brak logo

Kerub-Iberica

Barcelona

Opinie o Kerub-Iberica

anonim 2011-01-01 22:17:32
Nowak - 2011-01-01 11:08:27

Może ktoś uczciwie opisze tą firmę bo piszecie jakieś legendy i historie wyssane z palca.
Zero konkretów wiele szumu o nic.
W zasadzie to mam wątpliwości kolega zapewniał mnie że można tam pracować i zarobki mają niezłe.



Haaaaaaaaaaaaaaa wlasnie chlopie leze na ziemi i wije sie w konwulsjach ze smiechu malo mnie nie zabiles tym kawalem.
To sie nadaje do prasy
Ktos 2011-01-02 12:10:31
pracownicy jadac do pracy w firmie Kerub Iberica powinni sie zaopatrzyc jak harcerze jadący na obóz czyli powinni miec ze soba spiwory przescieradla poduyszki oraz duzo duzo cierpliwosci .... firma oszczedza na wszystkim co sie da a narzedzia kupuje w sklepie dla majsterkowiczow ale za to przy rozliczeniu zadają za nie nawet 80 euro ,,, są to narzedzia jednorazowego użytku .... o kazda wyplate trzeba dzwonic i pytac czy godziny sie zgadzaja bo pani ksiegowa dopiero sie uczy i nie rozumie nic po polsku.... dojazdy do pracy za swoje pieniadze a rozliczenie na koniec miesiaca ( jesli sie tego dopilnuje i nie zgubi biletow )
Olo 2011-01-02 12:42:51
Tak z tym się zgodzę to obóz przetrwania szkoła ile można wytrzymać bez środków do życia w Hiszpanii.
Bez pracy nie ma kołaczy ale praca w tej firmie to głód i poniżenie.
anonim 2011-01-02 12:49:58
anonim - 2010-12-25 21:37:16

Jeszcze sprawa PRZEKRĘTA nie przyschła złodzieja wszech czasów
[usunięte przez moderatora] co przekręcił na kaskę sporą część polskich robotników.
Jeszcze echa na salach sądowych nie ucichły.
A tu już następny ćwiczy manewry na zasadzie poprzednika.
Koledzy żeby zaś nie było MĄDRY POLAK PO SZKODZIE




Szukam kontaktu z osobami pokrzywdzonymi przez [usunięte przez moderatora],Iberprofil wszystkimi związanymi z Panem [usunięte przez moderatora]
Na tak 2011-01-02 20:06:01
Rotacja w firmie ogromna wiekszosc ludzi natychmiast wraca reszta stara doczekac sie do konca kontraktow i wyjechac do domu.
To co tu sie dzieje nawet trudno opisac.
To chyba wystarczajaca rekomendacja.
Ci co umieja czytac raczej nie popelnia blendu poprzednikow
Snpd 2011-01-02 23:36:55
Rozmowa kwitnie coraz wiecej komntarzy i niewidze zadnego pozytwnego
Dobitnie stwierdzam ze spora grupa ludzi opisuje faktyczny stan zeczy
J.23 2011-01-03 18:52:24
Jako kolejna osoba zwiazana na krutko z ta firma potwierdzam wszystko co tu napisano.
Zarobki marne warunki zle.
Szkoda wogole tam jechac .
ja 2011-01-04 16:51:05
Byłem kilka lat temu, i pracowałem dla [usunięte przez moderatora], nic złego nie moge powiedzieć o tej firmie, jedynie o przyjezdźających tam pracownikach, z których wiekszość ma problemy z alkoholem, i jakaś wewnętrzną niechęć do pracy.
Pozdrawiam
Zen 2011-01-06 10:53:42
Kolego od tego czasu pewnie wiele sie zmienilo jak w firmie tak i w calej Hiszpani poczytaj sobie o tym.
Teraz firma ustawila sie na maksymalny [usunięte przez moderatora]
anonim 2011-01-06 12:10:07
Z tego co widze nic się nie zmieniło stawki są takie same jak były, duzo pewnie zależy od prowadzącego, ja miałem przyjemność pracowac, z [usunięte przez moderatora], i nie moge złego słowa o nich powiedzieć, bardzo zorganizowani goscie, pomocni, godz. zawsze sie zgadzały, nie było zadnych problemów, wystarczyło wykonywać polecenia, a praca w cale nie była cieżka, tylko troche monotonna, prcowało się około 220 g. i zarabiało ponad 1500 euro.
Pozdrawiam
anonim 2011-01-06 19:55:16
OSZUŚCI KRĘTACZE I [usunięte przez moderatora] WSZYSTKO !!!!!!!!!!!!!!!
ja 2011-01-06 20:45:00
Wszyscy tylko narzekają, a nic nie popierają żadnymi dowodami???
Więc te negatywne opinie są troche wyimaginowane..
jz 2011-01-06 20:55:34
drodzy ludzie tylko tyranie pozatym firma ma generalnie pracownika w [usunięte przez moderatora] nic nie pomaga nie pomoze jak trzeba, zarobki jak na taki wyzysk za male a jak ci nie pasuje to wypad czekaja nastepni do oszukania przez spawalnika-kerub hiszpania,ludzie nie warto ale jak chcecie tak zrobicie.
X 2011-01-07 00:07:04
Kolego duzo sie zmienilo bardzo duzo i pytanie dlaczego dalej tam nie robisz skoro taki dobrobyt takie kokosy....
anonim 2011-01-07 00:15:42
ja - 2011-01-06 20:45:00

