logo InfoFINANCE

InfoFINANCE

Wrocław

Opinie o InfoFINANCE

stokrotaz 2011-02-24 19:50:01
dzisiaj bylo niezle jak to lecialo "te cv to potencjalni na wasze miejsce" az sie caryca z wrazenia spojrzala buhihih
FORMAN _TIK 2011-02-24 20:00:40
dobrze o waszej firmie napisano na forum konkurencji, patrzac tu, stwierdzam, ze chyba tak jest pozdrowienia z armii ludowej dla ludkow z info :P konkurencje trzeba na swoj sposob pokochac\ i TAK NAS NIE POKONACIE !!! JESTESMY NAJLEPSI KRD RULES!!!!
anonim 2011-02-24 20:13:33
Forman nie pracuje juz na armii ale z tego co mowisz widze ze bywa smiechowo, wy dzwoniciei dzwonia i kto MA LEPSZA NAWIJKE TEN WYGRYWA ?? czy to znaczy ze w koncu macie godnego rywala. mam nadzieje ze info nie wali takiej sciemy jak ... kumpel mi mowil, aktualny, czynny pracownik ze dzwonisz do klienta po ostatnia umowe, cel bedzie, bedzie u jakis kokosztan czy kwiatkowski podpisal idzie na [usunięte przez moderatora] CO? mnie by chyba kkkrrreewww zalala
anonim 2011-02-24 21:48:17
jak przez miesiąc ma się 0 na słupie to tak bywa ...... trudno żeby ktos to tolerował
cala prawda?? 2011-03-17 19:10:16
... wysyłanie miłych maili, jak to jesteś z grupa i jak rozumiesz ze cięzko jest nam, ze mamy gorszy dzien, nie pomoże, pamiętaj, ze większośc słyszy twoje rozmowy na dworze lub korytarzu pt: jaki masz zespół, i jak cięzko musisz z nami pracowac....a przez to nie robisz swojego wyniku, najpierw zwalasz wine na przełożonych, ze nie można się z nimi dogadac potem na nas ? to jak to w koncu jest?? jesteśmy grupą? czy jesteś ty i reszta??? bo zmieniasz zdanie jak wiatr zawieje, wybacz, ale nie jest to z pewnością cecha dobrego lidera czy kordynatora?!
and_core 2011-03-17 19:15:06
kilka mądrych słów, myślałem, ze lider stoi przed przełożonym murem za swoimi ludźmi, a tu tak nie jest trochę to przykre:( lider który mówi ze jak nie zrobimy celu to nas wszystkich powyrzuca?????? no niestety słyszeliśmy to. moze czas ( usunięte przez administratora ) się trochę zmienic
anonim 2011-03-17 19:16:00
kilka mądrych słów, myślałem, ze lider stoi przed przełożonym murem za swoimi ludźmi, a tu tak nie jest trochę to przykre:( lider który mówi ze jak nie zrobimy celu to nas wszystkich powyrzuca?????? no niestety słyszeliśmy to. moze czas Pani [usunięte przez moderatora] się trochę zmienic
.... 2011-03-17 23:13:49
jak się słyszy piąte przez dziesiąte, to biorąc pod uwagę fałsz i negatywne nastawienie od początku, daje właśnie taki efekt, jak tu napisano - i to jest przykre... Co do wcześniejszej wypowiedzi, ciężko co poniektórym dogodzić (wysyłanie "miłych" maili), aczkolwiek zawsze w cenie są porady, jak to być dobrym koordynatorem, czy liderem. "pt: jaki masz zespół, i jak cięzko musisz z nami pracowac....a przez to nie robisz swojego wyniku, najpierw zwalasz wine na przełożonych, ze nie można się z nimi dogadac potem na nas ?" - kolejny przykład, jak łatwo interpretować na podstawie wyrywkowych informacji, czyjś stosunek do reszty "świata", ale jak KTOŚ, bardzo chce, zawsze znajdzie powód, by zabłysnąć na forum i podgrzać atmosferę :)
