logo TOP Finanse

TOP Finanse

Łódź

Opinie o TOP Finanse

anonim 2009-03-11 16:18:34
akwizycja (usunięte przez moderatora)to jest np koles z comerciala co (usunięte przez moderatora)po blokach i zmusza do jedynego slusznego funduszu czy ofe, a doradca ma w ofercie full wypas produktow(jak dobra firma i nikt ich prowiazja nie przekupi, osobiscie firmy na ktorej forum sie wypowiadam nie znam bo jestem z bydgoszczy a tu nie ma takiej, jednak (usunięte przez moderatora) wyzwę zawsze i chętnie). na fundusze jest teraz moda, od wywalania pieniedzy mam zus i żonę, lepiej odkładać mądrze z pensi po 100 zl i miec potem regularna wyplate, a nie (usunięte przez moderatora)na głupoty a jak na emeryturze będę leżał na brzuchu, to sie przyda a jak zdechne to dzieciom dam, z zusu nie dostaną.
anonim 2009-03-11 18:53:24
To w sumie jak to jest z praca w TOP Finanse ? Czy jest to praca za biurkiem, klienci sami przychodza po porady do kokretnego oddziału firmy, czy tez pracownik jest zmuszony do tego zeby klientow pozyskiwac poprzez telefonowanie czy bieganie po blokach, pomijam tutaj fakt tego jak szeroka jest jego potencjalna oferta. Chodzi mi tylko o to jak wyglada faktycznie ta praca ?
anonim 2009-03-11 23:39:31
Gdyby ktos byl na tyle miły zeby napisac czy jest to raczej praca za biurkiem czy przypominajace akwizycje bieganie za klientami to bede wdzieczny. I jeszcze jedno zdanie w kwestii akwizycji, bo tutaj niektorzy sie w ciekawy sposob przed tym bronia. Jezeli potrzebuje w danej chwili kredytu to ide do banku albo wlasnie do doradcy i zalatwiam to co mi jest potrzebne, natomiast nie trawie jak ktos mi wydzwanie przez telefon albo do drzwi i wciska cos co mnie w danym momencie nie interesuje. To wlasnie uwazam za akwizycje i poniewaz tego nie cierpie dlatego chcialbym sie dowiedziec jak to faktycznie wyglada w tej firmie, bo nie zamierzam wybierac sie na rozmowe i potem postepowac ewentualnie wbrew sobie.
ania c 2009-03-14 17:25:53
to jest taki zawod jak kto woli, praca glownie prowizyjna, jak jest podstawa to masz normy do wyrobienia(nie sa duze, okolo 5 kredytow, 5 ubezpieczen i 5 czegos tam, czy 6, tak jakos). bylam na rozmowie i firma mi sie podoba, nie ma takiego nacisku jak w gold finansach czy open finance, bardzie "ludzko " mi sie tam wydawalo, idea podejscia do klienta i samej obslugi super, ale wszedzie prowizja. nie uwazam tego za akwizytorstwo, raczej docieranie do osob ktore potrzebuja kredytu a nie zmuszanie ludzi do ich brania, do kredytu mieszkaniowego obowiazkowe jest ubezpieczenie, chyba dobrze, ze mozna to zalatwic w jednym miejscu, czyli tez do ubezpieczenia doradca nie zmusza. ja szukam klientow poprzez ulotki, wieszam 1000 na blokach i czekam na telefon, zapraszam do biura, kto zadzwoni, moja kolezanka, ktora zajmuje sie 10 lat tym, zarabia tyle, ze stac ja zeby komus zaplacic za plakatowanie, a poki co smigam sama, choc pracowalam juz w firmach, ktore wymienilam, teraz doradcow finansowych jest duzo, ale nie idzcie do open finanse, expandera i gold finansow, nikt sie tam o was nie zatroszczy, zwykle urzedasy i kierujace sie wysokoscia prozizji. z doswiadczenia polecam mniejsze firmy, nie o zasiegu ogolnopolskim, doradca w tym jest lepszy od banku, ze doradzi jak czlowiek czlowiekowi, ale jak firma sie rozrasta, ta idea ginie. chyba za bardzo sie juz rozpisalam, pozdrawiam
anonim 2009-03-14 17:28:39
marta, jak ci poszlo. mnie ok, jestem w zespole...
