do jakiegoś miasta i stamtąd szukać jeszcze innego busa do Ahlhorn. Znając mnie i moje zdolnosci nie dojechalabym
emila199584 2017-05-08 19:27
Jest możliwość żeby ktoś stad dal swoje namiary na fejsa na przykład. Żeby pogadac normalnie. Jade tam pierwszy raz, i nie powiem.. mam bardzo dużo pytań :/ I po głębszym zastanowieniu, wiem ze będę miała problem z tym dojazdem.
anitka 2017-05-09 11:37
emila podaj meil chętnie udzielę info.
emila199584 2017-05-09 18:52
O super. emila199584@o2.pl
ixi 2017-05-14 14:45
A skad jedziesz ?
aga 2 2017-05-15 13:40
A skąd jesteś
aga 2 2017-05-15 13:42
Ja też jadę pierwszy raz i fajnie było by już kogoś poznać zawsze to raźniej
emila199584 2017-05-16 00:29
Ełk woj. warmińsko - mazurskie.
Jak coś to zapraszam( usunięte przez administratora )
Bait 2017-05-17 20:03
Ja również w tym roku pierwszy raz. Motywacja jest, leki antydepresyjne są. Nigdy nie wiadomo na jakie się rajkowe trafi..
3
Karina 2017-05-19 18:08
PYTANIE DO STARSZYCH JEŻDZĄCYCH DO HALTER.
.
.
Dlaczego tak wiele osób narzeka na zbiory i zdawkę?
Tzn. ponoć jest napisane, że zbiera się 5 kg skrzynkę a w praktyce to 6-7 kilo.
Czy tam nie używają WAGI?
Wszystko na oko?
Dlaczego więc WY na to patrzycie i dajecie się okradać z własnych pieniędzy?
.
.
Ja sama pracowałam na Niemieckim polu gdzie pamiętaj jak dziś, była sytuacja, że poinformowano nas, że WSZYSTKIE SKRZYNKI będą LICZONE NA OKO.
.
800 osób STANEŁO NA PLACU I ZAŻĄDAŁO WAGI aby nie być okradanym z własnych pieniędzy.
Uwierzcie na słowo, szefostwo się poszczało chyba ze strachu i 2 dni później była nowa waga.
Wiedzieli, że jeśli jej nie załatwią to mają po zbiorach. Nie daliśmy się oszukać ; @. A Wy? Dlaczego WY OD TYLU LAT TOLERUJECIE 'WAŻENIE' skrzynek na OKO? NIE SZKODA WAM WASZYCH PIENIĘDZY? Policzcie ile tracicie. Szkoda słów.
2
aga2 2017-05-19 23:01
emila podaj jakieś namiary do siebie bo zostało usunięte przez administratora
1
emila199584 2017-05-20 00:24
emila199584@o2.pl mój mail. Napisz.
emila199584 2017-05-20 03:17
Słuchajcie.. dostała kwestionariusz poczta. Wypelnilam.. no i tu zaczynaja sie moje pytania. Czy jest różnica czy podbije te papiery w urzędzie miasta czy u notariusza? Czy jedno musi być podbite przez urząd a drugie przez notariusza?... I czy ktoś cos wie na temat wysyłania razem z tym kwestionariuszem zaświadczenia o zameldowaniu? Juz sie w tym wszystkim pogubilam. I kolejne pytanie.. Jedzie ktoś z Lublina? Ja niestety będę musiała dojechać do Lublina i stamtąd zacząć swoja podróż.. Jestem z Mazur, a stad nie chodzą allstary. I czy wie ktoś kiedy beda terminy wyjazdów?
I jak to jest.. Wysylam im 50e a później jade do Lublina tam wsiadam do allstara bez żadnego biletu? Czy oni przysylaja jakis bilet czy cos w tym stylu?
emila199584 2017-05-20 05:17
Powiedzcie mi jeszcze z jakich wy miast wyjezdzacie? Wg z Lublina dojade do Alhorn? Bo patrzylam na stronie Allstara to jezdzal stamtąd tylko nie wiem czy w te rejony... I jeszcze jedno jest tyle adresów ze ja juz sie pogubilam.. Który adres jest tym do którego mamy dojechać ;) :(
Zzz 2017-05-20 16:00
Jeśli jest trasa przez lublin to dojedziesz na miejsce do ahlhorn ul am scheidewald coś takiego. Nie będziesz mieć biletu tylko u kierowców na liście masz się podpisać. Na stronie erdbeerhof będą podane terminy wyjazdów i trasy przez które będą jechać allstary. Jak pojawia się terminy to wtedy dzwonisz do allstara i rezerwujesz miejsce na dany dzień.
