brak logo

Littywood farm

Stafford

Opinie o Littywood farm

anonim 2010-09-04 20:06:14
Praca jak praca ale polaczki pilnujący ludzi udają, że pochodzą z wyższych sfer. Poniżają na każdym kroku pracujących tu ludzi a tak naprawdę gdy wracają do polski są nikim w swoim kraju. Polecam pracę ale tylko wtedy gdy jesteś odporny psychicznie.
Ja 2010-10-21 14:38:28
praca bardzo ciężka wymagająca odporności fizycznej i psychicznej. Na każdym kroku poniżanie ze strony menadżera i super vajzerów. Nie polecam pracy na tej farmie!!!!! Zarobki kiepskie , płacenie podatków , ubezpieczenie które jest nic nie warte bo i tak w razie złamanie itd za lekarza i szpital trzeba płacić.
pick 2011-01-04 13:39:20
też byłem na tej farmie i powiem tak polak polakowi wrogiem,najgorzej to vajrzerzy którzy pilnują ludzi na polu bez przerwy ubliżanie,poniżanie,pogarda,poczucie wyższości,za wszystko są kary,za wszystko pobierają pieniądze a gdy jest wysyp truskawki to zaniżają cenę
Mała Żabka 2011-01-09 16:24:28
Byłam na tej farmie objechali mi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zarobiłam marnie ale ciesze się ze tam pojechałam poznałam fajnego człowieka który teraz jest mojim narzeczonym,jesli chodzi tam o ludzi którzy tam pracują to porażka elitka z przeczepy to banda idiotów którzy robia z siebie debilów w(usunięte przez moderatora) a super wajzeży czuja sie tacy wspaniali i fajni czuja sie lepsi wracaja do polski i sa tacy jak my AHa co niektórzy z tych super wajzerów jak (usunięte przez moderatora) niezna nawet angielskiego więcn co on tam robi na tym stanowisku tyle
derty 2011-01-27 14:30:51
widze ze ta osoba ktora to napisala to ma jakies braki w zyciu farma jest dobra nawet bardzo dobra jak jest taka zla too dlaczego ludzie wracaja na nia co rok co? jestes chora osoba zastanow sie co piszesz
anonim 2011-01-31 13:21:59
kochani na ta farme pojechalam w maju wrocilam w czerwcu nie daj bog sie tam wybrac zadne pieniadze nie a warte tego jak polak polakowi wrogiem szybciej litwin poda ci reke jak polak jedyny supervajzer ludzki to (usunięte przez moderatora) reszta to dno a super (usunięte przez moderatora) wyslowic sie nie potrafi bierze 100 funtow za zalatwienie pracy karawany smrod i brod braki w wodzie na zakupy jedzie sie jak stoi nigdy nie wiesz za ile pracujesz i nic sie nie dowiesz tam jest gorzej jak na wczasach u (usunięte przez moderatora) zadnego poszanowania ja za duzo zbierasz to robia ci ridzekta skrzynka idzie dla nich ty nie wyrabiasz normy i nie zarabiasz bylam wiem jak tam jest jesli kto moze niech szuka czegos innego (usunięte przez moderatora)
anonim 2011-01-31 15:22:11
oj widze ze ta osoba ma uprzedzenie do wajzerow nie ma takiej opcji zeby byli tacy zli jak piszesz ja bylam na framie i pojade tam znowu tacy wajzerzy jak (usunięte przez moderatora) to rzadkosc na tej farmie i (usunięte przez moderatora) wiec nie pisz ze wrzyscy sa tacy sami bo akurat oni dobrze wykonuja ta prace i pomagaja tam ludzia jak tylko moga
ka 2011-01-31 18:29:51
zgadzam sie z tym co piszesz a ci co narzekaJA co chyba byli tam na wakacjach a nie w pracy bo jak ktos pracuje cierzko do zarbi dobre pieniadze a wy chyba tyko imprezowaliscie a mysleliscie ze pieniadze same wpadna zwykle smierdzace lenie ja tam juz jestem 3 rok i jest mi dobrze a wajzerka jest bradzo dobra doslownie bardzo dobra bez wyjatkow proponuje zmienic lekarza lenie smierdzace
anonim 2011-02-07 09:13:02
jak juz tak piszecie to czemu nie piszecie calej prawdy co?
