brak logo

BOOIM LIDER R. KOŁODZIEJCZYK

Siedlce

Opinie o BOOIM LIDER R. KOŁODZIEJCZYK

jeden z pracowników LIDERA 2010-02-07 15:15:05
Nikt nikomu nie każe pracować za 3,50zł. Nie chcesz to nie pracuj. Lepiej stać pod budką z piwem i prosić o 1 zł na piwo. Ja na terminową pensję nie narzekam. Czasami dzień czy dwa spóźnienia pensji mi nie zaszkodził. Najważniejsze, że płacą a nie jak inni pracodawcy, że po trzech miesiącach pracy wylatujesz i to bez złotówki.
były 2010-02-07 17:55:44
wskaż takie agencje co nie płacą / pracowałem / i w cerberze i skorpionie - ścigają ale płacą. Odszedłem od nich i od Lidera, bo znalazłem stabilizację tz. umowę o pracę a nie zlecenie. Z trzech lider jest najgorszy chociaż ma zalety / sen na obiekcie to zdrowie /
kolo 2010-03-06 01:24:57
Po pierwsze to analfabeta na początku się wypowiedział troszkę kultury [usunięte przez moderatora], który nie ma wychowania a odnośnie Pana [usunięte przez moderatora] to gościu ma więcej wiedzy w kciuku niż ty w głowie a po drugie jak nic nie wiesz na temat byłych pracowników to lepiej nic nie pisz buraku. Pani [usunięte przez moderatora] zapewne jest trochę starsza od ciebie i szacunek się należy.
Od straszenia to są duchy pamiętaj o tym.
klijent 2010-03-06 01:38:41
Ja z tą firmą współpracuje już od 2 lat, i wydaje mi się że za 3 zł to nikt tam nie pracuje jakość i szybkość Panów z Interwencji mogła by pozazdrościć nie jedna firma konkurencyjna.
klient 2011-10-06 12:01:12
Znam jeden przypadek kiedy załoga Lidera podjechała pod obiekt i czekała na klienta informując że był u niego alarm - a u mnie w pamięci centrali nic nie było - pozoracja pracy nic innego.
Na obiekcie [usunięte przez moderatora] zatrudniali po wyroku kryminalnym - co to za ochrona
anonim 2011-10-09 17:26:52
Nie dajcie sie tanio srzedac Konsalnetowi - czytajcie uwaznie umowę , tak próbowali kupić Lew trans Bank z Białej
klient 2012-01-16 13:52:11
strasznie się opuścili - z załóg odeszli pracownicy z licencją -teraz zatrudniają przypadkowych ludzi z ulicy , nie płacą po parę miesięcy swoim pracownikom - tragedia , szefowie się ukrywają przed ludzmi - do czego to doszło?
leszek 2012-05-19 08:04:15
[usunięte przez moderatora] oddaj pieniądze za pracę ile jeszcze mam żebrać o swoje pieniądze , tak jak inni pójdę do sądu , nie polecam tej firmy to sami z....
wadldek 2012-09-03 09:40:56
Lidera wyrzucili ze S Mieszkaniowej nie płacił czynszu , wyrzucili z biura na[usunięte przez moderatora] nie płacili czynszu , nie płacą za karty do monitorowania- sprawdz czy jesteś monitorowany
LIDER 2012-10-24 21:56:45
w większości firm są opóźnienia w płatnościach w tych trudnych dla przedsiębiorców czasach. Pracownicy, którzy się starają, nie podpadają (czytaj: nie piją podczas służby, nie śpią na służbie, przychodzą na ustaloną godzinę do pracy, nie wynoszą strzeżonego mienia) mają płacone wynagrodzenie na czas i w pełnej kwocie. Firma LIDER się nie sprzedała i nie zamierza tego uczynić.
LIDER 2012-10-24 21:59:58
Nikt Lidera z nikąd nie wyrzucił. Firma się rozwija i przeniosła się z dwóch małych oddalonych od siebie siedzib do jednej dużej siedziby w Siedlcach przy [usunięte przez moderowanie]. Niedowiarków zapraszamy.
Ludzie z daleka od tej firmy!!!!! 2012-11-13 16:19:26
Jedna WIELKA TRAGEDIA!!!!!!!!!
[usunięte przez moderatora] nie zna się na niczym innym niż okradanie z zarobionych pieniędzy (bardzo marnych pieniędzy).
Ogólnie w firmie panuje chaos, nic nie jest na czas, pracownicy są nie szanowani, a jak się zaczynają upominać o swoje pieniądze to prezes nie odbiera telefonu lub zmienia nr.
Nie polecam!!!!!!!
były pracownik 2012-12-15 09:47:48
Zgadzam się całkowicie z większością wpisów, że firma jest na skraju bankructwa, że pieniądze nigdy nie są wypłacana na czas - ja osobiście czekam na ponad połowę wypłaty za październik, która powinna być wypłacona najpóźniej 30 listopada - i guzik, nie mam kasy, szanowny pan PREZES nie odbiera telefonów i ma dokładnie w [usunięte przez moderatora]swoich byłych jak i obecnych pracowników (a stawki są więcej niż dziadowskie - 3,50 do 4 złotych za godzinę). Wstyd i hańba dla całych Siedlec za taką firmę ochroniarską.
bartek 2012-12-24 10:55:58
Kłamstwo opanowaliście do perfekcji , nie piszcie też że posiadacie grupy interwencyjne bo nie wiecie nawet co to jest.
Podpowiedz- według wytycznych MSWiA ;patrol 2 osobowy z licencjami wyposażony w broń palną 2 sztuki - Co macie z tego chyba logo na samochodzie - Pozdrawiam Świątecznie , ja wam odpuszczam ale Klienci ?
poinformowany 2013-01-11 12:37:21
Witam , w stosunku do własciciela wszczęto sprawę o przywłaszczenie cudzych pieniędzy oraz uporczywe naruszanie praw pracowniczych postępowanie prowadzi KPM Siedlce Wydział d/w z Korupcją i Przestępczością Gospodarczą pod nadzorem Prokuratury Rejonowej w siedlcach - poszkodowani a Was jest wiekszość zgłaszać się
Gość 2013-03-20 15:13:03
LIDER - 2012-10-24 21:59:58

