Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
nastka - 2010-12-22 14:23:52 odpowiedz | cytuj
:) super atmosfera, fajna szefowa:)
nastka - 2010-12-22 14:24:01 odpowiedz | cytuj
:) super atmosfera, fajna szefowa:)
d* - 2010-12-28 14:59:14 odpowiedz | cytuj
bywa różnie -ma swoje humory
wezyca - 2010-12-28 15:07:13 odpowiedz | cytuj
Każdy ma swoje humory, ale myśle, że nie jest tak źle. Gorzej jak podpadniesz to Cie wyleje z dnia na dzień, albo nie daj BOG skytykujesz. Najmilsza jest dla osób, które lubi Patrz: ( usunięte przez administratora )
anonim - 2010-12-31 13:12:38 odpowiedz | cytuj
atmosfera w pracy jak na call center jest bardzo luźna, brak scysji i niezdrowej rywalizacji, a to w sprzedaży najważniejsze, takie prawo właściciela - jeżeli ktoś nie robi wyników to nikt go za uszy ciągnąć, ani dokładać do niego nie będzie - szkoda czasu pracodawcy i pracownika - on i tak wyniku nie zrobi, nie każdy ma duszę handlowca, firma stawia na najlepszych, a uwierzcie mi - lepszej szefowej nie znajdziecie w tej branży, jeżeli ktoś szuka posady a nie pracy to nie ten adres.
pr - 2011-01-02 15:41:46 odpowiedz | cytuj
trudno zeby pracownik krytkował pracodawce, szczególnie jeśli sam nie robi wyniku i olewa pracę.
lucki - 2011-01-12 13:48:39 odpowiedz | cytuj
teraz na pewno lepiej zarabia się pracując dla InfoMonitora, bo jest gdzie tarabanic a w krd ankieta, ankieta, ankieta, co najwyżej można kościoły obdzwaniac:P mowiac o ds,
nie wiem jak jest w coku w Info, ale w krd dramat, tam cel i wynik idzie w las w pierwszym tygodniu;/ tragedia zarobisz 1200 i nara.

anonim - 2011-01-21 20:21:36 odpowiedz | cytuj
Nie mam zbyt dobrych wspomień, co prawda bylam tam zaledwie 2 tyg, bo po tym czasie Pani K stwierdzila, ze nie nadaje sie do tej pracy bo jak stwierdzila nie mam duszy handlowca i jestem za miekka, bylko mi przykro bo nie dali mi nawet mozliwosci wykazania sie
wyglada to troche tam - jak sie wkupisz w laski K- zostajesz dobrze zarrabiasz , a jak nie to do widzenia po okresie probnym nie dostajesz nic.

nie mowiac o ludziach ktorzy tam pracuja - nie maja zasad nie mowiac o braku szacunku czy tolerancji. Takie osoby jak L.K Czy D.K- to nie sa dobrzy ludzie.
mimo to blogoslawienstwa w nowym roku
anonim - 2011-01-22 22:18:48 odpowiedz | cytuj
Droga Marto, jeśli ktoś zamiast pracować, pół dnia modli się do obrazka w pracy, a drugie pół przegląda strony dla nawiedzonych, to nie wiem jak chce zrobić wynik !? może zbierasz moce ? czekasz na objawienie ? może to też metoda ale nie w sprzedaży, a w kościele - jeśli chodzi o Dominikę - jest to osoba deceniana dlatego że jest swojego rodzaju fenomenem - pomijając fakt iż daje w pracy z siebie maks. Jeśli nie widzisz różnicy między resztą handlowców, a sobą przykro mi, może my poprostu nie byliśmy na kolanach w Częstochowie ? ale mam nadzieje że z Bożą pomocą dasz sobie radę, Dominiką nie jestem ale nie czuje żeby K. mnie dyskryminowała czy kogoś innego w zespole, poprostu jesteśmy rozliczani z wyniku a kredyt sympatii chyba dostał każdy taki sam.
anonim - 2011-01-22 22:22:35 odpowiedz | cytuj
przeciez Ty w pracy kapsle zbierałaś
nieważne - 2011-01-24 11:11:42 odpowiedz | cytuj
Marto, sam fakt, że piszesz komentarz w sposób, który nie pozostawia żadnych wątpliwości co do tego kim jesteś świadczy o Twoim sprycie i przebiegłości. Ponadto myślę, że w przypadku Twoich wierzeń stwierdzenie, że nie masz duszy handlowca powinno być komplementem.
anonim - 2011-01-24 11:56:50 odpowiedz | cytuj
ciśnienie jest teraz w InfoMonitorze z 2 przyczyn.
po pierwsze- przyszła D-musi zarobic bo jak nie zarobi to nie zapłaci kredytów a jej dzieci nie będą miało co jesc
po drugie- K chce wziasc leaseing a rata min. 2 tysie - ktos nato musi zarobic
drogi anonimie - 2011-01-24 13:07:15 odpowiedz | cytuj
W sprzedaży to dobrze że jest ciśnienie - to chyba normalne ?! wolny wybór, nikt nikomu pracować nie każe, niech się każdy zajmie swoją działalnością - wyjdziesz na tym lepiej.
drogi debilu - 2011-01-24 13:10:51 odpowiedz | cytuj
chyba wtedy z salonu wzięłaby nowe za gotówkę, a tak poza tym [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Cię to interesuje.
pracownik ki - 2011-01-24 18:45:58 odpowiedz | cytuj
k i m- zrobili interes zycia wpadli na pomysl zaszczepili infomon. zarabianie kasy i sie udalo, jest dobrze, zaloze sie ze to call centr, sprzedaje wiecej niz caly im razet wziety- bo umieja to sprzedawac, wiedza z ds i cok, gwarantuje sukces