Wszyscy tylko narzekają, a nic nie popierają żadnymi dowodami???
Więc te negatywne opinie są troche wyimaginowane..

Panie Ja zawsze Pan możesz spróbować tylko żeby potem nie było.!!!!!
ja 2011-01-07 08:16:59
Skoro jest tylu pokrzywdzonych, dlaczego tylko jednostki się udzielają na tym forum???
Chyba nie wszystkim jest tam źle???
A co do pracy, to chyba nigdzie za darmo nie płaca???
hiszpan 2011-01-07 20:25:15
kolego jak podzielisz 1500 euro przez liczbe godzin 220h wychodzi 6,78 euro na reke to chyba jaks kpina tyle to maja studenci na pomidorachw wholandii albi nawet wiecej...
anonim 2011-01-16 17:57:46
Tylko że na zbiorach płacą od ręki a u Keruba kasę dostajesz raz na dwa miesiące i jeszcze okradzioną.
Nie mówiąc jakie to są psie pieniądze i jak długo na nie trzeba czekać.
Lepiej jechać na zbiory bo pieniądze są konkretniejsze
Znafca spraw wszelkich 2011-01-18 19:48:08
O kondycji i jakośći firmy niech świadczą te fotografie wykonane w gabinecie
DYREKTORA NA CAŁĄ KATALUNIE.
Fotografie są autentyczne jaka dyrekcja taka cała firma.
Macie jeszcze jakieś pytania ????