sa ludzie na tej farmie co pracuja juz tam kilka ladnych lat i dalej zbieraja a sa tez tacy co sa tam moze max 2 lata i juz sa na stanowiskach (usunięte przez moderatora)
anonim 2011-02-07 11:14:50
nie wiem kto to napisal, ale najwidoczniej sie (usunięte przez moderatora) komus i to dobrze w glowce sadzac, posadzajac kogos o lapowki... jest Ciezko ale jesli chcesz pracowac a czasami nie masz innego wyjscia i jedziesz tam po to by zarobic, odlozyc peniazki to dasz rade... Pewnie jesli juz mowicie tutaj o ponizaniu itd... to czasami trzeba sie uodpornic na pewne rzeczy i psychicznie i fizyczne, a takie plakanie zee to, ze tamto dla Mnie??... miekkim (usunięte przez moderatora) jestes robiony.. to tyle!!!(usunięte przez moderatora)
rek 2011-02-07 21:29:09
odpowiedz na ostatni post,,,, ty chyba mialas lub mial;es problemy w domu bo do takich Ludzi jak (usunięte przez moderatora) to ci duzo brakuje poprostu cie boli ze ktos ma lepiej od Ciebie a tak naprawde to jestes taki malym (usunięte przez moderatora) ktory zazdrosi ludzia mi nigdy zlej rzeczy oni nie powiedzieli a jestem juz tam kilka lat zastanawia mnie tylko jedna rzecz gdzie masz mozg
wajzerka 2011-02-08 11:46:28
Skoro tak dobrze wszystkich znasz to się przedstaw też chętnie wyrazimy swoje zdanie na twój temat
anonim 2011-02-08 11:59:46
co (usunięte przez moderatora) widze ze nie wytrzymałes musiało cos zaboleć.Nie zastanawia cie że kazdy wpis jest praktycznie o tobie, to powinno ci dac duzo do myslenia no chyba ze ty nie masz mózgu, boimy sie o własna [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] co?upadek z góry moze byc bolesny.A i zastanów sie co piszesz, bo widze ze nawet poprawnie wysłowic sie nie potrafisz, tak odrazu wyzywac od smieci i bezmózgów no wiesz ty taki uwazający sie za kulturalnego i powaznego sprawujacy takie stanowisko powinieneś swiecic przykładem.
wryja 2011-02-08 19:10:55
powiem tak pisze tu pierwszy raz i to ja Wryja nie jakis tam wymyslony wryja wszczegulnosci pisze do tej osoby co tak mnie opisala chamsko itp ale mozesz byc pewna lub pewny ze w ciagu 48godzin sam na tej stronie opublikuje dane wrzystkich osob co wypowiadaly sie na tym forum nie wiem czy wiesz ale jesli administrator tej strony wyrazi zgode a wyrazil obiecuje ci to to w ciagu 48 godzin napisze tu wrzystkie imiona i nazwiska osob ktore pisaly tu jakies posty i do kazdego postu zaznacze kto to napisal i bedzie nazwisko tej osoby wiec tylko czekac teraz i zobaczymy jak sie poczujesz jak wrzyscy beda wiedziec kim jestes i nie mowie tylko o tobie bo opublikuje wrzystkie osoby ktore tu pisaly zeby bylo fer i moze wtedy dowiem sie za co tak nas nie lubisz a wszczegulnosci mnie to tyle co mialem do napisania WRYJA
Król Julian I 2011-02-10 01:34:17
Dawać Polacy !!!!!!
To się robi nawet fajne.Jest lepsze nawet od Rewii czy Na Żywo.
Szkoda że nie ma już Wybacz Mi ,bo byśmy mogli się tam spotkać w miłym gronie i porozmawiać co kogo boli.
Jeżeli jeszcze ktoś kto pracował na tej farmie nie wie wszystkiego na swój temat to nich tu zajrzy ,na pewno uzyska wiele ciekawych i trafnych opinii na swój temat.Do obrażenie pozostało już tylko kilka osób z tzw. "góry" tak że sobie nie folgujcie.Tu 90 % postów pochodzi od osób bez ogłady,kultury i wykształcenia.Używając słów typu "wrzystkim" ,"krutko" O zgrozo do szkoły ,a nie za granicę.Jak Ty dostałeś paszport kto Ci wypełnił wniosek.