Piotrek 2009-03-15 16:46:13
Co Wam mogę powiedzieć. Jak jest w tej firmie... Dziwię się, że komuś podziękowali. Pracowałem tam chwilę. Nie poznałem wszystkich szczegółów firmy. Jest dość duża rotacja, co wnioskuje po ciągłym przyjmowaniu chętnych. Początki to spotkania, pokazywanie co i jak. Jest to pozyskiwanie klientów. Tworzysz własną bazę. Na początku Ty ustawiasz spotkania, które odbywają sie w biurze i przyglądasz się jak prowadzona jest rozmowa, Ty obserwujesz, z rosnącą ilością rozmów włączasz się też, a oni podpisują umowy. "jak coś podpiszemy to oczywiście swoją działkę dostaniesz" cytat pracownika z długoletnim stażem w tej firmie, który był skierowany do mnie. Bazę polecają zacząć robić od rodziny, znajomych. "Przecież każdy czegoś potrzebuje, tylko musimy porozmawiać by dowiedzieć sie czego" Może niektórzy potrzebują świętego spokoju. Zdecydownie nie jest to praca za biurkiem. Troszkę się rozpisałem,ale mam nadzieję, ze wystarczająco opisałem jak wygladają początki. Tak odebrałem to ja. Wiem, ze to nie jest praca dla mnie, a jak Wy się na to zapatrujecie - nie wiem. Napisałem to, zeby mam nadzieję chociaż niektórym pomóc w podjeciu decyzji.
Powodzenia

PS:
Panie z Bydgoszczy od kiedy wypowiadamy sie na temat czegoś z czym nigdy nie mieliśmy styczności. To jest na tej samej zasadzie jak " człowiek po studiach to człowiek inteligentny, bo jest po studiach" i co z tego?? moze nadal być głupi!! a że ta firma zajmuje sie doradztwem finansowym nie znaczy, że nie moze być akwizycją. ZAZNACZAM!!!, PS jest tylko skierowane do Pana u którego w mieście nie ma takiej firmy jak Top finanse, ale on doskonale wie co to jest doradztwo finansowe. Polecam poznać wszystkich absolwentów tylko z Łódzkich uczelni. Wszyscy są mądrzy, inteligentni i nie ma takich, którym po prostu udało się załatwic papier??
m 2009-03-16 10:01:08
jak mi poszło?? dostałam wizytówkę i miałam się zastanowić czy chcę się zgłosic na szkolenie - postanowiłam się zgłosić, wysłałam meila, szkolenie dzisiaj a ta Pani nie odezwała się jeszcze do mnie:( czekam jeszcze, może sie odezwie bo zależy mi na tej pracy - nakręciłam się na to troszke
anonim 2009-03-16 14:11:11
hej m

na to nie potrzeba odpowiedzi, tez tak mialam, zakomunikowalam ze przybede i przybylam, tez mi nikt nie odpisywal. nikt mnie nie wygonil, bylam na liscie,bylo milo, to bylo to informacyjne i koniec.
anonim 2009-03-17 15:56:14
mam proste pytanie. czy sie oplaca?
anonim 2009-03-18 12:12:02
jeżeli będziesz efektywnym pracownikiem to napewno się opłaci
anonim 2009-03-19 14:57:08
jak sie chce robić tosie opłaca, a jak sie chce opierniczać to się nie opłaca, bo cię nikt nie pilnuje...
