Twój zakres obowiązków:
Zarządzanie personelem i dbanie o pozytywną atmosferę w pracy
Tworzenie grafików
Bieżąca współpraca z Szefem kuchni
Sporządzanie dziennych/miesięcznych raportów
Wdrażanie, aktualizowanie, koordynowanie standardów obsługi gości
Kontrolowanie stanów magazynowych
Dbanie o dobry wizerunek lokalu
Nasze wymagania:
Min. 2 letnie doświadczenie w pracy na stanowisku managera restauracji
Umiejętność zarządzania czasem pracy
Samodzielność, skuteczność i odpowiedzialność w działaniu
Pozytywne nastawienie i chęć do pracy
Aktualna książeczka sanepidowska
To oferujemy:
Stałą pracę
Wynagrodzenie zależne od doświadczenia i umiejętności
Umowa o pracę
wynagrodzenie 8-10 tys zł netto. ( premie i napiwki zależne od wyników)
Oferujemy
8-10 tys zł netto. ( premie i napiwki zależne od wyników)
Zainteresowała Cię ta oferta?Aplikuj na to stanowisko!