brak logo

Advanced Field Solutions

Wrocław

Opinie o Advanced Field Solutions

roz 2009-10-02 12:25:50
fabryka :) na starych technologiach :)
anonim 2009-10-26 14:10:21
Strata czasu. Nieprofesjonalne podejscie. ( usunięte przez administratora ). Radze sobie odpuscic. Zero socjalu i bonusow.[treść usunięta przez moderatora]
wrona 2009-10-26 14:59:23
na jakiej zasadzie dzialaja w Polsce? szukaja taniej sily roboczej? czy ta firma jest zarejestrowana w Polsce?
anonim 2009-10-26 16:42:29
Rozmowa o prace to [treść usunięta przez moderatora]. Czy oni nie maja HR, czy moze slyszeli o czyms takim.
- 2009-10-26 22:41:42
czy to standardem w tej firmie jest wysylanie na szkolenie wstepne za granice .... jak wyglada rodzaj zatrudnienia (umowa o prace, umowa zlecenie) ? ciezko znalezc ta firme w krsie cos ktos wie ?
anonim 2009-10-27 07:48:30
Firma nie organizuje szkolen. Szkolenia we wlasnym zakresie i nikt w pracownikow nie inwestuje. Rodzaj zatrudnienia umowa-zlecenie. Place marne
wrona 2009-10-27 11:30:55
no właśnie, o co chodzi z tym szkoleniem w dublinie??
dreamer 2009-11-13 13:20:36
Ciagle szukaja bo nikt tam z doswiadczeniem nie pojdzie pracowac, dobre na poczatek jak [treść usunięta przez moderatora].
majk 2009-11-20 20:21:15
zadna rewelacja nie polecam
huba buba 2009-12-10 09:53:03
Jak to kolega wczesniej wpomnial manufaktura, stare technologie. Dla programisty to cofniecie w rozwoju. Dostalem lepsza prace w innej firmie z bogatym pakietem swiadczen w tym prywatna opieka medyczna.
sopel 2010-06-20 00:27:15
Szukałem info o tej firmie zanim miałem zamiar złożyć CV. Nie sugerowałem się opiniami na gowork bo czasem ludzie rozczarowani negatywnie przedstawiają firmę. Znalazłem w internecie dwie osoby co pracowały tam trzy miesiące inne rok może dwa. Chyba coś z tą firmą nie tak jeżeli ludzie albo odchodzą albo są (tak myśle) zwalniani.Firma dobrze prosperująca daje pracownikom takie warunki, żeby zatrzymać ich przy sobie. Wiadomo, że rotacja jest zawsze w firmie bez perspektyw, nastawionej na zyski a nie na ludzi tworzących ten sukces. Jesli jest to kolejny [treść usunięta przez moderatora] nie życzę tej firmie dobrze.
cadilac 2010-10-14 17:25:35
juz mialem tam skladac papiery a tu ta stronka, dobrze czasem przetrzepac neta, dzieki za opinie ziomale
rat 2010-10-20 18:54:40
syszalem bardzo zle opinie o tej firmie, ciezko sie tam pracuje, ogolnie fatalna atmosfera wywolana przez irlandzykow, szef ma wymagania z kosmosu i traktuje pracownikow przedmiotowo, zeby tam dlugo pracowac trzeba miec [treść usunięta przez moderatora] albo nienadawac sie do innej firmy bo niestety do renomowanych wymagane sa odpowiednie kwalifikacje, najlepsi programisci juz dawno sie stamtad zawineli i pozostala jedynie garstka [treść usunięta przez moderatora]
anonim 2010-11-24 18:58:55
Jest ktos kto moze realnie opisac co sie dzieje w tej firmie?? Chcialem tam zlozyc CV tyle ze to co tu czytam nie napawa mnie optymizmem. Tez poszukalem info na na necie. Wyskakuja stronki gdzie ta firma ma cztery oddzialy a na ich stronie sa tylko trzy. Czy to oznacza ze plajtuja?? Czy to jest zwiazane z obecnym tam w Irlandii kryzysem. Pytam bo nie chce tracic mojego mlodego zycia na prace w none name company. Pozdrawiam
anonim 2010-11-28 21:26:18
do anonim nie trac swojego mlodego zycia na prace tam rozejrzyj sie za czyms ciekawszym ;-)
anonim 2011-01-17 13:03:08
Pracuje w tej firmie od ponad roku i jak czytam powyższe wypowiedzi z kosmosu pochodzące od "byłych pracowników" to mi przykro. Wygląda na to, że ktoś kto chciał się dostać do firmy, lub został z niej zwolniony, ma teraz osobistą pretensję i wziął za punkt honoru(?) robić firmie bardzo złą i nieprawdziwą opinię..