Jack 2009-04-03 10:13:37
bardzo miła obsługa, głównie młodzi ludzie, którzy na prawdę się starają zatrzymac klienta, pytali najpierw ile składki bym chciał płacić, na czym mi najbardziej zależy (mowa o ubezpieczeniu na życie i inwestycji) dopiero pod tym kontem wyszukiwali ofert. Znaja państwo fajne kruczki prawne jak uniknąć podatku belki lub przekazać legalnie i bez podatku darowiznę - na prawie się nie znam, a wiem, że dzieki znajomości kruczkow wiele mozna zyskac lub uniknac czegos zlego, wiec za to najwiekszy plus:))))) kolejny plus za dokladnosc i dotrzymywanie terminow!!!! w malo ktorej firmie sa jeszcze osoby, ktore podchodza do klienta jak czlowiek do czlowieka, potrafia zagadac na dowolny temat, pocieszyc...w pierwszej firmie uslyszalem " rozumiem pana watpliwosci" zamiast " niepotrzebnie sie pan boi". jak to u doradcow finansowych bywa zaproponowali tez inne swoje uslugi, ale w formie propozycji a nie naciągactwa, co jej powszechne
ja 2009-04-21 15:21:51
obsluga na wysokim poziomie, madzy ludzie nie maszyny, polecam bardziej niz innych doradcow, choc inni nie sa zli...
anonim 2009-05-15 19:32:59
dobrze mi doradzili widać że się znają na rzeczy i nie zmuszają nikogo do niczego, fajni ludzie fajne dziewczyny
anonim 2009-05-21 17:17:21
a ile tam się zarabia będąc efektywnym pracownikiem, i ile tak średnio? :)
king 2009-07-10 10:39:39
doradcy srednio zarabiaja na reke z samej prowizji
3000 do 10 000, ale trzeba sie liczyc z tym ze na poczatku nie bedzie z tego pieniedzy, ja przez piewrwsze 3 miesiace zaczynajac jako osoba zielona w finansach zarabialem w przedziale 50- 500 zl na reke, a potem sie rozkrecilo samo z siebie, choc poczatki szly wooolno, ale bylo warto, bo w innej pracy bym tyle nie zarobil. Z jednego kredyty jest srednio 600 zl a z inwestycji okolo 900 zl,wiec nawet dwie sprzedaze w miesiacu wystarcza zeby sie utrzymac, jesli mowa o produktach wysokoprowizyjnych, bo ubezpieczen mieszkania mozna i 5 sprzedac i miec z tego 100 zl przy pomyslnych wiatrach... i zazwyczaj w pierwszych miesiacach tych inwestycji nie ma, kazdy sie zastanawia, a kredyty sa niepodomykany, pozniej jak sie ma rozgrzebanych kilka spraw, zawsze cos sie zakonczy i kaska jest:) no i trzeba miec gadane
d 2010-01-29 16:13:53
z kredytu średniego bym powiedział ponad 1000, ale zależy co to znaczy dla kogo średni. są bardzo dobrzy doradcy, ktorych ludzie sobie polecaja i sa tez zli jak w kazdej branzy!
Sylwia 2010-02-15 13:24:56
Hej, a amam pytanie czy wiecie jak to jestz ta zaplata za szkolenie? Bo powedzieli mi ze mam wplacic 200 zl i jak mnie zatrudnia to mi to oddaja, a to znaczy ze jak po szkoleniu okaze sie ze sie nie nadaje to te 200 trace?
anonim 2010-02-19 21:44:36
nikomu nie polecam tej firmy
anonim 2010-03-19 13:40:14
czy ktos wie cos o tej firmie jak wygladaja te szkolenia i czemu chca kase na poczatku przeciez jak ktos szuka pracy to nie raczej nie ma kasy zeby na poczatek wylozyc.
anonim 2010-03-19 19:10:03
bo to lipa i tyle, adna szanujaca sie firma nie kaze pracownikowi p�aci� za szkolenie.... wyciagnij wnioski...
moj nick 2010-05-25 16:19:34
dlaczego?jesteś pracownikiem czy klientem?
