brak logo

REVILO Sp. z o.o.

Łódź

Opinie o REVILO Sp. z o.o.

Pracownik 2011-07-27 22:15:15
Cyba że ktoś lubi zwiedzać. POLECAM.
SMERF 2011-07-30 15:48:57
Tak to prawda co pisze Sebo , to szczera prawda kupa draństwa i dziadostwa , a niemniecka dyrekcja wogóle na to nie reaguje . Należy się powiadomnić odpowiednie służby w Niemczech i Polsce , aby się rozejrzeli i zrobili porządek w REVILO , oraz CARS&RAILS i pociągnęli ich do odpowiedzialności prawnej za istniejący stan rzeczy . OSTRZEGAM NIE PODEJMUJCIE PRACY W TEJ FIRMIE !!!!!
ktoś 2011-08-01 18:41:02
nie dzięki wszystkim kierownikom. tylko jeden wielkie przegięcie jak nie będzie tego pana to sporo ludzi wróci.pozdro dla wszystkich normalnych
anonim 2011-08-25 17:38:57
mlody ma racje trzeba zasluzyc na szacun tylko praca dla twardzieli mieczaki niech [usunięte przez moderatora]..... pod spodnice mamy jedziesz pracowac czy w [usunięte przez moderatora]... leciec jak masz leb na karku to se poradzisz pozdro dla normalnych mich
anonim 2011-08-27 19:41:54
dziadostwo jakiego świat nie widział syf , kiła i mogiła ciężka praca na wysokości za 5,5 euro na godz. to jest chore , a warumki mieszkaniowe poniżej krytyki szkoda na to wszystko słów . [usunięte przez moderatora] etc. Ludzie uważajcie [usunięte przez moderatora]
x 2011-08-27 23:21:54
[usunięte przez moderatora] teraz robie to samo tylko nie za 6 a za 10E, i nie musze walczyc, tylko normalnie pracowac jak czlowiek
łał 2011-08-28 22:39:51
Dziękujemy, uważamy, pracować będziemy, wpisy nie robią na nas wrażenia. Szczerze, to trochę już się znudziły, bo ciągle są takie same.
anonim 2011-08-29 16:52:57
Jak tym osobom chce sie czas tracic na takie pisanie, lepiej ta energie przeznaczyc na cos rozsadnego. Przeciez nie jest tak jak pisza niektorzy. Gdy ktos uczciwie pracuje to jest tez nalezycie wynagrodzony. Jedynie Ci, ktorzy postapili nieuczciwie spotkali sie ze zla reakcja pracodawcy. Tylko oni sami o tym wiedza.
a 2011-08-30 17:42:37
w wiekszosci przypadkow pracodawca daje uzywana odziez robocza i prawie kazdy ja zdaje jak sie zwalnia,a zaliczki daja dopiero po przepracowanej dniowce ktorej i tak nie zapisuja,i jest to 50e(twoje zarobione),pelne zaliczki sa co piatek 100e
anonim 2011-09-06 19:45:07
jakie ubrania za 130 e to są łachy po praniu i z demobilu jak sobie posszywasz to wyglądasz jak człowiek , [usunięte przez moderatora]
hmm 2011-09-06 22:43:10
130 euro na ubrania powiadacie czyli ze co ?? skorka buty profi spodnie z wurta.... do tego bluza z wurta oraz kurtka z wurta i podkoszulki z wurta....??? szkoda gadac te iuchy nie nadaja sie do pracy w monterce!! zzreszta to pracodawca revilo powinien zapewniac ciuchy i ubrania robocze... a nie cars & rails policzcie lepiej jak oszukiwani jestescie na dietach!!!!