Nikt Lidera z nikąd nie wyrzucił. Firma się rozwija i przeniosła się z dwóch małych oddalonych od siebie siedzib do jednej dużej siedziby w Siedlcach przy [usunięte przez moderatora]. Niedowiarków zapraszamy.
Z tym rozwojem to ciekawe... firam (spólka z o.o.) nadal zarejestrowana na [usunięte przez moderatora] skąd w popłochu uciekli zostawiając duże zadłużenie - już po sprawie w sądzie lecz prezes totalnie PUSTY a kolejka po swoje baaardzo długa do[usunięte przez moderatora].[usunięte przez moderatora]!!!
gość 2013-05-08 23:48:30
Firma prawdziwe dno!!!! Nie wiadomo kto tam jest prezesem.Niby jest ich trzech a podobno za największego uważa się [usunięte przez moderatora].Jeden wielki [usunięte przez moderatora] który nie płaci a jak już to żuci jakieś ochłapy , na które i tak trzeba długo czekać i wiecznie się upominać o swoje pieniądze.Ludzie którzy macie obiekty powierzone tej firmie UCIEKAJCIE od nich.No chyba że chcecie żeby was [usunięte przez moderatora] bo nikt nie przyjedzie jak będzie alarm.Nie ma załogi!!!!!! Nikt nie chce u nich pracować.Jak nie wierzycie to sami się przekonajcie włączcie alarm najlepiej w nocy i zobaczycie że nikt nie przyjedzie.a jeżeli już ktoś przyjedzie to bedzie to osoba która nie pracuje w tej firmi tylko czasami do niej dzwonią jak jest alarm,mało tego jeżeli już przyjedzie to nie oznakowanym samochodem bo takiego nie ma w tej firmie, no i nie bedzie mial na sobie ciuchow z ochrony.Wiem o tym bo właśnie ta firma mnie ochraniała do momentu kiedy nie wyszło na jaw że wcale nie ma załogi interwencyjne.Zerwałem z [usunięte przez moderatora] umowe przenoszac sie do innej firmy.TERAZ MOGE SPAC SPOKOJNIE!!!!!! uciekajcie od tych [usunięte przez moderatora]!!!!!!!!!!
Robert 2013-08-04 18:58:09
Nie zatrudniajcie się w tej firmie( firmie hahahha żeby to jeszcze była firma). Pracowałem tam a ten[usunięte przez moderatora] nie płaci dobrze żę rzuciłem tę marną robotę.
sklep spożywczy 2013-08-22 22:26:12
Fajne te wszystkie opisy sam się zastanawiam nad tym wszystkim iż jestem związany umową z firmą LIDER tylko do tej pory nic takiego się nie wydarzyło co opisywaliście a może to wszystko pisze konkurencja która to jest wspaniała rozdaje wszystko za darmo, użycza systemy dojazd do 5 min [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] prawda PROSZĘ PAŃSTWA , te wszystkie bzdury wypisuje konkurencja która nie może sobie darowac że LIDER jest jeszcze na rynku WSZĘDZIE DOBRZE TAM GDZIE NAS NIE MA
strachulec wwa 2014-03-31 11:39:39
Straszna firma, należy uważać! Przez pierwszy tydzień jakoś szło, ale potem były problemy typu: nie ma pracowników, nie ma kontaktu z firmą. Pod koniec zaczęli przysyłać swoich synów, wnuków i siostrzeńców, średnia wieku 16 lat. Nie polecam, nie polecam, nie polecam. Po prostu żal i zgrzytanie zębami. Firma krzak. To żadne konsorcjum, raczej vomitorium...
aga 2014-06-05 07:48:26
witam. co do tej firym jeżeli można nazwac to firma nie będę się dużo wypowiadać po prostu maz nie dostal wyplaty wisza mu 1500zl na dodatek nie miał zmiennika na sluzbie samm musial codziennie robic po 16 godz a jak zaczol o kase się upominać to przestali tel odbierać niestety ale nie mamy innego wyjścia jak isc z tym do sadu naprawdę nie polecam a do tego cale szef sklada wine na to ze im nie placa za pilnowanie obiektu wiec po co go pilnują charytatywnie to robia
roberto 2014-09-14 11:38:59