moj nick 2010-05-25 16:23:12
to bylo do tego anonima conikomu nie poleca
JACEK 2010-06-06 15:29:19
SZKOLENIA:
jeśli chodzi o opłaty za szkolenie był to okres przejściowy bo ulegał zmianę system szkoleń. firma próbowała sobie poradzić przez te kilka miesięcy z masą ludzi którzy przychodzili zaczerpnąć wiedzy i dopisać do cv szkolenia. "kaucja" za szkolenia była zwrotna pod warunkiem że przeszkolony rozpoczną prace.
obecnie zniesiono opłaty za szkolenie wstępne. bo system szkolenia pracowników zmienił się diametralnie.

SYSTEM PRACY:
padło pytanie czy to akwizycja i czy to praca typowo za biurkiem.
jeśli chodzi o system pracy w firmach które zajmują się dystrybucja. nigdy nie kończy się to tylko i wyłącznie na siedzeniem za biurkiem.
nawet w PLACÓWKACH BANKOWYCH istnieje coś takiego jak "obdzwonka" i doradcy w samodzielny sposób pozyskują i ściągają ludzi do placówek. chociaż niektórzy pracownicy TOP Finanse. siedzą tylko za biurkiem i dostają gotowe kontakty. Jeśli chodzi o akwizycje serfując po necie ludzie różnie rozgraniczają to pojęcie. Jeśli ktoś myśli że pracownicy TOP Finanse sa domokrążcami. To się mylą. Według mnie wykonanie kilku telefonów i wysłaniu maili bądź spotkaniu się w biurze przy kawie z klientem nie jest czymś drastycznym jak chodzenie po domach i sprzedawanie szczoteczek do zębów.
ex 2010-07-15 21:06:49
Nie polecam! Pracowałem tam i jedynym plusem tej pracy jest to, że teraz umiem się bronić przed naciągaczami.
Ludzie przepraszam bardzo jacy profesjonaliści????
Właściciele to fizjoterapeutka i nauczyciel fizyki, sekretarka jest po filologii, lecz z poprawną polszczyzną ma problemy...oto ekipa, która zarządza Twoimi finansami...jesli ktoś lubi ryzyko to niech im poleci swoją kasę, z pewnością doradzą produkt, który zapewni im najwyższą prowizję ;)
Polecam firmę wszystkim NAIWNIAKOM :)
również ex 2010-07-25 18:34:09
uśmiałem się, coś w tym prawdy jest;)
fizjoterapełtka to babka z jajami, wiele lat zajmowała sie inwestycjami w firmie profit, złota kobieta z głowa do interesu, polecam ja jako doradce inwestycyjnego, przesympatyczna i przepiekna jak na swoj wiek, kobieta sukcesu. jako szefowa zbyt lagodna
prywatnie nie ma szczescia do facetow, a najwieksza jej porazka jest jej wspolnik, nauczyciel chemii - nie fizyki, uwielbia sie wymadrzac, jednak jego madrosci nie sa poparte czynami, narzeka na wszystko i krytykuje wszystko, jest bucem, ktory pracownikom nie odpowiada dzien dobry, szkolenia w jego wydaniu to porazka - nuda upasiona pseudonakowym slownictwem i zartami z ktorych smieje sie sam, w odroznieniu od wlascicielki, ktora polecam jako doradce finansowego, jest interesowny i zacheca do sprzedawania jedynie wysokoprowizyjnych produktow. jest niekonsekwentny, jest kołkiem, ktory nie umie byc szefem, nauczycielem tez pewnie byl kiepskim. obiecuje wiele nie robi nic.
