brak logo

North Promotion

Koszalin

Opinie o North Promotion

anonim 2009-06-09 13:38:45
Słowa kojarzące się z North Promotion (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca):
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako bardzo rozwojową i na czasie.
Atmosfera i ludzie tam pracujący są bardzo sympatyczni , panują ten koleżeński relacje .
Od jakiej stawki można negocjować pensję?
onn 2009-07-28 08:17:59
Przemili ludzie, super kadra zarządzająca. Fajne zarobki a co najważniejsze za darmo firma szkoli z rzeczy za które normalnie trzeba płacić. Wielkie doświadczenie można złapać i przy tym otworzą Ci jeszcze placówkę żebyś ją prowadził. Nie wiele patrzą na wiek i wykształcenie - tylko na to co Oni nauczą. Jeżeli komuś zalerzy na fajnej pracy to w North Promotion warto próbować. Zyczę powodzenia.
poinformowany 2009-07-28 08:24:59
Anonim pytałeś od jakiej stawki można negocjować, myśle że nie ma co negocjować bo jest ok (jak sie nie bierze zaliczek). Oprócz zarobku są jeszcze bonusy, wypady, nagrody. Każdy awans to większy zarobek. Pierwsze awanse są już po paru tygodniach. Zarabia się też jako szkoleniowiec za naukę nowego personelu z pionu handlowego. Myśle że każdy z wynagrodzenia byłby zadowolony - początkowo okolo 1400 - 1600 netto. Po okresie próbnym jak i po jakimkolwiek awansie rośnie. Pozdrawiam!
:) 2009-07-28 13:19:20
ja bardzo lubię tą firmę. penwie dlatego tutaj już dosć sporo czasu siedze:) ludzie są rewelacyjni, na zarobki nie narzekam. szefostwo lajtowe, czasami imprezy integracyjne z innymi biurami. no i małe wypady firmowe na koszt firmy :) jest się z kim pośmiac i pracowac :)
koleżanka 2009-07-28 19:50:46
moi znajomi pracuja w tej firmie.Szef fajny do pogadania,są wyjazdy firmowe na basen w góry itd Pracuja z fajnymi ludźmi..zarobki ok.zawsze wszystko na czas. tak jak inni daje pozytywna opinie.
suchy34 2009-08-19 19:10:15
Mam pytanie : jaki są godziny pracy??
melania 2009-09-16 19:06:53
Akwizycja, akwizycja i jeszcze raz akwizycja.. wysylaja cie na wioske, jedz swoim autem i chodz po domach i przynos umowy podpisane.. pasozyty
pracuś 2009-09-24 09:55:15
Jest ok. Polecam. Mój kumpel był na takim dniu ale się nie dostał. Szkoda bo chciał tam pracować. Troche zwała bo do 18 praca ale gdzie teraz pracuje się krócej - Pozdrawiam
fajny temat 2009-09-24 10:20:43


Kodeks karny - menuPostępowanie karne Kodeks Pracy
Ujednolicone akty prawne
Porady prawne
Wzory dokumentów




Zobacz także Kredyty mieszkaniowe - porównanieZmiany w prawie Orzecznictwo
Serwis Prawo Bazy teleadresowe
Kodeks drogowy Kodeks postępowania cywilnego
Fundusze inwestycyjne Oferty pracy
Kodeks karny - rozdziały I, II, III, IV. Zobacz cały tekst kodeksu karnego

556

USTAWA

z dnia 6 czerwca 1997 r.

Kodeks karny.

CZĘŚĆ OGÓLNA

ROZDZIAŁ I

Zasady odpowiedzialności karnej

Art. 1. § 1. Odpowiedzialności karnej podlega ten tylko, kto popełnia czyn zabroniony pod groźbą kary przez ustawę obowiązującą w czasie jego popełnienia.

§ 2. Nie stanowi przestępstwa czyn zabroniony, którego społeczna szkodliwość jest znikoma.

§ 3. Nie popełnia przestępstwa sprawca czynu zabronionego, jeżeli nie można mu przypisać winy w czasie czynu.

Art. 2. Odpowiedzialności karnej za przestępstwo skutkowe popełnione przez zaniechanie podlega ten tylko, na kim ciążył prawny, szczególny obowiązek zapobiegnięcia skutkowi.

Art. 3. Kary oraz inne środki przewidziane w tym kodeksie stosuje się z uwzględnieniem zasad humanitaryzmu, w szczególności z poszanowaniem godności człowieka.

