Renovatorium

Adres: ul. dr. Jana Piltza 48 lok. 85, 30-392 Kraków

NIP: 6762412307 REGON: 121850779

Renovatorium
4 88 6 1

Opinie o Renovatorium

Podwykonawca fachowiec

Firma profesionalna zawsze wypłacalni i do tego inwestycje najlepsze w Polsce ten (usunięte przez administratora) co tutaj robi czarny pijar to wyrzucony z budowy pijak podwykonawca jedyne co mu pozostało to gorzkie żale na kacu. Polecam wspôłprace zawsze płacą . Renovatorium sprawdzony kontrahent

Poszkodowany
Zweryfikowany użytkownik
@Podwykonawca fachowiec 01.02.2019 06:18

Hej Podwykonawca fachowiec. Daj się zweryfikować bo strzelasz małym do dużego i nie potrafisz trafić. Firma Renovatorium oszukuje i basta.

Podwykonawca fachowiec
@Podwykonawca fachowiec 01.02.2019 06:18

Jestem fachowcem i mam uznanie w Polsce jeszcze jedno nie używam tego jako forum tak jak ty pajacu mnie w przeciwieństwie do ciebie płacą bo widzą jakość i solidna robotę a ty gnido jesteś zwykłym internetowym hejterem tacy nigdy nie zarobią. Tak jestem fachowcem bo mam 25 lat praktyki i realizacji bardzo wiele natomiast wiem jedno. Renovatorium Płaci i basta partaczu z koziej wulki. Polecam tą firmę nawet mój syn z nimi robi.

Poszkodowany
@Podwykonawca fachowiec 01.02.2019 22:25

Podwykonawca fffachowiec, a jednak plujek... plujek

Benedykt

Polecam współpracę zawsze wywiązują się z umów solidni i godni zaufania Lubię atmosferę w Renovatorium za: Dobre pieniądze

Poszkodowany
@Benedykt 12.02.2019 02:02

… a pieniądze nie śmierdzą. Szczególnie, że w firmie Renovatorium ich nie ma...

Wiesław rusztowania

Polecam firma sprawdzona i rzetelna. Płacą i mają duży potencjał.

Poszkodowany
@Wiesław rusztowania 11.02.2019 16:40

Zajdź z rusztowania Wiesiek... Jeśli coś dla nich robisz to już szukaj pieniędzy !

Adi Krakow

Firma Renovatorium to naprawdę solidny partner pracujemy z nimi od lat. Jako Generalny wykonawca zawsze dobrze płacił nam. Polecam prace z tym zespołem

Poszkodowany
Zweryfikowany użytkownik
@Adi Krakow 31.01.2019 05:49

Cześć Adi. Piszesz, że zawsze dodrze płacił. PŁACIŁ to znaczy kiedyś, bo teraz to już nie.

Bogdan

Zawsze wszystko jest kasa na czas można z nimi pracować !

Poszkodowany
@Bogdan 19.12.2018 13:43

Wierutne BZDURY. (usunięte przez administratora) Kto się u niego najmie niech bierze zaliczki.(usunięte przez administratora)

Rafał W
@Bogdan 19.12.2018 13:43

Zgadzam się wypłacali 100 procent znam z 15 firm które współpracują z nimi zawsze płacą natomiast wyjebani z inwestycji partacze szpącą w sieci. Niestety jeśli firma nie posiada potencjału niech nie zabiera się za prace przy Dziedzictwie Narodowym. Pietrucha nie szpac w sieci na Mazura bo wszyscy wiedza jakie są fakty. Mazur jest Kozakiem a ty gnido szczurem.

Brygada Pyza dolny Śląsk
@Rafał W 20.01.2019 19:47

Debile ta firma zawsze płaci jak ktoś produkuje farmazony na ich temat to znaczy ze ma jakiś interes w tym. Znam wiele osób którzy to potwiedzą a ten pajac który to napisał to jakiś podstawiony ogon który ma interes w tym żeby psuć opinie Renovatorium są wypłacalni my jesteśmy usatysfakcjonowani i potwierdzamy ze to super kasa i lojalna firma !!!!!!’

Mariusz Greenhouse
@Rafał W 20.01.2019 19:47

Zgadzam się ta fima jest naprawdę porządna, jeśli ktoś tutaj ma zastrzeżenia do nich niech pójdzie do innych firm takiej płynności co Renovatorium napewno nie znajdą polecam jako podwykonawca dla nich robimy Porządni i bardzo ciekawe realizacje.

Poszkjoidowany
Zweryfikowany użytkownik
@Rafał W 20.01.2019 19:47

Wyciąg z kontroli PIP - " … siedziba to mieszkalnie prywatne w bloku mieszkalnym wielorodzinnym na jednym z osiedli mieszkaniowym. W mieszkaniu nikogo nie zastałem. Skrzynka pocztowa należąca do tego lokalu jest przepełniona nieodebraną korespondencją, co może świadczyć o celowym nieodbieraniu korespondencji..." Podwykonawcy - zadbajcie o swoje pieniądze !!!

