Opis stanowiska pracy
Numer oferty: StPr/24/0701
Obowiązki:
Samodzielne przyrządzanie potraw kuchni polskiej według receptur, przestrzeganie norm i standardów HACCP, dbałość o estetykę wydawanych potraw.
Wymagania:
Wymagania konieczne:
Umiejętności i uprawnienia:
- doświadczenie w pracy w zespole
- sumienność, rzetelność, odpowiedzialność, samodzielność
- bardzo dobra organizacja pracy
- gotowanie
Wykształcenie:
Wymagania pożądane:
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania:
- doświadczenie zawodowe na stanowisku kucharza, aktualne badania sanitarno-epidemiologiczne
Miejsce pracy: Sułkowskiego 13, 85-642 Bydgoszcz, powiat: m. Bydgoszcz, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Wymagane dokumenty: e-mail: sekretariat@restauracjebydgoszcz.pltelefon kontaktowy: 52 324 93 10
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
Prezentacja firmy
źródło oferty: CBOP
Dodatkowe informacje
Ostatnia aktualizacja:
08/03/2024
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na okres próbny
Liczba wakatów:
2
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Sprzedaż / Handel / Praca w sklepie, Praca Obsługa klienta, Praca Sprzedaż - Przedstawiciele handlowi