sekretarka po filologii, to zadna sekretarka, to kolejna złota kobieta tej firmy, twardo stapajaca po ziemi, łep jak sklep przyozdobiony złotym włosiem - chyba posiada najwieksza wiedze finansowa z wszystkich w tej firmie(wlacznie z wlascicielami). jest jedyna osoba, ktora, jest w stanie profesjonalnie obsluzyc klienta, jest tez jedyna osoba, ktora stanowi jakakolwiek pomoc dla zaczynajacych tam prace dlatego pewnie mylona jest z sekretarka, wiele sie od niej nauczylem, zajmuje sie glownie kredytami, widac ze to lubi i robi bardzo dobrze, jest dowodem, ze mozna dobrze zarabiac i odniesc sukces w tej firmie, gdyby nie ona to bym o wiele wczesniej zaprzestal prob zarabiania w tej firmie, zawsze usmiechnieta i przesymapatyczna.
są jeszcze 4 stałe osoby, ktore cos tam dłubia coś tam zarabiają, pewnie przeciętnie ale pracuja od dawna z tego co wiem, siedza w biurze. oprocz tego jest kilku pracownikow z poza lodzi nie bywajacych zbyt czesto w biurze, tez pracujacych juz dosc dlugi, pracujac tam pare miesiecy znalem ich ze slyszenia, poznalem tylko 2ch.
pozdrawiam i ani polecam ani nie polecam tej firmy, bo to zalezy od osoby nie firmy, dla mnie to nie byla praca.
Marek 2010-07-26 16:13:12
Przyznaj facet. Myślę, że Ci sie po prostu nie udało, tak pisza tylko rozżaleni nieudacznicy szukający winy w innych, a nie widzący problemu w sobie. Jakie znaczenie ma wykształcenie? Ile osób wykonuje zawód zgodnie ze studiami? Szkoda, że ktoś komu się nie udało, bo się po prostu nie nadaje wypisuje takie bzdety
obecni 2010-07-26 16:28:19
Siedzimy w firmie i mamy niezły ubaw, znam ludzi i myślę, że mógł bys się wiele od nich nauczyć gdybys tylko chciał;)
anonim 2010-07-31 20:00:51
to nauczyciel matematyki...
Jacek 2010-08-01 02:55:51
emocjonująca debata ;)
Dla mnie to może i w przeszłości być astronautą. nie robi to na mnie wrażenia.
To tak jak by mówić dorosłym ze są głupi bo kiedyś byli dziećmi.
Nie ważne co się działo wcześniej ważne to jak ktoś się rozwija i jakie ma ambicje.
Popatrzcie w swoją przeszłość co robiliście wcześniej i porównajcie swoją drogę do tego gdzie jesteście dziś (chyba że stoicie w miejscu to sobie odpuście).
A poza tym w pracy nikt nikogo nie musi lubić zawsze szef będzie zły bo wymaga a pracownik zły bo się obija.
Mery 2010-08-06 09:51:35
Tez mi się wydawało, że był astronautą:)
ofe fe 2010-09-24 23:17:46
Firma upada, 3 miesiące to maksymalny staż jaki średnio wytrzymują tam ludzie.Najniższe prowizje na rynku, do pracy przyjmują każdego, a jak sie chce odejść z pracy, błagają żeby zostac i jeszcze i spróbować. Osobom bez doswiadczenia każą robić OFE, a za to są pieniądze po trzech miesiącach, czyli po rezygnacji potencjalnego pacjenta, niby wyplata powinna być [usunięte przez administratora]
omo 2010-12-06 12:43:48
bardzo fajna firma, nietypowe szkolenia, poniewaz praktyczny a nie teoretyczne
EX 2010-12-08 14:19:45
!!! UWAGA NIE PŁACA !!!

Jeśli komuś obiecali umowę o prace bać jaką kol wiek inna umowę to do puki jej nie podpiszecie i nie zweryfikujecie poprawności nie radze robić cokolwiek. chyba ze chcecie pracować charytatywnie.

