brak logo

Zakład Produkcyjno-Handlowo-Usługowy AGA Agnieszka Grochowska

Wrocław

Opinie o Zakład Produkcyjno-Handlowo-Usługowy AGA Agnieszka Grochowska

pl 2012-05-14 22:06:44
....... - 2012-05-14 09:59:08

Ja nie wiem jak to jest, wszyscy narzekają na P. Grochowską, a ja z nią nie mam żadnych problemów. Czasem się spóźni nieco z kasą za nadgodziny, ale jednak daje. Pracuje u niej już ponad miesiąc i tylko raz mi obcięła 2 godziny i to tylko dla tego, że praca była faktycznie spieprzona. Z tego co widzę po wpisach, to jesteście przyzwyczajeni do dostawania kasy za frajer i już wam nie pasuje, że trafiliście na bardziej wymagającego pracodawce. Popieram jej techniki, też bym nie wypłaciła grosza za nie wykonaną robotę tak jak powinna być wykonana. Pozdrawiam
Na pewno gówniara i to wszystko ma już ciepło już nie długo.. pozdro
była pracownica 2012-05-23 06:21:48
Jakie są możliwości zmuszenia tej pani do wypłacenia zaległych poborów, bo oczekuje na pieniądze za wykonaną pracę i celowo zrywa połączenia telefoniczne.
Z tego, co się zdołałam zorientować już miała sprawy sądowe za nie wypłacanie poborów.
Mój mail: bozena658@gmail.com
beney 2012-06-02 08:46:02
Miałem złudne myśli, że tylko mnie oszukała, ale widzę ż jest nas więcej. Próbowałem coś zdziałać w tej sprawie, byłem nawet z policją w Jej \\\\\\\"pseudo\\\\\\\" biurze, ale i to nie pomogło. Pozwem grupowym jednak można coś zdziałać. Oszukała mnie i koleżankę na 300 zł, nie jest to dużo ale sama świadomość jakim kosztem zarobione, poniżała nas, kręciła jak chciała i po naszych ostrzeżeniach przed sądowych sama napisała listy, że musimy jej zapłacić karę 1000 zł za niewykonanie zlecenia, przy czym sama nas wyrzuciła po 3 dniach i tylko to powiedziała, nie dała nawet wypowiedzenia, dlatego że nie pozwoliliśmy już sobą pomiatać i walczyliśmy o normalne traktowanie pracownika. Chętnie dołączymy się do pozwu grupowego. mój mail: majki000@wp.pl Zróbmy z tym coś!
EDYTA 2012-08-11 11:41:42
A ja dosłownie jestem w rozpaczy.Mam na utrzymaniu trójkę dzieci i tym samym sposobem co innych nie wypłaciła mi 900 zł a mężowi 1300.Bardzo proszę o kontakt.Było by nas kilka osób to na pewno wygramy sprawę w sądzie.Jestem dobrze poinformowana przez prawników jak ją u [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ić.Wygramy sprawę ale musi nas być kilka osób.


Kontakt:

tel.kom/ 505-325-637
tel.kom/ 517188683

Email: KEDARKEDAR@WP.PL
zniesmaczony 2012-08-13 11:51:38
Mnie [usunięte przez administratora] na 800 złotych. Jeżei nic nie zrobimy to dalej będzie okradać ludzi. Same negatywne opinie nic nie dadzą. Trzeba zacząć działać. Pisałem maile do osób ktore także oszukała ale narazie się nikt nie odezwał. Pamiętajcie za nas tego nikt nie zrobi . Pozdrawiam
radek28 2012-08-19 17:25:17
ludzie przede wszystkim to zacznijmy od tego ze stawka 10 zl za sobote jest poprostu smieszna w impelu ponoc za sobote placa 100% stawki godzinowej a za niedziele 150% stawki godzinowej czyli jezeli ktos np przychodzi w sobote do pracy i w normalny dzien zarabia 8zl na godzine to jak przyjdzie w impelu w sobote to ma 16zl na godzine a za niedziele jeszcze wiecej wiec mysle ze niewarto za takie ochlapy tyrac tym bardziej ze odbywa sie to kosztem zycia rodzinnego Pozdrawiam
nieznany 2012-09-18 12:26:58
[usunięte przez administratora] oszukuje ludzi nie płaci pieniedzy Nie polecam pracy z taka osoba jak ona
Ikaes 2012-09-20 17:52:17
Witam