Art. 4. § 1. Jeżeli w czasie orzekania obowiązuje ustawa inna niż w czasie popełnienia przestępstwa, stosuje się ustawę nową, jednakże należy stosować ustawę obowiązującą poprzednio, jeżeli jest względniejsza dla sprawcy.

§ 2. Jeżeli według nowej ustawy czyn objęty wyrokiem zagrożony jest karą, której górna granica jest niższa od kary orzeczonej, wymierzoną karę obniża się do górnej granicy ustawowego zagrożenia przewidzianego za taki czyn w nowej ustawie.

§ 3. Jeżeli według nowej ustawy czyn objęty wyrokiem nie jest już zagrożony karą pozbawienia wolności, wymierzoną karę pozbawienia wolności podlegającą wykonaniu zamienia się na grzywnę albo karę ograniczenia wolności, przyjmując że jeden miesiąc pozbawienia wolności równa się 60 stawkom dziennym grzywny albo 2 miesiącom ograniczenia wolności.

§ 4. Jeżeli według nowej ustawy czyn objęty wyrokiem nie jest już zabroniony pod groźbą kary, skazanie ulega zatarciu z mocy prawa.

Art. 5. Ustawę karną polską stosuje się do sprawcy, który popełnił czyn zabroniony na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, jak również na polskim statku wodnym lub powietrznym, chyba że umowa międzynarodowa, której Rzeczpospolita Polska jest stroną, stanowi inaczej.

Art. 6. § 1. Czyn zabroniony uważa się za popełniony w czasie, w którym sprawca działał lub zaniechał działania, do którego był obowiązany.

§ 2. Czyn zabroniony uważa się za popełniony w miejscu, w którym sprawca działał lub zaniechał działania, do którego był obowiązany, albo gdzie skutek stanowiący znamię czynu zabronionego nastąpił lub według zamiaru sprawcy miał nastąpić.

Art. 7. § 1. Przestępstwo jest zbrodnią albo występkiem.

§ 2. Zbrodnią jest czyn zabroniony zagrożony karą pozbawienia wolności na czas nie krótszy od lat 3 albo karą surowszą.

§ 3. Występkiem jest czyn zabroniony zagrożony grzywną powyżej 30 stawek dziennych, karą ograniczenia wolności albo karą pozbawienia wolności przekraczającą miesiąc.

Art. 8. Zbrodnię można popełnić tylko umyślnie; występek można popełnić także nieumyślnie, jeżeli ustawa tak stanowi.

Art. 9. § 1. Czyn zabroniony popełniony jest umyślnie, jeżeli sprawca ma zamiar jego popełnienia, to jest chce go popełnić albo przewidując możliwość jego popełnienia, na to się godzi.

§ 2. Czyn zabroniony popełniony jest nieumyślnie, jeżeli sprawca nie mając zamiaru jego popełnienia, popełnia go jednak na skutek niezachowania ostrożności wymaganej w danych okolicznościach, mimo że możliwość popełnienia tego czynu przewidywał albo mógł przewidzieć.

§ 3. Sprawca ponosi surowszą odpowiedzialność, którą ustawa uzależnia od określonego następstwa czynu zabronionego, jeżeli następstwo to przewidywał albo mógł przewidzieć.

Art. 10. § 1. Na zasadach określonych w tym kodeksie odpowiada ten, kto popełnia czyn zabroniony po ukończeniu 17 lat.

§ 2. Nieletni, który po ukończeniu 15 lat dopuszcza się czynu zabronionego określonego w art. 134, art. 148§ 1, 2 lub 3, art. 156 § 1 lub 3, art. 163 § 1 lub 3, art. 166, art. 173 § 1 lub 3, art. 197 § 3, art. 252 § 1 lub 2 oraz w art. 280, może odpowiadać na zasadach określonych w tym kodeksie, jeżeli okoliczności sprawy oraz stopień rozwoju sprawcy, jego właściwości i warunki osobiste za tym przemawiają, a w szczególności, jeżeli poprzednio stosowane środki wychowawcze lub poprawcze okazały się bezskuteczne.
Barbara 2009-09-24 10:34:55
NEVERENDING STORY!!!!!
robocop 2009-09-29 19:32:33
Nie wiem o co wam chodzi ale praca jest spoko.Polecam
Zablocki 2009-10-07 15:15:57
(usunięte przez administratora)zbieraja naiwnych ludzi ktorzy sa uczciwi.. Niby na przedstawiciela albo doradce, a tak naprawde chodzisz po domach i pukasz jak glupek i pytasz czy maja telefon stacjonarny, boze jak to mozna tak klamac? pozatym wyplaty w chyba 5 czesciach sa dzielone.. porazka.. omijac szerokim lukiem
blablus 2009-10-15 21:11:42
Kodeks karny - menuPostępowanie karne Kodeks Pracy
Ujednolicone akty prawne
Porady prawne
Wzory dokumentów