co do fałszu 2011-03-18 13:59:08
nikt nie był do Ciebie negatywnie nastawiony!!! masz to co sobie wypracowałaś przez ostatnie dwa miesiące, ostatnio się starasz ok...ale zobaczymy za jakiś czas.
.... 2011-03-18 17:02:46
; ))) Nie bardzo rozumiem....z jednej strony wymaga się dyscyplinowanie a z po drugiej stronie .... no cóż , myślę , że przez ostatnie 2 miesiące to akurat wywiązywałam się z nałożonych mi obowiązków lepiej niż obecnie o czym może zaświadczyć wynik grupy i zmiana w systemie pracy co niektórych osób :)))-co przekłada się na zarobione pieniądze....widzę , że Ktoś tu czuje się bardziej kompetentny do roli Koordynatora...i powiem Ci jedno - w życiu nie pracowałam z tak fałszywym zespołem ludzi , który nie dość , że brudzi własne gniazdo ( delikatnie ujmując) ...pisząc na swoich kolegów i koleżanki takie rzeczy , w tym również nie oszczędzając przełożonych , to jeszcze na dodatek oczekuje z jednej strony pomocy przy ściąganiu umów .....a drugiej, za plecami szydzi i sieje ploty...A ostatnio , to wybacz uważam , ze jest gorzej a nie lepiej .....bo dla Firmy miarą sukcesu jest wynik a nie poziom sympatii, której tu i tak nigdy do końca nie było , co można zobaczyć w Waszych wypowiedziach na forum zanim się pojawił "pseudo bat" :))). Nie wiem , kto tu stara się zabłysnąć na forum lub zasiać zamęt, ale mam nadzieję ,że z czasem odbije się to mu wielką nieprzyjemną czkawką....Mieliście już sympatycznego Lidera :))) ... hmmm i jaki był tego efekt .... może zapytajcie bezpośrednio Waszego ulubionego przełożonego co o tym myśli ...bo mam wrażenie , że nie do końca rozumiecie powagę całej sytuacji....Gramy w dobrego i złego policjanta ??? Czysta manipulacja faktami....i powiem na koniec, dla mnie praca to praca.... co po pracy to po pracy....ale nie pozwolę sobie na publiczne szykanowanie mojej osoby i sianie zamętu....bo i tak to nic nie zmieni prócz tego , że potwierdza się fakt , że jedno z Was nieźle tu miesza i o dziwo pisze to wszystko W GODZINACH PRACY ...MOŻE CZAS JEDNAK SPRAWDZIĆ , KTO MA TYLE WOLNEGO CZASU W CZASIE PRACY ????? I wielka szkoda , ze osoba ta jest nie tylko fałszywa ale Wielki tchórzem , którego nie stać na rozmowę prosto w oczy....czysta żenada ,
.... 2011-03-18 17:34:35
Miałam , nie wdawać się w dyskusję na forum ..ale przynajmniej mam odwagę pisać w swoim imieniu .... i nie mam zamiary już więcej nikomu ani "tłumaczyć" się ze swoich obowiązków ani odpowiadać na kolejne,zarzuty i szumy informacyjne Kogoś,kto ma kompleksy i nie potrafi jasno i szczerze wyrażać swoich opinii w realnym świecie. I nie zamierzam nic zmieniać w zakresie swoich obowiązków... :)))
Anonimowo, na forach wypowiadają się tylko desperaci i tchórze. Mimo Wszystko życzę i powodzenia i wszystkiego dobrego ...zwłaszcza w pracy . [usunięte przez moderatora] :)))
DO KOGO?? 2011-03-19 14:02:59
Nie powinnas pisac o wszystkich, że są do Ciebie negatywnie nastawieni bo to nieprawda!!!!!!!
NIE MASZ RACJI!!!

