brak logo

E-W Service s.c

Warszawa

Opinie o E-W Service s.c

mar 2013-02-28 16:54:41
Mam pytanie: Panie E-W nie obowiązuje termin do 28 lutego dostarczenia PIT-u??. Może mają problem z wyliczeniem kwot, a może o tych dochodach US nie słyszał. Ja czekam do poniedziałku i kolejne zgłoszenie do PIP.
E-W Service s.c 2013-02-28 20:54:19
Możesz se zgłaszać do pip ,panie już nie prowadzą E -W Service ,pociesze ciebie ,jak byłeś barankiem to one się cieszyły ,te ras ty płacz że tak dałeś się za głaskać tym paniom ,a te ras panowie baj baj one się bawią za waszą kasę ,Te panie dziękują swym barankom ze się dali o golić,jak były wpisy to nie wierzyliście ,to trzymajcie ale rączkę w nocniku ,dobrze wam ,kara was spotkała i nie szukajcie u nich wrażeń ,byliście pewniaki to poco te ras wpisy robicie że szukacie rozliczeń ,panie są za jęte bo za waszą kasę mogą się zabawiać ,a nie będą myśleć o waszych papierach ,tak się kończy wam mądrale ,a wam panie gratuluje że tak ładnie umiecie golić
123 2013-03-01 07:22:46
E-W Service s.c - 2013-03-01 06:19:49

Witajcie wszystkie baranki nasze ,ładnie was ogoliłam z kasy ,te ras nas możecie pocałować w .D.możecie straszyć nas PIP sondami a nam i tak nic nie grozi ,za waszą kasę te ras się zabawiamy ,obie chcemy wam złożyć wielkie dzięki ,że byliście takie baranki ,to my dwie kobietki tak ładnie wami kręciliśmy ,zostaliście ogoleni na krótko ,tak jak baran powinien wyglądać ,dziękujemy wam wszystkim co daliście się nabrać nam ,z poważaniem [usunięte przez administratora]
Gdybyś nie sadził takich błędów baranie,to może bym uwierzył że to one! Ta "firma" dalej działa i szuka takich analfabetów jak ty,buraku!!!!!
E-W Service s.c 2013-03-01 08:32:20
dzięki profesorku ,pusto to ty masz w głowie ,skoro tak twierdzisz ,sam się dowiesz
mar 2013-03-01 11:36:51
E-W Service s.c - 2013-02-28 20:54:19

Możesz se zgłaszać do pip ,panie już nie prowadzą E -W Service ,pociesze ciebie ,jak byłeś barankiem to one się cieszyły ,te ras ty płacz że tak dałeś się za głaskać tym paniom ,a te ras panowie baj baj one się bawią za waszą kasę ,Te panie dziękują swym barankom ze się dali o golić,jak były wpisy to nie wierzyliście ,to trzymajcie ale rączkę w nocniku ,dobrze wam ,kara was spotkała i nie szukajcie u nich wrażeń ,byliście pewniaki to poco te ras wpisy robicie że szukacie rozliczeń ,panie są za jęte bo za waszą kasę mogą się zabawiać ,a nie będą myśleć o waszych papierach ,tak się kończy wam mądrale ,a wam panie gratuluje że tak ładnie umiecie golić
Nie rozumiem co daje Panu drwienie z czyjegoś nieszczęścia, w końcu Pan też władowałeś się w to g........, dałeś się Pan omamić a teraz sie Pan mądrzysz. Ja mam za miesiąc rozprawę i tak gwoli nie pisania kolejnych głupot na forum poczytaj sobie o odpowiedzialności spółek może dowiesz się gdzie ona się kończy. A jak chcesz z kogoś drwić drwij z siebie przecież byłeś w tym wiesz jakie to ŚMIESZNE.
E-W Service s.c 2013-03-01 13:23:43
kolego chyba nie tak mnie zrozumiałeś ,mi nie chodzi o nas ,co walczymy o swoje ,tym co tak pisali ze jest dobrze ,a te ras sami mają problem ,jak ludzie pisali że firma jest do .D. to nie wierzyli ,a proszę wierzyli panom ,zrozumiałeś mnie ,nie nabijam się bo na tym wozie jadę
ex-pracownik 2013-03-01 22:28:14
Ta strona to nie giełda pracy a chętnych na dolary to poszukaj w rodzinie skoro to taka złota robota i "nie wierzących" piszemy razem,ale to nic.Gorsze błędy robią ci, którzy decydują o losach kraju i pozwalają na praktyki typu AMBER GOLD czy E-W SERVICE. Ja już rok temu ostrzegałem o tej firmie i nikogo nie ganię,że zaryzykował. Życzę powodzenia w odzyskaniu kasy.Ja raczej w odzyskanie swojej nie wierzę ale dalej będę ostrzegał innych.Mam nadzieję,że jakaś sprawiedliwość w końcu dopadnie "nasze"panie.I powtarzam raz jeszcze-nie będzie chętnych do pracy to nie będzie firmy bo panie [usunięte przez administratora] rękawów nie zakaszą.
E-W Service s.c 2013-03-02 07:57:44
Witam cię kolego ,widzę że piszesz mądrze na temat E-W Service,ja ci krótko napisze na temat ich ,z PIP otrzymałem wszystkie papiery na ich działalność ,i z tymi papierami jestem u prokuratora ,bo one popełnili prawdo podobnie przestępstwo ,ludzi zatrudniali bez zezwolenia ,dopiero dostali 2012 marzec 27 ,a do tej pory to było nie legalne ,mam trzy umowy gdzie byłem wysyłany z ich firmy ,zobaczymy jak one teraz będą ładnie pieli ,znam takie osoby co były ze mną to około dwudziestu ,bardzo ciekawy jestem jak one będą się tłumaczyć w prokuraturze ,bo w sadzie pracy to ich śpiewka że to pracowników wina ,ciekawy jestem co mi od piszesz na ten temat ,tak kręcili pracownikom w głowach ,obie dobre krętaczki
123 2013-03-02 08:20:13
E-W Service s.c - 2013-03-02 07:57:44