anonim 2011-09-06 23:29:30
to jednym zdaniem
czego sie można spodziewać
pozytywy i negatywy
anonim 2011-10-14 13:37:59
Czytajac te opinie postanowilem tez cos napisac. Juz dobrych pare lat pracuje w firmie Cars&Rails wiec niejedno widzialem. Pracuje uczciwie i za ta prace mam tez uczciwie zaplacone. Nie bede sie znizal do poziomu anonimow, ktorzy pisza o lizaniu tylkow itd. robia to moze ci co w Polsce tez to robili, a wiele bylo lizusow i kapusiow w Polsce - taki juz maja chyba charakter. Ciezko jest oczywiscie pracownikom i przypuszczam, ze to oni wlasnie pisza te zle opinie, ktorzy popija i na drugi dzien musza pracowac - wtedy wlasnie nic im sie nie podoba. Sam bylem swiadkiem upomnienia slownego pracownika, ktory piany przyszedl do pracy. Nie wyrzucili go tylko grzecznie upomnieli i wyslali do hotelu aby sie przespal. Pracodawca byc nie jest latwo ale [usunięte przez moderatora] jest dobrym czlowiekiem, nie odmowi pomocy ale trzeba byc do niego tez w porzadku.
anonim 2012-03-12 19:12:03
strzeżcie się tej firmy, oszukują na każdym kroku nie robią przelewów w terminie.Nie warto tam pracowac,SAMA PATOLOGIA:
1
anonim 2012-03-20 10:27:47
Tak to prawda co dzieje się w tej firmie;
Niema tam osoby odpowiednio zarządzającej firmą,ci ludzie nie mają szacunku dla nas pracowników,traktują nas jak tanią siłe roboczą.
trzeba się prosić o nasze zarobione pieniądze.
Nawet inspekcja pracy nie pomogła,pewnie będą i następne.
Może w końcu szefostwo przejmie sprawy w swoje ręce i zacznie się interesowac co ludzie mają do powiedzenia. BO JAK NARAZIE ODBYWA TO SIE NA ZASADZIE PAKUJ WALIZKI I DO DOMU JAK SIE NIE PODOBA.
Pracownik 2012-03-21 07:03:05
Narzekacie strasznie.
Nie warto pracować, poślizgi w wypłatach. Gadanie takie. Z treści postów wynika, że ciągle jesteś w firmie. Konsekwencji brakuje w postępowaniu kolego. Odstraszasz innych a sam nie potrafisz żyć inaczej, znaleźć inną pracę i zarabiać takie pieniądze jak tutaj.
Pozdrawiam pracowników nie narzekających jak małe dzieci, którym się szpadelek w piaskownicy złamał.
syzyf 2012-03-21 19:05:52
wszystko to jest prawdą o czym tutaj piszą jak nie pojedziesz to nie sprawdzisz ,a raczej nie musisz sprawdzac wystarczy ze wejdziesz do tego [usunięte przez moderatora] i sam? jaka praca jedz a przekonasz sie ,troche pozwiedzasz zobaczysz niemcy zawsze to cos ,milej podruzy życze
ja 2012-03-23 11:46:44
Tak jest i i zawsze będzie, że są pracownicy zadowoleni i niezadowoleni, z tym, że zazwyczaj piszą tylko Ci co narzekają. Przejrzyjcie sobie jakikolwiek portal z opiniami, obojętnie której firmy - zawsze dominują negatywne opinie. Jedyna rada dla narzekających - skończyć pracę u kogoś i otworzyć własną firmę - wtedy będzie się na 100% zadowolonym z siebie.
Robert 2012-03-25 12:14:29
Totalny [usunięte przez moderatora], jak napisal kolega. Panowie a jaka kadra...i ta marionetka[usunięte przez moderatora] Jednym slowem patologia. Jak ktos sie chce upodlic, to polecam.
kolejny naiwny 2012-05-08 19:53:51
niestety tragedia a nie firma !! wyzysk i syzyfowa praca za marne grosze!!
