Oferta opublikowana29.03.2019
Tryb rekrutacjirekrutacja stacjonarna
Wymiar etatupełny etat
Branżahotelarstwo / gastronomia / turystyka

Informacje podstawowe

Miejsce pracy: RADZIWIE 7/U1, 01-164 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie

Zakres obowiązków: Zapoznanie się z przepisami i regulaminem organizacyjnym pracy.Planowanie, rozliczanie.Przechowywanie żywności.Przygotowywanie półproduktów i obróbka artykułów spożywczych.Sporządzanie potraw i napojów.Dekorowanie potraw.Obsługa maszyn i urządzeń gastronomicznych. Utrzymanie czystości naczyń, narzędzi i sprzętu w kuchni i na swoim stanowisku pracy.

Rodzaj zatrudnienia: Praktyka absolwencka

Wymiar etatu: 1

Zmianowość: jedna zmiana

Liczba godzin w tygodniu: 40

Zapewnienie wyżywienia: NIE

Zapewnienie zakwaterowania:: NIE

Data rozpoczęcia: 01.05.2019

Data zakończenia: 31.07.2020

Wymagania konieczne

Wykształcenie: gimnazjalne

Pracodawca

Nazwa: SEJA SEBASTIAN JANECZEK

Adres: RADZIWIE 7/U1, 01-164 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie

Nazwa Urzędu Pracy: MPiPS - PGP

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy

Wymagane dokumenty: Nie dotyczy. Oferta stażu lub praktyki.

Zainteresowała Cię ta oferta?Aplikuj na to stanowisko!

Oferty wybrane dla Ciebie

Oferty wybrane dla Ciebie