Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
anonim - 2011-03-24 18:05:47 odpowiedz | cytuj
Ja pracuję w tej firmie ponad rok i jakoś nie narzekam. Wyrabiam swoją pracę i otrzymuję zawsze wynagrodzenie. Faktycznie chętnych jest dużo i bardzo często nie sprawdzają się ponieważ szukają posady a nie pracy. Dzisiaj tacy ludzie są, chcą siedzieć i nic nie robić a zarabiać. Ja szanuje swoją pracę.
anonim - 2011-03-24 19:08:07 odpowiedz | cytuj
Nawiązując do pierwszej opinii,chcę przedstawić kilka faktów. Nie pracowałaś tam dłużej niż miesiąc - ba! -pewnie nawet nie dwa tygodnie,więc skąd możesz wiedzieć jak to później wygląda? Jeżeli chodzi o tą \"nieistniejącą\" umowę o pracę,ja taką właśnie posiadam.Jeżeli zaś o pieniążki-wypłacono mi tyle,ile było zawarte w umowie-nic mniej,nic więcej-oczywiste. Umowa o dzieło jest w okresie próbnym,którego jak widać,nawet nie przetrwałaś.Ludzie upominający się o zaległą wypłatę-brak.Ale jeżeli ktoś w godzinach pracy zajmuje się setką innych rzeczy,to nie ma się co dziwić,że tak to będzie później wyglądać. Zatem droga Rozczarowana,jeśli chcesz błyszczeć inteligencją i bystrością w internecie,użyj ich następnym razem,gdy będziesz mijać się z prawdą i oczerniać kogoś na forach,bo powinnaś wiedzieć,że konsekwencje tego będą prędzej czy później.
Pozdrawiam:)
Niczym nie rozczarowany pracownik BIOFESTU:)
Hania Gliwice - 2011-03-25 08:17:07 odpowiedz | cytuj
Pierwszy raz chciałam wejść na stronę firmy w której pracuję. Nie pamiętając adresu wpisałam w google nazwę firmy i tu przerażenie. Co za głupoty ludzie wypisują? Pracuję w firmie 7 miesiąc i nigdy nie zdarzyło się żebym nie dostała pieniędzy. W okresie próbnym co prawda dostałam mniej ale uważam, że słusznie, bo też mniej pracowałam i taka była umowa z panem( usunięte przez administratora ) który jest tam kierownikiem. Faktycznie jeśli ktoś się nie nadaje to odpada bardzo szybko ale cóż nie każdy może być górnikiem. Ja Firmę polecam, bo są konkretne zasady w razie pytań służę hania.folk@onet.pl
Michalina - 2011-03-25 13:39:48 odpowiedz | cytuj
Tak moja droga ja tez pracowałam okres próbny ale się nie sprawdziłam. Natomiast firma zapłaciła mi tyle ile wypracowałam i nie mam do nich żalu, bo taka była umowa poza tym miła atmosfera ale praca widocznie nie dla mnie.
Wuja Czechu - 2011-03-25 13:54:16 odpowiedz | cytuj
Ale pojechały jakieś małolaty. Ludzie Biofest to firma w której pracuję od 2004r jestem prezenterem sprzętu do rehabilitacji i zawsze dostaję sianko na czas tyle ile wypracuję więc bez takich mi tu wpisów. Ja polecam a szefo spoko gość. Nikt nikogo do tej pracy nie zmusza nie chcesz nie idź szukaj dalej mi pasuje.
Ciocia Klocia :))) - 2011-03-25 16:40:39 odpowiedz | cytuj
Ja pracuje od kilku dni dostałam umowę !!! Co prawda jestem na okresie próbnym ale praca jest fajna ma się kontakt z ludźmi , szef jest świetny atmosfera jest bardzo dobra , nie rozumiem po co wypisujecie tu swoje absurdalne żale ??
