brak logo

U.I.R EMIDA

Wrocław

Opinie o U.I.R EMIDA

EMIDA 2009-07-25 13:35:01
WITAM NIEWIEM JAKIM PRAWEM FIRMA EMIDA SPOŁKA ZOO PODAJE (usunięte przez administratora) MOJA STRONE!!tj WWW.EMIDA.XT.PL !!!
marisok12 2009-09-08 17:40:29
Nie polecam korzystania z oferty na U.I.R EMIDA {usunięte przez admina]. Sprzedaje oferty (usunięte przez administratora) pseudo-firm
koniki 2011-02-10 11:33:55
CZYLI WPŁACASZ NA ICH KONTO PIENIĄDZE I NIE DOSTAJESZ MATERIAŁU DO PRACY? BO NIE ROZUMIEM W JAKI SPOSÓB OSZUKUJĄ...
ŁOKER 2011-02-20 11:13:02
FIRMA EMIDA PROWADZI DZIAŁALNOŚC GOS W SWOJIM MIESZKANIU I TO PROWADZI KOBIETA KTÓRA JEST CHORA BO MAZ NIE DAJE JEJ NA CHLEB.NIE WPŁACAJCIE ŻADNYCH 32ZŁ NA JEJ KONTO BO TO (usunięte przez administratora) JEST FIRMA NIBY ISTNIEJE ALE TO PRZYKRYWKA .
anonim 2011-03-17 22:23:21
W takim wypadku kto nie oszukuje tutaj?? Czyli czyja jest to strona internetowa?? Bo ja pisałam na tego maila który byl na stronie http://www.emida.xt.pl/ i tam był podany email http://www.emida.xt.pl/. Z adresem Wrocławskim?? To jak ktoś fałszywie podaje czyjś adres internetowy to nie było by adresu firmy
Normalny 2011-03-23 20:21:16
Witam osoby nie wiedzące co piszą...janwyrazniej mają bujną wyobraznie...masakra co ludzie wypisują,co im na język przyniesie...jak można komuś wmawiać chorobę jak i całą resztę...oraz męza...,kazdy jest mądry po drugiej stronie monitora:)zenujące.Pozdrawiam.
LOCZEK 2012-01-24 14:08:40
(usunięte przez administratora)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
U.I.R\\\"EMIDA\\\" UL.POWST.ŚL.131/14 ,53-317 WROCŁAW

PO WPŁACENIU 32ZL MIELI PRZESŁAC KATALOG, ZADNEGO KATALOGU NIE DOSTAŁAM, LUDZIE NIE DAJCIE SIE (usunięte przez administratora)NIE WPLACAJCIE KASY!!!
kamils2 2012-01-25 18:24:38
Dzięki za info....już się poważnie zastanawiałem czy nie skorzystać z ich usług ale na szcęście zawsze najpierw sprawdzam opinie znim coś zrobie
Lena 27 2012-02-06 18:20:00
kamils2 - 2012-01-25 18:24:38