ZASTANÓW SIĘ- PO CO MIAŁBY TO KTOŚ ROBIC?
ZWRÓC UWAGĘ KIEDY DZIAŁ REKRUTACJI PISZE NA KRD I KIEDY U NAS??
NIE WIDZISZ ZE O TO W TYM CHODZI, MYŚLISZ ZE MY PO TYCH AKCJACH PISALIBYŚMY TE GŁUPOTY??
PO CO?

WYPOWIADASZ SIĘ PISZESZ, A NAWET NIE WIESZ DO KOGO, BO TAAM CI ĘKĘ ODCIĄC, ZE TO NIKT OD NAS Z FIRMY.


..... 2011-03-19 18:02:33
W takim razie ktoś wynosi z firmy informacje , bo niestety są tu opisywane sytuacje i fakty o których nikt z poza firmy wiedzie c nie może....jak np. miły mail do grupy , akcja z cv i cała reszta ..... przekręcone fakty .... niedosłyszane informacje ale jak by nie była tylko wśród pracowników ..... sorki ale chcesz to tnij mi rękę .... ale Ktoś ma nieźle narąbane w głowie i miesza tu na forum... to tyle :))))
mistrz 2011-03-19 22:00:45
osobiście nigdy nie widziałam lidera, czy szefa, który o swoim zespole mówi fałszywi ludzie? skoro nie podoba ci się ten zespol to się zwolnij, wolne etaty czekają? tylko ciekawe gdzie zarobisz na swoje potrzeby?
dziwie się tylko przełożonym Twoim, ze zgodzili się na obniżone progi 1400- rekord to jakiś żart !!!!
Nie szanujesz swojej pracy, takie są fakty, myślisz, że wszystko Ci się należy,nieprawda, wcale tak nie jest

Co do kompleksów, to w całej firmie nie ma bardziej zakompleksionej, mniej pewnej siebie osoby niż TY.
Dorotka, proszę nie fisiuj, bo kiepsko ci to wychodzi.
.... 2011-03-20 07:32:41
BEZ KOMENTARZA ... TWÓJ WPIS "MISTRZU" ŚWIADCZY TYLKO O TOBIE, ALE DZIĘKUJĘ ZA RADY I PORADY.... RACZEJ NIE SKORZYSTAM :))) A CO SZANOWANIA CZEGOKOLWIEK , TO WYBACZ ALE CHYBA NIE TOBIE TO OCENIAĆ PARZĄC NA WCZEŚNIEJSZE WPISY ...A I JESZCZE JEDNO.... JESTEŚ KIEPSKO POINFORMOWANY, ALBO MASZ PROBLEM Z CZYTANIEM MAILII ZE ZROZUMIENIEM :))))) , BO MÓJ REKORD NIE JEST NA POZIOMIE 1400 ..... MIŁEGO
szary zuczek 2011-03-21 19:26:24
z perspektywy pracownika bardzo ciesze sie ze sprawa zostala zalatwiona w taki sposob, mysle,ze konflikty w kazdej firmie sa normalne ale fajne ze umiemy je wspolnie rozwiazywac ktos niezle namieszal ale ciesze sie ze wszystko juz jasne

dorotko,man nadzieje ze zdajesz sobie sprawe ze tak naprawde jestes nam bardzo potrzebna, wiele umow czy naszych wynikow indywidualnych nie udaloby sie bez ciebie.. co do wyniku twojego jakbys zaliczyla wszystkie sciagniete dla nas umowy to premium juz dawno by bylo..

mam nadzieje ze sprawe ta puscisz w niepamiec i nie przestaniesz nas lubic jako swojego zespolu, serdecznie pozdrawiam
spinka 2011-03-21 19:33:44
przylaczam sie do szarego zuka!
ponadto gdyby nie bylo doroty to po pierwsze byloby nudno a po drugie kto ciagnalby nas za uszy\

stare lenie jestesmy;_+
black river 2011-03-21 19:40:48
lubie i swoja prace i ludzi z ktorymi pracuje i z swoich przelozonych i dziwie sie ze ktos mogl miec jakiec ale \

firma jest ok infomonitor jest ok [usunięte przez moderatora] tez jest bardzo w porzadku w porownaniu do moich innych szefow naprawde ok
nie mozna tez wymagac aby chwalila nas jak robimy xle lub nie robimy nic