Nikt nikogo nie zmusza do pracy proste nadajesz sie albo nie nie to dowodzenia :)))
Tomasz - 2011-03-26 09:07:52 odpowiedz | cytuj
Podobno były w Firmie jakieś dziwolągi dwa albo trzy i nie dały rady. Przy innych odgrażały się, że będą pisały po forach internetowych więc ludzie jeśli chcecie wierzyć w te bzdury to dołączcie do tego klubu nieudaczników życiowych a jak chcecie poznać realia firmy to od kilku lat jest ciągle w tym samym miejscu z tym samym właścicielem. Ja pracuję 2,5 roku jestem Handlowcem wpadłem tu poczytać z ciekawości, bo w firmie mówili, że ktoś się tu żali podobno jakaś ( usunięte przez administratora )
anonim - 2011-03-26 09:20:52 odpowiedz | cytuj
rozczarowana - 2011-03-16 14:03:14Jednym słowem firma kogucik. Zatrudniają ludzi tylko na umowę o dzieło z której i tak się nie wywiązują( usunięte przez administratora ) bez względu na liczbę umówionych spotkań - a jak przychodzi do rozliczenia - niespodzianka. Dostajesz ( usunięte przez administratora ). Nikt takiej nie otrzymał bo po miesiącu szukają następnych naiwnych na twoje miejsce. Do ich biura dziennie przychądzą tabuny byłych pracowników upominających się o ( usunięte przez administratora )Szkoda czasu i pieniędzy na dojazdy.( usunięte przez administratora )
Podpisaly - 2011-03-26 09:21:52 odpowiedz | cytuj
anonim - 2011-03-26 09:20:52rozczarowana - 2011-03-16 14:03:14Jednym słowem firma( usunięte przez administratora )Zatrudniają ludzi tylko na ( usunięte przez administratora ). Dostajesz grosze albo odchodzisz z niczym bo pan ( usunięte przez administratora ) nagle zmienia zasady. Obiecują każdemu umowę o pracę. Nikt takiej nie otrzymał bo po miesiącu ( usunięte przez administratora ). Szkoda czasu i pieniędzy na dojazdy.A( usunięte przez administratora )
anonim - 2011-03-27 22:29:21 odpowiedz | cytuj
Faktycznie firma( usunięte przez administratora )szef spoko gosciu do momentu gdy pracujesz w firmie ( usunięte przez administratora )zatrudniaja ludzi na ( usunięte przez administratora )
Monika - 2011-03-28 10:32:32 odpowiedz | cytuj
Faktycznie były w firmie trzy przypadki dziwnych osób, które rozpisują sobie żale na forum ale cóż po to jest internet. Ja jestem zadowolona z pracy w Biofest a Firma ( usunięte przez administratora )istnieje od 8 a prawie od 9 lat na rynku sprzedaży. więc mądrych pozdrawiam a głupich jest mi po prostu żal. Podaję strony Firmy www.biofest.pl , www.biofest.cba.pl
Jan - 2011-03-28 10:41:12 odpowiedz | cytuj
To bardzo solidna Firma i bardzo porządny szef. Kto ma okazje z nami pracować bardzo sobie chwali.
księgowa - 2011-03-28 19:09:19 odpowiedz | cytuj
Tak to jest moje drogie rozżalone Panie,telemarketing to praca nie dla wszystkich. Umowę o prace dostaje się po okresie próbnym jeżeli ktoś się do takiej pracy nadaje.Co tyczy się umowy o dzieło to tak wygląda, że dostaje tyle na ile zostało wykonane dzieło,a i to nie do końca tak jest jak sobie myślicie drogie Panie.Będziecie mieć wiele szczęścia jeżeli ta firma po czymś takim nie pozwie Was do sądu.Pozdrawiam
Janek - 2011-03-29 01:40:32 odpowiedz | cytuj
Ale ktoś jest głupi! BioFest to bardzo solidna Firma!
ania - 2011-03-29 07:46:21 odpowiedz | cytuj
chyba zagalapowales sie troszeczke za daleko. nie zycze sobie wypisywania moich danych na forum, jakbys nie wiedzial jest to karalne tak samo jak obraza ktora wystapila pare razy na forum. nie jestem autorka tego tekstu wiec nie interesuje mnie to co ktos robi. w tym momencie oddaje sprawe do sadu za publikowanie danych osobowych.gnebcie sobie rozczarowana,a nie innych. zreszta mozna sie dowiewdziec kto to pisal, wiec zycze powodzenia IP wszystko powie.
Tomasz - 2011-03-29 16:11:52 odpowiedz | cytuj
Zapomniałaś kochana, że w BioFest jest monitoring i wyraźnie słychać jak się odgrażacie, że będziecie pisały na forach internetowych złe opinie. Więc żale do Sądu jak najbardziej.
ania - 2011-03-29 17:17:44 odpowiedz | cytuj
kto sie odgrazal ten sie odgrazal a to jest duza roznica :) powodzenia buska
ania - 2011-03-30 13:21:58 odpowiedz | cytuj
oj chyba beda. bo ja naprawde mam co do roboty :)a nie pisac gdzie kolwiek.ale niech sie juz tlumaczy osoba ktora to napisala.
