brak logo

piekarnia dragan

Warszawa

Opinie o piekarnia dragan

anonim 2008-11-18 14:23:30
Poprostu uwazajcie drogie koleżanki i koledzy
Realista 2008-12-21 12:27:05

Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako ... oj wysoka jak ktos ma dlugi jezyk.
Atmosfera i ludzie tam pracujący są ... .
Od jakiej stawki można negocjować pensję?
Najbardziej w tej firmie podobało mi się: ... szefostwo :-).
Najbardziej w tej firmie nie podobało mi się w: ..wszystko. .
takze omijajcie z daleka
smerf1 2009-09-06 18:50:31
U Dragana czas pracy to minimum 260h oraz jeden dzień wolny miesięcznie. (usunięte przez administratora)
zosia 2009-10-23 13:57:33
praca w tej firmie to jednym słowem wielka traaaaaaaaaaaaaaagedia omijajcie więc ją wielkim łukiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1
anonimowa 2010-01-19 16:27:48
czy taka beznadziejna atmosfera jest tylko w sklepach/piekarniach czy w biurze również?
ktoś 2010-01-22 17:50:06
Czy ktoś pracował tam w biurze? Niedługo wybieram się na rozmowę i nie wiem czy warto tracic czas skoro jest tyle negatywnych komentarzy...
gość 2010-11-15 21:58:26
Porozmawiałby Pan z prawdziwymi fachowcami to wiedziałby Pan, że w tym pieczywie nie ma grama polepszacza, Ale jeżeli chce Pan zapychać sobie żołądek puszystymi bułeczkami i chlebem to proszę nie mieć pretensji o stan uraczonej w ten sposób wątroby, która wcześniej czy później odmówi posłuszeństwa. Dragan ukwasza pieczywo metodą naturalną - pieczywo wyprowadzone w ten sposób nigdy nie będzie "nadmuchane". Statystyczny polak zjada rocznie ok. 3 kg chemii ukrytej w artykułach spożywczych. Życzę smacznego.
anonim 2010-12-17 12:47:31
Masz racje przez tą firmę przewinęło się gro ludzi, bo nie brakuje [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] szukających pracy, którym ktoś daje szansę ale oni ani u Dragana ani nigdzie indziej nie zatrzymają się dłużej, ponieważ są to osoby, które chciałyby mieć wszystko podane na tacy - tak zwane NIEROBY... Wszystkim niezadowolonym życzę powodzenia w innych firmach.
anonim 2011-02-03 11:08:42
(usunięte przez administratora) na temat zarobków i płacy wypowiadac się nie będę,ale powiem jedno dawno nie było mi tak szkoda jak ktos odszedł z pracy!!!!.Szkoda ( usunięte przez administratora ) że pani niema,była pani jedyna osobą z którą mozna było cokolwiek załatwic w tej firmie, normalna babka, zawsze była za pracownikami- powodzenia życzę.
anonim 2011-06-17 22:20:56
Drogi kolego, jeżeli nie ma miesiąca żeby powierzone obowiązki zostały wykonane w 100% to i nie ma premii w 100%. Wszelkie odtrącenia fundujecie sobie na swoje własne życzenie i głupotę. Jaka praca taka płaca. Tam naprawdę nikt nikogo nie okrada. Nie znam pracodawcy, który płaciłby premie pracownikowi, który nie wypełnia należycie swoich obowiązków.
anonim 2011-06-28 14:25:51
czy praca w godzinach nadliczbowych jest dodatkowo wynagradzana, czy oddawane są dni wolne ? jaki jest regulamin kar, za co są kary i jakie to są sankcje ?
Voltcik 2011-11-14 13:43:55
Na wstępie, dla ludzi zainteresowanych pracą w firmie dragan. Praca jak to chyba w każdej piekarni, nie należy do najlżejszych, jednak warunki finansowe po miesiącu pracy których można się domyślić są motywujące aby poświęcić trochę zdrowia na spokojne przeżycie, chociaż i tak jest mało czasu na to aby w coś konkretnego je gospodarować, bo pracuje się sporo czasu. 7 dni w tygodniu, to chyba standard, a o dzień wolny... :D heheh. Nie problem stanowią pracownicy fizyczni (( usunięte przez administratora )
folik 2011-12-08 13:32:56
Człowieku jeżeli pracowałeś tak jak piszesz i nawet nie potrafisz właściwie wyrazu sklecić, to wcale się nie dziwię.....
gosc 2012-01-31 14:11:08
OMIJAJCIE DRAGANA Z DALEKA
xxx 2013-03-25 09:33:59
Ja również nie polecam, (usunięte przez administratora)Omijać szerokim łukiem szkoda nawet się rozpisywac
Marcel 2013-04-09 14:53:49
Witam.Dzwonili do mnie dzisiaj z firmy Dragan,ze sa zainteresowani moja osoba i umowilem sie z nimi na rozmowe.Czytajac komentarze wystawione przez bylych pracownikow to chyba szkoda sobie glowe zawracac.Ale chcialbym sie czegos dowiedziec o tej firmie jak tam palca,jaka jest umowa,czy pensja jest stala,czy uzalezniona jest od wywozu itp.,itd.Czy jest wogole sens tam jechac?Oddzial na ulicy Andyjskiej 2.Z gory dziekuje za informacje o tej firmie....
whitelizard 2013-04-09 21:23:00
Witam
Do mnie także się odezwali w sprawie pracy jako kierowca
Ale widząc jak jeździcie po tej firmie to się zastanawiam czy udać się na spotkanie
Dajcie jakieś info jak tam jest
Pozdrawiam
Darek 2013-04-09 23:21:46
Do mnie też zadzwonili ale ja zamierzam pójść i przekonać się sam co oferują i co to za firma, najlepiej jest polegać na własnych opiniach a nie na cudzych - przynajmniej ja tak myślę. Przeleciałem fora innych firm piekarniczych i widzę, że wszędzie są plusy i minusy, na każdym przeważnie wylewają swoje żale. Zobaczymy....
były pracownik 2013-04-10 18:33:28
Marcel, daj sobie spokój a unikniesz wielu nieprzyjemności
Krzysztof Nogański 2013-04-12 10:52:08
Jeżeli macie ochotę na pracę w Draganie to zerknijcie sobie na to co może was tam spotkać, nawet jak nic nie zrobicie.