fajne jest to, ze umie z nami pozartowac i przeprowadzic konstruktywna rozmowe
ciekawski 2011-03-22 17:25:00
Wiecie , pewnie śledzicie co tu jest pisane , mam zamiar zatrudnic sie w tej firmire , tylko z kim ja miałbym tu pracować ???? To jakaś paranoja , najpierw jadą po przełozonej jak po błocie a potem nagle zwrot...czyżby jakaś podwyżka ..... :)))) To jak to jest z wami ???? Najpierw robicie z kogoś diabła a potem nagle jest ok. CIĘŻKO WYCZUĆ CO TU JEST PRAWDĄ !!!!! pewnie jest po środku ale to co piszecie świadczy tylko o ludzich co pracują w tej firmie ..... raczej na szczerość,zaufanie, i grę fair play , to tu u was raczej liczyć nie mozna ... powodzenia a Pani [usunięte przez moderatora] to serdecznie współczuję.... !!!! pozdrawiam całe info !!!!! mam nadzieję , ze bedę miał okazję was poznać i sam ocenić czy pani [usunięte przez moderatora] ma kompleksy ha ha ha .... a i widziałem na facebooku....niezła [usunięte przez moderatora] z niej :)
:) 2011-03-22 18:45:06
Fajna fajna, ale zajęta...
\'utu 2011-03-23 20:52:39
moja przelozona jest( usunięte przez administratora ) do nich nie mam żadych zastrzezen, tak jak sie umawiam z nimi tak jest. co do twojej opini przyszly pracowniku to tutaj pisza rozni ludzie,, wiekszosc z nich tu nie pracuja a ponadto konkurencja tez dokladad swoje 3 grosze co do pracy generalnie jest ok, zarobic mozna dzwonic jest gdzie produkt na czasie co do urody doroty to kwestia sporna co sie komu podoba- ja osobiscie bym tego wynalazku za ladny nie uznal wybiera do pracy to sie sporo osob szczegolnie z konkurencji tylko ze szefostwo ich za bardzo nie chce,, bo konkurencja wali sciemy a tu nie ma takiej opcji akcjonariusze patrza na rece
Anonim 2011-03-23 20:53:29
koleś, co to napisał pod spodem o tej babce, musi mieć naprawdę małego fiutka, który mu w dodatku nie staje, a nawet jeśli to i tak nie widać różnicy... ŻAL że takie ścierwa mają dostęp do internetu, dzisiaj trzeba mieć papier na trzymanie w domu psa w domu a za to [usunięte przez moderatora] bez żadnych ograniczeń mogą korzystać z netu, przykre
Anonim 2011-03-23 20:54:44
Chodzi oczywiście o zjeba "Pracowałem z nią", dla jasności
mniej ciekawski 2011-03-23 20:56:49
nie podlizuj sie, p

fajna [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to tylko photoshop na zywo straszy
m 2011-03-23 21:04:13
mam prawo uwazac ze jest brzydka
a cala reszta to opinie ludzi ktorzy z nia pracowali

w poprzedniej firmie nie chcieli z nia juz pracowac to poszla do konkurencji
do ciekawskiego 2011-03-23 22:44:32
amator na suszone śliwki się znalazł- stary ona zębów po bokach nie ma
? 2011-03-23 22:46:49
ja nie wiem co wy chcecie- dorotka jest bardzo ładna, dobrze że jest szczupła lepsze to niż XXL?
a co byście woleli XS czy XXL?
???DO DEBILA 2011-03-23 22:51:27
szanowna konkurencjo, cokolwiek byś nie napisała to i tak jest bzdura!!!!

Dorota jest b. ładna a ploty, które słyszałeś w byłym budynku to efekt nienawiści- kopnęła Was w [usunięte przez moderatora]!! i miała rację, prawda jest taka że ma ogromny potencjał i wykorzystuje go nie u Was tylko u nas...BOLI CO?
DORCIA JEST NASZA I NIGDZIE JEJ NIE ODDAMY
PS. PO 30???ONA WYGLĄDA JAKBY MIAŁA 22 LATA!!!! CO DO FIGURY NIEJEDNA NASTOLATKA BY JEJ POZAZDROŚCIŁA...EJ ONA MA 2 DZIECI!!!

