brak logo

Linden Foods Ltd

Dungannon

Opinie o Linden Foods Ltd

Ania 2010-10-20 23:57:23
[treść usunięta przez moderatora] będą ci którzy kto pisali bo nie wierzę że dziewczyny tak to zostawią.Naruszenie mienia jest wykroczeniem cywilnym.Każdy lubi plotki,ja uwielbiam dlatego tu jestem...można komuś dopiec ale nie ujawniając danych osobowych,czasami człowiek nawet nie zdaje sobie sprawy z tego co robi:(
opinia 2010-10-22 21:58:06
co do samego miejsca pracy to jest spoko jedno znaj lepszych moim zdaniem miejsc w Dunganom, ludzie co tam pracują na ogól są pozo co do wcześniejszej mojej wypowiedzi . tam trzeba się napracować nie leży się jak na plaży pod palmami możne niektórzy ściemniacze to tam tak maja uszanowanko dla nich możne założę tu jakiego bloga haha .TYLKO MNIE POLICJA NIE STRASZCIE
pozdrawiamy Lindenowców 2010-10-23 20:26:12
Ohhh to prawda wszyscy tam jesteśmy jednakowi i jeden od drugiego niczym się nie róźni,zawsze widzisz kogoś ale nigdy siebie.Wydaje nam się że skoro poczułeś się tak urażony i obgadany to chyba Ciebie tam nie lubią?My jesteśmy z pracy bardzo zadowolone i ludzie są super,wszyscy bez wyjątku,czasami kogoś emocje poniosą ale to nie powód by się unosić..Pozdrawiamy
imprezowicz 2010-10-23 22:55:58
Do miasta na balety ruszajcie Lindenowce a nie siedzicie i wrażeń szukacie,w kółko jedno i to samo,wyzywasz kogoś że ktoś jest plociuchem a ty sam ciągniesz temat,masz być chłop jak dąb a nie jak baba siedzisz i śledzisz!Robota [usunięte przez moderatora] i ludzie też,wszyscy bez wyjątku.Dawać do hagansa ludzie heh
coraz 2010-10-24 19:37:46
ciekawie sie robi . to jest dobra strona przynajmniej ludzie mogo sobie wygarnoc co komu na sercu lezy i wszyscy mogo to przeczytac ale musza miec ubaw hahaha . widze ze coniekturym sie nudzi
paula 2010-10-31 10:56:44
pozdrowienia dla wszystkich Polaków
xxxxxx 2011-10-05 23:12:43
każdy kto tu wypisuje obraźliwe teksty nie jest chyba zbyt inteligentny, a jeżeli smiejesz sie jak ktoś wygląda to dokładnie przyjżyj sie sobie, żonie lub dziewczynie i pomyśl czy jesteś ideałem
KTOS 2012-02-09 13:38:45
MASAKRA JAKA WYPOWIEDZ
anonim 2012-05-17 22:15:00
chcialbym sie dowiedziec czy te nasze wpisy czyta ktos z biura poniewaz nie ma sesu pisac nic jesli tego nie czyta biuro ,a mialbym duzo do napisania poniewaz cuda sie dzieja w tym zakladzie a biuro o 95% nie wiem lub nie chce wiedzie ci przymyka oczy na to wszystko
Atena 2012-07-02 13:11:47
witam
Jestew w Irlandii dopiero 2 miesiace, poszukuje pracy stalej na caly etat, czy moga mi Panstwo pomoc w zalatwieniu pracy w tej fabryce? [usunięte przez moderatora]
Z gory dziekuje.
Paw32 2012-10-25 15:18:37
witam właśnie dostałem pracę w Dungannon i szukam pokoju do wynajęcia w okolicach czy ktoś może pomóc 00353858505888
jerry81 2014-03-18 01:06:33
Witam was wszystkich Lindenowców, mam pytanie czy pracuje w tej waszej firmie w Dungannon znajoma której szukam w NI Joanna Górska? Dzięki za info na jej temat, pozdrawiam JERRY
3
gosc 2014-09-23 17:08:11
i co znalazles ja ?
francis 2014-12-26 10:32:00
Witek odradzam Ci tą firmę oszukują ludzi na potęgę poprzez jakiś chory system bonusów którego nikt ci nie wytłumaczy na jakiej zasadzie jest obliczany. jak zachorujesz to Ci obcinają bonus na miesiąc i wtedy zarabiasz najniższą krajową. Ogólnie ludzie są ok oprócz kadry która ciągle szuka dziury w całym i te ciągłe straszenie dyscyplinarką. Stary daj sobie spokój już nie jeden psychicznie wysiadł. Ja pracowałem tam jakiś czas temu i współczuję ludziom którzy tam zostali. totalny syf
4
Ariel 2016-08-05 07:05:18
Dobrze płacą buahahaha chyba Cię Diego pogięło na przykład za pracę na nożu w normalnej firmie płacą od 9 funtów na godzinę. A nie 5,5 i śmieszne bonusy
Zostaw swoją opinię o Linden Foods Ltd - Dungannon
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Linden Foods Ltd