brak logo

EAV

Legnica

Opinie o EAV

anonim 2010-01-24 16:37:26
Nie spamuj to wszystko prawda i mozesz pisac co chcesz i tak nic nie zmienisz:) Aha jeszcze jedno jak sie ogłaszacie w sprawie pracy na legnickich stronach internetowych w dziale DAM PRACE: to juz chyba brakuje wam pomysłów na adres email.
anonim 2010-10-22 13:49:13
Całe to zasrane szefostwo zaprasza na rozmowę kwalifikacyjną wysyłając smsa z potwierdzeiem przybycia a oni się nie stawiają... Zmarnowany czas.
były pracownik cyfry+ na Tatrzańskiej 17 2011-02-03 12:10:43
Pracowałem tam kiedyś 3mieś i powiem tak, Chcecie cyfrę to idźcie do salonu, tylko nie do nich to [usunięte przez moderatora]. A jak chcesz tam pracować to naopowiadają Tobie bajek typu ile będziesz zarabiać, a jak tam pracujesz mniej jak 2 tygodnie to przejdź się z umowa do urzędu pracy to sam się przekonasz. Jak już mowa o umowie to pilnujcie żeby ja podpisał kierownik a nie sekretarka bo kierownika niema. Ściema i tyle, będziesz pracować za free przez miesiąc chyba że znajdziesz klientów na cyfrę to dostaniesz 70zl od podpisanej umowy. Moim zdaniem sama cyfra+ powinna zainteresować się tym punktem, bo działają na ich niekorzyść i zniechęcają czy wykorzystują klienta jak i potencjalnych pracowników. Nie jest to NEGATYWNA OPINIA DLA CYFRY+ TYLKO DLA TEGO BIURA. Sam posiadam cyfrę+ od kilku lat i jestem zadowolony, bo wziąłem ja z salonu cyfry, a nie od przedstawicieli, którzy wcisną tobie mniej korzystny pakiet. Osobiście ja mam to gdzieś, ale ktoś powinien na Tatrzańska 17 wysłać inspekcje pracy, a najlepiej żeby sama cyfra zrobiła tam porządek.
mateo1988 2011-02-07 07:25:52
gdyby były pracownik nie pisał prawdy to byście tak nie spamowali tego forum. spotkałem się z wieloma tego typu firmami gdzie ani nie mówi się prawdy anie nie idzie zarobić. Bo niby dlaczego w takich firmach jest ciągła rotacja pracowników
stefan 2011-02-07 07:36:35
dostałem dziś sms od tej firmy. Zacznijmy od tego, że poważna firma nie wysyła sms'a tylko dzwoni do potencjalnego pracownika, to już źle świadczy o nich. Po drugie to jak starają się na tym forum zareklamować, praktycznie wpisując ciągle ten sam tekst wielokrotnie świadczy tylko o tym że kłamią. Podam link do tego forum na mojej stronie i będę ostrzegał wszystkich, ponieważ spotkałem się z wieloma firmami tego typu i już widzę że ta nie rużni się od tamtych niczym prócz nazwy.
Anonim 2011-02-20 20:45:27
Witam! dzisiaj tez dostalem smsa z zaproszeniem na rozmowe telefoniczna... co odrazu wydalo mi sie dziwne.... bo zadna powazna firma nie robi tego w taki sposob.... poczytalem to forum.. i dziekuje za wypowiedzi osob ktore mialy do czynienia z ta firma.... po tym spamie co tutaj zostawil przedstawiciel firmy.. widac ze to firma kant.. ktora szuka tzw. [usunięte przez moderatora]... szukajcie dalej...
