INŻYNIER TECHNOLOGII ŻYWNOŚCI

Słupsk
Oferta opublikowana11.04.2024
Tryb rekrutacjirekrutacja stacjonarna
Wymiar etatupełny etat
Branżainżynieria

Informacje podstawowe

Miejsce pracy: Słupsk, powiat: m. Słupsk, woj: pomorskie

Zakres obowiązków: - przygotowywanie projektów orzeczeń zbadanych próbek środków spożywczych oraz materiałów i wyrobów do kontaktu z żywnością na podstawie wyników badań laboratoryjnych próbek pobranych w ramach urzędowej kontroli i monitoringu - rejestrowanie pism w ramach poczty przychodzącej i wychodzącej, w tym obsługa poczty elektronicznej, - prowadzenie dokumentachji związanej z nadzorem nad zakładami, w tym zakładanie teczek aktowych, sporządzanie ewidencji spraw, przygotowywanie dokumentów do archiwizacji, - udział w realizacji planów zasadniczych przedsięwzięć dla Sekcji BŻ, - udział w opracowaniu i przygotowywaniu informacji i sprawozdań z realizacji zadań Sekcji BŻ, - wpisywanie danych do rejestrów wewnętrznych i baz danych prowadzonych przez Sekcję BŻ, - przepisywanie pism, decyzji i postanowiń, przygotowywanie duplikatów i kserokopii dokumentów

Rodzaj zatrudnienia: Nie dotyczy

Wymiar etatu: 1

Zmianowość: jedna zmiana

Liczba godzin w tygodniu: 40

Liczba godzin w miesiącu: 160

Stypendium brutto: 1 790,3 PLN

Zapewnienie wyżywienia: NIE

Zapewnienie zakwaterowania:: NIE

Zatrudnienie od zaraz: NIE

Data rozpoczęcia: 20.05.2024

Data zakończenia: 19.11.2024

Wymagania konieczne

Wykształcenie: wyższe (w tym licencjat), kierunek: inż. technologii żywności; technologia żywności i zywienie człowieka

Pracodawca

Nazwa: kontakt przez PUP

Adres: Leszczyńskiego 8, 76-200 Słupsk, powiat: m. Słupsk, woj: pomorskie

Nazwa Urzędu Pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku

Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu

Język aplikacji: polski

Wymagane dokumenty: skierowanie

Zainteresowała Cię ta oferta?Aplikuj na to stanowisko!

Oferty wybrane dla Ciebie

Oferty wybrane dla Ciebie