a.n- byly maz bo tak go wszsyscy pamietaja nic juz nie osiagnie, majac 40 lat i podskoczyc wyzej, majac takie mozliwosci to trzeba byc wyjatkowym nieudaczxnkiem, no ale zarabiac mozna, lepsze to niz lidl i piwo korona

d.thom- byl cienki i bedzie cienki czy w krd czy w inm

jezeli chodzi o D to zrobila interes zycia ze odeszla, bo w krd by ja nic lepszego nie spotkalo, bo wyzej lidera by nie podskoczyla, a dzial w ktorym pracowala sie rozwiazal nie mowiac o kasie, ktora na ten moment w cok-u jest marna .. wiec na te swoje jak ktos pisze kredyty na pewno by nie zarobila. tu ma jakie mozliwosci, dobre prowadzenie zespolu gwarantuje jej dobra kase i mozliwosc zarabiania wiecej mam na mysli caly ds, infomonitora pod soba, jest jeszcze jeden warunek musi zyc dobrze z K.
reasumujac ma mozliwosci ktorych krd by jej nie dalo

WSZEDZIE JEST TO SAMO czy w krd czy w infom PRAWDA jest taka, ze im z czasem zrobi sie jak KRD bo pochlania garciami ludzi, ktorzy w KRD pracowali.!!
herman - 2011-01-24 18:50:07 odpowiedz | cytuj
Info Fiananse nigdy nie bedzie KRD - z prostej przyczyny KRD zarzadzaja ludzie, ktorzy nie maja pojecia o biznesie. Zarowno Karola jak i Marcin nie otaczaja sie nieudacznikami, jest mase liderow w krd, ktorych info finance by nie zatrudniolo, poniewaz nie nadaja sie na to stanowisko
anonim - 2011-01-24 20:43:41 odpowiedz | cytuj
Żałosne jak ludzie zamiast pracować , marnują czas na pisanie takich dyrdymałów..... tylko nieudacznik zazdroszczący innym potrafi wpaść na pomysł poświęcania czasu na wtykanie nosa w nie swoje sprawy. Każdy zarabia na swoje potrzeby jedni na chleb, inni na kredyty a jeszcze inni na panienki i hulanki , a co jest ważne w tym wszystkim , jeżeli ktoś potrafi to robić...nikomu nic do tego, niech zamiast ciskać się z żalu , że mu nie idzie...weźmie się po prostu do pracy i odpowiedzialności za swoje życie
agnes_KI - 2011-01-25 10:57:10 odpowiedz | cytuj
nie porównujce IF do KI. w IF pracują ludzie którzy w zyciu nie zrobili 3 koła sprzedazy!! jesteście leszcze!! my mamy zapchaną baze, brak wolnych kontaktów i tak stukamy 2,3 tysiące A WY 1500 jest dla was problemem!!!!!!!!!!!

