Informacje podstawowe
Miejsce pracy: Słupsk, powiat: m. Słupsk, woj: pomorskie
Zakres obowiązków: - przygotowywanie projektów orzeczeń zbadanych próbek środków spożywczych oraz materiałów i wyrobów do kontaktu z żywnością na podstawie wyników badań laboratoryjnych próbek pobranych w ramach urzędowej kontroli i monitoringu - rejestrowanie pism w ramach poczty przychodzącej i wychodzącej, w tym obsługa poczty elektronicznej, - prowadzenie dokumentachji związanej z nadzorem nad zakładami, w tym zakładanie teczek aktowych, sporządzanie ewidencji spraw, przygotowywanie dokumentów do archiwizacji, - udział w realizacji planów zasadniczych przedsięwzięć dla Sekcji BŻ, - udział w opracowaniu i przygotowywaniu informacji i sprawozdań z realizacji zadań Sekcji BŻ, - wpisywanie danych do rejestrów wewnętrznych i baz danych prowadzonych przez Sekcję BŻ, - przepisywanie pism, decyzji i postanowiń, przygotowywanie duplikatów i kserokopii dokumentów
Rodzaj zatrudnienia: Nie dotyczy
Wymiar etatu: 1
Zmianowość: jedna zmiana
Liczba godzin w tygodniu: 40
Liczba godzin w miesiącu: 160
Stypendium brutto: 1 790,3 PLN
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania:: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Data rozpoczęcia: 20.05.2024
Data zakończenia: 19.11.2024
Wymagania konieczne
Wykształcenie: wyższe (w tym licencjat), kierunek: inż. technologii żywności; technologia żywności i zywienie człowieka
Pracodawca
Nazwa: kontakt przez PUP
Adres: Leszczyńskiego 8, 76-200 Słupsk, powiat: m. Słupsk, woj: pomorskie
Nazwa Urzędu Pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: skierowanie