pozdrawiam i życzę sukcesów
df 2010-12-27 11:01:40
Doradztwo finansowe to nietypowa praca i system płacowy, na tym polega motywacja, jak sie tylko siedzi to ma sie sama marna podstawe, a jak sie potrafi zatrzymac klienta to ma sie prowizje pare razy wieksza od tej podstawy, natomiast jesli sie nie wyrabia limitow, to tez nalezy sie tylko podstawa, wlasnie po to, zeby w koncu te limity zaczac wyrabiac...nie od razu krakow zbudowano:)
aa 2011-01-11 12:26:44
Skoro tyle wiesz o firmie widocznie byleś jej pracownikiem i masz jakieś złe doświadczenia, ale trzeba się zastanowić czyja to była wina, bo najłatwiej zrzucać na kogoś wine za swoje błędy. Jeśli chodzi o kadrę to nie jest miło wygłaszać takie opinie o kimś kogo się nie zna. A jako pracownik to widocznie byłeś doradcą niewykwalifikowanym, więc nie ma co się dziwić że płaca była słaba...
ex elent 2011-01-15 16:13:27
W kredytach sie orientuje jedna osoba w firmie, ktora jednoczesnie jest od wszystkiego, [usunięte przez administratora]. twierdzilas ze przed Top nie pracowalas w finansach, nie wiem wiec jak ta wiedze zdobylas, bo jest imponujace to co wiesz i jak rozmawiasz z klientami. Reszta kredytowcow, jakas tragedia, ani jeden nie jest biegly w ofertach bankow, wszyscy staz po miesiac- trzy miesiace.
w ubezpieczeniach nikt - kazdy twierdzi co innego, a specjalistow podobno kilku,[usunięte przez administratora]. wciaz sie o swojej teorie nie sprzeczajcie co jak zrobic, sczegolnie przy nowych osobach, Ja. niech nie dodaje swoich trzech groszy, bo wiedze ma najmniejsza w tym zakresie.To przerazajace widziec jak trzeba zrobic jedno ubezpieczonki i nikt nie wie jak, jest dzwonienie i tlumaczenie sobie na wzajem
Inwestycje to konik wlascicieli ( i jednoczesnie jedyny zakres wiedzy) ale nikt ich nie sprzedaje, tylko sie o nich mowi, jakie sa zyskowne i dla doradcoy i dla klienta. Inwestycje to jedya dzialka na jaka macie sensowna wiedze i ja jedynie z mojej krotkiej pracy w top haosie wynioslem/am
ex elent 2011-01-15 16:20:42
zapomnialem/am jescze o[usunięte przez administratora] o bo jest cichy i spokojny, pracuje ok, przeszkolony bankowiec.
Tomek Sojer 2011-01-27 20:52:43
Miła atmosfera, praca ciekawa, daje dużo samodzielności i uczy duzo samodzielności, nie dla tych którym samodyscypliny brak. Współpracuje z firma dorywczo, poniewaz boje sie prowizyjnych zarobkow, choc nie raz przynosilam do domu wiecej z prowizji niz etatu i z wypłatą nie mam problemów. [usunięte przez administratora]NIE SA ONE PRAWDZIWE, TYLKO ZLOSLIWE.
/// 2011-01-28 08:42:05
jaki jest wlasciwie zakres doradztwa finansowego, czym sie taki doradca zajmuje, prosze o bardzo dokladna odpowiedz i nie odpowiadac mi prosze, ze finansami, tylko konkretnie,
STEVIE 2011-01-30 10:11:52
np inwestycjami, oszczednosciami - zna wiekszosc, wszystkie lub jego zdaniem najlepsze i ma mozliwosc sprzedawania ich i ty mu mowisz co chcesz a on ci mowi co moze byc do twoich oczekiwan an rynku podobne. jak pojdziesz do niech bedzie generali, to ci powiedza co ci moga zaoferowac, a jak pojdziesz do doradcy to ty mowisz co chcesz zeby ci zaoferowali i on mowi, w generali jest tak, a w axie tak, a w nordei troche inaczej i tak ci porownuje a ty wybierasz.
z kredytami analogicznie, ma wszystkie banki, skoki,
ci od budek ubezpieczeniowych to tez doradcy finansowi, tylko oni maja wszystkie ubezpieczenia.