Dzięki za info....już się poważnie zastanawiałem czy nie skorzystać z ich usług ale na szcęście zawsze najpierw sprawdzam opinie znim coś zrobie
Dzięki za ostrzeżenie, ja też tam nie wpłacam pieniędzy, skoro (usunięte przez administratora).
Seba 2012-02-13 20:35:39
Wielki wałek proszę uważać
nat 2012-03-13 11:41:06
dzieki bo wlasnie sie zastanawialam nad ta ofertą. ale tak myslam bo zarobki kosmiczne podaLI
Kama 2012-06-03 17:09:06
Mi każe wpłacić 25 zł zeszła ze stawki chyba ta kobieta
cherry 2012-06-05 11:45:21
odpisałam im, żeby potrącili te 25 zl z mojego wynagrodzenia, i czekam na koperty i umowe
klein 2012-06-19 14:38:08
i jak udało się??? ciekawi mnie bo tez zastanawiam się nad tymi kopertami.
guru 2014-03-09 19:26:50
Na innych forach Emida nie ma za dobrych opinii, także na waszym miejscu bym zachował pewien dystans i ostrożność.
jumbo 2014-04-05 16:12:15
@guru możesz powiedzieć coś więcej o tych opiniach? na co ludzie najbardziej narzekają w Emidzie?
lolek 2014-05-22 12:29:44
@guru, no ale trolle i pieniacze to wszedzie są :). moze ktos napisać coś konkretnie o firmie: wady/zalety? dziekówa
cisza jak makiem zasialem 2014-12-31 16:00:04
zasiali makiem chyba na tym temacie. szkoda, bo rozgladam sie po paru znnacyh mi zokolicy firmach i nie wiedze niestety nic ciekawego do przeczytania a myslalem, ze poczytam jakies aktualne opinie na temat pracy w takich miesjcach. wiecie strata straszna jest jak traci sie prace. ale coz trzeba zyc dalej.
kaja 2015-03-05 15:02:42
nie ma opcji, chyba ta firma jest już w zupełnej rozsypce, bo nie ma już komu nawet odpisywac na te komentarze, więc chyba nie jest za dobrze już w takim razie.. poza tym zastanawiam się jeszcze nad tym czy faktycznie firma spraltowała, została zamknięta czy jednak ktoś w niej jeszcze pracuje jednak.
karolinka 2015-03-30 16:05:34
rzeczywiście, chciałam się dowiedzieć coś więcej o firmie i jej aktualnej sytuacji ale nie wiem czy jej sens cokolwiek pisać skoro najprawdopodobniej i tak nie otrzymam odpowiedzi. chciałam się tylko dowiedzieć generalnie jakie sa plusy z pracyw U.I.R EMIDA i w czym sa jako pracodawca lepsi od konkurencji
kalinka 2016-03-16 19:31:21
Pani Waszczak - ta od EMIDY zwinęła swój wredny, naciągacki interes.
Obecnie pod tym samym adresem identyczną działalność prowadzi jej mąż jako firma U.I.R. GRACJA Janusz Waszczak.
Nie dajcie się nabrać i nie kupujcie od niego żadnych katalogów-informatorów o ofertach pracy chałupniczej. Są nic nie warte; podają namiary do różnych firm-krzaków naciągających ludzi na wpłaty w zamian za niby oferty pracy.
5
kalinka 2016-05-03 21:10:12
Waszczak - nie udawaj głupa, że nic nie rozumiesz. Prawda jest taka, że poprzednio wyłudzała kasę od naiwnych ludzi Twoja żona metodą "na chałupnika" a teraz Ty to robisz. Ludzie! omijajcie takie "firmy" z daleka. W Polsce już od dawna nie ma żadnego "chałupnictwa" a takie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak Waszczakowie i inne tego typu gnidy każą sobie wysyłać kasę za pseudo oferty pracy chałupniczej. Jeżeli te oferty są prawdziwe no to sam z nich skorzystaj i pracuj uczciwie aby spłacić swoje długi.
2
kalinka 2016-05-23 12:59:53
W necie jest "od groma" ogłoszeń o poszukiwaniu "chałupników" (czytaj: naiwnych).
Ofert pracy jest 0 słownie: zero
Żadna prawdziwa firma nie szukałaby w całej Polsce osób do takiej pracy wiedząc o tym, że osób chętnych do takiej pracy są w pobliżu tysiące. Wiec po co mieliby zatrudniać kurierów do przewożenia materiałów i gotowych wyrobów z jednego krańca kraju do drugiego? A przecież to jeszcze trzeba sprawdzić i przeliczyć więc na miejscu musiałoby pracować niemało osób pobierając co najmniej minimalne wynagrodzenie - więc gdzie zysk dla takiej firmy? Wniosek jest prosty: te wszystkie ogłoszenia to próba wyłudzenia pieniędzy od zdesperowanych, pozbawionych pracy ludzi.
6
Zostaw swoją opinię o U.I.R EMIDA - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie U.I.R EMIDA