również zostałem oszukane przez p. Agnieszkę, dzisiaj 20 września przyszedłem po wypłatę (wcześniej mi z nadgodzin odebrała 200zł ale mniejsza) 1408zł za cały miesiąc, po czym okazało sie ze naliczyła sobie bhp i badania lekarskie (100zl), za to że przy rozliczeniu musiała dłużej zostać (400zł co jest absurd) oraz 2x po 200zł za to że przy sprawdzeniu np. łazienki była nie do końca czysta i przez to firma renomę traciła i najadali się wstydu..... + obliczyła sobie każdy dzień, co robiłem ile to powinno mi zająć a ile robiłem, odjęła różnice i kolejne około 180zl... jeszcze za coś tam i wyszło 0zł. Wychodzi na to ze za darmo pracowałem... PO PROSTU ZŁODZIEJ!!! Ja tam tyrałem jak 300% normy a i tak nei zadowolone babsko było no parodia np. 3 dni pod rzad jakies klatki czysciłęm chemikaliami bez rekawiczek i musiałęm wąchać 12h chlor i inne syfy...tak samo na wysokości robiłęm gdzie było 5m ponad a nie mam na to papiery, to musiałem okna czyścic, starałem się jak mogłem, chociaż ze to wysoko było w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] u (nawet raz spadłem) to i tak ją to gówno obchodziło.....

Proszę się ze mną skontaktować emailem : xxxkowal@gmail.com
mogę się dołączyć do pozwu grupowego, pomoc w czymś żeby nam oddała należne pieniądze

Proszę o jak najszybszy kontakt zadzwonił bym do tej Pani wyżej ale kasa mi sie skończyła a telefonu nie podam bo by mnie namierzyłą...

EMAIL: XXXKOWAL@GMAIL.COM
1112 2012-09-21 10:10:47
He He Pani [usunięte przez administratora] niech Pani nie wypisuje takich głupot !!!
arnie 2012-09-21 20:32:06
Witam

pracowałem u Pani Agnieszki miesiąc temu i również zostałem oszukany.

Proszę o kontakt osoby poszkodowane na adres mail: arniee123@gmail.com
Czekam na maile osób chętnych do pozwu zbiorowego.

pozdrawiam
mika 2012-09-21 21:47:40
Witam.Jeśli chodzi o [usunięte przez administratora] ....prowadziła już firme z której wszyscy uciekali jak \\\'\\\'myszy z tonącego statku\\\'\\\'....nie polecam współpracy z tą Panią - umie chronić swoją [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ę - oszukuje ludzi na każdym kroku /
ma 3 męża /
i kilka inspekcji na \\\'\\\'karku\\\'\\\' ...potrafi nie wypłacić za to że za długo się rozliczała z pracownikiem żart jakiś ....
anonim 2012-09-22 18:38:36
Pozew zbiorowy jak najbardziej ok,ale mozna tez tej pani wytoczyc proces cywilny fakt ze takie procesy troche sie ciagna ale w ten sposob mozna tez odzyskac swoje pieniazki i ja jestem na to najlepszym przykladem i wcale nie trzeba placic kosztow sadowych a jak to zrobic?wystarczy udac sie po bezplatna porade prawna do ktoregos z biur ktorych we Wroclawiu jest wbrew pozorom dosyc duzo np Biuro Porad Obywatelskich Wroclaw ul.Szajnochy12 Tel.713448439,kochani pamietajcie ze to sa wasze ciezko zarobione pieniazki wiec nie warto takich rzeczy odpuszczac.
jan dzban 2012-10-01 20:06:23
Hehe,sami niezadowoleni,pokrzywdzone biedactwa.Tyle że żaden nie napisze za co pieniądze zabrane,dlaczego z pracy wyrzucony itd.
Jak się chleje to i robić się niechce,same żule i alkoholicy.Nie jestem pracownikiem tej Pani tylko malarzem z firmy która na kilku budowach pracuje obok.Ta kobieta sama na kolanach charuje jak wół a ludzie mający największe żale to chołota od Brata Alberta,margines i kryminaliści.Charą od nich jedzie codziennie i ostatnie co chcą robić to pracować.
Gadacie o pozwie zbiorowym i g...o z tego wychodzi bo nir macie ani racji ani argumentów.Znam sporo ludzi z tej firmy którzy pracują po kilka lat i wszystko im pasuje.Dlaczego?Bo chcą pracować a nie za darmo brać kasę!
jadżka 2012-10-01 20:19:53
Ikaes - 2012-09-20 17:52:17

