Oferta opublikowana15.03.2024
Oferta wygasa06.06.2024
Tryb rekrutacjirekrutacja stacjonarna
Branżahotelarstwo / gastronomia / turystyka

Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/24/0701


Obowiązki:

Samodzielne przyrządzanie potraw kuchni polskiej według receptur, przestrzeganie norm i standardów HACCP, dbałość o estetykę wydawanych potraw.



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Umiejętności i uprawnienia:

  • doświadczenie w pracy w zespole
  • sumienność, rzetelność, odpowiedzialność, samodzielność
  • bardzo dobra organizacja pracy
  • gotowanie

Wykształcenie:

  • zasadnicze zawodowe

Wymagania pożądane:

Wykształcenie:

  • średnie zawodowe

Pozostałe wymagania:

  • doświadczenie zawodowe na stanowisku kucharza, aktualne badania sanitarno-epidemiologiczne


Miejsce pracy: Sułkowskiego 13, 85-642 Bydgoszcz, powiat: m. Bydgoszcz, woj: kujawsko-pomorskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny

Wymagane dokumenty: e-mail: sekretariat@restauracjebydgoszcz.pltelefon kontaktowy: 52 324 93 10

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja: 08/03/2024 Wymiar etatu: Pełny etat Rodzaj umowy: Na okres próbny Liczba wakatów: 2
Min. doświadczenie: Bez doświadczenia Min. wykształcenie: Bez wykształcenia Branża / kategoria: Praca Sprzedaż / Handel / Praca w sklepie, Praca Obsługa klienta, Praca Sprzedaż - Przedstawiciele handlowi
Zainteresowała Cię ta oferta?Aplikuj na to stanowisko!
Klauzula informacyjna
Bez nazwy-1

Oferty wybrane dla Ciebie

Oferty wybrane dla Ciebie