anonim 2013-03-20 09:06:37
Witam
Troche racij masz moze nie wyplacaja w terminie, ale mamy czasy jakie mamy,i w wiekszosci firm nie placa na czas,jesli jestes nie zadowolona TO CZEMU MAZ JESZCZE TAM PRACUJE
goo 2013-03-20 13:50:19
WITAM , JA NIE MAM NIC DO ZADOWOLENIA PONIEWAŻ NIE PRACUJĘ W TEJ FIRMIE I OWSZEM ZGADZAM SIĘ ,ŻE SĄ CIĘŻKIE CZASY (KTO ICH NIE MA )PROSZĘ MI UWIERZYĆ ŻE BYM DŁUGO W NIEJ NIE PRACOWAŁA ZARABIA SIĘ TAM ŚMIESZNE PIENIĄDZE KTÓRE SĄ NIEWIDZIALNE . CZEMU MĄŻ TAM PRACUJĘ ? BO NIE MA W POLSCE PRACY I MUSI SIĘ PONIŻAĆ I PRACOWAĆ JAK MURZYN ŻEBY RODZINE UTRZYMAĆ , MAM NADZIEJĘ ZE TO SIĘ ZMIENI POZDRAWIAM :)
obcy 2013-03-21 10:57:53
Czytajac tych opini mozna tylko współczuć,tez pracowałem kilka lat za granicą i nigdy wlaściciel nie traktowal pracowników w ten sposób jak firma w której państwo pracuja , ale sa przeciesz odpowiednie instytucje,ktore pomagaja w takich sytułacjach, zycze powodzenia
anonim 2013-05-09 17:14:04
PROSBA O POMOC FIRMA OD 6 MIESIECY NIE WYPLACA NAM ZAROBIONYCH PIENIEDZY, JAK MOZNA ODZYSKAC NASZE WYNAGRODZENIA
1
Anonim 2013-08-19 05:15:05
Trzeba odrabiać spóźnienia?
donko 2013-10-10 15:34:34
Witam. To jak wkońcu jest z tymi pieniędzmi? Bo nie wiem czy aplikować ale jeśli nie płacą to nie będę
Lorek 2014-06-09 09:49:43
Pewnie wszystko zależy od przepływu gotówki. A z tym w naszym kraju zawsze bywa różnie. Ktoś gdzieś na kredyt weźmie a tu na zeszyt także dopóki to się nie zmieni to cienko to widzę.
były pracownik cars & rails 2014-07-02 17:40:58
Jako były pracownik cars & rails mam inne zdanie na temat tej firmy...i nie pije:P To [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ze strasznymi warunkami zakwaterowania. nikt nie szuka mieszkania..bo dzisiaj pracujesz w niemczech ..jutro w szwajcarii..i nikt w tej firmie nic nie wie..organizacja masakra. odwoluja ludziom planowe wyjazdy..czesto pracownicy planuja w tym czasie wakacje z rodzina..uroczystosci rodzinne i inne. szefów tej fitmy nic nie obchodzi. pracownicy sie nie licza. nie polecam nikomu kto ma rodzine. jak juz jest wyjazd do polski po 6-8 tygodniach...wzywaja pracowników do pracy- inaczej tej pracy moga juz nie miec, wiec jada. praca po 12 i wiecej h na dobe...zarobki 5,5euro..i to jako delegacja a nie pensja. pensja zasadnicza jest najnizsza krajowa polski. ni placa +50 lub +100. zatrudnia polska agencja z łodzi i tej firmy jestescie praconikmi...w niemczech was nie ma.......a!! straszny neoporyzm..lzejsza praca lub lepsza tylko dla rodzin tych juz ustawionych...mozesz byc lepszy..ale lzejsza prace dostanie i tak brat brygadzisty...chociaz nie zna sie na niej:P
Wutang 2015-01-30 14:54:12
Czy ja dobrze kojarzę, że na rynku działają od 2013 roku? Weźcie pod uwagę, że rynek budowlany jest dynamiczny i jeżeli nawet pracuje się za granicą to trzeba się liczyć z różnymi kolejami losów - niewypłacalność, przestoje. Wydaje mi się, że to są wspólne problemy dla całej branży nie tylko dla Polski i Polaków.
stona 2015-06-03 12:24:31
prosze napiszcie mi nr kontaktowy bo nie moge znalesc a chcial bym sie dowiedziec co z moja wyplata
Parel 2016-05-13 11:02:45
Wiesz co, no mozna u nich zarobić, to akurat jest dość pewne i nie sądze, aby z tym był jakiś wielki problem, wystarczy po prostu się przyłożyć do tego co się robi, tak przynajmniej mi się wydaje, praca to nie przelewki, no co powiedzieć można, pewnie nic
Zostaw swoją opinię o REVILO Sp. z o.o. - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie REVILO Sp. z o.o.