Oferta opublikowana10.04.2024
Rodzaj umowyumowa o pracę
Tryb rekrutacjirekrutacja stacjonarna
Wymiar etatupełny etat
Branżahotelarstwo / gastronomia / turystyka

Informacje podstawowe

Miejsce pracy: Borowska 213, 50-556 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie

Zakres obowiązków: - przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami i normami obowiązującymi w żywieniu zbiorowym, - porcjowanie i pakowanie gotowych potraw, - dbanie o produkty oraz o powierzony sprzęt, - przestrzeganie przepisów BHP i HACCAP, - dbanie o prawidłowe przechowywanie produktów spożywczych - obsługa i konserwacja sprzętu kuchennego - utrzymywanie porządku na stanowisku pracy, Praca jednozmianowa w godzinach 6:00 -14:00, 7 dni w tygodniu. Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - e-mail: Aplikuj

Rodzaj zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny

Wymiar etatu: 1

Zmianowość: jedna zmiana

Liczba godzin w tygodniu: 40

Liczba godzin w miesiącu: 160

Wynagrodzenie brutto: od 5 400 do 5 400 PLN

System wynagrodzenia: Czasowy ze stawką miesięczną

Zapewnienie wyżywienia: NIE

Zapewnienie zakwaterowania:: NIE

Zatrudnienie od zaraz: TAK

Data rozpoczęcia: 02.05.2024

Wymagania konieczne

Zawody: Kucharz*

Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne

Pozostałe wymagania

Inne wymagania: wykształcenie: minimum zasadnicze zawodowe w kierunku kucharz, staż pracy: doświadczenie w pracy w gastronomii, ważne badania do celów sanitarno-epidemiologicznych, umiejętność pracy w zespole, dokładność, rzetelność i bardzo dobra organizacja czasu pracy

Pracodawca

Nazwa: UNIWERSYTECKI SZPITAL KLINICZNY IM. JANA MIKULICZA-RADECKIEGO WE WROCŁAWIU

Adres: Borowska 213, 50-556 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie

Nazwa Urzędu Pracy: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy

Język aplikacji: polski

Wymagane dokumenty: -

Zainteresowała Cię ta oferta?Aplikuj na to stanowisko!

Oferty wybrane dla Ciebie

Oferty wybrane dla Ciebie