CHYBA JĄ Z KIMŚ POMYLIŁEŚ
[usunięte przez moderatora]
IDŹ DALEJ ŚCIEMIAJ GŁUPOTY!!!!!!!!!!!!!!!!!!
luna 2011-03-28 23:34:02
[usunięte przez moderatora], prawda to jest moze i twoja, szkoda ze tak nieprawdziwa i zaklamana, bo rzeczywistosc jest zupełnie inna...

zbyt dlugo z toba pracowalam, zeby czytac takie bzdury, co do sukcesow grupowych to przepraszam, ale śmiac mi sie chce
do luny :)) 2011-03-29 06:02:29
każdy ma swoją prawdę i rację , na tym polega subiektywizm, ale nie do mnie kieruj te słowa, bo choć część z tego co zostało napisane jest prawdą w "w całej prawdzie" - to to nie jet moja prawda :). Swoją zachowam wyłącznie dla siebie.....
luna 2011-03-29 22:03:41
( usunięte przez administratora ) a nie otrzymała żadnej propozycji z naszej firmy oraz z pewnością jej nie otrzyma. W ostanim dniu swojej pracy własnego kierownika zmieszała z błotem, przy jego przełożonym, wykazała się brakiem szacunku. Dzień później przyniosła zwolnienie lekarskie. Widzę, że tutaj jest powtórka z rozrywki. Gratuluje pracownika, podobnie jak w poprzedniej firmie, tutaj również stwarza problemy i konflikty? Może znowu się rozchoruje? Może czas przestac byc tupiącą dziewczynką, mi się należy? Osaba która tak cię broni przypuszczam, ze została wylana dyscyplinarnie. Sam fakt, w jaki sposób wyrażasz się o swoich przełożonych byłych-świadczy o Tobie( usunięte przez administratora ) robisz tak samo-dajesz sama o sobie świadectwo, przyjdzie taki moment, ze zostaniesz bez pracy, wtedy może pewne rzeczy docenisz Mimo wszystko powodzenia
luna 2011-03-29 22:17:10
zobacz jaka Ty przebiegła jesteś, bystra nie powiem
luna - paulinka, czy katarynka... :) 2011-03-29 22:19:28
Po pierwsze, do tego kogoś z zewnatrz... raczej brzmi, jak z WEWNATRZ :), a do luny dla jasnosci, moje zwolnienie wiązało sie z tym, ze [usunięte przez moderatora] mnie nie tolerowala, ale nie znasz pewnych faktow :) prosila zebym wrocil do dzialu odzyskiwania odzyskiwania i to bylo poza rekrutacją jak i twoja pewnie wiedzą, bo przeciez caryca [usunięte przez moderatora] nie mogla wypasc na gołomówca przed swoimi podwladnymi, rowniez tobą :) ale to jest fakt, niezaprzeczalny, a prawda taka, ze odmówilem, bo nie zamierzalem sie znizac do jej zenujacego poziomu , gdzie pozniej chełpiłaby sie tym, ze niby dala mi SZANSE, a prawda jest taka, z( usunięte przez administratora ) a sie jej palila, bo nie bylo nikogo dobrego, kto dobrze odzyskiwal popalone i wypowiedziane umowy. Nie wiedzialas?? no to juz wiesz :) lojalny pracowniku krd. [usunięte przez moderatora]
... 2011-03-29 22:28:31
( usunięte przez administratora ) miałeś zablokowany wstęp do KRD- ponownie przysłałeś CV, kiedy poszukiwali ludzi, niestety, odpowiedź NIE.
Karolina 2011-03-30 13:23:27
Szanowni Państwo, bardzo dziękujemy za rady dotyczące naszego pracownika, jednak z nich nie skorzystam. Jako właściciel sama potrafie ocenic swojego pracownika oraz jego pracę i nie życzę sobie, aby ktokolwiek wypowiadał się negatywnie lub obrażał ludzi, którzy pracują w mojej firmie. Zachowanie osób, pisanie przez firmię konkurencyjną o wynikach byłego pracownika to pozbawione klasy zachowanie, które świadczy o poziomie ludzi tam pracujących. Gdybym pracę i sukcesy( usunięte przez administratora ) (jak dla Was to również na ten moment jest Pani) uważała za "mizerne" z pewnością nie zatrudniłabym jej w IF. Jeżeli jednak tak zrobiłam oznacza to, że było zupełnie odwrotnie. Jako firma i zespół jesteś zadowoleni( usunięte przez administratora ) a także z jej osiągnięc wynikających bezpośrednio z pracy z zespołem. Ubolewamy jednak nad faktem, iż są ludzie, którzy za wszelką cenę swoją postawą, nie tylko robią wielką przykrośc naszemu pracownikowi, ale również pracują nas popsuciem relacji wewnątrz firmy. Szykanowanie i obrażanie osób trzecich na forum publicznym podlega pod paragraf.Co więcej, obrażanie Kierownika, próba zepsucia autorytetu, naraża firmę na duże straty. Jeżeli jeszcze raz spotkamy się z taką sytuacją zgłosimy sprawę do prokuratury. Dziękujemy
