brak logo

Biatel S.A.

Białystok

Opinie o Biatel S.A.

Paralityk 2010-12-10 10:18:19
znaczy to że firma zjmuje się też weselami ??
To działaność ma wszechstronną
Szukam takich ludzi których takie firmy jak Biatel wkręciła a potem wypluła.
Wysmoktany 2010-12-24 20:31:09
Daj jakiś namiar. Sprzedam umiejętności, zapał do pracy oraz pomysły uczciwemu pracodawcy.
Natl. W. 2011-02-16 00:32:54
To fakt, informacja w cv, ze jest sie po biatelu nie zawsze pomaga :) A w gronie nowych kolegow i kolezanek, gdy na pytanie - gdzie wczesniej pracowales - pada odpowiedz - w biatelu - slyszy sie krepujaca cisze, a nastepnie, zeby podtrzymac rozmowe ktos wyskakuje z tekstem - slyszalem, ze biatel sie rozpada, dobrze ze stamtad uciekles. Oj dobrze.
anonim 2011-02-16 22:51:46
Witam,
Zamierzam złożyć papiery na stanowisko Specjalista ds. serwisu informatycznego / Administrator IT. Ktoś może wie jaka jest atmosfera w dziale IT w Białymstoku ?? W ogłoszeniu napisali że "możliwość zmiany stanowiska na administratora IT po okresie próbnym". Na ile to się ma do rzeczywistości ?? Chodzi mi o realną możliwość awansu. Czy naprawde istnieje. Za wszelkie odpowiedzi będe bardzo wdzięczny
zapracowany 2011-02-22 14:05:27
Ale podobno Biatel złączył się z Getenergy i mają pracować nad jakims nowym projektem wiecie coś na ten temat ?
Bo mnie też kuszą tam pracą przy nowym projekcie.
anonim 2011-02-23 20:28:29
Biatel to firma współpracująca z wieloma podmiotami. Jednakże nie posiada ona już speców od robienia pieniędzy bez pieniędzy. Zrobić kasę za swoje to nie jest wyczyn. Getenrgy raczej kasy nie wniesie, a bez niej ...... wracamy do kwestii kasy, której nie ma, za tą są odsetki, długi, komornicy. Jeśli chcesz wskoczyć na głęboką wodę wal do Biatelu nauczysz się żyć z minimalną krajową to kozak będziesz do końca życia.
odp.
CUDZE POMYSŁY TRZEBA MIEĆ ZA CO REALIZOWAĆ!
Lolo 2011-02-24 18:51:39
Byłem na rozmowie.Na kwestionariuszu napisałem ze chce ponad 2500zł na ręke. Myślicie, że jest szansa??
buhaha 2011-02-28 22:58:57
2500 ale śmieszne takiej kasy to tam kierownicy działów nie zarabiają
ktos 2011-03-09 15:42:15
Witam, Czy ktoś wie czy proces rekrutacji na stanowisko specjalista ds. serwisu/ administrator w Białystoku zakończył się czy jeszcze można składać papiery??
miko 2011-03-25 18:42:42
Osobiście jak byłem na rozmowie, wszystkie etapy rekrutacji przeszedłem bez problemu ( stanowisko - spec. ds. kosztorysowania ) za każdym razem byłem pytany o wysokość zarobków netto. Po podaniu kwoty 2 350 zł kazano mi się zastanowić czy aby na pewno tyle ile podałem. Żebyście widzieli ich zdziwienie jak za każdym razem odpowiadałem, że interesuje mnie minimum 2 350 zł.
p.s. nie pracuję w firmie BIATEL
anonim 2011-04-18 16:18:28
UPADEK
Nick* 2011-09-08 15:41:30
Pierwszy wpis kwiecien 2009, ostatni wrzesien 2011, w tym czasie opinie bez zmian. Firma sie rozwiaja, nie ma co :)
mars 2011-10-04 10:34:56