Poszkodowany
@Rafał W 20.01.2019 19:47

Ciekawy wpis. Proponuję wykonać telefon do Instytutu Dziedzictwa Narodowego Warszawie. Może potwierdzą się te piękne słowa. Może??? Podwykonawcy firmy Renovatorium - radzę brać nogi za pas !!

Budmex
@Mariusz Greenhouse 21.01.2019 05:01

Polecam współpracę pieniądze zawsze na czas otrzymujemy a z Narodowym Instyturem to współpracujemy tak jak Renovatorium a ty okularniku ze śląska zbabrałeś robotę dla Mazura (usunięte przez administratora) cię teraz wszędzie szpącisz. Nawet inżynierowie z zielonej góry się z ciebie śmieją Wszyscy wiedzą kim jesteś partaczy Takich jak ty powinno się nie wpuszczać na budowy. Renovatorium Solidny Partner

Poszkodowany
Zweryfikowany użytkownik
@Budmex 23.01.2019 09:39

Z przeczytanych opinii wynika, że poszkodowanych jest już wielu: Pietrucha, Okularnik ze Śląska, Śmiejący się Inżynierowie z Zielonej Gory, Poszkodowany. Polecam kontakt z PIP w Krakowie i z Prokuraturą w Krakowie ( tam złożyłem stosowne powiadomienia). Nie może być tak, że nierzetelna firma oszukuje ludzi.

Radek Nowy Targ
@Bogdan 19.12.2018 13:43

Bogdan wiesz jakie są fakty Renovatorium jest wszędzie robimy razem a te pajace z Desu tracą kontrakty suma Summarum roboty nie maja tylko szpąca w sieci jak pietrucha i Szymon wyjebani za picie itp. Polecam współpracę firma najlepsza pod słońcem potencjał ogrom teraz to jest Godzilla w Polsce idę za nimi w ogień.

Adi Krakow
@Bogdan 19.12.2018 13:43

Zgadzam się i nie pozwolę żeby jakiś matol źle na nich tu pisał. Renovatorium to dobry pracodawca a raczej Generalny . Znam osobiście właściciela i wypłacalny i dobry człowiek. Pomogę im zawsze a wrogom obije mordę.

Aleksander Lebda UNIBEP

Firma wypłacalna i rzetelna. Liczymy na dalszą współpracę. Rekomenduje Renovatorium to naprawdę solidny partner

Allan
@Aleksander Lebda UNIBEP 27.01.2019 01:37

Zgadzam się naprawdę firma jest konkret A to co tutaj ludzie gorzkie żale wylewają to jakieś matoły i pewnie wyjebani z inwestycji partacze. Polecam współpracę z Renovatorium to konkret firma.

Poszkodowany
Zweryfikowany użytkownik
@Allan 28.01.2019 05:57

Renovatorium to jest konkretna firma od NIEPŁACENIA wynajętym Pracownikom. Pozytywne komentarze pochodzą od .. ? Zgadnijcie.

Artbud

Polecam współpracę rzetelni i płacą w terminie zwykle gotówka czasem przelewy.

Andre

Polecam wspolprace wszystko zgodnie z umową

Mateusz K

Polecam firmę zawsze płacą i w porządku załoga.

Aneta
@Mateusz K 20.11.2018 12:17

Jesteś pracownikiem, czy klientem Renovatorium? Jeżeli klientem, powiedz nam, jak oceniasz kontakt z firmą podczas wykonywania usługi? Jeżeli jednak jesteś pracownikiem, podziel się z nami swoimi spostrzeżeniami odnośnie warunków pracy w Renovatorium. Czy mógłbyś zarekomendować tę pracę osobom, które mają odpowiednie kompetencje, jednak niezbyt duże doświadczenie?

Mateusz K
@Aneta 07.12.2018 22:06

Tak rekomenduje współpracę. Jestem wykonawcą dla tej firmy jesli szukacie pracy a macie doświadczenie i wiedzę w tej branży. Ja jestem zadowolony podobnie jak reszta pracowników na inwestycji.

Bolo81

Polecam współpracę firma solidna i rzetelna.

Dorian wwa

Renovatorium to bezwzględny Lider w branży konserwacji zabytków odnawiają największe inwestycje w Kraju i za granicą oraz miejsca pamięci narodowej. Ja pracuje przy kilku projektach dla nich rocznie są wypłacalni i godni szacunku za ich jakość i dbałość o szczegóły. Polecam współpracę z ręką na sercu.

