brak logo

Globtrex.com

Warszawa

Opinie o Globtrex.com

pracownik 2016-11-07 16:19
dobra atmosfera , wyniki odnosza ludzie ktorzy duzo pracuja, dobre prowizje, ale trzeba brac pod uwage stres i determinacje :)
2
Michal 2016-12-19 19:26
Ale w/w determinacja dotyczy nachalnego dzwonienia do klientów i namawianiu ich, żeby skorzystali z mega super okazji inwestycyjnych :)
31
Ofiara firmy 2016-12-23 09:45
Opinia z drugiej strony telefonu.
Na Infolinia pracuje chyba z 100 osób jak nie więcej. Codzień mam z 3 telefonu i ta sama gadka. Czy mam doświadczenie w inwestowaniu... Czy mogą wysłać wizytówkę... nachalne naciskanie na chęć jej wysłania. Bezczelne odzywki, system szkoleń pracowników z lat 90. Już mam ich dość, zaczyna wyglądać to jak nękanie.
Potencjalny pracowniku jeśli pójdziesz tam pracować masz 100 procent gwarancji na stres jakiego nigdy nie doświadczyłeś. Skuteczność w tym systemie Max 0,01 % czyli aby pozyskać klienta musisz wykonać 10000 telefonów. Dziennie jesteś w stanie Max 50. Policz ile dni minie zanim Debila wyłowisz.
45
Bill45 2017-01-10 22:30
Jestem nękany telefonami, aby założyć konto maklerskie i przelać na nie sporą kwotę, a oni pomogą mi dużo zarobić. Brzmi to dla mnie mało wiarygodnie. Obawiam się, że więcej stracę niż zarobię. Nie wiem czy można zaufać firmie Globtrex.
29
Stalkowany 2017-01-17 11:48
Tą firmą musi zająć się prokuratura-kategorycznie
26
Maciej 2017-01-17 19:42
Fakt nie jest to praca dla każdego, ale warunki finansowe i możliwość rozwoju warta podjęcia współpracy. Wytrzymują tylko pracowite i myślące osoby z żyłką sprzedawcy we krwii.
Jaro 2017-01-17 21:45
Dzwoni jakiś typ ze wschodnim akcentem. Namawia na inwestycje. Odpowiadam ze jestem bezrobotny, a ten dalej nawija, aby sprobować zainwestować z gwarancją zwrotu 7 procent. Znow jakiś piramida finansowa.
11
Waldemar72 2017-01-23 22:51
Czytając tę komentarze nie dowiedziałem się niczego wartościowego... co za ograniczeni ludzie są na tym portalu... widać że jakiś konkurencyjny broker :)
4
Mariusz 2017-01-24 15:57
non stop atakuja telefonami, bezczelni, wulgarni, bardzo pewni siebie, nazwiska swojego nie chcą podać, mój prywatny numer mają od "swojej sekretarki". Ja ze swojej strony sprawę zgłoszę do prokuratury. Przyszli pracownicy zastanówcie się czy warto...
9
Jajaja 2017-01-31 19:19
Robienie w ciula ludzi to nie praca. Poczytałem regulamin tej firmy. Brzmi interesująco :)
10
Były pracownik 2017-02-21 16:56
Uwaga, na jakiekolwiek z tych firm. Sami oszuści tam pracują, namawiają do oszukiwania ludzi. Chwała sie, ze maja wszystkie regulacje, a tak na prawdę cypryjska, która pozwala doić klienta jak sie patrzy. Do podpisania umowy tak na prawdę nie było wiadomo dla kogo sie pracuje, umowę zmieniałem kilka razy w ciągu pracy zawsze to była inna firma. Grzybowska 87 tk jest ich miejsce do ściągania ludzi tam są ich biura. Warto tez zauważyć, ze spotkania odbywają sie gdzie indziej. Uwaga na tecfirme bo tylko kradnie i oszukuje zarówno pracowników jak i klientów. Jeżeli ktos kojarzy takich brokerów jak keystock, markets.com, gkfx.com, fxnet.com. To jedni i Ci sami złodzieje, dodatkowo bazy danych są wykradane i wykorzystane nielegalnie o czym świadczy cotygodniowe kasowanie niewygodnych papierów w razie kontroli.
12
Mateusz Kijowski 2017-02-22 12:48
Firma nastawiona tylko i wyłącznie zeby jak najwiecej zarobić, oszukują na każdym kroku.
4
Kejman 2017-03-14 15:30
Bardzo fajna firma, zimne bazy, duzo szkolen, energia na maxa, nie dla leszczy.
1
niezadowolony 2017-03-24 14:33
Żenująca firma , jakiś śmieszny konsultancik dzwoni i wydziera się na mnie, że traci czas na wysyłanie wizytówki firmy a ja nie jestem zainteresowany . Wystarczy poczytać parę opinii w internecie o tej firmie i od razu nasuwa się pytanie dlaczego takim ludziom mam powierzyć swoje pieniądze .
6
Kazik 2017-03-27 10:19
Kilka tel. w tygodniu naganiacze, biorą telefony z internetu osób prowadzących wg nich dochodowe działalności.
Co do uczestnictwa rejestrujesz się i masz opiekuna, który jest na prowizji i nastawiony jest na swój zysk. ciągle zachęca do wejścia w coś. Zwykle zaczyna czy jesteś przy komputerze bo danej spółki akcje będą spadać abyś się załapał a później bronił niewłaściwej pozycji.
Nie daj się nabrać ! sprawdź notowania z tygodnia czy m-ca, jeżeli są w dołku a on twierdzi że jeszcze spadną - to zwykle pójdą wcześniej czy później w górę a Ty się załapiesz i będzie cie wodził za nos i nabijał sobie prowizję nie licząc się czy Ty stracisz.