[usunięte przez moderatora]
Zafa 2011-01-21 17:03:59
Firma [usunięte przez moderatora].
TO CO MNIE U NICH SPOTKAŁO NIE ŻYCZĘ NAJGORSZEMU WROGOWI.
[usunięte przez moderatora] WIELE BY TU O NICH PISAĆ.
ODRADZAM KOMUKOLWIEK PRACĘ U NICH I PODPISYWANIE JAKICH KOLWIEK PAPIERÓW BEZ PRZETŁUMACZENIA ICH NA POLSKI I ADWOKATA.
FC Fakien 2011-01-22 19:44:36
Ludzie którzy tu pracują to zbieranina niedorajdów zboczeńców itp.
Ludzie którzy nie radzą sobie w realnym świecie alkoholicy.
Tu jest walka o pietruszkę o order z ziemniaka.
Resztę rozsądni ludzie dopiszą sobie sami.
FC Fakien 2011-01-22 19:51:31
Tragedia nakręcana przez przekręcone psychicznie osoby to cała prawda o tej firmie i tej pracy.
Walcie się wszyscy na [usunięte przez moderatora] a szczególnie z pewnego miasta
anonim 2011-01-22 21:10:23
Chciałeś powiedzieć pewnej wsi ale to przeminie będzie le;piej hahaha
ja sam 2011-01-22 21:14:34
Tu [usunięte przez moderatora] poganiają może to kiedyś się zmieni ???????????
Zmieni kiedy szef dojrzeje do realiów moja opinia.
edi 2011-01-22 21:20:20
Jak od korzenia nie wytępią to nic to nie da tak czymaj broda
Oderta 2011-01-23 17:11:38
Ciekaw zeczy tu sa pisane no coz pewnie sporo tu racji i prawdy.
Ale w takich zakladach inaczej nie ma poprostu jest jak jest inaczej nie bedzie.
anonim 2011-01-26 21:33:50
To banda prymitywów i tyle już tam nie robię jestem w domu ale napisałem co wiem PRYMITYWY
Tak to fak 2011-02-02 16:39:10
Tak to fakt dla mnie to przed zatrudnieniem szef powinien zażądać od każdego nowego pracownika zaświadczenia o niekaralności bo w tej firmie pracuje lub pracowało mnóstwo osób z przeszłością kryminalną.
Ludziom tym się wydaje że dalej siedzą w celi i wprowadzają rygor i obyczaje więzienne co normalnym ludziom jest obce i nie umieją sprostać tym wymogą.
Jeśli nie byłeś rezydentem zakładu karnego i jesteś normalnym człowiekiem ja osobiście odradzam Ci pracę w tej firmie.
Tak to fak 2011-02-02 16:42:45
Tu nie liczą się umiejętności zawodowe tu liczy się umiejętność dania w mordę na co szefostwo przymyka oczy i popiera elementy przemocy.
anonim 2011-02-03 11:53:29
Jeżeli szefostwo ma do w [usunięte przez moderatora], to idź na policje, oni bardzo szybko sie tym zajmą, są naprwde w tym dobrzy, i problem z glowy!!!
prima 2011-02-07 15:49:01
tak to jest jak za wszelkA cenę chce się miec kase i sprzedawać kolegów jak np.[usunięte przez moderatora] czy prowadzący [usunięte przez moderatora] który dostaje ataku paniki i nie ma odwagi powiedziec prosto w oczy o co mu chodzi,albo walka na noże na majorce.ludzie przestancie ściemniac i weżcie siędo solidnej roboty a wtedy wszystko będzie ok
Realista 2011-02-07 23:06:14
No i nie mamy [usunięte przez moderatora] na budowie czyli na Majorce... Jego nastepca swietnie sobie daje rade choc musi odkrecac to co samozwanczy Dyrektor na Katalonie powyczynial. Zapanowala w koncu normalna ludzka atmosfera i mozna spokojnie pracowac .....jednak Dreda wywalili szybciej niz mnie ... Hiszpanie tez odetchneli z ulga....
Poeta 2011-02-08 23:31:25
Szkoda [usunięte przez moderatora] i wielu innych większość to skórzane łby pozdrowionka praca pracą a [usunięte przez moderatora] dalej będzie i niech tak zostanie powodzenia :)
Poeta 2011-02-08 23:35:05
Prima na noże ???????????
Na prawdziwe noże kuchenne to tak było naprawdę......
Poeta 2011-02-08 23:40:55
Kiedyś się pozabijają to tylko kwestia czasu ......
olo 2011-02-09 15:55:23
chlopaki co z wami ,wszystko tylko nie noze o co poszlo , pozdrowienia z gor ,
Pracownik 2011-03-20 12:08:22
Radze popracowac nad twoim hiszpanskim, a potem wypisywac bzdurne komentarze. Pozdrawiam
to-jo 2011-03-22 12:23:01