Witam cię kolego ,widzę że piszesz mądrze na temat E-W Service,ja ci krótko napisze na temat ich ,z PIP otrzymałem wszystkie papiery na ich działalność ,i z tymi papierami jestem u prokuratora ,bo one popełnili prawdo podobnie przestępstwo ,ludzi zatrudniali bez zezwolenia ,dopiero dostali 2012 marzec 27 ,a do tej pory to było nie legalne ,mam trzy umowy gdzie byłem wysyłany z ich firmy ,zobaczymy jak one teraz będą ładnie pieli ,znam takie osoby co były ze mną to około dwudziestu ,bardzo ciekawy jestem jak one będą się tłumaczyć w prokuraturze ,bo w sadzie pracy to ich śpiewka że to pracowników wina ,ciekawy jestem co mi od piszesz na ten temat ,tak kręcili pracownikom w głowach ,obie dobre krętaczki
Trzeba być debilem , żeby wyjeżdżać od tych [usunięte przez administratora] trzy razy! Dzięki takim jak ty, takie"firmy" jak ews istnieją! Szkoda słów!!!!!!! Nawiasem mówiąc , czy pan [usunięte przez administratora] mógłby coś teraz napisać na temat jego zarobków w ews, czy go zatkało!
E-W Service s.c 2013-03-02 10:19:26
co chodzi o debila ,to nie jestem bo kasę wypłacili ,a co chodzi o u mowy ,to mieli patronów bankrutów ,tak załatwiają, ale nie dziw się jakie są takich szukają pracodawców ,a na tym cierpią pracownicy ,one same ciemne ,pracują głuche i głupie panie myślą ze wszystkie rozumy zjadły ,ale i budowlance w balona ich zrobili ,nie dziw się komu się udało jakoś ich wykołować ,ale boleje nad innymi bo wiem jak to jest ,a one to po trupach chcą zarobić nie ważne kto co aby sztuka i dla nich kasa była,jestem za tym żeby że ich miejsce to pudło
ex-pracownik 2013-03-03 12:29:11
Widząc co dzieje się w tym kraju mam wątpliwości w skuteczność naszych sądów.Wszędzie bezprawie.Nie rozumiem jak niezawisły sąd daje wiarę dwóm krętaczkom a odrzuca oskarżenia większej rzeszy pokrzywdzonych.Walczcie Panowie o swoje i powodzenia.Może jednak w tym przypadku zwycięży sprawiedliwość a "bohaterki" dostaną to na co zasłużyły.Bo nie jedno dziecko nie zjadło przez nie cukierka czy nie pojechało na wycieczkę a one woziły się za cudzą krzywdę.
to ja 2013-03-03 15:49:50
nawet jak jest inna osoba włascicielem to wiedziała w co sie pcha bo nie wydaje mi sie aby ktos kupil firme kota w workuno i to on teraz musi się z nami rozliczyc i pity i kase ja czekam na sprawe w sadzie i zobacze ma m termin w marcu, a na nowy adres firmy poszlo wezwanie po co sie tu wypisywac i zalic jak płaczek ja czekam na wyrok [usunięte przez administratora] mnie obchodzi kto jest włascicielem ja odzyskam co swoje
E-W Service s.c 2013-03-03 16:14:55
ja tylko ci napisałem co mi sędzina powiedziała ,ja miałem sprawę te ras na koniec lutego ,zobaczymy sprawa odroczona ,jak sie na sprawę nie zgłoszą powiedziała sędzina ze doprowadzą ,tyle ci mogę powiedzieć to chodzi o sąd pracy ,ale i do proroka też złożyłem zawiadomienie że popełnili przestępstwo, to co dostałem z PiP to wielki kant ,na kołowali sobie tarapatów ,ale dobrze za te przekręty ludzi
PIT11 2013-03-03 19:26:57
macie moze jakies namiary na ta firme?? potrzebuje Pit-u niby jak mam sie rozliczyc;/
zalewka 2013-03-04 10:37:54
co ty piszesz ze doprowadza, to nie karny sąd jest a one sprzedały firmę i jest nowy własciciel facet mam to z sądu sprawa moja tez odroczona bo muszą wezwać nowego właściciela.. koledzy nie nakręcajmy sie w spulnie a jak juz piszcie to prawdę co zrobi prokurator??? NIC to ci powiem umorzy a PIP to ja wole sie nie wypowiadać miałem protokól to mi sędzina kazała go schować bo to inne przepisy a sąd to inne mo zesz jej cywilną założyć ale szkoda twojej kasy
E-W Service s.c 2013-03-05 21:33:03
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] si [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] co się dopierdalasz do mnie ,jakiego [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] szukasz u mnie ,kto do ciebie pisze to nie moja sprawa ,po jakiego H..a ,piszesz moje nazwisko ,było pracować to nie moja sprawa ,co ty myślisz że ja miałem was prowadzać za rączkę do pracy ,jak dzieci do szkoły ,byś się wstydził głupot wypisywać żeby ludzie czytali ,że stare chłopy nie poszli do pracy bo koledzy nie chcieli pracować bez umów ,chciałeś pracować nikt ci nie bronił było pracować ,a nie ze ja musiałem też pracować bez umowy ,ja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] taką prace na czarno ,skoro ci odpowiadała to było robić ,ja na czarno nie pracuję chyba jasno ci na pisałem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] się i nie pisz pod moim nazwiskiem skoro ja nie pisze pod twoim ,jesteś chłopem a nie dzieciakiem że się skarżysz bo zostawili dzieci ,chłopie byś się wstydził płakać bo zostawili ,pytam poważnie czy ty ze mną podpisywałeś umowę czy z nimi ,to jakiego masz żal mi to nie odpowiadało i nie chciałem pracować ,a co chodzi o kasę to mi się na leżała,tak jak i wam ,ja odebrałem to co mi się na leżało a nie okradłem ,koniec kropka
choina 2013-03-06 10:06:36
E-W Service s.c - 2013-03-05 21:33:59