Witam



również zostałem oszukane przez p. Agnieszkę, dzisiaj 20 września przyszedłem po wypłatę (wcześniej mi z nadgodzin odebrała 200zł ale mniejsza) 1408zł za cały miesiąc, po czym okazało sie ze naliczyła sobie bhp i badania lekarskie (100zl), za to że przy rozliczeniu musiała dłużej zostać (400zł co jest absurd) oraz 2x po 200zł za to że przy sprawdzeniu np. łazienki była nie do końca czysta i przez to firma renomę traciła i najadali się wstydu..... + obliczyła sobie każdy dzień, co robiłem ile to powinno mi zająć a ile robiłem, odjęła różnice i kolejne około 180zl... jeszcze za coś tam i wyszło 0zł. Wychodzi na to ze za darmo pracowałem... PO PROSTU ZŁODZIEJ!!! Ja tam tyrałem jak 300% normy a i tak nei zadowolone babsko było no parodia np. 3 dni pod rzad jakies klatki czysciłęm chemikaliami bez rekawiczek i musiałęm wąchać 12h chlor i inne syfy...tak samo na wysokości robiłęm gdzie było 5m ponad a nie mam na to papiery, to musiałem okna czyścic, starałem się jak mogłem, chociaż ze to wysoko było w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] u (nawet raz spadłem) to i tak ją to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obchodziło.....



Proszę się ze mną skontaktować emailem : xxxkowal@gmail.com

mogę się dołączyć do pozwu grupowego, pomoc w czymś żeby nam oddała należne pieniądze



Proszę o jak najszybszy kontakt zadzwonił bym do tej Pani wyżej ale kasa mi sie skończyła a telefonu nie podam bo by mnie namierzyłą...



EMAIL: XXXKOWAL@GMAIL.COM
Pracowałam z tobą Dawidku.Inni zapieprzali a ty tylko ze słuchweczkami w uszach miałeś wywalone na robotę.Poprawiałam po tobie łazienki na kamiennej.Jakoś twój koleżra robert nie ma żadnych żalów.Dziwe sie że wogle dostałeś jakąś kasę!
zadowolony 2012-10-03 19:58:54
pracuje up.grochowskiej na obsludze ternow zielonych.pieniadze mam na czas nawet pare zlotych wiecej niz trzeba,podobno za dobra robote.kiedy chce moge sobie zarobic jeszcze dodatkowo w soboty i od razu placi.ludzie!zamiast wypisywac takie bzdury w komputerze wezcie sie do roboty!
oszukana 2012-10-04 16:06:18
ja tez zostalam oszukana przez ta Pania niedosc ze obcinala za soboty i niedziele pieniadze to jeszcze na koniec umowy zabrala mi 500zl nie zostawie tego tak! tesz podlacze sie do pozwu zbiorowego z tego co wiem to takich ludzi ktozy tu nie pisza bo nie wiedza ze jest taka strona a zostali oszukani jest masa tszeba jak najszybciej powiadomic ich jakos ze tesz moga odzyskac swoje cierzko zarobione pieniadze!
mala 2012-10-04 22:09:32
Człowieku ''anonim''itd.naucz się pisać poprawnie i nie podawaj się za osoby 3 ....żenada....polski to dla Ciebie chyba za trudny język / A co do PANI SZANOWNEJ AGNIESZKI oszustka i tyle kto tam pracuję dłużej niż rok ...hmm...pomyślmy NIKT !!!!
marcin 2012-10-20 12:30:11
witam
Nie polecam pracy w tej firmie.....
Pani Agnieszka to OSZUSTKA....
ja osobiście zostałem oszukany na kwotę 650zł
MUSIMY COŚ Z TYM ZROBIĆ!!!!!!
1
oszukany 2012-10-21 20:53:03
a macie juz radce prawnego do tego pozwu zbiorowego?po ile bedziecie sie skladac i kiedy ma ruszyc sprawa sadowa?v
1
pracownica 2012-10-22 22:22:41
a ja jestem zadowolona wzielam wszystkie pieniadze jakie chcialam a naet pare zltych wiecej bo mialam wiecej wyrobione niz mialo byc.bede pracowac tutaj i przestalam sluchac plotek ktore jak tylko sie przyjelam ciagle slyszalam ze ona nie placi.zobaczylam potem sama ze placi codziennie a wyplate nawet wczesniej niz miala byc.
pracownik 2012-10-24 17:46:25
niepojente jak mozna tak na zywca oszukiwac ludzi
byla pracownica 2012-10-25 14:24:05
no to jest jakas masakra co w tej firmie sie dzieje moja kolezanka nie mogla przyjsc do pracy bo musiala do szkoly do dziecka isc a Pani Agnieszka wlepila jej kare w wysokosci 300zl
1
pracownik 2012-11-01 17:34:54
dorabiam sobie w tej firmie kiedy mam wolne w swojej pracy.za wekendy dostaje roliczenie od razu,za reszte raz w miesiacu.JA ROWNIEZ POLECAM PRACE W TEJ FIRMIE.
zadowolona 2012-11-03 18:39:18
myje okna w tej firmie.jasne warunki;ilosc umytych okien x czas podany na jedno okno plus 1godz tzw techniczna dodawana gratis do kazdego dnia.rozliczenie w tym samym dniu.POLECAM!
jestok 2012-11-06 16:44:14
Widzę ,że duzo ludzi ma problem ,ale ze sobą ,pewnie nie lubią ciężko pracować ! Ja również dorabiam sobie u pani Agnieszki i zawsze mam pięniądze na czas
sylwia 2012-11-07 00:21:45
PRACOWAŁAM U P. AGNIESZKI I NIKOMU NIE POLECAM PRACY Z TA OSOBĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
OSZUSTKA!!!!!!!!!!!!!!!
WIE KTOŚ GDZIE OBECNIE SPRZĄTA??
jestok 2012-11-07 21:51:07
A po co Ci ta informacja ,skoro jesteś nie zadowolona ze współpracy z Panią Agnieszką?
1
xxx 2012-11-12 20:12:05
sylwia94 - 2012-11-10 13:15:31