Atmosfera jest spoko, zespół jest zgrany, projekty czasem są ciekawe, czasem nie (jak to w pracy bywa). Programuje głównie w .Net 3.5, czasem w klasycznym ASP. Jak się chce, to można i na iPhone'a/Androida/WinMo programować. Poza tym z tego co wiem to firma nie plajtuje, tylko się rozwija.
Zniesmaczony 2011-01-19 21:42:48
Dosyć niezbyt profesjonalne podejście, to niezbyt uczciwa firma bo zmieniając nazwę firmy w poszukiwaniu pracownika nie można wierzyć że dają dobre warunki dla pracownika [usunięte przez admina]
anonim 2011-01-20 19:32:25
Usmialem sie po pachy czytajac nawiedzonych pracownikow. Koles pisze w czym to nie programuje i jaki jest the best a strony nie potrafi zrobic. Przeciez to wyglada jakby robily ja dzieci z przedszkola a nie profesjonalisci. Poogladajcie sobie troche na necie jak dzieci z podstawowki tworza grafike, moze cos sie od nich nauczycie. Zaczerpnijcie wiedzy chyba dostep do sieci macie.
I jeszcze ta laska. Kobieto co Ty robisz o 2 w nocy na necie. Napijasz piwo ze smiechu czy stres cie zjada, ze spac nie mozesz?? Po pierwsze jak pijesz to uwazaj zeby polowy nie wylac a po drugie chyba nie chodzisz do pracy pijana. Inaczej smiem twierdzic ze w tej firmie "pracuja" sami alkoholicy. ;-)
Pozdrawiam trzezwo myslacych
Anonim 2014-03-04 21:33:44
Nie mogę się zgodzić z przedmówcami negatywnie oceniającymi AFS. Pracowałem tam przez ostatni rok i muszę przyznać, że firma jest na prawdę świetna. Daje dużo możliwości i pozwala rozwijać skrzydła osobom kreatywnym. Zadania sformułowane są często dość ogólnie, a od programisty zależy implementacja oraz w dużej mierze wygląd stworzonej aplikacji/modułu/strony. Polecam dla ludzi kreatywnych, którzy lubią się bawić w .NET, JavaScript (jQuery), SQL Server, IIS etc. Są też aplikacje na WinMo i Androida jak ktoś lubi :) Ludzie którzy pracują we Wrocławiu są rewelacyjni, a opinie negatywne wyssane z palca przez ludzi, którym pewnie na rozmowie nie poszło i widzą problem w firmie a nie w sobie. To, że firma nie ma dobrej strony to żaden argument. Po prostu pracy jest tak dużo, że nikt nie ma na to czasu, a klienci którymi zajmuje się firma raczej oglądają produkty, niż stronę z której przeważnie nic nie wynika.

Pozdrawiam.

PS. siedziba jest w okolicach Rynku
3
dersuo 2015-02-20 17:50:05
Są jakies teraz premie, bo ja chce osobiście zanieść swoje cv i musze przygotowac sie na ewentualna rozmowe, więc napiszcie pod jakim względem oceniają pracownika czy posiadaja pakiet socjalny dla pracowników i moze w koncu mozna zdbyc doswiadczenie zawodowe bardzo wazne teraz na rynku pracy dziekuje za odpoiwedzi..
gfhn 2016-05-14 23:05:49
no to super @kastor - w takim razie i ja zaaplikuje
Zostaw swoją opinię o Advanced Field Solutions - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Advanced Field Solutions