brak logo

Falcon Staff Suppliers

Bedford

Opinie o Falcon Staff Suppliers

były pracownik 2011-07-25 13:56:35
[usunięte przez moderatora] ,ta agencja poszukuje caly czas pracownikow bo tak duzo z niej ludzi odchodzi jak by bylo tak dobrze jak co niektorzy pisza to by sie ludzie trzymali tej agencji ( usunięte przez administratora ) dla spawacza minus podatek ,ubezpieczenie,mieszkanie to ile zostaje .Tygodniow 1 miejsce do spania trzeba zaplacic ( usunięte przez administratora ) , podatek i na reke zostaje okolo( usunięte przez administratora )z tego trzeba sie wyzywic jak ktos ma rodzine to podroz do domu i zpowrotem tez kosztuje ,tak zwana kaucja za mieszkanie to darowizna dla falkonu bo nikomu jej nie zwraca , nawet desperatom nie polecam
anonim 2011-07-29 20:18:46
pracuje w falconie od 3 miesiecy.. nie mowie ze jest nie wiadomo jak. ale napewno nie bede klamal. a wiec tak
[usunięte przez moderatora] ja powiem tak. zaliczki. nie sa obowiazkowe. zawsze jak prosilem o zaliczke tak owa otrzymałem. wypłate zawsze dostawałem do 15.[usunięte przez moderatora]
anonim 2011-07-29 21:27:59
Czytam wasze wypowiedzi i zgadzam sie z opinia ze ta agencja zasluguje na ocene -0. [usunięte przez moderatora]. Co do pobieranych depozytow za mieszkanie ,to karzdy kto je pobiera ma obowiazek je wplacic na specjalne konto i poinformowac was gdzie te pieniadze zostaly zdeponowane. W przeciwnym razie nalezy Wam sie 3 krotnosc depozytu, [usunięte przez moderatora]
nie anonim 2011-07-31 13:31:13
[usunięte przez moderatora]Jeśli coś się stanie w pracy pracownikowi falkonu to przyjadą po godzinie albo więcej to fakt.Ale to wszystko ,mała ściema w szpitalu że kolejka i odwożą delikwenta do domu.I to wszystko najwyżej dostaniesz tabletki przeciw bólowe.Zaliczki jakie zaliczki nawet nie powinniście pisać o zaliczkach bo czegoś takiego w falkonie nie ma.Jeszcze raz NIE MA ,NIE MA. [usunięte przez moderatora]
anonim 2011-08-01 20:56:11
Atrakcyjne !!!! wynagrodzenie dla spawacza ( usunięte przez administratora )c , bez jednego dnia wolnego. To wykorzystaj te ,,atrakcje,, to schudniesz.
anonim 2011-08-11 17:33:19
atrakcyjne wynagrodzenie 7,31f brutto to jakas kpina , [usunięte przez moderatora] zawijaj rekawy i do roboty skoro uwazasz ze to jest atrakcyjna stawka
anonim 2011-08-14 05:17:31
Ludzie zastanówcie się czy wiecie co piszecie o firmie Falcon a szczególnie o szefie !!! Pracuję w tej Firmie od dwóch miesięcy i jestem bardzo zadowolony. Szef bardzo konkretny gość. Wypłata zawsze na czas. Zaliczka - kiedy potrzebuje wtedy mam. W razie problemów w pracy czy w mieszkaniu pomagają tak szybko jak to tylko możliwe. Chcesz jechać na lotnisko - proszę bardzo, jedziesz nie ma sprawy. Zesrała się nam lodówka szef nam kupił nową. [usunięte przez moderatora] Co Wam jeszcze napisać? Weźcie pod uwagę że nie musicie znać języka angielskiego !!! Ja to nie rozumiem takich ....... co piszą takie pierdoły. [usunięte przez moderatora] Ja pisze prawdę bo wreszcie trafiłem na firmę w której jestem doceniony. To jest moje zdanie. Myślcie co chcecie. Pozdrawiam szefostwo Falcon-a i wszystkich normalnych ludzi !!! snowrider
anonim 2011-08-14 22:23:50
[usunięte przez moderatora] Jak by było tak fajnie to średnia pracy w falkonie to 3 miesiące jak człowiek zarobi na bilet żeby z tond uciec.[usunięte przez moderatora]
anonim 2011-08-17 12:19:46
Szukam pracy jako stolarz w falconie powiedzieli ze praca jest, a tutaj czytam ze od nich stolarzy nie przyjmuja, mozecie mi powiedziec jak jest, bo potrzebuje pracy ale nie chce ( usunięte przez administratora ).. Bede wdzieczny za jakies info, (od pracownikow)
anonim 2011-08-17 17:58:24
anonim - 2011-08-17 12:19:46Szukam pracy jako stolarz w falconie powiedzieli ze praca jest, a tutaj czytam ze od nich stolarzy nie przyjmuja, mozecie mi powiedziec jak jest, bo potrzebuje pracy ale nie( usunięte przez administratora )... Bede wdzieczny za jakies info, (od pracownikow) zapomnij o tej agencji wielkie( usunięte przez administratora ) zarobisz koszt podruzy tam i z powrotem kaucja za chate ,oplaty za chate dojazdy do pracy a na godzine chyba stolaze maja[usunięte przez moderatora]
38 2011-09-12 01:15:49