[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] si [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] co się dopierdalasz do mnie ,jakiego [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] szukasz u mnie ,kto do ciebie pisze to nie moja sprawa ,po jakiego H..a ,piszesz moje nazwisko ,było pracować to nie moja sprawa ,co ty myślisz że ja miałem was prowadzać za rączkę do pracy ,jak dzieci do szkoły ,byś się wstydził głupot wypisywać żeby ludzie czytali ,że stare chłopy nie poszli do pracy bo koledzy nie chcieli pracować bez umów ,chciałeś pracować nikt ci nie bronił było pracować ,a nie ze ja musiałem też pracować bez umowy ,ja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] taką prace na czarno ,skoro ci odpowiadała to było robić ,ja na czarno nie pracuję chyba jasno ci na pisałem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] się i nie pisz pod moim nazwiskiem skoro ja nie pisze pod twoim ,jesteś chłopem a nie dzieciakiem że się skarżysz bo zostawili dzieci ,chłopie byś się wstydził płakać bo zostawili ,pytam poważnie czy ty ze mną podpisywałeś umowę czy z nimi ,to jakiego masz żal mi to nie odpowiadało i nie chciałem pracować ,a co chodzi o kasę to mi się na leżała,tak jak i wam ,ja odebrałem to co mi się na leżało a nie okradłem ,koniec kropka
poeiwm ci jedno raz piszesz ze nie mialeś umowy to na jakiej podstawie wyjechaliśmy na czrno? potem piszeszz ze mialem umowe z nimi a ty kase dostałes za zawożenie nas na budowe a nie prowadzenie za rączke dobrze o tym wiesz i powiem ci ze dobrze ze sie wreszcie przyznałeś ze wziąles sam pieniadze nie twoje, nie ews , ale francuza czyli okradłeś go bo tak to sie nazywa jestes oszust , kretacz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo jak widzisz opinia twoja idzie juz od dawna , pieprzyles na te baby oczernialeś ich wyzywałeś - nie tylko ja jestem swiadkiem a gdyby nie ona to nie wrócilibyśmy z francji bo francuz kazał nam za ciebie-zodzieju kase oddawać. teraz masz sprawe w sądzie i dobrze sam tam dostarczę moje zeznanie czy jak to sie nazywa że okradłeś francuza i nie tylko ja ale i chlopaki bo tak sie koles nie robi jak wyjeżdżasz z innymi , ty ukradłeś nas ukarali. pracować każdy z nas chciał tylko przez ciebie zlodzieju juz kazdy z fr patrzył na nas jak na przestępców. zycze ci aby w koncu znalazl się taki co cię nauczy rozumu miernoto. co 2 z krakowa opowiedzieli mi jak musiałeś uciekac z poprzedniego wyjazdu... co prawda w oczy kole?? sam żądasz sprawiedliwości tylko pytam jakiej ? takiej po twojemu??? okraść wszystkich i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] do polski... po cichu aby nie dostac w ryj ale oliwa sprawiedliwa i ciebie dopadnie ... juz niedługo aaaa sie zdziwisz obiecuje
E-W Service s.c 2013-03-06 14:48:31
Tłumaczysz się jak dziecko ,a co ci do mnie ,skoro ja nie chciałem ,na takich warunkach pracować ,jak one chcieli ,łaski nie robili że wam dali bilety ,to wy byliście ich pracownikami miałeś umowę zawarta z nimi a nie zemną ,chyba normalnie ci mówię że ja na takich warunkach bez u mowy u niego nie chciałem pracować ,ta umowa co mieliśmy to była do innego patrona ,słuchaj a jak by komuś nogę przydusiło to co ,one sie wykręcają bo nie mieliśmy u niego żadnej umowy i ubezpieczenia ,byle kto ma wypadek ,to my ponosimy koszta one [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wypinaj ,a po co bez u mowy i ubezpieczenia pracowaliśmy ,słuchaj chciałeś być proszę bardzo ja nic nie mam do ciebie było se pracować na czarno to nie moja sprawa ,a co chodzi o samochód to nie taryfa ,zatankował ras zawiozłem tyle kosztuje taryfa ,obiecał że da samochód przecie Witek mówił że będzie woził ,mój samochód to nie służbowy ze miałem wozić wszystkich ,nie mamy co więcej rozmawiać ty wiesz swoje a ja swoje ,ty uważasz że postępujesz dobrze a ja uważam że ja postąpiłem dobrze że nie chciałem pracować bez umowy i ubezpieczenia ,tak po koleżeńsku my tylko mieliśmy ubezpieczenie ,z tego względu na mój samochód bo mam wykupiony na osoby ,a tak byliśmy bez ubezpieczenia ,morze za pytam ciebie czy ci dali i masz ubezpieczenie A 1,chłopie co ty myślisz że ja ich bajek będę słuchał ,a w razie czego gdzie my mieliśmy ubezpieczenia ,ja by był problem ,ja nie chce żebyś mi przyznawał rację tylko pytam gdzie masz A1 i umowę czy aneks do tego nowego patrona ,przecie pracowałeś dzień ,jak masz to pokaż
w.c. 2013-03-06 15:17:48
E-W Service s.c - 2013-03-06 14:48:31