4
Lokis 2017-03-30 15:04
Pego typu praca jest ciężka, to fakt, ale opinie mnie dziwią. Ja byłem zadowolony, można było nieźle zarobić, dostawałem pomoc jak miałem jakiś problem. Jak ktoś ma gadane, to sobie poradzi. A tyle negatywów to chyba konkurencja pisze.
2
Jack 2017-04-07 11:08
Zdecydowanie popieram poprzez moje doświadczenia.
Telemarketer Globtrex namawiają na inwestycje finansowe i dzwonią po przypadkowych ludziach.
Radzę wszystkim telemarketerom podziękować zdecydowanymi słowami;( usunięte przez administratora )br /> Telemarketerzy pracujący dla firmy Globtrex( usunięte przez administratora ) bez szacunku dla siebie i innych.
3
Tomek007 2017-04-12 12:37
Osobiście współpracuje z firmą, jestem zadowolony, trafiłem na ludzi znających się na tym co robią, po trzech miesiącach zyskałem jakieś 15% wpłaconej sumy, musimy się liczyć z ryzykiem ale przy osobistym zainteresowaniu i przy pomocy specjalisty to świetna alternatywa dla lokat bankowych.
KARZEŁ 2017-04-14 11:47
PO ODEBRANIU TELEFONU CZŁOWIEK DOWIADUJE SIĘ ŻE JEST DZIECINNYM GNOJKIEM. ZERO PROFESJONALIZMU, NIE DAJCIE SIĘ WCIAGNĄĆ W ROZMOWĘ.
3
Czarny 2017-04-25 13:47
Ta firma to następny klon od SafeCap/Markets.com/Keystock.com. Zmieniła się tylko nazwa bo tamte są są już spalone. Dla ciekawych: firma która miała prawa do SacfeCap i Markets.com sprzedała udziały dla firmy która miała prawa do Keystock.com - szczegółów wiadomo nie podano ale z moich informacji wynika że pomiędzy tymi firmami jest jakieś powiązanie. Globtrex przecież korzysta z usług jednej z nich co może właśnie sugerować podobne powiązanie.
1
Anna 2017-05-01 19:24
Moje dane albo wykradli albo sprzedała idea bank. Jestem osoba konkretna i nie daje sie ustawiAc to Dzwoniacz zaczął krzyczeć po mnie ze nie będę mu narzucać tempa rozmówy ... ( powiedziałam ze ma sie streszczać bo mój czas jest cenny) na szczęście mam funkcje - blokuj i mam spokój od dziadów
Iwona 2017-05-09 18:11
Jestem nękana telefonami i nawet nie pomaga blokowanie numerów A jeżeli pełny profesjonalizm to obrażanie ludzi to gratuluję.
yanus 2017-05-17 17:50
nie ufaj
Przekręcony 2017-05-18 12:08
Stanowczo odradzam! Nie jestem odosobniony w doświadczeniu, że we współpracy z GLOBTREX można tylko stracić. Zaczyna się od małych kwot, a później trzeba ciągle dopłacać, żeby "ratować" tamte nieudane transakcje. Transakcje robione na podstawie "informacji" (wszyscy pracownicy Globtrexu informują, że nie zajmują się doradztwem) najczęściej idą pod prąd tendencjom rynkowym.
Ale jeśli już ktoś wpadł, to zapraszam do grona, które złoży pozew grupowy wkrótce. Zgłoszenia proszę przesłać na adres adgjl0471@gmail.com
1
Max123 2017-05-20 18:22
Większość komentarzy jest napisane przez osoby które nie miały z nią doświadczenia , ani nigdy nie inwestowali bo są zajęte siedzeniem przy łopacie albo w MC. Solida firma , nie inwestuje sama pieniędzy klienta , zawsze rozmawia z klientem na temat tego co dzieję się na rynku i czy chce ewentualnie w to zainwestować. Wpłaciłem 50 ,000 zł. Od roku nie pracuję a zyski widzę , i zawsze wiem w co gram :) Macdonald Wita :)
1
Edmund 2017-05-26 13:47
słowa maklera do klienta tzw." młodego inwestora będącego pod specjalną ochroną ze strony firmy"
nie widziałem powodu by do pana dzwonić i ostrzec o ewentualnym złym trendzie na pańskich akcjach .
to świadczy o ich podejściu klient ma tylko słuchać co mówią
Kazawa 2017-05-26 17:39
kazawa-kupa nieprofesjonalnych cwaniaków, najpierw podają dobre informacje , a jak trochę zarobisz to masz informacje odwrotne i tracisz
qwerty 2017-05-29 15:04
hahahahahaha, a to dobre :) perpetuum mobile :D
Anonim 2017-06-08 22:16
Bardzo dobra firma, jak się zna to można sporo zarobić. Bardzo przyjazny jest Pan, który tam pracuje nazywa się z tego co pamiętam Dominik Kosiński. Słychać, że chłopak wie co robi i robi to z entuzjazmem! Na pewno, gdy będę w stanie powierzę mu moje pieniądze, aby zainwestować w coś!
cj 2017-07-06 21:30
W Polsce nie ma firmy o tej nazwie. Zastanówcie sie, kto dzwoni.
LUCAS TY KURWO 2017-10-06 09:30
wy śmiecie z globtrexu oddawajcie moje pieniądze, miałem inwestować w tesle a zakończyło się graniem na pszenicy na której spready są zabójcze... NIECH WAS SZLAG TRAFI
1
Zostaw swoją opinię o Globtrex.com - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Globtrex.com