Oferta opublikowana15.04.2024
Rodzaj umowyumowa o pracę
Tryb rekrutacjirekrutacja stacjonarna
Wymiar etatupełny etat
Branżahotelarstwo / gastronomia / turystyka

Informacje podstawowe

Miejsce pracy: Kościuszki 4, 76-200 Słupsk, powiat: m. Słupsk, woj: pomorskie

Zakres obowiązków: przygotowywanie dań obiadowych (zupy i drugie dania), gotowanie, smażenie, pieczenie, przygotowywanie dań na imprezy okolicznościowe, itp. ; godziny pracy: 6.00- 14.00, 9.00- 17.00

Rodzaj zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony

Wymiar etatu: 1

Zmianowość: dwie zmiany

Liczba godzin w tygodniu: 40

Liczba godzin w miesiącu: 160

Wynagrodzenie brutto: od 5 000 PLN

System wynagrodzenia: Czasowy ze stawką miesięczną

Typ propozycji: praca stała

Zapewnienie wyżywienia: NIE

Zapewnienie zakwaterowania:: NIE

Zatrudnienie od zaraz: NIE

Data rozpoczęcia: 15.04.2024

Wymagania konieczne

Wykształcenie: zasadnicze zawodowe

Pozostałe wymagania

Inne wymagania: wymagane doświadczenie, mile widziane prawo jazdy kat. B, praca w szybkim trybie, umiejętności: kuchnia Polska, inne mile widziane.

Pracodawca

Nazwa: AGNIESZKA BOŻEK TRADYCYJNE SMAKI

Adres: Kościuszki 4, 76-200 Słupsk, powiat: m. Słupsk, woj: pomorskie

Nazwa Urzędu Pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy

Język aplikacji: polski

Wymagane dokumenty: CV

Zainteresowała Cię ta oferta?Aplikuj na to stanowisko!

Oferty wybrane dla Ciebie

Oferty wybrane dla Ciebie