Tłumaczysz się jak dziecko ,a co ci do mnie ,skoro ja nie chciałem ,na takich warunkach pracować ,jak one chcieli ,łaski nie robili że wam dali bilety ,to wy byliście ich pracownikami miałeś umowę zawarta z nimi a nie zemną ,chyba normalnie ci mówię że ja na takich warunkach bez u mowy u niego nie chciałem pracować ,ta umowa co mieliśmy to była do innego patrona ,słuchaj a jak by komuś nogę przydusiło to co ,one sie wykręcają bo nie mieliśmy u niego żadnej umowy i ubezpieczenia ,byle kto ma wypadek ,to my ponosimy koszta one [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wypinaj ,a po co bez u mowy i ubezpieczenia pracowaliśmy ,słuchaj chciałeś być proszę bardzo ja nic nie mam do ciebie było se pracować na czarno to nie moja sprawa ,a co chodzi o samochód to nie taryfa ,zatankował ras zawiozłem tyle kosztuje taryfa ,obiecał że da samochód przecie Witek mówił że będzie woził ,mój samochód to nie służbowy ze miałem wozić wszystkich ,nie mamy co więcej rozmawiać ty wiesz swoje a ja swoje ,ty uważasz że postępujesz dobrze a ja uważam że ja postąpiłem dobrze że nie chciałem pracować bez umowy i ubezpieczenia ,tak po koleżeńsku my tylko mieliśmy ubezpieczenie ,z tego względu na mój samochód bo mam wykupiony na osoby ,a tak byliśmy bez ubezpieczenia ,morze za pytam ciebie czy ci dali i masz ubezpieczenie A 1,chłopie co ty myślisz że ja ich bajek będę słuchał ,a w razie czego gdzie my mieliśmy ubezpieczenia ,ja by był problem ,ja nie chce żebyś mi przyznawał rację tylko pytam gdzie masz A1 i umowę czy aneks do tego nowego patrona ,przecie pracowałeś dzień ,jak masz to pokaż
E-W Service s.c 2013-03-06 17:27:45
powiem ci tak ,ja to im i tak nie wierzyłem co one se w myślą ,dam ci jeden przykład ,wypłata miała być nam na koncie ,czyli [usunięte przez administratora] i mi był 16 styczeń a kasy na koncie nie ma ,umów też nie ma koniec ,nie miałem o czym rozmawiać z nimi gadać ,więc mówię wracam a reszta mnie nie obchodzi ,chyba zrozumiałeś,każdego miesiąca wypłaty miały być 10 ,koniec ich kantu ,co ty u mnie szukasz winy ja nie chciałem dalej z nimi mieć do czynienia ,więc pojechałem każdy robi jak mu pasuje ,to ty sądzisz że miałem dalej pracować za darmo skoro nie ma kasy ,mi to nie odpowiada że za jedną robotę nie zapłacili i co dalej miałem pracować ,czy ty myślisz że mnie to nie wkurzało kasy nie ma umów nowych a ja dalej będę siedział ,jak mnie nie rozumiesz to trudno ,to twoja morze być ocena inna ,ja oceniłem tą sprawę o zamknięto koniec mojej pracy u nich ,ty widziałeś inaczej tą sprawę a ja inaczej i tak zdecydowałem ,każdy podejmuje za siebie decyzje czy ma pracować czy wracać,zamykam tą sprawę i więcej nie piszemy bo to nie ma co się sprzeczać
E-W Service s.c 2013-03-06 20:47:51
to z twego punktu widzenia wygląda że ja musiałem tam z wami pracować ,to ci jeszcze ras pisze że ja huj położyłem na ich firmę ,mieli płacić każdego miesiąca 10 nie maa kasy nie ma pracy i tak samo z umowami ,niech ci pokazują co chcą ,ja wiem swoje ,to czemu nie ma wypłat na czas i umów ,jak robią tak mają,u mnie sprawa zamknięta ja nic z nimi nie chcę mieć ,jak z nimi jesteś w zgodzie to powiedz niech mi sprawę założą że wyjechałem i nie chciałem pracować i zostawiłem ich dzieci ,dziwie się że jesteś taki naiwny , [usunięte przez administratora] dobrze ogolili ,a ty dalej ich kit łykasz ,to niech ci powiedzą czemu [usunięte przez administratora] kasy nie wypłacili ,skoro takie one są święte ,ja kitu nie łykam ich,nie wiem jak mi to wytłumaczysz o [usunięte przez administratora] przecież o został a kasy nie widział , [usunięte przez administratora] r nie ma co mówić
wc 2013-03-06 22:53:23
E-W Service s.c - 2013-03-06 20:47:51