byla kolezanka z pracy - 2012-11-08 22:10:21

sylwia - 2012-11-07 00:21:45

PRACOWAŁAM U P(usunięte przez administratora) I NIKOMU NIE POLECAM PRACY Z TA OSOBĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!



(usunięte przez administratora) WIE KTOŚ GDZIE OBECNIE SPRZĄTA??
pracowalam z toba na hallera w jednostce wojskowej.jesli uwazalas ze nalezy ci si tyle samo co nam za wykonanie trzy razy mniej pracy niz reszta to chyba zwariowalas!!!wreszcie trafilam na budowe gdzie docenia sie ilosc i jakosc wykonanej pracy!wiem ze pani (usunięte przez administratora)rozliczyla sie z toba bo widzieli to inni pracownicy.pamietam tez jakie sialas plotki na temat tej pracy do nowo przychodzacych!za to powinnas juz dawno dostac po gebie!!!leniwa ....!
dziękuję P. (usunięte przez administratora)za odpowiedź:):)
nie trafilas zgaduj dalej!ha!ha!
lucii 2012-11-19 20:19:16
(usunięte przez administratora).placi nam 10zl na reke za godz.mamy na polowe okna 45min na zamykane 30min dolicza sie tez nam jak niesiemy wode nie ma kluczy na sniadanie.w sobote dostalysmy od razu.ile zrobimy tyle mamy.ej,o co ci chodzi?
oszukany 2012-11-25 13:20:03
(usunięte przez administratora) To co się dzieje w tej firmie to skandal ....
zybi 2012-11-26 17:11:02
(usunięte przez administratora)
jest surowy regulamin ktory podpisujemy ale nie ma sie co dziwic czytalismy wszyscy kary jakie naklada kierownictwo budowy na firme za niezamkniecie dzwi od mieszkania 300zl za niezamkniecie okna 200zl za nieoddanie kluczy za brak kasku i kamizelki za stawanie na parapecie . kwot juz nie pamietam ale wiem ze tez bardzo wysokie.na drugiej budowie jest jeszcze wyzej 1000zl kary od kierownika budowy za wszystko!!!SKORO O TYM NIEWIESZ TO CHYBA CIE TU NIGDY NIEBYLO!!!
1
java133 2012-11-26 17:28:55
ludzie nieprzychodzicie do pracy a pozniej straszne zale ze daly wam kare.w ta sobote nieprzyszlo chyba z 8 kobiet za ktore musielismy my faceci myc drzwi.dajcie spokoj to nierobota dla facetow!
jestok 2012-11-26 19:19:42
Biedni faceci :-) Ale przecież jest równouprawnienie :-)
ax 2012-11-27 15:06:35
java133 - 2012-11-26 17:28:55

ludzie nieprzychodzicie do pracy a pozniej straszne zale ze daly wam kare.w ta sobote nieprzyszlo chyba z 8 kobiet za ktore musielismy my faceci myc drzwi.dajcie spokoj to nierobota dla facetow!
w normalnym zakładzie pracy sobota nie jest dniem pracującym ....
a jak już to gdzie 150%%%??