1500 złotych możesz zarobić bez problemu, ale jak przepracujesz 375 godzin. tyle mają niektórzy pracownicy na fizycznej. w patrolu mają po 3,5 więc muszą "dygnąć" zaledwie 430 godzin.
były 2014-09-14 11:44:49
jak pracowałem przez kilka miesięcy, to robiliśmy w 4 pracowników. Każdy robił dobę i później 3 doby wolne. Koszulkę polo mieliśmy jedną na 4 więc musiałem zakładać pod polo własny t-shirt. kasa słaba, bo 3,50za godzinę co dawało 560zł miesięcznie.
roberto 2014-09-27 21:23:07
z tego co się orientuje, to chyba to jest taki ochroniarski standard. pracować minimum 240 godzin..nie ważne, czy to w siedlcach, czy w warszawie ludzie pracują min 240 godzin...taka polska szara (strefa) rzeczywistość...
trelelemorele 2014-10-03 20:54:33
Oszuści jakich mało jeżeli ktoś ma zamiar tam zacząć prace niech dobrze sie nad tym najpierw zastanowi z wypłata sobie leca w siuski maja jakies dziwne obiekcje zlodzieje bandyci i nic wiecej radze unikać z daleka tej firmy krzak
Ireq 2014-10-06 10:53:34
niestety, dopóki nie wezmą się odgórnie za firmy ochrony dopóty będą takie kwiatki jak ta firma. ciekawie piszą na( usunięte przez administratora )
1
marek 2014-10-26 08:24:15
Pawle, ciężko byłoby zebrać wszystkich i to zrobić...weźmy na przykład chłopaków z Solidu, Juwentusu którzy wiele lat tyrają w samochodzie przez dobę. Ich protest SPARALIŻOWAŁ by pół kraju. tak samo grupy konwojowe, które przez cały dzień muszą być w ustalonych punktach...wyjeżdzają z samego rana - wracają późno w nocy...Jedzą, załatwiają potrzeby fizjologiczne, śpią w samochodzie i gdzie tylko się da...aby być na czas....To chore, ale przez duże firmy, które konsolidują się i wchłaniają mniejsze lub swoim działaniem dobijają rynek firm mniejszych sytuacja nie będzie lepsza..W dużych molochach liczy się WYNIK. człowiek/pracownik ochrony to tylko numer...jak w obozie...pozdrawiam
1
marek 2014-11-26 09:58:20
W obecnej sytuacji pojedyncze działania nie przyniosą wymiernego skutku. Po prostu ten jeden "trybik" zostanie wymieniony na drugi...Niestety, ale tego stanu agonalnego nie da się zmienić bez ogólnopolskiej akcji typu : "stawka minimalna 8 na godzinę, umowa o pracę lub koniec z wyzyskiem". Miłego dnia
waldi 2014-12-05 18:11:56
hej Panowie!..czy ta firma lider jeszcze dziala? w spisie prowadzacych działalnośc kolodziejczyka nie ma juz we wszystkich spolkach, a byl w 7 sp. z o.o. czyżby scigalo go Panstwo za przekrety i już sie zabezpieczył? cos wiecie na ten temat? pozdro..
hermh 2015-02-26 16:25:08
co to za konsorcjum powstało kto polączył się z liderem?
herman 2015-05-30 09:17:03
Pan K. już co prawda nie figuruje w żadnej ewidencji ale jego żona i pociotki prowadzą 4 czy 5 firm ochrony, z jedną zawierasz umowę druga wysyła patrol - 1 osobowy , 3 bierze pieniądze - jak przydzie co do czego nie wiadowmo kto za to odpowiada kto komu i za co płaci- i o to chodzi. # firmy rejestrowane w Warszawie reszta w Siedlcach
lider kaput 2016-03-31 16:00:15
Co do Lidera z siedlcec nie płacą nie odbierają telefonów po prostu firma krzak szukająca(usunięte przez administratora) Spartakus z łukowa i Lider z siedlec to jena i ta sama grupa cwaniaczków nawet patroli nie mają omijajcie tą ALA agencje ochrony
salon 2016-05-15 10:26:26
okle, nikogo to nie powinno dziwic.. ogarnij jaka stawka jest oferowana.
Zostaw swoją opinię o BOOIM LIDER R. KOŁODZIEJCZYK - Siedlce
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BOOIM LIDER R. KOŁODZIEJCZYK