Zobacz także Kredyty mieszkaniowe - porównanieZmiany w prawie Orzecznictwo
Serwis Prawo Bazy teleadresowe
Kodeks drogowy Kodeks postępowania cywilnego
Fundusze inwestycyjne Oferty pracy
Kodeks karny - rozdziały I, II, III, IV. Zobacz cały tekst kodeksu karnego

556

USTAWA

z dnia 6 czerwca 1997 r.

Kodeks karny.

CZĘŚĆ OGÓLNA

ROZDZIAŁ I

Zasady odpowiedzialności karnej

Art. 1. § 1. Odpowiedzialności karnej podlega ten tylko, kto popełnia czyn zabroniony pod groźbą kary przez ustawę obowiązującą w czasie jego popełnienia.

§ 2. Nie stanowi przestępstwa czyn zabroniony, którego społeczna szkodliwość jest znikoma.

§ 3. Nie popełnia przestępstwa sprawca czynu zabronionego, jeżeli nie można mu przypisać win
zyczliwy 2009-11-14 14:01:45
Moze i mila sympatyczna atmosfera ale tylko wtedy kiedy sie do nich nie zniechecisz.... Praca jaka oferuja to przedstawiciel handlowy. Jednakze tylko z nazwy. Nazywaja sie tak poniewaz niby daja szanse rozwoju i nie sa nachalni. A w rzeczywistosci chodzi sie po domach i wciska sie umowy. NIE POLECAM i radze uwazac. Tak motaja ludzi, ze w pewnym momencie nie wiadomo o co chodzi !!!!!
ppastusiak 2010-01-07 15:58:54
na czym polega ta praca? przez telefon poinformowano mnie ze polega ona na rozmowie z klijentem przez telefon. ale widze jedna opinie ze trzeba jezdzic po domach i namawiac ludzi do podpisania umowy... prosze o pomoc
monia 2010-01-08 11:32:46
proponuje zadzwonic do sekretariatu albo przejść sie osobiście i dowiedzieć sie wszystkiego. z tych opinii niczego konkretnego sie ne dowiesz.
janolek 2010-04-06 21:30:28
jedna wielka sciema nie polecam
hiks 2014-03-31 18:58:28
@korki, bo chyba North Promotion juz nie istnieje, dlatego taka cisza, ale może napisz, gdzie Ci się przewineli ;).
Edward 2014-05-23 16:12:38
Ja nie słyszałem najlepszych rzeczy o North Promotion, ale nie wiem ile w tym było prawdy, także jeśli rzeczywiście już nie istnieją, to cóż...
panna łosoś 2014-12-31 12:52:05
pół roku minęło i nadal nie ma zadnych nowych komentarzy o North Promotion? trochę to dziwne bo wydawali mi się dość dużą firmą o której zawsze toczyły się gorące i zażarte dyskuje. ja chcę prace u nich znaleźć i liczyłam że dowiem się tutaj wszystkiego aktualnego o nich. ale czy firma nadal istnieje i zatrudnia?
romek 2015-03-11 16:51:54
mi się wydaje, że firma nadal normlanie zatrudnia, bo wydaje mi się, że nie ma tutaj paranormalnych sytuacji za bardzo. Mam nadzieje, ze teraz będzie wiadomo co z zatrudnieniem będzie i tak dalej. Ofert żadnych ciekawych nie widziałem, ale chyba lepiej będzie jak każdy je przejrzy sam i oceni względem siebie.
malinka 2015-03-26 00:37:42
ja również słyszałam takie pogłoski w centrum ostatnio że ta firma nadal działa i zatrudnia ale widać za zielona jestem na ten temat bo nie potrafię żadnego konkretnego info znaleźć w internecie, no chyba że dacie jakieś namiary to by mi zycie uratowało. Romek, prosze napisz co masz na myśli ,mówiąc "paranonormalne sytuacje"
Demon 2016-05-19 16:27:30
Wiesz co, no nie ma co tak chyba tej firmy szykanować, moim zdaniem bardzo dobra rzecz, firma ma się naprawdę świetnie, trzeba o tym mówić głośno przecież
Zostaw swoją opinię o North Promotion - Koszalin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie North Promotion