Anonim 2011-04-05 07:23:10
Dziękuję za wypowiedzi na tym forum. Pomogły mi one podjąć decyzję, czy iść na rozmowę kwalifikacyjną, na którą z resztą zostałam zaproszona SMS-EM :/:/:/:/:/ żenada. Dziękuję za dotychczasowe wypowiedzi.
Pozdrawiam
Ania 2011-04-14 10:07:26
No właśnie ja tez dostałam smsa o rozmowie, na dodatek teoretycznie na dziś choć w wiadomości była data 14.03. Z tym, że w moim smsie była nazwa firmy ESM na teatralnej 17. Nawet tego nie ma w internecie, i nawet nie przypominam sobie żebym składała tam cv, żeby tego było mało smsa dostałam po godzinie 22 dzień wcześniej. I nadal nie wiem czym jest ESM! Dodatkowo chcą, żebym przyniosła swoje cv.
anonim 2011-05-30 11:59:46
[usunięte przez moderatora]??? wydaje mi się że ten chłopak przejrzał po prostu na oczy!! miałem styczność z tą firmą, i dziękuje bardzo!! wolałbym ślimaki zbierać niż z nimi współpracować!!! nie znają żadnej wartości moralnej. Jeżeli ktoś chce dołączyć do grona naciągaczy to powodzenia, ja jestem za stary żeby się tak poniżać.
szczególne pozdrowienia dla [usunięte przez moderatora], kiedyś ktoś postąpi z wami tak jak wy z nimi postępujecie.....
Niezadowolona 2011-06-16 07:45:35
Byłam ostatnio tam na rozmowie i panuje tam dziwna atmosfera. Muzyka gra głośno, a ta cała sekretarka i kierownik wyglądali na naćpanych. Zaproszenie na rozmowę otrzymałam przez telefon, sekretarka zadzwoniła do mnie w ten sam dzień, w który miała być rozmowa, co też uważam za niepoważne, że nie pofatygowała się żeby zadzwonić chociaż dzień wcześniej. Przeszłam dalej, ale nie zamierzam tam wrócić, od razu widać, że nikogo nie biorą tam na poważnie, wchodzisz, mają cię gdzieś, sekretarka słucha sobie muzyki z youtube dosyć głośno i ma cie głęboko gdzieś. A z tym całym kierownikiem tragicznie się rozmawia, na gorszej rozmowie nie byłam, owszem jest bardzo miły, ale jak patrzy tymi naćpanymi oczami na ciebie, to aż się skupić nie można. Na prawdę przestrzegam przed takimi firmami i z tego co widzę to nie jestem jedyna, szkoda, że nie przeczytałam tych opinii zanim na rozmowę nie poszłam uniknęłabym złych wspomnień.
SSSSS 2011-06-16 07:55:23
Widzę, że firma bardzo się broni wklejając na forum cały czas ten sam wpis i zaśmiecając je. Czy to nie daje do myślenia?? "Winny się broni", czyż nie prawda?? Na prawdę uważajcie na tą firmę, szkoda Waszego czasu i Waszych nerwów. Czytając te wszystkie opinie łatwo jest wyciągnąć wnioski o tej firmie, to patologia i nic więcej. Uważajcie!!!!!
kandydat 2012-01-23 09:00:48
Dziękuję za wypowiedzi na tym forum. Pomogły mi one podjąć decyzję, czy iść na rozmowę kwalifikacyjną, na którą z resztą zostałam zaproszona przez E-mila i oto treść