To jedno z zarządzeń wydane przez kochane szefostwo, a pomysłów jest co niemiara.

(usunięte przez moderatora) pozdrawiam
1
ja 2013-07-12 21:30:50
Witam. Bylam dzis na rozmowie w sprawie pracy w Draganie. Zaproponowano mi umowe o prace na pol etatu premie itp. Dowiadywalam sie co z wolnymi weekendami jako ze w CV mialam wpisane ze ucze sie w systemie zaocznym. Pani poinformowala mnie, ze nie bedzie z tym najmniejszego problemu. Czytajac Panstwa opinie czuje sie szczerze zaniepokojona.... Czy faktycznie nie ma szansy na wolny co drugi weekend? Pani zapewniala mnie, ze u nich sa takie standardy bo jak to okreslila "kiedys odpoczywac trzeba". Bardzo serdecznie prosze o odpowiedz.
1
aaaaaaa 2013-07-16 18:53:18
Jeżeli będziesz pracowała w biurze to faktycznie co drugi weekend jest wolny.
Ale pracę odradzam, chyba że na chwilę.
1
basia 2013-07-26 11:56:43
Bardzo chce sie zatrudnic w tej firmie w sklepie,czy ktos moze mi przyblizyc jakie sa godz pracy i ogolne warunki zatrudnienia??Z tego co czytam to nie jest za dobrze ale czy sprzedawcow tez to dotyczy,pytam miedzy innymi o wyplacalnosc pensji[wszyscy pisza ze jest z duzym opoznieniem].
ja 2013-08-10 20:27:48
Ok. Pracuje tam ok 3 tygodni i moge sie co nieco wypowiedziec. Dni pracy jak najbardziej elastyczne ale glownie dzieki ludziom, z ktorymi sie pracuje. Jesli chodzi o zainteresowanie szefostwa problemami pawilonu jest baaardzo mierne. Nie wazne co i jak - wazne zeby dochody byly... Temat wyplaty jednak jest mi nieznany -po weekendzie maja byc podobno pieniadze. Generalnie uczucia jak na dzien dzisiejszy zwiazane z ta praca ma bardzo mieszane.
ja 2013-08-12 14:39:33
Elastyczne w takim sensie, że jeśli potrzebuje dnia wolnego nie mam z tym najmniejszego problemu- dziewczyny, z którymi pracuje zawsze są skłonne się zamienić dniem pracy. Generalnie na sklepie pracujemy we trzy wiec nie ma z tym problemu :)
ja 2013-08-12 21:17:21
Pracuje normalnie po 8h dziennie. Sklep jest otwarty od poniedzialku do soboty. Tak jak mowie - ludzie, z ktorymi sie pracuje sa naprawde swietni lecz jesli chodzi o cala reszte mam juz lekko wyrobione zdanie na ten temat. Generalnie trzeba o rozne rzeczy sie dopraszac caly czas. Terminowosc wyplat rowniez poddaje watpliwosci gdyz na chwile obecna jeszcze pieniedzy nie widzialam na oczy :P jednym z plusow jest dla mnie umowa o prace. Chociaz czytajac to forum widze, ze wiele osob ma z tym problem i zastanawia mnie dlaczego jedni taka umowe dostaja a drudzy nie....
benek 2013-08-24 16:50:15
O i julian zadał zadał dobre pytanie. Tak po prawdzie to jak to przeczytałem to aż się złapałem za głowę i uwierzyć nie mogłem
1
klientka 2013-09-30 10:45:19
A czy moglibyście napisać na temat tego pieczywa? Bo kiedyś kupowałam tam pieczywo ale teraz to nie wiem
ktos 2013-11-04 16:25:30
brak wypłat na czas NIE POLECAM
2
Była pracownica 2014-01-03 00:39:31
wiecie co wypowiadacie sie zle na ta firme a defakto dalej tam robicie przeciez nikt was tam siła nie trzyma ludzie po co to komentowac nie pasuje mi to sie zwalniam,pracowalam tam 8 lat i dziecko urodziłam i wróciłam bez zadnego problemu owszem sa problemy z płatnosciami bo sa ale wypłacaja i jakos idzie sie z tym pogodzic mialam doczynienia z panem (usunięte przez administratora)osobiscie byłam na tzw.dywaniku i wiecie co moim zdaniem jest w porzadku oczywiscie mnie ukarał ale tu byłam winna odwaliłam mu nr stulecia za to powinien mnie zwolnic ale pogadał ze mna jak człowiek i zaufał po raz drugi szacunek do niego mam pani (usunięte przez administratora)tez jest w porzadku kobitka maja problemy finansowe ale jakos probuja z tego wybrnac.dzis juz tam nie pracuje bo poszłam na swoje rozstałam sie z nimi jak z ludzmi nie kopałam pod soba dołków bo kto wie jeszcze moge tam wrocic dziewczyny na pawilonach są naprawde spoko jak bym dzis miala szukac pracy napewno bym sie tam usmiechneła pozdrawiam was i nie palcie za soba mostów.......