Madzia 2017-05-20 16:32
Hej, jak to tu wygląda na tej zdawce? Ta Karina coś tam pisała, ile może być w tym prawdy? Ktoś tu starszy jest? Czy tak naprawde jest, ze sie zbiera 7 kilo a nie 5? mam jechac w tym roku a zbieram na spłatę kredytu rodziców i obawiam sie, ze wiecej mi zabiorą niz sama zbiore
kp 2017-05-20 21:38
To prawda co napisała ta Kalina,niestety na z dawkach oszukują, każą zbierać truskawki do szalek tak żeby było czuła to, a niestety taka skrzynka nie waży napewno 5 kg tylko więcej, pracując na hali widziałam szalki które ważyły po 700g albo i więcej, więc skrzynka ważyła ok.7kg. Ale niestety wagi na z dawkach nie ma więc mogą bezkarnie ludzi oszukiwać bo nie można im tak naprawdę udowodnić że skrzynka była za ciezka
ixi 2017-05-21 11:14
Koleżanko ...zdecydowanie nie polecam Ci jechać przez pół Polski na Allstara bo kompetencja tego przewoźnika to jest czasem poniżej wszelkiej krytyki.
Poszukaj sobie jakiegoś prywatnego busa ktory Cie odbierze z domu i pod wskazany adres zawiezie
Madzia 2017-05-22 09:05
Masakra, jak może nie być wagi.. oszukują i jeszcze tyle człowiek pieniędzy traci.. ;/
hue hue 2017-05-23 12:44
To nie jedź :D Co bedziesz tracić.....
Siedź w domu i zgarniaj 500+
Josem 2017-05-23 15:14
500+ na Ciebie? ^^ Szczyl przez internet haha XD
Rks 2017-05-23 18:17
WITAMY,
INFORMACJA DOTYCZACA PRZYJAZDU NA SEZON 2017
SEZON ZBIOR TRUSKAWEK ROZPOCZNIE SIE OD DNIA 05.06.2017:
OSOBY JADACE TRANSPORTEM PRYWATNYM PROSIMY O PRZYJAZD NA TEREN WOHNPARK AHLHORN OD DNIA 3.06.2017 W GODZINACH OD 8:00 DO 14:00
OSOBY KTORE JADA FIRMA ALLSTAR WYJAZD 02.06.2017 PROSZONE SA O KONTAKT Z FIRMA ALLSTAR POD NUMERAMI TELEFONU:
696 807 594
604 541 642
84 638 85 86
TRASA I
ZAMOŚĆ PZU
11.00
TOMASZÓW LUBELSKI CMENTARZ
12.00
JAROSŁAW
13.00
PRZEWORSK-ORLEN
13.20
RZESZÓW PKP
14.00
SĘDZISZÓW MAŁ.-ORLEN
14.15
PILZNO-TAURUS
14.30
GOGOŁÓW
15.00
TARNÓW BAR SECESJA
15.00
RZEPIENNIK
16.00
GOLANKA
16.00
GROMNIK
16.00
KRAKÓW BALICE
17.00
WIELICZKA
17.00
KATOWICE PRAKTIKER
19.00
WROCŁAW BIELANY-ORLEN
21.30
TRASA II
BIŁGORAJ LIDL
12.00
NISKO PKP
13.00
STALOWA WOLA BIEDRONKA
13.20
STASZÓW CPN
15.00
JĘDRZEJÓW RONDO
16.00
MIECHÓW PKS
17.30
OLKUSZ PKS
19.30
Rks 2017-05-23 18:20
WITAMY,
INFORMACJA DOTYCZACA PRZYJAZDU NA SEZON 2017
SEZON ZBIOR TRUSKAWEK ROZPOCZNIE SIE OD DNIA 05.06.2017:
OSOBY JADACE TRANSPORTEM PRYWATNYM PROSIMY O PRZYJAZD NA TEREN WOHNPARK AHLHORN OD DNIA 3.06.2017 W GODZINACH OD 8:00 DO 14:00
OSOBY KTORE JADA FIRMA ALLSTAR WYJAZD 02.06.2017 PROSZONE SA O KONTAKT Z FIRMA ALLSTAR POD NUMERAMI TELEFONU:
696 807 594
604 541 642
84 638 85 86
TRASA I
ZAMOŚĆ PZU
11.00
TOMASZÓW LUBELSKI CMENTARZ
12.00
JAROSŁAW
13.00
PRZEWORSK-ORLEN
13.20
RZESZÓW PKP
14.00
SĘDZISZÓW MAŁ.-ORLEN
14.15
PILZNO-TAURUS
14.30
GOGOŁÓW
15.00
TARNÓW BAR SECESJA
15.00
RZEPIENNIK
16.00
GOLANKA
16.00
GROMNIK
16.00
KRAKÓW BALICE
17.00
WIELICZKA
17.00
KATOWICE PRAKTIKER
19.00
WROCŁAW BIELANY-ORLEN
21.30
TRASA II
BIŁGORAJ LIDL
12.00
NISKO PKP
13.00
STALOWA WOLA BIEDRONKA
13.20
STASZÓW CPN
15.00
JĘDRZEJÓW RONDO
16.00
MIECHÓW PKS
17.30
OLKUSZ PKS
19.30
emila199584 2017-05-24 21:43
Ludzie ja wyslalam kwestionariusz wraz z 50e na adres Roggenkamp 5 49-696 Ermke ten z którego do mnie przyszedł? To nie ten adres na który miałam wysłać? Jak tak to co teraz.. Juz nastawiam sie ze po moim wyjeździe.
Zostaw swoją opinię o Erdbeerhof Osterloh - Halter
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Erdbeerhof Osterloh