to z twego punktu widzenia wygląda że ja musiałem tam z wami pracować ,to ci jeszcze ras pisze że ja huj położyłem na ich firmę ,mieli płacić każdego miesiąca 10 nie maa kasy nie ma pracy i tak samo z umowami ,niech ci pokazują co chcą ,ja wiem swoje ,to czemu nie ma wypłat na czas i umów ,jak robią tak mają,u mnie sprawa zamknięta ja nic z nimi nie chcę mieć ,jak z nimi jesteś w zgodzie to powiedz niech mi sprawę założą że wyjechałem i nie chciałem pracować i zostawiłem ich dzieci ,dziwie się że jesteś taki naiwny , [usunięte przez administratora] dobrze ogolili ,a ty dalej ich kit łykasz ,to niech ci powiedzą czemu [usunięte przez administratora] kasy nie wypłacili ,skoro takie one są święte ,ja kitu nie łykam ich,nie wiem jak mi to wytłumaczysz o [usunięte przez administratora] przecież o został a kasy nie widział , [usunięte przez administratora] nie ma co mówić
[usunięte przez administratora] dobrze wiesz , głupio podpisał intercyze że odda im 10 tys jak sie upije maja prawo mu zabrać 3 wypłaty, wiedziałeś? szkoda uchlal sie i przegrał sprawe, dokument z sądu widziałem chyba ze sędzina klamie, nie jestem za nią bo ona nie jest w porzo ale ty jesteś złodziej i tyle ci z krakowa tez kłamia? gadalem z nimi bo razem na wyjeździe bylismy i przestań zciemniać bo ja juz takich jak ty znałem ki ma dwa konce jak to mówią. nie gadam ze złodziejami to ostatni mój wpis szkoda czasu na ciebie [usunięte przez administratora]
E-W Service s.c 2013-03-07 15:14:49
[usunięte przez administratora] tak cały czas twierdzisz że jestem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a czy ci chociaż grosz ukradłem ,twierdzisz że one są ok ,a dla czego ci nie dali na podróż kasy ,a ja taki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i za swoją kasę cię dowieść ,nie twierdze że nie rozliczyliśmy się wszyscy rozliczone ,powiem tak żebym wiedział że ty tak z nimi ,to zrobiłem głupotę że na ile miałeś kasy na podróż ,nie ma kasy nie ma jazdy i cię wysadzić w połowie drogi ,a te twoje panie niech by po ciebie jechali ,taki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie dobry a po co do niego [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tliłeś ,jak był problem to dobry byłem ,a te ras to one są ideały ,czy możesz mi powiedzieć jaką kasę ci mogłem ukraść ,skoro ty nie miałeś na żarcie i na papierosy ,powinien być wdzięczny nam wszystkim że cie do wiozłem bez kasy a oni cię utrzymali ,zastanów się co piszesz że jestem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] czy masz światka że ci kasę ukradłem ,jak dla golasa można coś ukraść jak ty pustak byłeś ,taka jest prawda lepiej w oczy nisz ze mnie robisz złodzieja ty groszem nie śmierdziałeś sam dziad jesteś a robisz złodzieja ,a ty nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] 50E ,tez go okradłeś a składasz na mnie ,jak ja to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a ty też go okradłeś to o sobie czemu nie piszesz że ty [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] też jesteś tylko o mnie ,jak ty to ok a jak ja to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] napisz ze wszyscy go okradli w tym i ty ,które moje słowo jest nie prawdziwe ,jak mówisz to kawę na ławę że go też okradłeś ,napisz na forum ,ja taki tak też okradłem patrona na 50E ,nie napiszesz o sobie tego bo nie masz jaj ,tylko twierdzisz że to ja okradłem,prawda w oczy kole ,nie będę więcej pisał bo i tak się nie przyznasz że go też wykołowałeś
123 2013-03-08 14:07:19
Panowie,takie gadki to gdzie indziej! Jak Wy już się nie możecie dogadać, to szkoda kasy na sądy. Im to pasuje ,aby robole nawzajem się pozagryzali! W KUPIE SIŁA!!!!!!!!! Samotnie,( usunięte przez administratora )
TOMITALPOL 2013-03-09 12:28:46
tez w to nie wierze,mam swiadectwo pracy , ale gdzie maja obecnie biuro moze jakis nr telefonu, bo dzwonilem na marszalkowska i powiedzieli ze przeniesli sie na kożla,bede wdzieczny dzieki
E-W Service s.c 2013-03-11 07:40:27
dzięki za udzielenie skazówek ,pożyjemy zobaczymy jak to dalej sie po toczy , tak tylko cię chce zapytać, a czy one bez umowy i żadnego aneksu mogą wysłać do drugiego pracodawcy ,chyba jest tak jak przystępuje do pracy to muszę mieć umowę ,a i tak że morze mi u drugiego pracodawcy praca nie odpowiada i nie w moim zawodzie,czy byś coś na ten temat mi napisał,dzięki z góry
komin 2013-03-11 11:02:11
E-W Service s.c - 2013-03-11 07:40:27