1
renia 2014-05-24 13:39:26
jeśli piszecie wyżej o problemach z płatnościami to po jakim czasie w takim razie wypłacali Wam pieniądze?
renia 2 2014-05-25 14:53:11
Co to za forum? chyba jakiś straceńców i niedowartościowanych. Normalni cywilizowani ludzie nie wylewają swoich żali na jakimś forum tylko idą do sądu jeżeli są pewni swoich racji.
pol 2015-01-19 17:40:27
a ja zadam pytanko skoro tak: jak wyglada system rekrutacji nowych osób, a dokładnie z ilu części się składa. Czy jest cos nietypowego przy zatrudnianiu nowych osob, bo ostatnio spotkalem sie z dziwna sytuacja i chcialbym zweryfikowac jak to sie tu odbywa zanim zglosze sie ze swoim CV - dzieki z gory
2
Lola 2015-01-28 01:44:24
Ile tam wogole placa?
pieko 2015-02-15 16:23:37
Rekrutują na wszystkie stanowiska ( Biuro, produkcja, transport etc ) i albo się rozwijają lub już wszyscy uciekli (usunięte przez administratora) - wiecie coś na ten temat ?
lol 2015-02-19 14:50:29
Byłem na rozmowie. Nie polecam zdecydowanie. (usunięte przez administratora)Jeden z obecnych pracowników już na wejściu poinformował że nie warto.
2
r 2015-02-28 18:11:23
Twój Nick mówi sam za siebie...
Tosia 2015-04-11 08:52:29
Nie rozumiem czemu częsc opinii jest usuwana,czy nie po to jest to forum żeby każdy kto chce podjąc prace w tej firmie,mógł sie czegoś o niej dowiedzieć??Istotne jest przecież zdanie byłych pracowników,oni chyba najlepiej wiedzą jak to wszystko wygląda od środka.Prawda jest taka że nie warto pracować tam gdzie nie doceniają(usunięte przez administratora)
oburzona 2015-05-28 14:58:57
Ja nie wiem kto tak na prawde pisze te opinie ale czytając mam wrazenie ze to pisze ktos kto chce zaszkodzic tym co pracują w tej firmie albo pracowali. Proszę sie nie podszywac pod kogos innego. Bo pisząc np syn moze okazac sie że chodzi o córke.Jeśli tak jest to ja bardzo dziękuje za pomoc.Wcale nie jest tam tak żle jak niektórzy piszą ale cóż człowiek ma msciwą naturę. Pozdrawiam
wykasowany pracownik 2015-07-15 19:30:24
Wykasowane opinie są tu na porządku dziennym.Ktoś jednak dba o swoją mocno nadszarpniętą opinię.Ale przypomnę tylko że wypłata w tej firmie jest mocno po czasie,składki zus często nie płacone,większość sklepów firmowych polikwidowana,pieczywo przechowywowane w warunkach tragicznych,w zagrzybionych pomieszczeniach.Szkoda życia na pracę w tej firmie.I nie wypowiadałabym się już na temat tej piekarni gdyby nie fakt,że opinia moja została usunięta.
dick 2015-07-20 00:59:50
Chyba jest tragicznie skoro non stop szukają na gumtree pod różnymi nick a rotacja hiper kosmos. Dobrze że rynek weryfikuje firmy i wypada coraz więcej tych biednych a zostają te z płynnością finansową
damiank 2016-05-13 09:08:47
Hej! firma zajmuje się produkcją pieczywa, ale nie tylko, bo widze,ze mają tez wyroby cukiernicze i też mozna u nich składac zamówienia jak widze, tylko trzeba z wyprzedzeniem, zeby na czas dali rade zrobić.
Zostaw swoją opinię o piekarnia dragan - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie piekarnia dragan