\"Witam, Po zapoznaniu się z Pani CV Dyrekcja chciałaby zaprosić Panią na spotkanie rekrutacyjne. Rozmowa odbędzie się w poniedziałek 23/01/2012 o godz. 15:10 w siedzibie firmy w Legnicy przy ul. Tatrzańskiej 17 (obok Stomadentu). Rozmowa odbywa się na 1 piętrze. Zapraszam Panią z aktualnym CV. Proszę o informacje czy będzie Pani na rozmowie.\"

- tylko w moim przypadku nie podali nazwy firmy i nie pytają się czy mi odpowiada ten dzień i żadnego numeru do nich nie mam aby odpowiedzieć tylko przez E-maila, a ja nie zawsze wchodzę na pocztę i zdziwiło mnie to zaproszenie na rozmowę w taki sposób! żenada. Dziękuję za dotychczasowe wypowiedzi i powiem tylko tyle ze forum nie zawsze kłamie a firma widać się broni bo specjalnie wpisuje swoje wypowiedzi i to po kilka razy aby utrudni czytanie innych wypowiedzi na ich temat.
Pozdrawiam
kandydatka 2012-02-07 18:54:42
Witam wszystkich:)
Była sobie oferta pracy w internecie,nie była podana firma(zdziwiło mnie to),ale zgłosiłam swoją kandydaturę.Dostałam wiadomość na maila dokładnie taką \"\"Witam,

Po zapoznaniu się z Pani CV Dyrekcja chciałaby zaprosić Panią na spotkanie rekrutacyjne.

Rozmowa odbędzie się w środę 08/02/2012 o godz. 12:10 w siedzibie firmy w Legnicy przy ul. Tatrzańskiej 17 (obok Stomadentu). Rozmowa odbywa się na 1 piętrze. Zapraszam Panią z aktualnym CV. Proszę o informacje czy będzie Pani na rozmowie.\"\"

Proszę mi powiedzieć czy warto iść na daną rozmowę,były wyszczególnione stanowiska na które są obecnie wolne miejsca.Między nimi jest pracownik administracji,proszę mi powiedzieć czy warto iść na taką rozmowę na dane stanowisko.Po tych komentarzach widzę że lepiej z góry dać sobie spokój,pozdrawiam.
ganjaq 2012-02-10 13:47:55
zdecydowanie NIE !
biorą w teren. pizga jak c [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i uczą Cie jak łazić po ludziach i wkręcać im bajeczki. to jest jakiś absurd. pytaja sie Ciebie czy chcesz tam pracowac jak nawet nie przedstawią Ci warunkow pracy. porazka totalna
a ta [usunięte przez moderatora] co sie tym wszystkim zajmuje to jakis przecpany. tak samo ta [usunięte przez moderatora] porobiona panienka. widac ze szuka [usunięte przez moderatora]
wódz 2012-02-15 21:09:24
nie wiem tak na prawdę o co Wam chodzi z oszczerstwani.ja pracuje ponad miesiąc i jest spoko.dobra kasa. [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ista atmosfera.to co mi przeszkadza to to że muszę dojeżdżać prawie 30km do pracy ale dogadałem się z szefem i daje radę.kto nie potrafi pracować niech spada.dla was to pewnie czerwony dywan i piwo a kasa niech przyjdzie sama.śmiech na sali.szkoda mi was cieniasy.idźcie na produkcję za 1200zł.hahaha
sadx 2015-02-20 17:42:34
Ja właśnie złożyłem cv i zostałem zaproszony na rozmowę. Dobre przygotowanie do rozmowy jest tym elementem, który znacznie podnosi naszą pewność siebie, pozwala czuć się bardziej komfortowo, lepiej wyrażać opinie i tym samym budować pozytywną atmosferę na spotkaniu z osobą rekrutującą dlatego prosiłbym o porady co do tego czy ktoś z pracowników tej firmy może podzielić się swoimi doświadczeniami?.
sau 2015-02-20 17:42:42
Ja właśnie złożyłem cv i zostałem zaproszony na rozmowę. Dobre przygotowanie do rozmowy jest tym elementem, który znacznie podnosi naszą pewność siebie, pozwala czuć się bardziej komfortowo, lepiej wyrażać opinie i tym samym budować pozytywną atmosferę na spotkaniu z osobą rekrutującą dlatego prosiłbym o porady co do tego czy ktoś z pracowników tej firmy może podzielić się swoimi doświadczeniami?.
mamammam 2016-05-11 23:06:35
wszędzie może nie, ale na szczęście polskie przedsiębiorstwa otwierają się na zatrudnianie osób z lekką niepełnosprawnością. Choć i zdarzają się pracownicy np. na wózku, co dla mnie jest ogromnym szacunkiem w kierunku konkretnej firmy :) wiadomo, dofinansowania z unii też swoje robią
Zostaw swoją opinię o EAV - Legnica
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EAV