dzięki za udzielenie skazówek ,pożyjemy zobaczymy jak to dalej sie po toczy , tak tylko cię chce zapytać, a czy one bez umowy i żadnego aneksu mogą wysłać do drugiego pracodawcy ,chyba jest tak jak przystępuje do pracy to muszę mieć umowę ,a i tak że morze mi u drugiego pracodawcy praca nie odpowiada i nie w moim zawodzie,czy byś coś na ten temat mi napisał,dzięki z góry
wiesz przypuszczam że może bo ty masz z nia umowe i może cie wydelegować gdzie chce a podpisując umowe zgadzasz się na warunki, a w umowie masz w któryms paragrafie ze jak cos nie tak to zgłaszasz jak jej nie zgłosileś nawet sms czyli musi byc pisemnie( usunięte przez administratora ) ma wygraną tak jest w umowie wiec czytac umowy przed podpisaniem - rada mojego adwokata dla ciebie za darmo :) pozdrawiem
E-W Service s.c 2013-03-11 12:16:56
dzięki za wiadomość ,opiszę ci całą sprawę,wysłali nas do pracy więc zajechaliśmy i nie było pracy bo patron bankrut ,więc dajemy znać im jaka jest sprawa ,przysłali nam kasę na powrót ,tej kwatery facetka znalazła pracę u Francuza ,mówię do niej żeby napisała mejla do pań do Warszawy żeby płacili za nas za kwaterę ,wszystko ok one w Warszawie wiedzą o tym patronie ,że niby mamy pracować u niego ,on przyjechał rozmawia z nami ,pyta ile chcemy na godzinę więc mówię 15 E on ok ,ale mówi że bierze nas na 5 dni na okres próbny ,pojechaliśmy do pracy i mu mówię że między naszą firmo a jego ,mają nam panie dać umowę one z nim są do gadane ,mówię do niego że do wieczora mamy mieć umowy jak nie ma umowy to ja na czarno nie będę pracował a dzień pracujemy ,a gdy by był wypadek to( usunięte przez administratora ),panie nasze by powiedziały nie mieliście umowy po co pracowaliśmy ,on( usunięte przez administratora )bo u niego nie mamy umowy ,i zostajemy z ręko w nocniku ,ja głupi popełniłem błąd ,że do inspektora pracy w południe nie zadzwoniłem że na czarno pracujemy ,ale myślałem że do wieczora nam do starczą umowy ,więc rano stałem i wracamy do kraju ,nie ma umów i ubezpieczenia ,na czarno nie będziemy pracowali ,to dostaliśmy art 52 samo wolne porzucenie pracy ,pytam ich jakiej pracy skoro panie nas skierowali do pracodawcy co od soboty do poniedziałku z bankrut ,a pytam pań od kiedy to w święto sie tak szybko bankrut ,a gdzie ich człowiek co sprawdza patrona ,a dopiero ludzi wysłać ,czy to nie paranoja żeby nam dawać świadectwa pracy samowolne porzucenie pracy ,której nie było , tłumacze im że do którego mam patrona umowę to nie istnieje ,a do innego nie mam umowy ,i koniec kropka ,a co lepszego nawet na drogę nie dali nam ubespieczenia ,dobrze że mam na osoby w samochodzie ,te ras to będą mówili że by nam dali ,taka jest prawda tych pań zobaczymy jak sąd to wyjaśni
komin 2013-03-11 13:00:19
E-W Service s.c - 2013-03-11 12:16:56

dzięki za wiadomość ,opiszę ci całą sprawę,wysłali nas do pracy więc zajechaliśmy i nie było pracy bo patron bankrut ,więc dajemy znać im jaka jest sprawa ,przysłali nam kasę na powrót ,tej kwatery facetka znalazła pracę u Francuza ,mówię do niej żeby napisała mejla do pań do Warszawy żeby płacili za nas za kwaterę ,wszystko ok one w Warszawie wiedzą o tym patronie ,że niby mamy pracować u niego ,on przyjechał rozmawia z nami ,pyta ile chcemy na godzinę więc mówię 15 E on ok ,ale mówi że bierze nas na 5 dni na okres próbny ,pojechaliśmy do pracy i mu mówię że między naszą firmo a jego ,mają nam panie dać umowę one z nim są do gadane ,mówię do niego że do wieczora mamy mieć umowy jak nie ma umowy to ja na czarno nie będę pracował a dzień pracujemy ,a gdy by był wypadek to ( usunięte przez administratora ) ,panie nasze by powiedziały nie mieliście umowy po co pracowaliśmy ,o( usunięte przez administratora )umywa bo u niego nie mamy umowy ,i zostajemy z ręko w nocniku ,ja głupi popełniłem błąd ,że do inspektora pracy w południe nie zadzwoniłem że na czarno pracujemy ,ale myślałem że do wieczora nam do starczą umowy ,więc rano stałem i wracamy do kraju ,nie ma umów i ubezpieczenia ,na czarno nie będziemy pracowali ,to dostaliśmy art 52 samo wolne porzucenie pracy ,pytam ich jakiej pracy skoro panie nas skierowali do pracodawcy co od soboty do poniedziałku z bankrut ,a pytam pań od kiedy to w święto sie tak szybko bankrut ,a gdzie ich człowiek co sprawdza patrona ,a dopiero ludzi wysłać ,czy to nie paranoja żeby nam dawać świadectwa pracy samowolne porzucenie pracy ,której nie było , tłumacze im że do którego mam patrona umowę to nie istnieje ,a do innego nie mam umowy ,i koniec kropka ,a co lepszego nawet na drogę nie dali nam ubespieczenia ,dobrze że mam na osoby w samochodzie ,te ras to będą mówili że by nam dali ,taka jest prawda tych pań zobaczymy jak sąd to wyjaśni
wiesz, umowe miałes z nimi więc tylko z nimi uzgadniałes co i jak, spac gdzie miałeś to nie byłeś na bruku, nie znam dokladnie sprawy nie wypowiadam się posłuchaj tylko bo ja nieraz jeżdzilem sam do Fr tak samo jak tera z i nieraz okazywało sie że firma niewypąlcalna albo im sie odwidziało, tak naprawde nie ma jak sprawdzic goscia bo niby jak jesli placi podatki wg francuskiego prawa jest ok, dodatkowo ty byłeś oddelegowany wiec tam gdzie firma cie wysyła jedziesz -zgodnie z tym co podpisałeć , jak pisałem na bruku nie zostałeś i kase jakąś ci wyslali więc... na wszystko sam sobie dałeś odpowiedź..pozatym jakis kolo wcześniej jak czytałem napisał , alo ty sam nawet napisałeś ze nie bylo prądu to moze nie miała ci firma jak doslać nowe umowy, za szybko mi sie wydaje podjąłeś decyzję bo jakichs 2 kolesi twoich pisze że uciekłeś i kasę wziołeś = nie wiem nie znam się nie wtrącam , daj spoko juz gościu bo przez te wpisy wpędzisz się w kłopoty, zobaczysz a firma jak ma twoje podpisy zgody, umowy na papierku to leżysz. to wszytko co mam do naisania trzymaj się i uważaj co piszesza by to nie obróciło się przeciwko tobie.
123 2013-03-15 12:54:09
Tak,kolego,podaj datę, to ja też się tam wybiorę( ok.miesiąca będę w Polsce). Też życzę powodzenia !Nara.
komin 2013-03-19 17:28:20
były - 2013-03-18 15:58:09