nie polecam!
pinokio 2013-02-02 07:29:44
Powiedziała kapitalistka do niewolnika: "Ty mi napełniaj koryto, a ja będę cię nawracać na mój kapitalizm". Polskie państwo jest mordercze.
oszukana 2013-03-27 13:31:35
Zgadzam sie i serdecznie odradzam u niej pracę. (usunięte przez administratora)
1
OSZUKANY 2013-11-16 18:20:34
PRZEGRALA JUZ KILKA SPRAW W SADIE I MUSIALA NIESTETY ODDAC PIENIADZE,[usunięte przez moderatora]
Ja 2013-11-17 19:48:33
Też jej kiedyś broniłam ...Poczekaj tylko zrobisz jakiś "błąd"
1
m 2014-02-10 18:58:23
Kobieta bez twarzy.
1
Romek 2014-10-28 12:42:40
Uwaga Dalej naciąga i oszukuje ludzi !!! Obecnie działa też pod przykrywką firmy Artifex Artur Wieczorek
3
ja 2014-10-31 17:37:39
Dzieki za info ze działa pod inna nazwą,bo komornicy ją szukaja :-)Ma parę przegranych spraw za oszukiwanie ludzi
1
zx 2014-11-02 14:32:43
hie hie hie nie warto oszukiwac ludzi
anonim 2014-12-08 12:26:50
Witam. Nic się nie zmieniło, jest jeszcze gorzej. Wypłaty raz w miesiącu z kilku dniowym opóźnieniem, nadgodzin nie wypłaca juz co tydzień. Temat rzeka, ale obecnie stawia na Ukrainę ma ich już około 150 a polaków juz nie zatrudnia, tylko wyrzuca jak ktoś ją meczy i upomina się o swoje pieniądze
1
Orzeł 2014-12-14 07:54:53
Byłem w sadzie zgłaszać ale sad mie olal i niezajeli się sprawa zostałem bez leków i środków do życia wyladowalem wszpitalu na sorze Wrocław
1
GD 2015-01-04 09:31:25
Ostatnio dłużnicy ją dopadli i spuscili niezły łomot.Stara się nie pojawiać na budowach bo się boi.Zaczęła zatrudniać Ukraińców bo Polacy już nie dają się oszukiwać.Szukajcie jej na Nyskiej
2
Janek 2015-01-04 17:36:32
Ukraincy nie będą się z oszustką cackać tylko szybko sprawę załatwią i znajdą dół z wapnem
2
kurwa 2015-01-06 20:10:47
Byłem w sadzie zgłaszać ale sad mie olal i niezajeli się sprawa zostałem bez leków i środków do życia wyladowalem wszpitalu na sorze Wrocław.... ona jest (usunięte przez administratora)
2
Witek 2015-02-22 19:47:37
Chyba jesteś Agnieszka.Głupoty gadasz.Wnosisz do sądu pozew i sąd go rozpatruje na wokandzie.A skoro coś zgłaszałaś to już widać że nie masz pojęcia co piszesz.Ludzie puszczajcie pozwy z powództwa cywilnego.Oraz zgłaszajcie sprawy na PIP i do prokuratury.Czas zaprowadzić tą oszustkę do celi
3
Pomocna 2015-04-22 22:12:02
Czyli coś jest nie tak z firmami tej kobiety? Czyli nie warto podejmować u niej pracy? Czy ktoś mi może napisać konkrety ale już nie na forum ; Oto moj adres d-pomocna@o2.pl to adres mailowy
1
N 2016-05-20 19:10:30
No i spoko, bardzo dobrze to wygląda, więc mam nadzieję, że da się
Zostaw swoją opinię o Zakład Produkcyjno-Handlowo-Usługowy AGA Agnieszka Grochowska - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakład Produkcyjno-Handlowo-Usługowy AGA Agnieszka Grochowska