Obrażać i pomawiać to jest komu,ale przeprosić to nie ma.Jeżeli już ktoś porywa się na taki fanaberie,to niech najpierw zapozna się z kodeksem karny a szczególności z art.212.Dwa lata piechotą nie chodzi?
Poruszając sprawę Kojak.Jeśli jest ćpunem nr. 1 i złodziejem.No to daj Mu medal lub puchar niech ma przecież jest NUMBER 1!!
Co Ci ukradł obsrany papier toaletowy czy co gorzej dla Niego cnotę?Było to zgłosić na policję lub do Helen,ale pewnie barierą był język,ale zawsze można dogadać się na migi,jak to robią co niektórzy.
Jak to powiedziała nasza koleżanka na farmę przyjeżdżają:zdrowi,chorzy,garbaci,psychiczni,bogaci,mniej bogaci,lepsi ,gorsi itd.,ale wszyscy jesteśmy równi.Jeśli chcesz pilnować lub mieć lepszą fuchę to staraj się lub łap chody na tym to polega.A jeśli Ci się nie podoba to (usunięte przez administratora) na szparagi do Niemca tam pewnie będziesz miał lepiej.(Sorry (usunięte przez administratora)za szparagi)

I taka małe nie dygresja na koniec cytując słowa Marszałka Piłsudskiego. "Naród mamy wspaniały,ale za to ludzie to (usunięte przez administratora)"







wryja 2011-02-10 11:10:14
kodzak to co bylo miedzy nami to bylo ale moge ci zagwarantowac ze opublikuje te wpisy kto je napisal i bedzie wiadomo kto tak jedzie po ludziach
wryja 2011-02-12 19:42:52
ja sie podpisuje pod wpisami ktore pisze wiec troszeczke prosze o pomyslenie tego co piszecie a ty (usunięte przez administratora) jesli msz ochote sie spotkac i zajac to serdecznie zapraszam mieszkamy w tym samym miescie wiec nie mamy daleko moze wtedy dowiem sie dlaczego zaczelas te pisanie o ludziach prosze to moj nr (usunięte przez administratora) zadzwon pogadamy dowiemy sie kto pisze jako ja i bedzie jasne kto pisze takie glupoty pamietajcie ja sie podpisuje pod tym co pisze
mała żabka 2011-02-12 22:04:46
Wiesz (usunięte przez administratora) jakoś nie mam ochoty się spotykać z tobą ,a moja pierwsza opinia to tylko prawda tak uważam i nikogo nie obgaduje po prostu tak jest ale na twoim miejscu zastanowiła bym sie nad swoim zachowaniem bo prawie każda opinia dotyczy ciebie i raczej jadą po tobie to przykre ale prawdziwe.A co do podpisywania sie pod opinią wskazany jest nick a nie imię i Nazwisko P.S tu każdy ma prawo dodać opinie swoja taka jaka uważa chyba sie nie mylę prawda czy masz inne zdanie ?