coś się chyba zawiesił?!!!! a taki był rozgadany!
nie zawiesił kolego tylko wyjechalem juz do pracy i to całe EWService mam w( usunięte przez administratora )BELGIA JEST COOL :)
były 2013-03-19 19:38:28
też lubię Belgię, podaj namiar,gadam możliwie po francusku.
jajakobyły 2013-03-19 20:52:35
komin - 2013-03-19 17:28:20

były - 2013-03-18 15:58:09

coś się chyba zawiesił?!!!! a taki był rozgadany!
nie zawiesił kolego tylko wyjechalem juz do pracy i to całe EWService mam ( usunięte przez administratora ). BELGIA JEST COOL :)
No a tyle przygotowań na "taką wojnę" i nie szkoda????
Nic to, papuga da radę!!. I nie mamy co za mocno się martwić że ktoś tam przegrał, może jeszcze przegra, tylko oby zwycięstwa Pań nie okazały się Pyrrusowe. Bo z ruchów firmowych wygląda na to że grunt troszkę się trzęsie, skoro dochodzi do takich zmian.
E-W Service s.c 2013-03-20 07:30:23
Jak się głupio tłumaczy dla sądu to pewnie że panie wygrają bo są wygadane ,( usunięte przez administratora ),odwołaj się podaj światków ,jak ludzie powiedzą jak było to masz w kieszeni wygraną ,i wtedy grunt in pod nogami się za wali ,działaj ( usunięte przez administratora )
123 2013-03-24 17:24:41
Doradztwo w prowadzeniu firm i zarządzaniu ha,ha, ha, ha,ale jaja!!!!!!! Adres rzeczywiście znajomy! Nazwa prawie jak Ferrari! No,no!
J 23 2013-03-25 14:53:34
Skoro tak chcesz wypisywać czyjeś nazwiska ,to proszę ( usunięte przez administratora )byłem pracownikiem E-w Service s.c i wysłano do pracy we Francji do miasta Tuluza ,ale patron okazał się bankrut ,i nie miałem co jeść i palić ,więc ludzie ratowali ,zbierałem pety pod sklepem ,a ludzie zostawiali jedzenie ,ale firma zlitowała się i załatwili powrót do kraju ,dobra firma E -W Service s.c ,SKORO TEGO SIĘ DOMAGAŁEŚ TO PROSZĘ OPISAŁEM ,piszesz czyjeś nazwiska bez pozwolenia tak ktoś też ci odpisał ,skoro tak sam się tego się domagałeś ,to proszę kawa na ławie ,skoro głupoty o kimś piszesz to za stanów się ,jak nazwiskiem czyim szargać to dobrze ,to i niech wiedzą o twojm
Hermann Brunner 2013-03-25 16:11:06
J 23 - 2013-03-25 14:53:34

Skoro tak chcesz wypisywać czyjeś nazwiska ,to proszę ( usunięte przez administratora )byłem pracownikiem E-w Service s.c i wysłano do pracy we Francji do miasta Tuluza ,ale patron okazał się bankrut ,i nie miałem co jeść i palić ,więc ludzie ratowali ,zbierałem pety pod sklepem ,a ludzie zostawiali jedzenie ,ale firma zlitowała się i załatwili powrót do kraju ,dobra firma E -W Service s.c ,SKORO TEGO SIĘ DOMAGAŁEŚ TO PROSZĘ OPISAŁEM ,piszesz czyjeś nazwiska bez pozwolenia tak ktoś też ci odpisał ,skoro tak sam się tego się domagałeś ,to proszę kawa na ławie ,skoro głupoty o kimś piszesz to za stanów się ,jak nazwiskiem czyim szargać to dobrze ,to i niech wiedzą o twojm
( usunięte przez administratora ) nie idź tą drogą , jako Niemiec nie możesz być ludziem i nie ratuj Polaków i nie zostawiaj im jedzenia bo to TY okażesz się ( usunięte przez administratora ), a nie Ja !!!
Zuzanna 2013-03-25 16:17:23
Hermann Brunner - 2013-03-25 16:11:06