Potwierdzam te informacje,pracownicy dostają zaliczki oraz pomoc od pracowników agencji Falcon.Sory ale jeżeli agencja wykłada pieniądze na podróż z polski to chyba oczywiste jest że trzeba tą kasę oddać.Za busa w każdej agencji trzeba płacić a w Qest 8Funtów dziennie,i czasami bus nie przyjerzdża.[usunięte przez moderatora] dba o pracowników zapewnia mieszkanie,odzierz roboczą itp.Moim zdaniem jest za dobry.Jaka inna agencja marwi się o to czy pracownik ma lekarza,albo czy się z nim dogada???A co do zaliczek to wiele zakładów płaci pensje raz w miesiącu,pracownicy dostają więcej pieniedzy ,firma nie ma obowiązku płacić co dwa tygodnie zaliczek.Skoro jest Wam tak zle to idzcie do innej agencji!może przepracujecie dzien w tygodniu.pozdrawiam [usunięte przez moderatora]
Ania 2011-09-12 01:41:47
Co do przepisów to agencja musi zapewnić pracownikowi jeden dzień pracy w tygodniu,a resztę dni może. Obecnie pracuję na full-time w MK pracujemy po 12h,dniówki i nocki 2 na 2,niedziele,świeta .Mamy jedną przerwę 15min.,i jedną pół godz za nadgodziny płacą nam normalną stawkę,i szczerze mówiąc cieszę się kiedy mam overtime.Nikt się nie martwi jak dojadę do Milton na 6 rano ani czy mam gdzie mieszkać.Pensję mam na koncie 25 każdego miesiąca ,i nikogo nie obchodzi że wydam te pieniądze wcześniej.Nie ma takiej opcji,trzeba rozsądnie gospodarzyć,jak ktoś chce szaleć to mu nigdy nie wystarczy.
były pracownik 2011-09-20 22:58:41
nie wiem jak ktos moze muwic ze ta agencja jest wporzadku ja cale szczescie juz sie zwolnilem z tego bagna i mam nadzieje ze sie juz nigdy w podobnej agencji nie zatrudnie zamiast zarobic to jestem w plecy , szkoda nerwow i czasu na prace u [usunięte przez moderatora]
pokemon 2011-11-15 13:23:19
Cały czas rekrutują ludzie przyjeżdżają i nie mają pracy a firma z którą pracują to zwalnia ludzi a nie przyjmuje a oni chodżą i błagają żeby im ludzi nie zwalniali. Jeśli ktoś chce jechać i popracować 2 tygodnie i wrócić z długami to droga wolna.
anonim 2011-11-21 12:58:43
witam ja jestem zadowolony z pracy w tej agencji pracowalem tu 2,5 miesiaca przywiozlem ponad 5tys zl do polski nowego laptopa czyli da sie zarobic
były pracownik 2012-03-04 21:16:32
Ludzie omijajcie szerokim łukiem interes panów [usunięte przez moderatora]. najpierw nam mówili że czekają na pieniadze z anglo eri zeby móc sie wywiązac z naszych wypłat , a teraz podkulają ogon i ogłaszają upadłość . . . tyle obiecanek i mydlenia oczu , że tym ludzią nie jest głupio.[usunięte przez moderatora]
zadowolony 2012-04-05 00:04:00
powiem tak - mam kase i malo tego mam prace którą właśnie oni pomogli mi załatwić - nie mieszkam już w Bedford i co do tych facetów nie mogę powiedzieć zlych rzeczy
przyleciałem tutaj osiągnąć jakiś cel i start u nich pomógł mi w tym
pracowałem u nich za uzgodnioną kasę płacili i byłem zadowolony ja i moja rodzina pomogli mi w wielu innych sprawach za co im tutaj mogę podziekować-- teraz pracuje w innym mieście za wieksze pieniądzei nie zawinąłem ogona pod siebie ,nie uciekłem do kraju tylko myślałem o tym co zrobić by zarobić ( a zaznaczam nie znam jezyka i nie po drodze mi sie go uczyć)rozumiem wszystkich tych którzy nie dostali kasy - napisałem tu o sobie
pozdrowienia
były pracownik 2012-04-05 20:14:20
Masz prace która pomogli Ci załatwic?[usunięte przez moderatora] . Bo mam kontakt w tej chwili z kilkoma chłopakami z byłego falconu i żaden z nich zadnej pomocy nie uzyskał od Panów [usunięte przez moderatora] mimo iż byli tak jak mówił Pan [usunięte przez moderatora] najlepszymi jego pracownikami.[usunięte przez moderatora]
welder 2012-05-01 17:06:46
Panowie jaka stawke maja spawacze Tig w Bradford ?
Czy firma placi pieniadze co tydzien ?

pozdrawiam
anonim 2012-05-02 18:18:48
falcon placil raz na miesiac [usunięte przez moderatora]
były pracownik 2012-05-04 19:31:25
[usunięte przez moderatora]JA miałem wyplacone za urlop ale za wykozystany , za ten co nie wykozystalem nic nie dostałem , a np mój kolega spawacz za urlop nie dostał , widze sie z nim co dzien bo nadal pracujemy w anglo i wiem ze nadal nie otrzymał tej kasy.
byly pracownik 2014-05-25 06:43:35
zna moze ktos miejsce pobytu pana M bo z checia bym zamienil z nim pare slow w sprawie nie wyplaconych mi naleznosci
gosc 2014-12-31 22:20:50
ucichlo bo wlasciciel nie wyplacil pensji kilkudziesieciu ludziom i go wcielo teraz sie smieje ze swoich pracwnikuw i wszystko ma w du...
1
,khgg 2016-05-19 23:07:50
neistety na chwilę obecną nie mają ofert pracy @kik
Zostaw swoją opinię o Falcon Staff Suppliers - Bedford
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Falcon Staff Suppliers