gołąbek 2011-04-27 19:28:08
Kolejne [usunięte przez moderatora] wypłynęło w IF, gratualcje dla szefostwa, podział wypłaty byłego pracownika jako konkurs mobilizujący :))) no nie dziwne , wynik na poziome niespełna 30% a koniec miesiąca tuż ...tuż ....no i jeszcze wizytacja z Warszawy ....ale będzie siara !!!! Może wszyscy poklepiemy się po tyłkach....w końcu podstawy tu nie takie złe a i pseudo bata D. też się pozbyliśmy :))) Ciekawe czy wójcio [usunięte przez moderatora] postawi szampana jak zawsze ... buuuuhhhhaaaa.
? 2011-04-27 21:25:30
wooow ...chyba złożę tu CV.... niezłe konkursy robią :))) ciekawe jaka ta wypłata .....no tylko pozazdrościć pracownikom .... tak kreatywnego szefostwa :))))))
ufo 2011-04-28 20:34:42
ooooo widzę znowu się tu coś zaczyna dziać .... IF jest jak otwarta księga ....szkoda tylko, że taka nudna :)))) Napiszcie coś fajnego i pozytywnego o tej firmie...no bo chyba coś takiego jest, prawda ? Czy tylko ścierwo wylewane przez anonimowych kuracjuszy po KRD :))) lub ich zagorzałych przeciwników.
ufo 2011-04-30 07:49:28
Z tego co wiem a akurat tak się składa , zez nam wszystkie e 3 osoby o których piszesz - to zastanawiające jest, bo [usunięte przez moderatora] nigdy w IF nie pracował , bo nie chciał , ma własną firmę i z tego co mi wiadomo całkiem nieźle mu się wiedzie, a [usunięte przez moderatora] poszła w jego ślady i zrezygnowała z pracy w IF, co do [usunięte przez moderatora] z KRD , to tez dziewczyna robi tam dobrą robotę i jest zadowolona z pracy ... Może w końcu czas by jednak ktoś z IF sie wypowiedział , jak mu się tam pracuje i zachęci innych do podjęcia tam pracy , bo póki co to IF tylko odstrasza a właściwie ludzie tam zatrudnieni. Fora są po to by pisać o pracy a nie o ludziach , którzy z tą praca nie mają nic wspólnego ......
anonim 2011-04-30 12:02:07
I dobrze , że [usunięte przez moderatora] zrezygnowała, od początku była w IF nie chciana a z czasem jako pseudo bat szefowej [usunięte przez moderatora] po prostu wymiękła :)))... siła w grupie teraz bynajmniej jest spokój i można normalnie pracować .... Nie trzeba nam żadnych batów IF jest the best, bo ludzie tutaj są the best !!!
margi 2011-05-01 00:00:14
jeżeli chodzi o [usunięte przez moderatora] i jego firme to przepraszam, ale sprzedawanie sezonowo zarówek chinskich dobrym interesem nie jest wystarczy ze ktos wprowadzi tansza zarówe i on zostaje bez pracy- jezeli dobrze wiedzie sie oznacza 2 tys miesiecznie brutto to grtuluje, z tego co ja wiem to bida z nędzą

co do [usunięte przez moderatora]- to nie miała wyjscia ludzie wymusili na niej odejscie z firmy-również się o to starałam-nie mówiąc o tym ze jako kierownik i sprzedawca byla najgorsza ze wszystich. jej pojawienie się to pasmo kłopotów, teraz jest [usunięte przez moderatora], podobno warunki finansowe ma znacznie lepsze niż [usunięte przez moderatora], mimo to nikt sie nie buntuje i swietnie się dogadujemy,-nie mówiąc ze jest b.dobra w tym co robi.
lejek 2011-05-01 00:08:18
[usunięte przez moderatora] poszła w jego ślady
????