J 23 - 2013-03-25 14:53:34

Skoro tak chcesz wypisywać czyjeś nazwiska ,to proszę ( usunięte przez administratora )I byłem pracownikiem E-w Service s.c i wysłano do pracy we Francji do miasta Tuluza ,ale patron okazał się bankrut ,i nie miałem co jeść i palić ,więc ludzie ratowali ,zbierałem pety pod sklepem ,a ludzie zostawiali jedzenie ,ale firma zlitowała się i załatwili powrót do kraju ,dobra firma E -W Service s.c ,SKORO TEGO SIĘ DOMAGAŁEŚ TO PROSZĘ OPISAŁEM ,piszesz czyjeś nazwiska bez pozwolenia tak ktoś też ci odpisał ,skoro tak sam się tego się domagałeś ,to proszę kawa na ławie ,skoro głupoty o kimś piszesz to za stanów się ,jak nazwiskiem czyim szargać to dobrze ,to i niech wiedzą o twojm
( usunięte przez administratora )nie idź tą drogą , jako Niemiec nie możesz być ludziem i nie ratuj Polaków i nie zostawiaj im jedzenia bo to TY okażesz się ( usunięte przez administratora ) , a nie Ja !!!
Najlepsze kasztany są na placu w Tuluzie.
jajakobyły 2013-04-06 12:12:12
Dzięki bardzo za informację!!
Nie potrzebnie tak szybko rezygnujesz z wpisów, bo one dają duuuużo wiedzy i nie ma w tym żadnej ściemy, bo brak informacji, to też informacja. W całej tej transakcji jest więcej znaków zapytania niż odpowiedzi, np. jak to jest że pod wskazanym adresem zgodnie z CEIDG nie występuje żadna firma spełniająca choćby szczątkowo kryteria wynikające z dokumentu sprzedaży jaki tu przytoczyłeś?? Z niecierpliwością czekam na moje dokumenty, może tam będą już jakieś nowe informacje, trochę czasu minęło to i fakty nowe powstają.
Co do niechęci twojego pisania -TAKIE TWOJE PRAWO- Ja jeszcze popiszę , bo informacje jakie już zgromadziłem mogą się przydać pozostałym, tylko chcę żeby to PANIE najpierw się z nimi zapoznały.
( usunięte przez administratora ) Pozdrawiam i jeszcze raz DZIĘKI i wytrwałości.
Oszukany 2013-04-07 20:39:54
Witam. Nie posiadam nowego nr. telefonu ani adresu tej firmy. Pod starym nr. dowiedziałem się tylko że firma rzekomo znajduje się na innej ulicy (Koźlej) ale czy to jest prawda to nie wiem, nie jestem z Warszawy wiec nie jestem w stanie tego sprawdzic.
mar. 2013-04-13 14:13:15
Od lipca do września 2012 - czekam na termin
Gall 2013-05-01 18:51:06
A gdzież bym tam śmiał; wybrałem najlepszą---Twoją. I tak moźemy bez końca a tu chyba chodzi o opinie i wiadomości o najznakomitsze pracodawce??
Gall 2013-06-30 22:48:53
Witam wszystkich!!
Długo nie trzeba było jednak czekać..Znalazłem na "Regon.info" rozpoczynający się tam wątek opinii o pracodawcach o nowej FIRMIE naszej drogiej pani szefowej DOBREJ niczym 10% alpaga marki "Arizona"
Czy ktoś może zgadnie w jakiej formie ?? pozytywnej czy raczej negatywnej?? Ciekawe czemu tak się zaczynają czepiać?
znajomy 2014-09-06 07:45:01
Witam kłopotów to se nie narobiłem, ale te Panie prezeski sprzedali firmę ,i przegrali sprawę w sadzie ,mam orzeczenie sadu na ręku,a sąd sie nie myli bo jest nie zawisły,Tyle opisuje o dawniejszej firmie ,bo mnie ona tylko interesuje
jadek 2014-09-07 14:48:54
przegrali? ile dostałeś ? nie pisz bzdur jestem na bieżąco
koksu 2015-01-02 18:09:56
no i skończyly się kłamliwe wpisy bo pisało przeważnie 2 chłopaków pod różnymi nikami a teraz za to mają sprawy karne , i tak wychodzi pisanie nieprawdy firma już dawno nie istnieje od 2013 a wpisy były w 2014 teraz nieźle bekną za te kłamstwa, jestem świadkiem w tym bo i mnie chcieli wciągnąć w to bagno pisania ale nik ZNAJOMY dalej pisze nieprawdę i będzie miał ciepło oj będzie pochwal się rzuciłej je na kolana chciałeś coś ponad 12 tysi oddali ci ? co? pisałeś że wygrałeś a tu teraz cisza nie chwalisz się już? co??? aaaaaa sprawę karną masz uuuuu niedobrze
koksu 2015-01-02 18:12:01
gdzie wysłałeś? w niebo? oni zamknęli firmę w 2013
żaba 2016-02-23 23:17:51
zobacz na adres Operari Warszawa, to te same k...obiety.
OPERARI 2016-06-20 15:38:57
informuję Pana że Operari nie ma nic wspólnego z tą firmą , a także nikt z operari nie pracował w w/w firmie, jeśli jeszcze raz napisze pan nieprawdę zgłoszę sprawę do odpowiednich organów jako pomówienie
maciej 2016-06-28 13:12:17
Hej. Czy E-W Service s.c prowadzić będzie jakieś rekrutacje w najbliższym czasie? Wiem, że poszukiwany był kierownik projektu kilka miesięcy temu, zależy mi na takiej właśnie posadzie.
Zostaw swoją opinię o E-W Service s.c - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie E-W Service s.c