KUCHARZ/KUCHARKA W OKRĘGOWYM OŚRODKU WYCHOWAWCZYM W WARSZAWIE FALENICY

Warszawa
Oferta opublikowana25.03.2024
Rodzaj umowyumowa o pracę
Tryb rekrutacjirekrutacja stacjonarna
Wymiar etatupełny etat
Branżahotelarstwo / gastronomia / turystyka

Informacje podstawowe

Miejsce pracy: Jachowicza 4, 04-995 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie

Zakres obowiązków: 1) przygotowywanie posiłków w oparciu o dzienny raport żywieniowy. 2) przyjmowanie z magazynu spożywczego produktów żywnościowych, właściwe ich przechowywanie i przygotowanie do spożycia. 3) posługiwanie się urządzeniami i maszynami gastronomicznymi zgodnie z instrukcjami obsługi. 4) przestrzeganie przepisów HACCAP i procedur Dobrej Praktyki Higienicznej podczas pracy w kuchni. 5) utrzymanie czystości we wszystkich pomieszczeniach kuchennych (kuchnia, pomieszczenie zmywalni, obierak, magazyn podręczny) zgodnie z przepisami bhp i p.poż. Praca w godzinach 6:00-16:00 oraz w niedzielę i święta zgodnie z harmonogramem. Dokumenty i wymagania: https://warszawa.oow.gov.pl/dla-kandydatow-na-pracownikow/

Rodzaj zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony

Wymiar etatu: 1

Zmianowość: jedna zmiana

Liczba godzin w tygodniu: 40

Wynagrodzenie brutto: od 4 242 PLN

Opis wynagrodzenia: Wynagrodzenie: 4242 zł brutto + 35% dodatek za trudną pracę + dodatek stażowy (5-20%).

System wynagrodzenia: Czasowy ze stawką miesięczną

Typ propozycji: praca stała, praca w wolne dni

Zapewnienie wyżywienia: NIE

Zapewnienie zakwaterowania:: NIE

Zatrudnienie od zaraz: NIE

Data rozpoczęcia: 01.06.2024

Wymagania konieczne

Zawody: Kucharz*

Wykształcenie: zasadnicze branżowe

Uprawnienia: doświadczenie w pracy w zespole

Pozostałe wymagania

Inne wymagania: Wykształcenie zasadnicze branżowe w zawodzie kucharz lub zasadnicze zawodowe i świadectwo czeladnicze/mistrzowskie w zawodzie kucharz, komunikatywność, dokladność, sumienność i dobra organizacja pracy, posiadanie pełnej zdolności do czynności prawnych i korzystanie z pełni praw publicznych; osoba, która nie była prawomocnie skazana za umyślne przestępstwo lub umyślne przestępstwo skarbowe oraz nie toczy się przeciwko niej postępowanie karne lub postępowanie karne skarbowe w sprawie o umyślne przestępstwo lub umyślne przestępstwo skarbowe. Zakres obowiązków: 1) przygotowywanie posiłków w oparciu o dzienny raport żywieniowy. 2) przyjmowanie z magazynu spożywczego produktów żywnościowych, właściwe ich przechowywanie i przygotowanie do spożycia. 3) posługiwanie się urządzeniami i maszynami gastronomicznymi zgodnie z instrukcjami obsługi. 4) przestrzeganie przepisów HACCAP i procedur Dobrej Praktyki Higienicznej podczas pracy w kuchni. 5) utrzymanie czystości we wszystkich pomieszczeniach kuchennych (kuchnia, pomieszczenie zmywalni, obierak, magazyn podręczny) zgodnie z przepisami bhp i p.poż. Praca w godzinach 6:00-16:00 oraz w niedzielę i święta zgodnie z harmonogramem. Dokumenty i wymagania: https://warszawa.oow.gov.pl/dla-kandydatow-na-pracownikow/

Pracodawca

Nazwa: Okręgowy Ośrodek Wychowawczy w Warszawie Falenicy

Adres: Jachowicza 4, 04-995 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie

Nazwa Urzędu Pracy: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy

Język aplikacji: polski

Wymagane dokumenty: Dokumenty i wymagania: https://warszawa.oow.gov.pl/dla-kandydatow-na-pracownikow

Zainteresowała Cię ta oferta?Aplikuj na to stanowisko!

Oferty wybrane dla Ciebie

Oferty wybrane dla Ciebie