brak logo

PB GROUP PREMIUM BEVERAGES Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o PB GROUP PREMIUM BEVERAGES Sp. z o.o.

\\sandra 2012-07-10 17:24:05
No ja własnie chyba pracuje tak jak ty, własnie czekam na wypłate kurcze a coś się duzy bo niby do 10 dnia od wykonania zlecenia a tu nie ma i nie ma a tobie wyplacili w terminie ile tam pracujesz czasu ? \Pozdarawiam
były PB 2012-07-11 09:55:03
Hej, ja też miałem swój epizod w PB i nie wspominam go najlepiej, ale zaciekawiło mnie to co napisałeś o JKK. On naprawdę robił jakieś wałki w USA i tak się dorobił?? Mógłbyś napisac coś więcej o nim, jak zaczynal? w internecie nie znalazłem żadnych ciekawych informacji nie licząc standradowej gadki jaki to on wspaniały, mlody biznesmen (moze występował pod innym nazwiskiem??). Masz może jakies linki?
sandra 2012-07-11 22:02:10
No ja własnie chyba pracuje tak jak ty, własnie czekam na wypłate kurcze a coś się duzy bo niby do 10 dnia od wykonania zlecenia a tu nie ma i nie ma a tobie wyplacili w terminie ile tam pracujesz czasu ? \\\\\\\\\\\\\\\\Pozdarawiam
mariola 2012-07-16 11:47:18
Pytanie, czy ten koleś ma jeszcze coś wspólnego z tą firmą?? Czy ktoś wie coś na ten temat?
ciekawy 2012-07-20 10:43:26
Jakie sa warunki pracy ph w pb? Ile wizyt dziennie?
sandra 2012-07-22 15:37:02
ale wiesz za pierwszy miesiac wynagrodzenie za prace bylo zadawalajace,dlatego zostaje na drugi ciekawe jak bedzie teraz , produkt sie słabo sprzedaje , wydaje mi sie ze tylko w wiekszych miastach może być lepiej.

Podajcie informacje jak pracujecie od ilosci sprzedazy wam płacą ,czy macie jakąś podstawe, prosze o informacje
przyszly pracownik? 2012-07-23 12:38:19
a jakie sa plany sprzedażowe oczywiscie w przblizeniu i jaki jest sposob dostarczania zamowien do dystrybutorów. Czy samochody posiadają Gps?? Ile wizyt dziennie?
sandra 2012-07-27 11:09:14
a czy oni dadzą Ci samochod ?
bloowss 2012-07-29 11:04:16
auta maja gps limit na paliwo i zakaz jazdy prywatnej. 30 wizyt dziennie w tym 80% skutecznych.. z tego co slyszalem ... aaa kasa to 30-40 dni oczekiwania albo i wiecej;)
małą 2012-08-24 14:11:08
ja czekałam 28 dni na kasee...
xxx 2012-08-25 13:40:06
Jakie GPSy??? Auta są bez GPSu, nie ma 30wizyt, tylko 20!!!!
Jeżeli nie pasuje auto służbowe możesz wziąść swoje prywatne, a firma płaci Ci za ten samochód kasę- około 1500zeta.
Tak więc lepiej, żeby wypowiadały się osoby, które obecnie pracują, będzie bardziej obiektywnie.
ola 2012-09-04 21:23:46
aa jakie auta dają? kasa 1500 zl pensja?
noname 2012-10-04 20:39:57
[usunięte przez admina] Nie wypłacają pieniędzy!!!! zalegają z wypłatami i z innymi kosztami.
Uważajcie na [usunięte przez admina]!!!!!!!! Oddaj ludziom zaległe pieniądze, pseudo prezes !!!!!!!!!!
blow la bankrute 2012-10-16 08:05:23
małą - 2012-08-24 14:11:08

ja czekałam 28 dni na kasee...
Ja czekam już 40dni na wypłatę i nic!!!!! Uwaga to bankruci!!!!
J`aga 2012-10-16 18:58:00
Negatywne opinie potwierdzają się. Pan [usunięte przez admina] zatrudnia teraz na umowę agencyjną, nie płaci wynagrodzenia i nie zwraca kosztów korzystania z samochodu. Ciekawe tylko, czy można będzie odzyskać własne pieniądze.
jaaaaaaa 2012-10-23 11:55:00
Firma zalega z wynagrodzeniami, jest w rejestrze dłużników, nie odpowiada na pisma ponaglenia. BANKRUT. 1,5 miesiaca czekam na kase. NIE MASZ PROBLEMU ZATRUDNIJ SIE W BLOW:)
Zorro 2012-12-03 11:23:47
Moze ktoś zna nowy adres firmy ,to bardzo proszę o info
nomax 2013-02-10 13:01:04
I po PB Group. Szkoda bo fajnie się zapowiadało. Zostało zrobione masę dobrej roboty w rynku i sam produkt (różowy)- był dobrze postrzegany przez klientów. Markę BLOW kupił Food Care.
1
Oszukany 2013-02-10 17:22:17
Czy udało się komuś odzyskać pieniądze ? Jak tak to w jaki sposób. Dziękuję
Oszukał mnie na 15 tyś
rks 2013-02-26 11:39:59
dokładnie, stara gwardia z RB! Znacie niejakiego [usunięte przez admina]??? To jest dopiero oszust! Firma B-I-W (biuro informacji wizualnej). a ten cały blow, to także masakra. nie zawracajcie sobie nimi glowy..amen
OSZUKANY 2013-07-26 20:08:25
Tak WIEM PONAD 100 OSÓB
miodke 2014-09-05 23:58:23
myślę, że zawartość strony http://www.krs-online.com.pl/pb-group-premium-beverages-sp-z-o-o-w-krs-368076.html mówi sama za siebie. Firma jest w upadłości. Jedyne co pozostaje, to życzyć szczęścia tym, którzy starają się o odzyskanie pieniędzy od Premium Beverages. Kiedy się zaczęła upadłość? ktoś wie?
dzem 2015-02-05 00:05:36
jak to oszukał ten pracodawca cos wiecej wiecie na ten temat...Jak pracownik jest oceniany i promowany w tej firmie myślę ze umowe podpisywaliście z nimi wiec dlaczego problem jest z wypłatami dziwne jak to wygląda od strony doswiadczonej osoby z góry dziekuje za wszystkie odpowiedzi pozdrawiam serdecznie...
Oszukany 2015-02-05 08:53:32
Mam do dzisiaj na twardzielu wszystkie filmy na których świetnie się bawił NASZ BoOS w programie 4FunTV W internecie ich już nie ma. Na to pieniądze były, a na rozliczenie umów to już nie, o sieciach handlowych nie wspomnę.
NOMAX 2015-04-15 17:14:37
Jestem byłym pracownikiem tego bałaganu. Firmy już nie ma. Syndyk rozesłał wezwania zapłaty do klientów już jakieś 2 lata temu. Tym z Was, którzy mają jakieś roszczenia do PB radzę, aby nie tracili prądu na działania windykacyjne. Lepiej ten czas poświęcić na coś innego.
paulina k. 2015-09-02 12:13:23
@alex mnie również ta kwestia paląco interesuje bardzo, też chcę wiedzieć czy firma istnieje czy nie a niestety nie potrafię samodzielnie znaleźć informacji na ten temat z pewnego i w pełni rzetelnego źródła. prosze was więc tutaj o pomoc i ostateczne oficjalne wyjaśnienie tej kwestii, pozdrawiam kochani
Zostaw swoją opinię o PB GROUP PREMIUM BEVERAGES Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PB GROUP PREMIUM BEVERAGES Sp. z o.o.