brak logo

Pawo

Legnica

Opinie o Pawo

...pracownik... 2011-01-08 13:21:02
Hehe, jak czytam takie wypowiedzi to śmiech mnie ogarnia, niektórzy myślą, że praca polega na leżeniu i zbijaniu bąków. Zachciało się lepszych pieniędzy to trzeba było się starać - PAWO ma opinię firmy w, której trzeba( usunięte przez administratora ). Niestety w każdej szanującej się branży jak chce się coś osiągnąć to trzeba mocno pracować. Dzisiaj rynek nie potrzebuje ludzi słabych i przeciętnych lecz NAJLEPSZYCH, a firmy pracowników na NAJWYŻSZYM poziomie - jeśli ktoś nie daje rady odpada i odwrotnie jeżeli mocno pracujesz to osiągasz sukces i odpowiednią gratyfikację, nie ma( usunięte przez administratora )wychodzących co rusz na fajeczkę itp. Wiele osób wylewa żale i jad, ale to osoby które same sobie sobie są winne. Prawda brutalna ale prawdziwa.
anonim 2011-05-04 19:21:24
Właśnie prowadzona jest rekrutacja do tego sklepu, czy możecie mi powiedzieć co się stało że jest wolne stanowisko?
anonim 2011-05-06 23:09:47
anonim - 2011-05-04 19:21:24

Właśnie prowadzona jest rekrutacja do tego sklepu, czy możecie mi powiedzieć co się stało że jest wolne stanowisko?

powiem tylko tyle z kierowniczka w legnicy nikt nie wytrzyma bo jest xxxxxxxxxxxxxxxxx i tyle . poszukaj innej oferty ale nie tam
Stasia 2013-08-14 21:32:26
Minimalna krajowa wpłacana na konto w terminie. I dobry gest firmy dla początkujących, będących na okresie próbnym, premia od utargu miesięcznego indywidualnego. Przesyłana kurierem z centrali, wręczana przez menadżera, ,,pod stołem", ale tylko dzielący wie na jakich zasadach przyznaje:)))))). A jak nie będą przedłużać umowy to nie dostaniesz premii i nawet się nie dowiesz, kiedy przyszła i została rozdzielona pomiędzy pracownikami. Bo po co masz dostawać premie jak nie będziesz miał przedłużonej umowy, nie potrzebujesz motywatora, bo od następnego miesiąca znajdzie się ktoś inny na Twoje miejsce.
Stasia 2013-08-19 23:07:05
Premia, stanowi % utargu jaki wyrobiłeś na swój login, "starzy" pracownicy też dostają premię.
klient 2013-09-28 23:09:50
czy pracuje jeszcze tam ta kierowniczka S. ja też chciałam tam złożyć cv ale przez tą panią nie składałam bo wiem jaka jest
rene 2014-04-24 18:36:27
Witam,jak się pracuje w salonie w Legnicy bo są przyjęcia
1
rene 2014-04-24 18:37:27
Witam,jak się pracuje w salonie w Legnicy bo są przyjęcia
Lola 2014-05-01 16:37:40
Czy w Legnicy czy w innym mieście w Pawo pracuje się tak samo, jak salon i ty wyrabia plany zarobi są ok, ale firma bardzooo duzo wymaga od pracownika np.pozyskiwanie klientów, zarówno telefonicznie, email jak i w terenie.
piotrus 2014-05-01 22:43:30
Mam doświadczenie w sprzedaży męskiej odzierzy.Jestem mężczyzną czy mam szansę na pracę w tej firmie ,chodzi o Legnicė.
1
kostka 2015-01-26 06:50:51
Wloclawek, kierowniczka siedzi na tylku nic nie robiac co chwila fajka ,wychodzi z pracy szybciej pod pretekstem dziecka ,ludzie dlaczego zatrudniacie takich ludzi, skowronska tez nie byla lepsza ta to w dodatku zastraszala.lady zgaga, i to powazna, zatrudniacie egoistow i nierobow,czy wy nie widzicie co w waszej firmie sie dzieje?otworzcie oczy.
anonim 2015-07-20 22:13:26
Nie zauważyłam tutaj opinii pracy w PAWO w Poznaniu?? Może ktoś pracował/pracuje i chciałby podzielić się opinią?? z góry dzięki, bo jak czytam wszystkie te opinie...to aż nie mam zamiaru iść jutro na rozmowe...
bye 2016-05-11 09:38:22
Wiadomo, że kreatywność powinna być w każdym działaniu, ale skoro zapewniona jest umowa o pracę, to się nie dziwię, że ich oferty pracy są tak popularne teraz.
Zostaw swoją opinię o Pawo - Legnica
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pawo