jo 2011-01-31 19:51:41
uwazam ze mniejsze firmy jak top finanse sa o niebo lepsze niz open finace czy expander, bo to sa wlasnie prawdziwi doradcy finansowi, w tych molochach jest komercja jak swieta w markecie, zero myslenia o interesach klienta, wciskaja za co im najlepiej placa bo maja nad glowa ciagle plany sprzedazowe, poganiaja klientow. Co wazne, mniejsze firmy sa prywatne niezalezne, (open= getin) pracuja tam ludzie nie maszyny, mozna liczyc na szczera profesjonalna rozmowe, z reszta idac po kredyt kazdy odwiedza kilku doradcow i prosto to ocenic kto jest interesowny a kto nie. niezaleznemu doradcy latwiej zatrzymac klienta. jestem pracownikiem jednego z bankow i jednoczesnie klientem firmy na forum, ktorej sie wypowiadam. Przed wizyta myslalem, ze oferta pracownicza mojego banku rozlozy konkurencje na kolana a w of uzyskam obiektywne informacje. mylic sie rzecza ludzka...polecam prawdziwych doradcow;)
hah 2011-02-03 22:40:37
W Open są stacjonarni,profesjonalni doradcy.Niektórzy zarabiają po 80 tysięcy miesięcznie. Fakt idą na ilość nie na jakość ale pod żadnym względem nie da się tej firmy porównać to żadnej innej.
Szczególnie do jakiejś Top Finance.
???? 2011-02-07 07:12:01
poprzedniku, jacy w koncu sa ci z open, ida na ilosc czy sa profesjonalni. kolejna kwestia: kazda firme doradztwa finansowego da sie porownac` do innej - to jest wlasnie porownanie, ze sie bierza dwie rzeczy ze wspolnymi wytycznymi, tu doradztwo finansowe i ...szuka zbieznosci i roznic w pozostalych cechach.
[usunięte przez administratora]!Co do open to wyproszono mnie po pol godziny, bo mi sie czas spotkania skonczyl, a mialem jeszcze sporo pytan
matejka 2011-02-18 19:46:29
nuuuudy, napiszcie jakiegos aktualnego konkreta...
anonim 2011-03-01 17:21:37
Z doradcami finansowymi jak z ludzmi trafiaja sie lepsi i gorsi niezaleznie od tego gdzie pracuja czy to duzy bank czy mala firma doradcza. Ważna jest szczera rozmowa i wzajemne zaufanie na linii klient - doradca
anonim 2011-07-11 10:01:51
szkoliłem się w tej firmie na doradcę finansowego, mialem się zajmowac inwestycjami, ale zorintowalem sie co się tam dzieje i zrezygnowalem. nie ma tam zadnych specjalistow, a jedyna kompetentna osoba byl[usunięte przez administratora] zajmowal sie kredytami. wiem ze pracowal w banku i skonczyl finanse, wiec tylko on mial prawdziwe kwalifikacje zeby zajmowac sie tym co robil, co do reszty , jeden wielki shit.
kaczor 2015-02-04 14:30:33
też widzę że tych opinii jest coś mało co w przypadku firmy z takiej własnie branży jest dość podejrzane. ktoś ma może jakieś aktualne info o tym co się aktualniedzieje z firmą i w firmie TOP finanse? zależy mi na pracy w tej branży ale musze mieć stabilnego i pewnego pracodawcę a tutaj sytuacja jest jaka jest, sami rozumiecie, prawda?
preply 2015-02-18 08:45:04
Zapraszam do zapoznania się z ofertą firmy preply! Najlepsze oferty pracy nk ofert pracy dla nauczycieli chiński Łodz
Pracowałem z nimi przez ponad rok i zdobyłem cenne doświadczenie! Polecam.
njk 2016-05-15 21:35:14
no włąśnei @dziki powiedz jakiś konkretny przykład
Zostaw swoją opinię o TOP Finanse - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TOP Finanse