nie mowiac o waszym "byłym liderze"-smiech na sali BUAHA
lider miał 200 zł na słupku!!! CO ZA BEZCZELNOSC DZWONIC DO BOZENY Z. I KŁOCIC SIE O KLIENTA DZIEWCZYNO?? Z CZYM DO LUDZI ? BOZENA W JEDNYM MIESIACU SPRZEDAJE TYLE ILE TY PRZEZ CAŁE SWOJE ZYCIE NIE NASTUKAŁAS??

nadajesz się co najwyżej do odśnieżania łopatą śniegu, idź do sklepu sprzedawac bo wiecej nic nie potrafisz
skąd wiemy??lojalnosc pracowników? zacznijcieb od A.N-źródło wiedzy o wszystkim
anonim - 2011-01-25 11:36:30 odpowiedz | cytuj
Nie zgadzam się z Waszymi argumentami. Znam swoją wartość i nie pozwalam na to, aby mnie obrażano.

Nie śmieję się gorzej niż koń, lubię swój śmiech i nie sądzę, żeby jakkolwiek odbiegał od normy(bo z tego były śmiechy). Śmiali się wówczas wszyscy, po tym jak Łukasz opowiedział dowcip, a Pani wtedy nie było, więc nie wiem skąd te oskarżenia. Kiedy zwrócono mi uwagę nie śmiałam się więcej jeżeli tylko ktoś prowadził rozmowę.

A jeżeli chodzi o poprawne przedstawianie oferty, to widocznie szkolenie nie było wystarczająco dobre. Każdy ma prawo popełniać błędy. Nigdy wcześniej nie pracowałam w tej branży. Po zwróceniu mi uwagi nie przedstawiłam więcej błędnej oferty.

Bardzo się starałam i pensja za 13 dni pracy mi się należy nawet, jeżeli był to okres próbny,jeżeli nie udało mi się uzyskać celu, który wyznaczony był notabene na miesiąc, a nie na 2 tygodnie.

Po prostu zachowaliście się w stosunku do mnie nieuczciwie i nie mam co do tego żadnych wątpliwości.
do agnes ki - 2011-01-25 12:23:37 odpowiedz | cytuj
z bożeną siedziałem na jednej sali jedyneco umie sprzeda to 49 albo wiosnę za zero, jest tam przez zasiedzenie i znajomośc z Ewą W., odnośnie sprzedaży naszych handlowców, do pięt im nie dorastacie, sprzedac abonament komuś kto go wypowie po miesiącu to zadna sztuka, siedzicie i sie modlicie aby tylko 30 dni minęlo i gośc nie wypowiedzial, a 3000 zł sorry ale mało kto robi, chyba ze ma zlote infolinie z coku, A NABIERAĆ KLIENTA NA KRD - pod nadzorem itp., na kicie sprzedac to żadna sztuka.
do marty - 2011-01-25 12:25:07 odpowiedz | cytuj
Marto, nie masz bladego pojecia o sprzedaży, przez wzgląd na numer jaki wycielas oferując pewnej firmie abonament powinnas zwiesic glowe i sie zamknac
ses - 2011-01-29 18:07:24 odpowiedz | cytuj
i przynajmniej wiadomo, ze to nie a.n jest kablem- wyszlo szydlo z worka. trzeba byc durniem zeby z pracy wysylac maile do konkurencji, ( usunięte przez administratora )
batman - 2011-02-02 21:36:53 odpowiedz | cytuj
Nie ukrywam, ze chciałbym rozpocząc współpracę z InfoMonitorem we Wrocławiu. Z komentarzy nie wynika nic konkretnego. Na ten moment pracuje w firmie konkurencyjnej-z tego co wiem w IF jest znacznie lepiej jezeli chodzi o atmosferę, pracowników, a także płace. Proszę o rzetelne informacje.
Serdecznie pozdrawiam !!
kasztan - 2011-02-06 12:04:58 odpowiedz | cytuj
tak właśnie jest;)
anonim - 2011-02-06 13:30:01 odpowiedz | cytuj
full wolnych kontaktów, brak rozliczania norm, atmosfera ok, trzeba być tylko samo zdyscyplinowanym i dzwonić, dzwonić. :)
x