Informacje podstawowe
Miejsce pracy: Kościuszki 4, 76-200 Słupsk, powiat: m. Słupsk, woj: pomorskie
Zakres obowiązków: przygotowywanie dań obiadowych (zupy i drugie dania), gotowanie, smażenie, pieczenie, przygotowywanie dań na imprezy okolicznościowe, itp. ; godziny pracy: 6.00- 14.00, 9.00- 17.00
Rodzaj zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość: dwie zmiany
Liczba godzin w tygodniu: 40
Liczba godzin w miesiącu: 160
Wynagrodzenie brutto: od 5 000 PLN
System wynagrodzenia: Czasowy ze stawką miesięczną
Typ propozycji: praca stała
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania:: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Data rozpoczęcia: 15.04.2024
Wymagania konieczne
Wykształcenie: zasadnicze zawodowe
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: wymagane doświadczenie, mile widziane prawo jazdy kat. B, praca w szybkim trybie, umiejętności: kuchnia Polska, inne mile widziane.
Pracodawca
Nazwa: AGNIESZKA BOŻEK TRADYCYJNE SMAKI
Adres: Kościuszki 4, 76-200 Słupsk, powiat: m. Słupsk, woj: pomorskie
Nazwa Urzędu Pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: CV