1
wryja 2011-02-14 11:07:37
spokojnie bedzie to opublikowane tylko to zalezy od administratora tej strony ja tez jestem ciekaw kto takie rzeczy pisze i podaje sie ze to niby ja poczekajmy i zobaczymy mam nadzieje ze administrator wyrazi zgode i juz za kilka dni zobaczymy kto takie glupoty pisze
mała żabka 2011-02-14 13:01:42
Było by super jak by sie tak stało, Pozdrawiam
tomek 2011-03-12 17:26:59
czytam te wasze pierdoly i sie dziwie, ze kazdy jest az tak zawistny, jesli ktos chcial zarobic to zarobil, jak sie wolalo za milosciami biegac, albo bawic to tera obwinia inne osoby o swoja sytuacjie, vajzerzy jacy sa tacy sa ale kazdy z nich jest wporzadku, i ja bylem zadowolony ze wspolpracy z nimi, jak picker udawal cwaniaka to go traktowali tak samo, a nie wiem skad masz anonimie informacjie o przeklejanych barkodach bo ciekawi mnie to, i chcialbym sie dowiedziec skad wysnules takie wnioski, jak sie komus nie udaje, to zazdrosci innym, vajzerzy sa jak najbardziej odpowiedni na swoim miejscu i kazdego z osobna lubie tak samo
kam 2011-06-13 17:31:23
a ja tam Kojaka lubię ;P i pozdrawiam:)
ewa 2011-06-27 09:40:02
a ja tak troszke z innej beczki, mieszkam tymczasowo w Stafford, gdzie i do kogo mam sie zglosic w sprawie przy zbiorach malin lub truskawek? czy mogę sie zalapac jezeli nie mieszkam na farmie z innymi? za namiary bede wdzieczna
anonimek ;o) 2011-07-04 14:49:25
Siemka. Jestem na tej farmie pierwszy raz i nie narzekam na nikogo. Wajzerzy wszyscy fajni do nikogo zastrzeżeń nie mam. Kultura jest podoba mi się jak pikerzy sobie pomagają. Choć nie powiem czasem tak nie jest. Ale ogólnie nie narzekam praca ciężka jest ale każdy kto tu przyjechał powinien być świadomy tego. Miłej pracy wszystkim życzę i kto wie może za rok tu wróce;)
Tabasko 2012-08-01 10:52:24
Wracają [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] , bo w Polsce nie ma pracy, a z czegoś trzeba żyć! Po drugie po to jest forum aby każdy mógł wypowiedzieć swoje zdanie, jakoś nie zauważyłam do tej pory żeby ktoś napisał nieprawdę.
Reniek 2014-01-11 09:11:15
Napisze krótko :byłem 3 miesiące było ciężko ale jesli ktos jedzie pracować a nie z myślą że pojedzie ,posiedzi i zarobi kupe kasy to niech sie nawet nie wybiera... Nigdzie za granicą nie jest łatwo ....
Ja pojechałem z myślą zarobienia pieniędzy i zadowolony wróciłem.
Pozdrawiam Mateusz.
edi 2014-01-15 20:52:47
witam, jak sie dostac do pracy na ta farme?
szukam czytam ale jakos tego znalezc nie moge
jezeli jest ktos w stanie mi pomoc to prosze i z gory dziekuje:)
1
bryan 2014-01-22 14:51:58
również jestem zainteresowany czy jest jakaś agencja która organizuje czy trzeba działać na własną rękę
nieznany 2014-02-18 15:17:52
w tym roku starzy precownicy dostaja zaproszenia na e mail a reszta moize skladac wnioski na stronie farmy agencji raczej nie ma chyba zer hoops czasem ma miejsca
1
tomi 2015-01-20 13:15:37
no na pewno warto z nimi podjąc prace, nawet jeśli miałab y być tymczasowa, dla bezrobotnej ososby to jest zawsze coś, a ponad to ma nie tylko jakieś konkretne zajęcie, ale także dom nad głową, a niestety to chyba jest największym probleem.. ciekawe ile można jeszcze zarobić na tym sadzeniu i kopaniu.
1
Pypal 2015-03-22 02:21:11
A wiecie może na jakiej zasadzie wybierają oni pracowników ? Wszedłem na ich stronę (super, że mają po polsku) i znalazłem formularz zgłoszeniowy. Właśnie zamierzam go wypełnić ale chwilę poczekam. Chciałbym się najpierw od was dowiedzieć jakie są szanse na otrzymanie pracy, warunki mieszkania i zarobki.
1
art 2016-02-29 10:57:45
widze e dawno nikt tu nie zagladal jedzie moze ktos na nowy sezon???dostalem maila z propozycja pracy na nowy sezon,,jakie tam sa tygodniowki mniej wiecej i jak placa w akordzie ,czyli za kg tak jak w niemczech prawdopodobnie ,w niemczech mialem 80cent za kg ,dziennie zbieralem od 80-150 kg dziennie ciekawy jestem jak jest tam
weva 2016-05-21 12:29:06
a czy do tego zakwaterowania musiałąbym cokolwiek dopłacić?
Zostaw swoją opinię o Littywood farm - Stafford
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Littywood farm