to smiech na sali- tak wywalili ją z firmy,założyła swoją firmę-i będzie uwaga SPRZEDAWAC INFOMONITOR-
mam pytanie na prowizji? czy masz podstawę też??
aha zapomiałam, pewnie powiedziałas ze masz dwoje dzieci nie masz co do gara włożyc i się zgodzili, no dobra jak już musisz to sprzedawaj,
powiedzieli trudno niech stracą, pieniądze i tak przeciez maja bo tajemnicą ze firma ma [usunięte przez moderatora] zyski, które rosną x2

a gdyby sie nie zgodzili to co zarówki by [usunięte przez moderatora] sprzedawała? a może długopisy?
tonący chwyta się brzytwy tylko jest jeden problem
Pani [usunięte przez moderatora], Pani nie ma pojęcia i nie umie sprzedawac, sama bez umów z góry robisz ok. 600 zł. Więc z czym do ludzi?
:) 2011-05-01 00:12:08
odejscie [usunięte przez moderatora]- super!!!najlepsza rzecz która sie mogła wydarzyc-co do jej kierowania zespołem ocena 1. -zgadzam sie z poprzednikam

[usunięte przez moderatora] na stanowisku [usunięte przez moderatora]-lepiej nie mogli wybrac,ocena 6.
kit 2011-05-01 11:52:41
bez przesady ..... kij ma dwa końce, a [usunięte przez moderatora] nie była aż taka zla (zapomnieliście ile razy nam pomogła z umowami ?) i z tego co wiem to nikt jej nie wywalił , odeszla sama i to chyba bardziej honorowo, a co do [usunięte przez moderatora] to nie chwalmy dnia przed zachodem, słyszałem jak pracowała w KRD a to , ze jest teraz sympatyczna i zrobiła cel na poziomie 400 zł jeszcze o niczym nie świadczy.... a tym co szczuli na D. na pewno odbije sie to czkawką :)
niunka 2011-05-01 14:10:45
popieram poprzednika, mnie tam osobiście[usunięte przez moderatora]. w IF duzo pomogła i wiele sie od niej nauczyłam :))) a co będzie dalej - zobaczymy.
P.J. 2011-05-04 12:02:33
Hej,
Widzę, że pomimo faktu, iż z Info Finance mam nie wiele wspólnego, to temat mojej osoby jest żywo poruszany na forum o pracodawcach. Ciekawe dlaczego... Dla wyjaśnienia, owszem, taka współpraca swojego czasu miała nastąpić i jak już wcześniej wspominałem, co do mojej działalności, nie było lekko, ale sytuacja się zmieniła diametralnie od tamtej pory, o czym już pisałem kiedyś tam wcześniej. Dla sprostowania, mylisz się, co do tego, że jest to po pierwsze import, po drugie, że jak ktoś będzie miał taniej, to ja zostaje bez pracy, bo akurat to, czym się zajmuje i sprzedaję, jest z górnej półki w porównaniu do konkurencji i przeważnie jest najdroższe, więc o Twój argument się nie martwię :) a że asortyment szeroki, to nie mam potrzeby obawiania się o "sezon" i co do zarobków, pomnóż to co podałeś razy średnio 3,5, w tej chwili, a będziesz wiedzieć ile to jest, tylko potraktuj to jako netto, a nie brutto, dlatego dla wyjaśnienia nie kiwnąłem palcem, żeby sprzedać jakąkolwiek Waszą usługę, żeby "dorobić", bo już nie muszę i dlatego też nie odpowiedziałem na Waszą ofertę co do współpracy między nami, a fakt jest taki, że na chwilę obecną moja praca w tym temacie ogranicza się do 1 -2h średnio dziennie, dlatego mam dużo czasu na to, żeby zająć się przy okazji innymi tematami, ale to już niczyja sprawa z tego forum :) co do "układów" w IF nic mi do tego i nie mieszam się w to, co się u Was dzieje, to Wasze sprawy i wielka prośba nie mieszajcie mnie w to, bo widzę, że pomimo iż nie mam z Wami do czynienia, to jestem na tapecie ostatnimi czasy, a to chyba z ocenami " o pracodawcy", jako IF nie ma raczej nic wspólnego, prawda? Zatem zajmijcie się sobą i swoimi wynikami i pracownikami, którzy mnie nie znają i z którymi nie mam nic wspólnego, a Wasze układy z D. to też Wasza sprawa, w którą się nie mieszam, bo mnie nie dotyczy w żaden sposób, bo to nie ze mną współpracowała i nic mi do tego.