Tera dreda wywiezli na olot i tukej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zawraco. Wydupcyc go trza bylo a nie przenosic z miejsca na miejsce. Mysli ze hiszpanski zno to jest wszech. i ten jego smiech z byleczego. grunt ze mnie juz do polski wywiezli i nie musza z durniami siedziec.
anonim 2011-03-23 07:55:06
Pracownik puknij sie w czoło, chyba że masz premię za swoją pracę, może keruby uratowały Ci życie bo i takich dewiatów tam spotkałem. Są też tacy którzy np. tygodniami sobie grzebią przy jakiejś pracy 0 wysiłku kawa pod ręką cały wysiłek to przebrać się w szatni jak taka jest...Współczuje tym którzy tam jeszcze pracują albo będą pracować.
Poeta 2011-03-23 08:10:23
Ja to się dziwię że ktoś u nich jeszcze pracuje śmiech na sali...
Trudna sytuacja na rynku pracy zmusza ludzi do tak drastycznych posunięć ale myślę że niebawem się to skończy i przyjdzie zakasać rękawy i zabrać się za uczciwą pracę panom szefom !
Zapała 2011-03-29 09:34:32
Praca w tej firmie to porażka [usunięte przez moderatora] niepolecam.
Przed ewentualnym podpisaniem się pod kontraktem warto dobrze się zastanowić nad tym co robicie.
Warto też przetłumaczyć sobie z hiszpańskiego na polski treść umowy
Wiaderny 2011-06-15 22:44:21
To jeszcze u nich ktoś pracuje!!!!!!!!!!!!!
Nie zlikwidowali tej firmy !!!!!!!!!!!!!!
7 euro totalny syf śmiech na sali
[usunięte przez moderatora] nic gorszego już nie ma na świecie.
To raj dla kryminalistów.
Tam nie sprawdzają historii a i ukraść też zawsze coś kolegom można.
pracownik 2013-07-18 12:50:31
Ja pracowałem w 2011 na fabryce seata w Martorell, generalnie praca nie była zła. Stawka godzinowa marna 7 E do reki, ale można było nabić ok 300 godzin. Zakwaterowanie słabe na 6 jedna łazienka i kuchnia. mieliśmy auto firmowe do dyspozycji pracowników. Odnosńie pieniędzy to zawsze były na czas. Przeczytałem te komentarze i widziałem tylko jedną dobra opinie.
1
2013-10-06 22:23:16
Pracowałe b.dawno w Hiszpani w firmie [usunięte przez moderatora] - ALE TO JUŻ TYLKO WSPOMNIENIA I HISTORIA
alicja 2014-01-17 10:53:01
Przeczytaj wszystko i wyciągnij z tego konkretny wniosek .Tu o was 99 procent ludzi pisze same złe opinie(usunięte przez administratora)
heniek 2014-11-29 14:38:52
Nie jestem pewien, czy Kerub-Iberica nie upadła, to firma z Barcelony, więc nawet nie wiem jak sprawdzić, czy mają aktualny rejestr, jak u nas w krajowym rejestrze sądowym. Fakt, ze ich storna internetowa nie działa, fanpage na facebooku praktycznie nie istnieje - ma kilkanaście fanów i jest pusty, ktos wie cos więcej?
zdolna ola 2015-02-05 12:52:10
skoro są z Barcelony, to istnieje szansa żeby pracownik z Polski ( z wybitnie dobrym angielskim i średnim hiszpańskim) dostał zatrudnienie na półwyspie iberyjskim? nudzi mnie już praca w polsce, maży mi się bardziej światowa kariera. wiecie jak to jest u nich z takimi zatrudnieniami obecnie i czy są możliwe?
mój 2015-02-21 14:32:04
W zasadzie ciężko w ogóle zweryfikować jaką prowadzą działalność. Sama informacja, że odbywa się ona na terenie Barcelony nie wiele mi np. daje. Widziałem jakieś stare oferty odnośnie pracownika biurowego, ale zastanawiam się czy to nie jest przypadkiem niejedyna działka jaką się zajmuje firma. Ma ktoś jakieś konkretne informacje?
mieszko 2015-03-10 18:30:47
ja ta nie widziałem, zeby firm miała jeszcze inne działki i zajmowała się innymi rzeczami tak naprawdę, więc też tutaj nie widze powodu do niepotrzebnych insynuacji.. ja natomiast zastnawiam sie jak naprawde ma się sprawa odnośnie wypłacania pensji pracownikom - wszytsko jest na pewno na czas bez opóźnień?
jaj 2016-05-07 23:04:05
hej! ucichło tu troche - mam nadzieje, ze firma nadal istnieje? Chce sie dowiedzieć czegos o ofertach pracy od Kerub-Iberica. Kiedys poszukiwali Elektromontera / Elektryka, ale to na początku 2015 roku
Zostaw swoją opinię o Kerub-Iberica - Barcelona
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kerub-Iberica