Beata - 2011-04-06 11:49:23 odpowiedz | cytuj
Czytam te wasze wypowiedzi i mam wrażenie, że Pan( usunięte przez administratora )zwerbował całą firmę do bronienia jej dobrego imienia. Ja pracowałam tam przez 2 tygodnie, praca taka sobie, fakt że atmosfera bomba, ( usunięte przez administratora ) Nikt mi nie powie że zwykły list z Gliwic do mojej miejscowości (całe 13 km) idzie już półtorej tygodnia. Ciężka sprawa... troche dołująca. Wyczytałam tu, że jeden z panów mówił coś o monitoringu, z tego co mówił ( usunięte przez administratora ) nie jest on zarejestrowany i jest tylko do użytku prywatnego, a tak na marginesie - nagranie telefonem lub kamerą nie wykonane przez prokuraturę nie wlicza się w sądzie jako dowód.
Grzegorz - 2011-04-11 10:06:37 odpowiedz | cytuj
Ja polecam. Super Firma.
Janusz - 2011-04-12 18:06:17 odpowiedz | cytuj
Nie wiem jak w telemarketingu ale jako prezenter można parę tysiaków zarobić Pracujesz to masz.
Edek od kredek - 2011-04-18 08:26:39 odpowiedz | cytuj
Ja już pracuję. Super na razie wszystko jest kasiora itd. Myślę, że trzeba robić swoje to będzie dobrze.
Rafal - 2011-07-26 12:40:43 odpowiedz | cytuj
Nie rpacowalem tam ale fakt ze w urzedzie pracy w bytomiu to juz od pazdziernika 2010 jest ogloszenie o pracy w tej firmie takze kto wie jak tam zatrudniaja. Ogolnie nie lubie firm ktore zatrudniaja na okres probny ( usunięte przez administratora ), wiem ze im sie to oplaca bo maja c( usunięte przez administratora ) nawet lepiej bo im urzad placi za zatrudnianie bezrobotnych. Kto wie. I jakos nie chce mi sie wierzyc ze jest az tylu zadowolonych w tak malej firmie?! Albo tam maja jakas solidarnosc miedzypracownicza albo szefostwo samo siebie chwali?! I jak najbardziej to pracownicy moga oskarzyc pracodawce jezeli ten bez ich zgody nagrywa rozmowy czy filmuje.
Kisiel - 2011-08-02 21:19:16 odpowiedz | cytuj
Widzę, że masz ogromne pojęcie ile ludzi pracuje! ( usunięte przez administratora )Ty chodzisz po Urzędzie pracy i zrzędzisz z bezrobolami ale tam Twoje miejsce! Firma ma ogłoszenie, bo rozwija kolejny oddział na Jasnogórskiej. Takich jak Ty do do Irlandii na zmywak albo wyciepać z kraju wstyd - ( usunięte przez administratora )bo tylko w internecie taka patologia może zaistnieć. Ja jakoś pracuje i nie narzekam ale chcę pracę a nie posadę. Ja polecam atmosfera super a pracownicy to jedna rodzina kto nie wierzy zapraszam. Przynajmniej normalny ludzki szef. Zapraszam wszystkich oprócz ( usunięte przez administratora ) Biofest jak Media - Nie dla idiotów!
Marcelia - 2011-08-03 15:08:07 odpowiedz | cytuj
Ja polecam wszystkim firmę jako były pracownik. Wszystko faktycznie gra a jak pamiętam te opinie zapoczątkowały jakieś dziewczyny, które postanowiły popsuć dobre imię firmy po zwolnieniu. zwrócić warto uwagę, że firma działa od 2002r a tutaj jest zaledwie kilka negatywnych wpisów i to tych samych osób. po ukazaniu się opinii cała firma zaczęła bronić szefostwo i słusznie, bo to naprawdę fajni i życiowi ludzie. Jeśli ktoś się nie nadaje do pracy w takim charakterze niech na litość Boską się nie pcha!!! Dziś prowadzę swój oddział i jestem zadowolona.
x