P.S.
Szkoda tylko, że jeśli o mnie coś piszesz z imienia i nazwiska - sam pozostajesz anonimowy, bo szczegóły, które podajesz z przed prawie pół roku, kiedy nie było lekko, to była informacja dla Twojej - Waszej wiadomości [usunięte przez moderatora] i tu przyznam trochę mnie zawiodłeś, jako kolega... i nie wiem, z jakiego powodu tak namiętnie poruszacie mój temat na forum o swojej firmie...

W każdym razie pozdrawiam wszystkich i życzę powodzenia w jak największej sprzedaży i tym, co są i tym co ewentualnie chcą być u Was zatrudnieni :)
Paweł
do p.j. 2011-05-04 12:31:44
nie sprzedawałeś bo musiałeś kontakty [usunięte przez moderatora] obdzwaniać, cały bus słyszał jak dzwoniła żebyś jej umowy podopinał, niestety..... lepiej pozostań przy żarówkach z tym Ci lepiej idzie. Co do Twoich zarobków są jasne od kiedy dorota na forum je podsumowała. odnośnie tego forum 75 % procent wpisów jest twoje - i to wszyscy wiedzą.
P.J. 2011-05-04 12:46:35
Widzę, że temat nie może się zamknąć :)
jesteście niesamowici :D
kontaktów jej nigdy nie obdzwaniałem, raz, czy dwa na prośbę dzwoniłem do klienta w sprawie umowy, a co do Waszego BUSa, to owszem, o "umowie" może i była rozmowa, ale akurat nie mającej nic wspólnego z IF, ani Infomonitorem :) to tak dla jasności.
Co do moich wpisów na tym forum, to się grubo mylisz, bo mój ostatni jest z przed przeszło miesiąca i od tamtej pory praktycznie nawet nie wchodziłem, a to, że wszedłem teraz, to przypadek, bo ktoś mi powiedział, że się mnie tu opisuje.
Nie wiem, kto co u Was w firmie gada na temat mojej osoby i moich zarobków i generalnie mam to w głębokim poważaniu, zajmijcie się ludzie sobą i swoją sprzedażą i zarobkami i żyjcie sobie z przekonaniem, że to, co jest pisane na temat moich zarobków, to prawda :)) jeśli z tym jest wam lepiej, to życzę powodzenia :) nie zamierzam nikogo przekonywać, że jest inaczej, ja znam swój wyciąg z konta :)

powodzenia.
$onia 2015-03-26 17:45:28
też zauważyłam jakieś problemy z ich stroną internetową, coś się dość nieprzyjemnie krzaczy, a nie sądze żeby firma tak poważna jak infoFinance mogła sobie pozwolić na takie niueprzyjemności, nawet w rzeczywistości wirtualnej. boję się że to mozna oznaczać niestety najgorsze... ale wtedy by pewnie pełno komentarzy o tym tutaj było
jaro 2016-05-21 11:47:02
aj tam, widzę, że temat zszedł na tak zwane psy. Dziwne, branża finansowa, powinna być tu oceniana dość wysoko.
Zostaw swoją opinię o InfoFINANCE - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie InfoFINANCE