Firma tragiczna a w szczególności dyrektorzy i kierownicy którzy nie wiedzą kto czym się zajmuję i kto co tak naprawdę w danej chwili robi. Sami nie wiedzą czego chcą. Zarobki tragiczne. Absolwent uczelni technicznej niczego się w tej firmie nie nauczy. Dyrektorzy i kierownicy cały czas kładą nacisk na wdrażanie urządzeń firmy Biatel, nie będę wymieniał o jakie urządzenia chodzi, ale jest to syf nie dorastający do pięt dla konkurencji - mam na myśli branżę wodno - ściekową. Muszą się zmienic dyrektorzy i kadra zarządzająca
Cynik 2011-11-02 15:40:24
Szkoda że prezes nie jest osoba decyzyjna w firmie. Normalnie taki człowiek decyduje o kadrze i się interesuje ich poczynaniami. Co do płatności to ciekawe jest, iż w pierwszej kolejności ida płatności kadrze kierowniczej. Być może tak jak jest - jest dobrze - zgodnie z założeniami - dobry-zły policjant. Czemu właściciele nic nie robia z taka sytuacja? Co oznacza że stara się regulować zobowiazania pracownicze? Podobno zarzadzaja tam ludzie ktrórzy doszli do sukcesu od podstaw - czy to ci sami co opowiadaja bajki?
b 2012-08-23 15:12:13
Ano szkoda...
Progr 2013-04-25 13:23:52
Zaczynając swoja karierę jako programista w tej firmie można wiele się nauczyć od reszty zespołu. Ludzie kompetentni, życzliwi, na poziomie (przynajmniej tak było 3 lata temu). Doświadczenie wyniesione parę lat temu procentuje u mnie w dalszej karierze do tej pory. Niestety od kilku lat firma podupada finansowo, miała problemy z wypłacalnością zusu, opóźnienia w pensjach, przez co dużo wartościowych pracowników odeszło lub zostało zwolnionych. W każdym razie ja pracę tam wspominam bardzo dobrze, ale to chyba głównie zaleta ludzi z którymi przyszło mi tam pracować.
1
Daniel 2013-06-20 19:23:01
Nie można używać, a jak zapłacisz 200zł. to możesz przejechać 500km. A ci z dolnośląskiego jeżdżą prywatnie po 150 km miesięcznie. (usunięte przez moderatora) wkrótce się o tym dowie.
Daniel 2013-06-20 19:26:24
Za paliwo płaciliśmy kartą Flota.
kużmiuk 2015-01-30 00:25:28
chyba sami nie wiecie o czym mówicie... Biatel w 2013 roku ogłosił swoją upadłość. Także jeśli już mowa o urlopach to pracownicy tej firmiy dostali je dożywotnie. Szkoda bardzo, bo swojego czasu pamiętam jak firma jeszcze naprawdę nieźle sobie radziła i nic nie wskazywało na to ,że ma się im pogorszyć
jakbyco 2015-03-31 01:46:30
Oj szkoda, szkoda że firma biatel nam się z rynku zawinęła, pamietam, widocznie podbnie jak kuźmiuk lata jej dobrej świetności, szkoda że to się skońćzyło. No i najbardziej to w tym wszystkim żal ludzi-pracowników którzy musieli sobie poszukać nowej pracy, a wiadomo że olbrzymie to wyzwanie w dzisiejszych czasach
Nick 2016-09-07 13:09:48
Biatel stanowili wykwalifikowani pracownicy, część z nich przeszła do firm córek które jeszcze funkcjonują. Jeśli potrafisz gotować, handlować, jesteś inżynierem z pasji , a potrzeby materialne są ci obce, nie posiadasz małych dzieci i jesteś otwarty na podróże po kraju to wal do BITu. Innowacyjność bez wkładu finansowego jest trudna do realizacji, więc jeśli posiadasz własne zaplecze warsztatowe unikniesz dewagacji typu..... a rób jak chcesz
HJan 2016-10-19 23:32:55
No w tym momencie do Biatel S.A. nie ma zbyt wielu ofert, ale te się podobno pojawią już wkrótce i dobrze
Zostaw swoją opinię o Biatel S.A. - Białystok
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Biatel S.A.