Dorian wwa

Polecam firmę wypłacalni i bez problemowi. Konkurencja strasznie ich gnoi w sieci

Adi 81

Renovatorium polecam współpracę robimy z nimi 2 budowę i zawsze płaca Adrian

johny156
@Adi 81 22.05.2018 10:51

Zadzwon do Świdnicy ,,Pokoje gościnne ELIZA".To dowiesz sie czy płacą.

Piotr Zdanek Częstochowa
@johny156 15.10.2018 13:45

Dzwoniłem i co ?

Piotr Zdanek Częstochowa

Rekomenduje współpracę z Renovatorium i nie wierze w jakieś tutaj powypisywane brednie to firma sprawdzona zawsze płaci czy to nam czy inni podwykonawcy wszyscy otrzymują pieniądze na czas czasem drobne obsuwy. Natomiast partacze miejsca tutaj nie zagrzeją długo. Rekomenduje współpracę z Renovatorium to sprawdzony i rzetelny kontrahent.

Artbud

Polecam współpracę pieniądze zawsze na czas. Najlepsze realizacje współpracujemy z nimi od 3 lat i nigdy nie mieliśmy problemów z zapłatą.

Gorgoń

Polecam współpracę z tym Panem dobrze razem na się pracowało ale wiem ze są tez ludzie których ten Pan wyrzucił i sa nie zadowoleni gdyż Firma ta zatrudnia fachowców jeśli ktoś myśli ze przyszedł po udawać i może z nami w ekipie pracować to się myli. Pozdro Renovatorium

angry

Nie polecam współpracy z tym Panem. Jest niewypłacalny. Czekam już ponad 2 miesiące na zaległą pensję. Moje sugestie dla Renovatorium: . Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: .

Konserwator
@angry 12.11.2018 19:27

Potwierdzam niestety to prawda. (Brak wyplat na czas, utrudniony kontakt)

Andrzej

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje pracowników?

anonim

(usunięte przez administratora)

marcin

bzdury piszesz ja pracuje z nimi kilka lat jest okej to pewnie ty Pietrucha i oddaj co ukradłes z budowy nie smaruj na mazura łajzo pijaku wywalili cie teraz gorzkie zale

anton

renovatrium firma sprawdziona i rzetelna i płaci realizacji w całej polsce masa zawsze bedziemy ich bronić bo płacą i pomagają. banex

Prawda

Hejterze znajdź sobie inny portal

marcin kraków

Firma solidna rzetelna pracujemy z renovatorium polecam współprace. Marcin

Podwykonawca instalacje

Firma solidna i rzetelna sprawdzona i z wieloletnim doświadczeniem. Płatności zgodnie z umową. Polecamy współpracę. Janusz Kaczmarczyk

Konsorcjant

Polecam firmę renovatorium pracujemy z nimi w konsorcjum. Rzetelni Solidni i Wypłacalni.

Podwykonawca

Polecam współpracę z firmą renovatorium, wypłacalni i rzetelni. Pracujemy z nimi 3 rok 4 inwestycje wspólne i fachowa robota. Andrzej Kruk

Bartek

Polecam współpracę z Mazurem jedno jest pewne jeśli ktoś zna się na robocie to napewno zarobi jeśli ktoś przyszedł po udawać ze pracuje napewno Mazur go zwolni

M

Firma rzetelna natomiast prowadzi dużo inwestycji co wiąże sie z wieloma podwykonawcami na obiektach, którzy często nie spełnają wymagań inwestorów, gdyż są to firmy nierzetelne i w konsekwencji tego renovatorium jako generalny wykonawca zmuszony jest zrywać umowy z tego typu nie solidnymi partnerami. Często tacy ludzie w desperacji szkalują dobre imię firmy ponieważ nie wykonali powierzonych im umów przez brak potencjału wiedzy i umiejętności.Firma renovatorium to lider na rynku konserwacji o czym świadczą wykonane przez nich realizacje najbardziej znane w Polsce.

Stanley
@M 28.04.2017 09:17

Nie prawda.

Administrator

Coraz większa liczba firm zdaje sobie sprawę, jak duże znaczenie dla pracowników mogą mieć pozapłacowe benefity. Czy Renovatorium jest takim przedsiębiorstwem?

Budinpol Wrocław
@Administrator 05.03.2018 09:11

Firma Renovatorium bardzo solidny pracodawca, współpracujemy z nimi przy inwestycjach, wypłacalni kupują materiały z naszych składów. Polecamy współprace

Dariusz

Renovatorium to bardzo dobry pracodawca i w związku z tym mam pytanko, czy firma potrzebuje aktualnie pracowników?

Radek81

Polecam współpracę z tą firmą pieniądze zawsze na czas solidny pracodawca

Andrzej

Polecam współpracę z tą firmą pieniądze zawsze na czas profesjonalna kadra tylko dużo wyjazdów. Polecam

Bartolomeo13

Polecam współpracę z tą firmą mają ciekawe realizacje i zawsze dobrze płacą.

Zostaw opinię o Renovatorium - Kraków

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Renovatorium